לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום תכנות net.
בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תכנות net.

בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 
פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.
 
 
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

בעיה
25/08/2015 | 19:46
7
48
בעיה שאני אפילו לא יודע להגדיר אותה בשם.
יש לי אובייקט לקוח ובו שדות רבים. firstName, lastName, email ועוד.
פונקציה מקבלת את האובייקט הנ"ל, עם כל השדות שלו, פלוס שדה נוסף, שמכיל טקסט. הטקסט הוא שם של שדה שאותו אני רוצה להדפיס. למשל 'lastName' .  אבל זה משתנה בכל פעם. יכול להיות 'email' ...

השאלה: איך אני מוצא באובייקט את השדה ששמו X ?
אני רוצה לקבל מהאובייקט את הערך שנמצא בשדה ששמו X .
רעיונות?

מה רע ב - Reflection ?
25/08/2015 | 21:41
6
31
אני מניח שהוא בסדר. לא מכיר אותו אישית.
25/08/2015 | 22:33
5
54
מה שעשיתי בינתיים (ובוא נשאיר את זה בינינו), זה case על כל 6 השדות האפשריים. זה די מכוער, אבל עובד ומהר. אני חושש שרפלקשן יהיה איטי יותר, לא? אני אחפש קצת בגוגל.
 
אז במקום לעשות מכוער
26/08/2015 | 03:46
2
58
 // check that yourObject is not null
var properties = yourObject.GetType().GetProperties(yourObject);
var prop = properties.FirstOrDefault(
   x =>
       x.Name.Equals(neededPropertyName)); // I think you can avoid the linq by using the GetProperty method
string data = null;
if (prop != null)
{
   data = prop.GetValue(yourObject);
}

if (data != null)
{
   // use data here
}
else
{
  // deal with missing data
}
 
חסר BINDINGFLAGS וכו אבל כמו שאמרת אפשר עם GetProp
26/08/2015 | 08:54
52
בכל מקרה :
 
  void Main()
{

var p = new P(){Name = "123"};

var prop = p.GetType().GetProperty("Name");

string data = null;
if (prop != null)
{
   data = (string)prop.GetValue(p,null);
data.Dump();
}
if (data != null)
{

}
else
{

}
}

public class P
{

public string Name { get; set; }
}

// Define other methods and classes here
 
תודה רבה, גם לרועי.
26/08/2015 | 19:15
29
בהחלט אשתמש בזה.
אם רק היית יודע כמה דברים נעשים ב REFELECTION מבלי שתשים לב
26/08/2015 | 08:47
1
49
גם ב MVC , גם ב WEBAPI , ובכלל ב ASPNET
אין בזה שום דבר רע.
 
+1
28/08/2015 | 10:41
27
כבר 2 פתרונות שהיו אמורים להיות ממש מורכבים עשיתי ממש פשוט ע"י REFLECTION
לא יודע למה כולם עושים את זה "מסובך" ו"בעייתי" ו"מסוכן", אשכרה בפעם הראשונה רבו איתי בעבודה ע"ז...מזל שאני קרציה יותר נוראית :)
בעיה בהתקנת VS 2015
27/08/2015 | 21:04
26
שלום חברים. כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין את Visual Studio 2015 Community. אני משתמש בגירסה חינמית שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט.
ההתקנה נתקעת באמצע. בלי שום הודעה, פשוט לא מתקדמת, חיכיתי לילה שלם והיא פשוט לא מתקדמת, כשמנסים לבטל את ההתקנה, או לעשות Uninstall להתקנה זה גם נתקע. שיטטתי קצת ברשת וראיתי נוספים שנתקלו בבעיה, לא ראיתי שום פיתרון. מישהו מכיר פתרון לזה?
קורס במתנה.
26/08/2015 | 19:17
1
78
לחובבי javascript .
Advanced javascript with Kyle Simpson

https://drive.google.com/folderview?id=0B5DU7aXGD3...

זה זה שכתב את You don't know JS
26/08/2015 | 20:20
49
יש לו 5 ספרים שהם חינמים בנושאים שונים ברמה מתחילה עד מתקדמת מאד.
הספרים הם חינמים ב GIT
אבל לא בכריכה קשה כמובן.
 
תודה על הקורס גבררר
 
אני עדיין בחיים
24/08/2015 | 19:55
75
http://www.haaretz.co.il/news/world/america/1.2715...

אבל זו בהחלט תזכורת: אבטחת מידע זה נושא חשוב!
jquery FancyTreeView
24/08/2015 | 11:51
35
שלום לכולם!
 
אני מנסה להעביר נתונים לFancyTreeView של jquery דרך ajax.
אבל הנתונים לא מתקבלים.. :(
 
לדעתי הבעיה היא, כי הנתונים מוחזרים על element d ולא ישירות.
 
אשמח לעזרה!
 
קוד:
 $("#tree").fancytree({
source: $.ajax({
type: "POST",
url: "/My_tree.aspx/GetTree",
contentType: "application/json; charset=utf-8",
dataType: "json",
success: function(data) {
return data.d;
}
})

});
 
 
צד sever:
 [WebMethod]
public static string GetTree()
{
return" [{title: 'Node 1', key: '1'},{title: 'Folder 2', key: '2', folder: true, children: [{title: 'Node 2.1', key: '3', myOwnAttr: 'abc'},{title: 'Node 2.2', key: '4'} ]}]";

}
 
 
מחפש פרוייקט/משרה חלקית (איני דורש תמורה כספית)
23/08/2015 | 19:44
1
56
שלום חברים,
 
הפורום הזה עזר לי מאד לפני כמה חודשים כשהתלבטתי אם ללמוד #C או שפה אחרת, החלטתי בסוף ללמוד #C. בתור התחלה עשיתי קורס בשפה זו ב-EDx.org והגעתי לשלב שבו אני מעוניין לצבור ניסיון מעשי בפרוייקט מעניין ומאתגר (איני דורש תמורה כספית).
אשמח לדעת אם יש למישהו פרוייקט שכזה להציע. גם הפנייה לאדם/עסק יכולה לעזור.

קו"ח בקצרה:
ב-2012 סיימתי בטכניון תואר מהנדס תעשייה וניהול במגמת מערכות מידע.
היום אני עובד בחברה גדולה, אך לא במשרה שקשורה לתיכנות. בגלל שמשרה זו היא משרה מלאה, אוכל לתכנת בימי חול לאחר שעות העבודה ובסופי שבוע.
 
אני דובר אנגלית ברמה של שפת אם ובעל רקע בשפות תיכנות שונות. רקע תיכנותי אותו רכשתי במהלך התואר: 
C, C++,
עבודה עם מסדי נתונים (הקמת תשתית + כתיבת שאילתות SQL),
PYTHON, PHP, R.


תודה מראש לכולם
עופרי
 
אם אתה רוצה משרה במלא בWEB שלח לי מייל בפרטי
28/08/2015 | 10:43
6
מתכנת מחפש מתכנת לשותפות, לשם פיתוח עסק ומקור פרנסה עצמאי
21/08/2015 | 20:17
1
69
"לא טוב היות המתכנת לבדו"
הכתוב בלשון זכר, אבל פונה לנשים באותה המידה.
 
היי,
אני בן 26.
יש לי ניסיון תעסוקתי של מספר שנים בתור מתכנת.
לאחרונה מאסתי בלהיות עובד שכיר, ומעוניין למצוא מתכנת נוסף שיתעניין לבנות איתי בתור שותף, עסק בתחום התיכנות וההייטק. העבודה היא כמובן ללא שכר, אלא שותפות בצורה מלאה.
אין לי כרגע רעיון ספציפי לפרוייקט, אך יש המון נכונות.
אני מחפש בן אדם מעל גיל 22, בוגר, נעים הליכות, שיודע לתכנת, חשוב שיהיה !רציני מאוד!, חשוב שתהיה בינינו כימיה ושנוכל להיות חברים מעבר ללהיות שותפים. חשוב שיוכל לעבוד לפחות 6 שעות ביום ברוב ימות השבוע למשך תקופה ארוכה. חשוב שיראה את הדבר כרציני וכמקור הפרנסה העתידי שלו.
אם זה מעניין אותך, בבקשה תשלח הודעה פרטית או במייל (אם לא, אפשר גם להגיב לדיון, זה גם בסדר), ומקווה שנוכל להיפגש, להכיר, לבדוק אם יש כימיה, ולבנות דברים טובים ביחד.
אשמח אם תוכלו להפיץ את ההודעה לכל קרוביכם ומכריכם, כי למצוא שותף זה לא הדבר הכי קל.
האימייל שלי : lazzi214@gmail.com
 
שאלה : באיזה מקומות נוספים כדאי לי לפרסם את המודעה?
ובכן
23/08/2015 | 17:40
52
היתיי מציע לך להרשם לאתרי פרילנסרים ולהתחיל לעבוד ולהכיר כעצמאי, וכשהיה לך מספיק עבודה תקים עסק עצמאי ותשלם לעובד שלך
 
יש מספיק עבודה בשוק לאנשים טובים עם ראש גדול שיודעים לנהל את עצמם
10M
20/08/2015 | 19:37
1
73
בהחלט אתר מציל חיים
28/08/2015 | 23:03
3
מחפש את הכלי הנכון לבניית האתר ויועץ לנושא באופן פרטי.
20/08/2015 | 15:05
1
57

שלום ,

אני מנסח את השאלה מחדש...

אני מעוניין לבנות אתר מסחרי שיעסוק בעיקר בניהול לקוחות , מלאי ומחירים.
לא יותר מדי מורכב.

האתר מבחינה טכנית ינהל משתמשים עם סיסמאות שלכל אחד יוצג מידע לפי הרשאות.
העמודים באתר יהיו משני סוגים:

1. עמודים שיציגו מידע מה-DB חלק בטבלאות וחלק כפלט על העמוד בצורות שונות.

חלק מהמידע יוצג לפי חתכים שהיוזר יבחר בעמוד עצמו.

2. עמודים שיאפשרו להוסיף מידע או לערוך מידע מה- DB בצורות שונות- גם כטופס וגם כטבלה.


אני מתכנת JAVA עם ידע ב-DB ולא מבין בכלל בבניית אתרים.

אני מתלבט באיזה שפה לבחור (PHP או net.)
גם המליצו לי על הרבה כלים :
laravel,codeigniter,symfony2, Yii, Zend Framework

יש לי שני שאלות:

1. במידה ואני מחפש דרך פשוטה וקלה שתראה טוב באיזה כלי או שפת תכנות  כדאי להשתמש? אין לי בעיה לקנות כלי בתשלום אם יש צורך.

2. אני מעוניין לבנות את האתר בעצמי, אך אני צריך מישהו שיעזור לי  (בתשלום כמובן) לבנות את הבסיס של האתר ויתמוך בי לפחות בשלבים הראשונים.
אם מישהו מעוניין אני אשמח לקבל תשובה בפרטי.

תודה רבה על העזרה.
ובכן
23/08/2015 | 17:38
24
תשתמש בתשתית מוכנה בשם מגנטו 
יש אתר KIWI שנותן לך תבניות מוכנות ע"ז
במקום שתעבוד קשה, תפתח אחד חינמי, וברגע שתרצה לעלות לגוגל תשלם 50 שח לחודש
הסתובבתי ברעיונות עבודה ,למדתי הכי הרבה מהחוויה הזו דווקה
17/08/2015 | 11:02
8
107
חשבתי שאני מתכנת טוב אבל אחרי סבב רעיונות עבודה
גיליתי את החסרונות שלי , מאוד מעניין אחלוק איתכם קצת
אני מתכנת אבל מאוד weby לכן הרבה דברים חסרים לי
חבל שלא למדתי לבד כי מתכנת טוב צריך לדעת הכל
בתחומים הבאים צריך לימוד יום יומי ומי שלא לומד לא יהיה רלונטי בעתיד
 
sql ברמה הכי גבוהה , מי שמשתמש בframe work יש לו בעיה
צריך לדעת לעשות את כל השאילתות שרגילים לעשות בfw בשניה אחת בsql
ברמות הכי גבוהות
views  , store procedures ועוד דברים הרבה יש בתחום שאני לא יודע
 
אני לא עובד עם web forms בכלל אז אני לא מכיר את כל שיחות sesions
שיש שם כי אני משתמש ב cshtml משהו שדומה ל php יותר
 
 
wcf services אין לי  שימוש בהם אבל כולם שואלים את זה ולכולם חשוב
דוגמה לשאלה ששאלו אותי , אם פתחת שתי console איך הם ידברו אחד עם השני ?
 
js שאלו אותי אם אני יכול טאורתית ליצר ספריה כמו jquery או כמו angular
בעצמי , אמרתי שכן , כי אני מאמים שבאמת אני יכול ,
אז הם שאלו אותי איך לפרטים , ושאלו אותי משהו שלא ידעתי לענות ,
איך מפעילים פונקציה כשאחד המשתנים קוראים ממנו או כותבים אליו
רק אחרי שחיפשתי מצאתי אבל לא ידעתי לפני . ותחלס ככה כותבים את כל הספריות האלה , ככה עושים binding
 
עם מישהו יש לו עוד תחומים כאלו אשמח לשמוע חויות מרעיונות עבודה של כולם
הנסיון הזה נראה לי אחד הדברים החשובים ביותר ,
ואיך אתם מדברים על השכר ? כמה צריך לבקש ?
ראיונות עבודה זו דרך טובה לדעת
18/08/2015 | 15:40
61
איפה אתה עומד, מה אתה צריך לשפר, מה בכלל מחפשים בחוץ וכו..
אל תתבייש לשאול אם אתה לא יודע לענות..
 
בנוגע לפרוצדורות וכל מה שקשור לSQL, זה נראה לי ברור
שחובה לדעת או לפחות לעשות מעבר על הנושא לפני שנכנסים לראיון,
כי גם אם לא תיגע בזה ירצו לדעת שאתה יודע.
 
בנוגע לשכר, תבדוק עם חברים שנמצאים בתחום דומה לשלך כמה מרוויחים,
יש טבלאות שכר שכל מיני חברות השמה מפרסמות, ביחד עם שנות הנסיון שלך
וכמה שאתה חושב שאתה שווה - תעשה איזה ממוצע, תוסיף עוד איזה אלף או שתיים ואת זה תבקש,
כדי שיהיה לאן לרדת אם הם ירצו אותך אבל בפחות.
לא הבנתי מה הפירוש?
18/08/2015 | 21:48
5
58
"איך מפעילים פונקציה כשאחד המשתנים קוראים ממנו או כותבים אליו". אשמח להסבר.
מממ
19/08/2015 | 00:53
4
60
Getter/setter
 
אפשר גם על פי implicit type operator
 
שברגע שמנסים לקרוא אותו , אז מופעלת פונקציה.
יש את זה בES6, מוזר ששואלים על זה בראיון
19/08/2015 | 10:42
33
אווופס חשבתי הוא מדבר על #C.... בכל מקרה -
19/08/2015 | 11:51
2
55
אני לא חושב שהוא דיבר על GETTER SETTER ב ES6.
 
אני חושב שהמראיין התכוון ל defineProperty שיש כבר מימים עברו או __definegetter__
 
דוגמא
 
 
אני דווקא חשבתי על משהו פשוט בהרבה
19/08/2015 | 13:50
1
43
סתם על הבנה מתי פרמטר הוא reference, ומתי הוא value:
לא נראה לי.
19/08/2015 | 18:41
45
ומה עם קריאה ? תבנה לזה גם ?
 
יש 3 דרכים :
DefineProperty
__definesetter/getter__
object.observe
 
הדרך היום הכי מקובלת זה Object.observe.
 
אני כמעט בטוח שהוא התכוון לזה.
 
 
אם אתה מחפש לעבוד בWEB שלח לי בפרטי טלפון שלך
20/08/2015 | 11:45
25
כיצד ניגשים לפרויקט כזה?
19/08/2015 | 08:47
1
66
אני מעוניין לבנות סוג של מערכת ERP.
בעיקר הכנסה ,שליפה והצגה של נתוני DB דרך ממשק של אתר אינטרנט בצורות שונות.
בדקתי את wordpress ואין מספיק תמיכה בנושא.
חשבתי להשתמש ב- wordpress כבסיס האתר ועליו לתכנת ב- PHP
אני מתכנן לבנות את האתר בעצמי.
יש לי ידע בתכנות , אבל אין לי ידע בתכנות front end.
האם זאת הדרך הנכונה? האם כדאי להשתמש בשפת תכנות אחרת?
האם יש איזשהו כלי שמתאים לנושא שיכול להקל על הבניה?


תודה רבה על העזרה.
ERP זה מקצוע בפני עצמו
19/08/2015 | 12:43
39
מי שמתעסקים איתו לרוב, בעיקר בתחום בניית תוכנות ERP זה אנליסטים ואנשיפיננסים\לוגיסטיקה וכיוצ"ב.
 
מערכת ERP זה תוכנה שאם אתה רוצה לבנות אותה אתה צריך להכיר את התחום, זה לא ספר טלפונים שאתה יכול לבנות אותו לפי רצונותיך. אנשים יקנו תוכנת ERP רק אם היא תתמוך בתקנים ידועים שמקובלים בשוק.
 
לבנות ERP על בסיס וורדפרס, זה בערך כמו לקחת מנוע של מכסחת דשא כבסיס למכונית מרוץ
 
בנוסף, זה פורום למתכנתים שיש להם בעיות בתכנות, בתחום דוט-נט, וזה לא נראה לי המקרה, אני די בטוח שהפורום הזה הוא לא המקום שתוכל לקבל בו תשובה לשאלה שלך
 
בברכה,
זיו
קוד פירסט , מפתח חיצוני הפך לראשי
17/08/2015 | 19:49
1
66
שלום, יש לי שתי טבלאות שאני רוצה לשמור על יחס 1:1 ,
אבל משום מה המפתח החיצוני הפך למפתח הראשי של הטבלה, והשדה שאמור להחזיק את המפתח יש לו את הערך " 0" (זירו)  .
אין לי בעיה פשוט לישם ולתת לשדה שאמרו להיות המפתח את אותו אידי שיש לחיצוני ונגיד להוסיף ספרות מימין לאידי, (ע"מ שמשתמש יוכלו לערוך את הנתונים ) השאלה היא:
א. האם זה "בסט פרקטיס " ?
ב. האם להתעקש ולנסות להבין למה המפתחות התהפכו ?
קצת קוד..
     public class Organisation
   {
       [Key]
       public int OrganisationId { get; set; }
    
       public string organisationName { get; set; }
       public string FirstName { get; internal set; }
       public string LastName { get; internal set; }

       public virtual ApplicationUser User { get; set; }
       [Required]
       public string ApplicationUserId { get; set; }

       //   [ForeignKey("OrganisationDetalisId")]
       public int? OrganisationDetalisId { get; set; }
       public virtual OrganisationDetalis organisationDetalis { get; set; }
       public virtual ICollection<Aeroa> aeroa { get; set; }
       public virtual ICollection<Order> orders { get; set; }
      
   }
public class OrganisationDetalis
   {
       [Key]
       public int OrganisationDetalisId { get; set; }
      //הוסר בשביל קוד נקי
     
       public int OrganisationId { get; set; }
       public virtual Organisation organisation { get; set; }
   }
 protected override void OnModelCreating(DbModelBuilder modelBuilder)
       {
           modelBuilder.Entity<OrganisationDetalis>()
               .HasKey(o => o.OrganisationId);
           modelBuilder.Entity<Organisation>()
               .HasOptional(ad => ad.organisationDetalis).WithRequired(oo => oo.organisation);
           base.OnModelCreating(modelBuilder);

       }
  CREATE TABLE [dbo].[OrganisationDetalis] (
//זה הפך להיות מפתח    
[OrganisationId]        INT            NOT NULL,
//בכל שורת נתונים הערך הוא 0
   [OrganisationDetalisId] INT            NOT NULL,
   [City]                  NVARCHAR (MAX) NULL,
   [Number]                NVARCHAR (MAX) NULL,
   [Street]                NVARCHAR (MAX) NULL,
   [PostelCode]            NVARCHAR (MAX) NULL,
   [Contact]               NVARCHAR (MAX) NULL,
   [ContactPhone]          INT            NULL,
   [Email]                 NVARCHAR (MAX) NULL,
   [Logo]                  NVARCHAR (MAX) NULL,
   [AnyPic]                NVARCHAR (MAX) NULL,
   [WebSite]               NVARCHAR (MAX) NULL,
   [OrgPayString]          NVARCHAR (MAX) NULL,
   [IsTaxAble]             BIT            NOT NULL,
   [IsAthorize]            BIT            NOT NULL,
   CONSTRAINT [PK_dbo.OrganisationDetalis] PRIMARY KEY CLUSTERED ([OrganisationId] ASC),
   CONSTRAINT [FK_dbo.OrganisationDetalis_dbo.Organisations_OrganisationId] FOREIGN KEY ([OrganisationId]) REFERENCES [dbo].[Organisations] ([OrganisationId])
);
GO
CREATE NONCLUSTERED INDEX [IX_OrganisationId]
   ON [dbo].[OrganisationDetalis]([OrganisationId] ASC);

תודה.
תנסה אולי לפשט את העינין
17/08/2015 | 21:05
36
תבנה 2 קלאסים פשוטים שמכילים שדה Id ושאחד מכיל את השני אבל לא ההפך
 public class Organization
{
public int OrganizationId {get; set;} // if you go by conventions, you dont need to specify the [Key] attr

public virtual OrganizationDetails OrganizationDetails { get; set; } // this is a navigation property
}

public class OrganizationDetails
{
public int OrganizationDetailsId {get; set;} // once again - convention no attr

public string SomeRandomData { get; set; }
}
אל תכניס לו מידע על למי יש איזה מפתח ולמה - תן לEF להבין הכל לפי קונבנציות. משם תגדיל את המודל שלך.
אמורות להתקבל 2 טבלאות, האחת תכיל מפתח של השני אבל לא ההפך
אגב - החלוקה שלך ל Org ו OrgDetails שבאים ביחד 1:1 מוזר בעיניי, אבל אם זה עושה לך היגיון, לך על זה.
עזרה
14/08/2015 | 16:35
6
91
היי לחבר שלי יש עוד מעט יום הולדת והוא מתכנת. חשבתי להפתיע אותו עם עוגה בצורת מחשב ועליה כתוב ברכה בצורת קוד. הבעיה, אני לא מבינה כלום בקודים.. מישהי יכול לעזור לי לנסח ברכה בצורת קוד מצחיקה ליומולדת?
מה גודל העוגה ?
14/08/2015 | 17:56
2
38
לא זו השאלה.
16/08/2015 | 03:22
1
61
השאלה היא איפה, איפה איפה העוגה?
 
(הייתי מפנה את השואלת ל stackoverflow, שם ידעו להתמודד יותר טוב עם אתגרים כאלה.)
16/08/2015 | 11:15
13
רעיון נחמד :)
16/08/2015 | 19:46
2
85
 while (age < 120) {
   if (month == 1 && day == 1) {
       age++;
       print "Happy birthday!";
   }
}
 
להחליף את המספרים לערכים האמיתיים של התאריך יום הולדת.
 
ולצורך ההסבר, כיוון שאמרת שאין לך מושג בקוד, זה אומר באופן פשטני:
כל עוד הגיל קטן מ-120: אם היום והחודש מתאימים לתאריך יום הולדת, אז תוסיף עוד 1 לגיל ותציג Happy Birthday!
לא ירוץ :)
17/08/2015 | 10:02
29
17/08/2015 | 15:34
17
pdf עם itextsharp
13/08/2015 | 18:32
3
64
מישהו התעסק כבר? יש איזה ניסיון?
ביישום mvc אני צריך להדפיס סוג של מדבקות, שבאות 6 בדף.
אני מתלבט איך להתחיל את הנושא. האם ליצור דף אחד גדול ולשתול את הערכים במקומות, או לעשות 6 מסמכים קטנים ולעשות להם merge ?
האמת שאני בכלל לא רואה בגוגל הרבה דוגמאות ליצירת מסמכים עם itextsharp. הרוב עוסקים בהמרה של html ל pdf . אצלי זה כנראה לא פתרון טוב, כי אני צריך דיוק מילימטרי במיקום המדבקות והמרווחים ביניהן.
אם למישהו יש דוגמית, לינק, רעיון? אשמח לשמוע.
 
אתה לא יודע איפה לחפש
14/08/2015 | 00:47
1
54
אתה צודק!
14/08/2015 | 03:41
44
תודה. אכן מאמר טוב וחשוב, למרות שהוא לא נוגע לבעיה הממשית שלי, שהיא התמודדות עם 6 אזורים זהים שחוזרים על עצמם. בכל זאת יש בו דברים מועילים.
 
הגישה שאני מנסה כרגע היא שימוש ב pdfStamper . כלומר, לבנות pdf אחד שהוא קובץ המדבקה, ולעשות אותו כטופס עם שדות שאפשר למלא. ואז בקובץ האמיתי להשתמש בו כ"חותמת" ולתת 6 חותמות כאלה לאורך הדף. עשיתי את זה פעם באיזה מקום עבודה, חבל שלא שמרתי את הקוד.
למי שמתעניין, הנה הסבר על הנושא:
 
אם זה MVC אז זו אפליקציית דפדפן, באיזה צד תתבצע ההדפסה?
18/08/2015 | 11:28
20
אם זה על הקליינט, אז PDF זה פתרון סביר, אבל אתה יכול גם להכין דף HTML עם CSS להדפסה, זה נראה לי פשוט בכמה סדרי גודל
 
אם זה על הסרבר, אתה יכול ישר להכין מסמך להדפסה בעזרת ספרייה כלשהי שיודעת לייצר מסמכי הדפסה, גם זה לדעתי יהיה לך יותר פשוט, כי זה יחסוך לך שלב בתהליך
 
בברכה,
זיו
מוכנה לשלם לעזרה לתותחים בלבד!!
12/08/2015 | 18:22
11
119
אני צריכה להוציא את כתובות הסטרים מהאתר הזה כך שאוכל לנגן אותו בתוכנת  VLC
 
מבטיחה פצויי הוגן
 
בדרך כל זה כתובת MMS  או HTTP
 
תודה
דנה
400 שקל לשעה או חלקה של שעה - זורם?
12/08/2015 | 19:38
45
תקשיבי - זו פעם שנייה כבר
13/08/2015 | 09:18
97
וזיו כבר ענה לך שההודעה לא במקום וככה לא שואלים
שלא נדבר על הרלוונטיות לפורום
מה יהיה ?
כמה זה פיצוי הוגן לדעתך?
13/08/2015 | 13:29
8
63
בסופו של דבר כל אחד יהיה מוכן לשבת ולחפור בדף הזה בשביל למצוא את הכתובת של הסטרים בשביל השכר המתאים לו, ככה שזה תלוי בעיקר במחיר.
 
שימי פה סכום על השולחן, ואני מבטיח לך שאם הוא יהיה גבוה מספיק, כולם ישמחו לעזור לך 
 
בברכה,
זיו
320 שקל זהו
13/08/2015 | 16:17
7
44
תודה למי שעזר 1500 שקל יקר אבל שווה
17/08/2015 | 08:16
6
35
שילמת על זה 1500 ?
18/08/2015 | 15:04
5
18
כן כי אף אחד לא הצליח פה
18/08/2015 | 19:05
4
38
נראה אותך מצליח זה קשה צריך להיות ברמה גבוהה
את מתכוונת לכתובת הזאת של ה flash שהם מריצים ?
18/08/2015 | 22:53
3
37
כן אבל בפנים יש כתובת סטרים שקשה להוציא
19/08/2015 | 07:17
2
19
הסבר בתוך הנגן עצמו יש כתובת שידור
19/08/2015 | 10:28
1
35
שאם שימים אותה בתוך נגן מדייה אפשר לראות את הערוץ
 
הנה הכתובת
19/08/2015 | 20:41
35
 
צריך להוציא כתובת סטרים החוצה
לימוד MVC
13/08/2015 | 09:41
2
60
יש טעם ללמוד גרסאות קודמות או ישר לרוץ על גירסה 5 ?
חמש. חמש.
13/08/2015 | 13:12
1
56
אולי אפילו שש שתושק בקרוב מאד. [asp.net 5 & mvc 6]
תודה
16/08/2015 | 07:39
14
פיתוח multiplatform ב-mono - מי מכיר?
13/08/2015 | 11:14
2
38
אני מעוניין לבנות תוכנת דסקטופ שתעבוד על כל מערכות ההפעלה שאפשר להריץ עליהן מונו, כמובן בשאיפה שזה יהיה כמה שיותר מערכות הפעלה, אבל החשובות זה בעיקר Windows/Linux/Mac (בעדיפות שניה מערכות הפעלה של טאבלטים\טלפונים למיניהם)
 
מי עבד פעם בסביבה שהיא באמת מיועדת לכל הפלטפורמות האלה? גם זאמארין לוקח, גם יוניטי, לא משנה לי באמת אם זו סביבת 2D או 3D לאפליקציות ביזנס או משחקים, העיקר שזה בסוף עובד אותו דבר בכל מערכת הפעלה.
 
קראתי כבר על זה הרבה, הורדתי ימבה סביבות והתקנתי המון דברים, אני מחפש מישהו שכבר עשה את זה להתייעץ איתו לגבי כמה נושאים
 
תודה,
זיו
מצאתי בסוף, אז למי שמתעניין או יצטרך יום אחד בעתיד
18/08/2015 | 11:37
1
23
כמו שאמרתי יש כמובן את יוניטי, שזה סביבת משחקים נפלאה ומהודרת ביותר, וגם רצה על כמעט כל פלטפורמה קיימת, אבל היא מאד מוכוונת למשחקים ולכן למי שצריך לכתוב אפליקציות ביזנס היא קצת פחות תתאים. בנוסף זו סביבה שלמה עם המון יכולות, ולכן גם יש המון מה ללמוד על איך לעבוד איתה לפני שמתחילים לעבוד
 
למי שצריך אפליקציות קרוס-פלאטפורם, גם לביזנס וגם למשחקים, מצאתי שתי אפשרויות נחמדות, אני עדיין לומד ואעדכן בהמשך כשיהיה מה לראות:
 
הראשונה זה CocosSharp שזה פורטינג של Cocos2D המפורסם (אם אני לא טועה הגיע במקור מ-iOS) לסביבת מונו. מי שלקח את הפורט הקיים לשלב הבא (מ-"עובד" ל"קל לפתח איתו דברים") זה Xamarin והקוד שלו זמין דרך גיט-האב:
 
השני, שזה באמת הדבר המדהים באמת, זה EmptyKeys
זו סביבה לפיתוח אפליקציות זאמל, שעוברות תרגום לסביבת מונו, ולפחות בתאוריה אמורות לדעת לרוץ (מעל גבי MonoGame או CocosSharp ועוד כמה) על כל פלטפורמה שיודעת גם להריץ מונו.
לפחות לפי האתר, לכל הפיתוח אחראי בחור צ'כי, פיליפ דוסק, שעשה את כל העבודה בעצמו. די מדהים
 
תהנו,
זיו
כן|
19/08/2015 | 14:06
9
אובייקט של C# שמחזיר בסיבוכיות=1 מרשימה ממויינת.
11/08/2015 | 10:41
12
73
שלום,

יש איזה אובייקט של C# שמחזיר בסיבוכיות=1 איבר רצוי מרשימה ממוינת? איך הוא נקרא?

תודה.
מערך מאונדקס ממויין?
11/08/2015 | 11:35
54
Dictionary
11/08/2015 | 18:52
10
34
הוא לא ממיון - צריך להזהר עם זה...
11/08/2015 | 19:39
9
48
כדי לגרום לזה להיות ממויין צריך להבטיח שhash של ה key שלך יהיה רציף...
מה ?
11/08/2015 | 22:54
8
46
הוא מוציא יותר מהר מרשימה ממוינת.
(בהנחה שמימשך נכון את GetHashCode)
 
מערך מאונדקס ממויין מוציא בזמן קבוע...לא רשימה מקושרת
12/08/2015 | 09:48
7
45
אין יותר מהר מזה...
הוא לא דיבר על הכנסה.
 
יש מבנה ב#C שנכראה OrderedDictionary ששומר במקביל סדר הכנסה, שישתמש בזה. לא צריך לממש את gethashcode מה שכנראה יסתבר כבלתי אפשרי במקרה הטוב, ובמקרה הרע יביא להמון collisions במפה ואז יגרום לזמני הוצאה/הכנסה לא טובים במילא, או מימוש לא יעיל של gethashcode שיתן זמני הוצאה טובים אבל זמן חישוב hash גרוע.
כנראה אנחנו לא על אותו ערץ
12/08/2015 | 10:36
3
40
הגבתי בעקבות התגובה שלך ך HACKPIINT
לא הבנתי את התגובה שלך אליו
DICTIONARY מוציא בזמן יותר מהיר מכל רשימה ממוינת
דרך אגב - מוזר
12/08/2015 | 11:03
1
42
ידוע לי ש DICTIONARY מתבסס על HASHTABLE
 
אבל תחפש פה את המילה HASHTABLE :
 
אין כלום
 
מצאתי
12/08/2015 | 11:12
30
זה לא משמש ב HASHTABLק כ קלאס של DOT NET אלא כהגדרה כמבנה נתונים
אחרת אין שום יתרון ל GENERIC מבחינת CASTING
אתה שוב מדבר על רשימה
12/08/2015 | 13:24
24
רשימה -> זמן הוצאה תלוי באורך הרשימה כלומר O(n)
מערך ממויין -> זמן הוצאה לא תלוי בכלום כי לגשת לאיבר במערך לוקח O(1)
הכנסה למערך ממויין היא יקרה כי צריך למצוא לאן להכניס את האיבר החדש ובמקרה הצורך להגדיל את המערך.
 
פרט ל linkedlist עד כמה שאני יודע כל מבני הנתונים של C# משתמשים בקרביים שלהם במערכים כדי להחזיק מידע
גם ב OD צריך לממש HASHCODE
12/08/2015 | 12:35
2
24
ומה הכוונה שזה יסתבר כבלתי אפשרי ?? HASHCODE צריך כולה לתת אינדקציה האם שני אוביקטים שונים אחד מהשני, זה הכל.
חוץ מזה הוא גם נותן לך את הindex שבו ה hashmap
12/08/2015 | 13:37
1
30
יתחיל לחפש תא פנוי להכניס אליו את האיבר שלך בהנתן המפתח שאתה מביא (במקרה של #C לדעתי מדובר ב bucketing אבל צריך לבדוק את זה)
 
אם מישהו סתם ככה ינסה לממש את ה GetHashCode בצורה לא יעילה על המפתח הוא יכול לגרום ליותר collisions במיפוי של אלמנטים לתוך המפה ועל כן יפגע ביעילות של ההוצאה שלה וההכנסה שלה.
 
 The Dictionary class differs from the Hashtable class in more ways than one. In addition to being strongly-typed, the Dictionary also employs a different collision resolution strategy than the Hashtable class, using a technique referred to as chaining. Recall that with probing, in the event of a collision another slot in the list of buckets is tried. (With rehashing, the hash is recomputed, and that new slot is tried.) With chaining, however, a secondary data structure is utilized to hold any collisions. Specifically, each slot in the Dictionary has an array of elements that map to that bucket. In the event of a collision, the colliding element is prepended to the bucket's list.
 
בקיצור - לא הייתי מתעסק עם GetHashCode של המפתח מבלי להבין איך לממש אותו ככה שהוא לא יגרום ליותר collisions.
לא דיברתי על לממש בעצמי השקוד.
12/08/2015 | 16:39
26
דיברתי שאם הוא לא יממש באופן נכון - אז יצחיל חיפוש לינארי
דבר שיפגע בביצועים
אבל נראה לי זה לא הנושא המקורי  , ונראה לי אנו מדברים על דברים שונים ( לא התעמקתי בשאלה האמת)
connaction string to Sql server with windows authetication
12/08/2015 | 11:34
2
34
אני מנסה להתחבר ל DB באמצעות windows authentication.
ניסיתי
  Data Source=myserver;Initial Catalog=mydbname;Trusted_Connection=Yes;Persist Security Info=False;
ב web config יש לי 
  <identity impersonate="true" />
<authentication mode="Windows" />
הבעיה היא שבשרת עצמו כשאני גולש באמצעות localhost או שם השרת
אני מגיע לאתר ורואה את המידע שבתוכו
 
ממחשב אחר ברשת, אני רואה את האתר אבל לא מקבל מידע.
למה אני לא משתמש ב-mssql login
12/08/2015 | 11:40
1
24
מכיוון שהסיסמאות ליוזרים ב DB משתנות כל חודשיים, ולא יהיה מי שיעדכן את הסיסמא החדשה.
אני חושב שמה שאתה מחפש זה SSPI לא?
12/08/2015 | 13:48
20
בכל מקרה מה שאתה צריך לשים בconnection string שאתה רוצה חיבור SSPI
ולדאוג שהאפליקציה שלך ב application pool של IIS תרוץ תחת הuser שאיתו אתה רוצה להתחבר.
אתה גם צריך לדאוג שלuser הזה ב DB תהיה הרשאה של חיבור/קריאה/כתיבה ל db
 "Data Source=myServerAddress;Initial Catalog=myDataBase;Integrated Security=SSPI;"
 
עבודה...
10/08/2015 | 11:46
76
היי חבר'ה אני מוצא את עצמי ברגע שצריך לחפש עבודה חדשה.
אני פתוח להצעות :)
אעביר קוח/לינקאין בפרטי חברים.
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
Flix וידאו
אביעד מחשבים
אביעד מחשבים
פורום מחשבים ניידים
פורום מחשבים ניידים
קומונות
קומונה לרוכבי אופני-הרים.קומונת AM כשמה כן היא - All Mounta...
כאן תקבלו מבזקי-חדשות בזמן אמת ודיווחים ראשוניים מסביב לשעו...
עדכונים שוטפים
21:04 | 27.08.15 saar85
19:17 | 26.08.15 דוד גילי
19:46 | 25.08.15 דוד גילי
19:55 | 24.08.15 דוד גילי
11:51 | 24.08.15 ssfrank
19:37 | 20.08.15 Royi Namir
16:35 | 14.08.15 meatball1
18:32 | 13.08.15 דוד גילי
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ