לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

בעיה מעצבנת ב kendo grid, אולי מישהו נתקל?
29/01/15 21:11
9צפיות
kendo ui grid עובד מול webapi . הבעיה: שדות תאריכים לא מתעדכנים.
שדות התאריך במודל, בקונטרולר - null
אני בודק בקנוסול מה נשלח , ורואה שהתאריך נשלח, רק בפורמט מגעיל שכנראה הביינדר לא יודע להתמוד איתו. זה נראה ככה:
 startDate:Sun Jan 18 2015 00:00:00 GMT-0500 (Eastern Standard Time)
אז אנחנו מבינים פחות או יותר את הבעיה: הגריד האהבל שולח את התאריך הנכון, בפורמט לא נכון. בגריד יש הגדרה לפורמט התאריך, והוא ממש אחר:
  columns: [
         .......
           { field: 'startDate', title: 'Start', width: '80px', format: "{0:MM/dd/yyyy}", filterable: { ui: "datepicker" } },
           { field: 'endDate', title: 'End', width: '80px', format: "{0:MM/dd/yyyy}", filterable: { ui: "datepicker" } },
אז מה הבעיה? למה התאריך מגיע לי לקונטרולר כשהוא משובש?
 
פיתוח אתר MVC מותאם MOBILE
29/01/15 12:26
17צפיות
היי,
 
יש לי מערכת מבוססת (Framework 4.5 (MVC.
אני מעוניין להתאם את המערכת לעבודה עם Mobile.

למדתי בעבר JQuery Mobile ואני יודע להשתמש בכלי אבל לאחרונה אני שומע ממפתחים שהם מעדיפים לא להשתמש ב JQuery Mobile אלא ב Bootstrap + AngularJS.
 
האם אכן צמד הכלים Bootstrap + AngularJS מייתרים את הצורך ב JQuery Mobile?
האם תוכלו להמליץ על כלי JS/CSS נוספים שכדאי לי לבחון לצורך הקמת המערכת?
 
תודה
מהקצת שאני התעסקתי עם jQuery Mobile
29/01/15 14:35
17צפיות
הוא היה נראה לי איטי יותר מ-Bootstrap בכל הנוגע לרינדור הדף.
 
מבחינת CSS, שווה לבדוק גם את Foundation של Zurb, למרות שאני אישית פחות התחברתי אל הפריימוורק הזה, אבל יכול להיות שזה רק בגלל שכבר ממש התרגלתי ל-Bootstrap וקשה לי להרפות...
זה נושא רחב,
29/01/15 16:28
28צפיות
וקצת קשה לענות על זה בתשובה קצרה בפורום. ממליץ להתעמק ולבזבז זמן לימוד לפני שיורדים על המקלדת.
בין השניים אני מעדיף היום חד משמעית את bootstrap, מהסיבה הפשוטה שהוא יודע להיות גם וגם. אתר רספונסיבי, כלומר, יודע להתאים את עצמו לגודל המסך. בטלפון הוא יראה ככה, בטבלט הוא יראה אחרת, במסך גדול - משהו שלישי. וזה לא קשה. רק צריך ללמוד כמה טריקים. תשקיע ב bootstrap 3, זה ישתלם.
angular כמובן כלי פנטסטי, אבל אפשר לומר שהוא לא קשור לשאלה, איך לגרום לאתר mvc להראות טוב במובייל.
כמובן ממליץ ללמוד גם אותו, ואז תבין למה אני מתכוון.
היתרון היחיד של jquery mobile (ויש עוד לא מעט מתחרים בתחום הזה), הוא המראה הדמוי אייפון של התוצאה. הכפתורים מעוגלים ושמנים. פעם זה היה חשוב להתחפש לאפליקציה. היום זה כבר לא כל כך משנה, כפתור זה כפתור. גם יש אנדרואיד, כך שלא כולם חייבים להראות כמו אייפון.
אם תבחר להשתמש ב jquery mobile, אתה צריך להעזר בטריק של  view.mobile.cshtml כלומר, לתת לפריימוורק להחליט מתי זה מובייל ומתי זה רגיל. ומה קורה אם זה טבלט? אין פתרון, והוא יובן כמחשב רגיל. פלוס, אל תשכח - אתה צריך לכתוב את האתר שלך פעמיים. פעם רגיל ופעם למובייל. כל שינוי, כל עדכון - בשני מקומות. לדעתי יתרון גדול לאתר רספונסיבי.
 
מקווה שקצת הארתי את הנושא. ושורה תחתונה: תכין כוס קפה מאד גדולה, ושב ללמוד bootstrap 3 .
 
º
Bootstrap
29/01/15 17:22
9צפיות
תודה רבה
29/01/15 18:17
11צפיות
אני לא השואל אבל עזרת לי עם התשובה.
המלצות ל ESB
29/01/15 09:28
26צפיות
שלום.
 
האם מישהו התנסה בשירותי enterprise service bus למיניהם?
על מה אתם ממליצים?
 
תודה
אנחנו משתמשים בrabbitmq ומעליו ב masstransit
29/01/15 14:13
14צפיות
לא אגיד שזה all peachy אבל כדאי מאוד לדעת לעבוד עם החיה הזאת אחרת תקבל כאב ראש.
מצד שני אולי כדאי לחפש ארכיטקטורה אחרת כדי להמנע משימוש בESB
º
מה ההבדל בין ViewBag ל ViewData
28/01/15 11:53
27צפיות
זה בעצם רק הבדל סמנטי.
28/01/15 16:23
37צפיות
כלומר, איך כותבים. אחד עם נקודה, אחד עם [] . מבחינת התפקוד, הם בדיוק אותו דבר.
אגב, זו שאלה שיכולת לשים בגוגל ולקבל תשובה מיידית.
סקר: האם תיענו להצעת השדרוג של מיקרוסופט?
25/01/15 18:13
18צפיות
בסוף 2015, אמורה לצאת לשוק מערכת ההפעלה Windows 10.
מיקרוסופט מתכננים להציע שדרוג בלא כסף ובלא מחיר לכל בעלי Win7 וWin8.
האם תיענו להצעת השדרוג?
 
את Win8 לא זכיתי להכיר בעצמי, אבל המשתמשים בה טוענים שהיא גרועה בהרבה מWin7.
Win10 אולי יפתור את הבעיות העיקריות, אבל למה לעזוב את win7 המ-ו-ש-ל-מ-ת וללכת אל הלא-נודע?!
מה ???
25/01/15 18:25
16צפיות
לא ראיתי מערכת הפעלה יותר טובה מהירה ואמינה מ 8/8.1
אני משתמש בה בבית
ובעבודה ב 7
ואני חד משמעית יכול להגיד לך ששניהם מעולות אבל 8 יותר מהירה. ( וסבבה אחרי CLASSIC SHELL)
יחד עם זאת לא הייתי ממהר להתקין מערכות הפעלה חדשות .
הם נ ותנים את זה בחינם כי ככה ה QA העולמי יתן יותר FEEDBACK
 תן לאחרים לעשות את העבודה השחורה - ולאחר מכן לאחר זמן סביר  ובלי תנועות מרעישות באינטרנט על דברים שלילים - תתקין - אם אתה צריך
 
הרי שנינו יודעים שאם אני יבוא אליך ב 2017 אתה כבר תיהיה עם WIN10. ( וגם אני)
מזכיר לי שלא הייתי צריך כלום מעבר ל 98 ואמרתי  - למה צריץ XP ??
 
 
Win 8
26/01/15 10:59
11צפיות
המפלה של 8 - הם ניסו יותר מידי להביא חווית "טאבלט" למשתמשים שרובם המכריע עדין משתמש בעכבר ומקלדת, ולכן זה כשל.
 
חוץ מזה, המערכת עצמה יציבה כמו 7 אם לא יותר,
והרבה יותר מהירה, במיוחד בזמני טעינה וכו'.
 
התקנתי 8, והסיבה היחידה שחזרתי ל-7 היא חוסר הנוחות של מסך ה"התחל" ואי תאימות של תוכנה אחת שאני חייב לעבודה (אם כי כיום היא כבר תואמת). אין ספק שאנסה את 10 בעתיד, ואם היא כל מה שמציגים אותה - קשה לי לראות את עצמי מסיר אותה וחוזר ל-7 שוב...
אם הצרה היחידה שלך אם windows8 הייתה הstart
26/01/15 13:43
23צפיות
אז היית יכול לשים start button רגיל ולהמנע מmetro כמעט לחלוטין
זה מה שעשיתי במחשב של אישתי כשהיא התחננה שאני אמחק את הwin8 החוקי שהיה לה ואתקין את win7 לא חוקי
מאז שום תלונה
נכון , וגם רשמתי את זה כאן :
26/01/15 13:44
30צפיות
º
וואי מגניב, לא ידעתי על זה
27/01/15 19:17
11צפיות
שאלה שניה: מה העתיד של אפליקציות LOB בסביבת Windows?
25/01/15 18:27
20צפיות
כבר שנה שאני משקיע את כוחותי בלימוד ופיתוח בWPF, ובדיעבד מסתבר לי שהשקעתי בפלטפורמה שאולי פשטה את הרגל.
מיקרוסופט הזניחו את WPF במשך כמה שנים, עד שהכל חשבו שהיא הולכת לפח בעקבות אחותה SilverLight.
הסיבה להזנחה, כנראה בגלל הרצון לדחוף את אפליקציות WinRT שהוצגו בWindows 8 [שלא זכיתי להכירו, כאמור]
 
אלא, שזה נכשל מכמה סיבות:
1. החדירה הנמוכה של windwos 8, שהיא 15% לעומת 55% של אחותה הבכירה win7.
2. נדמה לי שהטכנולוגיה הזו מוכוונת לאפליקציות אבל לא ליישומי "Line of bussiness". יש הרבה בעיות בהתחברויות למסדי נתונים ומערכת הקבצים ועוד.
גם הפריסה של היישומים, שלא דרך חנות האפליקציות, היא מורכבת.
 
בWin10, מיקרוסופט הבטיחו לעצמם חדירה מיידית של עשרות אחוזים [כל אלו שייענו להצעת השדרוג] והם גם נדמה לי שפישטו את תהליך פריסת האפליקציות. לכאורה, הייתי מצפה להמשך הזנחת WPF, והעמקת ההתבססות על WinRT.
 
אבל, באופן מפתיע, מיקרוסופט פתחו במסע שיפורים ושדרוגים לWPF.
 
שורה תחתונה: אשמח לדעת את השערתכם או חוות דעתכם, איך בעוד שנתיים יפתחו אפליקציות LOB לסביבת Windows.
 
מאמר רקע:
 
wpf ממש לא פשטה את הרגל. למה אתה חושב ככה?
26/01/15 18:30
28צפיות
wpf ככל שידוע לי, היא הטכנולוגיה המובילה היום של מיקרוסופט לאפליקציות דסקטופ. שאל את זיו, הוא המומחה שלנו ל wpf בפרט, וזאמל בכלל.
בלי קשר לזה, כל אפליקציות ה LOB שאני פוגש בכמה שנים האחרונות, הן מבוססות ווב, וכמובן יש סיבות טובות לכך. ואם אתה שואל על מגמות, זו בהחלט מגמה ב 10 השנים האחרונות שרק מתגברת. אבל עדיין יש הרבה עבודה ב wpf, לא לדאוג.
עד לפני חודש
26/01/15 21:15
25צפיות
כולם היו בטוחים שWPF בדרך הביתה.
אין הכוונה שמחר בבוקר יפטרו את כל מפתחי Wpf בעולם, אלא שהפלטפורמה תשאר במצב תחזוקה, בלי שיפורים. כמו WinForms.
 
מנסיון אישי, WPF היא טכנולוגיה שצריכה מקצה שיפורים דחוף.
דוגמאות:
1. הפקדים שלה נופלים בכמותם ואיכותם ביחס לWinFroms, ואי אפשר לפתח בה בלי לקנות חבילת פקדים ב900 דולר.
אפילו פקד בסיסי כמו DataGrid זקוק להרבה שיפורים, ובכלל אין מה לדבר על פקדים מורכבים כמו תרשימים.
 
2. הביצועים גרועים מאד. עליה של האפליקציה יכולה לקחת כמה עשרות שניות.
ועוד ועוד.
 
ולמרות זאת, מיקרוסופט כמה שנים לא נגעה ולא עשתה דבר. פשוט שכחה מWPF.
אכן עצוב.
26/01/15 22:45
26צפיות
לא קראתי הכל, (מה שנקרא TL;DR), אבל הבנתי את רוח הדברים. וגם לי זו הפתעה לא נעימה, למרות שאני לא מושקע ב wpf . מיקרוסופט אלופים בלהכנס עם הרבה רוח בנושא מסוים, ואחר כך לקפל את הזנב מאד בשקט, כשימים ובעיקר לילות ארוכים של לימוד הולכים לאיבוד. וישר לשבח את הדבר הבא, שכמובן דורש גרסה חדשה של VS  .
הדבר היחיד שאני יכול לומר, הוא המובן מאליו: להיות ערניים כל הזמן, ולפקוח עיניים למתרחש בעולם. ולא לשים את כל הביצים בסל אחד. בעיקר לא בסל שמייצרים אותו ברדמונד.
הנה סיבה לאופטימיות
28/01/15 19:41
18צפיות

בוודאי שמעת על תוכנה בשם "וויזואל סטודיו", תוכנה מורכבת מאד שמיקרוסופט בנו באמצעות..... WPF.

מה שאומר שהרבה מתכנתים במיקרוסופט משתמשים יום יום בWPF ויש להם אינטרס לדחוף קדימה את WPF. באמת הרבה מהשכלולים של WPF באו מצוות הפיתוח של בלנד, כמו i:Interaction.Triggers, וגם פריזם שנבנה לבלנד.
בהמשך לדיון אחר שהיה כאן
28/01/15 20:56
17צפיות
אני מאמין שבסביבות של עסקים גדולים (בנקים / ביטוח) ימשיכו לעבוד עם WPF באפליקציות שולחניות שכבר כתובות.
ולדעתי מה שיקרה זה שבעסקים היותר קטנים ינטשו לחלוטין לטובת SPA שכתובים בHTML + JS
 
אנגולר הקפיץ קדימה את הSPA, בין אם זה יהיה אנגולר 2 לבין אם כל ספריית JS אחרת לדעתי זה עניין של זמן עד שהSPA יקח נתח שרק יגדל בכל סוג של פלטפורמה מכיוון שהיום אין פלטפורמה שלא יודעת לעבוד מול HTML וJS.
 
מאז ויסטה הארורה אני משדרג רק לאחר שאני שומע פידבק
27/01/15 19:27
31צפיות
אם בכלל
חזקתי לXP עד ששמעתי דברים ממש טובים על 7 ועברתי ל7
לגבי 8 יש לי אותו בעבודה והאמת אני לא חווה הבדל בינו לבין 7 פרט להתחל, ובאג בIE10 רק על 8
בנייה מערכת הזמנה ב WCF ו ASP.NET
24/01/15 15:14
12צפיות
היי
 
יש לי ראיון עבודה. אמרו לי שיבקשו לבנות מסך של הזמנה אוכל (אני מניחה מאיזה מסעדה) וזה כולל שימוש ב SP ו WCF.
יש לי בערך שעתיים לזה. איך הייתם מתכוננים לזה? בשביל מה צריך WCF במקרה הזה?
תודה
סרביסים צריך לכמה דברים
26/01/15 11:17
17צפיות
1. ארכיטקטורה - כדי לאפשר טסטים וחלוקה של לוגיקה.
2. כדי לעשות scaling ולאפשר ביזור על גבי כמה שרתים.
3. כדי לאפשר בידוד מלא של וובסרביסים אל מול שרת ווב וDB
 
Singleton in #C
24/01/15 22:48
10צפיות
שלום,
 
האם Singleton ב- #C נחשב משהו מכוער ?
ברור לי שזה עובד אולם האם אתם יכולים לחוות דעה על השימוש בזה ?
כנ"ל לגבי class גלובאלי שאני מתחל בו פרמטרים. 
 
האפליקציה שלי היא WinForms. 
ה- MainForm יוצר 2 Forms וכל אחד מהם יוצר בעצמו 2 Forms. 
כל אחד מ- 4 ה- Forms צריך לראות את אותו אובייקט של קלאס המטפל ב- BIT מערכתי.
 
תודה על תשובתכם,
צהלול. 
Singleton
25/01/15 08:11
3צפיות
סינגלטון הוא design pattern. אם היישום שלך דורש שימוש בתבנית, מה זה משנה אם גולש זה או אחר יגיד שהתבנית מכוערת?
חוץ מזה אם לדוטנט עצמה מותר להשתמש בסינגלטון כשדרוש לה, ברור שגם לך מותר.
הוא לא "רע", אבל מאוד קל לעשות לו Abuse
25/01/15 13:02
8צפיות
ככה שבסופו של דבר עדיף להמנע, אלא אם כן זה ממש-ממש מתאים, אתה ממש-ממש בטוח שלא תצטער על זה כשיהיה מאוחר מדי, ושאתה מממש אותו בצורה שתאפשר החלפה של המימוש וכו'...
 
בכל מקרה, לפי הדוגמה שלך, נשמע שאתה פשוט יכול להעביר את המופע המדובר בבנאי של כל אחד מה-Form'ים ולסגור את הסיפור. אין כאן מקום לסינגלטון.
הוא לא יותר גרוע מ קלאס סטטי
25/01/15 14:16
10צפיות
מאד דומה אפילו ובעל יותר אופלציות
 
אבל בכללי הוא לא שונה מ קלאס סטטי
 
אז בוא נשאל את השאלה מחדש :
 
האם קלאס סטטי נחשב משו מכוער ?
לא.
יישויות כפולות בEntity Framework
25/01/15 11:57
2צפיות
שלום.
אני משתמש בכלי שנקרא Entity Framework Power Tools ואפשר להוריד אותו מכאן:
 
מה שהכלי הזה עושה הוא Reverse Engineer לDB. כלומר - הוא יוצר קלאסים מסוג POCO הנראים כ CodeFirst, למרות שבאמת המצב הוא של DB first.
זה כלי נחמד מאוד ועד כה לא עשה לי בעיות.
 
כעת אני מנסה לעשות את אותו הדבר, אך הוא יוצר לי יישויות כפולות בתוך הקלאסים.
דוגמא (שימו לב לשתי השורות האחרונות):
 public partial class Account
{
 public Account()
 {
   
 }
 public long Id { get; set; }
 public Nullable<System.DateTime> ValidFrom { get; set; }
 public Nullable<System.DateTime> ValidThru { get; set; }
 public virtual Account Account1 { get; set; }
 public virtual Account Account2 { get; set; }
       
}
 יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך למנוע את זה?
 
תודה רבה
º
חפש באינדקסים של הטבלה. אולי יש איזה מפתח כפול?
25/01/15 15:12
MVC and JQueryMobile - תצוגת דפים מתערבבת
25/01/15 10:54
3צפיות
בניתי אתר באמצעו MVC ו- JQuery Mobile.
להפתעתי, במעבר בין עמודים נשארות "עקבות" של הדפים הקודמים.

לדוגמא, כאשר אני עובר מדף A לדף B, לפעמים, חלק מדף A נשאר כ "רקע" של דף B.
האם למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך ניתן לפתור זאת?
תודה
 
קשר PHP Javascript
24/01/15 18:32
3צפיות
הקובץ שלי עובד בצד שרת
יש לי קבלת נתונים ב-PHP הכוללים משתנים ומערכים
את המשתנים אני קולט לג'אווהסקריפט כמו בדוגמא המצורפת
 var X = "<?php echo $X;?>";
 
אורך המערך הוא Y
איך אפשר ליצור מערך ג'אווהסקריפט שיהיה העתק של המערך שלי שנמצא ב-PHP?
תודה לכל מי שיוכל לכוון אותי בנושא...
האם התחביר הנכון הוא
24/01/15 18:54
4צפיות
 var JSarray = <?php echo '["' . implode('", "', $PHPArray) . '"]' ?>;
 
?
האם זו דרך נכונה או שיש טובה ממנה?
º
יצא php.Net ולא ידענו??
29/01/15 17:24
מחפש את הטכנולוגיה הנכונה
20/01/15 15:27
50צפיות
חשבתי על רעיון לתכנית ואני מנסה לחשוב איך לגשת לפתרון.
הצעותיכם יתקבלו בברכה.
ראשית התכנית אמורה להיות אפלקצית DESKTOP לווינדוס (לא APP ולא נעליים )
בלי לשפוך את המטרה של התכנית מה שהיא תעשה - אני הייתי רוצה לדעת מהם התוכנות שכרגע רצות ברקע
ובשלב הבא לדעת אם המשתמש הקיש במקלדת בתוך תוכנה מסוימת - לדעת מהי התוכנה לדוגמא:
המשתמש ערך טקסט בוורד לקבל word.exe וכדו' אליי לאפלקציה
מנסה לחשוב איך לממש את זה.
בעבר הרחוק היתה C++  WIN32 דרך לקבל מידע כזה.
בטוח היום אפשר לעשות את זה בC# 
מי מכיר וזורק לי כיוון
תודה
 
 
 
 
Win32API זה נקרא HOOKS
20/01/15 16:15
28צפיות
יש לי משו אולי זה יעזור לך ( אולי לא)
20/01/15 16:51
35צפיות
בניתי תוכנית ב POWERSHELL
שאומרת לך - איזה תוכנה מונחת מתחת לעכבר ( הכי עליונה) ( כלומר איזה פרוסס)
היא חושפת את ה PROCESSID , NAME וכו
( אבל היא עובדת על ידי מקש קיצור דרך על ידי המקלדת) ולא שוכנת זיכרון
אם זה עוזר ...
 
דרך אגב , אם מה שאתה חושב עליו זה מה שאני אז זה תוכנה שבאה למדוד כמה בן אדם באמת עובד ביום.....?
מעניין..
20/01/15 16:57
23צפיות
האם בPOWERSHELL  אפשר לקבל את הטקסט שהוקלד בתוכנה שאני נמצא מעליה?
אם כן זה מאוד רלוונטי..
ב PS אפשר לקבל הכל.
20/01/15 17:05
37צפיות
לפני שאני חופר על זה תסתכל על השאלה שלי ועל ההערות שלי אל הבחור שענה - יש שם PRINT SCREEN
 
º
נראה סבבה. אני אבדוק קצת על PS מאוחר יותר הערב תודה
20/01/15 17:31
19צפיות
בקורס בלימודים
20/01/15 20:50
35צפיות
של "האקינג ואתיקה במחשבים" כפרויקט קטן בסוף מיממשתי סוג של "לוגר" ב-C#. המימוש לא הכי "יפה" מבחינת קוד, אבל עובד.
חלק מהפיצ'רים של הלוגר היו לכידת הקלדות כמובן, וכמו כן מהו החלון הפעיל באותו רגע של ההקלדה.
משער שזה דיי עונה על מה שאתה צריך.
חלק מהקוד של הHOOK למקלדת נלקח מבלוג באינטרנט, אם אני זוכר נכון "הרב דוט-נט" או משהו כזה.
אם תרצה, אשמח לשלוח לך את הפרויקט. שלח לי את המייל בפרטי.
º
הרב דוט נט!! איזו נוסטלגיה
26/01/15 14:36
5צפיות
c#
21/01/15 10:49
9צפיות
כל מה שתיארת או אני חברי לעבודה עשינו בC# בעבר, כך שכדי להתממשק עם WIN מומלץ דוט נט
Hooks הם הדרך - רק שים לב
22/01/15 18:38
5צפיות
שהכוונה בסופו של דבר היא לשתול DLL משלך לתוך כל פרוסס שרץ במערכת, מה שאומר שהוא צריך להיות כתוב ב-Native וצריכה להיות לו גרסאת 32 ו-64 ביט כדי שתוכל לשתול אותו בכל פרוסס שרץ במערכת (אאל"ט יש רמה מסויימת של Hook'ים שכן יש עבורם עטיפה דוט-נטית, אבל הם די מצומצמים ולאו דווקא יתנו לך מה שאתה צריך).
תלוי באיזה Hook ולאיזה פרוסס אתה מתחבר, אפשר בקלות לתקוע את הפרוסס או את המערכת כולה, במיוחד אם אתה מנסה לדבג אותו. בגלל זה יכול להיות הרבה יותר נוח שה-Agent'ים הקטנים האלה יהיו כמה שיותר טיפשים ושבסופו של דבר ישלחו את מה שהם תופסים לפרוסס אחר שיבצע את העיבוד האמיתי על הקלט. כלומר שאם מישהו פותח את My Computer ומקליד לשם משהו, לא תצטרך לדבג את כל הפרוסס של explorer.exe.
מעבר לזה, ה-Hook'ים האלה וה-Accessability API שמתקשר לזה גם בעקיפין יכול להיות בעייתי מכל מיני היבטים ... דורש ניסוי וטעיה.
זה "בגדול" הרעיון.
משהו משעשע שכתבתי לאחי
22/01/15 13:07
4צפיות
אתה יודע מה ההבדל בין תכנת למהנדס?
תכנת כותב באיזה שפה שהוא רוצה
מהנדס יש לו טייטל אז הוא צריך לכתוב בc/c++
תכנת כשלא בא לו על משהו הוא יכול לאמר "לא מכיר, זה יקח לי ממש מלא זמן" וברוב הפעמים יזרקו את זה על המהנדס
מהנדס לא מקבל זכויות כמו רצון
תכנת מקבל לבנות דברים יפים שאפשר להשוויץ בהם
מהנדס מקבל לבנות אלגוריתמים
תכנת לא צריך להגיע לישיבות עם הלקוחות "כי הוא רק תכנת"
מהנדס צריך להגיע לישיבות עם לקוחות "כי הוא הארכיטקט" או משהו כזה, ועדיין לעמוד בלו"ז, ראה https://www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg ;
תכנת מקבל אחלה משכורת בשביל לעשות משהו שהוא אוהב ונהנה ממנו, וכל זה תמורת שנה וחצי של קורס חביב
מהנדס מקבל אחלה משכורת +10%-+30% תלוי בסוג משרה בשביל לעשות משהו שאף אחד לא אוהב, תמורת 4 שנות עבדות (נראה לי זה הגורל מעניש מהנדסים ע"ז שהם בחרו להיות מהנדסים)
אהה שכחתי
תכנת צריך לחכות שנה שנתיים שלוש כדי להיות ר"צ או "תכנת בכיר" כדי לקבל את הזכות לתכנן מערכת
מהנדס לא צריך לחכות כדי לתכנן מערכת
תכנת לא יכול לאמר "אני בוגר X", הכי הרבה הוא יכול לאמר "אני עובד בהיי טק"
מהנדס יכול לאמר "אני מהנדס"
אוהב אותך אחי!
 
לימודי מחשבים בקבוצות קטנות
21/01/15 14:39
1צפיות

האם יש מקום בו ניתן ללמוד תכנות (לחסרי רקע) בקבוצות של 3-10 תלמידים?
תודה רבה :)
 
בערך
22/01/15 12:59
1צפיות
1. שוכרת הקבוצה מורה פרטי וחדר במכללה או שכולם באים עם LAPTOP
2. נרשמים למכללה חלשה ומחכים חודש-חודשיים עד שכמעט כולם ינשרו
 
נ.ב. בגדול אני כבר הרבה זמן רוצה ללמד אז אם בא לכם אני אשמח להרים איתכם משהו ע"פ שיטה 1.
המצלות או אי-המלצות בפרטי לשאר חברי הפורום
קשר איתי דרך הפרטי או למטה יש את הבלוג שלי והאימייל שלי
WPF - יישור קונטרולרים בהתאם לגודל מסך
19/01/15 14:50
8צפיות
שלום חברים,
הגדרתי שהאפליקציה תפתח במסך מלא בהתאם לרזולוציה של המסך.
באמצעות הקוד הבא:
 WindowStyle="SingleBorderWindow" ResizeMode="CanResize"  
WindowStartupLocation="CenterScreen" WindowState="Maximized"
 
הייתי מעוניין לדעת איך ניתן להגדיר את הקונטרולרים השונים שיש לי (TextBox, TextBlock, Button) שישמרו על הסדר והישור גם אם משנים באופן עצמאי את גודל המסך.
תודה.
 
 
הקונטרולרים סתם מפוזרים על החלון?
19/01/15 15:27
7צפיות
אם כן, תעביר אותם לתוך "מיכל" מתאים.
אני אישית משתמש לרוב בGRID.
כולם בתוך אותו ה GRID
הודעה זו מכילה תמונות
19/01/15 16:13
13צפיות
מצ"ב תמונה.
הייתי רוצה שגם ה ID וגם ה Password היו באמצע, כל הגדרה של align לא עובדת לי.
 
תודה על העזרה
 
תנסה להוסיף ...
20/01/15 16:56
9צפיות
  <Grid>
           <Grid.ColumnDefinitions>
               <ColumnDefinition MinWidth="80" Width="Auto" />
               <ColumnDefinition Width="Auto" />
               <ColumnDefinition Width="Auto" />
              
           </Grid.ColumnDefinitions>
           <Grid.RowDefinitions>
               <RowDefinition Height="Auto" />
               <RowDefinition Height="Auto" />
               <RowDefinition Height="Auto" />
               <RowDefinition Height="Auto" />
               <RowDefinition Height="*" />
           </Grid.RowDefinitions>
          </Grid>
      
ואז תמקם את ה UC שלך איפה שאתה רוצה 
StackPanel פתר לי את הבעיה
22/01/15 08:08
תודה בכל מקרה.
זה עניין של בחרית הקונטינרים
19/01/15 15:31
12צפיות
לכל תרחיש יש את הקונטינר המתאים (גריד, סטאק פנאל, קנבס) ואת ההגדרות המתאימות. יש ב MSDN הסבר כללי על קונטינרים והמאפיינים היחודיים של כל אחד מהם. זו נקודה טובה להתחיל ממנה.
 
יש לכם אילו המלצות על מערכת REPORTS
21/01/15 18:47
2צפיות
אני צריך לבנות מערכת REPORTS באפליקציה WPF אבל אין בעיה לפתח את הREPORT בWEB
לגבי WPF אני יודע שיש REPORING SERVER של מיקרוספוט ויש CRYSTAL REPORTS (ישן משהו)
מה חדש בשוק  יום?
 
תודה 
 
organic, קידום אתרים

קידום אורגני בגוגל

בקידום אתרים אין מקום לבינוניות! לפרטים נוספים כנס>>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה