00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פלפלים קלויים בתחמיץ

פלפלים קלויים בתחמיץ

ריח של פלפלים וחצילים קלויים הם אחד הדברים שמביאים אותי הרבה שנים אחורה לריחות הבית של אמא. 
מצרף  מתכון של פלפלים קלויים כמו שאימי היתה מכינה .
 


לקלות פלפלים ירוקים כהים ואדומים בתנור בחום גבוה עד השחמה להפוך אותם מידי פעם  על מנת שישחימו היטב מכל הצדדים.
לא לפחד מהשחמת יתר ממילא אנחנו נקלוף את הקליפה והקליה נותנת לפלפל טעם נפלא.
 

להוציא את הפלפלים מהתנור ולהכניסם לשקית נילון גדולה ולסגור אותה שהאדים לא יוכלו  להתאדות. פעולה זאת מקלה את קילוף הקליפה.
לאחר שהפלפלים התקררו אפשר לקלוף בקלות את הקליפה .לא להתפתות ולהעזר במים לקילוף המים שוטפים גם את הטעם .
 

להכין מרינדה שמבוססת על
1/3 כוס שמן רגיל ,1/3 כוס חומץ ו 1/3 כוס מים חמים
לצקת את המשרה מעל הפלפלים ,כמות המשרה תלויה בכמות הפלפלים שקליתם,בכל מקרה אם הנוזל אינו מכסה את הפלפלים להכין עוד כוס מרינדה באותו היחס.
לתבל במלח והחשוב מכל לפזר שיני שום קצוץ בין הפלפלים ורצוי בנדיבות
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת