בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

התממשקות ל API באתר ETSY
21/08/14 04:48
יצא למישהו להתממשק ל API באתר www.etsy.com?
asp.net mvc & signalr לא עובד אצל לקוחות בזק בינלאומי
20/08/14 08:29
21צפיות
היי,
יש לי בעייה עם ASP.NET MVC4 ו-SignalR2.
 
בניתי אתר על טהרת הזמן אמת בעזרת סיגנלר, והכל עובד מעולה, כל הפעולות שצריכות להתרחש אכן מתרחשות והכל עובד מהר.
אבל אז גליתי בעייה מוזרה שקורית אך ורק עבור לקוחות ספקית האינטרנט בזק בינלאומי.
 
החיבור לסיגנלר עבור אותם לקוחות עובד, וכאשר מתקבלות קריאות עבור פונקציות לקוח אצלם הן מתרחשות ללא בעייה. אבל, כשלקוח של בזק בינלאומי מנסה להפעיל פונקצית סינגלר בשרת (שיושבת ב-Hub) הפונקציה לא מצליחה להקרא בשרת.
 
הגדרתי את השאלה ב-stackoverflow כולל לוג של Signalr כשהוא נכשל, וכשהוא עובד:
http://stackoverflow.com/questions/25351462/signal...
 
כרגע לא מצליח למצוא תשובה בשום מקום, וגם בstackoverflow לא עונים לי. יש מצב שמישהו מכם נתקל בבעייה או שיש לכם רעיונות איך לגשת אליה? כי אני כבר אובד עיצות ושוקל תכנות כל הזמן אמת מחדש בשירות אחר לא הגיוני להגביל את האתר מלקוחות ספקית אינטרנט שלמה...
º
לינק לדוגמא?
20/08/14 11:09
5צפיות
קישור לאתר
20/08/14 17:34
11צפיות
זה פיילוט לאתר שאני עובד עליו. הנה הקישור:
אפשר לראות שכאשר משתמש מבצע התחברות אז בדף הראשי הסיגנלר מוסיף אותו לרשימת מחוברים,
ולעומת זאת כשלוחצים בתחתית הדף על הכפתור "נושאים ישנים יותר" הוא מבצע Invoking לפונקציה על השרת, אבל היא לא מופעלת (כאשר היא כן תקינה אז היא קוראת ל2 פונקציות צד לקוח, ולבסוף מתקבלת הודעת Invoked ב-Log).
 
יש כפתור נושאים ישנים יותר גם פה:
 
אצל כל הגולשים הכל עובד בסדר עם הסיגנלר. אצל גולשים של בזק בנלאומי הכפתור של "נושאים ישנים יותר" לא עובד, או לפחות ספציפית אצל שניים שאמרו לי כולל אותי כשהתחברתי דרכם כדי לבדוק את הנושא (ולכן קשה לי לומר אם זה גורף עבור כלל לקוחות בזק בינלאומי משום שהמדגם שלי מאוד קטן, אבל כרגע אני מניח שזה כן גורף).
º
אני עם בזק בינ"ל וזה עובד...
20/08/14 21:26
3צפיות
º
הייתי בודק מה פידלר אומר ... הלוג בסיגנלר לא אומר הרבה
20/08/14 12:20
6צפיות
והגעת רחוק מדי לחשוב שזה בISP, יש לך עוד המון תחנות לבדוק
20/08/14 19:21
17צפיות
לפני ההשערה הזאת
פידלר?
20/08/14 21:47
10צפיות
מה זה אומר לבדוק מה פידלר אומר?
ואיזה עוד תחנות אני יכול לבדוק בדרך להכרעה שהבעייה ב-ISP?
פידלר
20/08/14 21:53
13צפיות
 
זה כלי לבדיקה וניטור של התעבורה ברשת.
חובה להכיר, זה מאד שימושי כשאתה עובד בכל צורה של תקשורת.
אתה חושב שאתה שולח X על פני הרשת? וודא עם פידלר.
יש לו גם הרבה פונקציות אחרות, כמו יצירה של שליחה. אתה רוצה לשלוח משהו לווב סרביס ולראות מה הוא מחזיר? פידלר עושה את זה בשבילך.
גגל ולמד.
 
^ זהירות
20/08/14 22:55
9צפיות
Fiddler עלול גם לשנות את התקשורת
 
במקרה של SignalR, אם לא מפעילים שם את האפשרות של Stream, אז  SSE למשל לעולם לא יעבוד.
הכותרת שלי מפחידה מדי
20/08/14 23:28
6צפיות
אין הרבה כלים שמתקרבים לרמת השימושיות של הכלי הזה, אבל צריך להכיר לעומק שהוא לא נטול השלכות.
|תפוז| אנשים דואג לעבודה שלכם
20/08/14 10:14
5צפיות
|מחשב|היום בין השעות 16:00-18:00 נארח בפורום עבודה בהיי-טק את דורון לבישטיין. יזם, שותף במיזם ריסטארט למציאת פתרונות תעסוקה בגיל הביניים.
דורון ישמח להתייחס לשינויים שחלים בשוק העבודה בענף ההיי טק, על הבעיה הבלתי נתפסת שבני 40 ומעלה מוצאים את עצמם מבוגרים מדיי ונפלטים ממעגל התעסוקה.

מוזמנים לשרשר את שאלותיכם לדורון
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
AsParallel() is not so parallel
18/08/14 01:08
70צפיות
I had a funny incidence with PLINQ. I was executing this method:
 bool IsAnyDeviceConnected()
{
  return m_devices.Any(d => d.IsConnected);
}
In the 'negative' case, it took long time as IsConnected waits for response until timeout.
So I switched to:
 bool IsAnyDeviceConnected()
{
  return m_devices.AsParallel().Any(d => d.IsConnected);
}
This did not change execution time at all!
Switching to:
 bool IsAnyDeviceConnected()
{
  var res = Parallel.ForEach(m_devices,
     (d,loopState) => {  
        if (d.IsConnected)
           loopState.Stop();
     });
  return !res.IsCompleted;
}
Worked as expected.
 
I've never used PLINQ before, and was surprised it did not provide the expected result.
If this is your case
18/08/14 07:47
45צפיות
ניסית לאלץ את המקבול?
18/08/14 08:52
82צפיות
ישנן היוריסטיקות מסויימות שלפיהן PLINQ עשוי להחליט לבטל את ניסיון המקבול במידה והוא מעריך שהרצה סיריאלית תיתן תוצאה טובה יותר.
אפשר לאלץ אותו למקבל את העבודה בעזרת ExecutionMode מתאים.
º
TBT
18/08/14 09:02
14צפיות
º
thanks! indeed works, learned something new
19/08/14 09:59
15צפיות
אני מעדיף את הפיתרון שאתה רשמת.
19/08/14 11:09
55צפיות
למה ?
אני לא חושב ש  ANY יודע שהוא בא אחרי ASPARALLEL
ונראה לי(!) ש הט'רדים האחרים ימשיכו בתפקיד שלהם
לעומת מה שאתה עשית וקראת ל STOP משמע - לא יהיה עוד רישום לעבודה , רישומים שכבר נעשו - ירוצו , והמטרה בכללי זה לסיים את הפעולה כמה שיותר מהר. ( כפי שאתה עשית)
לעומת זאת - הכרחת ה פרללליזם - בלי(!!!!) CANCELLATION TOKEN - כפי שאתה עשית - יגרום לריצה סתם של ט'רדים.
 
   internal static bool Any<T>(this IEnumerable<T> source, Func<T, bool> predicate) {
           foreach (T element in source) {
               if (predicate(element)) {
                   return true;
               }
           }
           return false;
       }
 
יחד עם זאת אני חייב לציין שאני לא בטוח , ובוודאי שזה מעורר חשיבה. תודה
 
 
שאלה
19/08/14 11:42
38צפיות
האם הוא ישתמש בTPL או Threading רגיל?
>
הודעה זו מכילה תמונות
19/08/14 12:02
54צפיות
IMHO - שימוש ב ASPARALLEL זה PLINQ
ה TPL שאתה מדבר עליו מכיל רק 2 קטגוריות שזה PARALLEL CLASS , ו TASK
כך ש PLINQ לא ירוץ עם TASKS. אם כי עם THREAD POOLS
 
 
לא הבנתי את התשובה שלך,
19/08/14 15:26
24צפיות
האם אפשר בבקשה לפרט, למה התכוונת?
מה שהתכוונתי זה ש TPL זה איגוד (ציור) של ספריות ה TASK וה
20/08/14 10:07
17צפיות
PARALLEL
 
PLINQ מעל ה TASK CLASS   (שהוא חלק מה TPL)
ה TASK ישתמש ב THREADPOOLS
כמו ש טרול אמר - ( לא חובה להשתמש ב THREADPOOL - אלא אם כן שמת לו LONGRUNNING) - או שהוא בוחר על פי HEURISTICS
º
הבנתי תודה
20/08/14 11:55
2צפיות
PLINQ is based on TPL as you can see in the code
20/08/14 09:40
22צפיות
And TPL is based on ThreadPool (excluding 'long running') as you can also see in the code.
º
20/08/14 09:56
1צפיות
כמו שחשבתי - טעיתי
19/08/14 11:51
43צפיות
זה לא הקוד הנכון
 
הקוד הנכון הוא תחת ParallelEnumerable
שהוא כן מטפל ב CANCELLATION
 
קבל ביטול.
רועי תארגן אולי איזה מפגש תעשה לנו הרצאה על PARALLEL ואולי
19/08/14 15:28
31צפיות
גם איזה מעדנים חדשים מהקליינט...?
 
בעיה בהרצה..asp.net (web developer)
20/08/14 09:38
11צפיות
מה השגיאה הזאת אומרת ואיך אוכל לפתור אותה? 
Error    1    'ASP.authors_aspx' does not contain a definition for 'SqlDataSource1_Selecting' and no extension method 'SqlDataSource1_Selecting' accepting a first argument of type 'ASP.authors_aspx' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)    C:\Users\Itay\Documents\Visual Studio 2008\WebSites\WebSite1\Authors.aspx    47    
 
 
 
תודה. 
התיעצות לגבי שיפורי קוד ב MVC ו RAZOR
18/08/14 14:00
38צפיות

כיצד אני יכול לעשות את הדבר הבא:
אני מייצר " לוח שיעורים"  מנהלים אמורים להכניס שיעורים שעות ימים וכו',
בגלל מגבלות של עברית נתתי לכל יום יצוג מספרי 1-7 ואז המנהל בוחר במספר המייצג.
עכשיו אני צריך להציג בפני המשתמשים את השיעורים היום + יום למחרת עם השם של היום (יום ראשון שני וכו')
 חשבתי להשתמש ב "סוויץ וקייס "  ב"רזור וויו ", רק שאני לא בטוח שזה יותר מידי קוד בשביל ה "רזור וויו"
 אני מחפש דרך יותר חכמה לעשות את זה..
קצת קוד
http://pastebin.com/ngVRcpr7
http://pastebin.com/ngVRcpr7
אני מקווה שהשאלה ברורה .
תשתמש עם Culture
18/08/14 16:10
34צפיות
זו דרך לא רעה.
18/08/14 16:35
29צפיות
אם כי מה שאני הייתי עושה, זה להכין את הכל בצד השרת, ולשלוח לקליינט viewModel מוכן עם שמות הימים וכל מה שצריך.
אגב, גם בפתרון הזה אפשר להשתמש ב culture למציאת שמות הימים. אם כי אני הייתי פשוט עושה טבלת ימים ועושה join . זה כי אני old school .
º
אה, זה בעצם מה שאמרת.
18/08/14 16:36
10צפיות
º
תודה, אבל ה-viewbag לא נותן שום תוצאות
18/08/14 17:01
16צפיות
מה זאת אומרת?
18/08/14 17:36
23צפיות
מה שאתה שם בו, זה מה שאתה מוצא. כשמו כן הוא: bag . סל. משמש להעברת דברים מצד שרת, לצד לקוח.
אבל אני חושב ש hackpoint רק נתן לך את הרעיון הכללי. במימוש שלך אני מניח שיש יותר מיום אחד, כן? יכולים להיות הרבה ימים, וכל אחד קשור למשהו אחר.
לכן, בוא נחזור לשיטה הבדוקה והנכונה: להכין ViewModel שמכיל את כל הדטה שאתה צריך בשביל למלא את ה view . וכדי למלא אותו בנתונים, לך יש מספר לדוגמה 2 וצריך להמיר אותו לטקסט "יום שני" . לזה אתה יכול להשתמש בכל מיני פטנטים, והפטנט של hackpoint הוא טוב מאד. אבל חשוב מאד שהנתונים יהיו מוכנים לפני שליחתם לצד הלקוח. ואתה יכול לראות אותם ולבדוק אותם טרם השליחה. ואז המשימה של הרייזור היא מאד פשוטה, שים את הנתון פה, וגמרנו. אתה לא מטיל עליו שום חישובים.
מקווה שזה עוזר לך במשהו.
 
תגובה,
18/08/14 17:43
20צפיות
תודה על ההסבר,
הכל טוב ויפה, אני באמת אהבתי את מה שהוא עשה ונראה לי פתרון סבבה, אבל הלכתי על שיטת  קופי פיסט,
וה"ויו בג"  ריק
אתה יכול להסביר בדיוק מה אתה מעוניין לעשות?
18/08/14 20:06
23צפיות
כך אוכל להכין פרויקט לדוגמא ואעלה אותו לgit,כדי שכולם ילמדו מה ו איך צריך לעשות .
או קי בשמחה
19/08/14 12:46
22צפיות
אני משער שאתה תפתור את זה הרבה יותר טוב ממני אז מאוד אשמח לפתרון שלך.
אתן את זה בכלליות זה נראה לי יותר חכם,
אני צריך ליצור מערך שיעורים ולהציג אותו לפי ימי השבוע  העברים (יום א יום ב וכו' ) ולפי שעות
גם בפני מכניס הנתונים  (שיבל את רשימת הימים ברשימה נופלת (DDL) וגם כאשר אני מציג את זה למשתמשים (מעיין יומן שבועי של שיעורים).
תודה.
 
הבנתי
19/08/14 13:09
17צפיות
אז אתה צריך יומן פגישות, בדיוק כמו שיש בoutlook.
 
אתה יכול לתת דוגמא לזה לפחות HTML MOCKUP עם נתונים סטטיים?
הממ
19/08/14 13:54
22צפיות
the mockUp  נראה פחות מהותי, מבחינת סוגי הנתונים שאמרום להופיע אז נראה לי שהכי טוב שתראה מהם סוגי הנתונים שאמורים להופיע לפי הטבלה ב DB ,
   public int CourseId { get; set; }
       [Display(Name = "נושא השיעור")]
       public string Subject { get; set; }
       [Display(Name = "שעה:")]
       public string Time { get; set; }
       [Display(Name = "בימי")]

       public string days { get; set; }

       [Display(Name = "מיקום")]
       public string Location { get; set; }
       [Display(Name = "מיועד ל:")]
       public string IsFor { get; set; }
///..................
       [Display(Name = "מספר היום ")]
       [Range(1, 7, ErrorMessage = "מספר בן 1 ל7 יום א-1 יום ב-2 וכו")]
       public int daynumber { get; set; }
/////....................

       [Display(Name = "כותרת התמונה")]
       public string Title { get; set; }
       [Display(Name = "תמונה")]
       public string Url { get; set; }
       [Display(Name = "מלמד")]
       public int WriterId { get; set; }
       public virtual Writer Writer { get; set; }
       [Display(Name = "השהה פרסום -חופשות וכו'")]
       public bool Delay { get; set; }
   }
 
מערך טקסטואלי
20/08/14 00:57
12צפיות
של ימים, ואת הערך הנכון תשלוף בעזרת האינדקס.
וכמו שדוד גילי כתב- תעשה את זה בקונטרולר או משהו. שהView יקבל string מוכן
העתקת פרויקט וDB ל-דיסק און קי
18/08/14 07:13
43צפיות
שלום
אני וחברתי הכנו פרוייקט גמר בלפטופ שלה וכעת אני רואה עותק עבורי כדי שאוכל להציגו  בראיונות עבודה כשאתבקש
הבעיה היא שאין לי מושג איך אני יכולה להעתיק את כל הפרוייקט כולל ה-DB שנשמר ב-SQL SERVER
הפרוייקט כולו כולל מספר פתרונות ב-VISUAL STUDIO 2012
תוכלו לעזור לי כך שאעתיק את כל החומר ולא יחסר לי איזה קובץ פתאום?
תודה רבה
º
Web או Win?
18/08/14 17:20
14צפיות
º
web -MVC
18/08/14 21:58
12צפיות
º
תאחסן באינטרנט וגמרנו.
19/08/14 11:39
13צפיות
זה מאד פשוט.
19/08/14 15:20
29צפיות
את הקבצים: פשוט תעתיקו את כל הפרויקט לדיסק או קי שלכם.
DB : תעשו גיבוי, ושמרו את הקובץ. לא בשביל להראות, סתם לגיבוי.
תעשו בדטהבייס דיאגרמות, שיראו את הטבלאות ואת היחסים ביניהן, ותדפיסו.
והכי חשוב: תעלו את הפרויקט לרשת, שאפשר יהיה לראות את זה עובד. ככה מצד אחד אפשר להראות קוד ולדבר עליו, ומצד שני לראות את המוצר עובד.
אפשר כמובן לבוא לראיון עם לפטופ עם כל הקוד, וגם להריץ אם מבקשים.
 
שאלה פשוטה
הודעה זו מכילה תמונות
17/08/14 00:30
74צפיות
מישהו יודע למה Expression is always true?
זה מה שה-Resharper אומר, אבל לא הבנתי למה.
קודם כל HttpContext.Current אכן יכול להיות null
17/08/14 01:49
56צפיות
למרות שזה רק במקרים ספיציפיים כמו באפליקצית console.
מכיוון שאתה בודק כבר את התנאי הזה, הדרך היחידה להגיע אל התנאי השני זה אם HttpContext.Current הוא אכן לא null. במצב כזה, האפשרות היחידה היא ש Request יהיה null. אם נסתכל בעזרת dotPeek על הקוד הפנימי של HttpContext, אנחנו נראה ש Request הוא property עם get בלבד, והמקום היחיד שקובע אליו ערך ישירות לשדה הפרטי שלו הוא באתחול ב ctor של HttpContext. כלומר, אם קיים HttpContext.Current, הרי ש Request חייב להיות לא null.
 
Resharper כמובן לא מנתח את זה בזמן אמת, הם בנו מערכת Annotations עבור כל המחלקות המובנות של .net. המערכת הזאת מאפשרת להגדיר מראש האם properties או methods מסויימים הם CanBeNull או NotNull, ו Resharper יתייחס לכך ויעיר על בדיקות מיותרות או חסרות, ובעקבות אותו ניתוח לגבי Request, הם סימנו ש Request לא יכול להיות null אף פעם. לפיכך, הבדיקה של התנאי השני היא אכן מיותרת.
 
אתה יכול גם להשתמש באותו dll של Annotations עבור קוד שלך, אם תוסיף reference אליו, ו Resharper יתייחס לקוד שלך ויעיר בהתאם להגדרות שלך.
º
מתוחכמים... תודה רבה!
17/08/14 10:25
12צפיות
לא מכיר את הבפנים של הקוד, אבל
17/08/14 10:57
44צפיות
אם תחשוב על זה לרגע באופן מעשי - בשביל מה נוצר HttpContext? בשביל לספק מענה (Response) לבקשה (Request).
מה הערך של קונטקסט שכזה ללא בקשה? נאדה, גורנישט, יוק
 
מכאן שהגיוני ביותר שאם הקונטקסט עצמו אינו NULL אזי גם האובייקט של הבקשה איננו.
רישארפר אני לא אוהב אז אין לי מושג למה הוא אומר את זה, אבל זה בכל מקרה הגיוני שזה יהיה ככה
יש פה היגיון זה בטוח, אבל פה מדובר דווקא במערכת
17/08/14 22:48
27צפיות
של Annotations כמו ש-Miki רשם.
ממליץ לך להתקין R# ולבדוק את אחד הפרוייקטים, אם לא קיבלת שום המלצה שימושית נשמח לשמוע כאן.
אני מכיר את R# מזה שנים רבות
18/08/14 01:17
27צפיות
זה שאני לא משתמש בו זה לא בגלל שאני לא יודע מה הוא יכול, אלא בגלל שאני טיפוס כזה, שעושה את הכל אחרת. יש לי כמה חברים טובים שפעמיים בשבוע אומרים שמע בנאדם אתה חייב להתקין רישרפר זה יקמבן לך את החיים אתה לא תבין איך בכלל חשבת לתכנת קודם בלעדיו. פעם בשנתיים אני נכנע להצרותיהם, מוריד ומתקין וגם עובר איתם סדנה ממושכת להסתגלות חלקה, ויומיים מקסימום אחר-כך (לרוב פחות מיום) אני מסיר אותו ומודה לאלוהים הטוב שבשמיים שאפשר היום לבצע הסרה כמו בנאדם כי לפני כמה שנים להסיר את הרישרפר זה לא היה מספיק, כי הוא היה משאיר שאריות על המחשב ובתוך הסטודיו (לדוגמה קיצורי מקשים שזה נושא מאד רגיש אצלי) שהייתי רוצה למות במקום.
 
אני מכיר עוד כמה כמוני, אני לא בטוח שזה או זה עדיף, אני יודע שהקוד שלי ברמה מאד גבוהה (גם מבחינת התכנות אבל בעיקר מבחינת הסדר ושיטות העבודה) ואני גם יודע שאת "העבודה השחורה" של הקידוד אפשר לבצע תוך כדי שחושבים על הארכיטקטורה ובעיות אחרות שניצבות בפני, והן לרוב לוקחות את מרבית הזמן, ולא לכתוב אינטרפייס או לממש אותו.
 
לדברים שאני באמת חוזר עליהם הרבה יש לי סינפטים, וכל האמור לעיל מתקיים כמובן במידה שאני מצליח להתרכז למשך זמן ארוך מספיק כדי להזכר מה בכלל רציתי לעשות....
 
שבוע נפלא,
זיו
שאלה ב-asp.net
17/08/14 14:41
45צפיות
שלום לכולם אני חדש באיזור.
התחלתי ללמוד .net וצריך עזרה בפתרון בעיה:
 
Your Asp.net application runs on a restricted user account on local machine.
You need to access a file from a shared drive which requires additional premissions. what feature of asp.net you will be using to resolve the problem?
 
a. Change the permissions of restricted user account in which application rums.
b. Never access network shared resources.
c. Use asp.net impersonation
d. non of the above
 
מקווה שמותר לשאול כאן שאלות כאלה.
תודה מראש, גיא!
הכל חי ברשת
17/08/14 14:55
40צפיות
שאלה 22
bit.ly/VvoClT
יש גם ספרי תשובות לכל מבחני ההסמכה של MS
 
 
באמת???
17/08/14 15:14
30צפיות
ניסיתי לחפש ולא מצאתי!
איפה אני יכל למצוא ספר תשובות זה?
º
חפש על braindumps
17/08/14 15:54
15צפיות
|*|נפתח פורום סדרות ישראליות|*|
17/08/14 14:48
2צפיות
|טי-וי|אוהבים את הסדרה נויורק? חולים על משפחת זגורי? רוצים להיזכר בעופרה מלגעת באושר?
פתחנו במיוחד בשבילכם את פורום סדרות ישראליות בו תוכלו לדבר על כל היצירות הישראליות מכל השנים!

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר על סדרות ישראליות מהעבר, מההווה ושיהיו בעתיד:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
כתיבה לrichtextbox באתר מתוך אפלקציית VB
15/08/14 11:42
28צפיות
היי,
 
אני בונה אפליקצית דסקטופ בVB שעושה אוטומציה וכותבת נתונים לאתר WEB. אחד מהדברים שהאפליקציה עושה זה לכתוב מתוך האפליקציה לtext boxes שנמצאים באתר באמצעות שורת הקוד הבאה לדוגמא:
 
webbrowser1.Document.GetElementById("the id name of the html element..").SetAttribute("value", NumOfReturns)
 
הכל עובד טוב ויפה כאשר מדובר בtext box , אבל כשאני רוצה לכתוב לrichtextbox שמכילות אפשרות עיצוב שנמצאות שגם נמצאות באתר לא קורה כלום וזה לא עובד.
עשיתי מלא חיפושים בגוגל (לא מצאתי כלום בנושא)  . אשמח אם מישהו פעם נתקל במשהו דומה ויכול להכווין או לעזור
 
תודה
º
תבדוק בדיוק מה זה richtextbox ? באיזה אובייקט השתמשו?
15/08/14 12:43
12צפיות
textarea - צירפתי את הHTML וגם ניסיון שונה לבצע את המשימה
15/08/14 15:46
42צפיות
 
HTML:

<span dir="rtl">
<textarea name="ctl00$m$g_980846fa_67ad_4a23_ad48_9259cbfb6255$ctl00$FieldsPermissionsSettingIterator1$ctl17$ctl00$ctl00$ctl04$ctl00$ctl00$TextField" rows="6" cols="20" id="ctl00_m_g_980846fa_67ad_4a23_ad48_9259cbfb6255_ctl00_FieldsPermissionsSettingIterator1_ctl17_ctl00_ctl00_ctl04_ctl00_ctl00_TextField" title="סיבת החזרת פרויקט" class="ms-long" dir="rtl">&lt;div&gt;&lt;/div&gt;</textarea>
<input name="ctl00$m$g_980846fa_67ad_4a23_ad48_9259cbfb6255$ctl00$FieldsPermissionsSettingIterator1$ctl17$ctl00$ctl00$ctl04$ctl00$ctl00$TextField_spSave" type="HIDDEN" id="ctl00_m_g_980846fa_67ad_4a23_ad48_9259cbfb6255_ctl00_FieldsPermissionsSettingIterator1_ctl17_ctl00_ctl00_ctl04_ctl00_ctl00_TextField_spSave" />
</span>
VB:

           Dim theElementCollection As HtmlElementCollection = webSpTab.Document.GetElementsByTagName("textarea")

           For Each curElement As HtmlElement In theElementCollection
               Dim controlName As String = curElement.GetAttribute("name").ToString
               If controlName = "ctl00$m$g_980846fa_67ad_4a23_ad48_9259cbfb6255$ctl00$FieldsPermissionsSettingIterator1$ctl17$ctl00$ctl00$ctl04$ctl00$ctl00$TextField" Then
                   curElement.SetAttribute("value", "טקסט שאני רוצה להוסיף...")
               End If
           Next
 
אני אוהב את השמות שאתה נותן לרכיבים
16/08/14 01:40
38צפיות
במיוחד את:
ctl00$m$g_980846fa_67ad_4a23_ad48_9259cbfb6255$ctl00$FieldsPermissionsSettingIterator1$ctl17$ctl00$ctl00$ctl04$ctl00$ctl00$TextField
 
למי שהיה צריך תזכורת למה אנחנו רוצים לשים את webforms רחוק מאחורינו.
 
º
תנסה innerHtml
16/08/14 19:32
8צפיות
ניסיתי את זה כבר וזה לא עובד
17/08/14 09:17
13צפיות
ניסיתי גם innertext ...
 
 
אף פעם לא נגעתי בזה בVB
17/08/14 10:39
22צפיות
אבל למיטב זכרוני, בשביל לקבל textarea עם מאפיין name ספציפי,
השורת קוד בJS היא:
 var elem = Document.GetElementsByName("the element name");
כלומר, ללא Tag.
ועל מנת לשים ערך ב-textarea, כותבים את הערך לתוך innerText.
 
למשל (בקוד JS):
 function setTextAreaValue(elemName,newValue)
{
var elem = document.getElementsByName(elemName);
elem[0].innerText = newValue;
}
 
שיתוף: לחובבי javascript ממתחילים למומחים
14/08/14 13:18
216צפיות
אספתי כמה לינקים השבוע....
1. עבודה עם collections שהם immutable בjavascript, מהחברה של פרצופספר - facebook
2. basket.js - כלי מאוד נוח ופשוט לעבודה מול סקריפטים האשר נטענים באופן דינאמי. בדומה לrequirejs. לדעתי יותר פשוט.
3. Detect.js - מאפשר לדעת כל מה javascript יכול לדעת על המשתמש, לדעתי כלי מאוד נוח למתכנתים שעובדים עם סטטיסיטיקות.
 
שיתופים נוספים יתקבלו בברכה,
גם בjavascript וכמובן בטכנולוגיות NET.
והנה עוד משהו, תוצאה של עבודה מאומצת במיוחד על node...
הודעה זו מכילה תמונות
18/08/14 01:32
29צפיות
לכל ידוע כי JS עובד באופן א-סינכרוני, ולכל (כמעט לכל) ידוע שיש ספריות שנועדו לטפל בסנכרון של דברים א-סינכרוניים, לדוגמה Q
ל-Q יש למשל פונקציה all שמיועדת להמשיך להתבצע רק לאחר שמספר פעולות הסתיימו כולן. יש גם אפשרות לשרשר בזו אחר זו קריאות בעזרת then
אבל נניח שיש לי רשימה של פעולות באורך בלתי ידוע, ואני רוצה לבצע אותה באופן סדרתי, כלומר רק אחרי שהפעולה הראשונה הסתיימה אני רוצה להתחיל את השניה? מסתבר שלפחות לי זה לא היה כל כך פשוט, ומסתבר שגם ל-Q אין בעצם פתרון מוכן לזה, מה שנקרא chaining של promises, כלומר שרשרת של הבטחות (כן אני יודע שבהקשר של עזה זה נשמע מוכר, אבל בתכנות ההבטחות אשכרה מתקיימות)
 
מצ"ב תמונת מסך מ-WebStorm של הפתרון שמצאתי, לא שיא הפשטות, אבל בהחלט עובד וכתוב בפשטות (יחסית לקוד א-סינכרוני)
º
There's a single chararcter solution to that: _ z
18/08/14 02:34
20צפיות
º
:) lol no - js is tha best!
18/08/14 07:49
7צפיות
לא מכיר ולא מצאתי
18/08/14 08:13
23צפיות
אפשר לינק?
Famous underscore.js
18/08/14 08:20
40צפיות
 famous async.series also good
הנה עוד בקטנה
18/08/14 08:35
21צפיות
אכן, מסתבר שזה זה
18/08/14 14:47
20צפיות
עכשיו אני אצטרך ללמוד ספריה או שתיים נוספות מההתחלה, עד שלמדתי לעבוד עם Q.... אוף! מליון ספריות ללמוד
בכל מקרה הניסיון היה מעניין מאד, ובעיקר הדבר שלמדתי פה הוא שבמקום לקרוא לפונקציה, אני מוסיף פונקציה שקוראת לפונקציה, ואז למעשה הקוד של הפונקציה הפנימית לא נקרא עד שמגיע התור שלו, בניגוד ל-promise שמתחיל להתבצע ברגע שקוראים לו
 
תודה,
למדתי דברים חדשים
אני מכיר Q מאנגולר.
20/08/14 01:05
11צפיות
מה עושה הפונקצייה fcall?
קבלת כמות משתמשים
12/08/14 17:23
71צפיות
כיצד ניתן לבדוק באפליקציית ASP.NET MVC-5 כמה משתמשים הם online. הכוונה היא לאו דווקא למשתמשים שעשו Login אלא לכל מי שגולש כרגע באתר.
ניסיתי להשתמש ב Membership.GetNumberOfUsersOnline(); כפי שהוצע במספר מקומות אך זה תמיד מחזיר לי 0.
תודה
אני אנסה לענות לך.
14/08/14 11:13
51צפיות
ישנם כמה דרכים לעשות את זה.
 
Q:האם לשמור כל כניסה של משתמש לתוך מערכת - בcache ?
A:לא, מאחר וזה לא יצא מדוייק. אתה כמובן תשאל למה? הנה התשובה...
אתה תצתרך לסמוך על כל משתמש לעשות כניסה למערכת וכמובן יציאה (בלי זה לא תדע להוציא את המשתמש מcache).
 
Q: האם membership מסתמך על זה?
A: כן, הוא משתמש עם זה.
 
Q: האם אפשר לפתור את השאלה של כמות משתמשים ועדיין נשארים עם membership?
A: כן, ישנם כמה כלים:
 הדרך הפשוטה. singnalR - פשוט ע"י שימוש בכלי הזה אתה תדע לסנכרן את הcache מתי משתמש נכנס ומתי יצא ממערכת.
 
 הדרך הקשה: לייצר Proxy - בjavascript (בערך מה שsignalR עושה), דרכו ע"י pooling או long pooling לעקוב אחרי הProxy.
                       אם הProxy שלך לא עונה לך ככל הנראה המשתמש הוא Idle או יצא מהמערכת. אני בד"כ מנסה 10-15דק'   
                       לדבר עם הProxy אם זה מערכות live כמו משרדים/בנקים לאחר מכן מעביר אותו לעמוד signed out כדי שיכנס,
                       שוב עם סיסמא משתמש.
(אני מדגיש זה הרבה עבודה, עדיף לעבוד עם signalR במקרה הזה)
 
Q: האם יש עוד פתרונות?
A: כן, ישנם עוד פתרונות אבל עם שימוש בIdentity, אתה יכול להשתמש עם OWIN מאחר וזה Middleware, אתה יכול לבצע Tracking אחרי משתמשים איתו.
 
 
למה לא לשמור זמן גישה אחרון לשרת?
17/08/14 01:03
24צפיות
ופשוט להחליט שמי שלא היה X זמן במערכת הוא מנותק.
 
מושלם? לא , אבל זול בהרבה מהפתרונות שהצעת.
לא, נראה כפתרון מדוייק
17/08/14 09:10
20צפיות
הוא זול אבל הוא אינו מדוייק.
אגב membership עושה את זה אוטומטית.
סיגנלר זה לא הפתרון האידיאלי
20/08/14 08:45
6צפיות
לא הייתי מציע את Signalr בתור הפתרון העיקרי לפעולה שהוא ביקש לבצע.
הבעייה עם סיגנלר היא שברגע שמשתמש ידלג בין העמודים יטען לו Hub מחדש, זאת אומרת שבכל עמוד שגולש יבקר באתר מבחינת המערכת שעוקבת אחרי המחוברים זה יראה כאילו הוא התנתק והתחבר מחדש.
 
אם הוא רוצה את זה יחסית "מדוייק", הנה רעיון - שמור רשימה ברמת האפליקציה שכוללת Session ותאריך-זמן של גישה אחרונה, ובכל טעינה של עמוד באתר יש לעבור על הרשימה הזאת ולבדוק אם קיימים בה סשנים שזמן הגישה האחרון שלהם היה לפני יותר מ-X דקות, במידה וכן יש למחוק אותם מהרשימה.
עזרה עם פיג'ר ב MVC
10/08/14 15:28
64צפיות
היי , אני מקבל רשימה של כותבים  
ומקבל ע"פ כלכותב רשימה של פריטים הקשורים לכותב , מכיוון שמדובר ברשימה ארוכה של פריטים אני מנסה להוסיף לזה "פיג'ר " ,
וכאן אני מקבל את התקלה של
Sequence contains no elements WITH PagedList.Mvc
 קצת קוד :
  //get AuthoerList
       public PartialViewResult AuthorList()
       {
           var AutherList = db.writers.Include(c => c.movies).Include(p => p.Parshas)
               .OrderBy(r => r.WriterName);
           return PartialView(AutherList);
       }
       //get all the data...
       public ActionResult Author(string writer, int? page)
       {
           var autherModel = db.writers.Include(p => p.Parshas)
            .Include(m => m.movies)
            .Single(g => g.WriterName == writer);
           int pageSize = 3;
           int pageNumber = (page ?? 1);
           return View(autherModel.movies.ToPagedList(pageNumber, pageSize));
       }
View:
@model PagedList.IPagedList<Jvorts18_6.Models.Movie>
@using PagedList.Mvc;
<ul>
   @foreach (var item in Model)
   {
       <li> @item.Parsha.Name </li>
       <li>@Html.Raw(item.Story)</li>
   }
</ul>
   Page @(Model.PageCount < Model.PageNumber ? 0 : Model.PageNumber) of @Model.PageCount
   @Html.PagedListPager(Model, page => Url.Action("Author", new { page }))
גם כאשר אני מספק URL ידני ( כרגע לא פתרתי את נושא ה URL שמשתנה עקב שם הכותב )
One Url : /MyController/Author?writer=AName --- כאן מתקבלות תוצאות בהתאם לכמות התוצאות שביקשתי בקנטרולר . בלי שום בעיה ץ
מכיוון שעדיין לא פתרתי את הנושא של ה URL שמשתנה בהתאם לשם הכותב ניסיתי לרדום את זה ידינית וכאן יש את התקלה :
Url manually: /MyController/Author?writer=AName/?page=2 Page
שאלתי היא :
א. כיצד לכתוב URL נכון שמשתנה (מתיחס לשורה הזו ב "וויו >>

@Html.PagedListPager(Model, page => Url.Action("Author", new { page }))
ב. למה ה "ארור " ?
תודה.
 
נראה די עקום אבל תבין את הראיון
10/08/14 20:38
43צפיות
כתבתי איזה דוגמא בשבילך: תייצר איזה קונטרולר לא משנה איזה.
הקוד:
 
מתכנתי תפוז דגנרטים!!!! לא מצליחים לעשות כלום טוב.
10/08/14 20:41
51צפיות
עדיין אותה בעיה
11/08/14 17:41
28צפיות
קודם כל תודהרבה על ההשקעה.
עדיין בדיוק אותה בעיה
Error :Sequence contains no elements
var autherModel = db.writers.Include(p => p.Parshas)
קצת קוד:
   public ActionResult Author(string writer, int? page)
       {
           var autherModel = db.writers.Include(p => p.Parshas)
            .Include(m => m.movies)
            .Single(g => g.WriterName == writer);
           ViewBag.Pager = Pager.Items(autherModel.movies.Count).PerPage(5).Move(page ?? 1).Segment(5).Center();
           return View(autherModel);
       }
The rout:
routes.MapRoute(
              name: "paged",
              url: "{controller}/{action}/{id}",
              defaults: new { controller = "Itry", action = "Author", id = UrlParameter.Optional }
          );
 
החמצתי משהו ?
תנסה
11/08/14 18:10
28צפיות
 routes.MapRoute(
              name: "paged",
              url: "{controller}/{action}/{id}/{page}",
              defaults: new { controller = "Itry", action = "Author", id = UrlParameter.Optional, page = UrlParamter.Optional } );

 
fuck איך עורכים את ההודעה???????
11/08/14 18:11
32צפיות
routes.MapRoute(
              name: "paged",
              url: "Itry/Author/{id}/{page}",
              defaults: new { controller = "Itry", action = "Author", id = UrlParameter.Optional, page = UrlParamter.Optional } );
 
º
ללא שינוי, עדיין אותו ארור
11/08/14 20:57
15צפיות
אני אכין לך פרויקט לדוגמא.
12/08/14 10:58
28צפיות
אין ברירה.
 
התפוז לא מאפשר שיחה נוחה והתכתבות נורמלית.
º
תודה
12/08/14 14:39
10צפיות
בבקשה
13/08/14 10:05
28צפיות
חזק בתאוריה
09/08/14 23:37
123צפיות
בתאוריה התשובה ברורה. אבל במעשה אני קצת מסתבך.
יש לי אתר שגובה כסף עבור שירות. אני משתמש בחברת סליקה, והכל עובד בסדר. מדובר בארועים רבי משתתפים, ולכל ארוע יש לקוח.
הצורך שהתעורר, זה עבור לקוחות מסוימים, להשתמש בחברות סליקה אחרות. ולא רק זה, אלא גם בחשבונות שונים.
כלומר,אם הארוע הוא של חברת א.ב.ג - הסליקה היא בפייפאל. ומספר החשבון הוא XXX וכן הלאה. לכל ארוע - נתוני סליקה אחרים.
איך עושים את זה?
דרך אחת, של אהבלים, היא בעזרת הפקודה הידועה IF . אם זה ככה, תעשה ככה.
אבל אני רוצה להיות יותר מתוחכם, לבנות שירותי סליקה שונים, (שכולם מממשים אותו אינטרפייס) ו"להזריק" אותם בזמן אמיתי. איך עושים את זה?
מדריכים ולינקים בבקשה.

 
תשובה..
10/08/14 00:29
102צפיות
להמלט מIFים אינך יכול:)
לעומת זאת - יש לך אירועים, אני מניח שאתה נרשם לאירועים האלו ולפי זה אתה יודע איזה סליקה להפעיל.
אתה יכול לעשות שימוש בFactory method, משהו כזה:
 interface IPayment
       {
           string AccountNumber { get; }
           bool DoSomething();
       }
       class PayPal : IPayment
       {
           string _accountNumber = "1234";
           public string AccountNumber { get { return _accountNumber; } }
           public bool DoSomething()
           {
               return true;
           }
       }

       class MyPayment : IPayment
       {
           string _accountNumber = "4567";
           public string AccountNumber { get { return _accountNumber; } }
           public bool DoSomething()
           {
               return true;
           }
       }

       public class PaymentFactory
       {
           private PaymentFactory() { }
           public static T CreatePayment<T>() where T : IPayment, new()
           {
               return new T();
           }
       }
       enum Events { PayPal, MyPayment }
       static void Main(string[] args)
       {
           var ev = Events.MyPayment;
           IPayment payment;
           switch (ev)
           {
               case Events.PayPal:
                   payment = PaymentFactory.CreatePayment<PayPal>();
                   break;
               case Events.MyPayment:
                   payment = PaymentFactory.CreatePayment<MyPayment>();
                   break;
               default:
                   break;
           }
       }
 
במקרה הזה הfactory שלו הוא Dependency Injection
10/08/14 11:07
53צפיות
 
 
ידעתי את זה!
11/08/14 05:47
53צפיות
תודה על התשובה המפורטת. באמת השתמשתי בזה כמה פעמים בעבר, אבל פתאום זה ברח לי.
אני יעבוד קצת על הפרטים ואשלב את זה בפתרון. תודה!
 
בכייף:) יצא לי להשתמש בזה כמה פעמים
11/08/14 22:09
27צפיות
קצת שברתי על זה את השיניים עד שהגעתי לתוצאה נחמדה ;)
אפשר להימנע מ If-ים תוך שימוש ב IoC Container
11/08/14 22:51
50צפיות
מסכים, השאלה היא האם הוא ירצה להוסיף מנגנון
12/08/14 19:57
28צפיות
IOC Container...
מניסיוני עקומת הלמידה עם מנגנון כזה היא עקומת למידה של הטח ראשך בקיר עד שתבין:)
אגב הפוסט ההוא
13/08/14 01:04
32צפיות
הנימוק שהבאת לשימוש בIoC הוא להמנע מהצורך בקמפול מחדש.
הנימוק נשמע מעט לא משכנע, בגלל שברוב המקרים אכן מעונינים לקמפל מחדש. בכלל, יש IoC שאינם מאפשרים קונפיגורציה שלא באמצעות קמפול.
 
נימוק יותר משכנע, הוא המקרה שלפנינו, בו רוצים לממש ממשק מסוים בדרכים שונות, ובאופן כללי, כשרוצים מימוש לבדיקות יחידה וכו'.
כך לעניות דעתי.
הכל נכון, אבל לגבי הקימפול
13/08/14 05:27
31צפיות
אני מנחש שהוא לא התכוון לקושי ללחוץ קונטרול שיפט B (שאני לא מזלזל בקושי שבזה, דורש קואורדינציה), אלא למקרים שבהם לא אותו ברנש מקמפל את הקוד הצורך (המשתמש) בתוכנה, ואת הקוד הנצרך. המקומות הגאוגרפיים שונים, והזמנים שונים.
פלאגינים למיניהם הם בדיוק הדוגמה הטובה לזה. נניח שאני כותב תוכנה של חנות מקוונת. אנשים יכולים לכתוב gateways שונים, ולתת אותם, או למכור אותם, או מה שבא להם. אם בנית את זה נכון, אתה יכול לייבא פיסת קוד חדשה (מקומפלת) ולהשתמש בה, בלי לקמפל את כל החגיגה ביחד. וזה שימושי בעיקר כשהתוכנה כבר מותקנת ללקוח, משתמש בה שנים, ורק קנה/הוריד/קיבל איזה תוספת שמאפשרת משהו חדש. קומפילציה בשלב הזה היא כמובן לא אפשרית.
שיהיה
13/08/14 09:02
24צפיות
אני באופן אישי, רציתי ללמוד ולהבין את סוגית הIoc, קראתי מאמרים רבים, וגם את המאמר של רון קליין, ועדיין הדברים לא התישבו על לבי, עד שהגעתי למאמר הזה.
הנושא שם הוא MVVM, אבל העקרון מוסבר בצורה אוניברסלית וברורה.
לא רק קימפול מחדש
13/08/14 19:14
22צפיות
אלא גם נסיון לשמור על OCP
ראה גם פוסט בשם Don't Enum Data
שנותן מוטיבציה מהכיוון של plugins.
אני לא יודע אם לזה התכוונת, אבל אפשר להשתמש ב-Map כלשהו
10/08/14 12:15
63צפיות
כלומר למפות בין שם השירות לאובייקט של השירות.
הכי פשוט\טריויאלי זה hashtable או בשמו החדש dictionary.
בנוסף כנראה תוסיף בבסיס הנתונים טבלה שהשם של השירות או הקוד שלו במערכת שלך יהיה מפתח או לפחות שדה ייחודי, ואז אתה טוען את זה שצריך מתוך הטבלה, יש לך שם נתונים שצריך לגבי אותו השירות, וכמובן גם שם של קובץ שמכיל את הלוגיקה של הפעלת השירות הזה, כי לרוב שירותים כאלה פועלים בדרכים שונות.
 
דבר נוסף שאפשר לעשות, זה להוציא מהמערכת שלך את כל נושא הסליקה ולהעביר אותו לספק סליקה חיצוני (כמו לדוגמה PayPro Global), היתרון הגדול שזה נותן לך זה בעיקר כשאתה עובד עם לקוחות מהרבה מדינות, שבחלק מהן יש סוגי סליקה שהשטן לא ברא, והדבר האחרון שתרצה לעשות זה להתעסק עם כל זה. הם כמובן גובים את העמלה שלהם, ולכן זה תלוי בעיקר בסכומים שאתה עובד בהם, וכמובן גם בהיקפים.
 
בהצלחה,
זיו
אכן לא הכרתי את paypro gloabl, אבל
11/08/14 05:50
44צפיות
הם מאד יקרים, גונבים כ 5% מהתשלום.
דבר שני, הדרישה היא להשתמש בחברות סליקה ספציפיות. ככה כל הכסף הולך ישירות לחשבון של הלקוח. לא סומכים עלינו, מה לעשות.
ברור שסליקה חיצונית, על זה אין בכלל שאלה.

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה