44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות ירקות-פקורה 1

לביבות ירקות-פקורה   1
לביבות ירקות-פקורה  

 

מתכון  הודי של רחל

  

מחבת גדולה

 

חומרים:

 

 

 

1  כפית  אבקת סודה לשתיה

1  בצל בינוני קצוץ דק דק.

1  כוס  גרגירים של  תירס מבושל או משומר

2  גרם מסלה

2  כפיות  זרעי כוסברה גרוסים  מי שלא אוהב
    אפשרבלי או פטרוזיליה קצוצה דק.  

1  כרובית קטנה

1  כף  מיץ לימון
5  עלי כרוב

4  עלי תרד גדולים ללא הגבעול

1  גמבה גדולה (אפשר פלפל אדום)

1  כפית פפריקה חריפה

1  כוס קמח חומוס

3  כפות קמח חיטה רגיל

1  תפוח אדמה גדול מאוד או 2 קטנים.      
    מים קרים כנדרש

 
 

אופן ההכנה:

 

מבשלים תפוח אדמה בקליפתו, קולפים וקוצצים
דק
.

 

קוצצים דק את הכרובית, הגמבה הבצל עלי 
הכרוב והתרד מכינים בצק נוזלי משאר החומרים
יחד עם מים קרים כמות שנכנסת בעדינות.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב
.

מחממים את השמן.

שופכים את התערובת בעזרת כף לתוך השמן החם.
מטגנים את הלביבות עד שהן זהובות שחומות.
מוציאים ושמים על נייר סופג לסילוק עודפי השומן

 

אופן ההגשה:

 

 

 

 מגישים חם עם צ`טני מנגו או אחר

 

בתיאבון.

 

אם אהבתם לחצו על   תודה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת