לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:


בשנת 2002 השיקה מיקרוסופט טכנולוגיה חדשה, NET. היה חוסר במקום בו ניתן לשאול שאלות בנושא NET. בארץ, ולכן הוחלט לפתוח את פורום זה. 

פורום NET. (שנחשב כיום לפורום המוביל בארץ) הוא המקום בו יכולים מפתחים לשאול שאלות ולנהל דיונים בנושאים שונים.  לפני ששואלים בפעם הראשונה, יש לקרוא את תקנון הפורום.

 



 

 

פיתוח משחק אונליין מבוסס תור ב PhoneGap
03/07/15 20:35
6צפיות
האם יש פה אנשים שכתבו אפליקציות ב PhoneGap
אם כן אשמח לדעת,
האם , במקרה של פיתוח משחק אונליין מבוסס תור,
כלומר, משחק מובייל בPhoneGap   שבו ניתן לשחק אונליין בתור לדוגמא: 
  1.  משחק שחמט אונליין בתור  - אחד על אחד 
  2. משחק ששבש אונליין בתור  - אחד על אחד 
  3. משחק כלשהו אונליין בתור  - ריבוי משתתפים  
בנוסף ,ניתן גם להזמין שחקנים לשחק איתך: 
  1. לשלוח להם הזמנה למשחק במקרה שהאפקליקציה מותקנת
  2. לשלוח הם הזמנה להוריד את האפלקיציה ולהתחיל לשחק במקרה שלא מותקנת אקפליקציה.
יש לי כמה שאלות ברמת ארכטקטורה:
אני מתכנן לפתח, ולעלות אפליקצייה (משחק אונליין שמשחקים בתור ) מבוססת  PhoneGap  לGoogle Play  ול  AppStore .
 
במידה ו2 משתמשים בעלי מכשירי אנדרואיד  ו IOS  יורידו את האפליקציה שלי,
 
האם הם יוכלו לשחק בניהם?
במידה וכן,
האם בקוד אני צריך להתייחס לסוג מערכת הפעלה ובתאם לכך לפנות ל Services  שונים של Google ו\או Apple ?

 
ראיתי באתר של  developers.google.com אנדרואיד קימים שירותים הבאים:
  1. Play Games Services for Android
  2. Play Games Services for iOS
 
האם בעזרת 2 השירותים הללו, ניתן לסנכרן בין 2 סוגי מכשירים (Android , IPhone) בהם מותקנת אפליקצית PhoneGap  שלי?
 
 
ראיתי גם שקיים ב  Apple :
Game Center – iOS
 
האם אצטרך להשתמש בזה גם? או ניתן להשתמש ב Play Games Services for iOS של אנדרואיד?
 
תודה רבה מראש!
 
 
עוף בגריל | עם איזה עכבר אתם משתמשים?
30/06/15 10:52
49צפיות
היה לי עד לאתמול MX1100 ששירת אותי נאמנה במשך זמן רב... עד שמת לו הלחצן השמאלי..
 
אני בדילמות איזה עכבר נוסף ואשמח לדעת עם אילו עכברים אתם עובדים, ומה מידת שביעות הרצון שלכם מהם..
 
 
תודה רבה
 
אני עם m705 אבל לוטש עיניים ל MX Master
01/07/15 01:26
43צפיות
אבל זה בבית, בעבודה יש לי עכבר פאקקט של מיקרוסופט (אני לרוב עובד רק עם המקלדת)
אבל גם בבית אני משתמש בו לעבודה, לימוד ומשחק (RPG וגם FPS, הוא לא מטורף כמו עכברי ה G של logitech או razer אבל הוא מספיק לי בינתיים)
º
היו לנו 3 כאלו, החזיקו מקסימום שנה (ה m705)
01/07/15 13:52
11צפיות
º
האמת היא ששלי מחזיק מעמד כבר כשנתיים שלוש
02/07/15 09:00
6צפיות
microsoft arc touch
01/07/15 17:56
20צפיות
אלחוטי (לא BT)
מתקפל
 
נוח לשימוש לבעלי יד גדולה.
 
חסרונות (לא לי) - אין כפתורים נוספים חוץ מימין/שמאל וגלגלת
בעניין עכבר אין לי מה לתרום,
02/07/15 03:50
31צפיות
משתמש בעכבר פושט. אבל בענייני מקלדות החשבתי את עצמי למבין עניין, עד שפגשתי שני אנשים בעבודה, שהביאו מקלדת מהבית, רועשת במיוחד, והם טוענים שזה עולם אחר והם לא מחליפים את זה בשום מקלדת אחרת.
נכנסתי לאתרי חנויות המחשבים לראות במה מדובר, ונחרדתי לגלות שאלה מקלדות שעולות 150 דולר ויותר.
סתם להתרשמות:
 
ואחד מהם לגמרי הגזים וקנה את זה:
מקלדת בלי אותיות! זה לא מפריע לו להקליד במהירות של קלדנית. שיהיה בריא.
 
זאת בלי האותיות קטלנית !
02/07/15 09:16
24צפיות
נראות מקלדות איכותיות ביותר
אתה יושב בחדר סגור לבד? :)
02/07/15 13:20
20צפיות
אני עובד עם מקלדת של לוג'יטק (wave), היא אומנם לא מכאנית, אבל עושה רעש כאילו היא כן.
אנשים פה רוצים למלוק לי את הגרון כשאני נכנס לmode של לטחון קוד.
150 דולר מקלדת?!
02/07/15 18:40
20צפיות
נראה לי שרוב האנשים שיביאו להם מקלדת ללא אותיות פשוט יזרקו את זה .. חחחח
מה שכן אני שונא את הרעשניות!! סיוט
אי אפשר לעבוד איתן בבית בלילה כי זה מעיר את כל העולם
הייתה לי פעם מקלדת , לא זוכר של איזו חברה,  לא שומעים כלום.. תענוג צרוף!
אני מת למצוא אחת כזו..
אם אתה מוצא תגיד לי
02/07/15 19:17
14צפיות
אני גם אוהב שקטות
 
אישית אני יש לי 2 מקלדות זהות בבית ובעבודה
 
 
בשביל נוחות
 
גם אלו של DELL הם סבבה
נראה לי שהרעש זה רק תופעת לואי, לא המטרה.
02/07/15 19:19
13צפיות
התחושה של הקליק שם, זה העניין. קשה להסביר.
גם אני לא רץ לזרוק 150 דולר על מקלדת, אבל אלה חברה צעירים, נטולי משכנתה וילדים, על מה יש להם להוציא כסף?
גם חברה אין להם (לחלקם יש חבר), כך שאין להם את מי להעיר בלילה. מקלדת בלי אותיות גורמת להם להרגיש מיוחדים... לבריאות.
 
º
נראה לי המקלדות הלבנות יחזרו למודה :)
02/07/15 19:31
6צפיות
מקלדת בלי אותיות
02/07/15 20:25
13צפיות
זה כמו דיזיין פטרן: זה מאלץ אותך לעבוד לפי שיטה נוקשה [במקרה שלנו: הקלדה עיוורת] ולא להתפתות לקיצורי דרך [הסטת הראש והצצה על המקשים[.
נצלש: יש תחליף לALT+SHIIFT?
02/07/15 10:39
21צפיות
החלפת שפה באמצעות ALT+SHIFT היא אחד הדברים השנואים עלי.
האם יש דרך להקצות מקש ייעודי להחלפת שפה?
יש במקלדת לחצן "MENU" שאני כמעט לא משתמש בו. האם יש דרך להגדיר שהוא יעשה ALT+SHIFT?
 
This is me coding in JavaScript
02/07/15 20:01
34צפיות
 
קרדיט: סקוט הנסלמן.
 
Commad design pattern
29/06/15 23:29
66צפיות
למה זה טוב, חוץ מלהקשות עלי את החיים, שגם ככה לא משהו?
קיבלתי לעשות כמה שינויים באתר, שהרבה פעולות בו נעשות בדרך הזו. יש commands כאלה, וכשרוצים להפעיל - עושים להם ExecuteCommands .
מה התועלת בזה? ומה ההצדקה לכזו סיבוכיות? באיזה מקרים כדאי להשתמש בזה, ומתי לוותר?
אחד השימושים העיקרים שאני מכיר זה UNDO
30/06/15 11:03
44צפיות
מכיוון שבעזרת command אנחנו מגדירים פעולות אטומיות, אז אפשר גם בקלות מאד להגדיר את הפעולה ההפוכה
 
דבר נוסף, שבו משתמשים ב-transaction-log של שרתים של בסיסי נתונים, זה ע"מ לרשום רצף של פעולות שניתן לחזור עליהן פעם נוספת לאחר מכן, כמו למשל במקרים שצריך לשחזר בסיס נתונים, אבל לא דרך העתקה של הנתונים עצמם אלא דרך ביצוע-חוזר של הפעולות (יש לשיטה הזו יתרונות על פני העתקת הנתונים, ויש יתרונות להעתקת הנתונים, תלוי במקרה)
 
בברכה,
זיו
שימושים ל- Command design pattern
30/06/15 12:38
42צפיות
ב- WPF משייכים אובייקט מסוג Command ללחצן ולאופציית תפריט.
אם לחצן ואופציית תפריט אמורים לעשות את אותה עבודה, משייכים אליהם אותו אובייקט.
לאובייקט יש תכונת CanExecute שמחזירה אמת אם הפעולה ניתננת לביצוע.
אם הפעולה אינה ניתנת לביצוע הלחצן יהיה disabled.
ההתנהגות הזאת קשה להשגה בשיטות הרגילות.
וחוץ מזה (כמו שזיו כותב) משתמשים בזה לצבירת פעולות מאקרו ול- Undo.
 
אני לא יודע דבר על האתר שאתה עובד עליו, ולכן תשובתי היא כללית מאוד.
 
ושימוש נוסף, תופעה שראיתי כמה פעמים בשנה האחרונה.
30/06/15 15:37
37צפיות
אנשים שומעים על design pattern מגניב. שכרו אותם ל 6 חודשים לביצוע פרויקט, והם אומרים לעצמם: למה שלא ננסה פעם את command design pattern ? נראה איך זה. יהיה נחמד להוסיף לקורות חיים. וככה שליחת מייל ללקוח בעקבות רישום שלו לאתר (פעולה בסיסית ופשוטה) הופכת לקומנד. עם עשרות קלאסים שאחד קורא לשני, המון פרויקטים שיש להם רפרנס אחד לשני, ובכלל אופרציה ענקית שבעצם עושה פעולה טריויאלית. אין undo ואין טרנזאקציה. זה סתם מעצבן.
זה אחד מהקשרים בין design patterns לפרנסה
30/06/15 16:18
37צפיות
נכון שיש לפעמים שימוש מיותר בזה.
בקיצור
01/07/15 00:40
31צפיות
צריך design pattern שידריך אותנו איך לנהל design patterns.
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
30/06/15 18:43
|לק| מתכננות מסיבת רווקות לחברה הכי טובה ויש לכן שאלות? מחפשות רעיונות מגניבים לערב נשים מהסרטים?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום מסיבת רווקות ערבי נשים ותקבלו את כל המידע הדרוש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|לב| הזוגיות שלכם נקלעה למשבר? את מרגישה שהקשר תקוע אך לא רוצה לוותר?
|קדימה|פורום טיפול זוגי הוא בדיוק המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מייל| מעוניינים להגדיל את המכירות ולא יודעים בדיוק איך? רוצים ללמוד על שיטות שיווק מומלצות?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום מכירות ותלמדו מהי הדרך הנכונה ביותר!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|בית| מתעניינים בתחום התכנון והבנייה? חובבי אומנות וטכנולוגיה?
|קדימה|פורום אדריכלות הוא בדיוק המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|שמש| חולמים על יום כיף חלומי ומתלבטים בין מגוון הטיפולים המוצעים בספא? סובלים מכאבי גב ורוצים לשמוע על טיפול באבנים חמות?
|קדימה|פורום ספא הוא המקום האידיאלי בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|כלב| הכלב מתנהג בצורה מוזרה? החתול לא מפסיק לילל?
|קדימה|היכנסו לפורום רפואת חיות מחמד והתייעצו עם וטרינר מוסמך:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|סביון| חולמים על חופשה מיוחדת ולא שגרתית בארצנו היפה?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום קארוונים קמפינג ותתכננו את הטיול המושלם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
הנה אחת שיש לה בלוג...
29/06/15 20:42
72צפיות
הודית חמודה עם מבטא אוסטרלי, קוראים לה שריסטי, (כן, להודיות יש שמות מצחיקים. עובדת איתי אחת ששמה פריטי, אני קורא לה יפה) גרה בהוואי, ויש לה בלוג וידיאו מאד נחמד וקל לעיכול, בעיקר בנושאים של mean.js . 
node, angular, mongodb, express 
וכל החבילות עם הגנרטורים המוכנים, כדוגמת nodejs.org, meteor, mean.io .
לחובבי הז'אנר בלבד.
 
 
º
אהבתי
29/06/15 21:05
16צפיות
º
firstly חחח, אהבתי את הבלוג
30/06/15 07:53
18צפיות
למסירה ספר Inside Windows Communication Foundation
27/06/15 23:57
56צפיות
עשינו סדר בבית. מצאנו את הספר הזה:
מספר ISBN של הספר: 0735623066
אם מישהו מעוניין, אני אשמח למסור.
אני זמין במסרים.
איש טוב.
28/06/15 04:50
47צפיות
גם אני הייתי בשמחה מוסר כמה ספרי דוט נט, הבעיה שאני צריך אותם. הם משמשים לי כבסיס למוניטורים ולכן לצערי הם יישארו פה.
גם טלריק עוברים ל"Code only"
25/06/15 11:02
63צפיות
אחרי Entity framework, גם טלריק החליטו לזרוק את הדיזיינרים, ומעתה כותבים את המודל רק בקוד.
 
לתשומת לבכם, בפעם הבאה שאתם כותבים מודל כלשהוא, לכו רק על CodeOnly.
וקרא את התגובות שם...
25/06/15 17:22
47צפיות
אנשים בהיסטריה.
אגב, השתמשת ב ORM שלהם? אני מאמין שהוא טוב, אבל לאחרונה נראה לי שכל השוק עבר ל EF, לא?
בשנים עברו הייתי חובב של ORM's איזוטריים וחדשניים כמו MyGeneration, EntitySpaces, ואפילו Massive של רוב קונארי, והקודם שלו ששכחתי את שמו, אבל ראיתי שאני בודד במערכה, וכל מקום שאני מגיע אליו כולם משתמשים רק ב EF, אז ויתרתי.
תעדכן אותנו אם יש חדשות בתחום.
מסכים שהדזיינרים זה זוועה. רק קוד צריך להיות הדרך.
אכן,, אני משתמש בORM שלהם
25/06/15 22:19
38צפיות
מעלות:
1. הORM של טלריק [להלן DA] מהיר יותר וזה ניכר מאד באתחול הראשוני, זמן הטעינה של EF ארוך מאד!
2. האוספים הם IQueryable ולא DbSet, ולכן קל לעשות מוקינג. אמנם היתרון הזה אמור להתבטל בEF7 שתומך בהזרקת InMemory במקום הDb האמיתי.
3. פרופיילר מעולה שמנטר את השאילתות שיוצאות לDB.
 
חסרונות:
1. אין תמיכה באסינכרוניות. [אפשר לעשות Task.Run, אבל אתה עלול להתנגש בת'רד אחר שבדיוק סגר את הקונקשיין]
2. מיפוי CodeOnly איננו חלק ואוטומטי כמו בEF. תכל'ס, בסוף אני מוצא את עצמי ממפה את כל השדות ולא סומך על הדיפולטים.
3. לDA אין דבר מקביל לCollection.Local. זה משמעותי ביישומי Desktop כמו WPF או WinForms. הנה דוגמא פשוטה בEF:
 myContext.Products.Load();
myDataGrid.ItemsSource = myContext.Products.Local;
ואז, אם מוסיפים או מוחקים רשומה בDataGrid, זה מסתנכרן לקונטקסט.
לעומת זאת, בDA האוספים הם IQueryable, ובכלל אין להם Add וDelete, [מחיקה או הוספה של אובייקטים נעשית מול הקונטקסט], ולכן עלי ליצור ObserveableCollection ולסנכרן אותו מול הDB.
 
 
סתם, בשביל האינטלגנציה, שתי הספריות עובדות בצורה שונה. EF יוצר מאחורי הקלעים מחלקה יורשת מהמודל שלנו, ולכן אסור שהמודל יהיה sealed [בדיבוג רואים שהטייפ של המחלקה הוא Product_HGRRHH65674HGRHER].
לעומת זאת, DA איננו יורש מהמודל, אלא פורץ אותו ושותל בו מתודות.
 
שתי הדרכים מלוכלכות מאד, ואולי היה צריך לפתור את הבעיה מן היסוד דרך .net: ליצור סוג מחלקה מיוחד שיודע לתעד את השינויים ולשמור סטייט.
מנסיון, הפאניקה מיותרת
25/06/15 22:23
40צפיות
בכמה דקות מחקתי את הדיזיינרים ועברתי לקוד אונלי.
אפשר גם להשאר בגירסא הנוכחית ולא לשדרג.
 
חבל שבמאמר הם לא הסבירו בעיקר למה להם אין כח להשקיע בדיזיינר ולא למה למתכנת עדיף קוד אונלי.
לטעמי, הסיבות הן: Version control, וגם הוספת Attributes.
בדיוק טלריק התחילו להוסיף לדיזיינר אפשרות להוסיף Attributes, אבל זה יצא מאד גרוע ומכוער, ואולי זה היה הקש ששבר להם את הגב.
לא מפריע לך שכל העולם עובד EF ?
26/06/15 00:13
44צפיות
אחרי 3 שנות עבודה ב EntitySpaces הייתי מומחה לכלי הנ"ל ברמה של היכרות אישית עם הכותבים שלו. אני בחרתי את הכלי, הייתי בהתחלה מפתח יחיד ואחר כך ר"צ במקום ההוא, והכל היה טוב. ואז עזבתי את המקום ההוא, וראיתי שכל העולם עובד ב EF ולי אין שמץ מושג בו. הייתי בצרות.
עד כמה הנפוצות והתמיכה שיש לכלי, העובדה שהוא מיינסטרים, צריכה להשפיע עלינו בבחירת כלים?
במילה תמיכה אני לא מתכוון רק לתמיכה טכנית פורמלית, אלא לנוכחות מסיבית בסטאק, עשרות קורסים בכל אתרי הקורסים, וכן הלאה. כדי לבחור בכלי חריג (לא מקובל, לא נפוץ), צריך כנראה להיות מספיק בעל ביטחון עצמי, ואולי גם ידע.
 
אל תהיה מקובע עם ידים על העיניים
26/06/15 10:42
50צפיות
EF הוא כלי נח , קל ועקודת הלמידה שלו היא יחסית גבוהה.
אבל הוא לא מתאים לכל אירגון.
תיכנס מחר לחברה שעובדת עם הרבה מאד TRAFFIC ותגיד לי אם הם עובדים עם EF.
אני לא צריך להגיד לך איפה EF מבחינת ביצועים לעומת אחרים :
 
 
 
עוד עניין זה הדינמאיות.
 
בחברה דינאמית לפעמים מוצאים באג נגיד  היה בעיה בשאילתה.
במקום דינאמי נכנסים ל SP משנים ותודה.
ב EF זו פרוצדורה הרבה יותר גדולה. ברמה של אפילו הורדת האפליקציה.
שלא נדבר על זה שיש דברים ש EF לא יכול לעשות ושאילתות רגילות כן
 
 
בקיצור אני לא בא להגן על אף טכנולוגיה.
 
אבל להגיד שכל העולם ב EF - ממש לא מדוייק.
 
מזכיר לי שכל העולם עבד ב WCF בזמנו לגבי HTTP
ופתאום כולם ב WEBAPI. או ב NODE
 
 
 
לא
26/06/15 13:25
34צפיות
עברתי לטלריק משתי סיבות:
1. היתה לי בעיה מסוימת עם EF. עיין כאן. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=831&MessageId=175462129 [את הפתרון לבאג מצאתי בדיעבד: קונפיגורציה בקוד ולא בconfig]
2. לEF יש תלות בגירסת .net, ואז כתבתי ל.net 4 או 3.5
 
ולא, זה לא מפריע לי, כי אין לי הרבה תלות בORM. פעולות CURD פשוטות, עובדות בצורה די דומה, ואם מישהו ירצה להחליף ORM זה לא מסובך, במיוחד אם עובדים CodeOnly.
 
לעניות דעתי, סוגיית הביצועים שroyi העלה, איננה חסרון בEF. הרי אף מוצר איננו מבוסס על הברקה גאונית במיוחד, וכולם עושים הרבה קוד מלוכלך ועוד הרבה reflection. ולכן, המשוואה פשוטה: ביצועים מהירים = פחות פיצ'רים ותכונות.
מישהו מכיר או התנסה בטקסט לדיבור ?
25/06/15 12:45
45צפיות
שלום לכולם
מישהו מכיר או התנסה בטקסט לדיבור ?
אני צריך לפתח תוכנה שמשתמשת בזה ב  C# WinForm 
אשמח לכיוון
בתודה מראש
רוצה לשטף אתכם במחשבה
22/06/15 20:48
111צפיות
1 WCF , WS
2 WINFORMS
 
 
הגעתי למסכנה שהטכנולוגיות הישנות האלו בדרך למות ולא שוות שום דבר
 
WS בגלגל שיש הרבה קינפוגים  יהפוף לGET POST דרך URL
WINFORMS 
 
 
אם מישהו חושב שאני טועה אשמח לשמוע למה
º
אני כבר חפפתי
23/06/15 12:00
35צפיות
כבר שמענו על זה..
23/06/15 16:49
53צפיות
מעניין שהן עדיין כאן..
שלא נזכיר שיש אינספור חברות ולקוחות שעובדות ומפתחות עם הטכנולוגיה הזו..
כך שלפחות כרגע השוק סותר אותך.. אתה "קצת" בדעת מיעוט.
 
WS? WCF?
23/06/15 22:06
48צפיות
איך זה בדיוק ימות ? יש לך פתרון לתקשורת בין פרוססים ? סקיוריטי ? callback ?  \
WEBAPI הוא טוב לתחום קטן, לא הכל זה יכול להפוך להיות REST...
 
WinFroms
24/06/15 00:17
54צפיות
כבר מתה מזמן, אבל הייתי מוסיף לרשימה שלך את VB6 ):(
רק תגובה קטנה
26/06/15 17:58
231צפיות
1. לגבי WinForms
לפני כמה חודשים הייתי צריך להרים פרוייקט דסקטופ קטנצ'יק שמכיל בתוכו Embedded Chromium.
אני מכיר מעט מאוד WF ובכלל לא מכיר WPF.
במסגרת מגבלות הזמן הצלחתי להרים די בקלות את הפרוייקט עם WF בלבד.
אני מעריך שכדי להרים את זה ב WPF הייתי צריך להשקיע די הרבה זמן או להוציא את זה ל outsource.
 
2. לגבי WCF
זה עדיין הרבה יותר טוב מ WS לדעתי
אני חושב שבחברות קטנות, להעביר JSON מעל HTTP זה פחות או יותר המיינסטרים היום.
צריך להפריד
29/06/15 13:52
31צפיות
בין טכנולוגיות שמתו באמת, כלומר אפחד לא משתמש,
לטכנולוגיות ישנות, כלומר אפחד לא יעשה פרוייקט חד עם זה אבל יש מה לתחזק בזה (כלומר טכנית יש עבודה, הרבה או מעט)
לטכנולוגיות חדשות, שזה אומר כל מה שחדש, שיש מי שמפתח עם זה
לטכנולוגיות "חמות", אין לי מילה אחרת, שזה אומר שזה גם מספיק חדש/חדשני/מעודכן וגם כולם מפתחים בזה.
 
קח את JQ, הכי עתיק אבל הכי חם.
אפילו על אנגולר שמעתי את המילה ישן, למרות שאני לא מסכים, אבל העיקר הוא שהם לא מפסיקים לעדכן ולהתפתח ולכן זה חם
 
הטכנולוגיות שהזכרת הם ישנות אך רחוק מלהיות מתות, פרט לWCF שהוא כן עדיין חם, וטכנית למה שאתה מתאר, שזה REST, יש כמו שאמרו את המגבלה שזה לפתרונות WEB.
 
בנוגע לJQ
29/06/15 16:53
38צפיות
כבר ראיתי אנשים שמתייחסים לכלי הזה כמיושן ומיותר, במיוחד לאור העובדה שדפדפנים עשו צעדים משמעותיים לצמצם פערים ביניהם, וכמעט לכל מה שתעשה עם JQ יש אלטרנטיבה נייטיבית יפה ונקייה.
 
 
מסכים שזה טרם מת, אבל לא ממש הייתי אומר על זה שזה חם
º
יפה, בעצמי לא הכרתי, 1+
30/06/15 07:37
14צפיות
כן. תראה שם גרסאות של דפדנים תומכים
30/06/15 11:49
20צפיות
כלומר כבר הרבה שנים זה נתמך וJQ זה סתם הרגל שאולי (ואולי לא?) אנחנו סוחבים וגוררים
custom validation client side איך לעשות את זה
20/06/15 20:10
71צפיות
היי
 
איך הייתם עושים את זה בדרך הכי מהירה?
יש לי דף שמחולק לכמה טבלאות. בכל טבלה יש שורה עם 2 TEXTBOXES וכל טבלה השם מתחיל משהו כמו
txtPropRateFrom txtPropRateTo
txtPropExchangeFrom txtPropExchangeTo
 
בטבלה השניה אותו עיקרון שtxtFeat זה איך שהשם מתחיל לקונטרול של הטבלה
txtFeatRateFrom txFeatRateTo
txtFeatExchangeFrom txtFeatExchangeTo

עכשיו יש לי יותר מ-30 שורות כאלה.
אני צריכה לעשות כמה בדיקות כמו שה-FROM תמיד יהיה קטן מה -TO
שאפשר בטבלה הראשונה להכניס רק מספרים ובשניה גם נקודה.
שאי אפשר למשל בטלבה הראשונה לרשום מספרים שהם לא בתווך של 0-100
 
אני רוצה לעשות את הכל פעם אחד באיזה פונקציה CUSTOM ובלחיצה על כפתור לראות ליד כל שורה את הבעיות -הודעה שגיאה. אני לא רוצה להוסיף כמה ומכה VALIDATORS. רק אחד.
אני שוברת את הראש עם איך לעשות את זה. איך הייתם עושים את זה ואשמח אם יש לכם דוגמא. אמרו לי להשתמש ב JAVASCRIPT וב- SENDER. לא מצליחה.
 
תודה
 
JQUERY VALIDATION PLUGIN
22/06/15 12:57
32צפיות
יכולת קיסטום מלאה
דך אגב עשיתי פלאגין (לטעמי יותר טוב)
22/06/15 13:36
34צפיות
הוא בשלבי פיתוח אבל הרבה יותר דינמי ועם יכולות מאשר JQ VALIDATION PLUG
º
זרוק שיתוף לHUB נעשה FORK ונראה אולי נוכל להיות contributers
22/06/15 14:01
16צפיות
בכיף , רק אני צריך מוזה לזה . דווקא יהיה נחמד להעלות ל GIT
22/06/15 14:11
35צפיות
מרוב שיש שם כל כך הרבה אופציות - תריך לעשות הרבה JSBINS בשביל דוגמאות.
 
אבל אני יעשה את זה היום או מחר.מקסימום אני אשלח לך ונעשה ביחד
º
בכיף. נוכל לקסטם את זה גם עבור Angular, Aurelia, React?
22/06/15 16:02
18צפיות
º
+1
29/06/15 13:48
4צפיות
תודה לכולם. אני צריכה לעשות את זה בצד השרת
01/07/15 23:53
6צפיות
 
מסתבר שזה לא טוב בצד ה CLIENT. ניסיתי לעשות משהו אבל לא קורה כלום שלוחצים על הכפתור. אני רוצה לבדוק שאם המשתמש הזין שדה מ- ועד- לבדוק שהשדה מ-קטן ולא יותר גדול מהשדה עד. אם המשתמש הזין רק שדה עד או רק שדה מ- לא צריכה לבדוק כלום.
ואיך בודקים שהזינו DECIMAL עם נקודה אחד בלבד?
 
תודה רבה
 
 Private Sub AddCustomValidation(ByVal container As Control)
   Dim custom As CustomValidator

   Dim vldtxt As TextBox

   For Each ctrl In container.Controls
       If TypeOf ctrl Is TextBox Then
           vldtxt = CType(ctrl, TextBox)
           custom = New CustomValidator
           custom.Text = "To field must be bigger than from field"
           custom.ControlToValidate = vldtxt.ID
           AddHandler custom.ServerValidate, AddressOf CustomValidation

           Me.form1.Controls.Add(custom)
       Else
           AddCustomValidation(ctrl)
       End If
   Next
End Sub
Protected Sub CustomValidation(ByVal source As System.Object, ByVal args As System.Web.UI.WebControls.ServerValidateEventArgs)

   Dim vldtxt As TextBox
   Dim othertxt As TextBox
   Dim othertxtid As String
   Dim txtid As String
   Dim lower As String
   Dim higher As String
   For Each ctrl As Control In tbl1.Controls
       vldtxt = TryCast(ctrl, TextBox)
       othertxt = TryCast(ctrl, TextBox)

       If vldtxt IsNot Nothing Then

           txtid = ctrl.ID
           ''check if to is not empty and if not empty then check that that to value is higher
           ''than from value
           If ((txtid.ToLower.EndsWith("to")) And (vldtxt.Text <> "")) Then
               higher = (vldtxt.Text)
               othertxtid = vldtxt.ID.Replace("To", "From")
               othertxt = Page.FindControl(othertxtid)
               othertxt.ID = othertxtid
               lower = (othertxt.Text)
               If lower = String.Empty Or higher = String.Empty Then
                   args.IsValid = True
               End If
               If Int32.Parse(lower) >= Int32.Parse(higher) Then
                   args.IsValid = False
               End If
           Else
               args.IsValid = True
           End If
       End If
   Next
End Sub
 
יש לכם בלוג?
19/06/15 17:50
83צפיות
יותר ויותר אנשים שואלים אותי לאחרונה, לא אם יש לי בלוג, אלא מה כתובת הבלוג שלי. אין לי, אני עונה להם, ומקבל בחזרה מבט משונה. אפילו פייסבוק אין לי, בגלל שיקולי פרטיות בעיקר.
גם אני לא בטוח שיש לי כל כך הרבה דברים לשתף בהם את כל העולם, וזה נראה לי כמו הרבה עבודה.לא? כאילו חסרות לי משימות שאני אתחיל עכשיו לכתוב פוסטים מחוכמים על dependency injection ?
בינתיים אני מתחמק מזה בנימוק המנצח: me english no good .  
מה אתם עושים בנדון? האם אתם מגדלים בלוג? מרגישים צורך להיות גורו שאנשים עוקבים אחריו ומחכים למוצא פיו?
ואם כבר כן לעשות את זה, אז איפה? אתר עצמאי משלכם, או איזו פלטפורמה מוכנה?
 
כן, אבל אין זמן לכתוב בו.
20/06/15 18:22
56צפיות
בזמנו לפני שהיו ילדים כתבתי קצת על שטויות. עכשיו אין זמן כלל לכתוב שום דבר.
כן,
22/06/15 12:56
47צפיות
והדרך שלי לתחזק אותו זה להתייחס אליו כמעין TFS קטן ופרטי, כל פעם שאני עושה איזה פתרון מענין או קשה אני זורק לשם את הקוד, ב"ה אני כבר במצב של למעלה מ100 כניסות ביום (מכל העולם - זה באנגלית), ותתפלא שהכניסות הכי מרובות זה על הדברים הכי בנאלים אלא שבווב יש את זה בחלקים או כבסיס ואצלי זה קוד מלא
רוצה לפתוח
22/06/15 14:07
45צפיות
אבל אני מתעצל. יום אחד זה יקרה.
כן, אבל באנגלית רצוצה
24/06/15 00:13
44צפיות
לפני כמה ימים פתחתי בלוג, משתי סיבות:
א. לשפר את האנגלית
ב. טלריק נותנים נקודות [=הנחה ברכישת מוצר] על פוסטים שעוסקים במוצרים שלהם.
אני מקווה לכסות בבלוג הרבה נושאים של WPF + MVVM, וכולל התמקדות בפקדי טלריק.
 
אבל כמו שאמר דוד גילי: האנגלית שלי איננה טובה.
מי שיהיה לו הערות ותיקונים לשוניים, או סתם עצות וטיפים, אודה לו מאד.
 
כתובת הבלוג:
מבקש דוגמה מינימליסטית עבור IEventAggregator
18/06/15 18:15
59צפיות
שלום לכולם,

אני עובד על פרויקט WPF מסוג MVVM ואני צריך ליצור אירוע שיעביר ערך Int כלשהו מ ViewModel אחד ל ViewModel אחר.

הבנתי שאחת הדרכים המקובלות לביצוע של דבר כזה היא שימוש ב IEventAggregator , אך למרות שעברתי כבר על כמה וכמה דוגמאות קוד אני משום מה עדיין לא מצליח להבין את אופן השימוש בשיטה הזו ואילו פרמטרים עלי ליצור/לרשום בחלק של ה Subscribe ובחלק של ה Publish.

אשמח מאד אם מישהו יוכל להראות לי מה בדיוק עלי לכתוב ב ViewModel שיוצר את האירוע ורוצה להעביר נגיד את הערך 57, ומה עלי לכתוב ב ViewModel שאמור להגיב לאירוע הזה ולהציג בהודעה למשתמש את הערך שהועבר לו (57 במקרה הזה) .

אשמח מאד לעזרתכם עם זה,

תודה מראש.
בערך כך
18/06/15 20:42
62צפיות
הגדרת הEvent:
 
  public sealed class ProductIdSelectedEvent : PubSubEvent<int>
{
}
 
רישום:
 
  eventAggregator.GetEvent<ProductIdSelectedEvent>().Subscribe(OpenProduct);
.....

private void OpenProduct(int productId)
{
}
 
קריאה לEvent:
 
  int productId = 6;
eventAggregator.GetEvent<ProductIdSelectedEvent>().Publish(productId);
 
º
תודה
20/06/15 12:07
12צפיות
º
איפה אני רושם את הקוד שמופיע אצלך כ "הגדרת ה Event" ?
20/06/15 12:14
13צפיות
טוב הסתדר.... תודה!
21/06/15 11:06
43צפיות
באמת עשית לי קצת סדר עם זה, אני לא מבין למה בשום מקום אי אפשר למצוא דוגמה פשוטה כמו זו שתאפשר להבין את לב העניין, כל הדוגמאות שמצאתי באינטרנט כל כך מסורבלות ומבלבלות עם המון שורות קוד מיותרות מסביב שרק מבלבלות, במקום לתת את התמצית ורק את מה שבאמת צריך.
 
אנשים כל כך אוהבים לסרבל דברים בלי שום צורך.
 
אתה מוזמן להתלונן לאריאל בן חורש
21/06/15 19:37
44צפיות
אין לי את פרטיו, אבל יש ישראלי בשם הזה, שהוא ממנהלי פריזם.
דוגמה לשימוש ב-web service
20/06/15 15:26
51צפיות
אני מחפש דוגמה לשימוש ב-WS. גם רגיל וגם WCF עבור VS 2010.
 
כל הדוגמאות שמצאתי באינטרנט זה בצרפתית.
 
מחפש דוגמה טובה לכתיבת WS ב-C# עבור VS 2010 באנגלית, כמובן (גם WCF, וגם רגיל ASMX).
 
תודה.
עזרה עם WORKFLOW ל TFS עם GIT
19/06/15 15:00
29צפיות
שלום לכולם,
למישהו יש ניסיון עם TFS BUILD שמשתמש ב GIT יחד עם NUGET?
 
כרגע אני משתמש כרגע ב.GITTEMPLATE.XAML כדי לבנות את הפרוייקט שלי וזה עובד כמו שצריך.
אני מעוניין להוסיף את היכולת לבנות חבילת NUGET כחלק מBUILD מוצלח.
מצאתי את NUGETTER - אבל זה עובד עם TFS שהריפוזיטורי היא TFS. כלומר זה לא עובד עם GIT.
 
יש למישהו ניסיון בנושא? אולי TEMPLATE קיים?
 
תודה,
עמרUK
º
תמיד אפשר לקרוא לסקריפט מתוך ה workflow
22/06/15 00:53
63צפיות
ארכיון הודעות
Flix
אביעד מחשבים

אביעד מחשבים

תיקוני מחשבים,מכירה,יעוץ וליווי הגעה עד בית הלקוח לפרטים>>

פורום מחשבים ניידים

פורום מחשבים ניידים

פתרון לכל שאלה היכנסו עכשיו לפורום!>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה