yaeli, נואשתי מלהעביר כל פעם לדף ה

orly_roichman

New member
yaeli, נואשתי מלהעביר כל פעם לדף ה

קודם שבו כתובות ההודעות שלנו, אז הנה התחלה חדשה :) בקשר למאבחנת פסיכוטכנית - תפקיד מאוד מאוד מאוד נחשב בעיני הצבא, ומאוד קשה להתקבל.... מסווג ביותר, ומספר מצומצם יחסית של בנות. מאבחנת מחקר - תפקיד שונה מהותית ממאבחנת פסיכוטכנית, לא כל כך קשה להתקבל. טירונות 00 - הכי פשוטה שיש - קורס קצר ושירות בכל בסיס אפשרי בארץ. אני לא כ"כ יודעת איך לעודד אותך
(אבל אני אנסה בכל זאת...) אם יש לך נתונים טובים ועברת תחקיר בטחוני - זה לא יכול להיות הכי גרוע בעולם. כמו שכתבתי בהודעות הקודמות, תפקידים כלל צה"ליים שדורשים תחקיר בטחוני הם לא תפקידים רעים - אם לא מבחינת התפקיד עצמו, אז מבחינת תנאי השירות.

yaelie

New member
../images/Emo51.gif

תודה אורלי!! את ה-
שלי כאן...
ודרך אגב, את כבר יודעת כמעט הכל עליי, אבל אני לא יודעת כלום עלייך, אז - מתי את מתגייסת? למה? ולכל שאר הקוראים - אם אתם יודעים משהו בקשר למה ששאלתי, בבקשה תענו! תודה.

yaelie

New member
עדכון

מכיוון שכל ההודעות שלי נשארו תקועות בעמוד הקודם, אני אחזור בתימצות על השאלות: האם באמת אין לי סיכוי להגיע לתפקיד מאבחנת פסיכוטכנית מכלל צה"לי? ולתפקיד מאבחנת מחקר יש סיכוי? ואם כן - איך בדיוק הם ממינים את הבנות ביום הגיוס? כל מי שיודע משהו - בבקשה תענו!

orly_roichman

New member
שלום! :)

אני מתגייסת ב28 באפריל (כן, כן, אני יודעת שזה נורא מאוחר, אבל אני מהצוציקים של השכבה) להדרכת חי"ר. אגב, אם מישהו שמע על עוד מישהי שמתגייסת בתאריך הזה בבקשה תודיעו לי, כי לדעתי אני גיוס יחיד

מישהי שמתגייסת בתאריך שלך

היי. אני חושבת שחברה שלי מתגייסת בתאריך הזה למרות שזה נורא מוזר כי היא נולדה באוגוסט אז היא לא כזו קטנה...

yaelie

New member
הייתי יכולה להיות איתך..

הייתי אמורה להתגייס ב-9 לאפריל אבל נדנדתי להם מספיק עד שהם הואילו בטובם להקדים לי את הגיוס ב-3 חודשים...

למעלה