לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

mvc + angular open source
26/10/14 06:41
2צפיות
מחפשת קוד פתוח לפרוייקט טוב מושתת על MVC ומשתמש בהרבה יכולות של אנגולר
 
אם מישהו מכיר ויכול לשתף אשמח
 
 
שבוע טוב
 
מבנה solution של WPF MVVM
23/10/14 17:51
37צפיות
היי, אני מתלבט בין 2 אפשרויות למבנה של ה-solution שלי:
1) פרוייקט של UI שמכיל את כל ה-views ופרוייקט של ViewModels- שמכיל את כל ה-viewmodels
2) חלוקה לפרוייקטים לפי נושאים (מודולים) כאשר כל פרוייקט כולל בתוכו תיקיה של views ותיקיה של viewmodels. (מדובר רק בחלוקה ולא בשימוש אמיתי בתשתית של PRISM או משהו)

האפשרות הראשונה תגרום לכל המתכנתים בצוות לעבוד על אותו DLL באופן קצת תלותי אחד בשני.
האפשרות השניה גורמת לי עכשיו להתעסק עם מספר פרוייקטים שאני לא בטוח שאני מבין מה הצריך להיות הreferences בינהם, מה עושים כאשר יש ViewModel למשל שיכול להופיע בכמה מודולים ?

אשמח לשמוע את דעתכם ואיך מחליטים

אשמח לשמוע בעד ונגד בקשר לזה.




 

 





 
קבל כלל זהב שינחה אותך ככוכב הצפון
24/10/14 09:27
37צפיות
כמה שפחות פרוייקטים יותר טוב.
סיבות טובות לפרק ל״פרוייקטים״:
1. אתה צריך לשתף קוד בין אפליקציות שונות.
2. חלקים שונים של הקוד שלך צריכים קומפילציה שונה.
3. יש לך פרוייקט UnitTest שאתה רוצה להריץ כחלק מה build.
 
סיבות גרועות: כל מה שלא נכלל בסעיפים לעיל.
 
בלי לדעת כלום על MVC, אני קובע שהאופציה הראשונה היא הנכונה.
בהצלחה.
º
25/10/14 16:05
האפשרות הראשונה
26/10/14 01:16
3צפיות
וזה אפילו מומלץ.
הנה עוד סיבה להפרדה, מלבד הרשימה של טרול:
4. אכיפה של הפרדת שכבות. לדוגמא: באפליקצות MVVM, קל ליפול בפח ולא להפריד את השכבות כראוי. הפרדת הView מהViewModel מבטיחה את ההפרדה.
 
נניח שאתה בונה מערכת דוחות, אני מציע מבנה כזה:
1. פרוייקט בשם MySystem.Model
2. פרוייקט בשם MySystem.ViewModel
3. פרוייקט בשם MySystem, שבו יש את התיקיות הבאות:
  • Views
  • Skins
  • ServiceImplements
  • Behaviours
  • וכו'
שלום שאלה...
26/10/14 01:04
7צפיות
VB.net
יש לי DataGridView ויש כמה נתונים שאני רוצה להציג למשתמש אבל אני לא רוצה להציג את זה בעמודות של הDataGridView.
האם יש הבדל מבחינת משאבי המחשב אם אותם נתונים ישמרו בArraylist \ Array במודול מאשר בעמודות מוסתרות בDataGridView? (אותם נתונים יוצגן בLabels כתוצאה מ"אירוע שינוי שורה" בDataGridView).
 
תודה רבה מראש!
דרוש מתכנת
25/10/14 14:19
29צפיות
דרוש מתכנת לפרוייקט חדש
העוסק בהימורים חוקיים באינטרנט
תשלום לפי אחוזים
 
יצירת קשר:
עיצוב בסיסי ב-wordpress.
25/10/14 10:28
23צפיות
קראתי מספר מאמרים איך לייצר wordpress ראשוני.
הצלחתי לייצר אתר עם כל הכללים, אך הוא דיי מעאפן מבחינה ויזואלית.
 
1. אני רוצה להוסיף קוד php שכתבתי באתר ולנסות אותו - אשמח לדוגמה הכי פשוטה.
2. כן, ניסיתי לייצר תמונה רקע (על כל הדף), אך תמיד היא מוסתרת בלבן (הכיתוב האחר מסתיר אותה). אני רוצה שהיא תהיה שקופה.
3. אשמח לקצת דוגמאות.
 
תודה.
º
לא קשור לפורום שאל בבקשה ב בוני אתרים , כמו כן נא שרשר
25/10/14 10:41
11צפיות
יצירת plug-in ל-wordpress
25/10/14 00:11
18צפיות
מהם הכללים ליצירת plug-in עבור wordpress?
מבחינה טכנית, ומבחינה שיווקית?
 
תודה.
הכללים הם...
25/10/14 02:21
22צפיות
עריכת קובץ וורד C#
23/10/14 12:22
27צפיות
שלום לכולם ותודה מראש,
נתון לי קובץ וורד ולפי לוגיקה עסקית אני צריך למלא טבלה (מספר השורות לא קבוע מראש) ובנוסף לשתול בקובץ הוורד משפטים מסויימים מיד אחרי הטבלה.
איך להוסיף שורות לטבלה מקוד c# ראיתי אבל לא מצאתי דרך קלה איך לערוך את הטקסט.
אשמח לקבל להסברים או קוד לדוגמה. תודה.
 
º
http://docx.codeplex.com/
23/10/14 12:43
31צפיות
גם אני מצטרפת docx
23/10/14 13:23
38צפיות
ובדקתי די הרבה עד שמצאתי :)
בגדול..
24/10/14 01:05
25צפיות
DOCX זה מבוסס XML..ככה שניתן להישתמש בכל דרך עריכת XML שאת/ה מעדיפ/ה..
בגדול - docx זה zip
24/10/14 16:22
17צפיות
בקטן הקובץ ZIP מכיל קבצי XML בתוכו...
just saying...
עזרה עם תוצאה לא הגיונית MVC
21/10/14 18:41
40צפיות
כאשר אני משתמש בשאילתה עם ANY אני מקבל 0 תוצאות (למרות שתכלס אמורות להיות שתי תוצאות שתואמות לקריטריונים)
שמתי כאן את כל הקוד שאני חושב שרלוונטי -כי כאן איאפשר לשים קוד), אולי משהו כאן יבין מה לא בסדר ..
תודה,
 
ככה לא שואלים שאלה..
21/10/14 19:23
37צפיות
מה יש ב DB ? מה רצית לקבל ? על איזו שורה להסתכל ?
בכל אופן אני מניח שאתה מתכוון לזה :
 var ParshasList = db.Parshas.Where(s => s.Subjects.Any(la => la.languageID == 1)).ToList();
מה אתה רוצה שיחזור  ? לפי מה שכתבת אתה רוצה שיחזרו לך כל הפרשות שיש להם לפחות נושא אחד בשפה מספר אחת. לזה התכוונת ?
 
וכמו שאתה רואה - ניתן להוסיף קוד...
 
 
צודק פעמיים
21/10/14 19:33
30צפיות
א.צודק ככה לא שואלים שאלה (סליחה)
ב.צודק זה בדיוק מה שאני צריך בשאילתה
אז..
21/10/14 20:04
25צפיות
איפה הבאג? סביר להניח שהבעיה בנתונים או שאתה מסתכל במקום הלא נכון. השאילתה נראת בסדר...
ככה
21/10/14 20:31
29צפיות
בשאילתה הזו :
  var ParshasList = db.Parshas.Include(s => s.Subjects); 
מתקבלות שתי תוצאות  כצפוי.
ואילו בשאילה הזו :
 var ParshasList = db.Parshas.Where(s => s.Subjects.Any(la => la.languageID == 1)).ToList();
מתקבלות שתי תוצאות (שתי התוצאות מתקבלות מטבלת "לנגוויץ"   טבלת "סבג'קס" ריקה וכמובן שב "ויו " זה נעצר כי אני לארוצה תוצאות ללא הסבג'קס
 if (item.Subjects != null && item.Subjects.Count() > 0)
וזו כבר תוצאה לא רצויה\הגיונית .
בבסיס הנתונים בטבלת סבקטס , הנתונים מופיעים וקיימים .
 
נפתר
22/10/14 17:52
18צפיות
 var ParshasList = db.Parshas.Include(s => s.Subjects)
               .Where(sa=>sa.Subjects.Any(a=>a.languageID==1)).ToList();

 
נראה לי
22/10/14 11:00
28צפיות
GOOD = var ParshasList = db.Parshas.Include("Subjects");
BAD = var ParshasList = db.Parshas.Include(s => s.Subjects);
שאלה בC#
22/10/14 11:56
59צפיות
יש לי תוכנה סגורה לexe שמכניסים אליה 2 שדות ואח"כ  לוחצים על כפתור וזה עושה פעולה מסוימת במחשב,
יש אפשרות להשתלט על התוכנה ולהכניס לתוכו שדות ולדמות לחיצה על כפתור דרך הקוד בC#?
º
יש
23/10/14 08:03
15צפיות
º
איך?
23/10/14 08:37
12צפיות
º
powershell +wasp
23/10/14 10:25
13צפיות
|*| נפתח פורום קצת אחרת |*|
22/10/14 11:20
6צפיות
מי מאיתנו לא מרגיש שונה לפעמים? או מוזר? שקשה לנו להשתלב בחברה.
פורום קצת אחרת נועד לאנשים שמרגישים קצת שונים וחריגים בחברה ורוצים להכיר אנשים שמרגישים כמוהם.

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולייעץ ולהתייעץ, לחבק ולנחם, לשתף בחוויות טובות ובחוויות לא טובות, לחלוק רגשות ופשוט לדבר.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
קוד ההפוך את הדוח ב-REPORTING SERVICE ל-PDF
21/10/14 11:16
30צפיות
שלום,
אני זקוק לקוד של NET. שיכול להפוך את הדוח ב - REPORTING SERVICE לקובץ PDF
>
21/10/14 11:20
25צפיות
תקרא את השאלה מהצד שלנו :
"אני צריך את הקוד"
לא לעניין...
 
 
לא צריך. הוא עושה את זה לבד.
21/10/14 18:41
24צפיות
ב reporting services יש כפתור יצוא, ואתה יכול לבחור את הפורמט. טקסט, אקסל, או PDF, .
כלומר, זה בילט אין בכלי, ולכן אין לך שום צורך לכתוב את זה בעצמך.
צריך עזרה
20/10/14 14:39
66צפיות
צריך ליצר קובץ שבתזמון שאקבע לו יעתיק קבצים מתיקיה לתיקיה בצורה אוטומטית.
האם מישהו יכול לעזור לי בקובץ הזה...???
מייל
 
תודה מראש
באיזו שפה ?
20/10/14 15:21
46צפיות
בכל מקרה , לא צריך שום שפה
TASK SCHEDULER יעשהנ את זה יותר טוב מכל שפה אחרת.
 
שפה
21/10/14 13:21
35צפיות
DOS אם אפשר
ימי השבוע בעזרת ENUM
19/10/14 13:43
55צפיות
שלום ,
אני רוצה להכין מערך של ימי השבוע בעזרת השימוש ב ENUM , ולהציג לפי היום את הפריטים ,
יצרתי דבר כזה :
והודעת השגיאה שאני מקבל  (ההודעה ממש לא לי מובנת  ):
Unable to create a constant value of type 'System.Object'. Only primitive types or enumeration types are supported in this context
  Line 42: return View(TodaysCource.ToList());
תודה רבה .
 
מממ
19/10/14 14:23
44צפיות
 Change 
s.Where(d=>d.Days.Equals(MyDayOfWeek))

to

s.Where(d=>d.Days==MyDayOfWeek)

 
תודה, ניסיתי את זה מלכתחילה אבל(המשך..)
19/10/14 14:30
33צפיות
תודה, משום מה הוא לא מכיר ב אחד מהם כאינטיג'ר (בבסיס הנתונים ה ENUM מופיע כINT )
Operator '==' cannot be applied to operands of type 'UniPro.Models.MyDayOfWeek' and 'int'
oops
19/10/14 14:43
45צפיות

use this :
  DateTime dt = DateTime.Today;
            MyDayOfWeek = (int)dt.DayOfWeek; //use this instead of all your verbose code

AND  for your problem :
  var TodaysCource = (from c in l.Where(d=>(int)d.Days==(MyDayOfWeek))
                                select c);//continue here
 
שאלת המשך (עובד מצויין)
19/10/14 14:55
35צפיות
ראשית עובד מצויין, תודה.
אם הבנתי נכון (השורה הראשונה -אני לא מצליח להכניס כאן אפילו שורת קוד)
מחליף את כל ה IF שלי, תוכל (אם זו לא בקשה גדולה מידי ) להסביר לי לצרכי לימוד איך בדיוק  זה עובד  ?
<
19/10/14 15:04
30צפיות
º
תודה רבה על העזרה וההסבר . סגרת לי פינה חשובה -:)
19/10/14 15:11
9צפיות
º
נ.ב. גם אני לא מצליח להעלות קוד , נמאס כבר מהאתר החובבני הזה
19/10/14 15:09
23צפיות
º
אני בעד SO ישראלי -:)
19/10/14 16:23
19צפיות
אני חושב שהפורומים פה הם גם מערכת חברתית
20/10/14 13:53
23צפיות
ולא רק SO.
התקנת אתר MVC על שרת עם שימוש ב-membership provider
18/10/14 21:15
36צפיות
היי,
יש לי אתר MVC  אשר משתמש בלוגין ב- Membership Provider user roles והוא מותקן ופועל תקין על שרת WINDOWS SERVER 2008
 + SQL SERVER 2008 
כאשר העברתי את האתר עם העתק של כל הקונפגורציה שלו לשרת חדש  WINDOWS SERVER 2012
+ SQL SERVER 2012  אני מקבל שגיאת זיהוי של ה-DB:
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
 
השגיאה מתרחשת במתודה: System.Web.Security.SqlRoleProvider.RoleExists(String roleName) 
אודה לעזרה לפתרון הבעיה, כנראה הגדרה חסרה בשרת ?
לצורכי בדיקה אני מפעיל באתר מסך שעובד ללא צורך בלוגין למערכת והוא פועל תקין מול ה-DB.
להלן ההגדרה ב-WEB.CONFIG של הקישוריות ל-DB:
<add name="EFDbContext" connectionString="Data Source=OD-ExTEST;Initial Catalog=AMRTecNetworkDB;Integrated Security=True;Pooling=False" providerName="System.Data.SqlClient"/>`
 
לדעתי, וזה ניחוש בלבד:
19/10/14 02:16
40צפיות
זו בכלל לא בעיה של ממברשיפ או שום דבר דומה. זו פשוט בעיית גישה לבסיס הנתונים.
לפי ה connectionstring שלך אתה עובד במצב integrated . שנה למצב שם יוזר וסיסמה.
צור משתמש בשרת, תן לו הרשאות לבסיס הנתונים המדובר, ותן את היוזר והסיסמה בקונקשן סטרינג.
רוב הסיכויים שזה יעבוד לך.
ניסיתי זה לא עזר
20/10/14 11:32
17צפיות
הבעיה היא לא בקישוריות של האתר ל-SQL SERVER אני מצליח לגשת תקין ממסך אחר באתר שלא דורש לוגין לאתר.
רק בלוגין יש לי את השגיאה הזו, להלן קובץ הקינפיגורציה המלא:
 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
 For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
 -->
<configuration>
 <configSections>
   <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.EntityFrameworkSection, EntityFramework, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
 </configSections>
 
 <connectionStrings>
   <add name="EFDbContext" connectionString="Data Source=OD-ExTEST;Initial Catalog=AMRTecNetworkDB;User ID=xxx; Password=xxxxx;Pooling=False" providerName="System.Data.SqlClient"/>
   <!--DWH-->
   <add name="EFDbContextDWH"  connectionString="Data Source=SERV-GALB-PC1\SQLEXPRESS;MultipleActiveResultSets=True;Initial Catalog=AMRTecNetworkDWH;Integrated Security=True;Pooling=False" providerName="System.Data.SqlClient"/>
 
 </connectionStrings>
 <appSettings>
   <add key="DBServerName" value="OD-ExTEST" />
        
   <add key="webpages:Version" value="2.0.0.0" />
   <add key="webpages:Enabled" value="false" />
   <add key="PreserveLoginUrl" value="true" />
   <add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
   <add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
 
   <add key="enableSimpleMembership" value="false"/>
   <add key="autoFormsAuthentication" value="false"/>
 </appSettings>
 <system.web>
   <roleManager enabled="true"  />
   
   <compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
   <httpRuntime targetFramework="4.5" />
   
     <authentication mode="Forms">
     <forms loginUrl="~/Account/Login" timeout="2880" />
   </authentication>
 
   <membership defaultProvider="CustomMembershipProvider">
     <providers>
       <clear/>
       <add name="CustomMembershipProvider"
           type="SmartGridManagment.Web.Models.CustomMembershipProvider"
           connectionStringName="EFDbContext"
           enablePasswordRetrieval="false"
           enablePasswordReset="true"
           requiresQuestionAndAnswer="false"
           requiresUniqueEmail="false"
           maxInvalidPasswordAttempts="5"
           minRequiredPasswordLength="6"
           minRequiredNonalphanumericCharacters="0"
           passwordAttemptWindow="10"
           applicationName="/" />
     </providers>
   </membership>
  
   <pages>
     <namespaces>
       <add namespace="System.Web.Helpers" />
       <add namespace="System.Web.Mvc" />
       <add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
       <add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
       <add namespace="System.Web.Optimization" />
       <add namespace="System.Web.Routing" />
       <add namespace="System.Web.WebPages" />
     </namespaces>
   </pages>
 </system.web>
 <system.webServer>
   <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
   <handlers>
     <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
     <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
     <remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
     <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
     <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
     <add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
   </handlers&
יכול ליהיות שתי דברים או שלא מתאים השדות שישי לך או ..
22/10/14 11:14
12צפיות
<add name="EFDbContext" connectionString="Data Source=OD-ExTEST;Initial Catalog=AMRTecNetworkDB;Integrated Security=True;Pooling=False" providerName="System.Data.SqlClient"/>`
º
כדי לבדוק תיקח את הSQL script שלך ותבנה db חדש ותבדוק אם רץ
22/10/14 11:16
4צפיות
|*|נפתח פורום תוכנית לידה|*|
19/10/14 11:54
1צפיות
|@|לקראת לידה? כנראה שחששות ומחשבות לא מפסיקות ללוות אותך. בואי להתייעץ עם מיילדת מקצועית בעלת ניסיון רב בתחום שתשמח לענות לך על כל שאלה.
הפורום ילווה אותך ברגעי השיא ? לקראת הלידה, במהלכה ובימים הלא פשוטים שאחריה.
זה הזמן והמקום לחלוק עם אחרות את השאלות הקשות שעולות בך ? האם הבעל צריך להיות נוכח בחדר הלידה? מה עושים אם לא מתחברים למיילדת? איך מתמודדים ביום שאחרי? ועוד...

מחכים לך עכשיו עם כל התשובות, בפורום תוכנית לידה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
קידום אתרים בגוגל

רוצה לקדם את האתר שלך?

כל הידע והחדשנות במקום אחד! היכנס לפרטים נוספים >>

הוג'ימה - בניית אתרים ושיווק באינטרנט

העסק לא מתרומם?

אנחנו נדאג לנוכחות שלך ברשת! רוצה לשמוע עוד? לחצ/י כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה