לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

Xamarin
01/04/15 23:17
18צפיות
יש תוכנה שהורדתי אותה מ
אבל היא מוגבלת ל 30 יום.... איך אוכל להתגבר על כך ? ללמוד הכל תוך שלושים יום לא יספיק
האם יש למישהו הכוונה או דרך איך לעבור את המגבלה? אני לא מיליונר :)
אפשר גם לקבל מידע בפרטי
תודה רבה
º
קוראים לזה לעבור על החוק...
01/04/15 23:28
2צפיות
בפשטות
02/04/15 00:17
8צפיות
הדרך "החוקית" (לכאורה) זה להתקין על מכונה וירטואלית
זו אחת מרשימת המגרעות של זאמרין
02/04/15 01:39
3צפיות
שהיא מאד יקרה.
אם אתה כדבריך לא מיליונר, חפש פתרונות זולים: פיתוח לאנדרואיד הוא חינמי. phone-gap, ionic שניהם חינמיים ומצוינים.
אפילו פיתוח ios לא עולה כל כך הרבה.
התייעצות OFF חלקית, אך נוגעת לתחום התוכנה באופן כללי
01/04/15 21:24
12צפיות
הסיבה שאני מפרסם את השאלה פה, היא כי זכור לי שראיתי בתגובות פה אנשים שהבנתי מהטקסט שהם עצמאיים בתחום.
 
אני כרגע בסוג של "פרשת דרכים". ביולי אני מסיים את התואר בהנדסה (מערכות מידע).
בשנה וחצי האחרונות אני עבדתי כעצמאי, אך באופן קבוע עם חברה מסויימת - בעיקר פיתוח C# ובחלק מהמקרים VB.NET עקב אילוצים כאלה ואחרים, על בסיס WinForms. מידי פעם הזדמן לי פרויקט כלשהו זמני, לרוב לסביבת ה-Web ואז עזבתי את הדוט.נט וחזרתי לסביבה שיותר מוכרת לי בWeb שהיא PHP, אם כי התחלתי לאחרונה ללמוד ASP.NET MVC על מנת להרחיב את מאגר הכלים שלי.
 
ההתלבטות היא האם להשאר עצמאי או לעבור להיות שכיר.
 
החברה אשר אני עובד עימה קבוע, הציעה העלאה משמעותי בשכר, אך יחד עם זאת - אינה יכולה להתחייב לי ל 180-200 שעות עבודה כל חודש. יש כמובן את האפשרות להשלים שעות מעבודות נוספות, אבל זה אומר "למצוא" לקוחות, שאין לי מושג יותר מידי איך עושים את זה (העבודות ה"צדדיות" שלי בשנה וחצי האחרונות מיד הגיעו ממכרים כאלה ואחרים).
 
האם יש פה עצמאיים שיכולים לשפוך קצת אור על עולם ה"פרילנסריות" בתחום?
דבר נוסף ש"מגרד" לי בראש, הוא נניח ואשאר עצמאי לתקופה של שנה-שתיים, ולאחר מכן ארצה לעבור לשכיר - כיצד מסתכלים עם הניסיון שנצבר כעצמאי? האם ב"עין אחרת" ממי שמגיע מחברה מסויימת?
 
אשמח לעזרה, ומתנצל מראש אם זה לא המקום.
º
בא לי להתחיל ללמוד להיות האקר, המלצות?
31/03/15 19:14
31צפיות
יש לי מקור מדהים
31/03/15 20:24
58צפיות
 
משם למדתי הכל...
º
וואי ענק
01/04/15 07:15
20צפיות
1 באפריל שמח
01/04/15 10:56
30צפיות
ומבדח
ההמלצה הכי חמה שלי: אל תעשה את זה
01/04/15 12:01
34צפיות
זה כמובן אם הכוונה היא להאקר במובן של פורץ, מתגנב, וגונב, זה לא חוקי וזה מסוכן
 
מאידך
 
אם אתה מעוניין ללמוד את תחום אבטחת המידע, על שלל גווניו, זה לדעתי תחום מעולה למתכנת ללמוד אותו, זה תחום מתפתח והוא נותן ערך אמיתי למי שיודע לעשות את הדברים הנכונים עם התוכנות השונות
 
המידע העיקרי שאתה צריך כדי ללמוד על אבטחת מידע ושיטות פריצה הוא קודם כל ולפני הכל, רשתות. הכל נעשה דרך רשתות, והכל נעשה דרך פרצות במערכות ההפעלה, ומאחר שהפרצות במערכות הפעלה הן או כאלה שכבר יודעים עליהן וחסמו, או כאלה שאף אחד לא יודע עליהן או לא מגלה אותן, אז נשארת עם רשתות, איך הן עובדות, הפרוטוקולים שלהן, ושיטות הסימלוץ (מלשון סימולציה) של תעבורת רשת כזו או אחרת
 
אחרי שתדע רשתות טוב, תיכנס לדארק-נט, יש שם כבר מספיק מידע על כל מה שתרצה לדעת
 
אזהרה לפורצים, חברות כמו אלה שאני עובד בהן, משתמשות בטכנולוגיה מאד מתקדמת ומאוד מתוחכמת כדי לזהות פריצות לארגונים, אם זו התוכנית שלכם, תשכחו מזה.
 
בהצלחה,
זיו
להיות שוטר על ידי ללמוד להיות גנב
01/04/15 21:07
11צפיות
לא מכירה הרבה מקצועות כאלו
אך אבטחת מידע הלימוד העמוק והאמיתי שלו מתבצע רק על ידי לימוד וביצוע פריצות.
 
התיאוריה והלימוד לא ממש עובדים אם לא מתנסים בפריצות ואז יודעים לטפל בהם, להבין את מקורם ולהתמודד איתם.
 
ואכן אני מסכימה עם זיו שזהו נושא מאוד חשוב למתכנת, ועם הזמן שכל האפליקציות עוברות לרשת, אבטחת המידע היא אחד הצדדים שאני מעריכה שהביקוש להם תמיד יגדל.
 
העברה לANGULAR
01/04/15 20:01
12צפיות
דף רספונסיבי שלקח לו 15 שניות כי היה נתקע
העברתי לאנגולר ובשניה  ושליש הכל עולה ועובד
מ700 שורות ירד ל 200
השורות הרבה יותר ברורות כל דבר מופיע רק פעם אחת ולא צריך לחזור סתם על קוד
אתה יכול למצוא כל דבר הקלות
 
בקיצור זה הרבה יותר מסודר ונכון לעבוד , מקצועי ואחלה ,
כמו כן אין קסמים גדולים מדי ולא צריך להתרגש מזה יותר מדי , כמו שכולם מתלהבים מזה
כי אין שום דבר חדש אלה רק מקצר ונוח ומסודר יותר. וזהו !
 
בקיצור נראה לי שזה טכנולוגיה טבעית שמתקדמת בטביעות , כי זה היה חייב להגיע לזה מתישהו ,
ואני מאמין שיש הרבה אנשים מקצועיים שיכלו לחזות את זה מגיע מתישהו .
 
 
איסוף נתונים בין לאומי למחקר ללא מימון
31/03/15 22:05
42צפיות
שלום,
אני מארגן מחקר ממספר מדינות וזקוק לכלי בו הרופאים מהמדינות השונות יוכלו להזין פרטים על החולים שלהם.
במחקר הקודם שערכנו, המארגן בנה שאלון ב-Survey-Monkey אבל היית צריך להזדהות לפני הכנסת כל חולה, במקום פעם אחת לפני הכנסת סדרת חולים. אותי זה שיגע.  
לכן, אני מחפש דרך בה תזדהה פעם אחת, תוכל להזין נתונים על מספר חולים, וגם תוכל לחזור אל הנתונים שהזנת (ורק לאלה שאתה הזנת) אם יש צורך לתקן משהו.  
כמובן שלא נזין פרטים מזהים של החולים אלא נתונים מקודדים, אך עדיין זה צריך להיות עם גישה רק לבעלי סיסמה שאני אתן כמנהל הסקר. 
כמו כן, אני רוצה שכל רופא (מלבדי) יוכל לראות רק את הנתונים שהוא עצמו הכניס.  הוצע לי להשתמש ב-Google Docs אבל נראה לי ששם אין אפשרות (1) להגביל כל משתמש לראות רק את הנתונים שלו עם ראיית כל הנתונים רק לבעל שליטה אחר; (2) הגדרת שדות ספציפיים שיוזנו כמו שצריך (אם כי פה אני יכול להתגמש, ולטייב בעצמי את הנתונים לאחר הזנתם)
יש למישהו הצעה?
ברור שעדיף פתרון חינמי כמו survey monkey... אנחנו קבוצת רופאים קטנה חסרי מימון של חברת תרופות, ומטרת המחקר היא טובת החולים בלבד (ללא כל צפי להכנסה כספית כלשהי לעורכי המחקר).  
מיותר לציין שה"סקר" יצטרך לייצא את הנתונים אלי לטבלא כלשהי שאוכל ממנה לנתח את הנתונים...
 
תודה רבה
שחר
 
ובכן
01/04/15 07:10
22צפיות
מעבר לעובדה שהפתרון הוא חינמי, הוא גם מקצועי.
אם תיקח תכנת שיעשה לך משהו זה לעולם לא יהיה מוגן ומקצועי כמו משהו שקיים כבר X זמן.
הייתי מציע לך לפנות לחברות שעוסקות בנושא או למצא אתר חינמי אחר.
 
מצד שני אם אכן יש לך מספיק מימון וזמן אולי שווה לך לקחת JUNIOR שסיים קורס לטווח ארוך ולפתח איתו יחד את המערכת כמו שאתה רוצה ואוהב, רק תקח בחשבון שיקח כמה זמן + יועץ חיצוני לאבטחת מידע כדי להגיע למצב שכל המידע באמת מוצפן כראוי.
 
כאמור, אני עדיין מצדד בצד ראשון
זה כל כך לא נכון.
01/04/15 16:12
9צפיות
במקרה עשיתי דברים דומים, והבעיה עם "משהו שקיים כבר X זמן", זה שהוא לא גמיש לשינויים. וכמו שאתה שומע, לחברה האלה תמיד יש דרישות מאד ספציפיות (ומוצדקות כנראה), שפתרונות סטנטרטיים לא מתאימים להם. surveymonkey הוא אתר הסקרים המוביל בעולם, ואם הוא לא מספיק גמיש, אז זה הולך להיות לא פשוט.
 
º
מוכן לעזור בפיתוח אם מישהו ייקח על עצמו את ניהול הפרוייקט
01/04/15 09:39
12צפיות
תחפש מערכת CRM חינמית
01/04/15 14:35
19צפיות
יש הרבה מערכות CRM חינמיות לעסקים קטנים בענן. CRM זה בעיקרון מערכת לניהול לקוחות. אבל אני די בטוח שתוכלו להתיחס לחולים כלקוחות.
 
חפש בגוגל, יש מספר רב של אתרים שסוקרים את פתרונות ה CRM שיש בשוק, זה יתן לך כיוון.
מחפש רעיון: העברת נתונים מהאתר למחשב המקומי
27/03/15 18:31
74צפיות
אני צריך לשלוט על איזה מדפסת מיוחדת ולתת אפשרות מהאתר להדפיס דרכה (בלי כל חלונות ההדפסה, הפופאפים למיניהם).
לצורך זה אני צריך לשלוח נתונים מהאתר למקום מוסכם במחשב המקומי, וליצור תוכנית שתרוץ לוקאלית, איזה wpf או אולי סרביס, שתקרא את הנתונים האלה, ותדע להפעיל את המדפסת.
השאלה, איך שולחים נתונים מהשרת למקומי?
הנתונים עצמם הם לא משהו גדול. כל יחידה היא מחרוזת של בערך 100 תוים, ויכולים להיות עשרות או מאות כאלה, לא יותר מאלף.
חשבתי אולי על local storage, אבל איך אני מגיע אליו, השד יודע איפה הוא שומר את הנתונים?
º
Is this intranet? the local machines is on same domain ?
27/03/15 20:12
15צפיות
השרת אי שם באינטרנט. המחשב והמדפסת מקומיים
27/03/15 20:37
41צפיות
אצל הלקוח. יש הרבה לקוחות כאלה, כל אחד עם מדפסת משלו.
הם מדפיסים נתונים מהאתר. כמובן כל אחד את הנתונים שלו.
אני קורא עכשיו על local storage ועל indexedDB, אולי זה יתאים.
º
שיורידו קובץ, ותוכנה מקומית אצליהם תדפיס
27/03/15 20:49
11צפיות
לא טוב.
27/03/15 21:33
43צפיות
במהלך עבודתם הם צריכים ללחוץ על כפתור וההדפסה צריכה להתבצע מייד. וזה קורה מאות פעמים ביום בסביבה שיש בה לחץ של זמן, אנשים לא טכניים, ומתחלפים כל כמה שעות. כלומר, זה צריך להיות אידיוט-פרוף (חסין אהבלים, בעברית).
מסתבר שגם הרעיון שלי להשתמש ב indexeddb לא טוב,
27/03/15 21:48
40צפיות
כי אין גישה מחוץ לדפדפן, ואפילו לא מטאב אחר, מסיבות אבטחה הם חוסמים גישה לבסיס הנתונים. רק לקוד שרץ בדומיין המקורי מותר לקרוא את הנתונים... חבל.
בשביל להעביר נתונים מהשרת לדפדפן אתה יכול להשתמש בווב סוקט
28/03/15 07:22
36צפיות
כדי להעביר את הנתונים באופן שוטף מהשרת ללקוח אתה יכול להשתמש ב signal r (יש להם קורס לזה בplural sight)
כלומר השרת מנצל את החיבור שהדפדפן פתח ומשאיר אותו פתוח כדי לשלוח את כל מה שחדש אצלו מתי שהוא רוצה ויש לך fallback למקרה שהדפדפן לא תומך בווב סוקט.
 
אם אתה רוצה WPF בשביל הקטע של המדפסת אתה מראש יכול להכניס בתוך הGUI חלון דפדפן שממנו יגלשו לאתר, להשתמש שם בR כדי לקבל את הנתונים מהאתר לדפדפן שבתוך הWPF ואז יהיו לך כל הנתונים נגישים בדפדפן שנמצא בתוך האפליקציה ולכן גם לWPF תהיה גישה מלאה לנתונים.
כמה אפשרויות
28/03/15 08:44
40צפיות
1. שירות סנכרון קבצים (dropbox\hg).
 
2. database.
 
3. הפתרון שאני הייתי הולך איתו - הסרוויס שלך אצל הלקוח יאזין ל-http על localhost. כשמשתמש לוחץ על ״הדפסה״, אתה:
 - שולח בקשה לשרת לכתוב את הקובץ. השרת יחזיר לך uri (הוא שומר את הקובץ אצלו).
 - שולח http get לשרת הלוקלי שלך, עם ה-uri.
 - השרת הלוקאלי מוריד את הקובץ, שולח להדפסה, ואם הכל כשורה מיידע את השרת שאפשר למחוק את הקובץ.
CHEDULE TASK
28/03/15 16:11
30צפיות
שים JOB ב SCHEDULE TASK
שמריץ סקריפט בלולאה אין סופית
בסקריפט תן SLEEP נניח של שניה
וכל שניה אתה בודק האם יש קובץ להורדה מהשרת לצורך הדפסה
במידה ויש להוריד ולשלוח להדפסה
כמו ששאר הפתרונות גם טובים למימוש
הכל שאלה גם של מגבלות אבטחה וכדומה (לדוגמא להוריד ב SFTP וכדומה)
תודה רבה לכולם.
28/03/15 17:15
33צפיות
אני עובר על כל מה שכתבתם ובודק את כל האפשרויות.
 
הייתי אומר שעיקר הבעיה שלי כרגע, היא חומת ההפרדה של הדפדפן. יש לי את הנתונים בדף הווב, אין בעיה עם זה. אני רוצה לשמור אותם בצורה כזו, שלאפליקציה הלוקאלית (wpf) יש גישה אליהם. אם היה איזה פולדר שבו הייתי יכול לשמור קבצים מתוך דף הווב, הייתי יכול לעשות פולינג על המדור הזה, ולבדוק אם יש קבצים חדשים. הפתרון של indexeddb הוא מעולה, רק שהוא חסום מסיבות אבטחה, לעולם החיצון. רק אותו דומיין שכתב - הוא זה שיכול לקרוא.
תפתח את דף הWEB מתוך אפליקציית הWPF
28/03/15 22:31
31צפיות
יש לך פקד שמאפשר גלישה ובפועל מאחורי הקלעים זה משתמש במנוע של אקספלורר לכל דבר וכל הנתונים שיש לך שם נגישים מהאפליקציה.
 
 
זה הרעיון הכי טוב שעלה פה.
30/03/15 05:56
24צפיות
אם ממילא מתקינים משהו אצל הלקוח - אפשר שכל הגישה ל״אתר״ תהיה דרך אפליקציה שלך, ובאו לפתרונן כל הבעיות.
דבל קליק הם יכולים לעשות ?
29/03/15 12:22
35צפיות
תיצור אפלקציית WPF או WF שבתהליך ההתקנה עושה רג'יסטרציה לסיומת מסוימת של קובץ שתמציא. מהאתר תיתן אפשרות להוריד את הקובץ למחשב המקומי ולחיצה כפולה עליו תפתח את האפלקציה שלך  עם UI או ישר תדפיס. אם הם מסוגלים להדפיס PDF ככה אז הם יצליחו להתמודד עם ה FLOW הזה.
 
כל פיתרון אחר ידרוש עידכון כל שנה שנתיים שמדיניות האבטחה ב IE תשתנה.
º
יכולים לנסות... :)
29/03/15 22:15
7צפיות
הצעה
30/03/15 01:27
26צפיות
מכיוון שיש לך שליטה על מחשב הקליינט, אולי תעשה כך:
הרץ במחשב הקליינט סרוויס כלשהוא, לשם דוגמא, הכתובת שלו תהיה localhost/myPrintsService.
הדפדפן, ישלוף את הנתונים מהשרת וישלח אותם כPOST לסרוויס המקומי, שהוא כבר יידע מה לעשות עם הנתונים...
 
הערה: כל האפיון די מוזר. לכתוב סרוויסים וWPF ועוד כל מיני רעיונות, והכל בגלל שאין לך כח ללמוד איך לכתוב תוסף לדפדפן...
 
תוסף לדפדפן?
30/03/15 02:45
24צפיות
תודה, אני אבדוק את הכיוון הזה. יש Chrome.downloads שמאפשר לך לשמור קבצים, ואולי זה יעזור.
 
תעשה את כל הדברים המוצעים כאן
30/03/15 12:30
18צפיות
רק אם אתה עובד ברייטיינר או פר שעה. כל מה שתתפור אד הוק לדפדפן מסויים - מערכת הפעלה מסויימת וכו' - ידרוש שיפוץ עוד שנתיים.
Browser extession will not solve anything
30/03/15 06:03
24צפיות
But it *will* introduce whole new set of problems
חשבת על לייצר פרוטוקול משלך?
30/03/15 14:10
34צפיות
כמו ש-mms:// מפנה ל-WMP ואחרים ו-mailto: מפנה ל-Outlook, אפשר פשוט לעשות קיצור דרך לפרוטוקול שיפתח בתוכנה שלך.
 
הדפדפן (כל דפדפן) ניגש למערכת הפעלה שבתורה תוכל לפתוח את התוכנה החיצונית, שתעשה מה שהיא רוצה (מן הסתם תוריד את ה-PDF מהשרת מוכן ותדפיס אותו ברקע).
 
 
לא, אבל חשבתי על יקום משלי.
30/03/15 18:46
28צפיות
שבו הכל יותר פשוט :)
תודה, אבל זה אובל קיל. אני מנסה לפשט את הדברים.
זה רק נשמע מסובך
31/03/15 11:10
17צפיות
זה 3 שורות ב-registry  שמפנות URL מסויים (כמו גם סיומת מסויימת) ישר לתוכנה שלך.
º
קוראים לזה schema או schema name
31/03/15 12:29
4צפיות
לסטארט אפ דרוש מפתח אפליקציות למובייל
30/03/15 09:14
34צפיות
A promising startup venture is looking to extend its core team and is looking for a rock star developer to join its team.
Experience in developing Android applications.
iOS experience - an advantage.
Server side experience – an advantage
Experience in developing client-server applications.
Experience with JSON protocols.
Experience in developing consumer applications – a plus
We are looking for a passionate team player that has the ability to work alone and overcome obstacles. 
Please send resumes to office@appdate-me.com
עזרה ביצירת פאזל C#
30/03/15 06:41
46צפיות
בוקר טוב,
אני מעוניין ליצור משחק פאזל המחולק עם תמונה המחולקת לתשעה חלקים.
אבל יש חלק בקוד שאני מסתבך ואני לא כ"כ יודע מה ואיך לחפש ברשת, אשמח אם תעזרו לי מה בדיוק לחפש.
אני רוצה לגרור כל תמונה למקום של אחרת ואז שהן יתחלפו.
תודה
 
º
אתה מחפש drag and drop
30/03/15 10:35
17צפיות
º
תודה רבה!!!
30/03/15 19:34
4צפיות
קבצי Resx קיימים לפרוייקט MVC - מתקמפל ולא עובד
27/03/15 13:53
32צפיות
קיבלתי קבצי resx מפרוייקט קיים (WinForms) ואני מנסה להטמיע אותם בפרוייקט MVC 4.
בדקתי את כל האפשרויות האפשריות - כולל Properties של הקובץ, שם הקובץ ( Resx.en.resx, Resx.en-US.resx, Resx-en-us.es) וכו'.
כל מה שגוגל הציע (בעיקר PublicResXFileCodeGenerator ולתת לו שם, אבל לא רק - גם למקם בתיקיה App_GlobalResources ומה לא).
 
הפרוייקט מתקמפל מצויין, אבל כשאני מחפש את ה-strings כדי להשתמש בהם, אני פשוט לא מוצא אותם !
 
ניסיתי את הNamespace של הפרוייקט, ניסיתי להתחיל מ-global:: ולהמשיך משם, ניסיתי סתם לכתוב Resx ולתת ל-VS לחפש.
אני פשוט לא מוצא איפה ב-namespaces הדבר הזה קיים!
 
לרעיונות יצירתיים אשמח.
 
משה.
תוספת
27/03/15 13:56
19צפיות
אני צריך להשתמש בקבצים קיימים ומתורגמים. לא ליצור חדשים עם השמות של ה-Views אצלי ולהתחיל להתאים וכו'. זה ראיתי שזה פשוט יותר.
הממ, איך הוספת אותם לפרוייקט?
29/03/15 22:49
8צפיות
העתקהדבק? או שבדרך הארוכה?
יכול להיות שהם יושבים יחד עם הפרוייקט, אך לא רשומים בו?
העתק הדבק ל-VS
30/03/15 14:05
5צפיות
כלומר שהם רשומים בפרוייקט  וגם מתקמפלים איתו לפי ה-properties שלהם, לפחות ככה זה נראה.
 
הממ, ליתר בטחון
30/03/15 15:02
8צפיות
תבדוק שהם באמת חלק מהפרוייקט, תלחץ על הקבצים במקש ימני ותראה אם מופיע include in project
אולי
27/03/15 14:49
24צפיות
הוסף ידנית קובץ Resx לפרוייקט.
אם זה עובד, אתה יכול להעתיק ולהדביק את כל הערכים מהקבצים המקוריים.
[CTRL+A, CTRL_C,CTRL+V]
עבודה מוגנת עם OData
26/03/15 18:19
61צפיות
למי שיצא לעבוד עם Odata : אני בונה מערכת שהיא saas. כל לקוח נכנס למערכת ורואה רק את הנתונים שלו. השאלה, איך לממש את זה כשהקונטרולרים הם מסוג odata.
לדוגמה, יש קונטרולר של מוצרים, שאתה יכול לקבל את כל המוצרים, או לבצע שאילתות דרך ה url לקבל רק נתונים חלקיים, מיון, סידור, דפדוף, וכל השאר.
הבעיה: אני רוצה להפעיל על כל הדבר הזה סינון-על, כלומר שכל המסננים שמגיעים מה url יעבדו, אבל בהינתן שבטבלת המוצרים אתה מוסיף where clientid=1234 .
ולא הייתי רוצה להוסיף את זה ל url מסיבות ברורות של אבטחה.
צד הלקוח הוא גריד של kendoui ששולח שאילתות ל odata endpoint . המשתמשים עושים לוגאין, כך שיש לי בצד שרת את ה userid .
 
תוסיף לזה עוד תסבוכת
26/03/15 20:10
59צפיות
תחשוב על איש התמיכה/המנהל שצריך להיות "מחובר כמו X" ולקבל (זמנית?) את ההרשאות שלו.
 
 
º
מי אתה?
26/03/15 20:22
16צפיות
צודק, אני אכן שובר על זה את הראש,
26/03/15 21:14
42צפיות
ואין לי שום רעיון.
דוקא לגבי ה odata אני די מתקרב לפתרון. הוא לא אלגנטי במיוחד, אבל צריך לעבוד.
 
מה הבעיה?
28/03/15 22:56
39צפיות
 public class ProductsController : ODataController
{
   ProductsContext db = new ProductsContext();
   private IQueryable<Product> GetUserProducts()
   {
       return db.Products.Where(p => p.ClientId == CurrentUser.Id);
   }
   [EnableQuery]
   public IQueryable<Product> Get()
   {
       return GetUserProducts();
   }

   [EnableQuery]
   public SingleResult<Product> Get([FromODataUri] int key)
   {
       IQueryable<Product> result = GetUserProducts().Where(p => p.Id == key);
       return SingleResult.Create(result);
   }
}
 
צודק.
29/03/15 00:17
30צפיות
כשנכנסתי לקוד של הקונטרולר ראיתי שזה באמת פשוט להוסיף תנאי לשליפה, וככה עשיתי. ובדיקה דומה הוספתי במחיקה, בעדכון, וכן הלאה. שלא ינסה מישהו למחוק רשומה שלא שלו, ודברים כאלה.
תודה רבה!
דבר אחד לא הבנתי
29/03/15 12:11
25צפיות
מה כוונתך "כשנכנסתי לקוד של הקונטרולר ראיתי".
אתה יוצר את הקונטרוללרים עם דיזיינר כלשהוא, שאתה צריך "להכנס לקוד", כאילו מדובר בכניסה למקום שמור ומוגן.
 
הוספה: מכיוון שאתה רוצה להחיל את הפילטר הזה על כל הקונטרולרים, עדיף להמנע מלהחיל את הפילטר בכל מתודה בנפרד, כי אז אתה עלול לשכוח אותו. לכן נראה לי שהשיטה שהצגתי, עדיפה.
 
אפשר לשכלל ולרשת תמיד ממחלקה אבסטרקטית [גנרית] MyControllerBase<TEntity, עם מתודה אבסטרקטית שמחזירה את הQuerable המפולטר.
כך תוכל לחסוך בקוד: את המתודה Get אתה יכול לממש במחלקת האב, ולא בכל קונטרוללר, וגם את מימוש IDisposable [אם אתה מקפיד לממש זאת]
הסבר
29/03/15 21:43
16צפיות
כל נושא ה odata די חדש בשבילי, אני כל פעם בודק אותו, מקבל סטירה שמשהו מאד יסודי לא עובד, ועוזב וחוזר לפתרונות אחרים.
את הקונטרולרים אני יוצר אוטומטית על ידי ה scaffold של VS .  ולא אשקר לך שאת כל הקוד שם אני מבין. אבל קטע ה linq שם הוא מאד פשוט, ואין בעיה להוסיף לו where קטן, בדיוק מה שאני צריך שם. (וזה בדיוק מה שכתבת, לא?)
כן, אפשר לעשות משהו גנרי, baseController שיעשה את הפילטור הזה, ולרשת ממנו.
 
אגב, משהו שלמדתי מניסיון מר ואחרי ימים רבים מבוזבזים: webapi רגיל, ו odata - הם כנראה כמו מים וחשמל. לא טוב לערבב, התוצאות לא טובות ולא צפויות. בגים על כל צעד ושעל, והודעות שגיאה מוזרות ובלתי צפויות. אם יש לך בפרויקט odata - תן לו פרויקט משלו, ונפרד מהפרויקט בו אתה מחזיק webapi . הם יכולים להיות כמובן תחת אותו סולושן. למעוניינים יש לי מאמר שמסביר איך כן לגרום להם לעבוד ביחד באותו project - אבל זה טריקי.
 
עזוב את הscaffold
30/03/15 01:16
22צפיות
ולך עם הטוטוריאל של webApi:
 
 
אגב: ODataController יורש מ...WebApiController. אז הם לא חשמל ומים, אלא אב ובן.
תמחור אתר
26/03/15 12:08
77צפיות
שלום,
אני בונה אתר מאוד פשוט אבל עם אופציה של הוספת מוצרים וקנייה (בערך 10) , איך מתמחרים אתר כזה?
בניתי אתרים אך זה תמיד היה כתחביב ופעפ ראשונה שאני לוקח על עצמי אתר אמיתי.
תודה לעוזרים
יזהר הקונה.
26/03/15 16:23
53צפיות
מי שאין לו מושג איך לבנות את האתר, איך לתמחר את האתר, אין לו מושג איך להתחיל ומה האופציות העומדות בפניו, לא יודע אם לבנות לבד או להשתמש במערכת קיימת, לא יודע מה זה תקן pci , לא יודע במה כתובה וורדפרס... אני מרחם על הקונה, הוא הולך לקבל אתר... פחות מאידיאלי.
 
ממליץ לעבוד כשכיר בחברה ולצבור ניסיון לפני שפונים לשוק הפרטי.
אחלה עצה
26/03/15 16:38
55צפיות
יש לי מושג איך לבנות אתר וכו'... לא הבנתי מאיפה הבאת שיש שאין לי ידע בכלום, דברים כמו תמחור אתרים אתה לא נוגע בהם בשוק כמתכנת ובנוסף מערכת ניהול יש המון אפשרויןת וגם כן כמתכנת אתה מקבל מערכת ניהול לרוב בנויה בחברה.
ועבדתי כמתכנת אני רק התייעצתי בשאלות שלא היה לי מושג בהם.
אתה פחות טוב כיועץ... הסקת מסקנות זה הצד הפחות חזק שלך כנראה.
ממליץ לקרוא את הכתוב בשאלה ולא להמציא דברים. מרחם עלייך.
סחטן על הביטחון.
26/03/15 16:54
61צפיות
מה שם הלקוח שלך, ומה מספר הטלפון שלו? אני רוצה לתת לו עצה חינם.
הרי אין לך מה לחשוש, נכון?
חחחחחחח
26/03/15 18:11
40צפיות
הרגת אותי מצחוק
תחפש לקוחות בגוגל, שאלתי שאלות מאוד עניינות שאין לי מושג בהם כי עדיין לא נגעתי בזה. אם יש לך בעיה לענות עליהן אתה מוזמן פשוט לא להגיב.
יועץ  חחחחחחחח
אחרי שכל התותחים סיימו להראות למי הקנה גדול יותר...
26/03/15 22:54
55צפיות
אולי כדאי לך לנסות לשאול את השאלות בפורום בוני אתרים. אני יוצא מנקודת הנחה שיושבים שם אנשים שמרכז עשייתם זה בניית אתרים.
(אני לדוגמא כן מתעסק ב asp.net וכן מתעסק עם php אבל לא כותב אתרים בכלל)
 
בנוסף הייתי ממליץ לשקול את האופציה ש "לבנות אתרים כתחביב" =! "לבנות אתר commerce עם יכולות סליקה שעומד בתקנים" ולהשאיר את זה לאנשים שיודעים איך לעשות את זה
או להשתמש בפלטפורמות ecommerce קיימות ורק לקסטם אותם.
כפרוייקט עצמי, הייתי לוקח את זה ב2 ידיים, כפרוייקט שמישהו הולך לשלם לך עליו יש סיכוי סביר שאתה לוקח סיכון שלא תוכל לממש את ההתחייבות שלך כלפי הלקוח.
זה יפגע בלקוח, וזה יכול לפגוע בך כמפתח, אין דבר יותר גרוע מפגיעה במוטיבציה שלך להתפתח כמקצוען אחרי שקיבלת בראש כי לא עמדת במשימה ששילמו לך עליה, לפחות לי זה ככה מרגיש.
אמרת את אותו דבר, רק במילים יפות יותר.
27/03/15 01:20
39צפיות
וזה יפה!
שעתי
27/03/15 10:52
57צפיות
אחרי שלקחת את העצות מלמעלה, הדרך הכי נכונה לתמחר זה עבודה שעתית.
תחליט כמה שווה שעת עבודה שלך, וזה מה שתגיד ללקוח.
 
מנסיון (לא נחמד בכלל) עדיף להפסיד לקוחות שלא מוכנים לשלם שעתי, מאשר להפסיר על מחיר ה - fix שלקחת
º
כבוד הרב. מה שלומך?
28/03/15 08:30
21צפיות
בסדר גמור
29/03/15 17:54
36צפיות
היו לי בעיות עם איחזור הסיסמא, אבל הייתי כאן כל הזמן הזה
טוב לראותך חביבי
31/03/15 19:16
7צפיות
אתה מזכיר לי שמזמן לא ביקרתי בבלוג שלך, אני נכנס עכשיו
הVISUAL STUDIO לא נפתח לי, Visual Studio has stopped working
הודעה זו מכילה תמונות
26/03/15 14:09
35צפיות
שלום חברים,
אנל מנסה לפתוח-Visual Studio Professional 2010 ובתהליך של הטעינה קופץ לי הודעה זו. (מצ"ב צילום מסך)
אשמח לקבל עזרה.
 
תודה
2 things
26/03/15 16:12
42צפיות
1 ) delete the *.suo file from the solution folder
2) start vs with devenv /resetsettings
תודה רבה, הצלחתי חלקית
הודעה זו מכילה תמונות
26/03/15 17:38
414צפיות
עכשיו הוא נפתח, אבל כאשר אני פותח את הsolution דרך הTFS, זה מה שקופץ לי (מצ"ב צילום מסך)
 
מחפשת מתכנת של דוט.נט
26/03/15 16:02
69צפיות
לעזרה בפרוייקט וקימפול סופי של מערכת
בתשלום.
לפנות למייל safsal2011@gmail.com
מערכת ניהול לאתר
25/03/15 12:28
57צפיות
שלום,
בניתי כמה אתרים בבית אך עדיין לא העלתי אף אחד מהם לרשת.
עכשיו יש לי בן אדם שרוצה שאני אבנה לו אתר עם מוצרים ורכישה .
איך אני בונה לו מערכת ניהול? או שיש מערכות קיימות שאפשר להשתמש בהן? אני רוצה שהוא לבד יוסיף ויסיר מוצרים ויעשה עריכה לטקסט בדפים.
האתר
תודה רבה על העזרה.
אם המטרה שלו זה לעשות חנות
25/03/15 13:44
46צפיות
אז הוא לא צריך לבנות אתר - שיכנס לפלטפורמות הקיימות לecommerce, לדוגמא shopify או magento
לא הייתי נחרץ כל כך בהמלצה הזו.
25/03/15 16:26
37צפיות
בעיקר אחרי שהתנסיתי בשתי הפלטפורמות שהזכרת. יש אחרות שהייתי מעדיף, ולמרבה הצער אף אחת מהן לא בדוט נט.
shopify לוקחים לך אחוזים מהמכירות, לא כל אחד אוהב את זה.
magento היא מערכת כבדה מאד שדורשת אחסון ייחודי ויקר יחסית. בנוסף היא מאד מסובכת ודורשת התמחות מהמתכנת. לי אישית זה היה מאד קשה. היכולות והאפשרויות הן מתקדמות מאד, למי שצריך. (ריבוי שפות, ריבוי מטבעות, ריבוי אתרים עם אותם מוצרים, ועוד).
 
בניית אתר e-commerce
25/03/15 16:41
32צפיות
לא פשוטה בכלל, מכילה בתוכה הרבה טריקים ושטיקים, חלקם אפילו משפטיים (כמו נגיד עמידה בתקנים)
אני לא מדבר פה אפילו על רמת נראות האתר וכו וכו וכד'
לגבי זה שאף אחת מהן לא בדוטנט - מה זאת אומרת בכלל?
שתיהן חושפות API ג'סוני לחלוטין אותו אתה יכול לצרוך אם אתה רוצה. (אנחנו עובדים מול שתי ה APIים שלהם בחברה שלי)
באופן כללי אתה לא באמת צריך לכתוב שורת קוד כדי להקים חנות בshopify. מצד שני אתה מקבל פלטפורמה מתוחזקת מאוד שאומנם לא פופולרית בארץ אבל היא מאוד חזקה ופופולרית בחו"ל.
יש ל shopify את אחד ה APIים הכי מתועדים שראיתי בחיים שלי.
בהמשך לשאלה
25/03/15 21:28
29צפיות
אני לא צריך חנות ענקית. בערך 10 מוצרים. אבל אני צריך בכל מקרה שתיהיה לו מערכת ניהול קטנה של הוספת תמונה עם מחיר + עריכת טקסט בדפים
איך תבצע סליקה?
25/03/15 22:39
27צפיות
איזה מערכות סליקה אתה צריך?
פייפאל בלבד? כרטיסי אשראי? איזה מערכת סליקה לכרטיסים תבחר? לפי המערכת סליקה נגזרים גם התקנים שאתה צריך לעמוד בהם כדי להעביר כרטיסי אשראי
תעודות SSL יש?
 
לבנות אתר עם datagrid שמראה קצת מידע מאיזה DB זה צ'יפס... כל האבטחה מסביב, זה הסיפור האמיתי...גודל החנות פה לא משנה בכלל 10 מוצרים או אלף...
 
תשתמש עם MVC 4/5/6 מה שיהיה לך יותר נוח כדי לייצר משהו מהיר ופשוט יחסית, תשתמש עם EF כדי לא לכתוב SQL עבור פעולות CRUD בסיסיות.
תדאג לעשות רישום וכניסה מאובטחות לאתר, תדאג שכל האתר יהיה ב HTTPS (כלומר אתה חייב תעודות SSL -> משהו טוב עולה כסף)
לגבי "משהו טוב עולה כסף"
25/03/15 23:01
31צפיות
רכשתי SSL לאחד האתרים שלי, את אחד הזולים שמצאתי, באתר הזה:
 
מה רע בו? והאם יש יתרונות משמעותיים לSSL שנרכש ב 1000 דולר מחברה אחרת, כמו thawte ?
לגבי ניהול מידע
25/03/15 22:50
24צפיות
תשמור את המידע ב DB, כשמבקשים את הדף תאחזר את המידע הזה ותציג אותו.
כדי לנהל תוכן (טקסט, תמונות, מוצרים וכד) אתה יכול לבנות פאנל שהכניסה אליו מתבצעת רק באמצעות שם וססמא מסויימים של אדמין
שם הוא יוכל לשנות את הערכים האלה
בדיוק חשבתי על זה
26/03/15 03:17
25צפיות
חשבתי על זה , לדעתי זה הכי פשוט.
שמעתי הרבה שמדברים על wordpress כמערכת ניהול אז חשבתי אולי להשתמש בזה.(לא יודע אם בכלל אפשרי בasp.net)
הבעיה זה התשלום, אני רוצה שאפשר יהיה לרכוש באשראי ופייפל.. צריך לשלם על זה כסף בנפרד? או איך?
wordpress לדעתי מרחיבים ב php אבל יש סיכוי סביר שאני טועה...
26/03/15 09:00
20צפיות
לגבי סליקה, יש כל מיני חברות (אצלנו משתמשים ב bluesnap ו stripe)
אחד זה gateway השני נותן API
לא יודע אם זה תשלום בנפרד (לא נכנסתי בעובי הקורה פה)
אני רק יודע שצריך לעמוד בתקנים מאוד קשיחים כשעובדים עם כרטיסי אשראי.
לגבי פייפאל לדעתי הם עוקצים אותך קצת בכל טרנסאקציה (לא בדיוק אותך, את המוכר), ככה גם סטרייפ לדעתי...
שיטות תשלום
26/03/15 11:57
30צפיות
נניח ולא נעשה פייפל. יש איזשהם שיטות לקניית מוצרים אחרת?
למשל להשאיר פרטים ואז יחזרו אליו (עלה לי רעיון כזה) או שאולי אתם מכירים שיטות מקוריות נוספות.. אשמח לשמוע,תודה!
עיצוב האתר
26/03/15 11:45
27צפיות
תודה לכולם על התגובות!
החלטתי לעשות לו דף ניפרד לניהול האתר.
מישהו מכיר אולי אתר טוב (זול או מחיר סמלי) לטמפלטים? אני לא רוצה לבזבז זמן על עיצוב.
החסכון הזה עולה כסף ללקות
29/03/15 22:54
19צפיות
במקום להשקיע בגרפיקאי/ת מחלטרים טמפלטים סיניים. לא אוהב את זה, וסירבתי בעבר לעשות עבודות ללא מעצב/ת צמוד/ה
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
26/03/15 11:38
|*|האם אתם בעלי עסק קטן או בינוני וצריכים הכוונה בכל הנוגע להתנהלות הפיננסית מול הבנק? האם אתם מכירים את קרנות הסיוע שעומדות לרשות העסק שלכם?
פורום מימון עסקים בהנהלה חדשה ואתם מוזמנים להיכנס לפורום ולהתייעץ:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|*|יש לכם שאלות לגבי החזרי מיסים? אתם מעוניינים לקבל יותר מידע בנוגע למס רכישה?
היכנסו עכשיו לפורום דיני מיסים וקבלו את כל התשובות לשאלותיכם:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|*|את סובלת מצניחת רחם? יש לך שאלות לגבי חיזוק שרירי רצפת האגן?
היכנסי עכשיו לפורום רצפת האגן והעלי את שאלותיך בנושא:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
Flix

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה