לזיהוי תחושת רעב ושובע ולהקניית הרגלי אכילה נכונים לכל המשפחה,
הערכה מיועדת לכל המשפחה.
הערכה מושקת על רקע מגיפת ההשמנה והעלייה בהפרעות אכילה בילדים.
הערכה מלמדת כיצד להקשיב לצרכי הגוף ולהתנהל נכון,
הערכה מתאימה לגילאי גן חובה ובית-ספר היסודי-גילאי 5-10 שנים,
הערכה קיבלה את המלצת "מכון אדלר"
מחיר ממולץ לצרכן 49 שקלים -ערכה +מגנטים לא כולל דמי משלוח).
חברת גילרו יצרנית מותג "עלמה" משיקה גביעי גלידה לשימוש ביתי בעיצוב חדש
גביעי גלידריה,
וגביעי אמריקה.
הגביעים עעשויים מחומרי גלם משובחיים
ללא שומן מוקשה, וללא רכיבים מהחי,
הגביעים מתאימים גם לטבעונים.
עלמה משווקת את ההגביעים למדינות רבות ברחבי העולם ובארץ עלמה משווקת את הגביעים
לגלידריות מובילות כמו- נסטלה, ד"ר לק,פלדמן,ריו, אייסברג,שטראוס, בן אנד ג'ריס ועוד.
הגביעים משווקים באריזה משפחתית
כשר פרווה בהשגחת הבד"צ העדה החחרדית בירושליים
מחיר ממולץ לצרכן 9-12 שקלים,
איזות של 12 לגביעי גלידריה.
ואריזת 24 יחידות -לגביעי אמריקה.
להשיג בכל רשתות השיווק הגדולות.
מתכון לעוגת שוקולד אפוייה בתוך גביעי גלידה מצופות שוקולד ומוגשים עם גלידה.
לעוגה ל-14 גביעים-
מתכון-
למילוי כ-14 גביעים-
לשים בקערה
2 ביצים,
3/4 שמן קנולה,-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
3/4 כוס סוכר,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
קורט מלח.
3/4 כוס אבקת שוקולית,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 שקית אבקת אפייה
לערבב היטב במטרפה.
להוסיף-
3/4 כוס מים רותחים,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
ולבסוף להוסיף-
1.1/4 כוסות קמח- -מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לערבב עד שאין גושים.
אפשר להוסיף כף ליקר שאוהבים.
להניח על תבנית נייר אפייה ולהניח כ-14 גביעי גלידה עם תחתית ישרה
למלא כל גביע עם העיסה עד 3/4 גובה הגביע,
לאפות בתנור שחומם ל- 160 מעלות,
ולאפות כ-25 דקות או עד שהעוגה למעלה קפיצית למגע,
לאחר האפייה ישר לשים מעל כל עוגה קוביית שוקולד מריר או שוקולד.
לחכות דקה שתיים השוקולד נמס ואז בעזרת כפית למרוח על העוגה,
לזרות מלמעלה סוכריות שוקולד או אגוזים או מה שאוהבים,
לשים מעל כדור גלידה
ויאללה לחגיגה.