לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

שאלה מעניינת על ReadOnlyDictionary
20/11/14 19:01
56צפיות
ב- NET 4.5.  יש קלאס חדש שנקרא  ReadOnlyDictionary. 
הקלאס הזה יורש ממשק 
IDictionary
הוא הפונקציה Add (לדוגמה) לא ממומשת בו, ובכל זאת הוא מתקמפל (למרות ש-IDictionary מכי בתוכו חתימה של Add).
מישהו פה יודע למה הדבר הזה מתקמפל??
מי אמר שהיא לא ממומשת ?
20/11/14 20:00
43צפיות
תסתכל עם dotPeek לתוך הקוד של המחלקה, ותראה שהם כן מממשים אותה, אבל זורקים תמיד NotSupportedException
 
    [__DynamicallyInvokable]
    void IDictionary<TKey, TValue>.Add(TKey key, TValue value)
    {
      ThrowHelper.ThrowNotSupportedException(ExceptionResource.NotSupported_ReadOnlyCollection);
    }
זה נקרא להסתיר / להחביא את הפונקציה
23/11/14 10:43
32צפיות
אם אני יורש ממחלקה אחרת ונותן פונקציה עם אותה חתימה כמו האבא אני בעצם מסתיר את הפונ של האבא, ואז אני יכול נניח לעשות לה PRIVATE.
 
למרות שלפי מיקי הם עשו את זה קצת אחרת
מה פתאום
23/11/14 12:22
17צפיות
אם אתה מממש אתה משנה אתה הפונקציה לprivate, תקבל שגיאה שאתה לא מממש את הממשק.
º
test
23/11/14 12:58
8צפיות
º
ACK 200
23/11/14 13:21
8צפיות
23/11/14 16:01
9צפיות
303 permanent redirect
|*|נפתח פורום קשר משפחתי|*|
23/11/14 15:05
בואו לשפוך את הלב, לשוחח על המשפחה, לקטר על הדודה, לרכל על הגיסה, להתייעץ על סבתא בפורום קשר משפחתי:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...



שליחת http request לשרת שיושב על מחשב הלקוח
20/11/14 22:29
55צפיות
איך אני שולח בקשת http מהמחשב שלי בבית לשרת שיושב על אותו מחשב?
אני יכול אומנם לשלוח לכתובת ip שלי, אך אם אשב עם המחשב בבית קפה במקום בבית, זה לא יעבוד.
localohst how to
21/11/14 08:05
77צפיות
 using System;
using System.Net;
using System.Linq;
using System.Text;

namespace TestProj
{
   class HttpTest
   {
       public static void Run()
       {
           using (var server = new HttpListener())
           {
               server.Prefixes.Add(_uri);
               server.Start();
               Console.WriteLine("Server is listening on {0}", server.Prefixes.First());

               // blocking call:
               var ctx = server.GetContext();
               Console.WriteLine("Request received: {0}", ctx.Request.Read());

               ctx.Response.Write("<HTML><BODY> Hello world!</BODY></HTML>");
           }
       }

       const string _uri = @"http://localhost:7777/";
   }
   static class Ext
   {
       public static void Write(this HttpListenerResponse res, string txt)
       {
           using (var stream = res.OutputStream)
           {
               var buffer = Encoding.UTF8.GetBytes(txt);
               res.ContentLength64 = buffer.Length;
               stream.Write(buffer, 0, buffer.Length);
           }
       }

       public static string Read(this HttpListenerRequest req)
       {
           using (var stream = req.InputStream)
           {
               var buffer = new byte[req.ContentLength64];
               stream.Read(buffer, 0, (int)req.ContentLength64);
               return Encoding.UTF8.GetString(buffer);
           }
       }
   }
}
 
º
לא הבנתי איך זה מתקשר לשאלה
22/11/14 13:11
11צפיות
נראה שהוא לא מכיר את הכתובת 127.0.0.1
22/11/14 13:47
25צפיות
לכל מחשב יש כתובת קבועה שניתן להגיע אליה מאותו מחשב.. 127.0.0.1 או localhost  או ::1
 
יותר נכון , את הקובץ HOSTS
22/11/14 16:49
31צפיות
זה מאפשר לכמה(!) שמות שונים להגיע אליך ל IIS לאתרים שונים אצלך
על ידי BINDING
לא רואה איך זה קשור
22/11/14 17:39
26צפיות
הקובץ HOST הוא מעין DNS לעניים וזה פרקטיקה רעה להשתמש בו לכל דבר שהוא לא טרבלשוטינג/חוסר בגישה לשרת DNS .
אני אסביר
22/11/14 17:46
31צפיות
הוא מפתח על שרת משלו ושהמחשב פיתוח זה גם מחשב השרת( אני מניח IIS)
הוא יכול בקוד לפנות ל 127.0.0.1 , אבל הוא יוכל להשתמש רק באתר אחד(!) ( להפנות רק לאתר אחד) - שלא(!) על ידי פורטים(!!!!)
כלומר  - הוא כן יוכל לשים BINDING עם פורטים שיפנו לאתר אחר - אבל זה מכוער.
 
לעומת זאת - אם אתה מגדיר בקובץ  HOSTS  - שמות דומיינים,
אתה יכול לעשות BINDING לאתרים שונים על ידי שמות
 
כמובן שמדובר על פיתרון לבעיה שלו ברמה האישית לוקאלית. אחרת לא ה 127 שלך קשור ובטח שלא ה HOSTS שלי קשור.
שוב , הוא יכול להשתמש ב 127
 
אבל  מחר הוא ירצה לפתוח עוד אתר אצלו - ואז הוא בבעיה.
עדיף לעשות את זה מההתחלה נכון.
 
 
 
localhost has nothing to do with hosts file
23/11/14 13:02
14צפיות
I'ts a standard. I'ts supported on my mac as well as your linux. Local servers should *always* listen on localhost, and *never* trust an arbitrary env. variable, which is unstandard enough for MS to move its location with each OS version.
תקרא שוב את התשובה
23/11/14 13:19
13צפיות
הוא מפתח לוקלאי אצלו
כמובן שה IIS מאזין ל LOCAL HOST
אבל הבקשה צריכה להיות מופנית לאיזה אתר ( אולי יש לו כמה)
הרבה יותר נוח לעבוד עם שמות
 
לדוגמא כאן : אצלי במחשב
 
כולם מפנים לאותו אחד בפועל
 
איפה ההגדרות של זה ?
ב HOS_TS
אם לא היית מגדיר ב HOS_TS זה לא היה עובד
אני חושב ששמות יותר מובן לבני אדם ואינטוטיבי מאשר עבודה עם IP ופורטים
 
הוא יכול לעבוד עם 127.0.01 נקי
בוודאי
אבל מחר הוא ירצה לעבוד עם עוד אתר  - או לבדוק CROSS DOMAIN AJAX -
הוא יצטרך : או(!!!!) - לעבוד עם פורטים
או לעבוד עם שמות שונים שאת זה הוא יעשה דרך ה HOS_TS.( אחרת - הוא ייצא לעולם האמיתי)
 
that's all.
 
 
 
 
º
נ.ב. ה underscore זה בגלל ש תפוז לא מאפשרים ....
23/11/14 13:20
5צפיות
מממ
21/11/14 19:41
42צפיות
אתה מכיר קובץ hosts ?
 
תענה אם כן ונמשיך מכאן
נראה לי שזה מה שאתה מחפש באמת
23/11/14 10:40
16צפיות
שגיאה בקריאת קובץ מ - Program Files
20/11/14 01:16
35צפיות
מדוע מתקבלת שגיאת Access Denied בעת ניסיון קריאה מתוך Program files?
כתבתי מערכת כלשהי (C#), אשר מותקנת לאחר מכן בתת ספרייה מתאימה בתוך Program files, וכוללת מלבד קובץ ההרצה, עוד מס' קבצים, חלקם "יחודיים" (קבצים שעשיתי להם סרליצזיה ממערכת אחרת, והמערכת הנוכחית צריכה לקרוא אותם על מנת לרוץ). בזמן טעינת המערכת, היא מנסה לקרוא את הקבצים המדוברים, אך אני מקבל מייד שגיאה כמתואר מעלה.
חיפוש בגוגל הביא אותי ל"לא לשים את הקבצים שם", אבל - זה לא רלוונטי...זה קבצים שהם חלק בלתי נפרד מהמערכת. מבחינתי הם "מקבילים" לקבצי DLL שגם יושבים שם (ואיתם כמובן אין בעיה).
 
כאשר אני מבצע על הקובץ הרצה "Run as admin", הוא רץ ללא בעיה וקורא את הקבצים מצוין.
 
האם יש דרך כלשהי לעקוף את זה?
אני יודע שאפשר להגדיר שההרצה תדרוש הרשאות admin, אבל זה לא אפשרי מבחינתי מכיוון שחלק מהמשתמשים בה לא יוכלו לקבל הרשאות כאלו.
 
חוסר אפשרות לכתוב נשמע לי הגיוני, אבל נשמע לי מוזר שאין אפשרות לקרוא משם ללא הרשאות ניהול 
 
אשמח לעזרה :)
95% מהאפליקציות לחלונות מחייבות הרשאות admin
20/11/14 05:35
52צפיות
יש לך אפשרות לדחוף את הקבצים הללו כ embedded resource לתוך הקוד?
יש אפשרות
20/11/14 17:49
31צפיות
פשוט בשידרוגים עתידים אאלץ לבצע החלפה של קובץ ההרצה, במקום להחליף רק את הקובץ הספציפי, אבל כמו שאני רואה - זה כנראה הפיתרון הנורמלי היחיד לבעיה הזו
 
תודה רבה
אפשר לעטוף resources כאלה ב DLL ייעודי, ולהחליף רק אותו
20/11/14 23:01
30צפיות
זה כמעט אותו פתרון, אבל מכניס קצת יותר סדר.
º
שיפור מצויין מבחינתי תודה על הרעיון
21/11/14 13:31
9צפיות
היפוך חכם של מחרוזת המכילה עברית אנגלית ומספרים
18/11/14 15:13
64צפיות
יש לי מחרוזת שאני מנסה להפוך
 
"שורה שלמה בעברית 3/8" וגם נושא חדש בסוגריים (הנושא) וגם מספר בסוגריים (25) וגם נקודה בסוף משפט."
 
השתמשתי בפונקציה 
  public static string Reverse(string s)
{
   char[] charArray = s.ToCharArray();
   Array.Reverse(charArray);
   return new string(charArray);
}
התוצאה היא 
".טפשמ ףוסב הדוקנ םגו )52( םיירגוסב רפסמ םגו )אשונה( םיירגוסב שדח אשונ םגו \"8/3 תירבעב המלש הרוש"
מה שקורה שזה בעצם הופך את המילים אבל המספרים והסוגריים מתהפכים בכיוון.
 
יש למישהו פתרון לזה?
לא
18/11/14 15:36
38צפיות
אתה תהיה חייב לכתוב אלגוריתם חכם בשביל זה
 
בוא נתחיל מההתחלה - מה אתה צריך להפוך ולמה?
19/11/14 11:30
27צפיות
יש אלגוריתמים ידועים ובדוקים איך לעשות את זה, אם אני מבין נכון אתה צריך להפוך עברית לוגית לעברית ויזואלית, אבל השאלה היא לאיזו מטרה אתה צריך לבצע את ההפיכה בעצמך, כי ברוב מערכות ההפעלה והפלטפורמות יש היום רכיבים שעושים את זה הרבה יותר טוב, וזה יחסוך לך את כל העבודה.
 
כמובן שאם תבצע היפוך של המחרוזת בלבד, הרי שהסוגר הימני ימשיך להיות סוגר ימני ואם הפכת את המחרוזת אז זה שסגר את הסוגריים משמאל, נמצא עכשיו בצד ימין והוא נראה בלתי-מתאים, אתה יכול להתגבר על זה בעזרת הפיכה בחזרה אבל זה למעשה יחליף לך את התו בתו אחר (כלומר את הסוגר הימני בסוגר השמאלי) שזה לא שומר על הסדר של המחרוזת כפי שרצית לעשות.
 
דרך אגב, מה שרשמת בעברית לא ייחודי לעברית, זה יקרה בדיוק אותו הדבר אם תבצע את אותה הפעולה גם בטקסט באנגלית, ולכן חשוב מה אתה מנסה להשיג והאם זה תלוי בזה שמדובר באותיות בעברית או שזו בעיה בעלת אופי כללי יותר?
 
בברכה,
זיו
אני מייצא טקסט מתוך מערכת שאני בונה בקובץ
19/11/14 13:11
30צפיות
קובץ שאמור להיקלט בתוכנה ישנה אני מנסה להגיע לתוצאה שהתוכנה הישנה הזו מוציאה כפלט (המערכת שלי אמורה להחליף את התוכנה אבל תהיה תקופה ארוכה מאד שבה הן יחיו ביחד).
 
אני מצרף קובץ לדוגמא - קובץ תקין כפי שצריך להיקלט.
אני כותב לקובץ משמאל לימין, אחרי התו ה31 צריכים להיכנס 150 תווים של המחרוזת בעברית (אני משלים רווחים בסוף כדי למלא 150 - במידה והמחרוזת קטנה מ 150) 
אוקיי, אז מה שאתה צריך נקרא אלגוריתם Bidi
19/11/14 14:17
42צפיות
שזה כמובן הקיצור של BiDirectional
פה בלינק מתחת יש אלגוריתם כתוב אמנם בשפת סי, אבל תוכל לקבל ממנו מושג כללי על מה שאתה עומד בפניו (לא מסובך נורא אבל צריך לשים לב לפרטים)
 
הרעיון הכללי הוא שיש עברית לוגית ועברית ויזואלית. בהצגת עברית לוגית, הסדר שבו התווים מסודרים במחרוזת הוא הסדר שבו הם נקראים (כלומר התווים מסודרים לפי הסדר הלוגי שלהם) ואילו בעברית ויזואלית הסדר של התווים הוא הסדר שבו הם יהיו מוצגים, ולכן אם מופיעה בתוך הטקסט בעברית מלה באנגלית היא תופיע הפוך, כי האות האחרונה שלה תופיע מייד לאחר האות האחרונה בעברית, ולא האות הראשונה שלה.
אם אני לא טועה יש גם ב-API של וינדוס פונקציות P-Invoke שעושות את זה, לא זוכר איך זה נראה ובאיזו ספריה הפונקציות האלה נמצאות, אבל כנראה שייקח לך אותו זמן לחפש את אלה או לכתוב את אלה
 
בברכה,
זיו
יש מימוש של bidi בדוט נט - NBiDi
20/11/14 22:08
28צפיות
º
מעולה
23/11/14 09:43
2צפיות
IMPLICIT | האם אפשר לעשות IMPLICIT באופן כללי על כל האובייקט
19/11/14 22:19
36צפיות

יש לי שאלה קצת מוזרה...
אני מריץ קטע קוד דינאמי..
ויכול להיווצר מצב שהקוד נראה ככה: 
1==1?SomeClass.GetInstance():5
עכשיו כמובן שהקומפיילר צועק כי זה לא אותו TYPE..
אז הלכתי והשתמשתי ב IMPLICIT OPERATOR...
השאלה שלי האם אפשר לעשות IMPLICIT בשורה אחת.. שיעבוד על כל ה TYPES... ניסיתי מ OBJECT אבל זה לא נותן.. וכל מה שאני לוקח משם זה את ה TOSTRING של האובייקט..

No. Implicit operators are class scoped
20/11/14 05:38
27צפיות
You have to cast refleted types - or add an extension method to object
Which is widely treated as bad style, hack, and so forth
אני ממליץ באופן כללי להמנע מכל שה שהוא implicit
20/11/14 16:16
25צפיות
וזוהי המלצה גורפת\רוחבית\קבועה לכמעט כל אספקט של הקוד
וכל זאת למה?
ברגע שיש "קסם" כלשהו בקוד, זה אומר שבעצם ע"י ה"קסם" אתה מסתיר ממי שקורא את הקוד שלך את הפעילות האמיתית (או את חלק מהפעילות האמיתית) שהקוד הזה מבצע, ואז ברגע שיש בעיה, הולכים לקרוא את הקוד, אבל למעשה מה שרואים זה רק חלק מהתמונה המלאה.
כתיבה מקוצרת היא עדיפה (לדעתי), רק אם משתמע ממנה באופן ברור וחד-משמעי מה קורה שם, כמו למשל במקרה של פונקציה אנונימית לסינון של פריטים מתוך רשימה (predicate) ודברים כאלה.
 
בברכה,
זיו
עבודה עם שאילתת insert
19/11/14 14:17
51צפיות
שלום לכם פורום יקר.
 
אני מעוניין לכתוב שאילתת insert בC# מסד הנתונים שלי הוא SQL-SERVER.
לכאורה מדובר בעניין מאוד פשוט. פונקציה שמקבלת 2 מערכים אחד של שמות השדות והשני של ערך כל שדה.
הבעיה שאני מעוניין לבנות פונקציה שתהייה נכונה לכל טבלה אפשרית. בשביל שזה יעבוד אני צריך לדעת איזה type יש בכל שדה.
הפתרון שחשבתי זה לעשות מערך של OBJECT.ואז לקבל את type של כל שדה מהטבלה ופשוט לעשות CAST. 
או פשוט לקבל string עם רשימת הערכים לפרק אותם למערך ולשים '' במידה והשדה דורש את זה.
(כמובן בכל מקרה צריך לוודא שמספר הערכים זהה למספר אותו הטבלה דורשת אבל זה די פשוט ..)
 
מה אתם מציעים?
תודה
 
º
read about sql_variant
19/11/14 14:25
23צפיות
שכחתי לציין דבר חשוב
19/11/14 14:42
31צפיות
ה DB מבחינת החברה הוא דבר קדוש. זאת מערכת חדשה שאנו בונים על בסיס DB ישן שקיים.
אין שום אופציה לשנות הגדרת שדות בDB. רק לעשות insert select update.
º
בשביל מה אתה צריך לדעת מה סוגי השדות?
19/11/14 17:48
16צפיות
מה זאת אומרת?
19/11/14 18:20
33צפיות
אני  מעוניין להכניס לתוך טבלה מסוימת נתונים.
אני צריך לדעת אילו ערכים להכניס לה (וגם לוודא שהמשתמש הכניס ערך לא נכון...)
הרעיון שלי זה שהטבלה תקבל מערך של אובייקטים ותמיר אותם לערך הנכון.
עוד אפשרות- להכניס מערך של מחרוזות ובמידת הצורך להוסיף  '  ' (כאשר זה מחרוזת או תאריך)
 
יש  רעיון אחר?
בבקשה 
->
19/11/14 18:47
36צפיות
אתה הולך בדרך לא נכונה
במיוחד בחברה שה"DB  מבחינתה הוא דבר קדוש"
לא עושים כזו פונקציה
בנוסף אין התאמה זהה בין טיפוסי הנתונים של SQL SERVER לC#
אבל אם אתה מתעקש
אתה שולח לפונקציה:
שם טבלה, רשימת פרמטרים מטיפוס OBJECT, ואז אתה שואל עבור כל פרמטר GETTYPE + TYPEOF
שוב, לא מומלץ ללכת לשם
אנחנו בעידן של EF, של STORED PROC, של שכבות DAL  מעולות שאפשר למצוא ולהשתמש  ברשת
לא צריך להמציא גלגל עקום...
 
+ לינק במידה והתעקשת...
תודה על התגובה
19/11/14 20:33
31צפיות
1. איזה פתרון היית ממליץ במקרה הזה?
2. באילו מצבים משתמשים בEF באילו ב STORED PROC,באילו משתמשים בשכבות DAL ובאילו נאלצים להמציא את הגלגל?
 
º
פתרון למה? לאף אחד אין מושג מה הבעייה שאתה מנסה לפתור...
20/11/14 08:27
7צפיות
>>
20/11/14 11:16
26צפיות
בדוק קצת על ADO.NET ועל STORED PROCEDURES
כנס לEF  בשלב הבא, אחרי שהכרת את הנושאים הנ"ל
תמציא את הגלגל כשאתה עובד עם DB מיושן או עם FW ישן שלא תומך בכלים שיש לך היום
בהצלחה
לא ברור איך STORED PROCEDURES יפתרו לי את הבעיה בדרך יעילה
23/11/14 01:12
12צפיות
נניח שיש לי 50 טבלאות. לכל אחת מהן מספר וסוג פרמטרים שונה.
על פי מה שראיתי בשביל להשתמש ב STORED PROCEDURES אני צריך לבנות פונקציית INSERT לכל טבלה ולהגדיר לה פרמטרים  ולממש אותה בפונקציה בC# עם פרמטרים מהסוג הנכון
אז אני חייב לכתוב פונקציית INSERT בSQL ובC# לכל טבלה וטבלה? 
אין פתרון יותר גנרי?
º
נא למחוק. בטעות התחברתי עם שם משתמש אחר שלי....
23/11/14 01:18
1צפיות
לא ברור איך STORED PROCEDURES יפתרו לי את הבעיה ביעילות
23/11/14 01:17
9צפיות

נניח שיש לי 50 טבלאות. לכל אחת מהן מספר וסוג פרמטרים שונה.
על פי מה שראיתי בשביל להשתמש ב STORED PROCEDURES אני צריך לבנות פונקציית INSERT לכל טבלה ולהגדיר לה פרמטרים  ולממש אותה בפונקציה בC# עם פרמטרים מהסוג הנכון
אז אני חייב לכתוב פונקציית INSERT בSQL ובC# לכל טבלה וטבלה? 
אין פתרון יותר גנרי?
 
כמובן שאפשר לעשות פונקציה אחת בC#
23/11/14 01:49
15צפיות
פשוט לעשות ללואה לפי מספר הפרמטרים
(.++for (int i=o;i<value.count;i
()value="@val"+i.tostring
(כמובן שכאן צריך להמיר  את ArType בהתאם לTYPE)
 
cmd.Parameters.AddWithValue(value, ArType );
 
אפשר לעשות דבר דומה ב SQL?
זה לא פותר את הבעיה
23/11/14 10:52
13צפיות
אלא מסדר את התכנון נכון יותר
לא עושים פונקציה כזו כמו שהסברתי
והפתרון הוא שבעצם אתה מכין בC# פונקציה שמריצה SP עם הפרמטרים שלו ושם אתה מעדכן איזה טבלה\אות שתחפוץ.
 
 
כלומר הפתרון הסטנדרטי
23/11/14 11:30
12צפיות
אני כותב לכל טבלה וטבלה SP לINSERT,DELETE,UPDATE לפי רצוני
ואז לכל אחד ואחד מהם אני כותב פונקציה מתאימה בC# שקוראת לSP ספציפי עם הפרמטרים הנכונים בשבילו.
 
נכון?
º
נכון
23/11/14 12:29
1צפיות
הפתרון הסטנדרטי
23/11/14 12:34
5צפיות
הוא להשתמש בDataSet עם ממשק משתמש גרפי, שאתה גורר אליו את הטבלאות מהדטהבייס, ואוטומטית אתה מקבל sqlDataAdepter עם select/update/insert/delete.
או להשתמש בגישה החדשה שנקראת entity framework.
 
בשום אופן אל תתעסק עם לוגיקה שמחוללת משפטי sql.
נדמה לי שכתבו לך את זה כמה פעמים, ואתה מתעקש לא לקבל.
אתה לא צריך לדעת מה סוג השדה
19/11/14 20:54
33צפיות
אם כל הענין הוא מתי להוסיף '' ומתי לא, אתה יכול לבדוק האם הערך הוא סטרינג או לא.
או להשתמש בפרמטרים:
 SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.CommandText = "UPDATE MyTable SET IntColumn = @Parameter1, VarcharColumn = @parameter2";

Cmd.Parameters.AddWithValue("@Parameter1", 25);
Cmd.Parameters.AddWithValue("@Parameter2", "abc");
 
REGEX מורכב ביותר
16/11/14 21:58
90צפיות
היי חברים, אני צריך עזרה עם ביטוי רגולרי שכנראה מורכב לי מדי..
 
נניח ופונקציה מקבלת את הטקסט הזה כפרמטר
"$id + "hello \' world \' " + $suffix"
אני מנסה לתפוס את הגרשיים כסטרינג ולעשות עליו SPLIT
שהתוצאה בעצם תהיה מערך של שני תאים שבאחד יש את $ID ובשני את $suffix
 
תודה רבה
 
אתה לא מובן
16/11/14 23:52
60צפיות
קודם כל הסטרינג שלך לא וואילידי
יש לך ["] בקצוות וזה לא וואלידי יחד עם מה שבפנים
 
דבר שני הבקשה לך לא מבונת
תן דוגמא יחד עם תוצאה רצויה.
 
 
מה גם שאם תעשה SPLIT על פי "גרשים כ STRING" - תקבל מערך עם 3 מקומות ולא 2.
 
בקיצור תיהיה יותר ברור.
 
ב
הביטוי חוקי, אני אסביר
17/11/14 08:54
42צפיות
נניח שהסטרינג שהפונקציה מקבלת נראה ככה: 
$id + "hello \' world \' " + $suffix
אני רוצה שבתפיסה של זוג גרשיים.. או זוג של גרש בודד.. אני אתעלם מגרש או גרשיים שלפני זה בא \....
 
כלומר אני רוצה להשיג מ SPLIT של הדבר הזה את שתי הצדדים שהם:
$id + 
 + $suffix
יש אפשרות כזאת?...
מצאתי REGEX שמוצא את התבנים ש MATCH שלו נותן תוצאה אחת אבל ה SPLIT שלו נותן משום מה 4 תוצאות...
 
אתה מסרב להבין
17/11/14 09:00
46צפיות
מה שרשמת מקודם זה
"$id + "hello \' world \' " + $suffix"
 
ולא
$id + "hello \' world \' " + $suffix
 
אז זה לא(!) היה וואלידי.
 
חוצ מזה , עדין לא הבאת דוגמא חיה
האם ID זה מספר ?
ומה זה SUFFIX ?
או האם התכוונת ל ID בתור המילה ID ?
מה אתה רוצה שהמערך הסופי יראה ? (  תן ערכים !! ולא TOKENS)
אני קצת מתפלא עליך שבמקום שהכי צריך להיות מדוייק - אתה הכי לא מדוייק
 
לא שואלים ככה שאלה.
 
 
 
אנסה שוב
17/11/14 09:04
34צפיות
התכוונתי שזה בא עם גרשיים עוטפות כמו שסטרינג נשלח.. ובעיבוד הם יורדות ולכן כתבתי בדוגמא השניה בלי..
 
בכל מקרה.. הכוונה שלי שזה מחרוזת אחת ארוכה שאני צריך לעבד...
ו ID ו SUFFIX הם לא TOKENS כרגע..
הם חלק מהמחרוזת.. שיש לי קוד שמטפל בטקסטים שלא עטופים גרשיים..
ולכן אני צריך לקחת את החלקים האלו ולבודד אותם..
 
כנראה אני לא מדבר עברית
17/11/14 09:05
38צפיות
ולא הבנת לגבי דוגמא אמיתית  
 
הנה הקלט :....
הנה הפלט:....
זאת דוגמא אמיתי...
17/11/14 09:11
35צפיות
ככה הסטרינג נראה...
 
אם לתת לך בדיוק פלט כמו שרצית :
הודעה זו מכילה תמונות
17/11/14 10:06
44צפיות
תודה , זה עונה על חלק מהצורך
17/11/14 11:14
37צפיות
המחרוזת יכולה להכיל כמה קטעים כאלו... והם יכולים להיות עטופים בגרש בודד או בגרשיים ..
 
עכשיו אתה מבין על מה אני מדבר שאתה לא מדוייק?
17/11/14 11:15
59צפיות
תן 3 דוגמאות עם כל הווריאציות עם דוגמא לקלט ופלט
זו ההודעה החארוןנה שאני מנסה לעזור לך בתנאים שכאלה.
צודק , מחילה.. אכתוב פה כמה דוגמאות מפורטות
17/11/14 11:31
45צפיות
Expression is a String Type
Expression -> accepted result
$pre + "some value with \' \" and \'much more" + 'some string with \' \" \' ' + #prefix + "final string"  -> [0] = "$pre + " [1] = " + " [2] =" + #prefix + "
$pre + ($id * @size) - @const + "some value with \' \" and \'much more"  -> [0] ="$pre + ($id * @size) - @const + "
'some value with \' \" and \'much more' -> empty array
'some value with \' \" and \'much more" -> invalid string
'some value with \' \" and \'much more' + ($var1 + #var2) -> [0]=" + ($var1 + #var2)"
 
 
º
?
18/11/14 21:56
12צפיות
בבקשה ( למרות שייאשת אותי)
הודעה זו מכילה תמונות
18/11/14 23:26
67צפיות
   Regex lineSplitter = new Regex(@"(?<!\\)"".+?[^\\]""|(?<!\\)'.+?[^\\]'");
 
18/11/14 23:36
27צפיות
תודה, אנסה להריץ על זה טסטים מתקדמים :0)
 
ובתמונה יותר נורמלית
19/11/14 09:59
48צפיות
אלוף אתה
19/11/14 21:19
35צפיות
פתרון אלגנטי ויפה..
עשיתי תיקון קטן שיתאים לי פיקססס
תודה רבה
 
º
19/11/14 21:21
4צפיות
º
איפה אני לומדת באינטרנט WPF וWCF
19/11/14 17:19
27צפיות
תשובה
19/11/14 20:58
40צפיות
מדריך wpf יש באתר webMaster. חפש בגוגל "מדריך wpf".
מדריך wcf, שלמה גולדברג כתב לאחרונה מדריך, חפש בגוגל "שלמה גולדברג מדריךwcf".
WPF יש את Dr WPF בלוג מעולה
22/11/14 18:12
10צפיות
זה בחלקו מתאים למתחילים ובחלקו זה נושאים קצת מתקדמים, אבל חשוב מאד לקרוא, דברים מעניינים מאד והסברים מעמיקים ופשוטים מאד
 
מומלץ בחום
שאלה לגבי קורס פיתוח מובייל
17/11/14 11:26
56צפיות
שלום לכולם,
גם אני כמוכם מפתח .net בשנים האחרונות.
אני שוקל לעשות קורס פיתוח למובייל,
האם יצא לכם לעשות קורס כזה? אם כן איפה\כמה\למה ומה מומלץ?
האם אתם ממליצים להתעניין בכיוון של פיתוח natiive? phonegap? או כל דבר אחר?
אשמח לשמוע "חוויות" למי שיוצא לו לעשות פרויקטים או עשה סוג של שיפט לכיוון פיתוח המובייל.
תודה,
דני.
 
מניסיון ( דעה אישית)
17/11/14 11:45
63צפיות
לא PHONEGAP , לא XAMARIN ולא כל דבר כזה או אחר שלא נותן לך 100% פיתרון
 
במילים אחרות , NATIVE. NATIVE NATIVE
 
צא מהקטע של HTML לנייד
זה לא עבד , ולא עובד ולא יעבוד. ( כמצופה)
 
 
אני כרגע לומד קורס  שנה שלמה של NATIVE ANDROID ו IOS ( קורס מעורב של שניהם).
- ואנחנו כבר בסוף ה ANDROID.
יש רק מכללה אחת שנותנת( קורס שמכיל את שניהם) - אם תרצה אשלח לך בפרטי את שמה.
 
 
 
יש לך נסיון עם XAMARIN ?
17/11/14 12:04
59צפיות
מדובר על סוג של נייטיב. הורדתי כמה אפלקציות ונראה נייטיבי לחלוטין.
 
בתאוריה זה יופי של כלי לכל מפתחי C# מתוסכלים..
אני הלך לשחק עם זה בקרוב..נראה לאן זה יקח אותי.
הניסיון שלי בזאמרין
19/11/14 18:08
31צפיות
הוא רק מקורס, לא שום פרויקט מעשי, כך שצריך לקחת את דעתי במגבלה הזו.
אני טוען שזאמרין לא חוסך לך כל כך הרבה. אתה כותב קוד ב c# , וכל מיני התאמות למיניהן בשפה או בפורמט של מכשיר היעד (אנדרואיד, IOS , וכן הלאה). בעיקרון נשמע טוב, רק שההתאמות כל כך גדולות, שבסוף אתה אומר: בשביל מה אני צריך את כל הבלגן הזה? אני אכתוב ישר באנדרואיד, או ב ios וגמרנו. וגם לא אשלם אלפי דולרים לאיזה תוכנת תיווך מעצבנת.
 
בלי קשר לזה, עבדתי קצת עם ionic והתרשמתי מאד לחיוב. זה מהמשפחה של קורדובה/פונגאפ, אבל הכתיבה היא באנגולר וזה מאד נחמד.
 
לגבי ביצועים, צודקים אלה שאמרו שביצועי האפליקציות שנכתבות בקורדובה/פונגאפ נמוכים יותר, אבל לא תמיד זה קריטי.
האפליקציה שבניתי באיוניק היתה לאישור timesheets של עובדים. העובד ממלא באתר את הדוח שעות שלו, והבוס מקבל מייל לאישור. הוא צריך להכנס לאתר ולאשר. אז עשינו אפליקציה שבסך הכל מראה להם את שם העובד, סך הכל שעות, וכפתור לאישור או דחיה של דוח השעות.  הם מתים על זה, ובשבילם זה שיפור עצום בנוחות השימוש, כי הם לא תמיד ליד מחשב, בנסיעות, וכן הלאה. והביצועים במקרה הזה, כמובן שמספיק טובים. ויש המון דוגמאות אחרות. לפעמים אתה רוצה לצאת לשוק מהר, ואם זה מצליח, כבר יהיה לך כסף לכתוב 3 אפליקציות נייטיב נפרדות.
 
תודה
19/11/14 19:22
18צפיות
יש לי גם קורס קצר על זה אוטוטו...אני יעשה איזה פרוייקט קטן בזה ונראה על מה המהומה...
 
תודה.
 
אבל תעשה גם קורס קצר על אנדרואיד
19/11/14 19:25
17צפיות
רק אז תראה שמה שחסך לך הזאמרין, זה ממש לא ביג דיל.
תתחיל קורס קטן להכנס לעולם
17/11/14 14:48
63צפיות
ואח"כ תראה איך אתה מתגלגל עם זה.
אני סימתי קורס באנדרואיד אבל כמובן הכל זה ענין של תרגול וזמן...
לכן המלצה שלי היא
כמו מנוי לחדר כושר תתחיל בקטן תראי שמתאים לך תשתדרג
אגב, אני מאוד ממליץ על PHONEGAP יש בזה הרבה כסף לדעתי
זה לא 100% מנצל את היכולות של המכשיר אבל ק70-80% כן ולכן זה שיקול טוב להרבה אפליקציות
שרוצים לפתח אפליקציה אחת לכל הפלטפורמות
XAMARIN אני גם חושב שזה דרך קצת עקומה לעשות משהו וזה גם עולם דיי  ללמוד ואם כבר אז GO NATIVE
בהצלחה דני! :)
 
 
 
תודה אריקו!
17/11/14 15:24
52צפיות
איחפה עשית קורס? למה רק אנדרואיד?
אני מניח שאתה עדיין ב .net...?
מה עם שחף?
דרך עמותת תפוח
17/11/14 17:24
47צפיות
אולי לא הכי מקיף ויסודי אבל מספיק בשביל לטבול את הרגל במים ולהתחיל לשחק עם החומרים
חיובי עדיין בדוט נט כמובן
ומי זה שחף?
אני מפתח טיפה בPHONEGAP
17/11/14 15:34
74צפיות
ויצא לי במקרים מסויימים גם לפתח פלאגין לדברים שהייתי צריך באנדרואיד.
כלומר כן יש יכולת לכתוב קוד נייטיבי למי שצריך ורוצה את זה.
כמובן יש חסרון מאוד גדול והוא ביצועים
עכשיו גם אפשר לדעת עד כמה איטית...
19/11/14 17:47
35צפיות
(פי 5 למי שמתעצל להקליק)
 
 
º
שגיאה 500. תודה על המידע אבל
19/11/14 18:01
10צפיות
תנסה שוב בפעם הבאה זה נכנס
19/11/14 18:03
23צפיות
בכל מקרה הנה צילמתי מסך
 
 
Invoke ב Event
19/11/14 10:28
33צפיות
היי,
אודה לכם על עזרה קטנה.
יש לי מחלקה ובה Event שנניח נקרא לו MyEvent.
כשאני רוצה "להרים" את ה Event הזה, אז אני שואל אם הוא NULL ואם לא אז אני מבצע:
;(MyEvent(5 
נניח שאני מעביר למתודות הרשומות את הערך 5 סתם לדוגמא.
השאלה שלי היא שאני יכול לבצע את זה בגם בצורה הזאת:
;(MyEvent.(Invoke
איפה אני צריך להמתמש בצורה הראשונה ואיפה בשניה? מהו ההבדל פה? האם זה קשור לתרדים?
עוד שאלה קטנה (אני יכול לבדוק את זה בקלות אבל בכל זאת) - 
כאשר אני מרים את ה Event - האם הטרד נתקע עד שכל ה SubScribers מסיימים את העבודה באותה מתודה או שזה ממשיך?
אשמח טיפה להבין מה קורה בתהליך הזה.
תודה רבה.
קצת סדר.
19/11/14 12:22
32צפיות
1. לטעמי אין שום סיבה כרגע לעבוד עם Begin\End invoke. המשך ההודעה הוא להשכלה בלבד - מציע פשוט לא להשתמש בקוד הזה.
2. הצורה הראשונה MyEvent(5)   z מתבצעת כולה ב-thread שהרים את האיוונט. סינכרוני לחלוטין - ומומלץ לשימוש.
3. הצורה השנייה MyEvent.Invoke שקולה *לחלוטין* לראשונה. תשתמש בראשונה - יותר קצר, יותר סטנדרטי.
 
4. BeginInvoke -
* המתודה שרשומה לאיוונט מתבצעת ב-threadpool thread. הקוד שלך ממשיך לרוץ במקביל.
* ה-callback שמועבר בקריאה, נקרא כשהמתודה יוצאת - באותו thread של המתודה.
* EndInvoke חוסם את ה-thread המקורי שלך, עד שהמתודה הרשומה לאיוונט יוצאת - *אבל לא עד יציאת ה-callback שהעברת הקריאה*.
 
אני מקווה שהמידע לעיל מדוייק - כאמור, אני לעולם לא משתמש ב-flow העקום הזה. זה מיותר, וגם מזיק.
º
עשית לי סדר. תודה רבה.
19/11/14 12:43
5צפיות
קיבלתם משימה/פרויקט, איך אתם מאפיינים?
16/11/14 20:17
81צפיות
-רושמים בגדול מה צריך להיות.
-רק Use Case
-רק Class diagram
-לא מאפיינים - ישר פיתוח
 
מעניין אותי לדעת איך זה בחברות אחרות, כלומר מה עומק התכנון ואיך אחרים מפתחים....
תלוי
17/11/14 10:08
47צפיות
תלוי ב:
-לקוח
-פרוייקטור/אחראי אפיון
-מפתח
-גודל פרוייקט
 
כלומר צד אחד של הקשת הוא פרוייקט קטן עם לקוח שלא אכפת לו, פרוייקטור שלא מענין אותו, ותכנת שאוהב לעשות מה שבא לו ופחות by the book, אז מילא לעיתים יוצאים פרוייקטים כאלו בלי אפיון כמעט, וכל עוד המפתח פחות או יותר שם אל ליבו מה באמת הלקוח צריך זה אפילו לפעיתים יוצא מצויין.
 
צד שני של הקשת הוא פרוייקט ענק כך שממילא בלי אפיון לא שייך להשתלט עליו, לקוח לחוץ ושתלטן, פרוייקטור ייקי ומפתח by the book, וככה כולם מכריחים את כולם לעשות אפיון מושלם (כמובן שאפיון מושלם פרושו 80 אחוז, מעל זה לא באמת מציאותי).
 
מה שכן בתור אחד שעבד גם וגם, אני רוצה לאמר לך שאע"פ שבפרוייקטים קטנים אני אוהב את הגמישות שאני יכול להתפרע, ברגע שהפרוייקט עובר בקצת את הלהיות קטן זה מתחיל להיות סיוט.
 
מה גם שכמפתח בצוות, כלומר ברגע שהפרוייקט דורש צוות ואתה לא המוביל אלא רק מפתח, אין תענוג יותר גדול מלקבל אפיון טכני ברור, זה כמו לסוע על אוטו חדש, הכל פשוט חלק, אז אני ממליץ שכל פרוייקט, קטן ככל שיהיה, להגיע לאפיון מלא כדי להגיע לאפיון טכני מלא, תכלס זה יוצא הרבה יותר טוב וכל השעות שמבוזבזות על שינויים ודיונים בפיתוח נעלמות ומתקזזות היטב עם שעות הדיונים של הלפני
לפחות לדעתי, האפיון תמיד צריך להתחיל מ"מה" ולא מ"איך"
17/11/14 17:19
46צפיות
ולכן האפיון בהחלט לא צריך (לדעתי האישית בלבד) להתחיל מדיאגרמות או שרטוטים כפי שהם מוגדרים בסכמה של UML, אלא דווקא משרטוטים ביד חופשית ועל נייר, שמציינים את עיקרי הדברים ובדרך שנוחה למי שמצייר.
יו-אמ-אל מיועד לייצר פלטפורמה בעלת מושגים משותפים כדי שגם אחרים יוכלו אחר-כך להתייחס לתוצאות של האפיון, אבל זה נקודת הסיום ולא נקודת ההתחלה
אני גם נוהג לרשום לעצמי, בין אם על נייר ובין אם באיזה מסמך וורד פשוט, את עיקרי הדברים שאני רוצה לציין, ולאחר רישום ראשוני אני עובר על המסמך עוד פעם ומוסיף דברים שנראים לי נחוצים ושכחתי, מפרט מעט יותר במקומות שצריך פירוט, וכך שוב ושוב, עד שאני רואה מסמך שמבחינתי הוא מייצג את כל מה שאני רוצה שיהיה באפיון. אחרי כל זה אני לוקח את המסמך הזה, מפרמט אותו יפה ומסדר אותו לפי חלקים שיש להם משמעות מבחינת הקורא (הקדמה\הצורך במערכת, רעיון כללי, מודולים, מסכים במערכת, תהליכים וכן הלאה) ובסוף אני מוסיף למסמך, בין אם בתוך הפרקים ובין אם כנספחים בסוף (זו לדעתי העדפה אישית) את התרשימים שנועדו למעשה לסייע בהבנת הכתוב, וכן לסייע ביצירת המערכת בסופו של דבר לאחר שהאפיון אושר.
 
בברכה,
זיו
לדעתי אפיון צריך להתחיל ב"מי".
18/11/14 10:05
33צפיות
למעשה לפני מס' שבועות, טרפדתי פרוייקט שניסו להפיל עלי בעבודה ע"י דרישה בלתי מתפשרת לקבל תשובה לשאלה "מי הולך להשתמש בדבר הזה".
 
לשואל המקורי - לאחרונה התחלתי לצרף UML, דיאגרמת מחלקות ותרשימי זרימה לדברים שאני עושה.
הגעתי למסקנה שממילא מחייבים/מבקשים ממני "תיעוד" כשאני מסיים - אז כבר אפשר באותו כסף לתעד לפני שכותבים את הקוד.
 
אם כי אני סקפטי לגבי התועלת שתצמח למישהו (מלבדי) מהמיסמכיאדה הזו.
אפיון ישראלי
17/11/14 18:05
50צפיות
לפחות ממה שאני הכרתי עד כה
מישהו כותב את הצרכים של הלקוח
אם הוא מגדיל ראש עושה קצת מסכים (סוג של מוק-אפ) באיזה תוכנת צייר בסיסית כלשהי
כותב מסמך וורד שמתאר את הפעולות
אין USE CASE וכו'
אין מימוש טכני כלל - לא טבלאות ולא טכנולוגיה
אם צריך להקביל את גודל ההשקעה באפיון למול זמן הפיתוח זה משהו כמו:
מסמך אפיון שנכתב ב-15 דק' = יומיים פיתוח
 
ככה
20/11/14 00:53
17צפיות
לא מאפיינים, ישר לפיתוח.
את הפיתוח לא בודקים - ישר לפרודקשן.
ואז יש באגים בפרודקשן, ואז מתקנים ובודקים את התיקון.
ואז, כשנגמרו הבאגים, הלקוח פשוט מביע חוסר שביעות כללי מהפיתוח הזה - ואז הו אז (!!!) - מאפיינים. אבל מאפיינים בקטנה, use case פשטני ללא שום תבנית או תהליך מסודר.
 
לא אוהב את זה, אבל זה המצב ואין בכוחי לשנות אותו.
, OutputCache של userControl עם פרמטר של שפה - מה הדרך?
הודעה זו מכילה תמונות
16/11/14 21:51
35צפיות
יש לי user control של תפריט שאני רוצה להכניס לקאש, העניין שאני רוצה לכל שפה להכניס לקאש את הקונרטול מותאם שפה
 
ניסיתי כמה דרכים ללא הועיל
 
<%@ OutputCache Duration="1000000" VaryByParam="none" VaryByCustom="CurrentLanguageStr" %>
 
איך בדיוק ניתן להגדיר על usercontrol בפלטפורמה של asp.net (לא MVC)
 
תודה
אוקיי הסתדרתי
16/11/14 23:39
19צפיות
GetVaryByCustomString
בקובץ global.asax
 
פתר את הנושא
 
 
תודה
הזדמנות לעזור לתינוקות נטושים|נחמה|
16/11/14 13:14
11צפיות
|בועית|מדי שנה ננטשים מאות תינוקות על ידי הוריהם בבתי החולים בישראל. התינוקות מאושפזים במחלקות השונות של בתי החולים, לעיתים למשך חודשים ארוכים, בלי מגע וחיבוק של אמא.
עבור כך הוקמה העמותה "חיבוק ראשון" ? כאשר תינוק ננטש מקבלת עמותת "חיבוק ראשון" פנייה רשמית מבתי החולים, ומארגנת בזריזות קבוצת מתנדבות המגיעות לבתי החולים ומייצרות עבור התינוק סביבה ביתית ומשפחתית ככל האפשר.

חברת האגיס יצאה בשיתוף פעולה עם עמותת חיבוק ראשון ותתרום 5 שקלים על כל תמונה של הורה מחובק עם תינוק/ילד שתועלה עם תיוג hugtag#!
העלו תמונה שלכם מחובקים עם הקטן או הקטנה שלכם, הוסיפו  את התגית ותתרמו 5 ש"ח לעמותה החשובה כמעט ללא מאמץ.


http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
.NET is now an open-source project
13/11/14 14:17
319צפיות
º
+ multi platform (תרוץ גם על מאק)
13/11/14 14:52
53צפיות
º
http://www.hanselman.com/blog
13/11/14 15:02
49צפיות
º
גם אני חושב שזו הבשורה האמיתית.
16/11/14 12:42
29צפיות
הוג'ימה - בניית אתרים ושיווק באינטרנט

העסק לא מתרומם?

אנחנו נדאג לנוכחות שלך ברשת! רוצה לשמוע עוד? לחצ/י כאן >>

קידום אתרים בגוגל

רוצה לקדם את האתר שלך?

כל הידע והחדשנות במקום אחד! היכנס לפרטים נוספים >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה