• שלום אורח
  • הרשמה
  • כניסה למערכת
  • TapuzConnect
אפיית לחם ומאפי שמרים

אפיית לחם ומאפי שמרים


בהנהלת gil and lior
יש משהו קסום באפייה.
העיסה של קמח ומים, בעיבוד מתאים, יוצאת מהתנור בתור כיכר לחם טעימה.
עולם הלחם הוא רחב מאד,וקשה לומר היכן מסתיימת היריעה!
האם מדובר אך ורק בלחמי שמרים "פשוטים"? או שמא מדובר גם בלחמים המותפחים על ידי שמרי בר?
ומה לגבי לחמים המותפחים באמצעות שמרים ושיטות התפחה נוספות (כגון: קרואסון, המכיל שכבות חמאה רבות בדומה
לבצק עלים)? ומה עם לחמים שטוחים (פיצות, קרקרים, פיתות....), ולחמים מהירים (המותפחים באמצעות אבקת
אפייה), ומה לגבי לחמים מסורתיים ללא חיטה (כמו האינג´רה האתיופית או הדוסאס ההודיים)?

ובכן, הקומונה שלנו עוסקת בכל הלחמים הללו.
זה המקום לבוא ולשאול שאלות הקשורות ללחמים ומאפים שונים,
להראות את התוצרת שלכם, ולקבל תגובות ועצות מחברי הקומונה


שיתוף בפייסבוק

ראשי
הודעות
אלבומים
לוח אירועים
קישורים
צאט TV (0)
RSS
דף קבצים
טאגליינס
חברי קומונה חברי הקומונה
right arrow האתר לחובבי האפייה בישראל left arrow
הוספת הודעה   
אופן הצפיה
4 3 2 1 
4 3 2 1 לארכיון 

מקרא:    ללא תוכן °
הודעה חדשה 
הודעה מקורית 
תגובה להודעה 
הודעה נעוצה 
אורח בקומונה *
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד
השותפים של תפוז
  • תפוז עסקים
  • ICE
  • kafe
  • AllJobs
  • Netex
  • לינק4יו



Copyright©1996-2016, תפוז אנשים בע"מ