00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פאי הרועים עם פלפלים קלויים ומנגולד

פאי הרועים עם פלפלים קלויים ומנגולד

מאפה בשר טחון בין שכבות פירה תפוחי אדמה, פלפלים קלויים ועלי מנגולד.
 
 

מלית הבשר
500 גר` בשר בקר
2 בצלים בינונים
2 שיני שום
1 כף קמח
1 כף אבקת מרק עוף
חצי כוס מים רתוחים
מלח פלפל שחור ופפריקה

4-5 פלפלים אדומים קלויים
חצי צרור עלי מנגולד




הפירה
8 תפוחי אדמה בינונים
2 בצלים
שמן זית
מלח ,פלפל שחור



הכנה
לבשל את תפוחי האדמה ולמעוך אותם לפירה עם הבצלים
הקצוצים שטיגנו עד הזהבה בשמן זית . לתבל במלח ופלפל

לקלות פלפלים אדומים ולהסיר את קליפתם

לאדות את עלי המנגולד שקצצנו במעט שמן זית ושום קצוץ



הכנת מלית הבשר
לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן עד הזהבה ולהוסיף את שיני השום.
להוסיף את הבשר הטחון ןלפורר אותו .לתבל ולהוסיף את
מרק העוף ,הקמח , הרסק והמים .לערבב ולבשל עוד כ10 דקות.

לשמן תבנית פיירקס ולזרות פירורי לחם .
לסדר בתחתית שכבה דקה של הפירה ומעל את שכבת הבשר.
לסדר מעל הבשר את הפלפלים הקלויים ועלי המנגולד.
לתבל את הפלפלים במלח ופלפל שחור.
לכסות בשכבה עליונה של הפירה ולעשות פסים עם מזלג.
להבריש את השכבה העליונה עם מברשת ושמן זית
להכניס לתנור ל30-40 דקות ב 180 מעלות או עד הזהבה

שילוב הטעמים של הפירה הקריספי ,הבשר והפלפלים פשוט קטלני

המתכון מבוסס על יסודות המתכונים של פנינהט מ ynet ופל מתפוז עם תוספת  שלי של הפלפלים הקלויים ועלי המנגולד .




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

21 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת