לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

שוקל אם לחזור לחברה אחרי קבלת סירוב
22/05/15 23:59
43צפיות
הייתי לא מזמן בחברת פיליפס בחיפה אחרי ראיון טלפוני מוצלח. עשיתי את הראיון פנים מול פנים בצורה ממש מוצלחת , בדקתי שעניתי על כל התשובות נכון אבל קיבלתי את המייל של "לא ממשיכים איתך יותר" יום לאחר מכן ככה סתם בלי שום הסברים.
מעניין אותי לדעת אם זה משהו שמקובל לעשות (אני די צעיר מתחום עם שנה של נסיון ).
אני ממש רוצה לחזור אל המנהל שם לבקש תשובות.
חבל על המאמץ
23/05/15 10:03
40צפיות
אם זה לא הלך - אז לא הלך וזה לא קשור לטכני
יש חיבורים שלא תמיד רואים אותם אם הצליחו או לא
אומרים שיש 7 שניות ראשונות לדעת אם יש מצב או לא להתקבל ( אימרה אורבנית  - לפעמים אני תוהה שהיא נכונה)
אל תתיאש , ואל תנסה לקבל תשובות  - לא בהכרח הבעיה אצלך.
אולי אתה צריך להיות במקום אחר - טוב יותר ?
סומכים עליך !
 
אני חושב שאתה צודק אבל...
23/05/15 17:15
28צפיות
זה עדיין מרגיז ללמוד כמה ימים כדי להצליח בראיון, להצליח בראיון ועדיין לא להתקדם ובמיוחד שחברה בסדר גודל של פיליפס עושה את זה
º
סתם מעניין - מה שאלו אותך שם ?
23/05/15 18:27
11צפיות
את כל החשודים
23/05/15 23:25
29צפיות
מה זה דדלוק?
איך נפטרים מדד לוק?
מה מחלקה אבסטרקטית, פולימורפיזם, העמסת מתודות, הבדל בין תהליך לת'רד, 
seald,overide,using,ועוד דברים מובנים מאליהם
אכן מרגיז.
24/05/15 03:12
29צפיות
אפשר בהחלט לחזור אליהם ולבקש פידבק. "רק כדי להשתפר ולהבין במה טעיתי" או נימוק טפשי אחר.
חכה שתהיה בצד של המראיין, ואז תבין שיש שיקולים מעבר למענה נכון לשאלות.
לא להתקבל לעבודה שמבחינת הכישורים אתה מתאים לה, זה עובדת חיים. צריך לפתח עור עבה ולא להעלב מזה.
לא מזמן הוזמנתי לראיון בחברה קנדית גדולה, ממשלתית. יום לפני, זכרתי שיש לי איזה חבר ישראלי שעובד שם, והתקשרתי אליו לקבל טיפים. מדובר אגב, בעבודת קונטרקט, תשלום לפי שעות. בקיצור, הבחור אומר לי שאין לי טעם להגיע אפילו. התפקיד הזה בשבילו, אבל כדי לחדש לו את החוזה הם צריכים לחפש שוב מועמדים כאילו, ולפרסם את המשרה... אבל ברור שהבוס "יבחר" בו, כי הוא עובד שם כבר שנתיים וכתב את כל המערכת. מאד מכעיס שהם מטרטרים הרבה אנשים לבוא ל"ראיון" שכולו זיוף ושקר. אבל אלה החיים. אז אין טעם לשקוע בדיכאון ולחשוב איך לא קיבלו אותי הזונות האלה. בדרך כלל אחרי נפילה כזו יבוא מקום עבודה טוב יותר עם משכורת יותר גבוהה. מילה של ברטה זאת מילה.
 
דווקא בקנדה זה קורה
24/05/15 05:09
28צפיות
אני די בקטע של להגר לשם יום אחד, היה נראה לי שרק בארץ יש למעסיקים תכניקות זדוניות להפיל מועמדים כמו: להתקשר למעסיקים קודמים ללא רשות (גם אלה שלא המליצו עליך) ולנסות לדלות ליכלוכים, ריגול ברשתות חברתיות, ואם אתה לא מקושר למשהו בחברה אז הסיכויים שלך יורדים באיזה חצי להיתקבל
לא, בדרך כלל הגונים מאד
24/05/15 06:13
30צפיות
ועסוקים רק בלחפש מועמד שגם יודע תכנות וגם יודע אנגלית, וזה לא משימה פשוטה. אני עובד עם הודים וסינים, וזה סיפור לא קל.
אבל לא נתקלתי במעסיקים "זדוניים" כפי שאתה מתאר. ולמען האמת גם לא באנשים זדוניים במיוחד.
הייתי בכמה ראיונות לא מזמן
24/05/15 22:19
10צפיות
חיפשתי תפקיד של ארכיטקט בפרונטאנד.
 
אז ככה:
1. חברה בשם _______ נמצאת בעזריאלי - סחבו אותי ל2 ראיונות בכדי להגיד שאני לא מתאים מאחר והמשכורת שאני מבקש היא גבוהה מדי.
2. חברה בשם _______ נמצאת באיירפורט סיטי סחבו אותי ל2 ראיונות בכדי להגיד שאני לא תואם לדרישות שלהם (3 ראיונות בכללי).
3. חברה בשם _______ נמצאת ליד קניון איילון (בני ברק) סחבו אותי ל7 ראיונות חשבתי שכבר נסגור אבל הם אמרו שאני over qualified.
זה רק ההתחלה.
אח"כ מצאתי שתי חברות שהתלבטתי ביניהם:
א. ליד הבית התחילו להתווכח איתי על 3K אמרו שאני מבקש יותר מדי לטבלאות שכר
ב. לא התווכחו והיו ממש הוגנים בתנאים
 
תחשוב במי בחרתי.
 
לכן אל תתייאש ותמשיך לחפש.
 
לגבי שמות של כל החברות בפרטי בלבד אשמח לספר גם מה שאלו וגם מה המשכורת שביקשתי.
וואו 7 ראיונות לחברה אחת
25/05/15 02:34
5צפיות
אף פעם לא הבנתי מה הטעם ביותר מראיון אחד ובמיוחד ששואלים שאלות תאורתיות קצרות ומבקשים לכתוב קוד של כמה שורות.
המבחן היחדי שאני מאמין בו הוא תוכנית לביצוע שזה באמת משקף את מה שיקרה בעבודה.
ואיך במדיוק מררת את הסיבות לשזה שלא התקבלת, חזרת אליהם ושאלת?
NuGet Packages מה זה?
24/05/15 16:19
19צפיות
היי
 
אני יודעת ASP.NET ורוצה ללמוד ENTITY FRAMEWORK. מצאתי TUTORIAL ומשתמשים ב NuGet Packages. מה זה? האם משתמשים בזה בעולם האמיתי? אם כבר לומדת אז רוצה ללמוד בצורה שאני יכולה לממש את זה בעבודה.
יש לכם אולי קישור לTUTORIAL טוב בתחום של EF?
 
תודה
בסדר הבנתי מה זה. חבל שאי אפשר למחוק את ההודעה
24/05/15 17:12
14צפיות
צריכים את זה בשביל להוריד EF ושכחתי שבעבר השתמשתי בזה. השאלה שלי זה איך אתם משתמשים ב EF בעבודה? הבנתי שיש ויכוחים לפה ולפה לגביי CODE FIRST או DB FIRST. אם זה CODE FIRST עדיין אפשר להתחבר ל DB קיים?
והשאלה של קישור טוב ל TUTORIAL עדיין רלונטי. גם מעדיפה משהו שלא עושה שימוש ב ENTITYDATASOURCE.
 
תודה
לא רק EF
24/05/15 20:07
13צפיות
אלא אלפי תוספי תוכנה חינמיים זמינים להורדה ולהוספה אוטומטית לפרויקט שלך באמצעות nuget.
זו הדרך העיקרית כיום להוסיף ספריות לפרויקט.
הצפנת מידע בDB תוך עבודה עם EF
21/05/15 14:42
38צפיות
שלום!
אני עובד על פרוייקט חדש, וכחלק מהפרוייקט החדש אנחנו מקימים DB עם מידע רגיש.
יש לי צורך להצפין את המידע. הרעיונות שיש לי כרגע, ואחרי קצת מחקר:
א. הצפנה ברמת הבסיס נתונים (קובץ + column) - אמור להשאר שקוף ל EF באופן כללי לדעתי
ב. הצפנה ברמת האפליקציה כלומר הכנסה של מידע מוצפן ל DB ואז פיענוח ברמת האפליקציה בזמן השליפה
 
מה בעצם נהוג? למה דווקא כך?
 
תודה!
אף אחד מהם.
21/05/15 19:46
38צפיות
מאיזה "איום" אתה מנסה להגן בדיוק?
מדובר במידע רגיש מאוד
21/05/15 21:57
24צפיות
המערכת הכללית שלנו לא מאובטחת בצורה אופטימלית, והפרוייקט הזה חייב להיות tighly closed כדי שלא יקרה מצב שמישהו שהצליח לפרוץ לאחת המכונות prod לא יצליח להוציא את המידע הזה בצורה שתהיה לו שמישה.
לא ענית לשאלה. מה האיום?
21/05/15 22:06
31צפיות
נניח שמישהו "פרץ לאחת המכונות prod" (מה זה אומר, אין לי מושג). מה הלאה? מה הוא אמור להיות לא מסוגל לעשות בשלב זה?
החשש הוא שהוא יוכל להוציא מהמערכת מידע
21/05/15 22:27
22צפיות
בין אם זה תוך התחזות לשירות שלנו, בין אם זה האזנה לתקשורת, בין אם זה העתקה פיזית של קבצי ה DB
לגבי התחזות לשירות או האזנה לתקשורת יש לנו טיפול בין אם זה באמצעות חתימות והצפנה.
אולי להיות קצת יותר ברור
21/05/15 22:39
28צפיות
יש לנו כמה וכמה מכונות production שפונות לעולם
לצערי הרב המערכת כרגע בנויה ככה שעם קצת רצון וקצת יכולת, אדם מספיק מוכשר יוכל להתחבר לאחד ממחשבי הproduction.
ברגע שהוא התחבר למחשב כזה יש לו גישה לרשת הפנימית שלנו, עליה יושבים DBים, אחד הפרוייקטים שעובדים עליו מצריך לשמור ב DB מידע רגיש (פנימי של החברה)
 
השאלה ששלתי מאוד פשוטה, בהנתן DB (או כמה DBים שישבו על instance יעודי) שמכילים מידע רגיש, מה הדרך המקובלת להגן על מידע זה?
הדרישה שהגיע אלי היא:
TDE פלוס column level enc. פלוס applicative פלוס SSL.
 
ההרגשה האישית שלי שאפשר לוותר על applicative אבל דרישה היא דרישה.
cors chrome extension
21/05/15 20:30
29צפיות
לא יודעת אם נתקלתם
 
אבל עכשיו כאשר אני עובדת עם אפליקציה אנגולר כאשר כל הפניות באמצעות AJAX לסרביסים חיצוניים
 
נתקעתי עם השגיאה
no access control allow origin header is present on the requested resource
 
ניסיתי כל מיני דרכים לפתרון
בסוף מצאתי את האפשרות של extension לדפדפן כרום
עובד מצוין
 
מעניין, ואולי יעזור לאי מי
"עכשיו כשאני עובדת " ?
21/05/15 20:45
32צפיות
אין קשר לאנגולר
JS לא יכול לקרוא את ה RESPONSE (!) כאשר הדומיין נמצא בדומיין אחר/שונה
 
ה SERVICES הנל שאת קוראת להם צריכים להוסיף HEADERS ל RESPONSE ( שזה למעשה בטח מה ש ה EXTENSION שהורדת עושה).
זה ודאי לא קשור רק לאנגולר
21/05/15 22:04
22צפיות
אישית נתקלתי בזה עכשיו בגלל העבודה המסיבית מול סרביסים, על דומיינים שונים.
 
ואכן זה מוסיף את הheadrs, מה שהרבה נסיונות להכניס בקוד לא צלחו לי.
 
כלי נחמד שפותר בעיה מעצבנת.
 
 
web service
18/05/15 15:56
58צפיות
בזמנו השתמשתי ב web service
במערכת חדשה האם אפשר להמשיך להשתמש בזה או ב  ? 
 
WebService זה שם כללי לטכנולוגיה אשר חושפת שירות מעל ווב
20/05/15 10:12
48צפיות
היום נהוג להשתמש ב WebAPI2 כדי לעשות RESTful services. אתה יכול לעשות גם WCF עם Rest Behavior
WCF מצד אחד פחות נוח, מצד שני מאוד קל לעשות client בשבילו באמצעות windsor casle ודומיו שמייצרים בשבילך proxy באמצעות שיקוף של ה interface.
windsor casle ?! WUT???
20/05/15 10:27
39צפיות
אתה רציני?
 
למי ששאל את השאלה:
התשובה הפשוטה היא:
כן אפשר להמשיך להשתמש בWS  (קבצי .ASMX) גם במערכות חדשות (האופציה עדיין קיימת שם ונתמכת ע"י מיקרוסופט)
אבל מומלץ כבר להתחיל לארוז מזוודות ולהגר לWCF (קבצי .SVC) האחות הגדולה או טכנולוגיות אחרות
לא הבנתי מה הבעיה?
20/05/15 14:59
31צפיות
הוא שאל על webservice
עניתי לו שהיום יותר נהוג להשתמש ב webapi אבל יש גם שימוש ב WCF עם rest behavior
מה לא מתאים לך בתשובה הזאת?
>>
21/05/15 11:44
30צפיות
בקצרה  -אני פשוט אוהב לתת תשובות שימושיות לאנשים
אבל אין לי ענין לפתוח את הנושא הזה יותר מזה...
 
 
למה אתם עונים לשאלות מטופשות ??
21/05/15 12:02
33צפיות
"'web service" זה מעטפת כלכך רחבה של דברים (מי אמר שזה ASMX??) זה כמו לבוא ולשאול האם כדי להשתמש ב OO בפרויקט חדש.
º
כולם היו מתחילים פעם
21/05/15 13:19
8צפיות
לא לא - אני עומד על כך
21/05/15 14:22
26צפיות
תסביר לי מה שימושי בתשובה שלך יותר מהתשובה שלי?
אחד בקש כוס מים הטבעת אותו בבריכה
22/05/15 18:20
13צפיות
תהיה בטוח שהוא לא הצליח להבין מהתשובה שלך שום דבר
זרקת לו הרבה באזזוורד שהוא צריך לגגל עליהם כדי להבין במה מדובר וגם אז אין לו תשובה חד משמעית שהוא יכול להתקדם איתה
הווינדזור קאסטל הזה - לפחות ממה שאני מכיר הוא לא פופולרי בתעשיה ולא כלי שהייתי נותן למתחיל ללכת ללמוד ולהכיר
עשיתי מספיק WCF ולא נתקלתי בשום מקום צורך ביצירה של הקליינט הנ"ל
גם טכנולוגיות חדשות אני לא ממליץ למתחיל לרוץ וללמוד כל עוד הם לא הוטמעו בתעשיה בצורה נרחבת
זהו
זה על קצה המזלג שבת שלום ושבועות שמח
 
אחד שביקש מידע קיבל מידע
23/05/15 11:19
9צפיות
Webapi לא חדש ולא נעליים, זה שיטת עבודה קיימת כבר שנים, בדוקה ומתוחזקת והיום אפילו קוד פתוח לחלוטין.
ולא צריך לחכות לתעשיה כדי ללמוד טכ' חדשות, צריך להוביל טכנולוגית, אחת תמצא את עצמך כrelic בעוד 10 שנים שיושב עם ASMX ומפחד לקרוא קצת על דברים חדשים
 
וזה שאתה לא מכיר וינדסור קאסל, לא אומר שהוא לא בשימוש נרחב. הוא בין הDI containers הפופולריים שיש היום, הן מבחינת יכולות, הן מבחינת יציבות והן מבחינת ניקיון עבודה איתו ומגוון צורות ההזרקה שישלו. יש לו אינטגרציה out of the box להרבה מאוד כלים.
אז נכון לא עשית קליינטים עם וינדסור. so what? זה רק your way or the highway? הבאתי דרך שאני מכיר - אתה בינתיים חוץ מלעשות dis לתשובות שלי לא הבאת לו שום תשובה בכלל.
לא יודע מה איתך אבל לעשות קליינט לשירות WCF עם וינדסור זה שורת קוד אחת.
 
למה החלטת שהוא מתחיל?
 
זה על קצה המזלג. היבריס זה לא תכונה יפה, ואני מודה גם אני שוגה בו, אבל לא עד כדי כך
º
מה ההמלצה בין WEBAPI2 , WCF למשתמש שלא משתמש ב דוטנט
22/05/15 00:37
11צפיות
בפרוייקט חדש הייתי ממליץ על webapi2
22/05/15 12:11
19צפיות
למה? כי הוא פשוט יותר,  נקי יותר (אין צורך בקונפיגורציות בweb config),לא מצריך ממך חשיפה של interface
אפשר בקלות להרים אותו על owin ואפילו לעשות selfhost ולך תדע בעתיד של vnext תוכל גם להרים את זה על שרת לינוקס.
 
Webapi כמעט זהה לעבודה עם קונטרולרים של MVC, ככה שזה עוד פלוס לדעתי (בvnext לצורך העניין אין יותר הבדלה ביניהם בכלל והם יורשים מאותה המחלקה)
 
המינוס היחיד לדעתי האישית: אם בWCF היית יכול לחשוף interface ואז מישהו היה יכול לעשות מהinterface הזה פרוקסי שיגש ל endpoints שלך.
בwebapi אתה צריך לתעד את ה API שלך ואז הלקוח ישתמש בו כרצונו. בשורה התחתונה אם יש סבירות שהלקוח לא יהיה .net עדיף webapi (גם VS נותן scaffolders מעולים)
באופן כללי WCF זה משהו שנראה לי פחות ופחות מופיע בפרוייקטים חדשים
 
עוד משהו נורא נוח בשימוש ב webapi (כנראה אפשר לעשות את אותו הדבר גם עם wcf) הוא שאתה בקלות יכול להחליף את הresolver שיש ל asp.net שמייצר בשבילך את הcontrollers כשמגיעה בקשה בDI container משלך.
אני מאוד אוהב את castle windsor לדוגמא, אז אני תמיד מחליף את הresolver ואז אני מקבל גם IoC בשאר התוכנית, קל לעבוד איתו וקל לקנפג אותו.
Resharper
20/05/15 17:11
50צפיות
מישהו פה משתמש בזה? אשמח לשמוע חוות דעת...
אל תתחיל מלחמות עולם
20/05/15 17:39
55צפיות
יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא
 
 
משתמש כשנה כבר...
20/05/15 18:03
61צפיות
זה עניין של הרגל לדעתי. יש כאלה שמתרגלים אליו ונהנים ממנו
יש כאלה שלא מצליחים להתרגל והוא מפריע/מציק להם.
 
באופן כללי - חייתי לא רע לפניו, ואני גם חיי לא רע אחריו.
יש לו יכולות refactoring שלפעמים נחמדות מאוד, יש פעמים שההצעות שהוא מציעו שוות לתחת לדעתי.
 
כאדם פרטי בחיים לא הייתי קונה לעצמי הביתה, לא שווה את הכסף לדעתי האישית.
זו לא תגובה עיניינית
20/05/15 22:47
44צפיות
- כלי עבודה מצויין, עוזר לנתח את הקוד ולנווט בתוך פרויקטים ענקיים בלחיצות בודדות.
- הוספת references - באקורד של שתי כפתורים לדעתי רק זה עושה את זה.
יש עוד המן כלי חזק מאוד ועכשיו הוא תומך ++C אני בכלל הייתי מתחתן איתו אם היה אפשר.
 
º
איזה הצעות לא אהבת ?
21/05/15 09:45
16צפיות
בחטיבת הrefactoring
21/05/15 11:06
40צפיות
יש כמה וכמה הצעות שהן פשוט זוועה, לדוגמא if inversion שלרוב חסר תועלת אבל תמיד נדחף
קרה לי כמה וכמה פעמים שהוא הציע לשנות קוד בצורה ציקלית
עוד משהו חמור זה יבוא references. אם אתה מיבא reference דרכו הוא רק עושה לך reference ב csproj. הוא לא מוסיף לך אותו ל packages.config.
אז במקרה הטוב - אחד הפרוייקטים האחרים שתלויים באותה החבילה בזמן הbuild תיבנה והdll יעתק, במקרה הטוב all is peachy, במקרה הרע הכל יראה יפה ועובד מקומית ובמכונת ה CI יתחרבש העולם
 
חלונות מידע שלו מרחפים ומסתירים קוד ומאוד קשה להפטר מהם.
 
באופן כללי אני באמת חושב שעוד לא התרגלתי אליו מספיק אולי כי אני בין היתר גם עובד ב phpstorm ו rubymine שבהם ההתנהגות שונה.
אבל אני עומד מאחורי העמדה שלי שזה לא כלי שהייתי מוציא עליו כסף כמפתח עצמאי, וגם לא בטוח שהייתי מבקש PR אם לא היה לי אותו בעבודה.
 
לגבי יכולות ניווט - גם לVS יש יכולות ניווט שלא נופלות מרישרפר לדעתי (יצא לי לשחק עם 2015 קצת)
כנל לגבי אנליזה של קוד.
כמובן שאם מסתכלים על שאר הכלים שאפשר לקנות כמו dotpeek וכדומה מדובר בכלים מאוד חזקים, אבל שוב לא משהו ground breaking שאין במקום אחר בחינם או זול יותר.
 
זו דעתי הכנה...
למה אף אחד לא דיבר על backbone js ? לעזאעזל!שאלו אותי בראיון
19/05/15 18:53
69צפיות
אם אני מכיר את זה , ומתברר שחצי עולםמשתמש , ולא היה לי מושג , כזה דבר שימושי וטוב ומצויין
אף פעם לא דיברו כאן על זה ?!?!? למה!!!!!!
 
אני לא עומד בקצב של הטכנולוגיות החדשות .........
 
טוב מעכשיו אם יש עוד דברים כאלו מדהימים וחדשים נא לעדכן... רועי נמיר !!!!! תתעמץ קצת יותר , כשל שלך
יש לך טעות
19/05/15 19:50
57צפיות
חצי עולם השתמש
לא משתמש ( מגמת החלפה - זאת הכוונה)
יש את ANGULAR
וכן דיברו על זה. פשוט ממזמן.
 
כמו שנוהגים לומר אצלנו - הבעיה נמצאת 14 אינץ' מהמסך....
20/05/15 10:56
47צפיות
אנא השתדל להמנע ככל האפשר מקללות (גם אם אתה לא מקלל אותנו או מישהו ספציפית, יש דרכים נוספות להביע את תסכולך)
אנא השתדל להמנע מריבוי סימני קריאה (יש פה אנשים שאלרגיים לזה, ואם תחשוב על זה רגע תראה שסימן קריאה אחד יעיל בדיוק כמו מאתיים)
ואנא ממך, אם יש דברים חדשים - קח לך עמדה קצת יותר פעילה בפורום הזה ובמקום רק להשען על עזרתם של אחרים, הרם את תרומתך הצנועה וספר לנו משהו שאתה יודע ושאתה חושב שראוי שכולם ידעו. תפקידו של מנהל הפורום לנהלת הפורום, כלומר לדאוג שהפורום יתנהל כשורה ובצורה מסודרת, והוא אכן עושה את זה באופן נהדר. בפורומים מקצועיים נדרש גם שמנהל הפורום יהיה מקצוען בתחום הפורום, וגם כאן רועי עומד בכל הדרישות מעל ומעבר, זה שהוא לא עדכן את הפורום במשהו ששאלו אותך לגמרי במקרה בראיון עבודה לא גורע כהוא זה מרמת ניהולו את הפורום.
 
ולעניין הנושא: ריבוי הטכנולוגיות הוא יתרון לא בעיה, וגם זה ששואלים אותך לגבי טכנולוגיה ספציפית אינו בעיה. הוא יכול להיות בעיה אם מי שמראיין אותך חושב שהידע שלך בטכנולוגיה מסויימת מהווה יתרון על פני ניסיון בהרבה טכנולוגיות, הוא חסרון שלהם אם הם עובדים עם טכנולוגיה שאף אחד לא מכיר כי טכנולוגיה אחרת כבר מזמן דרסה אותה (Angular).
 
הדעה שלי באופן די גורף מזה שנים, שבמקרים האלה היא שעדיף היה מראש לא להגיע למקומות שבהם מראיינים כך אנשים ושזו הגישה שלהם. לרוב זה גם מעיד (לרעה) על אופן קבלת החלטות שונות באותו מקום ועל אופן ניהול הפיתוח, ובמעט המקרים שהתעלמתי מהעיקרון הזה, הצטערתי לאחר מכן.
 
בברכה,
זיו
ממש לא חצי עולם
23/05/15 15:06
5צפיות
יש לא מעט ספריות JS, אי אפשר להכיר הכל, ובתקופה בה backbone הייתה נחשבת לטכנולוגיה מובילה התחילו כמה פרוייקטים עם זה ומן הסתם פרוייקטים קיימים ממשיכים להיכתב באמצעות ספרייה זו.
 
היום לפי מה שאני רואה לפחות הרוב מתחלקים בין נוק אווט לאנגולר כל אחד ומה שהוא מעדיף כאשר מיקרוסופט מעודדת את נוק אווט אבל כנראה משלימה עם ההפסד הצפוי לאנגולר בטווח הארוך.
 
מה יהיה הלאה?
אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שתוך שנתיים מי שירצה לעבוד על פרוייקט חדש יצטרך לדעת לעבוד עם typescript משום שהסטנדרט יהיה שספריות הJS העיקריות ילכו בכיוון הזה.
אם אני צודק רק הזמן יגיד :)
איך אתם מחפשים עבודה?
18/05/15 11:34
61צפיות
נגיד ואתם החלטת שאתם רוצים לחפש
איך אתם עושים את זה ? 
עם RUNNER ?
או פשוט מתקשרים לחברות השמה ?
או נכנסים לאתר החברה ושולחים מייל ?
או אתר מרכזי אחר ?
 
מעניין אותי לדעת
אני מכיר את RUNNER והוא לא איכזב מעולם
אבל אשמח לדעת עוד
האמת שמעולם לא עשיתי שימוש בrunner
18/05/15 12:03
47צפיות
יש שם אפשרות למנוע שליחת קו"ח למקום העבודה הנוכחי שלך?
 
בכל אופן,
הדרך העיקרית שאני עושה בה שימוש זה דרך אתר ג'וב מאסטר
ובנוסף לכך גם שליחת קו"ח לחברות השמה ודרך חברים שעובדים בתחום.
 
מה שכן זה לאו דווקא אומר שהשיטה הרגילה שלך היא זו שתביא לך עבודה,
את העבודה השניה שלי מצאתי דרך אתר עלום שאני אפילו לא זוכר איך הגעתי אליו
ושם מצאתי כלמיני הודעות שבניהן היו חברות שחיפשו עובדים ודווקא שם היתה הודעה
עם נתונים שהתאימו בדיוק למה שחיפשתי.
חברת Leadspace מגייסת מתכנתים
19/05/15 12:51
202צפיות
אני עובד כיום בחברת Leadspace, יושבים בהוד השרון.
אנחנו מגייסים מתכנתים.
העבודה ב Java, ונשמח לקלוט גם מתכנתי דוט נט. מנסיון, המעבר די פשוט.
בעקרון מגייסים יותר ממתכנת אחד, והדרישות משתנות מתפקיד לתפקיד. לכן, אם מישהו מעוניין לשמוע עוד, אני זמין במסרים.
תודה ובהצלחה
דרך חברים
19/05/15 14:37
49צפיות
אין יותר טוב מזה. רון הוא בחירה טובה תמיד, ישנה אפשרות ללמוד איתו וממנו.
חוץ מזה יש מלא HH בIN.
 
אני עכשיו בעצמי עובר לתחום הFRONTEND בתור ארכיטקט CLIENT,
בחברה בהוד השרון.
אני...
21/05/15 12:17
25צפיות
משתמש בלינקאין, ויש להם עכשיו אפלקציה מיוחדת רק לחיפוש עבודה. מרבית החברות ה "מענינות" נמצאות שם.
בנוסף נהנתי מאוד מ GORMIM, שמציג את המשרות בצורה מאוד מיקצועית - לא עוד ניסוח קבוע של ה HR, רואים את הצוות, את הטכנולוגיות והחברה מספרת קצת על עצמה. ביצוע מאוד יפה (אם כי  כרגע דל קצת במשרות..)
 
והכי טוב - חיפוש באתרים של החברות. (בשילוב עם האתר הזה : https://mappedinisrael.com/, שמאפשר למצוא את מרבית החברות במשק לפי מיקום...)
 
גובסמסטר/אולגובס וכו' חממה של משרות מפוברקות וחברות HR. וברגע שהקוח שלך הגיע לחברת HR - אין לך שום שליטה עליהם (הם מעבירים קוח בינם לבין עצמן, וקחו בחשבון שברגע שהבאת קוח לאחת מהן- זה נמצא אצל כולן)
 
עוד טיפ - ניתן כיום לעשות חודש חינם בלינאין פרמיום. נותן כל מיני פיצרים נחמדים (ולא צריך לשלם 50$)
ככל שהזמן עובר אני מבין שבלי קשרים אין מצב
23/05/15 00:03
13צפיות
למצוא משהו טוב, ובקשרים אני מתכוון למנהל בכיר לעובד בתוך החברה ומכיר אותך.
במדינה הזאת קשרים עולים בהרבה על כישורים
שגיאה בחיבור dll צד שלישי
16/05/15 23:27
48צפיות
שלום לכולם
מנסה לחבר dll צג שלישי לתוכנה שלי 
WinForm  , #C
ואני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה לפנות ל- dll
Retrieving the COM class factory for component with CLSID failed due to the following error: 80040154
 
יש למישהו מושג למה ?
ניסיתי ד"ר גוגל?
17/05/15 12:09
27צפיות
העתק הדבק פשוט היה מוביל אותך לאיזה אלף תשובות בנושא
 
להלן אחת מהן
בהצלחה
 
ניסיתי ד"ר גוגל ו ד"ר MSDN ולא עזר
17/05/15 13:23
24צפיות
התשובות שמצאתי לא פתרו את הבעיה שלי,
חשבתי שאולי מישהו נתקל גם בכזו בעיה ויש לו פתרון
אז אולי תן לנו עוד פרטים על התקלה שלך?
17/05/15 13:37
29צפיות
על אף שקשה לי להאמין שלא מצאת תשובה בגוגל...
לפי התשובות העיקריות שם זה נראה כמו עניין של מעבר בין פלטפורמות
אתה בטוח שזו לא הבעיה אצלך?
אני ממזמן לא בגוגל , רק בינג !
17/05/15 14:13
48צפיות
סתם סתם
º
חחחחחחח לרגע חשבתי שאני לא רואה טוב
17/05/15 14:16
17צפיות
תתחיל לקרוא פה
18/05/15 10:18
26צפיות
יריה בחושך
18/05/15 19:18
33צפיות
נסה לרשום בשורת הפקודה את הפקודה הבאה:
regsvr32 yourdll_filepath.dll
yourdll_filepath.dll זה הנתיב המלא לקובץ שלך עם שם הקובץ.
אם היריה שלי בחושך קלעה למטרה, התוכנית שלך תתחיל אולי לפעול.
 
 
ולידציה למודל ב-MVC
18/05/15 13:34
40צפיות
ה- RangeAttribute מקבל כפרמטר ראשון את ה- Type שלפיו נעשית הבדיקה.
ה- Type הזה אמור להיות זהה לטיפוס של התכונה הנבדקת.
ה- CompareAttribute לא מקבל פרמטר כזה, אלא גוזר את הטיפוס מהתכונה הנבדקת.
שאלתי: מדוע Range זקוק לפרמטר כזה?
 
 
 
כל כך נכון
18/05/15 09:39
68צפיות
 
חברת סטרטאפ ( הקוד הפלצני) והחברה הגדולה ( הקוד שאלוהים יודע מה הוא עושה) קרעו אותי
מעולה!!
18/05/15 11:57
48צפיות
ההערות של הסטרטאפ ... ענק
מצוין
18/05/15 13:32
40צפיות
הסתובבה פעם ברשת דוגמה  דומה עבור Hello world.
Visual C# Ethernet
15/05/15 11:47
190צפיות
שלום, מישהו מכיר דוגמה טובה למימוש תקשורת Ethernet דרך אפליקציית VisualC#? 
אני רוצה לשלוח ולקבל Packets של Data דרך ערוץ Ethernet מקומי של המחשב. 
עוד שאלה קטנה, איך אני יכול לקשר בין דף באינטרנט לבין אפליקציית VisualC# בצורה כזאת
שאני יכול לשלוט בפונקציות של האפליקציה כמו Switch / Case כזה דרך אתר באינטרנט או ברשת
המקומית?
 
באיזה פרוטוקול ?
17/05/15 17:29
21צפיות
TCP? UDP? אולי אתה רוצה לשלוח בכלל בקשות HTTP?
 
תפרט יותר, ואז יוכלו לעזור לך גם...
 
RTFM - האם קראת מדריך כלשהו על איך לעשות את זה
18/05/15 11:12
28צפיות
Ethernet היא שיטת חיבור פיזית, וזה דבר שמטופל ומנוהל ברמת הדרייברים של החומרה (למשל אם תתכנת ל-ethernet ותעבוד דרך חיבור WIFI או סלולרי, זה לא יעבוד לך)
 
אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על תקשורת TCP או UDP, גש לרשת וקרא קצת, אחרי זה תעשה תרגול של דוגמאות שמציגים שם, ואז אם יהיו לך שאלות, תבוא לפה, יהיה הרבה יותר מועיל גם לך וגם לנו.
 
וכמובן לדעת קודם כל סי-שארפ ברמה טובה . . . . רשתות ותקשורת זה נושאים מתקדמים למדי והמונחים שאתה משתמש בהם מעידים שאין לך הרבה ניסיון בזה.
 
אולי תנסה להסביר במלים פשוטות יותר ופחות טכניות מה אתה רוצה להשיג?
 
בברכה,
זיו
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
17/05/15 16:11
2צפיות
|בית|מתעניינים בביצוע פרויקט תמ"א 38? נתקלים בשכנים סרבנים?
בואו להתייעץ על זה בפורום תמ"א 38:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|*|אתם או בני משפחתכם סובלים מפסוריאזיס? אל תעברו את זה לבד.
בואו לדבר על זה עכשיו בפורום פסוריאזיס
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|כלנית|יש לך שאלות לגבי אמצעי מניעה או הפסקת הריון?
היכנסי עכשיו לפורום הפסקת הריון ותקבלי מענה לכל השאלות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...


|*|יש לכם שאלות בתחום חוות הדעת הרפואיות עבור תביעות נזיקין כנגד, ביטוח לאומי וחברות הביטוח?
היכנסו עכשיו לפורום חוות דעת רפואיות ותקבלו מענה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|@|עברתם ניתוח בקע או שאתם עומדים לעבור?
בואו לדבר על זה בפורום ניתוחי בקע:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|כסף|חושבים שמגיע לכם החזר מס?
בואו לברר על כך בפורום מיסים והחזרי מס:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|סביון|בואו לקבל עצת מומחה על הנושא הכואב מכל.
היכנסו עכשיו לפורום כירורגיה אונקולוגית ותקבלו מענה לשאלותיכם:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
תחרות עוגת הגבינה המושלמת יצאה לדרך!
14/05/15 11:30
15צפיות
|עוגה|היכנסו עכשיו לאלבום המתוק של תפוז אנשים: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153256...
|קדימה|לחצו "לייק" על העוגה שהכי עשתה לכם את זה (המתכון מצורף), ותוכלו לזכות את האופה בפרס מפנק|!|
נצל"ש שאלה על אנגולר
14/05/15 21:53
52צפיות
אם מעוניינים בעת עדכון קונטרולר אחד לרענן קונטרולר שני שמתמשים בסרביס משותף
 
מה הדרך לבצע את זה
 
השאלה המלאה כאן
$apply
14/05/15 23:57
38צפיות
יכול לעזור בזה.
 
למיטב ידיעתי, זה שהם משתמשים באותו סרביס, לא קשור.
לא!! חלק מהקטע של סרוויס מובנה באנגולר
15/05/15 08:28
43צפיות
הוא שיש לו שם apply איפה שצריך,
 
נסי משהו כזה:
 
 App.factory('siteService', function($http, $location, $q) {
   var siteObject = {},defered = $q.defer();
   function applaySiteServiceCall() {        
       $http(req).success($q.resolve);
       return defered.promise;
   }
   return {
       applaySiteServiceCall : applaySiteServiceCall,
       promise : defered.promise
   };
});
App.controller('VerifyController', ['$scope','$sce' ,'siteService', function($scope, $sce, siteService) {
   siteService.applaySiteServiceCall().then(function (data) {
       siteService.siteObject = data;
ֿֿֿֿ/// כאן צריך לרענן את הנתונים בקונטרולר השני
   });

}]);

//// controller 2

App.controller('AlertController', ['$scope','siteService', function($scope, siteService) {
   siteService.siteObject.promise.then(function(data) {
       $scope.siteObject = data;
   });
}]);
 
º
למה לא binding ישיר ל-property של הסרוויס? חסכתי לך 50 LOC.
15/05/15 09:51
18צפיות
נראה פתרון טוב
הודעה זו מכילה תמונות
15/05/15 17:47
35צפיות
אלא שבינתיים כבר ניסיתי בעוד 2 דרכים שונות (rootscope וdirective)
 
ועכשיו העברתי את ה"כעין" קונטרולר השני הנפרד לdirective נפרד ושם נתקעתי בנושא של הכנסת טקסט באופן דינמי הכולל קריאה לאירועים והפעלת דירקטיבים נוספים.
הבעיה שיש לי סטרינג כזה
<a ng-click="fncname"> click me </a>
להכניס את הסטרינג הזה ולשנות אותו דינמית בקוד בקטע הזה נתקלתי (לא הצלחתי לממש את compile )
 
אבל אם אחזור אחורה.
במקום לנסות לפתור את הנושא אנסה לבצע את זה נכון
לדעת מה הדרך המומלצת לביצוע ואז להתמודד עם אופציות הפיתוח בהתאמה לפתרון שיתאים
במידה ויש לי קונטרולר ולי לי ALERT שמופיע בראש הדף
 
אם המתשמש לדוגמא מחק רשומה או הוסיף רשומה בקונטרולר צריך הALERT להשתנות בטקסט דינמי שלעיתים כולל אירועים (לחץ כאן וכד')
 
אותו דבר כמו אפשרות של הוסף לסל כאשר הסל נמצא בתוך ההדר.
 
מה הדרך הנכונה לבצע את זה.
אופציה ראשונה: קונטרולרים וviews נפרדים - הכוללים סרביס משותף?
אופציה שנייה: להעביר נתונים כמו הטקסט לrootscope
אופציה שלישית להכניס את הALERT לתוך הVIEW כDIRECTIVE
אופציה רביעית: שציינו אותה בפורום בוני אתרים להשתמש בפונקצייהת watch
אופציה חמישית ליצור את הפאנל הזה כsub-view אופציה שאפשרית כאשר משתמש בui-router
 
כפי שניתן להתרשם מהתמונה המצורפת יש לי את VIEW אך הוא משפיע על הטקסט בALERT וכן על סרגל הסטטוס
איך מתבצע הסנכרון בין הפאנלים השונים
 
תודה
 
 
אם זו "הודעה" שצריכה להיות מוצגת
17/05/15 12:26
18צפיות
אני מקווה שהבנתי מה את צריכה..
אם זו "הודעה" שצריכה להיות מוצגת ונשלטת ע"י scopes בהיררכיות שונות,
אז אולי באמת יהיה רעיון טוב להשתמש ב$rootScope ובעובדה שscopes אחרים יורשים אותו:
 
בקונטרולר שכל שאר הקונרטרולרים תחתיו/בapp.run:
 app.run(['$rootScope', function($rootScope){
   $rootScope.messageObj = {value:""};
}]);
 
ואז בכל מקום שצריך לשנות (כולל service למשל):
 
 app.factory('someFactory',['$rootScope','$http', function($rootScope, $http){
   $rootScope.mesageObj.value = "wait for data...";
   $http.get('some-url').then(function(){
       $rootScope.mesageObj.value = "";
   });
}]);
 
ואז האובייקט mesageObj קיים לך בכל הscopes כי, כולם יורשים מ$rootScope, ולכן בכל view/controller/directive אפשר לגשת אליו.
ASP.Net Web page
הודעה זו מכילה תמונות
14/05/15 17:38
62צפיות
שלום למומחים!
פיתחתי קצת - באופן לימודי באמצעות webmatrix דפי web page (ללא MVC).
אשמח לקבל הסבר:
1. האם ניתן לפתח את דפי web page  ללא webmatrix  אלא באמצעות VS express 2013 ?
2. ראיתי הסברים באתרים שונים  שניתן לפתוח עמוד Razor V3 אצלי בהתקנה יש רק  Razor V2 (תמונה מצורפת) , מדוע זה חסר לי ואיך ניתן להוסיף? 
3. כיצד ניתן להוסיף ב- VS express 2013 דף מסוג CSHTML כמו ש- webmatrix  מאפשר?
 
 תודה
משה
ארכיון הודעות
Flix
אביעד מחשבים

אביעד מחשבים

תיקוני מחשבים,מכירה,יעוץ וליווי הגעה עד בית הלקוח לפרטים>>

קידום אתרים בגוגל

רוצה לקדם את האתר שלך?

כל הידע והחדשנות במקום אחד! היכנס לפרטים נוספים >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה