בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

mcv4 שימוש
01/09/14 20:40
23צפיות
יצרתי קוד win api באמצעות mcv4 לvisual studio 2010

עובד תקין וגםget מחזיר ערך, אך תמיד מתורגם לjson גם אם איני רוצה בכל.

כשהתוצאה מתורגמת לjson אני חייב לפתוח  את הקובץ להמשך צפיה בו.

איך אפשר שהתוצאה לא תומר לjson אוטומטית - פשוט להחזיר plai  text?
כן, תחזיר ActionResult מסוג ContentResult במקום JsonResult
01/09/14 21:36
11צפיות
כאן כל סוגי הActionResult  לבחירתך:
mediatypeformatter
01/09/14 22:11
17צפיות
להחזיר ActionResult מwebapi זה לא יעבוד, כמובן אלה אם אתה מבצע פניית HTTP בשביל למשוך את הRAZOR המקומפל לHTML.
אני אכן משתמש ב-webapi
01/09/14 23:01
4צפיות
אני יורש class מ-apicontroller, לפי הדוגמה ב-https://www.youtube.com/watch?v=H9vBxAH4f5E
(מימוש rest).
 
האם יש צורך לשנות את ה-webapiconfig ע"מ שהתוצאה תוחזר כ-plain text?
אשמח לדוגמה עובדת.
 
תודה.
עריכת HTML מתוך מערכת WEB
28/08/14 15:07
65צפיות
(נשאל גם בפורום 156, אבל חושב שנכון לשאול גם כאן)
 

יש לי מערכת שמשמשת כמה סוגים של משתמשים. המשתמש המתקדם (ביצועיסט/מתכנת מתחיל) נצרך לכתוב גם HTML של ממש. לא WYSIWYG, אלא HTML גולמי ואולי גם גליון CSS.
 
איך הייתם מעצבים את מסך העריכה?
שדה textarea?   מערכת כלשהי עם צביעת קוד?
 
אני התחלתי לאפיין את המסך המרכזי של המערכת שהוא בעצם טופס עם הרבה שדות, ובאמצע גם ה-HTML הרלוונטי.
 
לחיצה על שלח היום גורמת לטופס להישלח ולהיסגר, אני חושב לשנות את זה ל-AJAX כדי לאפשר שמירה > רענון וחוזר חלילה.
 
מה עוד הייתם עושים?
 
 
תודה.
 
נשמע טוב
28/08/14 16:38
48צפיות
אבל למה רענון אחרי השמירה?
כמו"כ, יש היום כל מיני עורכי html שצובעים לך את הטקסט שזה נחמד יותר מסתם textarea.
הכוונה שמבצעים שינוי, ואז רוצים לבדוק אותו
29/08/14 12:49
32צפיות
כלומר לא לצאת מהדף ב"שלח"  אלא להישאר בו.
º
29/08/14 14:13
7צפיות
מישהו פה מצליח לפתוח שרשור חדש בפורום?
31/08/14 10:40
29צפיות
ניסיתי למחוק מטמון ועוגיות, להחליף דפדפן, פתחתי משתמש חדש, וכלום לא עוזר. פשוט ההודעה לא נשלחת.
 
זה מה שקורה שיש לך מתכנתים בתפוז.
31/08/14 10:56
41צפיות
אני עוד לא ראיתי חמורים שעושים שינויים במערכת LIVE בזמן אמת.
פשוט בושה שיש אנשים כאלה בשוק.
º
טוב, אז אשאל כאן כיוון שאני לא מצליח לפתוח שרשור חדש.
31/08/14 17:38
16צפיות
ארר. לא נותן לערוך וגם הודעה ארוכה מדי לא שולח.
31/08/14 17:39
38צפיות
אני מחפש בנרות תוסף/פיצ'ר שיאפשר לי לעבוד בVS מול שרת בS F T P.
אני יודע שבF T P פשוט זה אפשרי דרך OPEN WEBSITE, אבל לא מצאתי פתרון לS F T P, גם לא אחרי שעות ארוכות אצל גוגל.
 
מישהו ראה/שמע?
תודה מראש
וואו איזה דבילים
31/08/14 17:40
40צפיות
כנראה שהם חוסמים את המילה המסוכנת F T P ובגלל זה לא הצלחתי בשרשור חדש וגם לא כאן
אל תדאג. לא רק הם.
31/08/14 20:50
32צפיות
הייתי בכמה ראיונות והשאלות שאנשים שואלים, פשוט מפליאה אותי. מנסים להתווכח על דברים שהם לא מבינים כלל.
 
אח''כ אנחנו מתפלאים, למה יש שבילים בשוק הזה?!
 
 
שאלה יפה אני היתי עושה מה ש JQ עושים :
הודעה זו מכילה תמונות
31/08/14 15:14
65צפיות
התמונה מהאתר של JQ ממחישה את הנאמר : 
 
כמו כן הכנתי לך דמו קטן - בהמשך למה ש JQ עשו :  ( ערכתי קצת והורדתי את מה שלא צריך) : 
כלומר כל מה שהבן אדם יקליד : הוא יראה את זה LIVE.
הוא גם יראה את זה בסביבה ניטרלית : IFRAME שלא עושה REQUEST , כלומר מקבל ישירות את התוכן. ( כל לחיצת מקש)
 
קוד :
 
תתחיל להקליד  מה שאתה רוצה איפה שאתה רוצה.
 
 
 
( כמו תמיד , הקוד בא להמחיש רעיון ונתון לשיפורים).
מחפשים מומחה ליצירת הכנסות מפרסום באינטרנט
28/08/14 11:47
75צפיות
לשירות אינטרנטי חדש ומקורי שנמצא בשלבים מתקדמים של פיתוח, דרוש יועץ שילווה את הפרוייקט במשימת תרגום הרייטינג - לרווחים. מדובר בעיקר בהכנסות מהקרנת סרטוני פרסום, דרך מנועי פרסום או משרדי פרסום. מחפשים מומחה בתחום. אפשר גם לפנות ל: oren-s@hil.co.il
º
גילי , אתה פנוי ?
28/08/14 13:35
27צפיות
גם לא פנוי, וגם לא מתאים למשימה.
28/08/14 15:17
62צפיות
האמת שגם אני מחפש אדם כזה, כבר שנים.
פקדי DevExpress
28/08/14 14:46
39צפיות
שלום לכולם!
אני משתמש בפונקציה של DevExpress לייצוא לאקסל .
משום מה היא מייצאת לי גם שעה בנוסף לתאריך.
מישהו יודע משהו בנושא?
תודה רבה.
עזרה דחופה...
27/08/14 09:32
83צפיות
מחפשת מפתח\ת .NET תותח\ית לסטארט אפ צעיר ומגניב בת''א
יש תנאים מעולים והחברה באמת טובה!!
בין 3-4 שנות ניסיון מעשי מוכח
תואר ראשון-יתרון
קורות חיים אפשר להעביר למייל שלי- lital@bapp.co.il
תודה לעוזרים :)
 
מממ
27/08/14 10:22
62צפיות
1 - תותחי דוט נט - לא ילכו לסטרטאפ צעיר ומגניב. זה פשוט לא הולך ביחד ( עם כל הכוונה ליפות את המשפט)
2 - תותחי דוט נט  - ב3-4 שנות ניסיון ? קשה לי להאמין.
3 - הכותרת היא לא עזרה אם כי "הצעת עבודה".
 
 
לא שמת לב לדבר הכי חשוב
27/08/14 20:51
61צפיות
זה שיש תנאים מעולים והחברה באמת טובה!
וזו הסיבה שמחפשים בפורום בלי להשתמש בחברות השמה שמתמחות בזה.
 
 
תכנון bacck office
27/08/14 08:57
69צפיות
שלום לכם,
אני חדשה כאן בפורם, אז נעים להכיר
נדרשתי לכתוב Back office פשוט יחסית, שמאפשר להפיק דוחות / חתכים של נתונים מבסיס נתונים קיים.
בהמשך ככל הנראה גם יידרש פיתוח של שליטה בנתונים כגון יציר,מחיקה ועדכון של נתונים חלק מהטבלאות.
יש כאן התלבטות האם נכון להתחיל ב MVC או Web forms.
בנוסף - אשמח לדגשים שונים בנושא - איך להתחיל? מה לתכנן.
לצערי אין אפיון ברור לעתיד, מעבר להגדרה של כשני דוחות שחשובים ללקוח עכשיו.
תודה,
ענת.
º
ברוכה הבאה
27/08/14 09:22
30צפיות
השאלה היא עד כמה את תלויה בזמנים?
27/08/14 09:55
69צפיות
אם מהירות פיתוח חשובה? אז webforms,
אם את רוצה שליטה מלאה ו לעשות משהו מעניין חודש אז תלכי על mvc.
27/08/14 10:13
41צפיות
בתקופה האחרונה נראה שמישהו אחר משתמש לך בכינוי
 
º
לא, זה עדיין אני.
28/08/14 09:22
11צפיות
º
27/08/14 10:15
9צפיות
תודה :) בינתיים דברים השתנו
27/08/14 10:58
64צפיות
קודם כל - מדובר על שימוש בשרתים ישנים שלא מתאימים ל MVC, אז ירד..
גם רוצים שאני אבנה משהו מודולרי שיתאים להרחבה בהמשך, אבל עכשיו מהר שיהיו שי הדוחות שביקשו.
אשמח לעצות לגבי אופן העבודה, איך ומה נכון לבנות.
אני לא מאד מנוסה בלתכנן דברים כאלו בעצמי.
ברור לי שכדאי לבנות Web Application ולא Site. שיהיה מאסטר, ויהיו שכבות DAL,BL,UI, אבל כל הנ"ל נכון לכל אתר, שצפוי להיות גדול בעתיד ולחיות זמן רב.
יש אי אילו דגשים או עצות לגבי תכנון מבנה ל Back office?
מה זה שרתים ישנים שלא מתאימים?
27/08/14 12:13
50צפיות
אני הרצתי אתרי MVC על IIS6
º
^ דורש כמה התקנות פשוטות בשרת
27/08/14 12:32
23צפיות
שמעי לי: עזבי את המקום הזה.
27/08/14 15:37
50צפיות
בלי איפיון, משהו מודולרי, עכשיו מהר דוחות, שרתים ישנים... הייתי בסרט הזה כל כך הרבה פעמים (רק בישראל, אגב). שום דבר טוב לא יצא מזה.
ממש כמו בדייט לא מוצלח. להגיד סליחה, לא מתאים לי, שלום.
לא תמיד
27/08/14 17:41
46צפיות
הרבה פעמים אם חוקרים לעומק את הלקוח/המעסיק אפשר "לראות" את התוכניות העתידיות שלו ולעבוד בהתאם.
 
הבחירה של "שרתים ישנים" זה בחירה שקל יחסית לתקן אותה או להסתדר איתה (MVC/ FW 4.5 עובד גם על 2003).
את הדוחות שצריך כאן ועכשיו
02/09/14 00:54
2צפיות
אפשר להציג למשל באקסל, שיודע יפה להציג נתונים באמצעות ODBC.
ראשית, זה יוריד לחץ, ויאפשר לתכנן את המערכת בצורה יסודית, ושנית זה ייתן סקיצה של הדוחות, וימקד את הצרכים.
כמה דברים חשובים
27/08/14 14:02
58צפיות
קודם כל, לגבי בניית backoffice באופן כללי, זוהי אפליקציה פנים-ארגונית, להבדיל מאתר אינטרנט חיצוני, כלומר העיצוב (או יותר נכון הדיוק בהתאמת הביצוע לעיצוב) פחות קריטי, וכמו-כן גם רוחב הפס שנמצא זמין הוא גבוה בהרבה, ומשתי הסיבות האלה WebForms לרוב יותר מתאים.
דבר שני, אם יש לך יותר ניסיון ב-MVC אז זו הסביבה העדיפה, WebForms היא סביבה יותר פשוטה למי שמכיר אותה, אפשר להקים בה דפים עם גרידים וכפתורים וסינון ודוחות די בקלות עם סט הפקדים הסטנדרטי של הסביבה.
דבר שלישי, בעיקר אם מדובר על תצוגת גרידים עם טבלאות ועריכה של הרבה נתונים והצגת דוחות - סט-פקדים של חברת צד-שלישי (כמו Telerik/SyncFusion/Infragistics/etc) יכול לשפר בהרבה את זמני הפיתוח, את קלות הפיתוח, ואת מגוון היכולות שהמערכת תוכל לספק out-of-the-box, זה נכון גם לסביבת MVC ולכל החברות שהזכרתי יש סטים של פקדים ל-MVC גם.
 
לגבי מה שהוספת בהודעה מאוחרת יותר לגבי חוזק של שרתים, ממה שאני יודע אין ממש הבדל בכמויות המשאבים או מערכות ההפעלה ששתי הסביבות צריכות, ובכל מקרה סביבת WebForms נראית לי גם קצת יותר בזבזנית במשאבים מאשר MVC וגם יותר רגישה ל-abuse במקרה של תוכניתן שלא מכיר את מנגנוני העבודה של WebForms לעומק. אם יש בעיית ביצועים חמורה במיוחד של שרת אפשר לעשות אפליקציית HTML/JS/Angular/WebAPI שהיא למעשה דורשת תנאי מינימום מהשרת וכל העבודה מתבצעת על הדפדפן. גם לסביבת HTML יש היום סטים של פקדים, אם את עובדת לבדך על הפרוייקט הזה אני הייתי הולך לשכנע את הממונים לרכוש חבילת פקדים כלשהי, לכל החברות יש חבילות לחודש התנסות וזה יהיה מספיק זמן בשבילך להבין אם החבילה מתאימה לצרכייך. לדעתי האישית ככלל אצבע לא תהיה לך בעיה או חסרון משמעותי עם אף אחת מהחבילות. לאפליקציית קליינט עם WebAPI אני הייתי הולך על ExtJS.
 
דבר אחרון והכי חשוב - לגבי מודלים של שלושת השכבות - דווקא באפליקציה כזו אין לטעמי שום צורך לעשות את ההפרדה, אני מכיר מערכות ניהול ו-backoffice רבות מאד שכל הקוד שפונה לבסיס הנתונים נמצא אצלן ב-Code Behind והכל עובד איתן פיקס כבר הרבה שנים. אין פה איזו שהי פונקציונליות שצריך לעשות לה reuse ולחברות שמספקות את הפקדים שפירטתי לעיל יש בתוך ערכת הפקדים רכיבים שמאפשרים לבנות אפליקציה לעריכת טבלאות ואדמיניסטרציה של מערכות עם מעט מאד קוד ובמהירות רבה וביעילות. אני באופן אישי מכיר היטב את ערכת הפקדים של טלריק ומאד הייתי מרוצה ממנה וגם בניתי איתה כמה מערכות מידע גם פשוטות וגם מאד מורכבות. בכל מקרה מבחינת השכבות, ה-DAL המסורתי נמצא כיום בתוך רכיבי ORM כך שהוא כמעט לא צורך עבודה להקים אותו, וההגיון העסקי בכל מקרה מפוזר פעמים רבות בין הקליינט והסרבר (לדוגמה ולידטורים נמצאים בקליינט) והניסיון לאכוף מקום יחיד שבו יהיה כל ה-BL יהיה מלאכותי מאולץ ויסרבל מאד את העבודה כולה, וללא שום צורך אמיתי.
 
בחירת פרוייקט מסוג WebApplication במקרה כזה הייתה גם הבחירה שלי ולא Site.
 
בברכה,
זיו
|מוצץ| אירוע בייביסטאר לנשים בהריון
27/08/14 17:37
8צפיות
|*|את בהריון ורוצה להגיע לאירוע מהנה ולקבל מתנות שוות בשווי 200 ש"ח |?|

|תפוז| אנשים מזמינה אתכן לאירוע מיוחד, בו תמצאו את כל המוצרים שאתן צריכות לבייבי שלכם, בהנחות מיוחדות!

אתן מוזמנות להירשם בלינק הבא:
http://tapuzbiz.activetrail.biz/BabyStar

נתראה ביום חמישי 4.9 בין השעות 10:00-20:00 (אפשר להגיע מתי שרוצים)

האירוע מיועד לנשים בכל שלב של ההריון - אתן מוזמנות להפיץ לחברות.
פרסום פרוייקט
27/08/14 11:52
58צפיות
איפה אני יכול לפרסם להציג פרוייקטים \ דוגמאות שבניתי ב WPF . 
האם זה יהי נכון להוסיף ליניק לפרוייקטים האלה ל קורות חיים? 
 
יש לציין שאני עוסק בתחום הייטק כבר קרוב ל 12 שנה ( תמיד בתחום הבדיקות) , ואת האמת בא לי לשנות כיוון יותר לכיוון הפיתוח 
 
תודה 
אתה יכול לפרסם אותם פה... :)
27/08/14 14:05
52צפיות
אפשר גם לפתוח יוזר בקוד-פלקס, או לפרסם מאמר על מה שעשית ב-CodeProject או לשים את הקוד באתר פרסום קוד ציבורי כגון GitHub ואתה יכול לכתוב בלוג BlogSpot/Blogger ושם גם אפשר לכתוב קצת על הפרוייקט וגם לתת לינקים להורדה של ה-exe או של הקוד, למי שמעוניין.
 
שאלה חשובה: הפרוייקטים שעשית ב-WPF כולם משתמשים בשיטת העבודה MVVM והצגת הנתונים בהם היא בעזרת Binding?
 
בברכה,
זיו
תודה
27/08/14 15:43
41צפיות
אני משתדל לעובד בצורה הזו 
מחפשת פקד בסגנון DatePicker של HTML5 או Asp.Net
26/08/14 16:15
61צפיות
אני מנסה להוסיף פקד DatePicker לדף שלי. איך שהפקד
 <input type="date" />
עובד בכרום זה מעולה בשבילי.
הבעיה היא שהסוג date לא נתמך בFF וIE...
 
ניסיתי להיעזר בModernizr.js, ומצאתי קוד שאמור לפתור את הבעיה אך הוא טוען שאינו מכיר את הפונק' load של Modernizr. מעט התשובות שמצאתי באינטרנט לא פתרו את הבעיה.
 
גיגלתי עוד ועוד אך עד כה לא מצאתי פיתרון.
 
אם יש לכם רעיונות לפקד\דרך למימוש עצמי שנותן למשתמש להזין תאריך בצורה נכונה, שייתמך גם באקספלורר ופיירפוקס, אשמח מאוד לשמוע!
 
תודה רבה 
Bootstrap כמובן,
26/08/14 17:09
51צפיות
º
26/08/14 17:47
4צפיות
º
תודה רבה! זה בדיוק מה שחיפשתי. שילבתי אצלי בהצלחה :)
28/08/14 14:26
2צפיות
בהמשך לדיון שהיה כאן עם זיו + טרול
24/08/14 18:44
606צפיות
השרשור המקורי : 
 
ובכן יצא לי לחשוב על זה מעט  : הבעיה העיקרית היתה : 
 
"ל-Q יש למשל פונקציה all שמיועדת להמשיך להתבצע רק לאחר שמספר פעולות הסתיימו כולן. יש גם אפשרות לשרשר בזו אחר זו קריאות בעזרת then
אבל נניח שיש לי רשימה של פעולות באורך בלתי ידוע, ואני רוצה לבצע אותה באופן סדרתי, כלומר רק אחרי שהפעולה הראשונה הסתיימה אני רוצה להתחיל את השניה?"
 
ובכן : הצלחתי להגיע לפיתרון על ידי שימוש נטו ב JQ.   ( אורך דינמי + פונקציה שתרוץ בסוף אחרי הכל)
 
ההפעלה היא פשוטה : 
 stepEach(g, getUrl, cb);
//g = our array of urls
//getUrl = function which do something async and return promise
//cb = callback when all is finished [optional]
 
 
קוד : 
 
   function getUrl(u) //javascript function to simulate downloading url
{
   var d = $.Deferred();
   console.log('fetching ...' + u); //simulate start downloading
   setTimeout(function()
   {
       console.log('done ...' + u); //simulate end of downloading
       d.resolve();
   }, 1000);
   return d.promise();
}
function cb() //just a dummy callback function
{
   console.log('done All....')
}
var g = ['url1', 'url2', 'url3']; //our array of urls

function stepEach(arr, promiseFunc, cb) //this is the brain function.
{
   var k = $.Deferred().resolve(); //kick positive start
   for (var i = 0; i < g.length; i++)
   {
       k = k.then.call(k, function(u) // this is the tricky part : chaining to myself as [this]
       {
           return function() //closeured function ( to remember the loop iteration)
           {
               return u == arr.length - 1 ? promiseFunc(arr[u]).then(function()
               {
                   if (typeof cb === 'function') cb(); //execute callback only if it's function
               }) : promiseFunc(arr[u]);
           }
       }(i));
   }
}

stepEach(g, getUrl, cb); //activating the actual code.
                        // all you need actually is a function which returns promises
º
+1
25/08/14 09:48
13צפיות
º
תוסיף טיפול ואז יהיה מעניין exceptions?
25/08/14 10:42
18צפיות
הקוד הנל מראה את הרעיון - בלי להשתמש בעוד ספריה.
25/08/14 10:48
39צפיות
Jquery doesn't handle this queue mechanism
תמיד אפשר לשפר ולהוסיף
כל הקטע כאן זה השרשור  הדינמי לעצמך בתור THIS 
הם דיברו על זה - וחשבתי - איך הייתי עושה את זה ב JQ ללא ספריה Q.
 that's all
 
כמו כן
25/08/14 10:49
22צפיות
אפשר לשכלל את זה עוד לדוגמא :
 
1  - שיריץ את ה ITEM על פי PREDICATE
2 - להוסיף CALLBACK של ANY
3 - להוסף CALLBACK של : נכשל לפחות אחד / נכשל בהכל
 
async.mapSeries עושה את העבודה, והערה חשובה בהקשר של node.js
25/08/14 12:12
30צפיות
קודם כל, טרול מאד עזר לי בהקשר הזה, את מה שאני השגתי אחרי שירקתי דם, עושה async בקלי קלות אפילו יותר פשוט מ-Q, ויש לו מתודות לביצוע במקביל ומתודות זהות לביצוע באופן סדרתי. אני חושב שזה עונה על השאלה שלך, ובהקשר הזה תודה לטרול, הכרתי את async בשם אבל אחרי שבחרתי לעבוד עם Q לא המשכתי לבדוק
 
ועכשיו להערה חשובה לגבי ביצועים: בניתי את הפונקציה שבהקשרה רשמתי את ההודעה ההיא כדי לבצע פארסינג של קבצים בינאריים וע"מ להכניס את הנתונים שבהם לתוך דטה-בייס. מדובר בכעשרים קבצים שכל אחד מהם מכיל מאות מגה-בייטים של נתונים, סה"כ כ-4 ג"ב נתונים. אחרי שסיימתי לכתוב את הקוד שלי והפעלתי אותו על הקבצים, הפרוסס רץ במשך כ-12 שעות וטחן לי את המחשב. זה ביצע את העבודה אבל היה נראה לי קצת מוגזם זמני הביצוע, אז כתבתי לי תוך חצי-שעה קוד של דוט-נט שעושה את אותו הדבר בדיוק, וכמובן שהרצתי אותו עם מדידות של זמנים, פחות משבע וחצי דקות...
דיברתי על זה עם חבר, node הוא מוצלח מאד לפעולות שיש להן הרבה IO אבל מעט עיבוד, למשימות שדורשות הרבה עיבוד, יש לדוט-נט יתרון משמעותי מאד.
 
אני מוכן לשים פה את הקוד של שתי התוכניות, לבחינתכם ולקבלת קצת משוב אולי היה אפשר לעשות את זה קצת יותר טוב, אבל מדובר פה עדיין בשני סדרי גודל שזה כנראה פער שלא ניתן לסגור אותו בעזרת שיפורי ביצועים. אלה דברים שחשוב שכל מי שכותב אפליקציות עם node ידע, יש דברים שעדיף לכתוב קוד נייטיב או בסביבה עתירת-ביצועים, ע"מ לקבל את התוצאה המבוקשת. יש ל-node ספריות לעבודה עם ספריות קוד נייטיב (כגון node-gyp ו-node-ffi) ויש גם ספריה של node לעבודה (מתוך node!) עם קוד דוט-נט (כן כן, מוזר ככל שזה נשמע) וזה נקרא edge.js וזה עובד על וינדוס וגם על לינוקס בדוט-נט וגם במונו.
 
לידיעתכם,
זיו
Did you look at CPU counters?
25/08/14 15:20
31צפיות
node is a single-threaded app. I don't think it has any ability to schedue on other cores. .net ThreadPool schedules on all cores by default.
º
נכון! עכשיו שקראתי את זה הוא רציתי לכתוב את זה
25/08/14 16:09
8צפיות
It took x100 time, how much faster can I get?
25/08/14 16:19
33צפיות
what should I do to check this issue?
 
Thanks,
Ziv
º
יש מצב לפיסת קוד?
25/08/14 16:38
14צפיות
אני אשתדל בהמשך היום
26/08/14 11:04
26צפיות
הקוד מפוצל שם בין כמה פונקציות וצריך לחבר את הדברים כדי שאפשר יהיה להציג את זה באופן ברור, אני אשמח לשתף את הקוד אבל זה ייקח לי קצת זמן, אתמול בלילה גם התינוקת בכתה וגם הייתי גמור מעייפות (מלילות קודמים...) אני מקווה שהיום בהמשך היום יהיה לי זמן, ואם לא אז בלילה
 
תודה על העזרה,
זיו
לפי דעתי חבל על הזמן שלך
26/08/14 11:22
67צפיות
NODE הוא משתמש ב SINGLE THREADED , ורץ על CORE אחד.
בשביל להפעיל אותו על כמה CORES - צריך לעשות CLUSTERING
ASPNET עושה את זה ב DEFAULT ויש ל MS טיפה(!) יותר ניסיון ניצול משאבים של מערכת הפעלה  , THREADPOOL OPTIMIZATION
שלא נדבר על זה ש ASYNC AWAIT נותנים בדיוק(!) את אותו אפקט עבור פעולות ASYNC IO ( אם לא יותר)
עד 4.5 NOD היה נחמד
מ 4.5 - " תודה רבה , אבל ביי"
(דעתי האישית  כמובן)
מנוע גראפי פשוט לתיאור חיבוריות בין בלוקים
24/08/14 23:50
40צפיות
שלום,
עלי לתאר באופן גראפי את החיבור בין מודולים. כל מודול יכול להכיל עד עשרות פורטים.
כל פורט יכול להיות מחובר לפורט במודול אחר או לפורט אחר באותו מודול.
אני מחפש "מנוע" גראפי שייתן לי אפשרות לשרטט את הנ"ל.
האם אתם מכירים חיה כזו ?
אצטרך גם לבצע zoom-in/out
 
תודה מראש,
צהלול.
 
 
יש את graphviz
25/08/14 08:21
27צפיות
שהוא אמנם לא .net , אבל אני חושב שיספיק למה שאתה צריך.
 
 
Entry point was not found - EF6
24/08/14 16:58
37צפיות
אני משתמש ב-EF6, יש לי שני מודלים שנמצאים באותו Class Library.
הראשון עובד בלי בעיה, השני זורק exception
בחיפוש בגוגל נראה שזה קשור לגרסאות של DLL - אבל השגיאה לא מפרטת איזה?
בפרויקט הראשי וב-Class Library יש את אותם DLL.
לפחות 3-4 שעות אני מנסה לפתור את זה... מישהו נתקל במשהו דומה?
 using (Model context = new Model())
{
    chains = context.GetData().ToList(); // No exception
}
using (Model2 context = new Model2())
{
    chains = context.GetData().ToList(); // Exception: Entry point was not found
}
 
 
תבדוק בweb.config
24/08/14 21:17
23צפיות
תראה איזה רפרנס קיים אצלך בappdomain לאיזה לא.
נפתח פורום הורים לילדים מיוחדים|*|
24/08/14 13:06
6צפיות
|חיבוק|פתחנו בשבילכם את פורום הורים לילדים מיוחדים בו תוכלו לשתף בחוויה של ההורות לילדים המיוחדים שלכם, ולתמוך בהורים החדשים בתחילת דרכם.
אתם מוזמנים לשתף ברגשותיכם העמוקים, לפרוק ולחלוק בהתמודדות שלכם ההורים, עם גידול ילדים מיוחדים.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
טקסט של פקד input נחתך כאשר בוחרים אופציה מה Auto complete
24/08/14 12:00
21צפיות
אני כותבת דף ב Html5, ויש בו פקדי input.
כאשר אני מריצה הדפדפן נותן לי אפשרות של השלמה אוטומטית ונפתחת רשימה של ערכים שכבר נקלטו ואפשר לבחור מהם. 
אם אני בוחרת ע"י מקלדת ואנטר- הכל בסדר.
אך אם אני בוחרת ע"י מקלדת וטאב או ע"י עכבר- הערכים שבחרתי לא נקלטים, נקלט רק הטקסט החלקי שהקלדתי! 
(למשל אם אני מקלידה a והוא נותן לי להשלים ל avi ואני בוחרת avi, נקלט רק a)
 
לא הצלחתי למצוא מידע על הבעיה בגוגל, אשמח לרעיונות...
תודה רבה!
º
מצאתי, תודה
24/08/14 12:08
6צפיות
תשובה בפורמט מסויים מendpoint ספציפי של webAPI
24/08/14 00:45
36צפיות
היי!
יש לי controller של webAPI עם כמה endpoints. לפי ברירת מחדל כולם מחזירים json.
אבל אחד הendpoints צריך להחזיר ספציפית XML.
איך אני יכול להכריח אותו להחזיר כברירת מחדל XML (ולא json) מבלי למחוק את שאר הnegotiators? (אני צריך אותם לשאר הcontrollers/endpoints)
כמובן שלכתוב בheader של הבקשה ACCEPT זה פיתרון, אבל אני לא רוצה להסתמך על זה שמי ששולח את הבקשה ידע שאני מחזיר JSON כברירת מחדל ולכן הוא חייב להוסיף את הכותרת.
 
תודה!
הפתרון הוא פשוט.
24/08/14 10:40
37צפיות
תשתמש בMediaFormatter לHttpResponseMessage.
 
הנה כתבתי לך דוגמא:
תודה! מצאתי את זה בדיוק היום בבוקר ושלחתי הודעה בדיוק אחרייך
24/08/14 10:50
29צפיות
הפוסטר של מיקרוסופט קצת עזר במציאת הפיתרון
פתרתי את הבעיה!
24/08/14 10:47
34צפיות
מסתבר שאם מחזירים HttpResponseMessage לא עושים content negotiation אלא ישר מחזירים אותו.
וזה נוח אם רוצים קצת יותר שליטה על מה שחוזר.
גם מצאתי באתר של מיקרוסופט פוסטר של ה HttpRequest lifecycle בwebAPI. מאוד נוח כדי למצוא נקודות התחברות לפייפלין כדי להרחיב אותו.
º
אין בעד מה. אם אתה צריך עוד משהו אני אשמח לענות
24/08/14 11:16
17צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה