00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פלפלים ממולאים בחגיגה צימחונית

פלפלים ממולאים בחגיגה צמחונית

 מתכון ישן נושן שלי עם מקצה שיפורים במרכיבי המילוי ובטעם

 

מלוי
2כוסות אורז
1כוס עדשים ירוקים
2 גזרים בינונים מגורדים גס
1 כוס אפונה
 2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
חופן עלי פטרוזיליה קצוצה  
מלח,פלפל,פפריקה מתוקה
בהרת וקמצוץ קינמון


להשרות את 2 כוסות האורז ב 3 כוסות מים רותחים.

לשטוף ולהשרות את העדשים במי ברז.

לטגן את הבצל בשמן זית עד שקיפות ,להוסיף את הגזר , להוסיף את השום הקצוץ והפטרוזיליה ,לערבב כמה דקות ולכבות את האש.

להוסיף לתערובת הבצל ,גזר , פטרוזיליה את האורז והעדשים שהשרנו לאחר שסיננו אותם מעודפי המים.

להוסיף את האפונה ,לערבב את התערובת ולהוסיף כמה כפות מרוטב העגבניות שהכנו ותבל לפי הטעם.

 

 רוטב
בצל בינוני קצוץ דק
 4 שיני שום
8 עגבניות בשלות מגורדות
רסק עגבניות 100 גר`
מלח ,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה,כף סוכר. 
1/2 כוס אפונה ירוקה
1 כוס מרק עוף

לטגן את הבצל בשמן זית עד הזהבה,להוסיף את השום
הקצוץ לטיגון קל ולהוסיף את רסק העגבניות ,העגבניות המגורדות מרק העוף והאפונה .להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה.
להוסיף את התבלינים לפי הטעם ולבשל כחצי שעה.

למלא כ12 -14 פלפלים לפי הגודל במילוי האורז ולסדרם בסיר רחב ושטוח.
לצקת את הרוטב מעל  כך שהרוטב יגיע עד גובה הפלפלים. להביא שוב לרתיחה ,להקטין לאש נמוכה מאד לשעתיים ,להעביר לתנור בחום של 150 מעלות לעוד שעה  
בתאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת