לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

אקספלורר 11
21/09/14 19:10
12צפיות
יש לי איזשהו דף באתר שלא מוגדר לו איזשהו emulator ספציפי
לא על ידי תגית meta
וגם לא בהגדרה בקובץ הweb.config
 
בכל המחשבים שאני בדקתי בהם ללא יוצא מן הכלל הדף ללא יוצא מן הכלל האתר רץ טוב
במחשבי החברה לצערי האתר מרונדר לאספלורר 7 או 5, ללא כל סיבה הגיונית או קודית
 
מה יכולה להיות הסיבה?
 
º
URL ?
21/09/14 19:17
5צפיות
www.netafim.com/customers-testimonials
21/09/14 19:38
5צפיות
לא רציתי להכניס בגוף המודעה שלא יהיה לינק :)
mmm
21/09/14 20:04
3צפיות
 add this to the head : 
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

also , dont run any thing in the page BEFOER you did

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8" />
 
|*|פתחנו פורום לסדרה האהובה עליך|!|
21/09/14 17:33
1צפיות
לרגל העונה החמה ביותר בטלוויזיה, פתחנו את הפורומים הבאים:

|טי-וי| פורום מחשבות פליליות
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|טי-וי| פורום נקמה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|טי-וי| פורום אוואטר והאגדה של קורה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|טי-וי| פורום האישה הטובה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|טי-וי| פורום שקרניות קטנות
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|טי-וי| פורום על טבעי SuperNatural
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

|טי-וי| פורום נויורק
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|טי-וי| עד עצם היום הזה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...


אם הפורום לסדרה האהובה עליך עדיין לא נפתח, אתה מוזמן לפנות אלינו במסר אישי ולהציע את פתיחתו.
שאלה על צורת עבודה נכונה
21/09/14 10:55
27צפיות
בוקר טוב לחברי הפורום, יש לי שאלה\שאלות די כלליות, מקווה שאמצא כאן את המענה להן.
הסבר קצר - 
במקצועי אני מאפיין חוויית משתמש, ועם שותפה שהיא מעצבת ממשקי משתמש. כל פרויקט שלנו מתחיל בתהליך ארוך של אפיון לממשק, שבסופו, אנו מקבלים תוצר שהוא שרטוטים למסכים הסופיים של הממשק (wireframe).
בשלב זה בדרך כלל השרטוטים עוברים למעצבת שנותנת להם את העיצוב הסופי על פי הקונספט הגרפי שמקובל על הלקוח. בדרך כלל בשלב זה אנחנו מעבירים קבצי PSD ללקוח (לרוב בתי תוכנה), או מעבירים את העיצובים כקבצי html+css.

 
לאחרונה נתקלתי בלקוח שמאוד מעוניין לעבוד מולנו (עקב הנסיון הרב שלנו, והקרבה של חלק מהפרויקטים לתחום שלו), אך הוא מעוניין שנעביר לו קבצי XAML, וכרכיבים של כלי הפיתוח telerik.

 
לשאלתי - 
  1. איך אני ניגש לפרויקט מסוג זה ? אני מבין שהעבודה המסורתית (כפי שציינתי מעלה) היא לא הכי נכונה ?
  2. מה ההבדל בין telerik ל expression blend למשל (מישהו מהתחום ממש המליץ לנו ללמוד את expression blend, האם זה יעזור לנו להעביר ללקוח את הרכיבים ב telerik) ?
  3. אנחנו נזדקק לעובד חיצוני שיהפוך את העיצובים לרכיבי XAML, אך אם אנחנו רוצים לבצע זאת בעצמנו (למעצבת יש רקע טכני מסוים, והרבה יכולת וסבלנות ללמוד ממשקים חדשים). מה מומלץ ללמוד על מנת שנוכל ליישם את העיצובים בעצמנו ?

*הבהרה - בדקתי את חוקי הפורום, לא הצלחתי למצוא תשובה במילון, וחיפוש בהיסטוריה העלה לי שגיאה של תפוז
 
תודה מראש לעוזרים
מהניסיון המועט שלי
21/09/14 15:49
11צפיות
1ׂ) מהניסיון שלי הכי טוב זה לתת למתכנתים wireframe שהם יתכנתו ואז בשלבים הסופיים שהמעצבים שלכם יעבדו על העיצוב שלהם ויתקו אותו. 

2) זה כמו לשאול מה ההבדל בין מסעדה למקסר. אין ממש קשר פרט ששניהם קשורים לאוכל.
כך גם בשניים האלה - שניהם קשורים איכשהו לXAML ול-UI, אבל הם לא אחד במקום השני.
 
expression blend היא סביבת עבודה (תוכנה) שבעזרתה אתה מפתח XAML. אתה גם יכול לפתח XAML ב- Visual Studio ואפילו ב-Notepade.
 
 telerik היא ספריה של פקדים משוכללים יותר מהפקדים שבאים לך כברירת מחדל ב-WPF.
למשל במקום TextBox תוכל עכשיו להשתמש ב-TextBox משוכלל יותר.
 
3) כמובן שעליכם ללמוד XAML , רצוי גם WPF ברמה בסיסית.
    ללמוד expression blend - לא חובה, תלוי אם תחשבו שהוא יותר נח מ-VISUAL STUDIO.
    ללמוד את הסיפריה של telerik for wpf.



    
 
עזרה ב MVC - שיפור קוד קיים
21/09/14 12:32
16צפיות
שלום, יש לי אתר ב MVC ובו 5 קונטרולרים, אחד לכל דף.
בכל הפעלה של Index יש פונקצית INIT שנכתבת שוב עם שינוי קטן (כלומר לכל קונטרולר).
הפונקציה יוצרת אובייקטים, מביאה נתונים מה DB ושומרת ב SESSION.
 
האם יש דרך יותר טובה לעבוד ? או לפחות לקחת את החלק המשותף (שליפות מה DB ושמירה ב SESSION)
ולהפעיל אותו באופן אוטומטי לפני שפועלת פונקציית INDEX ?
 
תודה לעוזרים,
אל תשמור בsession
21/09/14 13:10
14צפיות
אלה תשמור בdistributed cache.
º
תודה על התשובה, ולגבי האיחוד של הקוד למקום אחד ?
21/09/14 13:49
8צפיות
למה אתה משתמש עם init?
21/09/14 13:53
11צפיות
אתה מבין שזה אומר שכל פעם שאתה מריץ request הinit מתבצע.
 
אם אני מבין אותך, אתה מנסה לבנות מעין caching?
תשובה
21/09/14 14:35
9צפיות
מה שחשבתי זה האם אפשר בדרך מסויימת שבכל פעם שאני מפעיל את INDEX שבאופן אוטומטי תופעל מתודת INIT, במקום לכתוב אותה כל פעם או לקרוא לה כל פעם.
בקיצור, איזה איבנט של INIT
תודה
כן, בpipeline של mvc יש לך שני אירועים
21/09/14 15:09
12צפיות
OnActionExecuting
OnActionExecuted
 
תראה איפה אתה צריך להתברג, משם תתחיל.
אגב למה אתה צריך שהמידע ימשך תמיד מהDB?
מה הסיבה לאירוע הזה?
 
תנסה לפרט יותר במילים פשוטות, כך אוכל לתת לך מענה יותר יעיל ולסייע לך להגיע לפתרון.
תודה, זה מה שחיפשתי..
21/09/14 15:25
14צפיות
לגבי המידע. לא צריך למשוך תמיד מה DB.
אם המידע לא קיים אז שיבוא מה DB וישמר ב SESSION.
סדרות מאמרים חדשים באתר Corner
20/09/14 04:47
58צפיות
#Do You Know C
סדרת מאמרים זו מיועדת לתלמידי תיכון העושים את צעדיהם הראשונים בעולם התכנות.
אין מטרתה להחליף את התכנים הרשמיים המצויינים, אלא לספק זוית נוספת, הסברים נוספים ותיאור נוסף שנועד להקל על הצעדים הראשונים שלכם בעולם המופלא של מדעי המחשב.
תכנות מונחה עצמים
סדרת מאמרים המסבירה את שלושת העקרונות של תכנות מונחה עצמים (OOP) בשפת #C הלכה לצד מעשה.
º
אבל אין נוסחה מתמטית לחישוב היקף של אליפסה...
20/09/14 07:48
25צפיות
איך אני מקשר פונקציה בקובץ xaml.cs
18/09/14 17:07
40צפיות
לפונקציה בקובץ cs. ?

היי,  יש לי אפליקציית WPF שבנוייה בתבנית MVVM, לכל פאנל יש שלושה קבצים:

File.xaml
File.xaml.cs
File.cs

בקובץ "File.xaml.cs" יש לי פונקציה בשם:

private void Grid_MouseLeftButtonUp(object sender, MouseButtonEventArgs e)

וכשהיא מופעלת אני רוצה לקרוא מתוכה לפונקציה: MyFunction()

שממוקמת בקובץ "File.cs"....

איך אני גורם לפונקציות להכיר אחת את השניה ? כרגע כשאני מנסה להוסיף קריאה לפונקציה MyFunction מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת שהפונקציה לא מוכרת.

אשמח לקבל הסבר ברור (קוד קצר יהיה עדיף על הסבר במילים) שיעזור לי להבין מה בדיוק לעשות.

תודה מראש.
השאלה כל כך מסובכת ?
21/09/14 10:45
16צפיות
נראה לי שההסבר שרשמתי דיי ברור, וזו נראית לי שאלה מאד בסיסית ב WPF.
 
אף אחד לא יודע את התשובה ?
 
מימוש של חיפוש יעיל בטבלת נתונים
19/09/14 18:39
36צפיות

שלום רב!
אני צריך לממש בג'אווה חיפוש יעיל בטבלת נתונים לפי מפתח.
למרות שפורום זה עוסק בדוט נט, אך אין הבדל משמעותי בהתייחסות לשאלה זו וגם במימוש שלי בין מימוש בג'אווה למימוש בC#.
 
המימוש צריך להיות מורכב משתי פונקציות:
1. constructor שמקבל 2 פרמטרים. הראשון מורכב מטקסט שמכיל את העמודות ואת נתוני הטבלה. השני מכיל את שם העמודה שתשמש כמפתח בחיפושים.
2. פונקצית חיפוש שמקבלת מפתח, וערך. ומחפשת האם השורה שמכילה את המפתח, מכילה גם את הערך.
מימשתי את זה כ2 hashMap (מקביל לDictionary בC#) מקוננות. הראשונה לחיפוש השורה המתאימה, והשנייה לחיפוש בתוך השורה.
החיצונית מורכבת מזוגות של מפתח (מפתח השורה), וvalue שמכיל את הhashMap הפנימי.
הפנימית מורכבת מזוגות של מפתח (שם העמודה), וvalue שמכיל את ערך העמודה.

כך אם לדוגמא טבלת Person שהמפתח שלה הוא ID, תיוצג בhashMap החיצוני כך :
{014587654:internalHashMap,  0653786775:internalHashMap,.....}
ובhashMap הפנימי כך:
{firstName:moshe, lastName:cohen, age:30....}

מה דעתכם?

º
כל חיפוש בworst case הוא (o(n^2
20/09/14 17:25
21צפיות
חיפוש בHashMap הוא בסיבוכיות של 1
20/09/14 20:40
30צפיות
וממילא חיפוש ב2 HashMap נשאר בסיבוכיות של 1.
 
איך הגעת לn^2?
למד מבני נתונים ומכיר את גוגל...
21/09/14 08:48
23צפיות
א. בטבלת עירבול זה לא בדיוק חיפוש פר-סה. אלא יותר לכיוון "חישוב" האינדקס ואז מציאת המיקום המדוייק (בצורה שתלויה בצורת ההכנסה)
ב. במקרה הטוב כשמחשבים את המיקום הזמן החיפוש יהיה בזמן קבוע, במקרה הגרוע תצטרך לעבור על כל הערכים בטבלה ומכאן שהוא O(n)
בכל זאת המקרה הממוצע הוא בזמן קבוע
21/09/14 10:26
10צפיות
וזה מספיק לי.
אתה מדבר על אסימפטוטיקה וחקר ביצועים
21/09/14 10:42
17צפיות
או על מחיר עלי נענע בשוק?
מקרה טוב בטבלת גיבוב -> בזמן קבוע
מקרה רע בטבלת גיבוב -> יכול להגיע עד O(n)
המלצה: תלמד איך עובדת טבלת גיבוב, אין מטפלים בcollisions ומה היתרונות והחסרונות במימושים. איך עובדות פונקציות גיבוב גם לא יזיק להבין
אם תבדוק את הנושא לעומק, תוכל לוודא שזה נכון.
21/09/14 09:11
19צפיות
פונקציה גנרית עבור dapper QueryMultiple
19/09/14 15:26
33צפיות
שלום,
אני עובד על אתר ב-asp.net mvc ועבור בסיס הנתונים אני משתמש ב-mysql stored procedures ו-dapper (mini-orm).
אני רוצה לכתוב פונקציה גנרית שתדע לקרוא לפרוצדורה בבסיס נתונים שמכילה בתוכה מספר קריאות select, ולמפות כל אחת לאובייקט המתאים.
לשם כך יש ב-dapper מתודה שנקראת QueryMultiple. הבעייה שבכל מקום שמפרט דוגמא לשימוש במתודה אין גנריות אלא מראים מיפוי לאובייקטים קבועים מראש. אני רוצה בפונקציה שלי להוסיף מילון שיכיל רשימה של אובייקטים למיפוי, ועבור כל אובייקט יכתוב אם הוא יחיד או רשימה.
 
נסיתי כמובן לממש את זה, אבל בתוך הלולאה שרצה על הרשימת אובייקטים למיפוי אני מקבל שגיאה שהאיבר הנוכחי לא נמצא בבלוק.
למישהו יש אולי עיצה אחרת איך לממש את זה?
 
כתבתי את השאלה מפורטת, כולל נסיון המימוש שלי והשגיאה שמתקבלת, באתר stackoverflow בקישור הבא:
º
Your code sample is incomplete. Show us the code
20/09/14 07:41
8צפיות
חתימה של הפונקציה
20/09/14 09:17
16צפיות
כמו שכתבתי בתגובות בסטקאוברפלו - הדוגמת קוד שנתתי שם טובה, הדבר היחיד שחסר בה זה החתימה של הפונקציה:
public dynamic SomeFunctionName(IDictionary<Type,string> dictionary)
{
...
}
 
שימו לב שאין שום בעייה לקרוא גם למפתח של השדה וגם לערך של השדה במילון בשום מקום למעט בתוך הסוגריים המשולשים של:
multi.Read<item.Key>()
פה טמון הכלב...
אם תחשוב לוגית. איך יכול להיות?
20/09/14 17:31
13צפיות
אתה מנסה לקבל strong type מsp ללא מיפוי של תוצאות. הקומפיילר לא יודע לאיזה מודלים אתה רוצה לעשות מיפוי בזמן ריצה.
תמפה את הresult set ע''י mapper.
אז תקבל תוצאה תקינה.
תחשוב שבסופו של דבר הקומפיילר רואה ביטויים = expression trees.
שאלה ב WPF, ListBox ותמונות
16/09/14 13:34
52צפיות
שלום לכולם,
אני עובד עם C#,WPF,Framework 4,VS2013
יש לי ListBox
כל Item מכיל
image, textblock,checkbox,button, אופציה ל תמונה נוספת באותו item.
ה Data נקשר כמובן ב DataBinding ל View.
3 שאלות:
1. איך אני מבצע לחיצה על הכפתור\צ'קבוקס בתוך ה item ומזהה את כל האובייקטים של ה item הזה.?
2. אני יודע שיש binding ל command, איך אני מבצע את זה ברמת ה item\פקדים בתוך ה item?
3. חלק מהאובייקטים צריכים להיות ממש אחד על השני, כמו כפתור על תמונה בחלק התחתון שלה, אני עשיתי canvas, שמתי קודם את התמונה ואחר כך את הכפתור כך שהכפתור עולה על התמונה, האם זו הדרך לבצע?
תודה מראש,
דני.
תשובות
18/09/14 14:39
21צפיות
1. אתה עושה ב-ViewModel של האייטם פרופרטי מסוג ICommand ואתה עושה בינדינג אליו ב-Command של הכפתור. מאחר שזה נמצא בתוך האובייקט של האייטם, אז הוא באופן טבעי מכיר את כל הנתונים של האייטם built-in - לרכיבי ממשק המשתמש לא תהיה לך גישה, וטוב שכך. דבר נוסף שאפשר לעשות (במצבים שונים לפי הצורך) זה לשים את הפרופרטי של ה-ICommand באובייקט שמחזיק את הקולקשן של כל האייטמים, ולעשות את הבינדינג בעזרת RelativeSource ואת האייטם עצמו להעביר בתוך CommandParameter. ככה למשל פשוט יותר להסיר פריטים, למרות שגם בלי זה אפשר ולא ממש קשה.
 
2. ראה תשובה 1 וכן בגוגל. אם נתקלת בבעיות שאל אותנו ספציפית לגבי הבעיות
 
3. קנבס זה לא לזה, לרוב הדברים שאתה צריך Layout הפאנל שאתה צריך אינו קאנבס, למרות שיש לו שימוש בחלק מהמקרים לדברים מסויימים. גם בגריד אם שמת שני דברים באותו תא (כלומר לשניהם יש את אותו Column+Row) אז הם יופיעו זה מעל זה. אם אתה צריך תמונה שתמלא את התא וכפתור שיהיה בפינה, עושים את זה בעזרת HorizontalAlignment ו-VerticalAlignment שונים (כלומר לאחד יהיה Strech בשניהם ולשני יהיה Top/Bottom/Lfet/Right)
 
בהצלחה,
זיו
º
יש התעוררות מוזרה של שאלות WPF בזמן האחרון, לא?
18/09/14 23:25
7צפיות
לא ממש, רק טפטוף
19/09/14 00:05
23צפיות
יש עבודה בתחום, זו סביבה נהדרת, וגם (כנראה) הסביבה דה-פאקטו הכי נורמלית לבנייה של אפליקציות דסקטופ לוינדוס, שאני יודע שתשעים אחוז מהעולם כותבים היום אפליקציות לסמארטפון כלשהו או אתרי HTML, אבל בתחומים מסויימים (כמו למשל שליטה ובקרה, תחומי Enterprise ותחומים עסקיים LOB שונים) אפליקציית דסקטופ עדיין הרבה יותר פשוטה גם לבנייה וגם לפריסה אצל הלקוחות.
 
לי באופן אישי מאד חבל שהסביבה הזו לא נהייתה יותר פופולרית, מערכות מידע אינטרנטיות ואינטא-נטיות אפשר לבנות מאד מהר ומאד בקלות עם סילברלייט, אבל אנשים לא מכירים את הכלי, לא מכירים את היכולות שלו, והם שמעו שמיקרוסופט לא יתמכו בו יותר, אז כולם עושים את הכל ב-HTML.  גם אני... :)
 
סופשבוע נעים לכולם, ושנה טובה מבורכת ונהדרת, מלאה בדברים חדשים מעניינים ובעיקר... כסף!
 
זיו
אז זהוא? להתחיל לשקול לעשות הסבה ?
19/09/14 10:15
19צפיות
תכלס יש משרות WPF בזמן האחרון, אבל הם מועטות ביותר :|
לא הייתי ממהר.
19/09/14 15:47
23צפיות
הכלי/שפה מעולה, יפה, ונחמד. התוצאות מרשימות ביותר. השאלה לאן הולך השוק ומה הדרישה.
לפי מה שאני רואה, הדרישה גדולה בהרבה לווב. אבל כידוע, מספיק לך מקום עבודה אחד. ויש מקומות רבים שמפתחים לדסקטופ.
כדאי לבחור משהו, ולהיות בו אלוף. אם אתה איש ווב מנוסה, לא הייתי ממהר לעשות הסבה ל WPF. לא צריך להיות אנליסט מדופלם כדי לראות שהעולם הולך לכיוון של ווב ומובייל.
 
תודה על התשובות, אנח אבדוק
21/09/14 13:57
2צפיות
לגבי ה WPF עצמו, אני עושה פרויקט אישי לדסקטופ.
 
|*|נפתח פורום חוכמת ההמונים|*|
18/09/14 14:28
2צפיות
|נורה|פורום חוכמת ההמונים הוקם בשבילכם, הגולשים והגולשות שמעוניינים להשתמש בחוכמת ההמונים כדי לקבל עצות, תשובות, רעיונות וכל דבר אחר שיעניין אתכם.
חוכמת ההמונים יכולה לעזור ולהועיל בכל מקרה שבו אתם רוצים מגוון של דעות, מאנשים שונים אשר עוסקים בתחומים שונים, כדי לסייע לכם להגיע למסקנה מסויימת, רעיון או אפילו החלטה, בכל נושא שעולה על רוחכם.

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו... ואל תשכחו להיות יצירתיים :-)

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
Web refernce - שגיאה על השרת
הודעה זו מכילה תמונות
17/09/14 12:09
31צפיות
שלום
יש לי איזשהו web reference שעובד לוקאלית אך כאשר מעדכנים על השרת מתקבלת השגיאה המצורפת
 
גוגל הביא לי כמה תשובות מגוונות ושונות אך לא יכולתי להתמקד מה הבעיה ואיזו הגדרה יש צורך לעדכן.
 
אשמח לדעת אם יש מי שנתקל בשגיאה הזו ובעיקר מה יש צורך לעדכן / להגדיר
 
 
תודה
 
 
תוודאי שה URL מהמכונה שקוראת ל SERVICE עובד
17/09/14 13:24
24צפיות
כלומר, שאת שמה את הלינק בדפדפן ומצליחה להגיע ל service\wsdl שלו.
אם לא מצליחה, כנראה שאין הרשאות גישה או שמשהו בהגדרת ה url ל service שגוי.
אם מצליחה תני פרטים נוספים
wcf? את ניגשת באמצעות קוד? צרפי קוד.
צרפי גם אתה connection ואת ה bindings.
דני.
WPF - Automatic Change Notification for Your View Models
15/09/14 11:02
40צפיות
מה דעתכם על זה :
ttp://blogs.msdn.com/b/knowledgecast/archive/2010/06/02/automatic-change-notification-for-your-view-models.aspx
 
במבט ראשון נראה מגניב - baseViewModel שמאפשר לך לא להתעסק עם propertychanged בכלל.

האם יש פה קא'צ ? פגיעה בביצועים ? ארכיטקטורה לא טובה ?

חושב אם להשתמש בזה או לא


 
 
לא קאץ', לא בעיית ביצועים, סתם מיותר לגמרי
15/09/14 11:53
44צפיות
אנשים מתעסקים לטעמי הרבה הרבה הרבה יותר מדי עם לחסוך בכל מיני מקומות שזה לוקח עוד שניה או שתיים ולא מצריך מחשבה, ומסבכים את כל הקוד ושיטת העבודה בשביל מה? בשביל כלום, הרי אלה פרופרטיז שכנראה לעולם לא יהיה צורך לבצע בהם שינוי כלשהו, אז מה חסכתם? את הזמן של לכתוב את זה?? בכל מקרה אם יהיה צריך לבצע שינויים, כבר עדיף שיהיו שם שתי שורות קוד ופשוט להכניס את הקוד שצריך (כי אם זה נוצר אוטומטי, אז איפה אפשר יהיה להכניס את הקוד הנוסף שאתם רוצים?)
 
אם רוצים לחסוך את הזמן, עושים code-snippet שעושה את זה, זה מה שאני עושה, זה יוצא לייצר פרופרטי בעשר שניות, זה חוסך טעויות, וזה מייצר קוד שקל לתחזק אותו ולהוסיף לו דברים
 
בברכה,
זיו
נצלש
15/09/14 13:33
41צפיות
זה נכון מה ששמעתי ? שב WPF אי אפשר לראות את ה EXCEPTION כמו שב CONSOLE נגיד ?
כלומר התיאור הזה שמראה את הקוו המתוח לשורה שגרמה את ה EXCEPTION ....?
אני לא מתעסק עם WPF אבל זה נראה לי מוזר ....?
אין לי מושג, אני כבר כמה חודשים בקושי נוגע ב-WPF
15/09/14 13:47
50צפיות
מצד שני אני יכול לספר לך איך עושים LDAP AUTH מ-node, אני יכול לספר לך איך מקימים מכונה עם דסקטופ לינוקס על AWS EC2, ועוד כמה דברים שאף פעם לא חשבתי שיהיו לי מגניבים, אבל הם כן, וגם כמובן monodevelop שזו סביבת עבודה כמובן לא מפנקת כמו הויז'ואל סטודיו, אבל בהחלט לא נופלת ממנה בהרבה, ובהחלט מהירה מאד ונוחה מאד
תיכף תעבור ל-cloud9
16/09/14 08:28
33צפיות
החינמי קצת איטי, קצת קורס, אבל ממש מגניב.
אני כבר מנוי בתשלום שלהם כחודש וחצי
16/09/14 09:05
33צפיות
וגם המנוי בתשלום קצת קורס ולפעמים (אף) workspace לא עולה כי הם באמצע עבודות תחזוקה, ועוד ועוד בעיות שונות, אני לא בטוח שאני אשאר איתם עוד הרבה
וגם אין להם עורך טוב ו\או דיבאגר למונו\סי-שארפ וחבל, אבל בכל מה שנוגע ל-nodejs הם סבבה לגמרי
 
העניין הוא שגם בתור דסקטופ לינוקס זה סביבה נפלאה, ולא רק בתור שרת יציב וחזק, ואם מתנהלים נכון (שומרים את הקוד מחוץ למכונה, וגם את הנתונים ועוד כל מיני דברים שחשוב לא לאבד) אז אפשר בקלי-קלות להקים דסקטופ מרוחק כ-Spot Instance במחירים מצחיקים של משהו כמו סנט אחד עד שלושה סנטים לשעה, שזה שבעה עד עשרים דולר לחודש למכונה עם הרבה יותר מקום וכח מאשר ה-container של דוקר ש-C9 משתמשים בהם.
בהתחלה עבדתי עם GNOME/UNITY אבל גיליתי שגם KDE מצויין, ויש עוד כמה סביבות דסקטופ, וזה רק לאובונטו, יש עוד כמה וכמה סביבות לעוד כמה וכמה גרסאות לינוקס אחרות. זה קצת מתיש להתמצא בכל הסביבות, אבל רק קצת.
 
 
כן למען הסר ספק אני עובד רק עם node בענן9.
16/09/14 10:06
26צפיות
מאז שלקחו לי את הוובסטורם שכ״כ אהבתי.
 
בקורס מובייל שאני עושה- המדריך הוא גם מתעסק עם WPF
17/09/14 08:22
27צפיות
והוא אמר לי ( מה שנשמע לי מוזר) שאין את הקטע של EXCEPTION כמו בשאר הפרוייקטים
בקיצור אבדוק את זה היום
מעולם לא נגעתי ב WPF
ולכן לא התווכחתי.
מה שהוא אולי התכוון לאמר
17/09/14 09:35
43צפיות
הוא ששגיאות binding לא גורמות לשום exception (גם לא כזה שנתפס ע״י הפריימוורק, כמו שגיאות סריאליזציה למשל).
מה ״מוזר״ בזה?
 
 
 
º
לא מוזר לך , מוזר לי. מה לעשות, לא יודע הכל
17/09/14 09:47
16צפיות
º
תודה על הדיעה, זה מה שניסיתי להבין
15/09/14 15:12
11צפיות
פעולה על איבר אחד במערך משפיעה בצורה מוזרה על האחרים
הודעה זו מכילה תמונות
15/09/14 23:08
57צפיות
שלום.
אני חוקר את הקוביה ההונגרית, ולצורך כך מקים מבנה שלה.
 
מי שלא רוצה להיכנס לנושא של הקוביה ההונגרית, כל רעיון לסיבה אפשרית לבעיה יתקבל בברכה - אני מבצע פעולה זהה על ארבע איברים במערך, וכשהלולאה נכנסת לבצע את הפעולה על איבר אחד, היא משפיעה גם על אחד אחר.
 
כרגע אני עוסק בקוביה בגודל 2*2*2.
בניתי מחלקה לקוביה פשוטה (1*1*1), שיודעת לבצע את ההטיות השונות שלה, ולכל מצב להתאים קוד מספרי.
לצורך הדוגמה, המספר של המצב ההתחלתי הוא 3, וכשמבצעים 4 פעמים ברציפות את הפעולה F (סיבוב עם כיוון השעון של הפאה הקדמית), הקידוד משתנה בהתאם ל-3->1->0->2->3.
בניתי מחלקה של 2*2*2 שמכילה 8 קוביות במערך תלת מימדי.
כשמבצעים את הפעולה F(), כלומר סיבוב עם כיוון השעון של הפאה הקדמית,
האלגוריתם הוא לבצע את הפעולה F לכל אחת מארבע הקוביות הקדמיות, ואז להחליף בינהן בסדר של כיוון השעון.
בשלב הראשון כל ארבע הקוביות מקודדות למספר 3.
כשהפעולה F מתבצעת לראשונה כל הארבע נהפכות כמתבקש ל-1.
בסיבוב השני משומה שלוש! מהקוביות נהפכות ל-0 ואחת ל-2!
כשנכנסתי בדיבוג פנימה גיליתי דבר הזוי!!! כשהתוכנה בלולאה עוברת על אחת מארבע הקוביות ומבצעת לה F משומה זה משפיע גם על אחת אחרת!!!
 
 
אשמח להצעות לפתרון, אני מצרף את קבצי התוכנה בקובץ אחד, אחד אחרי השני.
שאלה בWPF
14/09/14 20:01
39צפיות
אני מעוניין בdatagrid אשר יהיה בנוי בצורת עץ.
כאשר באבא יש סימן +. ולחיצה עליו תפתח שורות נוספות של הבנים.
ז"א שהבנים יהיו מוצדים מתחת לאבא (כאשר הפלוס פתוח) אפשר לסגור ולפתוח.
 
לא מצאתי דוגמא שזה בתוך גריד.
º
תסתכל על המאפיין RowDetailsVisibilityMode של ה DataGrid
14/09/14 20:17
11צפיות
מדובר בסה"כ ב2 רמות
14/09/14 20:46
18צפיות
מדובר בנתונים מ2 טבלאות.
אני יוצר view שבו יש שילוב מ2 הטבלאות. כאשר שורה אחת ה"אבא" ושורות נוספות הבנים.
 
אם הבנתי אותך נכון אז
14/09/14 21:27
16צפיות
יש לך אובייקט אב ולאובייקט האב יש בנים, לדוגמא הזמנה ופרטי הזמנה ומה שאתה רוצה זה שהנתונים הבנים יוצגו בתוך ה DataGrid לאחר בחירת שורת האב.
אם מה שתארתי נכון אז כנראה שמה שהצעתי לך קודם זה מה שאתה מחפש אם לא אז אנא תתקן אותי.
לא בדיוק...
14/09/14 21:39
14צפיות
לאב ולבנים יש בדיוק את אותם העמודות. יש משתנה type שלפי ערכו יודעים אם מדובר באב או בבן.
ז"א האבות מצוגים עם סימן +.
ברגע שלוחצים על ה+ נפתחים הבנים ואז הכל נראה יחידה אחת.
 
 
המשך...
14/09/14 21:51
12צפיות
יש type שמראה אם מדובר באב או בן.
יש id שמראה את המשפחה.
ז"א לאבא ולבנים יהיה את אותו הid. אם הtype =18 זה אבא. אם הtype=4  זה בן. (זה כל האפשרויות)
כל השדות זהים. האבא פותח את כל הבנים.
 
כל מה שאני מנסה לא עושה את זה...
מה שאתה מחפש נקרא TreeGrid
15/09/14 11:48
29צפיות
וזה מאחר שיש צורך בפקד מיוחד לעניין ולא גריד שיודע להפתח כמו עץ
 
גגל wpf treegrid ואם לא תמצא את מבוקשך - חזור אלינו
(כמובן שיש גם בחבילות הפקדים המסחריות יופי של דברים, אם יש לך כבר חבילה כזו או כסף לרכוש אותה זה מומלץ מאד)
 
בברכה,
זיו
סטארט-אפ מבטיח מחפש מתכנת net. יצירתי וחושב מחוץ מהקופסא
13/09/14 12:59
145צפיות
Workmail הינו סטארט-אפ בן שנה העוסק בתחום ניהול יעיל של תעבורת אימיילים באירגונים ע"י בניית פלטפורמה "חברתית" על גבי תשתית האימיילים הקיימת בצד ה-Client בלבד.
בימים אלה אנו בעיצומו של Pilot בחברה מהגדולות בארץ ועוד Trial בחברה מהמפורסות והגדולות באמריקה.
עבור חברות עם סטנדרטים כל כך מחמירים, לפתוח בפנינו גישה למשאב הכי רגיש (שרותי האימייל) אינו דבר של מה בכך והינו הבעת אמון ממדרגה ראשונה.
כל הרעיון שלנו והמנטרה הטכנולוגית שלנו נושאים בחובם יציאה מהקופסא וחשיבה יצירתית. לא מדובר בתכנות סיזיפי אלא בתכנות מאתגר הדורש חשיבה ו"פתרון חידות". חשיבה מולטי-דיסציפלינארית הנה יתרון כמבון.
אנחנו צריכים מתכנתי  net.
אני בתור מנכ"ל מאמין בלגדל אנשים ולפתח אצלם צדדים לאו דווקא טכניים (ניהול סיכונים, חשיבה עסקית ועבודה עם לקוחות).
בואו להיות חלק מסיירת קטנה וממזרית ! אפשרות ל-Part time.

 
פרטי התקשרות
13/09/14 13:06
101צפיות
נא ליצור קשר עם דורון ב-054-5664058
אימייל:  dpascal@work-mail.com
 
כל הכבוד על האמת והרצון להצליח.
13/09/14 20:52
99צפיות
אני כרגע בזמן החלפת עבודה.
לכן לא אוכל להציע את שירותיי.
בכל מקרה, יש פה חברה רציניים ו מאוד כישרוניים.
אשמח להמליץ ולעזור בכל מה שאפשר.
תודה
13/09/14 22:03
64צפיות
אשמח אם תתקשר אלי לטלפון ל-054-5664058
º
אם יש אפשרות מעשית לעבודה מהבית - אני יוצר איתך קשר בשמחה.
14/09/14 06:04
29צפיות
º
כן. אפשר מהבית.
14/09/14 08:47
29צפיות
סוף סוף מודעת דרושים בפרום שמנוסחת היטב
14/09/14 07:30
80צפיות
מה רוצים ממך, מה שבעיקר חסר במודעות האחרות - מה לא רוצים ממך,
ומה הערך המוסף.
על מה אתה מדבר ?
14/09/14 08:39
87צפיות
"מה רוצים ממך"
- מה ? מה בדיוק ב DOT NET ? להתחיל לרשום לך מה יש בעולם ה DOT NET ?
 
בעיקר מה לא רוצים ממך זה מה שיש פה
14/09/14 09:10
65צפיות
בניגוד למודעות שדורשות ידע נרחב בכל נושא שאתה יכול להעלות על דעתך
אני עם מנהל הפורום בעניין.
14/09/14 09:24
78צפיות
״מתכנת net.״ זה מונח מעורפל...
היה מאד מוסיף למודעה הזו משהו כמו ״העבודה היא ב-ASP.NET, JS״.
במיוחד לסטרטאפ, שלרוב אין לו רוחב-פס לעקומת למידה של מעל שבוע-יים.
תוכל להרחיב ?
14/09/14 14:03
50צפיות
WPF? WEB? טכנולוגיות וכו'...
 
מדובר בפיתוח עבור Outlook בסביבת VSTO
14/09/14 18:48
63צפיות
(Visual studio tools for Office).

 
º
יצא לי בזמנו לבנות קומפוננטת outlook
15/09/14 09:40
33צפיות
º
מצוין. צור קשר בטלפון שבמעלה התרד.
15/09/14 11:22
17צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה