לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

ימי השבוע בעזרת ENUM
19/10/14 13:43
35צפיות
שלום ,
אני רוצה להכין מערך של ימי השבוע בעזרת השימוש ב ENUM , ולהציג לפי היום את הפריטים ,
יצרתי דבר כזה :
והודעת השגיאה שאני מקבל  (ההודעה ממש לא לי מובנת  ):
Unable to create a constant value of type 'System.Object'. Only primitive types or enumeration types are supported in this context
  Line 42: return View(TodaysCource.ToList());
תודה רבה .
 
מממ
19/10/14 14:23
29צפיות
 Change 
s.Where(d=>d.Days.Equals(MyDayOfWeek))

to

s.Where(d=>d.Days==MyDayOfWeek)

 
תודה, ניסיתי את זה מלכתחילה אבל(המשך..)
19/10/14 14:30
26צפיות
תודה, משום מה הוא לא מכיר ב אחד מהם כאינטיג'ר (בבסיס הנתונים ה ENUM מופיע כINT )
Operator '==' cannot be applied to operands of type 'UniPro.Models.MyDayOfWeek' and 'int'
oops
19/10/14 14:43
28צפיות

use this :
  DateTime dt = DateTime.Today;
            MyDayOfWeek = (int)dt.DayOfWeek; //use this instead of all your verbose code

AND  for your problem :
  var TodaysCource = (from c in l.Where(d=>(int)d.Days==(MyDayOfWeek))
                                select c);//continue here
 
שאלת המשך (עובד מצויין)
19/10/14 14:55
22צפיות
ראשית עובד מצויין, תודה.
אם הבנתי נכון (השורה הראשונה -אני לא מצליח להכניס כאן אפילו שורת קוד)
מחליף את כל ה IF שלי, תוכל (אם זו לא בקשה גדולה מידי ) להסביר לי לצרכי לימוד איך בדיוק  זה עובד  ?
<
19/10/14 15:04
19צפיות
º
תודה רבה על העזרה וההסבר . סגרת לי פינה חשובה -:)
19/10/14 15:11
6צפיות
º
נ.ב. גם אני לא מצליח להעלות קוד , נמאס כבר מהאתר החובבני הזה
19/10/14 15:09
15צפיות
º
אני בעד SO ישראלי -:)
19/10/14 16:23
9צפיות
|*|נפתח פורום תוכנית לידה|*|
19/10/14 11:54
1צפיות
|@|לקראת לידה? כנראה שחששות ומחשבות לא מפסיקות ללוות אותך. בואי להתייעץ עם מיילדת מקצועית בעלת ניסיון רב בתחום שתשמח לענות לך על כל שאלה.
הפורום ילווה אותך ברגעי השיא ? לקראת הלידה, במהלכה ובימים הלא פשוטים שאחריה.
זה הזמן והמקום לחלוק עם אחרות את השאלות הקשות שעולות בך ? האם הבעל צריך להיות נוכח בחדר הלידה? מה עושים אם לא מתחברים למיילדת? איך מתמודדים ביום שאחרי? ועוד...

מחכים לך עכשיו עם כל התשובות, בפורום תוכנית לידה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
התקנת אתר MVC על שרת עם שימוש ב-membership provider
18/10/14 21:15
22צפיות
היי,
יש לי אתר MVC  אשר משתמש בלוגין ב- Membership Provider user roles והוא מותקן ופועל תקין על שרת WINDOWS SERVER 2008
 + SQL SERVER 2008 
כאשר העברתי את האתר עם העתק של כל הקונפגורציה שלו לשרת חדש  WINDOWS SERVER 2012
+ SQL SERVER 2012  אני מקבל שגיאת זיהוי של ה-DB:
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
 
השגיאה מתרחשת במתודה: System.Web.Security.SqlRoleProvider.RoleExists(String roleName) 
אודה לעזרה לפתרון הבעיה, כנראה הגדרה חסרה בשרת ?
לצורכי בדיקה אני מפעיל באתר מסך שעובד ללא צורך בלוגין למערכת והוא פועל תקין מול ה-DB.
להלן ההגדרה ב-WEB.CONFIG של הקישוריות ל-DB:
<add name="EFDbContext" connectionString="Data Source=OD-ExTEST;Initial Catalog=AMRTecNetworkDB;Integrated Security=True;Pooling=False" providerName="System.Data.SqlClient"/>`
 
לדעתי, וזה ניחוש בלבד:
19/10/14 02:16
27צפיות
זו בכלל לא בעיה של ממברשיפ או שום דבר דומה. זו פשוט בעיית גישה לבסיס הנתונים.
לפי ה connectionstring שלך אתה עובד במצב integrated . שנה למצב שם יוזר וסיסמה.
צור משתמש בשרת, תן לו הרשאות לבסיס הנתונים המדובר, ותן את היוזר והסיסמה בקונקשן סטרינג.
רוב הסיכויים שזה יעבוד לך.
סליידר ב- jquery וחלון קופץ (fancy box) אינם עובדים ביחד
17/10/14 19:01
25צפיות
שלום,
אני בונה אתר ב- MVC. ברגע שהאתר עולה(לאחר דקה) צריך לקפוץ חלון עם טופס צור קשר. הבעיה היא שבדף הבית יש לי סליידר של
תמונות מתחלפות גם כן ב- jquery. שניהם עובדים כל אחד בנפרד אבל ביחד רואים את התמונות המתחלפות ואחרי דקה מוחשך המסך אבל 
החלון לא קופץ. האם ישנה אפשרות לתקן את זה?
אם לא, האם מכירים חלון קופץ אחר?
ניסיתי window.open בגאוה סקריפט זה אכן עובד עם התמונות המתחלפות אבל אם לגולש יש חסימה של חלונות קופצים הוא לא יראה את החלון הקופץ של האתר 
אשמח לעזרה 
מירה
 
 
היה נחמד לאיזה דוגמא "צילום מסך" של מה שיש לך.
17/10/14 20:21
21צפיות
קוד מצורף עדיף באיזה plunkr, אנחנו מתעסקים עם מידע מדוייק ולא בניחושים. לכן עזרה לשאלה כזו לא תתקבל.
לא בגלל שלא רוצים, אלה בגלל שקשה לנחש מה התקלה.
תודה רבה. בסוף פתרתי את הבעיה
17/10/14 22:53
29צפיות
שלום,
בסוף החלפתי את הסליידר בסלידר שהוא לא כתוב ב- jquery  והבעיה נפתרה
תודה מירה
נוסחה לסינון "שקרנים" בסקר
12/10/14 16:02
79צפיות

יש לי סקר בו ניתן להצביע
הנתון נשמר בדפדפן (עוגיה)
העניין שהמשתמשים ללא בעיה מוחקים עוגיות וכד' וכביכול משפיעים על ההצבעה.

בכל הצבעה נשמרים.
1. מייל שהמשתמש הציג (לא מייל מאומת)
2. IP
3. דפדפן
4. שעה
לכאורה לסנן לפי IP זה לא ממש נכון כי יש רשתות שאז באמת כמה עמדות חולקות אותו הIP

איך אפשר לדעתכם להוציא דוח שהוא הכי קרוב לאמת

שאלתי גם בפורום בסיסי נתונים, בשביל לדעת לכתוב ממש את השאילתא, אבל רעיונות לא יהיו חסרים כאן....
תודה
 
בד''כ
12/10/14 16:54
68צפיות
זה שילוב של כמה שיותר אינפורמציה של המשתמש.
 
בערך כמו google analytics
 
פה ישנם כמה אלגוריתמים למימוש של טביעת אצבע של דפדפן.
כמו שהאקפוינט אמר
12/10/14 22:49
70צפיות
זה כמה שיותר אינפורמציה
 
כמו כן לפני כמה זמן שמתי פה שכלול שלי של  פרטי דפדפן יחד עם מערכת הפעלה יחד עם תומך פלאש או לא יחד עם גרסאת מערכת הפעלה יחד עם איפי וכו יחד עם סוג דפדפן וגרסתו
 
תוכלי להשתמש
 
איך עוד ?
 
אפשר עוגיות פלאש או לוקאל סטורג - אאלט פלאש לא נמחקים בניקוי רגיל
 
היה פלאגין שנקרא forever cookie אאלט
 
אם זה על כך חשוב אפשר  סמס קוד
עוד רעיון שעולה לי : ברגע שהוא הצביע תפתחי פופאפ ברקע אולי הוא ישים לב אולי לא בל מקרה אם הוא יצביע שוב את תבדקי אם קיים כבר החלון הזה ואם קיים לא תשלחי
 
גם אם הוא ינקנ קוקיז זה לא יעבוד אבל נראה לי הרפרנס יאבד ואז תוכלי להשתמש ב postmessage receiver  בשביל לוודא שקיים חלון כבר
 
עודנרעיון זה בכלל להזיז את החלו מחוץ לגבולות המסך חחחח
 
עוד רעיון זה
 
º
סורי אני במובייל
12/10/14 22:49
14צפיות
אפשר לוגין בסיסי לדוגמא auth2 (פייסבוק, גוגל או משהו אחר)
13/10/14 08:25
39צפיות
זה לא קשה למימוש וגם לא פשוט לייצר כל פעם יוזר חדש בשביל להשתתף בסקר.
אני רואה את זה הרבה באתרים שאני משתמש בהם.
ומה זה יעזור ?
13/10/14 08:31
43צפיות
עשיתי לוגין אני ב OAUTH של FACEBOOK
הצבעתי.
ניקיתי COOKIES
נכנסתי שוב - REFRESH
הצבעתי
זה יצביע שוב
אההה פה אתה שומר את הUNIQUE KEY של פייסבוק
13/10/14 11:37
48צפיות
הוא חד ערכי ואתה יכול לסמוך על זה שהוא חד ערכי.
USERID הוא חד ערכי אם אתה משתמש עם אותו APPID.
º
צודק לא חשבתי על זה.
13/10/14 11:42
18צפיות
נב
13/10/14 11:43
42צפיות
זה שהוא UNIQUE לא עוזר לך
זה שבעזרתו אתה מביא את ה EMAIL של הבן אדם ( או משהו יוניקי שלו) - זה עוזר לך.
º
וזה זה לא שונה מ LOGIN רגיל
13/10/14 13:10
22צפיות
º
ענייני נוחות בלבד. לא משהו שחייבים.
13/10/14 14:19
14צפיות
תלוי מי הקהל, והאם יש בכלל מוטיבציה לשקר.
15/10/14 11:11
31צפיות
הבעייה בסקרים לרוב זה איך בכלל לשכנע מישהו להשיב, לא איך לפסול תשובות כפולות.
אם זה חשוב - שולחים לינק לסקר למייל, וסומכים על חוק המספרים הגדולים שיטפל בשאר.
הבעיה היא סינון סקרים כפולים,
15/10/14 11:30
30צפיות
ככל הנראה. לא נראה לי שזה סינון משתמשים.
 
מי דיבר על ״סינון משתמשים״?
15/10/14 11:34
32צפיות
הדרך הריאלית למתן הטייה בסקר היא לשלוח לינק למייל ולהתפלל להרבה משתתפים.
אבל איך מונעים תשובות כפולות בפורום?
º
על סמך מה קבעת שמישהו מונע תשובות כפולות?
15/10/14 11:43
13צפיות
Binding של Enum שיוצג כComboBox
15/10/14 04:08
31צפיות
מדובר על WinForms.
יש לי אובייקט, ששדה אחד שלו הוא Enum כלשהו.
יש List של אותו אובייקט, ובעזרת BindingSource אני מבצע Binding לDataGridView.
שאר השדות עובדים מצויין (שדות טקסט ומספרים).
השדה הנ"ל מציג את השם של הערך הנבחר שקיים (למשל אם הENUM מכיל NUM = 1, CHAR = 2, והערך הוא 1 אז מוצג לי NUM),
אבל כטקסט פשוט.
האם יש דרך לגרום לכך שזה יופיע כComboBox שניתן יהיה לבחור ממנו?
אני בטוח שיש דרך "ידנית ומלוכלכת", אני מנסה למצוא פיתרון אלגנטי יותר שישאיר אותי בשורות קוד מעטות.
כיצד הופכים את התאריך למחרוזת בקובץ CMD?
12/10/14 22:01
60צפיות
אני רוצה לשמור קובץ בשם שהוא התאריך.
יש כלי שנקרא humanizer
14/10/14 06:15
47צפיות
 
והוא יסייע לך להפוך את התאריך הנוכחי (או כל תאריך אחר) למחרוזת, ותוכל לשמור את הקובץ שלך.
כמובן שאפשר גם סתם להשתמש ב ToString , אבל אם בא לך להתקשקש, זה כלי נחמד שטוב להכיר.
º
או שאני לא הבנתי אותו או שאתה
14/10/14 11:32
14צפיות
º
או שנינו. זו היתה באמת שאלה מוזרה.
14/10/14 15:38
14צפיות
|*|נפתח פורום האבא החדש|*|
13/10/14 12:27
8צפיות
|*|העולם השתנה, ההורות השתנתה וכיום לאבא תפקיד חשוב ומרכזי בגידול ילדיו.
לכן פתחנו פורום במיוחד בשבילכם האבות (וגם אימהות) את פורום האבא החדש.

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולדבר, לשאול, להתייעץ וגם סתם לפרוק.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
קבצי וידאו באתר(mp4 ו-avi) לפעמים מוצגים ולפעמים לא
11/10/14 21:59
22צפיות
שלום,
אני בניתי אתר ב- MVC . באתר ישנם קבצי וידאו . 
לקבצי mp4 השתמשתי בתגית video
ולקבצי avi השתמשתי בתגית object
קורה משהו מוזר באתר. פעם קבצי הוידאו מוצגים ופעם לא(ללא תמונה וסאונד) . בקובץ mp4  מסוים אחד אני רק שומעת את הסאונד והתמונה לא מופיעה
אינני מבינה למה זה קורה
 
אשמח לעזרה
מירה
 
לא ברור כל כך
12/10/14 01:55
30צפיות
האם הכוונה שאותו קובץ לפעמים מוצג ולפעמים לא, או שקבצים מסויימים מוצגים ואחרים לא?
 
אם הכוונה לאחרון, ולפי התיאור שלך שבקובץ מסויים את שומעת רק סאונד, יכול להיות שהקידוד וידאו שלו לא נתמך.
MP4 זה "מיכל" של קובץ, הוא יכול להכיל קבצים עם קודדים שונים, לא בהכרח כולם נתמכים.
 
 
לא הבנתי את הקישור
12/10/14 10:50
19צפיות
שלום,
בקישור שצרפת כתוב הדבר הבא בתגית וידאו:

<source src="somevideo.webm" type="video/webm"> <source src="somevideo.mp4" type="video/mp4">
לא הבנתי. יש לי קובץ mp4 האם אני צריכה את אותו הקובץ להפוך גם לסיומת :webm על ידי rename
ולהציג את שני הסקריפטים ביחד
תודה מירה
 
 
הסברים
12/10/14 11:10
35צפיות
הtype זה בעצם mime type. לפי מיטב זכרוני אין אפילו חובה לכתוב אותו.
 
אני חושב שהבעיה היא חוסר הבנה לגבי קבצי וידאו. סיומת הקובץ, לא בהכרח קובעת את סוג קובץ הוידאו מבחינת ה*קידוד* שלו. שינוי סיומת של קובץ לא הופך את המידע שבו למידע מסוג אחר.
תחשבי על זה כמו על קובץ טקסט.
אפשר לשמור קובץ טקסט מקודד בUTF-8, מקודד בANSI, מקודד בUTF-32 וכו'. כולם קבצי טקסט, כולם עם סיומת .txt, אבל אם תנסי לפתוח קובץ UTF8 בתוכנה שלא כוללת קידוד כזה, הוא יציג "ג'יבריש".
 
על אותו המשקל קבצי וידאו. קובץ MP4 יכול להיות מקודד עם ערוץ וידאו H264, ועם ערוץ שמע AAC. קובץ כזה אמור להופיע בלי בעיה בעזרת התגית VIDEO (כמובן בדפדפנים שתומכים בתגית). לעומת זאת, אם הערוץ אודיו מקודד עם XVID, וערוץ השמע עם AAC, והתגית VIDEO למיטב ידיעתי לא תומכת בקידוד XVID (לא ניסיתי אז לא בטוח), אז הערוץ וידאו לא יוצג, אבל השמע כן יתנגן כי יש תמיכה בקידוד שלו. וכמובן שאם גם השמע בקידוד לא נתמך, אז גם שמע לא ישמעו.
 
לצורך הניסיון. את מוזמנת לחפש בגוגל תוכנה בשם FORMAT FACTORY, שמאפשר המרת קבצי מדיה. תבצעי בעזרתו המרה לפורמט MP4 של הקבצים שאת רוצה, והגדרות תקבעי את המקודד וידאו על AVC H264 ואת המקודד שמע על AAC. תנסי להציג את הקבצים המומרים.
 
אגב, לא ענית על השאלה שבפתח התשובה הקודמת שלי - על איזה מהמצבים מדובר?
תודה רבה. אני אנסה את זה
12/10/14 20:18
10צפיות
שלום,
תודה רבה . אני אנסה את זה
לגבי שאלתך התכוונתי שקבצים מסויימים מוצגים ואחרים לא
מירה
איך כותבים פקודת post ללא ajax במודל של MVC?
10/10/14 09:20
32צפיות
אני רוצה להעביר נתונים מקובץ view לקונטרולר, לפונקציה שכתובה באותו קונטרולר, איך פותרים ללא ajax? תודה.
º
form עם mehtod = post
10/10/14 14:19
15צפיות
הצעה - בוא נעשה קצת סדר
12/10/14 13:26
37צפיות
ולמה הכוונה? סדר במינוחים, סדר בצורת העבודה, סדר ברצף התהליך, בקיצור בוא נעשה קצת סדר
קודם כל post זו לא פקודה, אלא זהו מה שקרוי http-method או verb כלומר זה בסה"כ פרמטר של הביצוע
דבר שני, סדר הפעולות הוא שהנתונים מועברים מהקונטרולר ל-VIEW ולא להיפך, יכול להיות שאתה רוצה לקרוא לפונקציה בקונטרולר מהדף, אבל הדף אינו VIEW אלא הדף, ה-VIEW נמצא על הסרבר והוא חלק מאפליקציית השרת, ואילו הדף נמצא בצד הקליינט בדפדפן
ישנן הרבה שיטות לקרוא לפונקציות בקונטרולר, אבל לכולנו יכול להועיל עוד קצת מידע, הקיצור שנקטת בו לא משרת פה את מטרתך. אין צורך להאריך מעבר לנדרש, אבל תמיד עדיף לפרט קצת מאשר לתמצת
 
חג שמח,
זיו
הוספת קישור certificate של paypal לאתר.
09/10/14 15:57
31צפיות
אני הוספתי קישור של certificate של paypal לאתר כך (במקום api username שמתי את השם כפי שמופיע באתר של paypal תחת profile-<api access -> view api signature) :
 <a id="id_paypalverified" href="www.paypal.com/us/verified/pal=<api username>"
target="_blank">
<img src="https://www.paypal.com/en_US/i/icon/verification_s..." alt="Official PayPal Seal"></a>    
אני אכן, רואה את הקישור באתר, אך כשאני לוחץ על תמונת הקישור (certificate) אני מקבל הודעה:
404 - Document Not Found
 
המשתמש הוא בסטטוס verified.
מה לא נעשה טוב?
 
תודה.
התיעצות לגבי פרוייקט MVC
07/10/14 12:06
58צפיות
שלום,
לאחר סיום פיתוח של אתר אינטרנט ב MVC 5 ו"קודפירסט"  והעלתו לדומיין הוחלט לפתח בסב דומיין אתר באנגלית .
לפי הכללים הבאים : האתר בסב דומיין ישתמש בחלק מן הטבלאות באותו בסיס נתונים ,יתווספו טבלאות נוספות באנגלית , וכמובן וויו שונים.
אני לא כל כך יודע כיצד עלי לעשות את זה , האם להוסיף פרוייקט נוסף לפרייקט ולהגדיר אותו כהתחל מכאן , לבנות פרוייקט אחר ורק במחרוזת החיבור ל DB לחבר לקיים (שזה אומר להעתיק את כל המחלקות  מהקודם ?)
או בכלל מה ה "בסט פרקטיס" בנושא.
תודה.
שקול את האפשרות להשתמש ב Area
07/10/14 15:37
39צפיות
זה החסכוני ביותר מבחינת reuse של דברים שכבר יש לך בפרויקט.
פרויקט נוסף רק בשביל האנגלית? נשמע לי לא רעיון טוב. כפילויות בפרויקט הן לא טובות, כי כל שינוי אתה צריך לעשות בשני מקומות.
º
תוכל בבקשה להסביר לי בבקשה את הקונספט של זה ?
07/10/14 16:00
19צפיות
לא הייתי הולך על areas במקרה הזה.
07/10/14 16:08
39צפיות
האפליקציה שלך היא משתמשת בviews עם שימוש בrazor?
º
כן
07/10/14 16:09
13צפיות
תשתמש ביכולות razor viewengine
07/10/14 20:04
36צפיות
תייצר views לאנגלית ותרנדר אותם כשתצתרת אותם. ככה אתה נשאר עם קוד יחסית זהה לזה שהיה. כמובן שאתה שומר את הפרויקט dry.
ללא צורך בהפרשות כלל.
אם זה פרויקט enterprise תלך על הוספת פרויקט נוסף, ככה תוכל לקמפל ולהעלות את השפות בהפרדה ללא שום בעיה. כך גם לא תצתרך לשכפל את הקוד הbusiness שלך.
אני לא כך מבין את התשובה
08/10/14 12:27
31צפיות
תודה קודם כל.
לא הבנתי את התשובה,
התשובה הראשונה לא התיחסה(לדעתי) ליצירת דומין חדש (סאב דומין) ,והשניה enterprise  ? אני לא חושב שזה בכלל קיים בVS2013 .
תוכל טיפה יותר לפרט ?
משהו התנסה בדבר כזה (הלינק המצ"ב) וכול פחות או יותר להנחות\ליעץ ?
תודה וחג שמייח
כן
08/10/14 15:48
20צפיות
אנטרפריז - הכוונה היא למערכת אותה אתה כותב.
לגבי ריבוי שפות - בגלל שזה rtl/ltr , עדיף לשנות את הviewengine לצרכים שלך כך להשאר עם מערכת גמישה לשינויים.
השאלה העיקרית היא לגבי המהות ולא לגבי הטכניקה
09/10/14 09:18
29צפיות
המהות היא האם אלו שני אתרים שונים מבחינת התוכן שלהם, או שזה אתר אחד שיש לו גרסה מתורגמת לאנגלית
 
גם אם זה אותו אתר מבחינת התכנות אבל למעשה ישנם שני אתרים נפרדים לגמרי כאלה שאחד למשל מיועד לקהל אמריקאי ואחד מיועד לקהל ישראלי, הרי שמדובר בשני אתרים נפרדים לגמרי, גם אם הם מבוססים על אותה פלטפורמת תוכנה, ובמקרה הזה לדעתי כדאי לך גם להפריד את הדטה-בייסים שלהם לשני בסיסי נתונים נפרדים לגמרי
 
אם זה אתר אחד, שיש לו תכנים בעברית ותכנים באנגלית, אבל למשל אם משתמש מסויים נרשם לאתר בעברית אבל הוא עם אותו יוזר יכול להכניס גם תכנים באנגלית, או שזה פשוט לשנות את שפת הממשק, הרי שמדובר בסופו של יום בסך הכל בהקניית יכולות Multi-Language לאתר.
 
ברגע שנוכל לדעת מה בדיוק התרחיש, אפשר יהיה הרבה יותר טוב להציע פתרונות, יש פתרונות רבים ומגוונים לשני סוגי התרחישים
 
חג שמח,
זיו
c# json deserialize
הודעה זו מכילה תמונות
08/10/14 23:22
72צפיות
היי,
יש לי את הjson סטרים הבא:
 {
"base_currency": "USD",
"meta": {
"effective_params": {
"data_set": "oanda",
"date": "2014-10-08",
"decimal_places": "all",
"fields": ["averages", "highs", "lows", "midpoint"],
"quote_currencies": ["ZMW", "ZWD"]
},
"request_time": "2014-10-08T04:52:22+0000",
"skipped_currencies": []
},
"quotes": {
"ZMW": {
"ask": "6.31606",
"bid": "6.23679",
"date": "2014-10-07T19:00:00+0000",
"high_ask": "6.35630",
"high_bid": "6.27690",
"low_ask": "6.27110",
"low_bid": "6.19210",
"midpoint": "6.27642"
},
"ZWD": {
"ask": "376.300",
"bid": "373.300",
"date": "2010-01-24T22:04:36+0000",
"high_ask": "376.300",
"high_bid": "373.300",
"low_ask": "376.300",
"low_bid": "373.300",
"midpoint": "374.800"
}
}
}
יצרתי את הDataContract הבא:
 namespace CurrencyRateAPI.CurrencyRateRESTjson
{
   [DataContract]
   class Response
   {
       [DataMember(Name = "base_currency")]
       public string BaseCurrency { get; set; }
       [DataMember(Name = "meta")]
       public Meta Meta { get; set; }
       [DataMember(Name = "quotes")]
       public Quotes Quotes { get; set; }
   }

   [DataContract]
   class Meta
   {
       [DataMember(Name = "effective_params")]
       public EffectiveParams EffectiveParams { get; set; }
       [DataMember(Name = "request_time")]
       public string RequestTime { get; set; }
       [DataMember(Name = "skipped_currencies")]
       public List<string> SkippedCurrencies { get; set; }
   }
   [DataContract]
   class EffectiveParams
   {
       [DataMember(Name = "data_set")]
       public string DataSet { get; set; }
       [DataMember(Name = "date")]
       public string Date { get; set; }
       [DataMember(Name = "decimal_places")]
       public string DecimalPlaces { get; set; }
       [DataMember(Name = "fields")]
       public List<string> Fields { get; set; }
       [DataMember(Name = "quote_currencies")]
       public List<string> QuoteCurrencies { get; set; }

   }

   [DataContract]
   class Quotes
   {
       public Dictionary<string, Quote> DicOfQuotes { get; set; }
   }

   [DataContract]
   class Quote
   {
       [DataMember(Name = "ask")]
       public double ASK { get; set; }
       [DataMember(Name = "bid")]
       public double BID { get; set; }
       [DataMember(Name = "date")]
       public string Date { get; set; }
       [DataMember(Name = "high_ask")]
       public double HighAsk { get; set; }
       [DataMember(Name = "high_bid")]
       public double HighBid { get; set; }
       [DataMember(Name = "low_ask")]
       public double LowAsk { get; set; }
       [DataMember(Name = "low_bid")]
       public double LowBid { get; set; }
       [DataMember(Name = "midpoint")]
       public double Midpoint { get; set; }
   }
}
אני מריץ את הקוד הבא על מנת למלא את ערכי האובייקטים:
 DataContractJsonSerializer ser = 
new DataContractJsonSerializer(typeof(CurrencyRateRESTjson.Response));

CurrencyRateRESTjson.Response response =
(CurrencyRateRESTjson.Response)ser.ReadObject(jsonStream);
הכל נראה טוב מלבד Quotes שלא מקבל ערכים.
 
הערה: ZMW ו ZWD אלה מטבעות, והכמות והשם של המטבעות משתנה בתוך הקבוצה של הQoutes.
 
שאלות:
האם רשמתי נכון את הDataContract?
אם לא, מה לא עשיתי נכון?
מדוע הערכים של המטבע לא נכנסים לאובייקט Quotes?
 
*צירפתי תמונה עם ערכים בזמן הדיבאג.
 
תודה על כל תגובה.
Debug Values
כשאני רוצה לבדוק דברים מהסוג הזה
09/10/14 00:20
42צפיות
מה שאני עושה זה בדרך כלל ניגש לזה הפוך, כלומר יוצר json מהמבנה מחלקות עם סתם נתוני דמה, ורואה מה נוצר מזה, ומה ההבדל בין מה שנוצר לבין מה שאני מנסה לפרסר. זה בדרך כלל הכי קל והכי מהר לאתר את הטעויות שגורמות לזה לפספס את הפרסור.
לא כ״כ מכיר את הקישקושיאדה הזו
09/10/14 08:16
52צפיות
אבל מניח שהבעייה היא שהסריאלציה הדיפולטית היא XML, ודבר ידוע הוא ש dictionary הוא לא xml serializable
ניסוי טריווילי: זרוק את המילון ושים רשימה במקום.
כי...
12/10/14 17:25
23צפיות
שדה Quotes עצמו הוא מסוג Dictionary<string,Quote>, לא מסוג Quotes.
גם זה לא טוב
13/10/14 12:04
19צפיות
תודה על העצה אך גם זה לא עזר.
לאחר ששנתי את המשתנה להיות:
 [DataMember(Name = "quotes")]
public Dictionary<string, Quote> Quotes { get; set; }
 
התוצאה שקיבלתי היא:
 "quotes":[
{
"Key":"ZMW",
"Value":{
"ask":6.31606,
"bid":6.23679,
...
"midpoint":6.27642
}
},
{
"Key":"ZWD",
"Value":{
"ask":376.3,
"bid":373.3,
...
"midpoint":374.8
}
}
]
מה שאני מצפה לקבל זה משהו כזה:
 {
 ...
 ...
 "quotes": {
   "AED": 3.6728,
   "AFN": 57.115975,
   /* unknown number of currencies */
   "YER": 214.994999,
   "ZWL": 322.355006
 }
}
תודה
היי, למישהו יצא להתעסק עם הכלי שנקרא Dynatrace? (גרסה 6.0)
07/10/14 11:46
60צפיות
אני מנסה לחבר את הטסטים שלי - ולראות את התוצאות של ביצועי הקוד.
אשמח לדבר עם מישהו שמכיר ויצא לו להתעסק עם הכלי בקונטקסט .net (לא ווב).
 
תודה.
דיינה טרייס
14/10/14 12:01
23צפיות
כלי מרשים ומורכב ביותר.
בהנחה שהסנסורים והאייג'נטים שלך מקונפגים היטב ומנטרים את המכונה/מכונות הרלוונטיות, יש ללמוד קודם את התצוגות העיקריות ואח"כ להיות מסוגל לצפות ב- pure paths וב- Transaction flow.
 
ראיתי שרוב הדוגמאות באינטרנט מתייחסות לווב - ואני צריך לעשות
14/10/14 19:31
12צפיות
משהו משלי - נניח יש לי כמות טסטים שרצים ב BUILD פעם ביום, הייתי רוצה שבזמן INITIALIZE של כל ASSEMBLY תשלח כמות נתונים כ METADATA (למשל שם ה ASSEMBLY, או חלוקה כזאת או אחרת) - בשביל למיין לפי למשל קבוצות ריצה של הטסטים (קבוצה A, קבוצה B, קבוצה C).
ראיתי את הנתונים שאני שולח ב FIDDLER, ב HEADERS, לא מוצא שום אזכור לנתונים אלו בצד ה CLIENT של DT.
חסר לי משהו מבחינת הגדרות? צריך להוסיף איזשהו פלאגין? זה אפשרי בכלל?
 
בינתיים הגדרתי שני AGENTS - אחד עבור ה IIS, ואחד של QTAGENT, אני מקבל נתונים שהגדתרי לפי NS של הטסטים, אבל לא את מה שאני רוצה. 
האם יש פורומים מלבד של החברה עצמה? (כי צריך להירשם שם וכו')
 
אופניים חשמליים מישהו
06/10/14 13:28
78צפיות
הי,
לא קשור באופן ישיר לתיכנות, 
אבל אמרתי ננסה כי סביר להניח שרובכם מגיעים כמוני למקום העבודה ברכבת.
 
אני מחפש לרכוש אופניים חשמליים לתחנת רכבת,
מה דעתכם על האופניים עם הגלגלים הקטנים 12 (יש 3 חברות שמשווקות דגמים שונים). האם יש דגם שתוכלו להמליץ עליו?:)
º
לא צריך לקחת ילד\ים לגן על האופניים? לך על זה :)
06/10/14 15:54
25צפיות
º
מה זו השאלה הזו ?
06/10/14 18:12
24צפיות
קידום אתרים בגוגל

רוצה לקדם את האתר שלך?

כל הידע והחדשנות במקום אחד! היכנס לפרטים נוספים >>

הוג'ימה - בניית אתרים ושיווק באינטרנט

העסק לא מתרומם?

אנחנו נדאג לנוכחות שלך ברשת! רוצה לשמוע עוד? לחצ/י כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה