בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

הדרך היעילה למציאת נתון
28/07/14 15:43
19צפיות
יש לי כמליון רשומות של קודים
 
אני צריכה לבצע ואלידציה אם הוכנס הקוד
הקוד בנוי בצורה כזו AddJ9865
 
בשביל לחסוך פיתוח כפול מה עדיף
שמירה בכטבלה SQLSERVER, כאשר הערך הוא המפתח
 
שמירה כקובץ טקסט (תחת תקיית appdata)
שמירה כקובץ CSV - כנ"ל
 
אני נוטה שבמסד הנתונים, אך חשוב לי הפעם שתוך זמן הכי מועט תוצג הואלידציה
 
תודה
 
ברור שמסד נתונים.
28/07/14 16:03
16צפיות
זה יהיה המהיר ביותר.
מה תרצו שיהיה בדור הבא של הפורומים?
28/07/14 13:19
12צפיות
אנו מתחילים בימים אלו  תהליך אפיון ועיצוב מחדש של הפורומים בפרדס ומאוד מעוניינים שאתם תהיו שותפים לו.

  
כרגע אנחנו ממש בתחילת התהליך ונשמח לקבל מכם הצעות... מה פורום החלומות שלכם?

|שמש| איפה בעיניכם החוזקות של הפורומים|?|  באילו דברים לדעתכם אסור לגעת|?|
|שמש| אילו פיצ'רים חסרים לכם|?| מה לדעתכם כדאי להוסיף|?|


אתם מוזמנים להגיב בפורום פורומים 2015

|תפוז| למען עסקים בדרום
28/07/14 12:14
3צפיות
|קדימה|בעלי עסקים בדרום?
אתר תפוז נרתם למינוף העסקים שלכם בימים לא פשוטים אלו ומעניק לכם חודשיים פרסום באתר חינם, ללא התחייבות וללא אותיות קטנות.

היכנסו עכשיו לצורך העלאת הקמפיין הפרסומי:
http://tapuzbiz.activetrail.biz/%D7%94%D7%98%D7%91...

|@|אנו נמצאים ביום ה -21 למבצע "צוק איתן".
ואתם מוזמנים להיכנס לפורום הייעודי ולהשאר מעודכנים בכל התפתחויות והאירועים האחרונים.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
בעיה מוזרה
27/07/14 21:31
38צפיות
אהלן,
 
אני מתמודד בימים האחרונים עם בעיה מוזרה מאוד, קיויתי שאולי למישהו יהיה איזה קצה חוט.
 
פיתחתי אפליקצית web קטנה. כשאני מריץ אותה מאחד המחשבים היא עובדת מצוין. כשהעברתי אותה למחשב אחר גיליתי שניתן לעשות אליה לוגין רק מהדפדפן בשרת ממנו היא רצה. אני מגיע לעמוד הכניסה, ואם אני מוריד את בדיקת ההרשאות אני יכול להגיע גם לעמודים אחרים בה. הבעיה היא בביצוע הלוגין.
 
הלוגין נעשה על ידי Owin. אני בודק אם המשתמש קיים בDB ואז מבצע authenticationManager.signIn כמו שניתן למצוא בכל דוגמאות הקוד הסטנדרטיות. כשאני מתחבר מדפדפן על השרת אין בעיה כאמור (אפילו מספר דפדפנים על השרת, כל אחד עם משתמש אחר). כשאני מתחבר ממחשב חיצוני קורים שני דברים. ראשית, איני מצליח לעשות לוגין (אני עובר את עמוד הלוגין, מועבר לעמוד הבית, שמחזיר אותי לעמוד הלוגין עם returnURL בשורת הכתובת). עוד משהו מוזר הוא שכניסות לאפליקציה דרך הדפדפנים שמותקנים על השרת מפעילות breakpoints בדיבגר, בעוד שכניסות מבחוץ לא, וכאילו "עוקפות" את הדיבגר.
 
יש למישהו מושג מה הולך פה? (מקווה שהייתי ברור מספיק)
 
תודה רבה ושבוע שקט לכולם.
 
 
כמה שאלות ב MVC 4
26/07/14 16:51
43צפיות
שלום, בהמשך לשירשור הקודם שלי שעזרו לי, יש לי עוד כמה שאלות שלא מצאתי תשובה ברורה בנושא.

1. יש לי קוד שמביא נתונים מה DB שמשותף לכל הדפים שמשתמשים ב Layout_.cshtml. ב ASP.NET הרגיל הייתי כותב אותו ב Site.Master.cs. איפה אפשר לכתוב פה קוד משותף ?

2. בהמשך לשאלה הרשונה. יש לי כל מיני נתונים שאני מביא מה DB וצריך להעביר לקליינט. כגון, רשימות, סטרינגים וערכי BOOLEAN. למיטב הבנתי לא ניתן להעביר כמה מודלים ו ViewBag לא מתאים פה. אז בניתי MODEL אחד שמכיל את כל הנתונים והעברתי אותו לקליינט. זה נכון ? וכמובן שאני צריך שהקוד הזה יהיה רק במקום אחד ויופעל בכל פנייה.

תודה לעוזרים.
תשובות
26/07/14 17:10
36צפיות
אתה חייב ספר או קורס וידיאו שילמדו אותך את הבסיס של MVC. חבל לנחש. לך בדרך הקצרה והנכונה.

1. יכול להיות ש partial view יפתור לך את הבעיה. מה אתה עושה אם אותם נתונים שאתה מביא בכל דף? נניח שאתה מציג את שער המניה של החברה כל הזמן בחלון קטן בצד שמאל. אז תבנה לזה partial view , שיקח את הנתונים שלו מהשרת, ותקרא לו מה layout . זו הדרך של mvc לפתור בעיות כאלה. אם זה סתם מידע כללי שאתה משתמש בו בכל מיני דפים, אני לא רואה מנוס מלכלול אותו ב viewModels של הדפים.

2. זה נכון. בונים מודל, קלאס, שמכיל את כל הנתונים שצריך הדף הזה, ואתו שולחים. זה נקרא ViewModel
תודה על התשובות, אבל..
27/07/14 12:58
27צפיות
ניסיתי את מה שהצעת עם ה PartialView, היו לי בעיות עם זה וגם לא הבנתי בדיוק איך זה פותר את הבעיה שהצגתי.
מה שכן עשיתי בסוף בשביל לפתור את הבעיה של תוכן משותף הוא:
1. בניתי BaseController שכל קונטרולר שמשתמש ב Shared Layout יורש. בתוכו בניתי BaseViewModel שאת כל הנתונים הדרושים בשביל ה MasterPage הוא מפעיל ב protected override void OnActionExecuting .
2. כאשר אפנה לכתובת, לדוגמא : /articles שמשתמש ב Shared Layout אני מייצר מודל חדש שיורש מ BaseViewModel, אעביר את הנתונים החדשים ואשלח את המודל המורחב ל Client.
 
מה דעתך ?
גם אופציה
27/07/14 13:45
15צפיות
שכבר יצא לי לממש פעם.
אם כי לא השתמשתי ב OnActionExecuting אלא סתם בctor
לא יודע
27/07/14 17:28
14צפיות
מעולם לא עבדתי ככה. אבל הכל מתחיל בצרכים. לפי זה מתאימים את הפתרון.
מה הבעיה? מהו אותו דטה משותף לכל הדפים? מה עושים איתו?
ב MVC יש כמה דרכים להעביר דטה לדף:
1. ViewModel שמכיל את כל מה שאתה צריך.
2. ViewBag וכל הדומים לו.
3. Partial
4. קריאות ajax לשרת לבקש מידע נקודתי.
 
מה שאתה מתאר יכול לעבוד כמובן. רק שצריך לנסות להשאר על דרך המלך ולהמנע מפתרונות עקומים שיסבכו את הפרויקט ללא צורך ויקשו על התחזוקה. דבר כזה הייתי עושה רק אם באמת אין ברירה.
 
המידע המשותף
27/07/14 18:03
15צפיות
במקרה הזה הוא: מס' ידיעות (חדשות), מספר תמונות עם תיאור, קישורי וידאו ואולי גם קטגוריות. וכמובן שהכל נשלף מה DB
 
בהמשך הייתי רוצה לשלוף חלק מהמידע מה cache. לכן חשוב לי שהקוד ישב רק במקום אחד ושיופעל רק ממקום אחד (כמו שב ASP.NET הרגיל, כל זה יושב ב Master.cs)
 
 
parital view
27/07/14 18:15
19צפיות
הוא הפתרון המתאים במקרה הזה, ולא הפתרון שבחרת. למיטב ידיעתי.
יש 2 גישות שונות לסעיף 2 שלך
27/07/14 06:39
32צפיות
יש כאלו שפותרים עם ViewBag בטענה שהם לא רוצים עוד 30 קלאסים.
ויש כאלו שעושים מה שאתה עשית ובונים מודלים נוספים בהתאם לדרישה.

אני לרוב בגישה שלך
בSO הדבר היחיד שמסכימים עליו בנושא זה שזה בעיקר עניין של העדפה.
עליית עמוד ההודעה החדש ב|תפוז|
27/07/14 11:59
15צפיות
גולשות וגולשים יקרים,
היום העלנו את עמוד הוספת הודעה החדש בכל הפורומים :-)

העמוד החדש כולל:
- עורך חדש בעמוד ההודעה שיאפשר הדגשת טקסט, לינקים, גדלי וצבעי פונט שונים.
- העלאת מספר תמונות  / סרטוני וידיאו / קבצים אחרים להודעה אחת.

בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו בשרשור המיועד בפורום משוב, במסר ל"הנהלת הפורומים" או למייל forums@tapuz.co.il.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

דרכי הלימוד php/python vs .net
26/07/14 16:08
50צפיות
אני מתעסק בבניית אתרים בתור תחביב ויודע PHP, ג'אווה-סקריפט ושאר השפות/כלים הדרושים לבניית אתרים בסביבית הקוד פתוח/לינוקס. ובניתי כמה אתרים.

אני מעוניין להרחב את הידע שלי לשפות/מערכות נוספות ומסתפק בין פייתון ל-דוט נט, השאלה לגבי לימוד דוט נט:
האם זה מתאים למישהו שלומד לבד?
האם זה מתאים למישהו שלא מתכונן להוציא אלפי שקלים על IDE (זה נכון שה-IDE של דוט נט עולה כמה אלפי שקלים?) ומתכונן לבנות אתרים בתור תחביב, לא בתור מקצוע?
תשובות.
26/07/14 17:26
56צפיות
בהחלט מתאים למישהו שלומד לבד. למען האמת, מתאים רק למישהו שמסוגל ללמוד לבד.
לימוד .net (והאמת גם עבודה בו) לא יעלו לך שקל אחד. כל הכלים חינמיים, ואתה יכול לבנות איתם גם מערכות מסחריות, למכור ולעשות כסף. נכון שיש גרסאות מתקדמות שעולות כסף, אבל אתה ממש לא חייב אותן, ותמיד אפשר להסתדר עם גרסת החינם. ההבדלים הם בנושאים מאד מתקדמים, ורק חברות גדולות קונות את הגרסאות היקרות. וגם הן עושות הסכם עם מיקרוסופט ומקבלות את זה במחיר נמוך.

תתחיל כאן:
http://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-...
º
תודה
27/07/14 15:02
9צפיות
צריך עזרה ב MVC 4 (דברים בסיסיים)
23/07/14 13:39
66צפיות
שלום,
אני בונה כרגע אתר תוכן ב MVC 4 עבור לקוח.
אין לי ניסיון בזה, אני לומד את זה תוך כדי.

1. לקחתי CSS מוכן והרכבתי אותו ב _Layout.cshtml שב SHARED. שאני מריץ בכתובת : http://localhost:35967/ הכל עובד.
עכשיו כאשר הוספתי קונטרולר חדש עם VIEW חדש אז אני גולש לכתובת : http://localhost:35967/home/test ושום תמונה / סקריפט או CSS לא עובד. הבנתי שזה משהו בהתעסקות עם Bundleconfig ? או שאני טועה? האם אני צריך להגדיר ככה כל תמונה / סקריט וכו'?

2. שאלה נוספת, כרגע בתוך HOMECONTROLLER יש לי  public ActionResult Test() שלמעשה שולח אותי לכתובת שציינתי למעלה. האם יש אפשרות שהלוגיקה של כל דף תהיה ב CONTROLLER נפרד ולא ב HOME ?

3.והאם אפשר שבמקום הכתובת http://localhost:35967/home/test יהיה רק /test בלי home ?

תודה לעוזרים.
תשובות
23/07/14 15:45
57צפיות
1. זה בדיוק הרעיון, שאתה מוסיף את ה CSS שלך ל layout ומאז אתה לא צריך להתעסק עם כלום. כל view חדש שתוסיף ישתמש באותו layout ולכן גם באותו CSS . למה זה לא עובד? צריך לבדוק. קודם כל בדוק בעזרת view source או ב F12 בכרום או פיירפוקס אם אכן שורת הקישור ל CSS נמצאת או לא. נמשיך משם.
2. ברור, אתה יכול לבנות כמה קונטרולרים שאתה רוצה. בדרך כלל יהיה אחד לכל נושא. לקוח, הזמנה, מוצר, וכו'.
3. למד על routing . אתה יכול לקבוע איזה כתובת שבא לך עבור כל דף.

בכלל, רצוי שתקח איזה ספר טוב על MVC ותקרא את כולו.
הנה נקודת התחלה טובה:
http://www.asp.net/mvc/tutorials/mvc-music-store/m...

תודה על התשובות.. אז לגבי 1:
23/07/14 23:24
25צפיות
טוב אז כמובן שהכוונה שלי היתה בעצם ליצור מה שנקרא MASTER PAGE ב ASP.NET.
אז כמו שאמרתי בכתובת: http://localhost:35967/ הכל עובד.
וכשאני גולש ל home/test אז לא נטענים כל ה RESOURCES.

ה View שלי שנקרא test.cshtml מכיל את Layout = "~/Views/Shared/_Layout.cshtml";
ואכן אני רואה את התוכן רק בלי התמונות/ סקריפטים וכו'.

הוא מחפש אותם פה:
GET http://localhost:35967/home/images/logo.png 404 (Not Found)
http://localhost:35967/home/Scripts/angular.min.js 404 (Not Found)

במקום לחפש אותם ב Root.

זה מוגדר ב Layout.cshtml כך: (הורדתי את סימון התגיות כי הפורום של תפוז חוסם)
script type="text/javascript" src="Scripts/angular.min.js"/script
img src="images/logo.png" class="mobile-hide" alt=""

תודה

תודה על התשובות.. אז לגבי 1:
תשובות
24/07/14 04:37
26צפיות
תוסיף סלאש לפני המסלול של התמונה וקובץ האנגולר. שיתחיל מראש העץ, ולא מהמיקום הנוכחי.
/scripts/angular/
נו? עבד?
25/07/14 15:09
18צפיות
                                                   
º
כן. תודה רבה לך :)
26/07/14 13:27
9צפיות
אני רוצה להוסיף.
23/07/14 21:42
44צפיות
א. לא מעניין, Layout זה כמו דף ראשי שמחזיק את כל העיצוב וסקריפטים. מעין MasterPage.

ב. קונטרולרים - זה מעניין, לדוגמא את רוצה עמוד ראשי... שזה דף בית, בנוסף אתה רוצה להוסיף עמוד צור קשר ורודות. אני הייתי משאיר את זה בhomecontroller, מאחר וזה משותף למידע ראשי של האתר.
לדוגמא עמוד מוצרים הייתי בונה, productcontroller, או לדוגמא: קטגוריות...
Category/Electronics/Home-Air-Conditioners
מה זאת אומרת לא מעניין?
23/07/14 21:58
33צפיות
לא ש layout זה משהו שמעניין אותי ביומיום, אבל אם זה לא עובד לו, אני מניח שזה מעניין את הבחור, אחרת לא היה שואל.
º
הכוונה היא: לא מעניין כמו שאר הדברים
24/07/14 11:12
11צפיות
פיתוח לסמארטפונים- סדר בטכנולוגיות השונות
24/07/14 14:46
63צפיות
(אם זה לא הפורום המתאים- מתנצלת. אשמח להפניה לפורום רלוונטי.)

אני מנסה להבין את מערך הכוחות בפיתוח לסמארטפונים ויש לי מספר שאלות.

לפי מה שהבנתי עד כה, ישנם שני סוגים של אפליקציות:
1. Web Apps.
אלו בעצם אתרים שמורצים מדפדפן הסמארטפון.
את הסוג הזה של האפליקציות אפשר לכתוב בHTML5+JS+CSS3, והן ירוצו על כל הפלטפורמות (אותו קוד ירוץ על אנדרואיד, אייפון, ווינדוז פון)
לסוג זה של אפליקציות אין גישה לכל משאבי המכשיר.

2. Native Apps
אלו אפליקציות שמורידים מהחנות.
סוג זה של אפליקציות נכתב בשפה ייעודית למכשיר (אייפון- Objective C, אנדרואיד- ג'אווה, וכו').
לסוג זה של אפליקציות יש גישה חופשית למשאבי המכשיר.

יש לי שתי שאלות:
- בעבר קראתי ש HTML5+JS+CSS3 היא דרך ליצור אפליקציות cross platform. אז הבנתי שהכוונה לאפליקציות שניתן להוריד מהחנות, לא לאתרים.
כן זכור לי שדיברו על כך שאפליקציות כאלו יהיו מוגבלות יותר בגישה למשאבים לעומת אפליקציות שנכתבות בשפה הייעודית של המכשיר.
אבל כרגע אני רואה איזכורים של השלשה הזו רק בהקשר של אתרים.
בעבר שמעתי שניתן לקחת אתר שנכתב בHTML5+JS+CSS3, לבנות סביבו מעטפת של יישום וכך המשתמש יוכל לאתרו דרך החנות. זה נכון?
אשמח לקצת סדר...

- אתרים- הם גם ככה cross platform, כל אתר שנכתב ב asp.net לדוגמא ירוץ בדפדפן הסמארטפון ללא מאמץ מיוחד. (המאמץ המיוחד שצריך הוא בעיצוב האתר שיהיה נוח לעבודה בסמארטפון. אבל להבנתי אין צורך בהתערבות ברמת הקוד)
אז מה הועיל השימוש ב HTML5+JS+CSS3?
(אני מצליחה לחשוב על תועלת בתחום הוידאו, שלולא היא יש צורך בתוספים שלא תמיד נתמכים בסמארטפונים, ובHTML5 הוא בילט-אין)

אשמח לעזרה או הפניה למקורות מידע.
תודה רבה!
כמו שאמרת..
24/07/14 16:10
55צפיות
יש את שני השיטות הללו - ויש היבריד (שילוב) שזה בדרך כלל אומר הורדת תוכנה מהחנות שכוללת בעיקר דפפן שמציג את האתר הוויבי בצורה חלקה.

ה JS וה CSS מפשטות את תהליך הפיתוח למובייל בכך שמאפשרות ליצור הרבה מאוד אינטרקציות שמעלימות את העובדה שמדובר באתר ולא באפלקצית נייטיב.
PhoneGap
25/07/14 12:06
98צפיות
PhoneGap זה טכנולוגיה לפתח אפליקציה בHTML JS וCSS אם אפשרות לשימוש בכל האפשריות של המכשיר כגון GPS מצלמה אנשי קשר ועוד
PhoneGap.com
שלום לכולם - דרוש מתכנת לסי שארפ
24/07/14 01:37
85צפיות
שלום לכולם,

דרושה עזרה במשחק ללימודים. בתשלום כמובן.

אני מחפשת מתכנת לשפת תכנות סי שארפ.

עדיף מאזור השרון.

אשמח שתכתבו לי פרטים שאוכל לחזור אליכם.

תודה רבה :)
º
שלחתי לך טל במסר
24/07/14 10:39
25צפיות
לא צריך לשלוח עוד טלפונים. תודה רבה.
24/07/14 21:21
53צפיות
תודה לכל מי ששלח פרטים במסר.
איך להפעיל THREAD כל 5 דקות
22/07/14 14:48
60צפיות
שלום,
בקוד c# יש לי את הthread vct

|הקוד|
Thread t1 = new Thread(new ThreadStart(fincTest));
               t1.Start();|סקוד|

ואני רוצה לבצע אותו כל 5 דקות.

אני מאוד אשמח לעזרה..

תודה
º
באיזה סביבה? win/web?
22/07/14 16:27
22צפיות
º
למה זה משנה ?
22/07/14 16:31
24צפיות
º
הcontext של הappdomain
23/07/14 08:28
17צפיות
>
23/07/14 08:35
27צפיות
יש לו פונקציה שהוא רוצה להריץ כל 5 ד'
אפשר ב GLOBALASAX לפתוח ב APPLICATION START - על ידי TIMER כל 5 דקות TASK.

בדיוק כמו שב EXE עם אותו קוד בדיוק.

אניחושב  שהוא מבין שאם הוא מפעיל כל 5 דקות אז חובה שלא יהיה קשר בין ה REQUEST שלו ל מה שהפונקציה עושה.
( ואם לא אז יש כאן בעיה).
º
WEB
22/07/14 16:52
29צפיות
הנה דוגמא
22/07/14 22:22
65צפיות
אתה יכול לבסס את הפיתוח על זה.
http://paste.ofcode.org/38gkmCbDWCVzjx2BrCM7kKy

אם זו מערכת LIVE עם הרבה לקוחות... הייתי חושב על פתרון אחר.
לדוגמא עבודה מול Jobs אסינכרוניים. זה יפחית את העומס על המערכת.

אם תוכל להגיד לי איזה פריימוורק אתה עובד אולי אוכל לכתוב בשבילך דוגמא.

PS: אדמיני לא שכחתי את הדוגמא שאני צריך לתת לך.
תודה איש יקר, אז ככה
22/07/14 22:58
41צפיות
סה"כ אני צריך את הthred כדי לפנות לפונקציה אשר בונה xml.
ז"א אני צריך כל x זמן, למשוך נתונים מהdb ולבנות את הxml.
כמובן שהבניה של הxml אני כבר עשיתי, אז מה שאני צריך זה, thread אשר רץ כל x זמן ופונה לפונקציה הזו.

תודה ומאוד אשמך לקוד דוגמא אם אתה יכול.

יום שקט...
תשתמש בTIMER
23/07/14 00:17
37צפיות
תאתחל STATIC TIMER ובapplication_start תוסיף את הקוד הבא:
|הקוד|
static Timer _timer = null;
if (_timer == null)
           {
               _timer = new Timer();
               _timer.Interval = 1000 * 60 * 5;
               _timer.Elapsed += new ElapsedEventHandler(_timer_Elapsed);
               _timer.Start();
           }
 static void _timer_Elapsed(object sender, ElapsedEventArgs e)
       {
           //do here your stuff...
       }|סקוד|
לא! אני לא ממליץ על timer בסביבת web.
23/07/14 08:26
50צפיות
ממממ
23/07/14 08:44
50צפיות
מצד אחד הוא אומר :

Of course, you can set IIS not to unload your application but you can do it onlyif you have access to IIS settings. Don’t be sure that administrators of shared hosting services make your application never unload.


אז למה לא לעשות את זה ?

כלומר הוא מדבר כאן על זה שעם עושים HOSTING לאתר אז מנהל ה HOSTING יכול להגדיר שחרי זמן מה ה APP יעשה UNLOAD - ואז ה THREADS לא יעבדו.

מצד שני הוא אומר - להשתמש ב SERVICE EXE.  - שאני לא חושב שמנהל HOSTING יתן לך להתקין - אלא אם כן תשדרג את החבילה שלך באופן כזה שיאפשר להרית פרוצס.

פשוט דבר עם מנהל ההוסטינג וזהו.

עוד נקודות :

אם ה THREADS יכולים לרוץ במקביל (השני התחיל אבל הראשון עוד לא סיים): אז יש להשתמש ב THREAD ולא ב TASK.
אם האחד נגמר לפני השני - אז אפשר להשתמש ב TASK.
אם הוא צריך CONTINUATION - אז עדיף TASK





*אם
23/07/14 10:33
22צפיות
איזה עילג אני
רעיון נוסף - דרך JS - להשתמש בSETINTERVAL
23/07/14 23:17
21צפיות
ואז לקרוא באג'קס לWS שיבצע את הפעולה?
בכל מקרה עדיף שיהיה Windows Service
24/07/14 01:36
33צפיות
אחורי שמטפל בזה, ואז לא צריך להסתבך עם ה-Unloading / recycle ותרחישים של load balancing או web garden.

כי אם אתה מפעיל ת'רד שכזה ב-IIS אז אתה כנראה לא ממש נצמד לעקרון ששכבת ה-ASP.NET אמורה להיות בסה"כ שירות שמטפל בבקשות נכנסות, וכנראה שאתה עובד stateful. זה כמו להבריג ברגים עם סכין - אפשר, אבל עדיף להשתמש במברג...

אני חושב שעל שואל השאלה להבהיר את
24/07/14 13:03
21צפיות
שאלתו ואת הסיבה...כדי לספק פתרונות מתאימים יותר, כרגע כולנו זורקים פתרונות שונים ומשונים שלא בהכרח יתאימו לו.
קבלת נקודה כחלק מסטרינג בasp.net mvc routing
24/07/14 12:22
19צפיות
לא מצליח לקבל נקודה כחלק מסטרינג במנגנון routing, זה עובר לדף 404, כנראה חושב שזה קובץ
איך להתמודד עם זה?

תודה :)
º
מה אתה צריך בדיוק איזה route?
24/07/14 13:56
8צפיות
עידכון -
22/07/14 16:54
115צפיות
בקרוב אמור לעלות MODULE חדש לתפוז שיאפשר עריכת הודעות ( למיטב הבנתי)

נקווה שעל הדרך יסדרו את הקוד.

נעשה עוד ניסיון :

|הקוד|
var a=1;
|סקוד|
איזה הייטק! אפשר לעשות מזה אקזיט
23/07/14 11:11
81צפיות
פשוט מגוחך שבכל אתר בעולם כמעט ניתן לערוך פוסטים ותגובות כבר איזה משהו כמו עשר שנים, ואצל תפוז זה מגיע כמו הפיצ'ר הכי מתקדם בעולם

ולשים קוד, כמובן, זה שלב באבולוציה של HTML שהם עדיין לא הגיעו אליו
º
חחחחחחחחחחחח
23/07/14 20:55
22צפיות
זו הייתה החלטה עסקית נכונה לדעתי...
24/07/14 05:37
54צפיות
תחשוב שאדם שואל כאן אם אתה אוהב ירוק או צהוב.
אתה מיד עונה ירוק
ואז השואל משנה את השאלה לאם אתה שונא ירוק או צהוב.

שינוי הודעות לאחר שהגיבו להן מוציאה את התשובות מהקשרן ואינה הוגנת כלפי המגיבים שעכשיו ההודעה שלהם נראית חסרת היגיון או פשוט לא נכונה ומי שהגיע לאחר התיקונים לא מבין מה המגיבים האלו רוצים מהשואל.
ההחלטה הנכונה הייתה לעשות את זה לפני 10 שנים
24/07/14 07:58
45צפיות
זה פיצ'ר אולטרה-בסיסי, אולטרה פשוט, ואולטרה נחוץ, ובדיוק מהסיבות שפירטת, וכמובן (לפחות להבנתי) גם לא היה אמור להיות סיפור גדול לממש את זה, ואני גם יודע ממני ומהרבה אנשים, שכל הזמן ביקשו מהם את זה
עכשיו נשארה רק השאלה למה הם לא מימשו את זה עד עכשיו, ואם הייתה להם סיבה טובה לא לעשות את זה עד עכשיו, למה בסופו של דבר כן הכניסו את היכולת-על הזו?
בערוץ 7 איפשרתי לערוך הודעה רק עד 4 דקות
24/07/14 09:45
47צפיות
4 דקות אחרי כתיבת תגובה.

כל עוד לא הגיבו - תערוך כאוות נפשך.
הוספת אפסים מקדמים למחרוזת
22/07/14 09:34
55צפיות
אני בונה מחרוזת ומקצה לשדה נומרי X שדות,
המספר קצר מ-X, ואני מעוניינת לשרשר אפסים לקדמת המספר, כיצד? ב-C#
ככה
22/07/14 09:55
39צפיות
yourvalue.ToString("D5");
אופציה נוספת
22/07/14 10:19
37צפיות
סליקה | אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון
21/07/14 21:36
56צפיות
בסליקה בינלאומית
איזה חברה נותנת את התמורה הכי טובה לכסף..

תודה :)

B7websites - בנייה וקידום אתרים

מחפש בונה או מקדם אתרים?

B7websites יענו לך על כל צרכייך היכנס עכשיו לפרטים >>

webface בנייה וקידום אתרים

רוצה לקדם את העמוד שלך?

מנועי החיפוש זה המקום להתחיל היכנס ולמד יותר >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה