00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

זוקיני ביוגורט

זוקיני ביוגורט
 
קורה לי לפעמים שאני רואה ברשת תמונה של אוכל ובאותה שניה מתקבלת אצלי ההחלטה " את זה אני רוצה " .זה מה שקרה בעקבות תמונה של קישואים בשמנת
שראיתי בבלוג של נתי " אומנות קולינרית" . http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1278236 
התמונה היפה וזה שחזרתי בשבוע שעבר מחופשת חופים ברודוס שבע עד צאוורי מצזיקי ,אוזו סופלאקי והמון מוסיקה טובה הביאו להכנת המתכון .
 
 
 
חומרים
6 זוקיני בינוניים
שמן זית
עלי שמיר
2 גבעולי בצל ירוק
2 שיני שום
מלח
יוגורט
 
 
הכנה
לטגן את הזוקיני שפרסנו לפרוסות בשמן זית עד השחמה קלה מ 2 צידיו, להוציא
וליבש על נייר סופג ולהעביר לקערה .
להוסיף את השמיר השום הכתוש והבצל הירוק שקצצנו דק ,להמליח לפי הטעם ולהוסיף כ 4-5 כפות יוגורט לפי מידת הסמיכות הרצויה.
לבחוש בעדינות על מנת לא למעוך את פרוסות הזוקיני ,לתקן מליחות במידת הצורך.
הגשתי עם זיתי קלמטה ומעט שמן זית מעל.
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

28 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת