You've got to press it on you

Fish in the sea

New member
You've got to press it on you

דיימון אלברן מדיח מהפסגה את האחים גאלאגר. נשמע כמו כותרת מ- 1995? נסו 2005. הסינגל החדש והמעולה של הגורילאז- Dare, נכנס למקום הראשון במצעד הסינגלים הבריטי ומעיף משם את The Importance Of Being Idle, השיר הכי סביר מהאחרון והחלש מאוד של אואזיס שאיכשהו עדיין כנראה מאוד מצליחים בממלכה הבריטית אם לשפוט לפי המצעדים. שבוע הבא קרוב לוודאי ש Fix You המצויין (no apologies) של קולדפליי יכבוש את הפסגה. ראיתם ת'קליפ? הוא פשוט זועק "אנחנו רוצים להיות הכי גדולים בעולם ואנחנו לא מתביישים בזה". האמת, צודקים. בכל מקרה, Dare ימשיך להיות חלק קבוע בפלייליסט (והוא היה כזה הרבה לפני שהוכרז כסינגל הבא) גם בשבת הקרובה בריף-ראף (גרוזנברג 22). אחרי שיתוף הפעולה המוצלח עם קרוט רופ (ולנציג הפורום היחידי שהגיע: חצי שעה אחרי שהלכת התחיל להתמלא) הגיע הזמן לשיתוף פעולה משפחתי. האח הגדול יתארח בעמדה ויעשיר את הערב בנסיונו הרב! יום שבת, 23:00.

flowr..

New member
גורילאז האלו מעולים.

אני רק עכשיו מגלה אותם. (לא מבינה איך לא עשיתי את זה קודם, עם החיבה לבלר). Demon Days אלבום ממכר לחלוטין, 'דר' במיוחד.

0258

New member
אה!

אני היחידה שמעדיפה את feel good inc על dare?

cat food

New member
על Dare ועוד כמה דברים

לדעתי dare עם כל המגניביות שבו, זו בחירה לא מוצלחת לסינגל. אחרי feel good inc היה צריך ללכת על הכיוון של last living souls או el manana (שלי אישית מזכיר את ההפקות של איאן בראון). בכל אופן, קליפ כרגיל מושקע בטירוף. כמה המלצות שיצא לי לשמוע לאחרונה וגם לא כל כך לאחרונה: System Of A Down - Lost In Hollywood: מתוך ההכרות הלא כל כך עמוקה שלי עם הלהקה הזאת הייתי בטוח שהם חבר'ה מהאסכולה של הניו-מטאל המעצבן. אני לא יודע אם השיר הזה הוא הברקה חד-פעמית מתוך האלבום החדש שלהם, אבל מדובר ביציאה ממש חזקה ומהוקצעת. בנוסף לזה אני די בטוח שיש פה דגימה מסטריט ספיריט של רדיוהד. you should never trusted hollywood. Bill Fay - Some Good Advice שיר ששמעתי איפה אם לא ב-88FM. לא מכיר בכלל את האומן הזה, אבל תמיד כיף לשמוע דברים חדשים שמפילים אותך בפעם אחת מהרגלים. ממה ששמעתי מחומרים אחרים שלו שום שיר לא מתקרב לרמה של השיר הזה לדעתי. אבל בהחלט שווה לבדוק את האמן המעניין הזה, כתבו עליו לא מזמן כתבה מעניינת בוואלה. Tom Waits - Hoist That Rag מתוך האלבום האחרון והמצויין שלו Real Gone. שיר קאברט טיפוסי של טום וויאטס. שיר בלוז-קאנטרי עם גיטרה מטורפת שנדמה כל השיר שהנגן התבלבל בתווים כי הנגינה היא מאוד לא רפטטיבית. מומלץ בכלל האלבום כולו, לאוהבי טום וויאטס חובה. Langage Computer - Echafaudage הרכב אלקטרוני צרפתי שמארח בשיר מטריד במיוחד את באק65. שיר בעל אווירה מאוד עכורה וזה מה שמיוחד בו. זה נשמע בערך כמו פסקול לסרט "קיוב" אם אפשר לתאר את זה ככה . וכמובן שבאק65 נפלא כהרגלו בראפ/ספוקן וורד האופייני שלו.

חולוני

New member
הוא היה

אלבום השבוע שלי לפני כמה חודשים. ובקשר ל-Lost In Hollywood - מסכים איתך, שיר גדול. אחח..איזו הרמוניה! הוא היה בפלייליסט של התוכנית האחרונה שערכתי ב"קונכיה" של פרנק. ואם אני לא טועה, לא פירסמתי את הפלייליסט של אותה תוכנית פה, אז הנה הוא באיחור די רציני: 1. Sublime - Garden Grove 2. Q-tip - For The Nasty 3. Ol' Dirty Bastard feat. Pharrell - Operator 4. The Clash - Hitsville UK 5. Ladytron - Sugar 6. Haddaway - What Is Love? 7. אינפקציה - פולנים 8. Art Brut - Bang Bang Rock n' Roll 9. Juliet - Avalon 10. Fischerspooner - Get Confused 11. Talib Kweli & Hi-Tek - For Women 12. Pixies - Ed Is Dead 13. Rage Against The Machine - Mic Check 14. The Stooges - I Wanna Be Your Dog 15. Team America Soundtrack - End Of An Act 16. Missy Elliot - On & On 17. M.I.A - Bucky Done Gun 18. Mos Def - The Begger 19. Ted Leo - Since U Been Gone / Maps 20. System Of a Down - Lost In Hollywood 21. Fountains Of Wayne - Maureen 22. Ash - Shining Light 23. Undertones - Teenage Kicks 24. Buzzcocks - Why Can't I Touch You 25. T.Rex - Jeepster 26. Belle & Sebastian - I Faught In a War 27. Wu-Tang Clan - Triumph 28. Mark Ronson - I Suck

dirty boots

New member
../images/Emo45.gif על הסיסטם

ממש טוב ממה ששמעתי (BYOB ממש מוצלח, Cigaro גאוני, Question! כנ"ל ויש לו גם קליפ מצויין, ועכשיו גם Lost In Hollwood ששמעתי והוא פשוט מפתיע לטובה, וגם לי נשמע שיש דגימה מסטריט ספיריט). השילוב של הגיטריסט בשירה מפתיע לטובה, סרג' רק השתפר בשירה לטעמי, ושמעתי שריק רובין הפיק. אין ספק שאני בדרך לקניה.

למעלה