00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קופסת העוגיות של דודה מונגר

עוגת גבינה הכי קלה שרק אפשר

תמיד כשחושבים על עוגות גבינה חושבים על כמה הן מורכבות וכמה זמן הכנה הן דורשות...

באמת,לא פעם העוגה דורשת אפיה ממושכת או בנייה של שכבות ואיך אמר פעם מישהו-Time is money...

ולכן אני תמיד אוהבת פתרונות מהירים וקלים ולכן אני מביאה לכם כאן דוגמא לאחת טעימה טעימה ועם זאת פשוטה ברמות לא ברורות...

נכון,דרושה כאן הקצפה אבל כל מיקסר פשוט-אפילו מהסוג הידני עושה את הפעולה בדקות ספורות.

עוגת זברה של קרין גורן:

המצרכים:

2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה

1  חב' אינסטנט פודינג וניל

1 גביע (250 גר') גבינה 5% שומן

1/2 כוס חלב

1/2 כוס סוכר

כ20 ביסקוויטים פתי בר כהים

מעט חלב לטבילת הביסקוויטים

ההכנה:

1. בקערת המיסקר שמים ביחד את השמנת,החלב,הסוכר,הפודינג ומקציפים 2-3 דקות.

2. מוסיפים פנימה בערבוב איטי את הגבינה ומערבבים כ10 שניות.

3. מעבירים את התוכן למעט 3-4 כפות לתוך תבנית אינגליש גמישה (חד פעמית או סיליקון) .

4. טובלים את הביסקוויטים בחלב בזה אחר זה למספר שניות (כדי שלא יתפרקו) ומסדרים בעמידה בשורות בתוך תערובת הגבינה לפי התמונה.

5. מכסים את הביסקוויטים המציצים בתערובת שהשארנו בצד ומעבירים להקפאה.

6. כדאי להוציא אותה כשעתיים-שלוש לפני ההגשה למקרר ולגרר מעל שוקולד מריר שמוסיף לטעם וכמובן גם למראה.

ולמה זברה אתם שואלים את עצמכם? בחיתוך רואים את פסי הביסקוויטים בתוך הקציפה הלבנה

וזאת כל התורה! תודו שזה ממש פשוט

מאחלת שוב חג שבועות שמח!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הניק Mongar תפוס אלא אם צויין אחרת