בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

צריך עזרה ב MVC 4 (דברים בסיסיים)
23/07/14 13:39
46צפיות
שלום,
אני בונה כרגע אתר תוכן ב MVC 4 עבור לקוח.
אין לי ניסיון בזה, אני לומד את זה תוך כדי.

1. לקחתי CSS מוכן והרכבתי אותו ב _Layout.cshtml שב SHARED. שאני מריץ בכתובת : http://localhost:35967/ הכל עובד.
עכשיו כאשר הוספתי קונטרולר חדש עם VIEW חדש אז אני גולש לכתובת : http://localhost:35967/home/test ושום תמונה / סקריפט או CSS לא עובד. הבנתי שזה משהו בהתעסקות עם Bundleconfig ? או שאני טועה? האם אני צריך להגדיר ככה כל תמונה / סקריט וכו'?

2. שאלה נוספת, כרגע בתוך HOMECONTROLLER יש לי  public ActionResult Test() שלמעשה שולח אותי לכתובת שציינתי למעלה. האם יש אפשרות שהלוגיקה של כל דף תהיה ב CONTROLLER נפרד ולא ב HOME ?

3.והאם אפשר שבמקום הכתובת http://localhost:35967/home/test יהיה רק /test בלי home ?

תודה לעוזרים.
תשובות
23/07/14 15:45
41צפיות
1. זה בדיוק הרעיון, שאתה מוסיף את ה CSS שלך ל layout ומאז אתה לא צריך להתעסק עם כלום. כל view חדש שתוסיף ישתמש באותו layout ולכן גם באותו CSS . למה זה לא עובד? צריך לבדוק. קודם כל בדוק בעזרת view source או ב F12 בכרום או פיירפוקס אם אכן שורת הקישור ל CSS נמצאת או לא. נמשיך משם.
2. ברור, אתה יכול לבנות כמה קונטרולרים שאתה רוצה. בדרך כלל יהיה אחד לכל נושא. לקוח, הזמנה, מוצר, וכו'.
3. למד על routing . אתה יכול לקבוע איזה כתובת שבא לך עבור כל דף.

בכלל, רצוי שתקח איזה ספר טוב על MVC ותקרא את כולו.
הנה נקודת התחלה טובה:
http://www.asp.net/mvc/tutorials/mvc-music-store/m...

תודה על התשובות.. אז לגבי 1:
23/07/14 23:24
15צפיות
טוב אז כמובן שהכוונה שלי היתה בעצם ליצור מה שנקרא MASTER PAGE ב ASP.NET.
אז כמו שאמרתי בכתובת: http://localhost:35967/ הכל עובד.
וכשאני גולש ל home/test אז לא נטענים כל ה RESOURCES.

ה View שלי שנקרא test.cshtml מכיל את Layout = "~/Views/Shared/_Layout.cshtml";
ואכן אני רואה את התוכן רק בלי התמונות/ סקריפטים וכו'.

הוא מחפש אותם פה:
GET http://localhost:35967/home/images/logo.png 404 (Not Found)
http://localhost:35967/home/Scripts/angular.min.js 404 (Not Found)

במקום לחפש אותם ב Root.

זה מוגדר ב Layout.cshtml כך: (הורדתי את סימון התגיות כי הפורום של תפוז חוסם)
script type="text/javascript" src="Scripts/angular.min.js"/script
img src="images/logo.png" class="mobile-hide" alt=""

תודה

תודה על התשובות.. אז לגבי 1:
תשובות
24/07/14 04:37
13צפיות
תוסיף סלאש לפני המסלול של התמונה וקובץ האנגולר. שיתחיל מראש העץ, ולא מהמיקום הנוכחי.
/scripts/angular/
נו? עבד?
25/07/14 15:09
2צפיות
                                                   
אני רוצה להוסיף.
23/07/14 21:42
26צפיות
א. לא מעניין, Layout זה כמו דף ראשי שמחזיק את כל העיצוב וסקריפטים. מעין MasterPage.

ב. קונטרולרים - זה מעניין, לדוגמא את רוצה עמוד ראשי... שזה דף בית, בנוסף אתה רוצה להוסיף עמוד צור קשר ורודות. אני הייתי משאיר את זה בhomecontroller, מאחר וזה משותף למידע ראשי של האתר.
לדוגמא עמוד מוצרים הייתי בונה, productcontroller, או לדוגמא: קטגוריות...
Category/Electronics/Home-Air-Conditioners
מה זאת אומרת לא מעניין?
23/07/14 21:58
21צפיות
לא ש layout זה משהו שמעניין אותי ביומיום, אבל אם זה לא עובד לו, אני מניח שזה מעניין את הבחור, אחרת לא היה שואל.
º
הכוונה היא: לא מעניין כמו שאר הדברים
24/07/14 11:12
5צפיות
פיתוח לסמארטפונים- סדר בטכנולוגיות השונות
24/07/14 14:46
34צפיות
(אם זה לא הפורום המתאים- מתנצלת. אשמח להפניה לפורום רלוונטי.)

אני מנסה להבין את מערך הכוחות בפיתוח לסמארטפונים ויש לי מספר שאלות.

לפי מה שהבנתי עד כה, ישנם שני סוגים של אפליקציות:
1. Web Apps.
אלו בעצם אתרים שמורצים מדפדפן הסמארטפון.
את הסוג הזה של האפליקציות אפשר לכתוב בHTML5+JS+CSS3, והן ירוצו על כל הפלטפורמות (אותו קוד ירוץ על אנדרואיד, אייפון, ווינדוז פון)
לסוג זה של אפליקציות אין גישה לכל משאבי המכשיר.

2. Native Apps
אלו אפליקציות שמורידים מהחנות.
סוג זה של אפליקציות נכתב בשפה ייעודית למכשיר (אייפון- Objective C, אנדרואיד- ג'אווה, וכו').
לסוג זה של אפליקציות יש גישה חופשית למשאבי המכשיר.

יש לי שתי שאלות:
- בעבר קראתי ש HTML5+JS+CSS3 היא דרך ליצור אפליקציות cross platform. אז הבנתי שהכוונה לאפליקציות שניתן להוריד מהחנות, לא לאתרים.
כן זכור לי שדיברו על כך שאפליקציות כאלו יהיו מוגבלות יותר בגישה למשאבים לעומת אפליקציות שנכתבות בשפה הייעודית של המכשיר.
אבל כרגע אני רואה איזכורים של השלשה הזו רק בהקשר של אתרים.
בעבר שמעתי שניתן לקחת אתר שנכתב בHTML5+JS+CSS3, לבנות סביבו מעטפת של יישום וכך המשתמש יוכל לאתרו דרך החנות. זה נכון?
אשמח לקצת סדר...

- אתרים- הם גם ככה cross platform, כל אתר שנכתב ב asp.net לדוגמא ירוץ בדפדפן הסמארטפון ללא מאמץ מיוחד. (המאמץ המיוחד שצריך הוא בעיצוב האתר שיהיה נוח לעבודה בסמארטפון. אבל להבנתי אין צורך בהתערבות ברמת הקוד)
אז מה הועיל השימוש ב HTML5+JS+CSS3?
(אני מצליחה לחשוב על תועלת בתחום הוידאו, שלולא היא יש צורך בתוספים שלא תמיד נתמכים בסמארטפונים, ובHTML5 הוא בילט-אין)

אשמח לעזרה או הפניה למקורות מידע.
תודה רבה!
כמו שאמרת..
24/07/14 16:10
33צפיות
יש את שני השיטות הללו - ויש היבריד (שילוב) שזה בדרך כלל אומר הורדת תוכנה מהחנות שכוללת בעיקר דפפן שמציג את האתר הוויבי בצורה חלקה.

ה JS וה CSS מפשטות את תהליך הפיתוח למובייל בכך שמאפשרות ליצור הרבה מאוד אינטרקציות שמעלימות את העובדה שמדובר באתר ולא באפלקצית נייטיב.
PhoneGap
25/07/14 12:06
55צפיות
PhoneGap זה טכנולוגיה לפתח אפליקציה בHTML JS וCSS אם אפשרות לשימוש בכל האפשריות של המכשיר כגון GPS מצלמה אנשי קשר ועוד
PhoneGap.com
שלום לכולם - דרוש מתכנת לסי שארפ
24/07/14 01:37
47צפיות
שלום לכולם,

דרושה עזרה במשחק ללימודים. בתשלום כמובן.

אני מחפשת מתכנת לשפת תכנות סי שארפ.

עדיף מאזור השרון.

אשמח שתכתבו לי פרטים שאוכל לחזור אליכם.

תודה רבה :)
º
שלחתי לך טל במסר
24/07/14 10:39
12צפיות
לא צריך לשלוח עוד טלפונים. תודה רבה.
24/07/14 21:21
24צפיות
תודה לכל מי ששלח פרטים במסר.
איך להפעיל THREAD כל 5 דקות
22/07/14 14:48
47צפיות
שלום,
בקוד c# יש לי את הthread vct

|הקוד|
Thread t1 = new Thread(new ThreadStart(fincTest));
               t1.Start();|סקוד|

ואני רוצה לבצע אותו כל 5 דקות.

אני מאוד אשמח לעזרה..

תודה
º
באיזה סביבה? win/web?
22/07/14 16:27
14צפיות
º
למה זה משנה ?
22/07/14 16:31
17צפיות
º
הcontext של הappdomain
23/07/14 08:28
10צפיות
>
23/07/14 08:35
19צפיות
יש לו פונקציה שהוא רוצה להריץ כל 5 ד'
אפשר ב GLOBALASAX לפתוח ב APPLICATION START - על ידי TIMER כל 5 דקות TASK.

בדיוק כמו שב EXE עם אותו קוד בדיוק.

אניחושב  שהוא מבין שאם הוא מפעיל כל 5 דקות אז חובה שלא יהיה קשר בין ה REQUEST שלו ל מה שהפונקציה עושה.
( ואם לא אז יש כאן בעיה).
º
WEB
22/07/14 16:52
21צפיות
הנה דוגמא
22/07/14 22:22
52צפיות
אתה יכול לבסס את הפיתוח על זה.
http://paste.ofcode.org/38gkmCbDWCVzjx2BrCM7kKy

אם זו מערכת LIVE עם הרבה לקוחות... הייתי חושב על פתרון אחר.
לדוגמא עבודה מול Jobs אסינכרוניים. זה יפחית את העומס על המערכת.

אם תוכל להגיד לי איזה פריימוורק אתה עובד אולי אוכל לכתוב בשבילך דוגמא.

PS: אדמיני לא שכחתי את הדוגמא שאני צריך לתת לך.
תודה איש יקר, אז ככה
22/07/14 22:58
35צפיות
סה"כ אני צריך את הthred כדי לפנות לפונקציה אשר בונה xml.
ז"א אני צריך כל x זמן, למשוך נתונים מהdb ולבנות את הxml.
כמובן שהבניה של הxml אני כבר עשיתי, אז מה שאני צריך זה, thread אשר רץ כל x זמן ופונה לפונקציה הזו.

תודה ומאוד אשמך לקוד דוגמא אם אתה יכול.

יום שקט...
תשתמש בTIMER
23/07/14 00:17
30צפיות
תאתחל STATIC TIMER ובapplication_start תוסיף את הקוד הבא:
|הקוד|
static Timer _timer = null;
if (_timer == null)
           {
               _timer = new Timer();
               _timer.Interval = 1000 * 60 * 5;
               _timer.Elapsed += new ElapsedEventHandler(_timer_Elapsed);
               _timer.Start();
           }
 static void _timer_Elapsed(object sender, ElapsedEventArgs e)
       {
           //do here your stuff...
       }|סקוד|
לא! אני לא ממליץ על timer בסביבת web.
23/07/14 08:26
41צפיות
ממממ
23/07/14 08:44
45צפיות
מצד אחד הוא אומר :

Of course, you can set IIS not to unload your application but you can do it onlyif you have access to IIS settings. Don’t be sure that administrators of shared hosting services make your application never unload.


אז למה לא לעשות את זה ?

כלומר הוא מדבר כאן על זה שעם עושים HOSTING לאתר אז מנהל ה HOSTING יכול להגדיר שחרי זמן מה ה APP יעשה UNLOAD - ואז ה THREADS לא יעבדו.

מצד שני הוא אומר - להשתמש ב SERVICE EXE.  - שאני לא חושב שמנהל HOSTING יתן לך להתקין - אלא אם כן תשדרג את החבילה שלך באופן כזה שיאפשר להרית פרוצס.

פשוט דבר עם מנהל ההוסטינג וזהו.

עוד נקודות :

אם ה THREADS יכולים לרוץ במקביל (השני התחיל אבל הראשון עוד לא סיים): אז יש להשתמש ב THREAD ולא ב TASK.
אם האחד נגמר לפני השני - אז אפשר להשתמש ב TASK.
אם הוא צריך CONTINUATION - אז עדיף TASK





*אם
23/07/14 10:33
18צפיות
איזה עילג אני
רעיון נוסף - דרך JS - להשתמש בSETINTERVAL
23/07/14 23:17
16צפיות
ואז לקרוא באג'קס לWS שיבצע את הפעולה?
בכל מקרה עדיף שיהיה Windows Service
24/07/14 01:36
26צפיות
אחורי שמטפל בזה, ואז לא צריך להסתבך עם ה-Unloading / recycle ותרחישים של load balancing או web garden.

כי אם אתה מפעיל ת'רד שכזה ב-IIS אז אתה כנראה לא ממש נצמד לעקרון ששכבת ה-ASP.NET אמורה להיות בסה"כ שירות שמטפל בבקשות נכנסות, וכנראה שאתה עובד stateful. זה כמו להבריג ברגים עם סכין - אפשר, אבל עדיף להשתמש במברג...

אני חושב שעל שואל השאלה להבהיר את
24/07/14 13:03
13צפיות
שאלתו ואת הסיבה...כדי לספק פתרונות מתאימים יותר, כרגע כולנו זורקים פתרונות שונים ומשונים שלא בהכרח יתאימו לו.
קבלת נקודה כחלק מסטרינג בasp.net mvc routing
24/07/14 12:22
16צפיות
לא מצליח לקבל נקודה כחלק מסטרינג במנגנון routing, זה עובר לדף 404, כנראה חושב שזה קובץ
איך להתמודד עם זה?

תודה :)
º
מה אתה צריך בדיוק איזה route?
24/07/14 13:56
7צפיות
עידכון -
22/07/14 16:54
89צפיות
בקרוב אמור לעלות MODULE חדש לתפוז שיאפשר עריכת הודעות ( למיטב הבנתי)

נקווה שעל הדרך יסדרו את הקוד.

נעשה עוד ניסיון :

|הקוד|
var a=1;
|סקוד|
איזה הייטק! אפשר לעשות מזה אקזיט
23/07/14 11:11
64צפיות
פשוט מגוחך שבכל אתר בעולם כמעט ניתן לערוך פוסטים ותגובות כבר איזה משהו כמו עשר שנים, ואצל תפוז זה מגיע כמו הפיצ'ר הכי מתקדם בעולם

ולשים קוד, כמובן, זה שלב באבולוציה של HTML שהם עדיין לא הגיעו אליו
º
חחחחחחחחחחחח
23/07/14 20:55
14צפיות
זו הייתה החלטה עסקית נכונה לדעתי...
24/07/14 05:37
42צפיות
תחשוב שאדם שואל כאן אם אתה אוהב ירוק או צהוב.
אתה מיד עונה ירוק
ואז השואל משנה את השאלה לאם אתה שונא ירוק או צהוב.

שינוי הודעות לאחר שהגיבו להן מוציאה את התשובות מהקשרן ואינה הוגנת כלפי המגיבים שעכשיו ההודעה שלהם נראית חסרת היגיון או פשוט לא נכונה ומי שהגיע לאחר התיקונים לא מבין מה המגיבים האלו רוצים מהשואל.
ההחלטה הנכונה הייתה לעשות את זה לפני 10 שנים
24/07/14 07:58
33צפיות
זה פיצ'ר אולטרה-בסיסי, אולטרה פשוט, ואולטרה נחוץ, ובדיוק מהסיבות שפירטת, וכמובן (לפחות להבנתי) גם לא היה אמור להיות סיפור גדול לממש את זה, ואני גם יודע ממני ומהרבה אנשים, שכל הזמן ביקשו מהם את זה
עכשיו נשארה רק השאלה למה הם לא מימשו את זה עד עכשיו, ואם הייתה להם סיבה טובה לא לעשות את זה עד עכשיו, למה בסופו של דבר כן הכניסו את היכולת-על הזו?
בערוץ 7 איפשרתי לערוך הודעה רק עד 4 דקות
24/07/14 09:45
29צפיות
4 דקות אחרי כתיבת תגובה.

כל עוד לא הגיבו - תערוך כאוות נפשך.
הוספת אפסים מקדמים למחרוזת
22/07/14 09:34
49צפיות
אני בונה מחרוזת ומקצה לשדה נומרי X שדות,
המספר קצר מ-X, ואני מעוניינת לשרשר אפסים לקדמת המספר, כיצד? ב-C#
ככה
22/07/14 09:55
34צפיות
yourvalue.ToString("D5");
אופציה נוספת
22/07/14 10:19
34צפיות
סליקה | אשמח לשמוע מחברים שיש להם ניסיון
21/07/14 21:36
47צפיות
בסליקה בינלאומית
איזה חברה נותנת את התמורה הכי טובה לכסף..

תודה :)

מתי מפגש?
19/07/14 21:49
63צפיות
אפילו שלמה כבר לא מעדכן באתר שלו...
איזה מפגש? כולם במילואים.
20/07/14 08:03
72צפיות
אם לא היו לי בעיות בריאותיות בגב.
הייתי כבר לפני שבועיים בתוך עזה.
חבל שאישתי לא נותנת להתנדב.
למה אתה לא רוצה יותר לחיות?
20/07/14 18:26
60צפיות
אתה קורא איזה קרחנה הולך שם?
º
להיפך. תגובתו מעידה על רצון לחיות ולתת לחיות.
20/07/14 20:41
24צפיות
אני מוכן למות בכל עת, כדי להגן על ילדיי
20/07/14 21:04
52צפיות
וילדים שחיים פה! תחת איום הזה.
º
21/07/14 09:27
12צפיות
אין צורך למות
21/07/14 12:03
48צפיות
לא ברור לי למה הצבא לא עושה מה שעשו בג'נין (וגם שם רק אחרי שנהרגו 13 חיילים) - להכניס איזה 10 D9ים
ופשוט לתת להם לנסוע כאוות נפשם.. לשטח את כל האזור..
שום דבר שיש להם לא יכול לפגוע במפלצת הזו..
^ בדיוק
21/07/14 18:27
37צפיות
ולחשוב על כל ה"משוגעים" שכתבו בתקופת הגירוש (ה"התנתקו") שיפלו טילים על תל אביב...
וצחקו עליהם.
º
אתה לא?
20/07/14 21:04
29צפיות
כשייגמר הבלאגן שם
21/07/14 12:04
43צפיות
אני אשמח אם יאורגן מפגש :)
לראות את האנשים ולשמוע דברים מעניינים/חידושים
שאלת source control
17/07/14 13:40
68צפיות
הי,

איזה כלי מומלץ לעבודה מול VS 2012 גרסה מלאה ?
או שזה לא משנה ?

תודה.
מניסיוני האישי עם מערכות כאלה
20/07/14 11:15
56צפיות
הסטודיו תומך באופן טבעי ב-Git וב-TFS, שניהם מעולים.

גיט לטעמי יותר מסובך ממה שנדרש ברוב הפרוייקטים, ויש בו עומס מאד בלתי נחוץ של פיצ'רים, ואם יש לכם הרבה גרסאות שאינן נחוצות (כמו למשל פרוייקט אחרי שנתיים שכל מה שצריך ממנו זה תמיד את הגרסה האחרונה) אז יהיה לכם ריפוזיטורי ע-נ-ק-י על כל מחשב, כי ככה גיט עובד... יש מלא ריפוזיטורים ציבוריים חינמיים או זולים מאד (כמו למשל BitBucket). אם אתם בעניין של קוד-פתוח אז ל-RedMine יש פיצ'ר שמחבר את המערכת לגיט, ואז אפשר לקשר תיקון לגרסה, צריך להיות מאד נוח, לא השתמשתי אף פעם.

TFS אני לא מכיר מצד השרת ולא יודע אם יש לו גרסה חינמית, אבל יש מלא הוסטינג של פרוייקטים בסביבה זו, והוא מלא גם בפיצ'רים של ניהול פרוייקטים, ומתוך כך גם מקשר באגים לתיקונים ולגרסאות באופן טבעי

אני באופן אישי חסיד של הדברים הפשוטים, כלומר SVN, אין לו הרבה פיצ'רים, ולפעמים זה אפילו דבר טוב

בברכה,
זיו
תודה רבה ...
20/07/14 11:18
44צפיות
הרעיון הוא ללכת על משהוא פשוט, ידידותי, הקוד ב .net .
בעיקר לצרכי version control
º
נראה לי שסטודיו תומך בGIT רק מגירסת 2013
21/07/14 17:34
6צפיות
VisualStudio.com
20/07/14 17:50
48צפיות
tfs אונליין וחינמי (לצוותים קטנים). בהחלט עושה את העבודה.
עבדתי שנים עם SVN, עד שכמה בגים בו, פלוס הנוחיות של tfs הכריעו את הכף. החיסרון הוא שהקוד שלך נמצא אצל מיקרוסופט, אני לא משתגע על זה, אבל אין מה לעשות. גם המיילים שלי נמצאים אצל מישהו (גוגל), כנראה שפרטיות היום זה מותרות.
º
תודה רבה , אבדוק.
21/07/14 09:07
12צפיות
SVN או GIT
21/07/14 18:30
26צפיות
אין לי נסיון עם TFS/

יש לי נסיון עם SVN - פשוט ועובד - בלי הרבה מדי משחקים.
אם כל מה שצריך זה לשנות את הגירסא האחרונה - יעשה את העבודה היטב ועם ממשק גרפי נחמד.

GIT - מסובך פי כמה ודורש הכרות.
אני משתמש בו לפרוייקטים יותר מורכבים שמנהלים בהם מס' גירסאות במקביל עם עוד כמה פיצ'רים נחוצים מסביב.
ניסיון
20/07/14 09:47
74צפיות
|הקוד|
<a> sdfsdfsd </a>
var a=1;
|סקוד|
טוב כנראה עוד לא תיקנו,
20/07/14 09:48
69צפיות
שלחתי הודעה- וזה בטיפול
חשבתי טיפלו בזה כבר.
º
20/07/14 11:18
15צפיות
כניסה אוטומאטית לאתר שכולל הזדהות ומעבר דף.
16/07/14 11:37
75צפיות
אני מנסה לבצע כניסה אוטומאטית לאתר שדורש טופס פשוט של שם משתמש וסיסמא.
העניין הוא שאני מעוניין לעבור לדף שני על מנת לקרוא ממנו נתונים.
יש דרך לעשות את זה?כלומר לאחר ביצוע לוגין לשמר את ה SESSION ולעבוד על דף אחר?
לא עושים את זה ככה
16/07/14 12:20
51צפיות
לאחר ביצוע LOGIמ אתה מג'נרט GUID , ושולח אותו ב QS לדף השני.
שם  - אתה קורא את ה GUID ובודק האם הוא וואלידי ( או EXPIRED - אם אתה עוסק בזה)

(בהנחה שהבנתי אותך)
אני יסביר
16/07/14 13:08
52צפיות
האתר הוא לא אתר שלי.
יש לי את המשתמש והסיסמא לאתר.
המטרה היא לבצע לוגין ולאחר מכן לעבור לדף אחר ולאסוף ממנו מידע לתוך DB משלי.
שכח מזה
16/07/14 13:12
71צפיות
מה שכן - (אולי) - אפשר לעשות זה שבמידה ועשית POST לאתר שדורש USERNAME  - אז אתה מדמה FORM SUBMISSION
ואחרי זה ( מכאן אין לך שליטה) - על ידי CHROME EXTENSION - לתפוס את האירוע הזה או הדף נחיתה ואז לשלוח נתונים מהדף הזה אליך

זה בערך מה שעשיתי בPLUGIN שבניתי לאתר של ANGULAR.
https://chrome.google.com/webstore/detail/ng-print...


ושל תפוז
https://chrome.google.com/webstore/detail/tapuz-fo...
º
נ.ב. אם לאתר יש הגנת CSRF - באמת שכח מזה.
16/07/14 13:18
27צפיות
º
איך אפשר לבדוק אם לאתר יש הגנה כזו?
16/07/14 16:12
19צפיות
למה?
16/07/14 21:37
48צפיות
אמנם, לא תמיד קל לעשות reverse-engineering לאתר, אבל סה"כ אפשרי. אני אומר את זה מתוך נסיון של בערך שנה וחצי של crawling.
בסופו של דבר, אחרי שמבינים את הלוגיקה של האתר, זה HTTP וניהול של cookies. הכל גלוי כשמשתמשים בתוספים השונים ברמת הדפדפן. להפוך את זה לאפליקטיבי זה יכול להיות אתגר, אבל בד"כ אפשרי.
אין בעיה גדולה להיכנס בתור משתמש רשום ל Linked-In ולהתחיל "לקצור" משם פרופילים. העניין הוא שתוך זמן קצר הם עולים על זה וחוסמים את את המשתמש.
אנחנו מדברים על אותו דבר ?
16/07/14 21:55
46צפיות
האתר לא בבעלותו ואין לו שליטה על הקוד שלו.

כפי שאמרתי בתשובתי לעיל , אפשר לדמות SUBMISSION של יוזר וססמא על ידי תוכנה , זה לא בעיה.
משם והלאה (אחרי שנכנס לאתר)אין לו שליטה להגיד לו : " שלח לאתר X את הנתונים שבדף זה"

שלא נדבר שגם אם היה לו  - זה לא היה תופס על AJAX - כלומר תוכן דינמי שנטען. ( CHROME EXTENSION לדוגמא - כן היה פותר את זה ולכן ציינתי זאת בתשובתי).
גם אם הוא היה טוען את זה דינאמי ב IFRMAE - הוא לא היה יכול לגשת עקב CROSS DOMAIN BOUNDRY.

בנוסף, שוב - אם האתר מימש הגנת  CSRF - זה לא יעשה לו אפילו SUBMISSION.
כי לתוכנה לא יהיה לא את ה COOKIE ו/או לא את ה HIDDEN FIELD . ( להשוואה)
מדובר לפי דעתי על תהליך שה OP רוצה שיהיה אוטומטי.




כנראה שלא
16/07/14 22:05
45צפיות
אתה כנראה מתייחס לאוטומציה ברמת הדפדפן, כלומר שהדפדפן הוא ה host של האוטומציה.
אני מתייחס לקוד נטו (בשפה כלשהי, לאו דווקא משהו בדוט נט), שרץ בתוך פרוסס משל עצמו.
לא נראה לי שהוא יתחיל לחלק פרוססים ללקוחות
16/07/14 22:10
36צפיות
אולי אני טועה , לא יודע צריך לשאול אותו
נשמע שזה שימוש פנימי שלו
17/07/14 06:11
37צפיות
לפחות ככה הבנתי את השאלה
רון מה הכוונה מימוש פנימי שלי?
17/07/14 09:35
31צפיות
האתר כמו שכבר נאמר לא שלי, אני מעוניין להגיע לדף אחר אחרי LOGIN ולמשוך נתונים משם.
Forget it.( אני יודע רק 2 שפות)
17/07/14 09:42
43צפיות
בואו נבנה תוכנה / אתר שיכנס לפייסבוק יסרוק את הדף וישלח בקשות חברים באופן רקורסיבי - אוטומטי

שכח מזה.

ואיך אתה רוצה לעשות את זה?
17/07/14 09:44
39צפיות
האם זה איזו תוכנה שתרוץ במחשב האישי שלך (כמו כל תוכנה אחרת, בסגנון Word או Excel או כל חלון שרק תרצה) שתשלוף את הנתונים ותעשה איתם משהו?
רון זו בדיוק הכוונה
17/07/14 10:56
46צפיות
המטרה לאסוף מאתר מחול הזמנות שהתקבלו לעדכן ל DB מקומי במחשב
ולעשות כל מיני דברים אחרי זה.
אז סבבה, אפשרי.
17/07/14 11:05
46צפיות
ולא רק בדוט נט.
אבל לגבי "איך עושים" זה תלוי במקרה הספציפי שלך.
כמו שאמרתי קודם, צריך להבין את הלוגיקה של האתר ולסמלץ אותה ע"י קוד.
º
למה דווקא אתה החלטת להדגיש שזה לא בnet.?
17/07/14 11:20
13צפיות
º
רון איך אתה מציע לבצע את זה?
18/07/14 18:37
9צפיות
אני חוזר:
18/07/14 22:34
29צפיות
לגבי "איך עושים" זה תלוי במקרה הספציפי שלך.
כמו שאמרתי קודם, צריך להבין את הלוגיקה של האתר ולסמלץ אותה ע"י קוד.
º
להבא נא ציין זאת בהתחלה ולא לאחר 8 הודעות.
17/07/14 11:22
198צפיות
דווקא אפשרי
17/07/14 09:20
41צפיות
1. נכנסים עם שם משתמש וסיסמה דרך הדפדפן.
2. פוחים את הcookies של הדפדפן ומחפשים את האתר שנכנסת אליו
3. מעתיקים משם את כל הcookies שנוצרו (בד"כ יש כמה והם מוצפנים) ומדביקים as is לrequest.

לדוגמה:
|הקוד|
myWebRequest.CookieContainer = new CookieContainer();
                   myWebRequest.CookieContainer.Add(new Uri("http://www.facebook.com";), new Cookie("xs", "3%3A-9ge2g8XTxqLKQ%3A2%3A1367477805"));

|סקוד|

בהצלחה!
אגב רועי, למה תפוז לא מצמידה את ה|הקוד||סקוד|
17/07/14 11:22
38צפיות
לשמאל? מעניין למה שינו את זה?

פשוט נורא צורם בעיין כל העיניין הזה
אין לי מושג , זה גם לי לא עובד.
17/07/14 11:24
40צפיות
מי ישמע זה עבד טוב עד עכשיו.
הוא לא היה מאפשר להעלות TAGS מסויימים

אבל אני אשלח להם הודעה. תודה!
חשבתי זה רק אצלי
חיבור IIS
17/07/14 16:14
29צפיות
שלום לכולם

יש לי שרת עם כתובת קבועה שניתן לגשת אליו ב RDP, רק שהכתובת שאליה אני צריך להתחבר באה עם port  212.199.xxx.yyy:zzz.
התקני על ה IIS שלו אפליקציה MVC5 שכתבתי והיא עולה בהצלחה  ב localhost.
חיבור בדרך הכתובת של השרת לא עובד (this page cannot be displayed)
עובד : http://localhost/myapp
לא עובד: http://212.199.xxx.yyy:zzz/myapp
ניסיתי להוריד את ה firewall אך ללא הועיל.
אשמח לרעיונות כיצד לפתור את הבעיה.
תודה רבה
º
Did you put BINDING in the IIS ?
17/07/14 16:23
21צפיות
ניסיתי...
17/07/14 19:41
26צפיות
מה שעשיתי זה add application ל - default website וכפי שאמרתי ב - localhost זה עובד. אחרי שכתבת על ה  Binding ניסיתי לשחק עם זה אבל אפשר להגדיר רק ל default website ולא לאפליקציה עצמה... יש רעיונות?
עדיין תקוע...
23/07/14 09:53
3צפיות
העלתי את השאלה גם כאן:
http://serverfault.com/q/614739/233279
ביטול הודעת שגיאה בנפילת אפליקציה
17/07/14 09:30
54צפיות
ביטול הודעת שגיאה בנפילת אפליקציה
שלום!

אני מחפשת איך מבטלים את ההודעת שגיאה כשהאפליקציה נופלת, אני מתכוונת להודעה שצרפתי בתמונה,
האפליקציה רצה על windows server 2008 r2, בעבר ביטלתי את ההודעה הזו ואני לא מוצאת איך :(

תודה!!!
לא עדיף לשנות את האפליקציה עצמה?
17/07/14 19:06
32צפיות
כלומר לראות מאיפה ה-Exceptionים ולשמור אותם ללוג או משהו אחר ?
כמובן,
17/07/14 19:15
34צפיות
אבל לפעמים כשהאפליקציה רצה כצה ימים היא נופלת על שגיאות שא"א לתמוך בהם.
כמוoutOfMemory וכו, אני לא יכולה לדעת שב100% מהמקרים אני מכוסה.
2 חלופות
17/07/14 19:38
32צפיות
או - הפעלה מחדש קבועה של האפליקציה לפי זמן (נניח פעם ביום).
משהו דומה לזה עושה IIS בקשר לאתרים שרצים עליו.

או - לשמור ללוג כל שגיאה כזו, ולהבין למה היא קורית כדי לטפל בה.
תודה לכל מי שניסה לעזור!!
20/07/14 10:07
14צפיות
שלום!

למי שמעוניין לדעת את התשובה:

עשיתי מה שכתוב פה (לwindows 7)

http://www.howtogeek.com/howto/7863/disable-error-...



ואח"כ (הופיע לי שגיאה שונה וגם אתה רציתי לבטל)

We will have to set this registry value to 1 instead: HKEY_CURRENT_USER\Software\ Microsoft\Windows\Windows Error Reporting\DontShowUI
העלאת אלמנט מדף אחר
14/07/14 15:51
77צפיות
לא יודע אם כאן המקום לשאלות בנושא jquery, אם לא אז תתעלמו.

|הקוד|$("#target_div").load("other_page.html #some_id");|סקוד|

מטרת הקוד הזה להעתיק אלמנט ספציפי מדף אחר לתוך div כלשהו בדף הנוכחי, הבעיה שזה פשוט לא עובד ולא עושה כלום.
כי
17/07/14 10:58
41צפיות
זה לא נפונקציה הנכונה, הדבר הזה מדביק פונ' לONLOAD
אתה צריך משהו כמו APPEND או APPENDTO ואולי לפני זה גם CLONE

תקרא בבקשה על כל הפונקציות הללו באתר של JQUERY ואז תנסה להסביר לנו בדיוק מה אתה רוצה לעשות כי תאורטית מה שאני מבין ממך הוא בלתי אפשרי, אז אני מניח שפשוט לא הבנתי
17/07/14 11:20
46צפיות
http://api.jquery.com/load/

Load data from the server and place the returned HTML into the matched element.

הקוד תקין. פשוט הוא לא מראה מה השגיאה , לא צילום מסך לא כלום ולכן יש כאן 100 תשובות.

יכול להיות שאתה מתכוון לזה?
17/07/14 11:48
43צפיות
webface בנייה וקידום אתרים

רוצה לקדם את העמוד שלך?

מנועי החיפוש זה המקום להתחיל היכנס ולמד יותר >>

B7websites - בנייה וקידום אתרים

מחפש בונה או מקדם אתרים?

B7websites יענו לך על כל צרכייך היכנס עכשיו לפרטים >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה