00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק שעועית ? או קבב בולגרי ?

מרק שעועית אסלי ? או קבב בולגרי ?
 
אתם מוזמנים לטעום גם וגם ,אין שילוב יותר מוצלח ממרק שעועית אסלי ובשר טוב ולאו דווקא נתחי בשר אלא קציצות קבב טובות ובמקרה שלנו הקבב הבולגרי האגדי של בורצ`ו משד` ירושלים ביפו.
נשמע לכם שילוב הזוי לאכול קבב בתוך מרק ? תנסו ותבינו ......אהה ..רגע אל תשכחו לשים  ת`סחוג  במרק שלא יחסר 
 
 
 
הקבב נצרב היטב במחבת פסים , טעם הקבב הצרוב משתלב נהדר במרק.
 
 
מרק שעועית אסלי
 
חומרים
שמן זית
2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
500 גר` שעועית לבנה לאחר השריה של לילה
אני בישלתי הפעם שעועית של סנפרוסט
2 כפות קמח
6 שיני שום קצוצות
200 גר` רסק עגבניות   2 קו`  קטנות
12 כוסות מים רתוחים
מלח ,פלפל שחור ,פפריקה אדומה הרבה ,כמון
3 גזרים חתוכים לפרוסות
4 כפות אבקת מרק עוף
2 עגבניות מגורדות
פטרוזיליה קצוצה
צרור עלי סלרי
 
 


הכנה
מטגנים את הבצלים עד הזהבה ,מוסיפים את השעועית והקמח ובוחשים.
מוסיפים את המים ושאר החומרים ,מתבלים ומביאים לרתיחה .
מבשלים על אש נמוכה כשעתים לפחות .
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת