לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

חיפוש עבודה ואופציה להסבה
17/12/14 13:26
26צפיות
היי,
אני בורת תואר BSc במדעי המחשב בבמכללת תל אביב יפו.
בעלת שנתיים ניסיון בC# צד הSERVER
 
חושבת לעשות הסבה לשפה גבוהה יותר כמו scala או python..
 
איך אוכל למצוא משרה שמכשירה אותי לשפה אחרת, כמובן שאני בעלת יכולת למידה עצמית גבוהה!
למה את חושבת שסקאלה גבוהה יותר ?
17/12/14 20:29
11צפיות
אותו קשקוש, זה JAVA עם יתרונות מסויימים.
שאלה בקשר לעיצוב הפרוייקט WCF
16/12/14 14:10
39צפיות
היי,
התחלתי ללמוד WCF,
רציתי לדעת איך נכון יותר לחלק את הפרוייקטים.
מה שעשיתי זה פרוייקט אחד ל Client, אחד ל Interfaces ואחד ל Server שם יהיה את המימוש של ה Interfeces כמובן.
השאלה שלי היא קודם כל האם החלוקה הזאת נכונה, וגם איפה אני שם מחלקות נוספות שארצה לממש, נגיד מחלקת Person שתכיל מידע על המשתמש (שם, מין וכו)
האם לשים אותם בפרוייקט של ה Interfeces או לשים בשרת.
בסופו של דבר מי שיצטרך להכיר אותם יהיה ה Service בשרת וכן גם ה Client.
אשמח להסבר בנושא.

תודה רבה.
 
 
תיצור פרוייקט DATA MODEL
16/12/14 22:14
26צפיות
אתה יכול לעשות פרוייקטים שונים למימוש ולהגדרות, הכוונה שלי היא שתעשה
 
DataMode.impl - מכיל את האינטרפייס IPERSON
DataModel - מכיל את הקלאס PERSON
תודה, שאלה נוספת
16/12/14 22:57
29צפיות
So i create the program and...
On the same computer everything working.
On the other computer on the same network it's not.
 
Here is the config file of the server:
 
           <service name="ChattingServer.ChattingService">
               <endpoint address="net.tcp://localhost:9000/ChattingService "
                   binding="netTcpBinding" bindingConfiguration="" name="ChattingServiceEndPoint"
                   contract="ChattingInterfaces.Contract.IChattingService" />
           </service>
 
And this is the config file of the client:
 
       <client>
           <endpoint address="net.tcp://localhost:9000/ChattingService" binding="netTcpBinding"
               bindingConfiguration="" contract="ChattingInterfaces.Contract.IChattingService"
               name="ChattingServiceEndPoint" kind="" endpointConfiguration="" />
       </client>
 
This on the same computer working just fine!
 
Now for the client on a different machine i changed the config file to this:
 
       <client>
           <endpoint address="net.tcp://10.0.0.3:9000/ChattingService" binding="netTcpBinding"
               bindingConfiguration="" contract="ChattingInterfaces.Contract.IChattingService"
               name="ChattingServiceEndPoint" kind="" endpointConfiguration="" />
       </client>
 
Changed just the ip.
I have ping back and forth, i shut down the firewall on both, no anti virus on both, both run win7 as admin, try with the name of the pc insted of the ip as well - not working.
The computers working on WiFi.
 
What can i do?
Thanx
למה אתה משתמש ב NETTCP?
17/12/14 11:45
16צפיות
זה יעיל מאוד לשימוש בין פרוססים באותו מחשב, או ברשת מקומית, אבל יש כאן הרבה OVERHAED. בכל מקרה הדיפולט של NETTCP זה אבטחה פעילה ואני מניח שלא הגדרת אוטנטיקציה, שאין לך דומיין ואין לך סרטיפקציות..., תגגל wcf nettcp security, ותמצא הרבה דוגמאות. במידה ואתה עושה סוג של שלוםעולם ב WCF תתחיל מ httpbinding.
שיניתי את הפרוטוקול - אותה בעיה בדיוק
17/12/14 13:44
14צפיות

After i changed it's working on the same machine but a little bit slower than the TCP protocol.

Here the config file of the server:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
   <startup>
       <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
   </startup>
   <system.serviceModel>
       <services>
           <service name="ChattingServer.ChattingService">
               <endpoint address="http://10.0.0.3:9000/ChattingService";;; binding="wsDualHttpBinding"
                   bindingConfiguration="" name="ChattingServiceEndPoint" contract="ChattingInterfaces.Contract.IChattingService" />
           </service>
       </services>
   </system.serviceModel>
</configuration>

And this is the config file on the client:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
   <startup>
       <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
   </startup>
   <system.serviceModel>
       <client>
           <endpoint address="http://10.0.0.3:9000/ChattingService";;; binding="wsDualHttpBinding"
               bindingConfiguration="" contract="ChattingInterfaces.Contract.IChattingService"
               name="ChattingServiceEndPoint" kind="" endpointConfiguration="" />
       </client>
   </system.serviceModel>
</configuration>

I created the config file on the server and on the client with the wizard "Edit WCF Configuration"
What else can i check?
 
תשתמש ביתרונות של .נט
17/12/14 20:28
6צפיות
תדבג..
תדבג ותראה איזה אקספשן אתה מקבל מהקריאה של הפרוקסי.
 
קודם תוודא פינג בין המחשבים - אגב.
קבלת cookies מאתר
17/12/14 18:05
11צפיות
אני מנסה לכתוב תוכנה שניגשת לאתר של קופ"ג שלי, שולחת את שם המשתמש והסיסמה ומציגה לי את היתרה.
הבנתי שאני קודם צריך לבצע get לדף הרצוי, לקבל cookie עם session id ואז לשלוח בקשת post עם הנתונים שלי וה-session id.
מצאתי את קטע הקוד הבא שבאמצעותו ניתן לקבל את ה-cookies מהאתר (צריך לעשות שינוי קטן, כרגע הוא רק מציג את מספר ה-cookies, אבל אם אני מדבג את זה אז אני רואה ב-properties של resp את כל תוכן ה-cookie):
 HttpWebRequest req = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("https://www.google.com/");
req.Method = WebRequestMethods.Http.Get;
req.CookieContainer = new CookieContainer();
req.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.2 (KHTML, like Gecko) Chrome/15.0.874.106 Safari/535.2";

HttpWebResponse resp = (HttpWebResponse)req.GetResponse();
Console.WriteLine(resp.Cookies.Count);
 
 
הבעיה שלי היא שעבור גוגל זה עובד ומציג לי שיש cookie אחד בתשובה, אבל עבור האתר שאני באמת צריך - https://www.gemel-info.co.il/gibweb/Screens/amitim... אני רואה שאין בכלל cookies, בעוד שבדפדפן כמובן יש.
יש איזה רעיון מה אני צריך לעשות?
שימוש במתודת Contains של Linq בסביבת NHibernate
17/12/14 16:11
14צפיות
שלום.
אני מעוניין לשלוח Expression המכילה בתוך ה Where בדיקה האם איבר מסוג int נמצא ב Collection.
ניסיתי בכמה דרכים (להלן...) ובכולם אני מקבל Exeption.
מצורף חלק מהקוד והשגיאות המתקבלות ב RunTime.
 public void Main()
{
 Expression<Func<Person, bool>> query =  p => GetPerson(p).Id.IsIn(PersonIds);
 //ERROR:
 //variable 'p' of type 'DAL.Person' referenced from scope '', but it is not defined
 Expression<Func<Person, bool>> query = p => PersonIds.Contains(GetPerson(p).Id);
 //ERROR:
//Unrecognised method call: System.Collections.Generic.List`1[[System.Int32, mscorlib, Version=4. 0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]]:Boolean Contains(Int32)

 Expression<Func<Person, bool>> query = p => PersonIds.Any(x=>x== GetPerson(p).Id)
//ERROR:
//Unrecognised method call: System.Linq.Enumerable:Boolean Any[TSource](System.Collections.Generi c.IEnumerable`1[TSource], System.Func`2[TSource,System.Boolean])

IList<Person> result = Get(query);
}
public  IList<T> Get<T>(Expression<Func<T, bool>> expression) where T : class
{
   IQueryOver<T, T> query = Session.QueryOver<T>()Where(expression);

   IList<T> list = query.List();

   return list;
}
 אם מישהו מכיר דרך לממש את זה, אשמח לעזרה.
 
תודה רבה.
בואו לבחור את הפורומים החדשים - בחירות 2015
17/12/14 11:50
2צפיות
|רמקול| הקשיבו, הקשיבו ב 17.3.15 זה קורה, מדינת ישראל הולכת לבחירות. בעקבות האירועים האחרונים, אנו רוצים לפתוח בפרדס פורומים מיוחדים בנושא הבחירות!

כאן אנחנו צריכים אתכם גולשי |תפוז|!
מעבר לפורומים הקיימים, אנו מחפשים את הרעיונות המקוריים שלכם, הפורומים "הלא שגרתיים" שתרצו לראות ממש כאן באתר:
"בנט הוא אח", "מאוכזבי יאיר", "רק לא ביבי!

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו לפורום רעיונות והצעות לפורומים ולהציע את הרעיונות שלכם
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
מחפש המלצה\עצה
14/12/14 12:04
78צפיות
היי אנשים,
מחפש להתמקצע וללמוד עוד לגבי .Net.. אני מחפש עבודה(תו"כ לימודים) ומחפש להרחיב את הידע שלי - וגם לבלות מעל מועמדים אחרים..
הלימוד יהיה באופן עצמאי כמובן.. השאלה באמת היא מה כדאי ללמוד ולהשקיע את הזמן בו כדאי שייתן לי את הערך מוסף על מועמדים אחרים..?

תודה לעוזרים..
מכל הרעיונות שלך, הכי אני בעד
14/12/14 23:07
52צפיות
לבלות מעל מועמדים אחרים. אני אישית מעדיף מועמדות, אבל אין שום בעיה, אנחנו פה מאד ליברליים.
לגבי דוט נט, איך לומר? עזוב אותך. לך לבלות.
 
ועכשיו ברצינות...
15/12/14 08:58
34צפיות
תראה..אני עושה כל מיני פרויקטים ועבודות אישיות, רוצה להמשיך בתחום הזה, ויש לי גם יכולת לימוד עצמי טובה,
מעבר לתרגילים פשוטים יצא לי לעבוד על כמה פרויקטים, גם כאלו שמבדילים ממועמדים אחרים (תכנות בקר סיני לעבודה עם .Net Micro FrameWork) אבל אני רוצה ללמוד.. ושואל באמת את האנשים שיש להם קצת ניסיון או אנשים שיודעים.. מה באמת שווה להשקיע וללמוד.. מה יכול להוות יתרון?
 
אין לימוד טוב יותר מלעשות דברים
14/12/14 23:08
38צפיות
תמציא פרוייקטים (גם אם לא ישמשו אף אחד), תבנה דברים עם שימוש בספריות או באופציות שאתה עוד לא מכיר - וזו הדרך הכי טובה ללמוד בעיניי.
אבל יש דברים יותר טובים לעשות מלימוד
14/12/14 23:10
48צפיות
שים לב: רק החלפתי את סדר המילים, וקיבלתי משמעות אחרת. מדהים, לא?
º
:)
14/12/14 23:11
8צפיות
ממליץ להוסיף לעבודות לימודים שלך ערך מוסף
14/12/14 23:25
36צפיות
בצורת שימוש בפיצ'רים ויכולות של #C ודוטנט (כמובן במסגרת המותר בקורס)
תמיד תבדוק מול מרצה/מתרגל אם מותר להשתמש בפיצ'ר כלשהו, כל עוד הוא לא מבטל את כל הרעיון בתרגיל לרוב אין סיבה שיגידו לך לא
(תרגיל של מיון מערך - בוא נגיד שלא יתנו לך לעשות sort מובנה :))
תתאמן ביסודות
16/12/14 22:19
18צפיות
לדוגמא, תעשה פרוייקט של צ'אט בין קליינט לסרבר. זה הכי טריוויאלי ומכסה הרבה דברים.
תשתדל שהפרוייקט יהיה OO כלומר שיהיו קלאסים שממשים אינטרפייס, שכל הקלאסים יממשו IDISPOSABLE, שהסולושיון יהיה מורכב ממספר פרוייקטים שונים, תלמד לעשות REFERENCE נכון. תשתמש בDESIGN PATTERN על מנת ליצור קליינטים שונים, למשל FACTORY, לאחר מכן תרחיב את הפרוייקט שיישמור משתמשים בDB או לפחות על קובץ לוקאלי למחשב, ושאתה כותב את הקובץ למחשב תיקח בחשבון הגנות וכדומה.
תשים דגש על INCAPSULATION וכדומה... על שליחת ההודעות תשתמש בWCF וככה תבין מה זה לסרייל קלאס. EVENTS וכו......
binding למטריצה של checkbox
הודעה זו מכילה תמונות
14/12/14 14:57
43צפיות
אני צריך ליצור מטריצה גדולה של checkboxים. איך אני עושה binding לכל הcheckboxים ב-WPF.
מצורפת תמונה של המטריצה.
מקווה שהשאלה ברורה ותודה מראש לעונים.
לא מכיר WPF אבל יש לי תחושה שפה הכיון שלך
14/12/14 15:38
38צפיות
אם אתה עובד MVVM אז אתה צריך לייצר ViewModel שיתמוך בזה
15/12/14 23:09
29צפיות
ליתר דיוק אתה צריך ViewModel שהסוג שלו הוא
ObservableCollection<ObservableCollection<bool>>
ואז אתה עושה ItemsControl בתוך ה-UI שלך, וב-ItemTemplate של ה-ItemsControl אתה שם גם כן ItemsControl, אתה יכול שהראשון יהיה לרוחב והפנימי לאורך, או להיפך. זה גם נותן לך את הגמישות (במידה שאתה צריך את הגמישות הזו) שהמטריצה לא בהכרח תהיה כאשר כל העמודות או השורות באותו אורך.
 
זהו בערך, פשוט וקל. אם יש לך שאלות אשמח לענות
 
בברכה,
זיו
אם אני אשנה את הגודל
16/12/14 13:39
24צפיות
של הcolections מקוד זה ישתנה גם ב-UI. נכון?
כן
16/12/14 16:23
15צפיות
רק שים לב שמה שמתבקש כאן זה איטמסקונטרול שהפנל הבסיסי שלו הוא גריד, אמהמה זה לא נתמך ב WPF וצריך לבנות אחד כזה, עם מימוש שמרחיב את הגריד הבסיסי. תגלגל על זה קצת יש על זה כמה דיבורים ב SO.
 
במידה ואתה בסדר עם סטאקפנאל אז אין לך בעיה, אבל אז קח בחשבון שגודל החלון יגדיר לך את סידור האלמנטים, ואני מניח שהסידור (כמות השורותXטורים) הוא חשוב לך...
 
קישור למאמר שימושי בנושא
16/12/14 16:26
16צפיות
 
יצא לי להשתמש בחלק ממה שיש במאמר הזה ועובד לי מצויין
datagrid
16/12/14 18:07
14צפיות
ממש לא מתאים למקרה הזה...
שאלה למקצוענים
16/12/14 16:36
55צפיות

באתר הזה יש נגן מדייה שמדר ערוץ טלוזיה,יש לי שאלה איך אני יודע מה הכתובת של הערוץ ככה שאכול לנגן אותו בנגן חיצוני כמו VLC ?
מי שפוטר לי את החידה יקבל מתנה!
הנה הכתובת  http://www.cnbcafrica.com/tv/cnbc-africa-live/
 
 
 
יש לי משאלה
16/12/14 18:04
41צפיות
שלא תבוא יותר עם שאלות מפגרות
לאדע כמה זמן זה יעבוד...ואם יעבוד לך, לי זה עבד...
שאלה - מחיקת שורה מטבלה (זה לא באמת מה שאתם חושבים שזה)
14/12/14 20:40
65צפיות
אני משתמש ב-MVC ועם EntityFramework.
אני מעוניין לבנות Database כזה שלא תהיה בו מחיקה אמיתית של מידע (כמו שרוב האתרים, אם לא כולם) עושים. אחת השיטות לדוגמה (שכולם הציעו לי), היא להוסיף עמודה שנקראת Deleted (משתנה מסוג ביט), ולסמן ככה האם השורה נחשבת בתור מחוקה או לא. אני רואה אצל השיטה הזאת 3 חסרונות שמאוד קשה לי איתם:
1. זה מקור רציני לבאגים. פעם אחת אני שוכח להוסיף את התנאי שה-Deleted צריך להיות false והלך עליי.
2. זה גורם לחיפוש פחות יעיל בטבלאות, כי אז אני צריך לעבור גם על רשומות לא רלוונטיות (כי הן כבר נמחקו גם ככה).
3. אני עובד עם EntityFramework כמו שאמרתי. אם הטבלה שחלק מהרשומות שלה מחוקות מקושרת על ידי מפתח זר מטבלה אחרת, אז אני מקבל את כל הרשומות בטבלה, בלי יכולות לסנן לפי Deleted.
האם כולם מסכימים אם כל מה שאמרתי? או שזאת השיטה הכי טובה שיש ויש פתרונות לכל החסרונות שציינתי? (אם כן, מה הפתרונות)
חוץ מזה, השאלה שיותר מעניינת אותי, היא באילו עוד דרכים נהוג לממש את הדבר הזה (את העניין של מחיקה פיקטיבית). אני אשמח לכמה שיותר רעיונות נפוצים ובדוקים (לא רעיונות שעלו ברגע אחד). יש פה אנשים שמכירים איך ארגונים גדולים מתנהלים עם זה??
 
תודה לכל מי שעונה. סליחה אם השאלה הזאת קצת חופרת..
היי
14/12/14 20:50
52צפיות
1. אתה לא צריך לשכוח לשים false
יש דבר כזה שנקרא  default column value
שחם אותו ב false
ואז לא תצטרך לשכוח
 
2.  כל נתון שאתה מפלטר מוריד ביצועים , אז מה ?  עד כדי כך זה קריטי לך ?
 
3. את ef לא מעניין שזה deleted , ושאתה לא רוצה אותם . אולם תוכל לכתוב קוד שתמיד יוסיף את הפילטור
תודה על התשובה, אבל לפיה נראה שלא הבנת לגמרי את החסרונות..
14/12/14 22:34
45צפיות
1. הבעיה היא לא ששוכחים ליצור את הרשומה עם FALSE , אלא ששוכחים לבצע את הSELECT או את הגישה אליה עם FALSE (ויש הרבה פונקציות שעושות את זה.
2. אתה צודק, זה לא הכי קריטי, אבל בכל זאת שאלתי אם יש פתרון טוב יותר, כי אולי אפשר בכל זאת להינות מביצועים קצת יותר טובים.
3. אני יודע, את EF זה באמת לא מעניין ופה נוצרת הבעיה, שבמקום להינות מאפשרויות אוטומטיות של EF, אני נאלץ לכתוב תוספות של כל על כל פונקציה, שמשתמשת במפתח זר.
 
1 ו-3 נראים לי לא סקלאביליים.. תמיד יהיה איזה מתכנת שישכח לעשות את הפילטור, ואז התוצאה הרסנית מאוד (קבצים שפתאום שוחזרו למשתמש באורח מסתורי), וקשה לעלות עליה ב-QA..
 
אני אשמח לשמוע את תגובתך על זה..
שוב תודה על התשובה!
אולי אתה לא הבנת את ההסבר?
14/12/14 23:34
35צפיות
1. עד כמה שאני יודע השיטה של להוסיף עמודת IsDeleted זה יחסית נהוג - בוא נגיד שמקום זה לא הבעיה של DB. ובכל מקרה - מה ז"א שכחת לעשות בדיקה אם מחוק או לא? מה אתה לא בודק את השאילתות שלך קודם בסביבות dev/qa/staging אתה ישר כותב לproduction?
1.1 למחוק מידע זה bad practice, מניסיון אישי - בגלל באג שקרה במערכת למשך שבוע ימים, נעזרנו במידע "מחוק" כדי לטפל בתופעות הבאג הזה - תאר לעצמך לא היה לנו את המידע ה"מחוק" היינו צריכים לפנות לאלפי לקוחות ולהסביר להם מה קרה ושאנחנו מצטערים - ככה הם אפילו לא ידעו שיש בעיה.
2. על אותו משקל אתה יכול לעשות את הDB שלך מנורמל קיצונית, כדי לקבל 0 כפילות מידע וטבלאות קצרות יותר ולקבל עוד ביצועים - לא חושב שראיתי DB אחד מנורמל מחוץ לקורס RDBMS במהלך הלימודים
3. למה שתשתמש בCRUD של EF? למה לא להשתמש בStored procedures ולהכניס אותם למודל שלך, ולהשתמש במודל רק בcontract לאחסון מידע? SP יותר יעיל מלקמפל את השאילתא כל פעם מחדש, ואפשר לבדוק לו את התוכנית ביצוע ולעשות אופטימיזציה כשיש צורך (נניח הוספת אינדקסים וכד')
3.1 אם אתה משתמש ב EF אתה כנראה עושה linq על הcontext. מאחר וlinq operators ברובם lazy שום דבר לא מונע ממך להוסיף תנאי, או אולי אפילו לקמבן אותו ככה שיתחשב בisdeleted
>
15/12/14 10:35
25צפיות
1.אם מתכנת שוכח לשים ISDELETED  בתנאי - באותה מידה הוא יכול לשכוח לשחרר קוד שהוא שם בהיערה מקודם בשביל טסטינג.
בשביל זה יש QA ובדיקות רגרסיה.
 
2. אל תגיד ביצועים יחד עם EF. אם אתה רוצה באמת ביצועים תעבוד נקי מול DB בלי EF. אולי DAPPER.
סתכל כאן
 
 
 
º
אופציה נוספת ליצור טריגר שיגבה כל רשומה לפני מחיקתה
14/12/14 21:55
16צפיות
כן, זה הרעיון שרציתי ללכת לכיוון שלו, אבל אז נשאלת השאלה..
14/12/14 22:28
34צפיות
באיזו צורה נהוג לגבות את זה?
אני בטוח לא אצור טבלאות כפולות עבור גיבויים. אז להחזיק טבלה אחת של רשומות XML? ולעשות סריאליזציה ל-XML על כל רשומה שאני רוצה למחוק?
אני אוהב את הפתרון הזה, אבל רציתי לדעת אם זה מה שנהוג לעשות גם בחברות גדולות.
פתרון שעשו אצלי בעבודה הקודמת:
14/12/14 23:03
40צפיות
1. עושים שדה isDeleted דיפולט ל false .
2. בדיאגרמה, edmx, יש איזה מקום שאתה עושה כל מיני תנאים על מה יוצג. אתה בוחר את השדה, ושם תנאי:
isDeleted=false
3. הולך לטבלה בדיאגרמה, מוצא את השדה, ומוחק אותו. כלומר, הוא לא יהיה ב select בכלל, מבחינתו של EF .
 
זהו, ככל שאני זוכר. סיבכו את זה עוד קצת, כל entity יורש שם מקלאס שממש איזה אינטפרייס שבו יש את ה isDeleted הארור הזה, וזה מאד מסבך את כל היצירה של הישויות... אבל אם רק תעשה את הפעולות שהזכרתי, יעבוד לך.
כמובן שאתה "מוחק" רשומות על ידי עדכון של השדה isDeleted ל true .
 
למה לא להוסיף פשוט טבלת היסטוריה? ואז מה שאתה מוחק אתה פשוט
15/12/14 09:04
32צפיות
מעביר אליה.
1. גם יש לך היסטוריה
2. גם אתה מצמצם את הטבלה הראשית שלך.
כי זה מכפיל את מספר הטבלאות,
15/12/14 21:13
21צפיות
ומקשה על שליפה של רשומות "מחוקות", כי הן בטבלה אחרת.
אבל אין לי בעיה. גם זה פתרון טוב, ואני בכלל לא מת על מה שעשו שם. הסיבוך שזה הכניס אותנו לא היה שווה את המחיר.
אגב, הם הוסיפו גם שדה isDraft, כאילו כל דבר יכול להיות גם במצב דרפט לפני שהוא נשמר, וההבדל הוא שרק בשמירה מלאה אתה צריך לעבור את ה business rules, עד אז תעשה מה שאתה רוצה.  סמטוכה.
אתה יכול לייצר VIEW בDB
16/12/14 05:34
18צפיות
הVIEW ישלוף מראש רק את הרשומות שלא מסומנות כמחוקות ואת הVIEW הזה אתה ממפה לקלאס במקום את הטבלה לקלאס.
קבלת ערכים 1-5 מתוך רשימה מספרית
43תגובות
14/12/14 00:55
193צפיות
קיימים לי הערכים האלו לדוגמא
39.55
28.25
16.95
14.53
13.56
9.6
9.6
9.49
7.43
7.35
3.35
ואני צריכה לציין כל אחד מ1-5.
בטוח לי זה תרגיל פשוט אבל משום מה לא עליתי עליו כרגע
אשמח לרעיונות
תודה

(המשך...)
קיימים לי הערכים האלו לדוגמא
39.55
28.25
16.95
14.53
13.56
9.6
9.6
9.49
7.43
7.35
3.35
ואני צריכה לציין כל אחד מ1-5.
בטוח לי זה תרגיל פשוט אבל משום מה לא עליתי עליו כרגע
אשמח לרעיונות
תודה
|*|נפתח פורום מטבחים|*|
15/12/14 15:12
1צפיות
|בועה|חולמים על מטבח חדש לבית? קניתם דירה מקבלן ואתם רוצים לדעת איך לשדרג את המטבח מבלי לקרוע את הכיס?
בפורום מטבחים החדש של תפוז תוכלו לבשל לעצמכם את מטבח חלומותיכם בעזרת מומחים בתחום.

היכנסו כבר עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...


בבקשה תעזרו לי - static
12/12/14 17:41
80צפיות
אם מגדירים משתנה סטטי כ-private חייבים להגדיר לו static constructor?
האם static constructor מוגדר באופן אוטומטי או חייבים להגדיר אותו מפורשות?
 
תודה לעונים! :)
 
לא מובן....
12/12/14 18:59
85צפיות
נגיד יש לי משתנה STATIC מסוג INT
על איזה קונסטרקטור מדובר ?
 
נראה לי את מדברת על CLASS עם קונסטרקטור STATIC.
 
ואם זו שאלתך אז :
"האם static constructor מוגדר באופן אוטומטי או חייבים להגדיר אותו מפורשות?" ---
 
לא. הוא לא מוגדר  אוטומטית וחייבים להגיד אותו מפורשות.
שימי לב - אם את שמה קונטרקטור סטטי ריק - סדר הקוד שלך יכול להשתנות !
 
לדוגמא:  
 
enjoy
 
 
 
 
אולי עם דוגמאות זה יהה ברור יותר...
13/12/14 09:49
57צפיות
הדוגמאות הן של סינגלטון אבל אני רק מתעכבת לרגע על המשתנה הסטטי. 
למה בדוגמא אחת מגדירים static constructor ובדוגמא השנייה לא מגדירים.
למרות שבשתי הדוגמאות מגדירים משתנה private static.
 
דוגמא1:
 public sealed class Singleton
{
   private static Singleton instance = null;
   private static readonly object padlock = new object();

   Singleton()
   {
   }

   public static Singleton Instance
   {
       get
       {
           lock (padlock)
           {
               if (instance == null)
               {
                   instance = new Singleton();
               }
               return instance;
           }
       }
   }
}
דוגמא 2:
 public sealed class Singleton
{
   private static readonly Singleton instance = new Singleton();
   // Explicit static constructor to tell C# compiler
   // not to mark type as beforefieldinit
   static Singleton()
   {
   }

   private Singleton()
   {
   }

   public static Singleton Instance
   {
       get
       {
           return instance;
       }
   }
}
 
זה בדיוק(!) מאותה סיבה שרשמתי לך
13/12/14 10:29
63צפיות
רק הבהרה קטנה
13/12/14 11:56
50צפיות
לא רק קונסטרקור סטטי ריק , אלא בכלל קונסטרקטור סטטי.
הכוונה היתה לשלול את הדיעה ש : " מה אכפת לי שיהיה - הוא בלוא הכי ריק"
עצם קיומו גורם להורדת BEFOREFIELDINIT.
º
תודה רבה :)
15/12/14 19:48
7צפיות
º
תודה רבה :)
17/12/14 12:07
3צפיות
º
yw
17/12/14 13:06
3צפיות
קאש דפי אתר גורם לעליה משמעותית בCPU
11/12/14 15:31
72צפיות
כאשר אני מגדירה אפשרות של שימוש בקאש.
מתרחשת עלייה משמעותית בCPU, ולפעמים ממש קריסת אתר
 
יש משהו כדי לנטר את הקאש להגביל אותו לגודל מסוים.
 
האתר "מפוצץ" בדפים כך שאם יש מנוע חיפוש וכד' שרץ על כל הדפים אני מאמינה שהוא מכניס את כל תוכני הדף לקאש.
האם יש כזה דבר ניטור גודל וכד', על מנת להימנע מקריסות כאלו
 
תודה
לגבי הגבלת הגודל
11/12/14 16:02
81צפיות
נפלא !
11/12/14 16:10
37צפיות
מעבירה את התמונה AS IS לאיש הטכני...
 
º
משקיען
11/12/14 16:14
14צפיות
חחח
11/12/14 16:16
38צפיות
זה TOOL שאני משתמש בו.
כל זה בדיוק 20 שניות.
º
מה ה TOOL?
11/12/14 16:46
22צפיות
>
11/12/14 16:54
35צפיות
מה שכתבת פה זה לא עוזר למה שהיא מתלוננת
11/12/14 22:34
34צפיות
זה מגביל את השמירה בקאש (ועוד kernel cache) של דפים לפי המשקל שלהם. זה לא יפתור את הבעיה שהיא מדברת עליה אם שי מנוע חיפוש בסביבה או משהו.
נכון ולכן עניתי ״לגבי הגדלת הגודל״
11/12/14 22:37
31צפיות
לא דיברתי על ה crawlers או שום דבר אחר
חלק משאלותיה היו הגבלת גודל
וזו תשובה להגבלת גודל
º
הגבלה *
11/12/14 22:38
9צפיות
תנסי להגדיר את תפוגת הדף בקאש
11/12/14 16:12
37צפיות
בנוסף לגבי הגדרה מהו גודל הקאש המקסימלי ראי פה:
 
(קצת OFF אבל עדין) - שאלת GITHUB
09/12/14 09:34
70צפיות
נגיד יש לי קוד של שדרוג  WEBAPI
 
איך אני מכניס "טאגים" ( אם אפשר כמובן) ל GITHUB הזה , כך שאם מישהו מחפש משהו שקשור ל WEBAPI - אז הוא מתישהוא יגיע לזה ? 
 
בקיצור ( ובאנלוגיה ל SO) - איך אני מכניס TAG ל GIT שלי ?
 
You can't - GitHub is just not desinged for searching
09/12/14 09:57
47צפיות
It's desinged for inviting known people to work together
GutHub search is a disgrace to programmers
Just how bad GitHub search is? I know you've built a 'webapi', I know it's in C#. I kind of know your name - and I *still* can't find your damn repo.
 
Bottom line, if you want visibility - host in google code.
תשובה
11/12/14 13:19
35צפיות
טעינת קובץ ב-IE11 וכרום לא עובדת
10/12/14 17:20
75צפיות
מישהו נתקל בזה וגם פתר?
º
נראה לי 4
10/12/14 19:09
35צפיות
º
אתה טועה! זה 4^2*12.5/9000^2
11/12/14 09:39
21צפיות
צודק, זה באמת 10.2979888915203507909186080255340859196824462
11/12/14 13:00
27צפיות
קידום אתרים בגוגל

רוצה לקדם את האתר שלך?

כל הידע והחדשנות במקום אחד! היכנס לפרטים נוספים >>

organic, קידום אתרים

קידום אורגני בגוגל

בקידום אתרים אין מקום לבינוניות! לפרטים נוספים כנס>>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה