00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טורטיות ממולאות עם בשר

04/01/2019

 

לגלילות טורטיות;

1 חבילת טורטיות.

1 בצל גדול קצוף לקוביות קטנות.

500 גרם עוף או הודו טחון או בקר.

1 גזר מגורד גס.

1 כפית פפריקה מתוקה.

מלח ופלפל לפי הטעם.

אם אתם אוהבים כמון תוסיפו מעט.

 

אופן ההכנה;

מטגנים את הבצל עם 2 כפות שמן עד לזהוב. מוסיפים את הגזר ומטגנים כ- 2 דקות.

מוסיפים את הבשר ובוחשים כדקה על אש גבוה עד אשר צבעו משתנה.

מכבים מתבלים במלח פלפל ופפריקה. מקררים מעט.

לוקחים טורטיה מניחים כף מלית עוף מקפלים בצדדים את השולים ומגלגלים רולדה מהודקת.

מכינים;

צלחת עם 

קצת קמח

צלחת עם פירורי לחם שופרסל.

צלחת עם ביצה טרופה עם קצת מלח ופלפל.

תחילה מקמחים את הטורטיה בקמח. טובלים את הטורטיה בביצה ולאחר מכן מצפים הטב בפירורי הלחם.

מחממים כ-1 ס"מ שמן במחבת באש בינונית

ומטגנים היטב את הטורטיה מכל הצדדים לצבע זהוב ויפה

 

 

לדף הרשומה

עוגת דבש עסיסית עם סילאן

07/09/2018

   

 

עוגת דבש סילאן תמרים עשירה;

החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה.

 

החומרים ל- 1 תבנית בבקה פלוס תבנית אינגליש (או 3 תבניות אינגליש).

1 כוס סוכר חום כהה.

1 כוס דבש שופרסל.

1/2 כוס סילאן שופרסל.

1.5 כוסות שמן קנולה.

2 כפות וודקה או קוניאק..

1/2 כוס ממרח תמרים.

6 ביצים.

2 כפיות קינמון.

1 כפית תמצית וניל.

2 כוסות תה חזק חם  ( שמתי תה ארל גריי) .

4.5 כוסות קמח.

3 כפיות אבקת אפיה.

3 כפיות אבקה סודה לשתייה.

 

לציפוי עוגת הדבש בתבנית הבבקה;

100 גרם אבקת סוכר.

1 כפית אבקת קפה נמס. 

2-3 כפיות מים לפי הצורך.

 

סמוך לקישוט העוגה שמים את אבקת הקפה בקערה קטנה מוסיפים כפית מים ומערבבים, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים תוך כדי הוספת כפית עד 2 כפיות מים.

לסמיכות כמו טחינה גולמית

 

50 גרם אגוזים קצוצים לקישוט.

 

אופן ההכנה;

 

בקערה לשים סוכר, דבש, סילאן,שמן,וודקה, ממרח תמרים,ביצים, קינמון, ונילין לערבב במטרפה לחלקות.

להוסיף את התה.לערבב

ואז להוסיף את הקמח אבקת האפיה ואבקת סודה לשתייה ולערבב להומוגניות.

 

לשמן היטב את תבנית הבבקה במרגרינה או שמן ולקמח אות התבנית היטב שהעוגה לא תדבק לתבנית.

לשפוך עיסה כ-3/4 מגובה התבנית.

לתבנית האינגליש לרפד אותה עם נייר אפיה.  לשפוך את העיסה הנותרת, אבל שלא יעבור את 3/4 גובה התבנית.

ניתן על העוגה שבתבנית האינגליש לפזר אגוזים קצוצים.

אפיה בחום נמוך 160 מעלות כ-45-60 דקות לפי הצורך.

מקררים את העוגה , הופכים את עוגת דבש בתבנית הבבקה על צלחת הגשה. מעל שופכים את ציפוי הקפה ומקשטים באגוזים קצוצים.

 

?חג שמח ושנה טובה  לכולם!

 

.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

דגני בוקר ללא גלוטן של Refresh

 

 

דגני בוקר חדשים ללא גלוטן, של חברת Refresh המתמחה ביצור מוצרים ללא גלוטן,

עוגות,מאפים,קמחים, מאפים קפואים-

דגנים בטעם  קרם שוקולד,

ודגנים בטעם קרם נוגט,

הדגנים עשויים מקמח תירס וקמח אורז איכותיים,

היוצרים את הציפוי הפריך המושלם,

הטעם עשיר ומאוד טעים,

דגני הבוקר ללא חומצות שומן טראנס ,ללא צבעי מאכל,ללא לקטוז, וללא כולסטרול.

דגני הבוקר מתאימים גם לגדולים וגם לקטנים,

כנשנוש טעים ופרווה,

 

איזה כיף לפתוח את הבוקר עם מנת דגנים טעימה ומפנקת,

להשיג בחנויות הטבע ורשתות המזון מיועד לכלל האוכלוסיה.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות שדות נגב ובהשגחת הבד"ץ עדה חרדית

מחיר מומלץ לצרכן 17.90 שקלים לאריזת 375 גרם.

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

לזנייה חצילים ,גבינות, פלפלים ושמן זית ברוטב עגבניות, וסקירת מוצרים

לזנייה צמחונית ובריאה עם חצילים, שמן זית, גבינות, פלפלים  ורוטב עגבניות ללא פסטה-מתכון למטה-

סקירת מוצרים-

עשבי תיבול לבישול איטלקי- דורות.

חלווה רכה עם תוספות- של אחווה.

 

 

 

דורות משיקה -מגשית חדשה  באריזת נוחות להקפאה של תיבול-עשבי תיבול לבישול איטלקי,

לאריזה מצורפת חוברת מתכונים,

התיבול האיטלקי מתאים למנות איטלקיות וים תיכוניות, פסטות, פיצות, פוקאצות, עוף, בשר, דגים ,ירקות ומאפים,

האריזה זמינה ונוחה לשימוש ישר מהמקפיא, שולפים קוביה וישר שמים במנה,

כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי,

מחיר ממולץ-8-12 שקלים למגשית,

להשיג בכל רשתות השיווק.

חלווה רכה בטעמים- של אחווה-

"אחוה" משיקה חלוה בטעמים חדשים ,

חלוה פירות יבשים,

דבש שקדים,

תפוז ופולי קקאו.

שיש ופולי קקאו,

חלוה פיסטוק.

החלוה תשווק במיכלים של 3 ק"ג, שבהפיכתם נראים כמו עוגה עשירה ויפיפיה.

בנוסף החלוה תשווק  במארז מוכן במשקל של 200 גרם,

מחיר היכרות--5-6 שקלים לאריזת 200 גרם.

 

כשר  פרווה בהשגחת הבד"צ העדה החרדית,

להשיג בחנויות המובחרות,

מניסיון אכלנו וזה נהדר רך וטעמים מעולים ויחודיים.

 

מתכון ללזנייה חצילים עם עשבי תיבול,

2 חצילים גדולים פרוסים לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ.

2 פלפלים גדולים חתוכים לרצועות.

כ- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת

------------------------------------------------------------------------

לשמן מתובל למריחת החצילים והפלפלים-

כחצי כוס שמן זית מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית,

4 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי,

1/4 כפית מלח,

קורט פלפל שחור

--------------------------------------------------------------

לערבב הכל היטב 

לרפד תבנית עם נייר אפייה לשים את החצילים למרוח אותם עם מברשת בשמן האיטלקי משני הצדדים,

אפיה ב-220 מעלות כרבע שעה עד שהחציל רך,

את שאר השמן המתובל למרוח על הפלפלים ולאפות אותם בתנור בחום גבוה עד רכות.

 

למלית גבינה

1 גביע גבינה לבנה 250 גרם,

1 גביע קוטג' 250 גרם,

2 כפיות שמן זית,

2 כפיות קמח,

כ- 1/4 כפית מלח או לפי הצורך,

קורט פלפל שחור

--------------------------------------------------

לערבב היטב.

 

לרוטב עגבניות-

1 קופסאת שימורי עגבניות חתוכות דק 400 גרם,

1 כפית פפריקה מתוקה,

קורט פפריקה חריפה,

2 כפיות שמן זית,

1/4 כפית מלח,

קורט פלפל שחור,

1/2 כפית סוכר,

חצי כוס מים,

לערבב הכל ביחד.

אופן הרכבת הלזנייה-

לקחת תבנית 45X 30 ס"מ.

לשים בתחתית  כ-3 כפות גדושות רוטב,להניח שכבת חצילים,

על החצילים לשים כ-3 כפות רוטב עגבניות,

על הרוטב לשים כ-3 כפו גדושות 1/3 כמות מלית גבינה,

לפזר מעל קצת גבינה צהובה מגורדת,

על לסדר חצי כמות פלפלים,

לכסות בשכבת חצילים, ושוב רוטב עגבניות,   1/3 כמות מלית גבינה ,גבינה צהובה, פלפלים,

לכסות עם עוד שכבת חציל למרוח בשארית מלית הגבינה על לשים את רוטב העגבניות,

לאפות בחום של 180 מעלות כ-35 דקות,

לאחר מכן לפזר מעל גבינה צהובה ולהזהיב בתנור בחלק העליות כ-7 דקות.

 

 

 

 

חיתוך חצילים-

שמן זית מתובל עם עשבי תיבול איטלקי.

מריחת החצילים בשני הצדדים ואופים-

את שאר הרוטב למרוח על הפלפלים ולאפות

מלית גבינה

רוטב עגבניות.

שמים קצת רוטב עגבניות על התבנית

שמים שכבה של חצילים

שמים מעל רוטב עגבניות ומלית גבינה.

מפזרים מעלל גבינה צהובה.

שמים פלפלים אפויים

מכסים עם עוד פעם שכבת חצילים, ושוב עם רוטב, גבינות גבינה צהובה ופלפלים כמוסבר למעלה

הלזנייה לפני האפייה בסוף האפייה מפזרים גבינה צהובה ואופים קצר

בתאבון.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

מתכון לעוגת שוקולד אפויה בתוך גביעי גלידה בציפוי שוקולד מוגשים עם גלידה- וסקירת מוצרים

 

 

 מתכון לעוגת שוקולד אפויה בתוך גביעי גלידה "עלמה'  יאמי כמה טעים -וסקירת מוצרים

מתכון טעים למטה.-

 

 

 

חברת "אחוה" משיקה חטיפי חלוה באריזות 50 גרם ,בטעמים וניל ושוקו וניל,

החטיפים מכילים 50% אחוז טחינה גולמית תוצרת "אחוה" .

הטחינה ידועה בערכים תזונתיים גהוהים והיא דלת נתרן.

המוצרים של "אחוה" ללא חומרים מהחי ומתאימים לטבעונים.

החטיפים ימכרו כבודדים ,

מחיר כל יחידה 1-1.5 שקלים לחטיף.

כשר פרווה בהשגחת הבד"צ העדה החרדית ירושלים 

להשיג  ברשתות השיווק המובחרות.

 

 

"מעדני יחיעם" משיקה כבד קצוץ,

בסדרה -מוס כבד עוף קלאסי,

מוס כבד עוף ופטריות.

המתכונים מבוססים על ידע צרפתי ביתי כמו בבית אמא.

כבד קצוץ- מכיל 38% כבד עוף, בצל מטוגן ותבלינים ומתאים להגשה כמנה חגיגית

בראש השנה, וחגי תשרי.

המוצר באריזה נוחה לשימוש  מכסה בעיצוב יוקרתי ובשימוש חוזר ונוח  במשקל 140 גרם, 

ניתן להגיש עם צנמים,לחמים קרקרים ,סנדוויץ ולאירוח,

המוצרים אינם מכילים מונוסודיום גלוטמט וגלוטן,

כשר בהשגחת הרבנות הרשית

להשיג ברשתות השיווק ההגדולות ובחנויות השוק הפרטי.

 

 

 

 

"מילון התאבון" 

ערכה חדשה ללימוד אכילה נכונה -פותחה על-ידי יעל חן רביע- דיאטנית קלינית לילדים,

הערכה חווייתית , מאוירת וצבעונית ,

לזיהוי תחושת רעב ושובע ולהקניית הרגלי אכילה נכונים לכל המשפחה,

הערכה מיועדת לכל המשפחה.

הערכה מושקת על רקע מגיפת ההשמנה והעלייה בהפרעות אכילה בילדים.

הערכה מלמדת כיצד להקשיב לצרכי הגוף ולהתנהל נכון, 

הערכה מתאימה לגילאי גן חובה ובית-ספר היסודי-גילאי 5-10 שנים,

הערכה קיבלה את המלצת "מכון אדלר"

מחיר ממולץ לצרכן 49 שקלים -ערכה +מגנטים לא כולל דמי משלוח).

 

 

 

 

חברת גילרו יצרנית מותג "עלמה" משיקה גביעי גלידה לשימוש ביתי בעיצוב חדש 

גביעי גלידריה,

וגביעי אמריקה.

הגביעים עעשויים מחומרי גלם משובחיים 

ללא שומן מוקשה, וללא רכיבים מהחי,

הגביעים מתאימים גם לטבעונים.

עלמה משווקת את ההגביעים למדינות רבות ברחבי העולם ובארץ עלמה משווקת את הגביעים 

לגלידריות מובילות כמו- נסטלה, ד"ר לק,פלדמן,ריו, אייסברג,שטראוס, בן אנד ג'ריס ועוד.

הגביעים משווקים באריזה משפחתית 

כשר פרווה בהשגחת הבד"צ העדה החחרדית בירושליים 

מחיר ממולץ לצרכן 9-12 שקלים,  

איזות של 12 לגביעי גלידריה.

ואריזת 24 יחידות -לגביעי אמריקה.

להשיג בכל רשתות השיווק הגדולות.

 

 

מתכון לעוגת שוקולד אפוייה בתוך גביעי גלידה מצופות שוקולד ומוגשים עם גלידה.

לעוגה ל-14 גביעים-

מתכון-
למילוי כ-14 גביעים-
לשים בקערה
2 ביצים,
3/4 שמן קנולה,-מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
3/4 כוס סוכר,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
קורט מלח.
3/4 כוס אבקת שוקולית,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 שקית אבקת אפייה
לערבב היטב במטרפה.
להוסיף-
3/4 כוס מים רותחים,--מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
ולבסוף להוסיף-

1.1/4 כוסות קמח- -מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לערבב עד שאין גושים.
אפשר להוסיף כף ליקר שאוהבים.
להניח על תבנית נייר אפייה ולהניח כ-14 גביעי גלידה עם תחתית ישרה
למלא כל גביע עם העיסה עד 3/4 גובה הגביע,
לאפות בתנור שחומם ל- 160 מעלות,
ולאפות כ-25 דקות או עד שהעוגה למעלה קפיצית למגע,
לאחר האפייה ישר לשים מעל כל עוגה קוביית שוקולד מריר או שוקולד.
לחכות דקה שתיים השוקולד נמס ואז בעזרת כפית למרוח על העוגה,
לזרות מלמעלה סוכריות שוקולד או אגוזים או מה שאוהבים,
לשים מעל כדור גלידה
ויאללה לחגיגה.

 

 

 

 

הומרים- הכל מדוד בכוסות פלסטיק חד פעמיות.

שופכים לקערה את החומרים לפי הסדר שרשמתי,

העיסה חלקה

מוזגים לגביעים 3/4 גובה ואופים.

לאחר האפייה ישר מניחים קוביית שוקולד

 

השוקולד מומס תמרחו עם כפית

מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים עם גלידה.

כמה טעים יאמי!

 

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
12345
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת