לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

לוגים ב iis
24/04/15 18:16
45צפיות
איך אני יכול לראות את כל הפניות http אל השרת שלי?
יש לי שרת שמשרת אפליקציית מובייל. לפני שהם יכולים לעבוד, הלקוחות צריכים להזין קוד מסוים שהם מקבלים מאיתנו, מזינים אותו באפליקציה, עוברים אישור, ואז האפליקציה מופעלת.
בדרך כלל זה עובד יפה, וגם היום, 90% מהאנשים מצליחים להכנס ללא בעיה. אבל יש כמה טלפונים, (אנדרואיד כולם, לא נתקלתי בבעיה עם אייפון), שלא מצליחים  להכנס.
התקנתי elmah ועכשיו אני רואה גם כניסות מוצלחות, וגם שגיאות בסרביס הזה. כל מה שקורה - נרשם. הבעיה: החברה הבעיתיים האלה, אני אפילו לא רואה את הפניה שלהם. לא מגיעים בכלל לסרביס.
אז אני שואל את עצמי, מה קורה פה? אני חייב איזה פידלר בשרת. משהו שיראה לי את פניות ה htttp וכשבנאדם לוחץ על הכפתור, אני רוצה לראות מה מגיע לשרת. אולי הוא חסום באיזה פיירוול 
או השד יודע מה?
יש איזה רעיונות? כלי דיבוג?
ניסיתי להסתכל בלוגים של השרת, לא עזר לי הרבה.
תודה לעונים.
 
כריש-הכבל הוא ידידך במקרים כאילו.
25/04/15 08:20
33צפיות
אמנם לוקח קצת זמן להשתלט עליו, אבל זה time well spnet.
אכן השתמשתי בו, וקיבלתי רמזים עבים, והבעיה נפתרה.
25/04/15 17:08
32צפיות
באמת כלי אובר קיל רציני למה שהייתי צריך, אבל הבנתי דבר אחד: יש פה בעיה של פורטים או SSL. מסיבה כשלהי הטלפון לא מזהה את הסרביס כמוגן SSL. אבל למה? מה נשתנה, כמו שאומרים?
מה השתנה במערכת בזמן האחרון?
מה שהשתנה, זה שבניתי אתר נוסף בזמן האחרון, וגם האתה הזה מוגן ב SSL, אבל יש בעיה. בשרת שלי, יש רק כתובת IP אחת. זו החבילה, ואי אפשר לשנות גם בתשלום. (גודדי ימ"ש).
גיגלתי בנושא, ומצאתי איך אפשר לשים כמה SSL ים על אותו IP, זה פטנט שנקרא SNI . עשיתי ועבד לי. זה היה בערך לפני חודש או חודשיים.
קראתי שהפטנט הזה לא עובד בבראוזרים ישנים, אבל לי הוא עבד, זה הספיק לי.
העפתי את האתר החדש ואת ה SNI שלו, והכל עבד מייד.
מסתבר שלא רק דפדפנים, יש גם טלפונים שלא אוהבים את הסידור הזה, ודורשים יחס אחד לאחד בין SSL ל IP.
זהו, הבעיה נפתרה, ואני יכול לחזור לנשימה סדירה.
תודה לכולם.
 
ניחוש מושכל, יש לך קצת יותר כאב ראש ממה שאתה חושב
25/04/15 14:02
29צפיות
אם הייתי צריך לנחש, הייתי מנחש שהם בכלל לא מגיעים לשרת שלך משום שהתקשורת לא יוצאת מהטלפון.
נדיר ששרת יחליט לחסום על דעת עצמו 10 אחוז מהמשתמשים ושיעשה את זה רק לגבי מערכת הפעלה אחת ולא אחרת.
 
יותר סביר להניח שה10 אחוז האלו עובדים עם גרסת אנדרואיד זו או אחרת בה האפליקציה לא מצליחה לצאת לשרת ולכן לא תראה את זה לא משנה איזה לוג יהיה לך בשרת.
 
אם יש לך טלפון אחד מאלו שלא מצליחים לעבוד בהישג יד, תנסה לשים עליו משהו שמנטר פניות החוצה ותראה אם אתה פונה בכלל לשרת או נופל כבר בטלפון.
 
אם אין לך טלפון כזה אז תרשום לעצמך בלוג מאלו גרסאות של מערכות הפעלה אתה מצליח לקבל פניות, ולאחר מכן דבר עם הלקוחות לראות איזו גרסה של מערכת הפעלה הם מריצים ותראה אם גרסת מערכת ההפעלה שלהם נמצאת ברשימה (ואז זו בעיה של טלפונים ספציפיים וכאב ראש גדול) או אם היא לא נמצאת ברשימה (ואז זה הרבה יותר קל כי אתה יכול להבין שזה משהו בגרסה הספציפית של מערכת ההפעלה).
 
כמו כן שאתה מדבר עם הלקוחות שנופלים תבדוק בדיוק באיזה סוג טלפון מדובר ומי ספק השירות.
סוג טלפון לפעמים מעיד על מערכת הפעלה קצת שונה - (גרסאות מותאמות של אנדרואיד לחלק מהיצרנים) וספקי שירות שיכולים להריץ אצלם FW זה או אחר שאולי אתה חסום בו בטעות (פחות סביר אבל אפשרי)
 
אם אתה לא רואה שום פניה בלוג של השרת, אל תניח שהם מגיעים לשם, אם היו מגיעים לשם היה לך לוג.
ולשאלה המקורית - יש לך לוגים של IIS, שיכולת לקרוא
25/04/15 23:54
18צפיות
זה לא היה עוזר לך לבעיה הספציפית שלך, אבל היה יכול להסביר שהמידע בכלל לא מגיע ללוגים האלה.
 
SNI
26/04/15 09:59
3צפיות
1. ב IIS תעבוד עם LOGPARSER יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים, תכין שאילות מראש ותוכל למצוא בעיות בזמן אמת.
2.SNI זו בעיה ידוע, הרבה דפדפנים במיוחד הישנים לא נתמכים ראה כאן
3. תקראי את התשובה שניתנה פה די מעמיקה
4. לא מכיר בעיה ש SNI כפוף ל IP, הוא לא מבצע ולידציה מול גורם חיצוני שה IP הוא אכן ה IP שרשום עבור ה SSL. מה שהוא עושה הוא מאפשר להעביר ב את הדומיין בשלב ה HEAND SHAKE, וזה למקרה שיש לך מספר SSL על
שרת IIS אחד, וככה הוא יודע לאיזה מה SITES להפנות אותו.
ציטוט מויקיפדיה :
 
Server Name Indication (SNI) is an extension to the TLS computer networking protocol[1] by which a client indicates which hostname it is attempting to connect to at the start of the handshaking process. This allows a server to present multiple certificates on the same IP address and TCP port number and hence allows multiple secure (HTTPS) websites (or any other Service over TLS) to be served off the same IP address without requiring all those sites to use the same certificate. It is the conceptual equivalent to HTTP/1.1 name-based virtual hosting, but for HTTPS.
 
sftp - שאלה
22/04/15 12:12
49צפיות
אני צריכה לקבל קובץ מהמשתמש ולהעלות אותו לשרת אחר באמצעות SFTP.
 
1.  האם יש אפשרות לבצע את זה באמצעות דפי NET רגילים או שיש צורך רק באפליקציה שתרוץ משימה מזדמנת.
2. האם חובה להשתמש ברכיבי צד שלישי כמו שאני רואה ברוב הקודים ברשת או שיש דרך להעברה ישירה של הקבצים.
3. אילו עוד דרכים יש אפשרות להעביר משרת לשרת
למיטב ידיעתי וגם לאחר חיפוש בגוגל
23/04/15 01:58
26צפיות
אין פתרון מובנה.
 
אם את חייבת SFTP, ככל הנראה אין מנוס משימוש ברכיבי צד שלישי.
 
מצרף קישור למקור אחד:
התרחיש לא ברור. האם יש [א] לקבל את הקובץ *מהמשתמש* ב-sFTP
23/04/15 08:39
22צפיות
או [ב] להעביר קובץ מהשרת *שלך* לשרת אחר ב-sFTP ?
תודה רבה
הודעה זו מכילה תמונות
23/04/15 22:42
16צפיות
כתוצאה מחיפוש ושיטוט ברשת, נראה שהדרך הפופולרית היא שימוש בספרייה SharpSSH
 
הכנסתי את הקוד וניסיתי, אך היות שלא היה שם וסיסמא מאובטחים הכנסתי FTP רגיל ולא עבד :(
 
אמתין לקבל שם וסיסמא שעובדים תחת secured ftp
ואז אוכל לראות אם אכן יעבוד
 
 
תודה
 
הערה קטנה רק בגלל איך שרשמת secured ftp
24/04/15 03:37
11צפיות
לאחר מספר שיטוטים דרך גוגל להבין מה ההבדל,
ב-C# כן יש תמיכה ב-secured ftp, רק שהשמות מבלבלים.
אם את צריכה secured ftp, אז את צריכה תמיכה בפרוטוקול FTPS, ולא sFTP.
זה פשוט פרוטוקול FTP עם SSL.
לעומת זאת, sFTP מציין פרוטוקול שונה, שנקרא SSH FTP, ובמקרה הזה יש צורך בספריה חיצונית.
 
ממליץ לוודא אם אכן צריך sFTP או FTPS, שלא התבלבלו במקרה שמות.
לא, המדובר על sftp
24/04/15 10:44
8צפיות
אני חשבתי שהמדובר על secured
 
כפי שציינתי אני מתעסקת עם רכיב חיצוני
 
תודה
º
אין קשר לשם וסיסמה - אילו פרוטוקולים שונים.
24/04/15 08:12
5צפיות
את יכולה לכתוב סקריפט ב BAT
24/04/15 14:25
6צפיות
שמריץ את אפליקיית SFTP שמקבלת פרמטרים לדוגמא : 
האפליקציה יש לה גם קובץ WinSCP.com שניתן להריץ מ command line
אנגולר וSEO
23/04/15 22:50
27צפיות
נכון שלא ממש קשור אבל יש כאן קרישים לא קטנים בתחום ואני חייבת להבין מה קורה כאן. ולכן מנצל"ש
 
במידה וקיים אתר שיש צורך שיאודקס באופן מלא ומסיבי וקיימת גם דרישת שימוש באנגולר SPA, איך מסתדרים 2 הדברים האלו?
גם אם תהיה עבודה כפולה ואצור דף STAND ALONE מלא עם התוכן + טמפלט לשימוש אנגולר.
 
איך יעבדו הכתובות
בעוד שאנגולר משתמש בHASHים
 
לדוגמא דף אודות
כתובת רגילה
mysite.com/about
אנגולר
mysite.com#about
 
(הערת אגב דווקא בנושא הזה BACKBONE הכתובות יכולות להיות הכתובות הרגילות. כך שבעבודה כפולה ניתן לקבל תוצאה טובה)
 
מישהו התנסה בנושא הקונפליט הזה של SEO ואנגולר?
יש רעיונות יצירתיים לפתרון?
 
תודה
º
html5mode ?
24/04/15 08:05
17צפיות
תשמע לא הכרתי את זה, תודה!
24/04/15 10:44
17צפיות
בהחלט נראה שאם אפשר "להעיף" את הסולמית
 
אז בעבודה כפולה אומנם אבל אפשר להשיג תוצאות טובות.
 
 
אבדוק את הנושא.
תודה
לא יעזור באופן מספק - הנה מודול לצורך זה
25/04/15 11:48
10צפיות
זה או שימוש בserver rendered html,
25/04/15 11:52
9צפיות
זה יאפשר למנועיי חיפוש לקבל את המידע
דרייבר ל SYBASE
24/04/15 14:27
19צפיות
אני מנסה להתממשק ל DB של SYBASE דרך C#.
נראה שמשום מה כל ההורדות של ה DRIVER הוסרו מהרשת.
למישהו אולי יש את ההתקנה ויכול לשתף?
מהן כל הדרכים לטיפול בשגיאות באפליקציית MVC ?
21/04/15 04:51
60צפיות
פרט ונמק.
בעולם מקביל קיים אחד בשם דוד גילי שבדיוק רושם תשובה
21/04/15 10:17
61צפיות
לשאלה הכי לא ממוקדת בעולם , דבר שיגרום לאותו אדם לא לחזור לפורום הזה
האמת ששאלו אותי את זה, ופשוט עשיתי לשאלה outsourcing
21/04/15 14:38
45צפיות
ועוד אמת היא, שאחרי שנים של עבודה עם MVC, אין לי איזה תשובה נחרצת וטובה לשאלה הזו. תחום שקצת הזנחתי.
אז למען הדיון אני אכתוב רשימה קטנה של מה שאני יודע בתחום, וזה לא הרבה:
1. ברור שכל מתודה שעושה משהו שיכול להכשל, תהיה בתוך try catch ובתוך הקצ' תהיה כתיבה ללוג.
2. HanleError Attribute שזה דבר חביב, אבל יש לו מגרעות.
3. CustomErrors in web.config שולח לדפי שגיאה גלובליים, וזה מטפל בשגיאות http ( יש לכתוב שורת error עבור כל שגיאה: 400, 500, וכו)
 
זה בערך כל מה שאני יודע, ואלה באמת לא פתרונות מדהימים. עוד משהו?
 
 
ככה
21/04/15 21:12
53צפיות
בקיצור
  • try, cacth
  • HandleErrorAttribute
  • Application_Error
  • customError on config
  • elmah 
אני בדרך כלל, משתמש ב - Elmah פשוט פתרון אלגנטי ומדהים כדי לתעד את כל השגיאות, ובנוסף משתמש ב - application_error כדי לנווט את המשתמש לדף שגיאה
 
שמעתי טובות על Elmah
21/04/15 23:58
43צפיות
אבל מעולם לא ניסיתי. הנה הזדמנות טובה.
תודה!
 
אגב, -בלי קשר לטיפול בשגיאות -  האם אתה משתמש/ממליץ על glimpse ?
 
בבקשה - השקעתי
23/04/15 09:02
42צפיות
תודה!
23/04/15 16:11
34צפיות
מה שנקרא: בכפית.
זהירות! חור אבטחה
24/04/15 18:02
27צפיות
נתקלתי יותר מפעם אחת באתרים שהשאירו את זה פתוח לכל העולם ובכתובת שניתנת לניחוש.
 
ELMAH (ודומיו) זה כלי תיעוד מצויין אבל לדאוג לאבטחה סבירה.
אדמיני
24/04/15 18:18
27צפיות
ראה את ההודעה שלי למעלה (או למטה). אתה הבנאדם הנכון לענות על זה.
פתאום קלטתי, כל הסיסמאות שלי אצל גוגל!
21/04/15 09:51
80צפיות
ועוד מוצפנות דו כיוונית.
הרי כולנו משתמשים ב Chrome, 
וכולנו Sign-in בדפדפן עצמו.
אז פתאום אני קולט שאם אני מבצע Sign ממחשב חדש, אני יכול להיכנס לכל האתרים עם הסיסמאות השמורות.
אז איפה הסיסמאות נמצאות? בשרתים של גוגל! 
לפורום הזה, לבנק, לאוניברסיטה ומה לא...
אני מדמיין?
היה פעם בפורום אחד בשם רוי (אושרוב)
21/04/15 10:00
87צפיות
מתעסק הרבה עם UT.
שהתרעם על זה ( עוד כשכרום יצא) ואמר : עד שהם לא מורידים את זה , אני לא משתשמש בכרום
מענין אותי מה הדעות שלו היום ( והאם הוא משתמש)
ברור שהם נמצאות בשרתים
אבל אתה צריך להיות מספיק אינטילגנט לפתוח INCOGNITO
בשביל זה עשו את זה
אני לא רואה בזה בעיה
 
הבעיה היא שאתה צריך כל פעם לפתוח את זה מחדש.
21/04/15 13:53
53צפיות
על כל כניסה אתה צריך לשאול את עצמך מחדש אם אתה רוצה ככה או ככה.
לא רציני.
שקלת למחוק את כל המידע שיש לגוגל עלייך
21/04/15 18:27
47צפיות
ואז פשוט לא לעשות יותר login לchrome?
º
ניתן להעביר פרמטר בקיצור הדרך שיגרום לו להטען כך מראש
21/04/15 20:28
24צפיות
º
רועי אושרוב
21/04/15 21:09
30צפיות
כל היכולות של השמירה..
22/04/15 09:46
44צפיות
של Bookmark ממש מגניב, אני שומר דף בעבודה, וזה מתעדכן בבית,
אני מתקים Extenation והוא מותקן שוב בכל המחשבים האחרים,
היסטוריה ועוד.
אז כל זה באמת מגניב וסבבה רק הסיסמאות מציקות לי. כאילו כמה עוד מידע הם רוצים??
יכול להיות שבאמת אני פשוט יפסיק לבצע Sign ל Chorme.
אתה יודע שאתה יכול
24/04/15 12:30
11צפיות
להגדיר שהוא לא יסנכרן את הסיסמאות (הגדרות>סינכרון מתקדם..)
שאלה בWPF
21/04/15 11:36
45צפיות
איך אני עושה וולידציה על textbox שיהיה מוגבל רק לאותיות אנגלית?
שאי אפשר יהיה להקליד בעברית?
תודה.
עיין כאן
21/04/15 16:34
28צפיות
MD5: איזה מין קידוד זה?
21/04/15 09:56
64צפיות
יש לנו מערכת ישנה, עם DLL שעושה האשינג לMD5.
ניקח לדוגמא סיסמא פשוטה: 1234. ההאשינג שלה הוא 81dc9bdb52d04dc20036dbd8313ed055.
 
ואילו הDLL שלי [בשם EbCrypt.eb_c_Hash] עושה האשינג מוזר: 0F037584C99E7FD4F4F8C59550F8F507
שתי המחרוזות בנות 32 תווים.
 
אודה למי שיוכל להסביר לי מה הDLL הזה עושה, ואיך להמיר את זה להאש רגיל.
יום נעים!
תשובה
21/04/15 10:10
66צפיות
 
לגבי - איך להמיר : 
 
 
שים לב. המנוח UNICODE הוא אינו במקומו במערכות WINDOWS. הכוונה היא ל UTF16.
 
תודה על התשובה המהירה!
21/04/15 10:24
41צפיות
אנסה ואדווח על התוצאה.
º
רבה, עזרת לי מאד!
21/04/15 16:30
13צפיות
שוב פעם אני.. עם שגיאות בקוד..
הודעה זו מכילה תמונות
16/04/15 17:14
99צפיות
כן.. זה שוב אני.. הלומד המתחיל..
כתבתי את הקוד הבא שמדמה תוכנית שמטרתה לסכם נקודות של שחקנים מכמה משחקים, ולהצהיר בסוף על השחקן שניצח (כלומר מי שקיבל את הניקוד הגבוה ביותר מסך כל המשחקים).
אין לי מושג מה הבעיה שלו עם משפטי התנאי שלי הללו:
  for (int i=0, i <raound, i++)
וגם זה:
 for (int i=0, i<gaining.Length, i++)
הוא כותב לי:  Error    1    ; expected    
 
אשמח לעזרה!
אבי.
מצ"ב הקוד המלא (אם זה יעזור למישהו): וצילום מסך של הודעת השגיאה בקובץ המצ"ב.
  static void Main(string[] args)
       {
           int[] gaining = new int[4];//מערך צבירת הנקודות
           int raound;// מספר ההקפות
           int[] winerr = new int[3];// מערך לקליטת מספרי השחקנים הזוכים והמפסידים (בלולאה)
           int winer;//המנצח
           int a=0;//משתנה עזר
           Console.WriteLine("Enter the number of round: ");//קליטת מספר המשחקים שהיו
           raound=int.Parse(Console.ReadLine());
           for (int i=0, i <raound, i++)//צבירת הנקודות
           {
               Console.WriteLine("Enter the number of the player who came in first place : ");//קליטת מספר השחקן שהגיע מקום ראשון
               winerr[0]=int.Parse(Console.ReadLine());
               winerr[0]=-1;
               gaining[winerr[0]]=+7;//הצבת 7 נקודות עבורו במונה שלו
               
               Console.WriteLine("Enter the number of the player who came in second place: ");//קליטת מספר השני
               winerr[1]=int.Parse(Console.ReadLine());
               winerr[1]=-1;
               gaining[winerr[1]]=+3;//הצבת 3 נקודות עבורו
               //השלישי לא מקבל נקודות ולא מפסיד ולכן אין צורך  להתייחס אליו
                Console.WriteLine("Enter the number of time the last player: ");//קליטת הרביעי
               winerr[2]=int.Parse(Console.ReadLine());
               winerr[2]=-1;
               gaining[winerr[2]]=-4;//הפחתה של 4 נקודות
          }
          for (int i=0, i<gaining.Length, i++)//חישוב השחקן שקיבל את מירב הנקודות בסה"כ
          {
              if (a<gaining[i])
               {
                   a= gaining[i];
                   winer = i;
               }
          }
           Console.WriteLine("The winner is {0}",win);//הצהרה על המנצח
       }
 
הודעת השגיאה
תשנה ל..
16/04/15 17:27
61צפיות
for (int i=0; i <raound; i++)
ממליץ לך ללמוד את השפה בצורה יותר מיקצועית. אתה לטעמי טיפה מבזבז זמן.
"הדרך" בה אתה כותב היא ברמה לימודית של תיכון.
תודה רבה!
16/04/15 17:45
54צפיות
מה אתה מתכוון יותר מקצועי?
אני באמת התחלתי עם ספר של תיכון.. כי אני מרגיש שהם מקנים לי גם את צורת החשיבה התכנותית הנכונה, ולא רק את השפה.. אולי אני טועה וזה מיותר? (אני לא עושה את כל התרגילים שלהם, אבל חלק).
באיזה "דרך" אתה ממליץ לכתוב? בלי ההערות? או משהו אחר?
וחוץ מזה, אשמח לקבל עצות נוספות שיכולות לעזור..
תודה!
אבי
בוא נתחיל מזה,
19/04/15 09:43
55צפיות
ספר לי מה המטרה שלך, תן טיפה פרטים כמו מה אתה כבר יודע בן כמה אתה וכו..
כמה פרטים..
19/04/15 12:13
45צפיות
המטרה שלי ללמוד תכנות, בעיקר כי זה מעניין אותי, וגם זה יתן לי מקצוע ביד.
אני בן 28 ולומד מאפס. כלומר, אין לי שום רקע קודם.
אני מנסה ללמוד בזמני הפנוי (בעיקר בערבים).
עד כה למדתי את השפה הבסיסית (משתנים, אופרטורים, לולאות, מערכים וכדו')
עכשיו התחלתי ללמוד על מחלקות (תכנות מונחה עצמים) איך ליצור מחלקה (עצמים / פעולות)
השגתי ספר לימוד של תיכון (עיצוב תוכנה מבוסס עצמים) ועם זה התחלתי..
אשמח להתקדם, ואם תתן לי עצות במה כדאי להתמקד? ואיך? זה יעזור..
אבי
הנה עוד ספר
19/04/15 12:27
49צפיות
כתוב עברית, אני למדתי אתו C#.
אמנם הוא בן יותר מעשור, אבל הרוב עדיין אקטואלי.
 
מצטער להגיד לך...
19/04/15 18:40
47צפיות
אין שום דבר אקטואלי ב#C בן 10. לדעתי...
כמות השינויים, שיפורים, תוספות והחסרות שיש בין אם זה ב.net ובין אם זה בשפה או באיך היא מתנהגת גדולה מידי מכדי להכנס לקטגוריה של "הרוב עדיין אקטואלי".
חבל שתצטער
21/04/15 09:24
15צפיות
כל מה שכתוב בספרים למתחילים, עדיין אקטואלי.
נוספו הרבה שיפורים, למשל linq, async-await, lambda ועוד, אבל מה מזה למתחילים?
 
נוסף WPF, אבל ללימוד ראשון של GUI עדיף WinForms.
מי מדבר עם GUI? אני מדבר נטו על שפה
21/04/15 09:47
15צפיות
לפני 10 שנים הייתה גרסא 1.2 אז אני מניח שהספר שלך על הגרסא הזאת, או על גרסא 2.
תראה את כמות הדברים שנוספו לשפה מאז #C גרסא 2
 C#3
Implicitly typed local variables[34]
Object and collection initializers[34]
Auto-Implemented properties[34]
Anonymous types[34]
Extension methods[34]
Query expressions[34]
Lambda expressions[34]
Expression trees[34]
Partial methods[35]

C#4
Dynamic binding[36]
Named and optional arguments[36]
Generic co- and contravariance[36]
Embedded interop types ("NoPIA")[36]

C#5
Asynchronous methods[37]
Caller info attributes[37]

C#6 (יוצא בקרוב מאוד)
Compiler-as-a-service (Roslyn)
Import of static type members into namespace[38]
Exception filters[38]
Await in catch/finally blocks[38]
Auto property initializers[38]
Default values for getter-only properties[38]
Expression-bodied members[38]
Null propagator (Succinct null checking)[38]
String Interpolation[38]
nameof operator[38]
Parameterless struct constructors[38]
Dictionary initializer[38]
ואני שואל את עצמי - למה ללמוד מספר ישן, שמלמד old practices של שפה, כשאפשר להרים ספר חדש שמלמד את הcurrent practices של השפה?
זה לא שאנחנו מדברים על אלגוריתמיקה ואז אין חשיבות לגרסאת הספר, אלגוריתם דייקסטרא לא השתנה יותר מידי (אם בכלל) מאז שיצא הספר הראשון.
 
השפה לעומת זאת השתנתה מהותית, גם בצורת החשיבה שלה וגם בצורת הפעילות שבה. כמובן שהוא יכול להרים ספר ישן וללמוד ממנו, ואז להרים ספר חדש וללמוד ממנו שוב.
אולי תאמר לי
21/04/15 10:00
16צפיות
מה מכל זה רלוונטי למתחילים?
אולי Named and optional arguments.
 
חוץ מזה, חבל על הזמן. קרא את מפתח הענינים של הספר, ותאמר לי האם יש הרבה דברים שפג תוקפם.
אני למדתי מהספר הזה C# לפני שלש שנים, ורוויתי נחת.
אתה רוצה לומר לי שאין צורך ללמוד כבסיס
21/04/15 10:24
15צפיות
איך עובדים עם:
auto props
collection init
annon. types
ext. methods (כמימוש מובהק של open close principal)
lambda and closures
generic co/contravariance (כמימוש מובהק של inheritance principal)
ואלו הן אומנם דוגמאות רק מגרסא 3, אבל ממתי עקרונות פיתוח מונחה עצמים הם לא בסיס?
היית באמת רוצה ללמוד לעשות props ל back values רק כדי לגלות בעוד חודש שלא נהוג לעשות את זה אלא אם כן אתה צריך לעבד את ה value ושאפשר לעשות autoprop עם get/set לפי access modifier שנוח לך/צריך
נכון גרסאות 4-5 הביאו פחות בשורות למפתחים מתחילים. אבל כבסיס לא הייתי מתחיל מספרות ישנה.
היום אין (כמעט) שום סיבה לכתוב קוד שמבצע IO בלי להפוך אותו לאסינכרוני, זה אומנם לא עניין של מתחילים אבל כן משהו שצריך שיש לך בחלק האחורי של הראש כי ראית איזכור של זה בספר.
ברור שלא
21/04/15 16:28
13צפיות
ראשית, אנחנו לא מדברים במונחים חופפים: אתה טוען שXY זה בסיס, ואני מדבר מה ללמד מפתח מתחיל.
 
נעבור על הרשימה שהבאת:
Auto-props: זה נחמד, אבל אולי אדרבה, ראשית יש להבין את המשמעות השלמה של פרופרטיז, ואחר-כך את הקיצורים. ראוי להזכיר שמימוש שלם של פרופרטיז נחוץ בהרבה מקרים, למשל בMVVM.
collection init: אינני זוכר איך זה בnet 2, אבל זה לא נושא דרמטי אלא שיפור קטן.
extension methods: זה לא מימוש של Open/closed אלא צורה נוחה של מתודה סטטית. גם היום אתה יכול לכתוב:
 System.Linq.Enumerable.Count(myCollection)
וזה אותו דבר רק פחות יפה לעין. הפיכת המתודה לextension method עושה אותה נעימה לעין, אבל זה עלול לבלבל מפתח מתחיל.
 
lambda - linq: ציינתי את זה מתחילה כשיפור משמעותי מאד, אבל לא למפתח מתחיל. אני למדתי את זה יחד עם השימוש בORM.
generic: זה דבר גדול, אבל לא למפתח מתחיל. שילמד את הספר הישן, ואחר כך ישמע את דוב זילברמן מסביר את זה בטוב טעם.
async-await: חשוב ובסיסי. אבל למפתח מתחיל? חס וחלילה. שיידע היטב תכנות סינכרוני ואחר כך ילמד את זה.
סחטיין על המטרה...
19/04/15 18:56
54צפיות
הייתי ממליץ דווקא להתרחק מספרים בעברית, בעיקר בגלל עבר לא טוב עם ספרים בעברית כשהייתי בן 15-16.
לפני שאתה רץ לפיתוח מונחה עצמים (שזה עולם בפני עצמו) הייתי ממליץ קודם לשלוט על מנגנוני השפה. מה שלא שונה (כמעט אף פעם) בין שפה לשפה זה ה control flow
בכולם יש if-else, בכולם יש לולאות כאלו ואחרות.
הספר שאני הייתי ממליץ לך עליו זה Essential C# 5.0. יש לי אותו לרפרנס, זה ספר מעולה לדעתי האישית. מכיל הרבה מאוד מידע על המכאניקה של השפה וחלקים מה.net
 
כמובן שלקרוא זה לא מספיק וצריך לתרגל, כדי לתרגל את הבסיס (כלומר שליטה ובקרה בזרימת התוכנית והלוגיקה שלה) הייתי הולך לאתרים כמו https://projecteuler.net/ ופשוט מתחיל לפתור תרגילים.
על הדרך באמצעות האתר הזה תיחשף לקוד שפיתחו אנשים אחרים, תראה איך אפשר לפתח דברים בכמה דרכים ותמצא שיטות וטכניקות שונות שייעלו את הקוד שלך.
כשתגיד לרוויה ותרגיש אתה שולט בבסיס הייתי לוקח על עצמי פרוייקטונים קטנים ומתחיל לפתח אותם, אל תצפה להצליח ברגע, ואל תצפה שזה יהיה חלק, רוב הזמן תישב מול המחשב ותקרא קוד בפורומים וכד
 
אם אתה מעוניין במשהו קצת יותר מובני עם הרצאה קולית, הייתי הולך על אתרים כמו pluralsight ו lynda. יש להם קורסים איכותיים מאוד במגוון רחב של קורסים שקשורים לעולם התכנות. זה עולה כסף
עוד משהו שלדעתי חשוב מאוד להכיר זה מבני נתונים (מערכים, רשימות, מחסניות, תורים, מפות). מבני נתונים הם ה bread and butter של כל מפתח תוכנה (אפילו בקובול)
 
אני יכול לחפור עוד הרבה, אבל היי - אז לא תחזור לפה...
תודה על האריכות!!
19/04/15 22:38
25צפיות
דווקא אני שמח שהשקעת והארכת - אני שמח לקבל עצות ותובנות מאנשים עם ניסיון בתחום.
האנגלית שלי לא משהו - אז לבינתיים אני מתחיל עם חומר בעברית, מקווה לשפר את האנגלית תוך כדי תנועה..
לגבי קורסים מצולמים - יש לי הרגשה שזה קצת בזבוז זמן.. אני מעדיף לקרוא חומר כתוב ולהתנסות בעצמי, ולא לשמוע את המרצה אומר בחצי שעה דבר שיכלתי להבין בעשר דק'. אבל באמת זה מאוד תלוי במרצים.
 
 
אריכות? קיצרתי, לרוב אני חופר
20/04/15 00:49
33צפיות
בכל מקרה - אנגלית היא שפה חובה בתחום. אני ממליץ מאוד דווקא ללמוד מספרות אנגלית דווקא בגלל הטקסט הטכני. אתה חייב להכיר את המינוחים הטכניים בשמם האמיתי ולו רק כדי לדעת מה לחפש אחרכך.
מילים כמו הכמסה, הורשה, ממשק או שיקוף וכד' לא יועילו לך כדי למצוא תשובות לשאלות בפורומים מקצועיים כמו StackOverFlow (בקיצור SOF), אלא דווקא מינוחים כמו inheritance, composition, aggregation, interface, reflection וכד'. ואין לך שום סיבה להתבאס מלפתוח מילון (בוא נהיה כנים זה לא שתלך ותפתח מילון אנגלי-עברי, אתה תבדוק בגוגל), כולם עושים את זה, גם אנשים שיש להם הרבה ניסיון לא תמיד יודעים את כל המילים באנגלית, אין מנוס רק ככה לומדים.
 
לגבי ההרצאות - אתה טועה וחושב שמדובר בהרצאות מהאקדמיה, אני מוכרח להגיד לך שההרצאות באתרים האלו לא קרובים לזה. הם מתומצתים, מסבירים את העיקר, מראים את הנקודות הרעות ואת הבעיות וכמובן גם את הפיתרונות.
יש שם אפילו רצאות בסיסיות עם מבני נתונים וקצת אלגוריתמיקה שזה חשוב מאוד להכיר ולהבין.
 
אני עצמי במהלך התואר לרוב למדתי מהספרים של הקורס, ב 3 שעות מול הספר הייתי מסיים 9 שעות קורס.
אבל לא תמיד ספר יענה על כל הצרכים. הרבה יותר פשוט לצלם וידאו על C#6 (מה שכבר נעשה) מאשר להוציא ספר חדש (מה שלוקח כמה חודשים טובים)
יותר מזה אני דיי בטוח שרוב המתכנתים בפורום הזה ובכל הפורומים השכנים לא רק שמכירים את האתרים שציינתי אלא גם השתמשו בהם בעבר או משתמשים בהם עכשיו, בעבודה שלי יש חשבונות לאתרים האתה
כסטודנט היה לי גישה לאתרים האלה (תוכנית dreamspark של מיקרוסופט), ואם בעבודה הבאה לא תהיה לי גישה לזה - אני אקנה מנוי.
רק דוגמא לקורסים שלקחתי לאחרונה:
Ruby fundamentals
Ruby on Rails - A Jumpstart for .NET Developers
2 קורסים קצרים כדי לקבל מושג מה זה ואיך זה שפת רובי ומה זה ריילס. משם - גוגל הוא חבר טוב שלי.
צודק nocgod..
20/04/15 09:14
36צפיות
התכוונתי לרשום את אותם דברים פחות או יותר.
אני רק רוצה לומר שיש לי מנוי ל PluralSite וכמה שניסיתי ללמוד משם בסוף אני מעדיף ספרים.
לא יודע למה אבל זה פשוט יותר טוב לי. 
צודק nocgod שאמר רק בספרים באנגלית, לא רק בגלל שאתה צריך לדעת את המונחים אלא בגלל שהספרים האלה הם ספרים 
למיקצוענים לא פחות.
עכשיו אני אגיד לך משהו,
אם אתה יושב שקורא את התגובות האלה ואומר לעצמך סבבה אני אעשה ככה וככה, וימשיך עם הספרים שאני עכשיו עליהם וכל מיני דברים כדי לעשות לך הנחות,
אז פשוט תרד מזה. 
אתה לא נמצא ולא קרוב להיות במצב שאתה יכול לעשות לך הנחות כאלה ואחרות, וגם אם תיצמד לכל מה שכתבו פה ותירק דם (ולדעתי מדובר בשנה וחצי מינימום),
אולי, אולי תוכל לעסוק בזה בחוץ.
איזה חוצפה הwindows server 2008 r2 הוא לוקי את כל המקום בלי,
15/04/15 17:52
98צפיות
בלי שום בושה !!!!!!!!!
 
סתם אתר מסכן יש לי שם , 60 גיגה היה לי והשאיר לי 2 גיגה , והכל עידכונים מפרגים
 
פשוט ממלא הכל , הוא בודק כמה מקום נשאר , גם עם תביא לו טרה!!
 
איזו חוצפה ??????
º
15/04/15 18:01
20צפיות
זה לא העידכונים!!!! זה מישהו שפרץ לשרת וסתם השתמש בו לשטויות
16/04/15 20:19
65צפיות
זה האי פי שלו :
 
 
 
 
שזה שלו , כי היה לי זבל סיני בשרת אז הוא בטח החליף כמה פעמים
 
º
חחחחחחחחח ||
16/04/15 07:12
28צפיות
אני במקומך לא הייתי עובר על זה בשתיקה
16/04/15 11:33
77צפיות
בדרך כלל מה שאני עושה זה להגדיל את נפח הדיסק שזמין למכונה.
יש לך עוד מכונות שאינן לינוקס ואתה מסתדר בהן עם 60 ג'יגה?
קריאת קבצים מאנדרואיד באמצעות C# - מצב MTP
16/04/15 18:46
54צפיות
שלום.
 
לא הצלחתי למצוא דרך עובד לקריאה וכתיבת קבצים מאנדרואיד באמצעות #C.
 
כידוע המכשיר יכול להיות מוגדר כמצלמה, ככונן USB או כMTP (על פי מה שידוע לי).
 
אני מחפש דרך לעבוד עם ההתקן כאשר הוא מוגדר כ MTP.
האם מישהו יודע? התנסה?
 
 
תודה. 
אף אחד?.....
21/04/15 16:15
12צפיות
זה לא מוזר שאין ספריה בדוטנט לעבודה עם סלולרים של אנדרואיד?
 
לא בדיוק תכנות, אבל חושבת שתוכלו לעזור...
13/04/15 17:09
108צפיות
השאלה שלי לגבי אתר שנבנה בWIX.
אני מעוניינת להוסיף לאתר שפה, האם זה משהו שאפשרי לעשות בפלטפורמה הזאת?
תודה.
..
16/04/15 12:01
49צפיות
º
תודה
19/04/15 18:23
6צפיות
עזרה בבקשה
16/04/15 08:16
49צפיות
שלום רב,
אני משתמשת ב-Mendeley, תוכנה לניהול ביביליוגרפיה, עם תוסף לוורד המאפשר הכנסת ציטוטים בגוף הטקטס ויצירת בביליוגרפיה.
הבעיה: עם הקוד הקיים (מצ"ב רק  החלק הרלבנטי), הסוגריים ב-prefix וב-suffix הם באנגלית - משמאל לימין.  הבעיה משמעותית בעיקר
בעת שבירת שורות.
 
המצב הקיים:
אנשים שאינם הורים, אלא לעתים היא אף נמוכה ממנה. ההסבר הרווח בספרות לפער בין Milkie et al)
(2010 התפיסות הסובייקטיביות של אנשים באשר לרווחה הנפשית הגבוהה המתלווה להורות, לבין 
 
כיון שאני יכולה לערוך את סגנון הציטוט באמצעות  http://csl.mendeley.com/codeEditor/, ;
אשמח לפתרון ש"יורה" לסוגריים להיות מימין לשמאל. לא ממש משנה אם הפונט יהיה עברי או אנגלי.
 
המצב הרצוי:
אנשים שאינם הורים, אלא לעתים היא אף נמוכה ממנה. ההסבר הרווח בספרות לפער בין (Milkie et al
2010
) התפיסות הסובייקטיביות של אנשים באשר לרווחה הנפשית הגבוהה המתלווה להורות, לבין 
 
מצאתי שני קודים רלבנטים אך אני לא יודעת איפה בדיוק לשלב אותם, ואם צריך אחד מהם או את שניהם...
xml:lang="he-IL"  dir="rtl"
דבר נוסף, התקלה החלה כשעברתי לעבוד עם וורד 2013, win 8.1. לפני כן עבדתי עם וורד 2010 win 7 ולא היתה בעיה.
המון תודה למי שיצליח לסייע!

 
 <macro name="access">
   <group>
     <choose>
       <if variable="URL">
         <group delimiter=" ">
           <text term="retrieved" text-case="capitalize-first"/>
           <date variable="accessed" form="text"/>
           <text prefix="(" suffix=")" variable="URL"/>
         </group>
       </if>
     </choose>
   </group>
 </macro>
 
להגדיל את הזמן של SecurityCookie בשימוש ב- asp:Login
15/04/15 15:12
38צפיות
שלום,
אני משתמשת ב- asp:Login. לכניסה למערכת הניהול של האתר. המשתמש ניכנס למערכת הניהול ואחרי 10 דקות הוא נזרק החוצה. אני רוצה להגדיל משמעותית את הזמן. בנוסף אני גם שומרת את ה-user name ב-Session
ב- web.config כתבתי:
    <"authentication mode="Forms>
            </"forms name="SecurityCookie" loginUrl="Default.aspx" defaultUrl="SITE_ADMIN/Admin.aspx" timeout="2880>
        <authentication/>
        </"sessionState timeout="180>
מה לא בסדר?
אשמח לעזרה
מירה
slidingExpiration
15/04/15 17:10
43צפיות
slidingExpiration="true"
 
 
º
The default is true
15/04/15 17:48
13צפיות
º
ניסיתי. זה לא עוזר . אני שוב לאחר מספר דקות נזרקת החוצה
16/04/15 16:15
6צפיות
מחפשת מישהו שיודע לבנות לוכד מסך
13/04/15 13:18
141צפיות
שלום

אני מחפשת הנדסאי תוכנה שיודע לפתח אפליקצית לוכד מסך בתור כפתור לחיצה

את הכפתור צריך להטמיע על דף אינטרנט,וכל הרעיון הוא שהתוכנה לא תבקש לשמור במחשב

אלה היא תזרוק את הקובץ JPEG לדף מבלי לשמור במחשב לפני

אז אם יש כאן מישהו שמתמחה בבנית לוכדים תשאירו הודעה ואחזור אליכם

תודה
מממ
13/04/15 14:48
80צפיות
אם זה ל CHROME ,   אני יכול לבנות לך EXTENSION
אם זה ל IE , אפשר עם ACTIVEX
אם זהל FF , אין לי מושג ( לא ניסיתי)
 
תגידי ונמשיך מפה
אלא אם כן את רוצה בפרטי
בלי קשר לשואלת
13/04/15 16:21
77צפיות
לדעתי לא יהא אפשר לבצע צילום מסך של כל מסך המשתמש
 
כי אם זה אפשרי זוהי פירצת אבטחה מאוד גדולה.
 
 
לא של המסך. של הטאב.
13/04/15 17:31
63צפיות
ודרך אגב  , בACTIVEX ', אפשר גם מסך
אבל זו טכנולוגיה ישנה ( שעדין עובדת)
לא הבנתי מה הקשר
הודעה זו מכילה תמונות
13/04/15 17:35
75צפיות
אבל הלוכד הוא בסך הכל מצלם מסך הוא לא שואב נתונים או משהו כזה
אני יכולה להראות לך לוכד מסך של צ'אט alibaba אין פעם כמעט שאני לא משתמשת בו 
אני יכולה ללכוד כל מסך או קטע ממסך שאני רוצה במחשב או בדפדפנים בלי בעיה 
ולאחר הלכידה אני לוחצת אינטר והתמונה ישר עולה לחלון של הצ'אט וזה מה שאני בדיוק צריכה 
שהלוכד לא ישאל איפה לשמור את התמונה הוא יעלה את התמונה יריות לאן שיקבעו לה מראש
 
תמר , יש הבדל בין תוכנות שמותקנות/מורצות על המחשב לבין דפדפן
13/04/15 17:36
59צפיות
דפדפן הוא מאד מוגבל ולא יכול לגשת לקבצים שלך לדוגמא.
מה זאת אומרת מוגבל הרי אני לוכדת את התמונות מדפדפן כרום
13/04/15 17:51
54צפיות
למה אתה מתכוון שאתה אומר לגשת לקבצים שלי ?
כי הקבצים שלי הם מגיעים מהדפדפן בלבד לא מהמחשב,והם עוברים לדף אינטרנט של מסד נתונים
הצאט לא עושה את זה.
13/04/15 18:21
53צפיות
גם לא יכול
על איזה צ'אט אתה מדבר? של alibaba?
13/04/15 18:32
42צפיות
...
זה מה שאמרת :
13/04/15 18:39
59צפיות
״אני יכולה להראות לך לוכד מסך של צ'אט alibaba אין פעם כמעט שאני לא משתמשת בו
אני יכולה ללכוד כל מסך או קטע ממסך שאני רוצה במחשב או בדפדפנים בלי בעיה ״
 
ואני אומר שלא הצאט מפעיל את המצלם מסך
 
ואני מתחיל לחשוב שיש כאן בעיית קומיוניקציה רצינית בינינו ואולי גם בין אחרים
תשאיר מספר ונדבר כי באמת יש פה בלאגן בהודעות
13/04/15 18:57
47צפיות
אני רק היום נרשמתי לפורום של תפוז אז אפשר להבין למה ....
º
צילום מסך לכידת מסך
הודעה זו מכילה תמונות
15/04/15 13:16
38צפיות
>>>>>
15/04/15 13:21
91צפיות
בסדר גמור ,תמיד טוב ללמוד ולהעשיר את הידע
הודעה זו מכילה תמונות
15/04/15 14:36
53צפיות
לא איכפת לי להשתמש בתוכנה חיצונית אבל מה שחשוב לי זה שהלוכד יעלה או יזרוק את התמונה 
לתוך עמוד אינטרנט לטבלה בשתיי קליקים על העכבר או באינטר ,כי אם זה ידרוש ממני לעשות יותר מידי פעולות בשביל לעלות תמונה
אז פיספסתי את המטרה שלשמה פניתי למהנדס תוכנה אני יכולה גם להשתמש בתוכנות של לכידה מסך מוכנות וחינמיות ששומרות במחשב את התמונה
אבל כל הפואנטה שלי היא לחסוך זמן 
יש לי כל מיני שאלות שצצות לי כמו איך אפשר לתכנת את זה שהתמונה תעלה למקום שאקבע לה מראש?
ואם למשל אני ירצה למחוק או לשנות לתמונה אחרת אז מאיזה מקום אני יכולה לשלוט על זה ?
אני גם רוצה שהגודל של הלכידה יהיה קבוע מבלי אפשרות לשחק עם הזום על מנת לחסוך זמן 
ברעיון הדף יוצג כטבלאות אני יראה לך בהמשך איך זה יראה במדויק יותר ,אח שלי גרפיקאי והוא יכול להכין סקיצה לדוגמא 
לבנתיים אני יראה לך דוגמה קטנה מאתר aliexspress פחות או יותר איך זה יראה לפני השינויים ,יש שמה כמה דברים שאני לא צריכה 
מה שאני צריכה זה בסך הכל חלונות רייקים שאוכל להזין שם נתונים כמו :
כתובות של לקוחות ,מספריי מעקב, תאריכים מעודכנים, לכידת תמונה ,העתקה של לינק מאתר מסויים וזהו בגדול 
וחשבתי  גם לעשות כפתור של חיפוש לפי כתובות או מספרי מעקב  במקרה שאצטרך לחפש הזמנה 
ואם ארצה גם לשכפל הזמנה אז אם אפשר לעשות יצירה דומה רק בלי הכתובת ,מספר מעקב ותאריך
 
 
º
גודל התמונה שאני צריכה בערך בגודל הזה
הודעה זו מכילה תמונות
15/04/15 14:44
36צפיות
חשבתי שאתה רציני בעניין ופירטתי לך מה שיופיע בדף כמו שביקשת
17/04/15 13:16
48צפיות
אבל אני רואה שסתם בזבזתי את הזמן שלי לחינם ,בכל אופן קיבלתי עוד קצת מידע בעניין
והבנתי שלא כל אחד יכול לעשות דבר כזה כי מאחורי הצאט' שמתממשק עם alibaba עומדים אנשים שהשקיעו מיליונים כדי לפתח אותה
היה עדיף שתגיד לי מהתחלה שאתה לא יודע מאשר......
בהצלחה
 
º
אני פשוט לא אגיב
17/04/15 14:14
23צפיות
º
23/04/15 20:58
4צפיות
אם אתה צריך פיתרון חד פעמי לעצמך
13/04/15 16:26
71צפיות
יש דפדפנים שיש בהם את זה מובנה.
 
אם אתה צריך בשרת - headless browser.
אני יודעת שיש כבר תוכנות מובנות
13/04/15 17:20
64צפיות
אבל התוכנות האלה ממש לא עוזרות לי בגלל שהם שומרות את התמונה במחשב ואני לא מעוניינת שהוא ישאל אותי איפה לשמור,
כל המטרה היא ללכוד ולעלות ישירות את התמונה לדף אינטרנט ,לקבוע מראש לאן התמונה תעלה ואז בשתיי קליקים על העכבר או באינטר אחד
ללכוד ולזרוק את התמונה לדף אם הייתי רוצה לשמור במחשב אז לא הייתי פונה לפורומים של תכנות יכולתי כבר להשתמש בתוכנות מוכנת כאלה 
זו לא בעיה - אחד הפתרונות זה
13/04/15 17:34
70צפיות
שהתוכנה תפתח LINK עם התמונה כDATAURI .( למרות שיש מגבלה על הגודל)
אבל זה אפשרי.
אחסון אתר
15/04/15 08:58
43צפיות
האם יש אחסון חינמי לאתר שנבנה ב asp.net?
Flix
אביעד מחשבים

אביעד מחשבים

תיקוני מחשבים,מכירה,יעוץ וליווי הגעה עד בית הלקוח לפרטים>>

פורום מחשבים ניידים

פורום מחשבים ניידים

פתרון לכל שאלה היכנסו עכשיו לפורום!>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה