00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

ברוסקאטה ,ברזואלה ,בלסמי ופרמיג`אנו

17/06/2012

 ברוסקאטה  ,ברזואלה ,בלסמי ופרמג'אנו

                                                                                                            

נשמע כל כך פלצני ...אבל באמת שאני לא אשם  שרוב המרכיבים בתענוג הזה  פשוט נשמעים טוב יותר

באיטלקית  .......טוב את האיטלקית הרי המציאו בשביל האוכל......וגם האהבה .  טוב .. אגלה לכם סוד קטן

עוד 10 ימים אני נוסע להריח אוכל איטלקי במקום שבו המציאו אותו ( הפתעתי את עצמי ליום ההולדת שלי ).

מנה שנשמעת כמו תואר אצולה איטלקי אבל בעייני היא שיא הפשטות וזה היופי שלה והנה גם  התיאור שלה

 

 לחם משובח שידע ימי טריות טובים יותר ונשאר רק להפוך אותו לברוסקאטה או קרוסטיני שזה בעצם אותו הדבר

רק תלוי באיזה צד של איטליה אתם נמצאים . לחם חתוך בפרוסות גסות , שהוברש בנדיבות בשמן זית וקלינו אותו

בתנור עד השחמה . לאחר הוצאתו מהתנור לגרד אותו עם שיני שום טריות ובעיני זה העוקץ של המנה .

 את הברוסקאטה כיסיתי בפרוסות ברזואלה תוצרת בית שהכנתי מבעוד מועד, ברזואלה למי ששואל , נתח בשר

כבוש משהו שבתהליך הכנתו הוא  בין הקרפצ'יו מהיר ההכנה לפרשוטו ארוך ההכנה  ,פרוסות בשר חתוכות דק

מאד
וכבושות כחצי שעה בשמן זית , לימון טרי , מלח גס , פלפל שחור גרוס ורוטב בלסמי מצוצמם .

כמובן שמעל הכול פרמיג'יאנו מגורדת ...כן ושכחתי את הבצל הירוק האהוב עלי וגם מצטלם נהדר .

 

ככה נראה נתח הברזואלה שהכנתי מסינטה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת