Z12 , ביטול כמעט מלא של הגשם

אריאל5

New member
דוקא אני לא רואה ביטול.

שלושה עדכונים רצוף רואים ביום שלישי אי"ס פעיל בעדכון זה לא רואים סגירת שקע עזה אבל עדיין יכול לרדת גשם מקומי בעיקר בדרום וכבר כמה ימים שלא רואים יותר. לגבי סוף שבוע הבא והלאה צריך לחכות להמשך העדכון.

יוטו

New member
כרגע זה נראה גשם מאוד מקומי

ולכן כתבתי " כמעט ביטול "..

אריאל5

New member
ולכן כתבתי שאין שום ביטול.

אתמול בערב ראו סיכוי לגשם מקומי היום בבוקר ראו סיכוי לגשם מקומי והערב רואים סיכוי לגשם מקומי בקיצור ללא שינוי לשבוע הבא. שיפור נכון לכרגע לשבוע אחרי.

יוטו

New member
ללא שינוי ? אתה בטוח שראית את כפס?

אפילו לעומת עדכון הצהוריים מדובר בהתמתנות כבדה ביותר ..

אריאל5

New member
לא יאומן!

הבוקר ראיתי תצורה מוזרה בנוגפ"ס לעוד 96 שעות כרגע גפ"ס מראה את אותה מוזרות ב-108 שעות של אפיק בין רמה מדרום ורמה מצפון.

יוטו

New member
הצהוב .. אבל הטווח הטווח ..

יש לי הרגשה שגם שבוע הבא יהיה עם עצירת גשמים מבאסת ..

וואלה נראה לי 10 לדצמבר שלג בועז

אם יהיה שלג אני מצטלם עם בוקסר שוכב על השלג במרפסת שלי ושולח תתמונה בפורום

יוטו

New member
אולי ב10 בינואר נראה שלג ..

אם ב10 בדצמבר נראה גשם - נגיד תודה .. כרגע נראה אומנם ב6 , אבל בטח גם זה ידחה ..(זוכרים ? לא מזמן היו מפות שהחזירו את הגשם היום ..)

אריאל5

New member
יכול מאוד להיות אבל

ביחס לעדכונים קודמים יש לנו כאן הקדמה של כמה ימים אולי בעדכון הבא נראה את זה כבר באמצע שבוע הבא.

הלוואי שזאת תהיה התצורה ותישאר ככה

האפיק נע מזרחה ומדרים במקביל במהירות ונראה לי יפגע בול ב10 לדצמבר לפי עדכון זה בלבד.. מן הסתם עוד ישתנה אבל נראה ביינתים לא רע

אריאל5

New member
שיפור משמעותי לטווח בינוני-רחוק

אמצע שבוע הבא אפיקיות מכסה אותנו ומתחיל גשם זו אמנם אפיקיות משנית לאפיק מערבי אבל אני לא בטוח שהוא ימנע מלהגיע אלינו.

אריאל5

New member
הטווח הרחוק מעצבן

אם עד עכשיו היה לנו בעיה של אפיקים מזרחיים מידי החל בעוד שבוע נקבל אפיקים מערביים מדי נכון לעכשיו. אם כי אפיקיות באזור זה כבר טוב יותר מרכס.

אריאל5

New member
בקיצור אשר יגורתי בא לי.

לאחר שגם אנחנו וגם אירופה מרוכסים הם הרבה ואנחנו קצת בעוד כשבוע יחול מהפך רוב אירופה יקבלו אפיקיות וגם אנחנו רק שהם יקבלו אפיקיות משמעותית ומלהיבה ואנחנו אפיקיות רדודה בהרבה שתגרום לגשם אבל לא יותר מזה.

למעלה