למה... למה אתה חושב שיש לי זמן לזה
1. יצאתי מהמדינה. ברור.. מה אני במאסר? 2. לא. אני מאוד בררנית באוכל ...(למה? אתה שוקל להפוך לאנורקסי ?) 3. לא. לא שוחה בעירום. אתה רוצה שאלוהים ישים כיסוי עיניים למניעת עיוורון ? 4. ברחתי מהבית אבל רק עד שאמא שלי נלחצה...(משהו כמו שעתיים) 5. התחילו איתי... כן. 6. צפרו לי ... כן... אבל זה רק בגלל הדיאטה שנוחלת הצלחה. 7. נשארתי ערה כל הלילה - בשיחה עם שוטר דרוזי. 8. לא יכולה לא לאכול יום שלם... יש לי היפוגלוקמיה... 9. נא לחזור לתשובה שבע. 10. הרגתי... לא. אבל זה בתכנון. 11. לא נישקתי אף בחורה, אני חולת יופי גברי.. 12. תחזור לתשובה 11 ותקלוט.. 13. בגדו בי ? אתה רציני ? , למה הכרת פעם אדם שלא בוגד? אפילו דתיים בוגדים - באלוהים. 14. לא הרגתי חיה בטעות. 15. אולי איזה מקק חיסלתי במבצע ליילי... 16. לא גנבתי. 17. כל הזמן פוגעת בעצמי. 18. לפעמים רוצה למות... מה לעשות.. אם ממציאים שאלונים כאלו.. 19. מרלבורו אדום... אבל כמשחק מסוכן.. לא יותר 20. נרגילה אף פעם לא... עם כל הקריוסים והבקטוסים שיש בפיה ?
21. לא ניסיתי אף סם. חוץ מסם החיים - האהבה.היא מספיק הרסנית. 22. שתיתי אלכוהול עד גיל 20 . 23. לא השתכרתי. אבל השאלון שלך מסחרר אותי. 24. התנשקתי.. כן, תמיד עם הגבר הלא נכון. 25. סקס ? סוף התשובה הקודמת. 26. סליחה אדון מוחה... מה זה סקס יבש? ניקוי יבש? על מה אתה מדבר? 27. כן.. ישנתי עם ידיד שלי הרבה פעמים בלי שום מגע מיני.. מאחלת לכולן. 28. שני אנשים.. לא.. מה אני בצרפת ? (מוחמד אמרתי לך לא לצפות בסרטים כחולים , הם משבשים לך את השכל... תקרא קצת קוראאן- אחסן לכ יא זלאמה).. 29. אם ירדתי למישהו?.... המממ... לא מתכוונת לגעת בנושא זה בפורום ערבים. (מוחמד, אתה תשלם על זה ביוקר)... 30. פירסינג לא. 31. קעקועים לא !!! ליהודים ומוסלמים אסור להתקעקע... מה.. אתה רוצה שיחתכו ממני חלקים לאחר מותי ? 32. הסתפרתי ובוכה עד היום. 33. שונאת עוגיות שמגיעות מהכיוון של בוש... (פריק מנייאק.) 34. אוכל לא למטרת אכילה? מה זה אומר? 35. לא צללתי עם דולפינים... אל תבלבל לי את המוח. 36. לא קפצתי כיתה.. אבל מוכנה לקפוץ עליך לכסח אותך. 37. עירומה בציבור? כבר אמרתי לך יא זלאמה... ח'סארה על עיניי האנשים.. 38. כן. אחלה סיפוק מיני.. פעמיים.. עם בחור מג'נין.. 39. אמרתי לך פעמיים יא שרוט. (אחר כך הוא התחתן)... 40. לעולם לא. יחסי מין נועדו לשניים. 41. אלפיים שבע מאות שלושים שקל. בחיים לא אשכח את חשבון הסלולרי ההוא... אריקסון מחורבן. 42. אם נפגשתי עם מישהו מהאינטרנט - לא רוצה לדבר על זה. 43. אני מאפרת רק את שפתיי כי הפנים שלי אלרגיים לאיפור. אני לא צריכה שיפורים סינטטיים. 44. רציתי להיות מישהו שאני לא? רזה. 45. כשהייתי קטנה.. רציתי להיות בן, כדי שאבא שלי (הביולוגי) יאהב אותי. היום לא רואה אותו ולא רוצה לראות לעולם. 46. בקיץ ... ברור שפעמיים ביום.. אולי יותר.. אבל לא לפי השיטה שפיסטוק מציין.. כי גם הראש שלי אלרגי לכל מיני תמרוקים... 47. לא עברתי יישור שיניים .. למרות שהייתי רוצה .. לפני שאתבגר ממש... כדי למנוע שיני ארנב בבגרותי... 48. יש לי משקפיים מגיל 8...
49. כן. לקח לי זמן רב להפרד מגבר שהכה אותי. אם זו לא בגידה בעצמי.. אז מה כן ? 50. להתבייש בהורים שהעדיפו אותי .. והצילו אותי ממשפחה שדחתה אותי ? בחיים לא ! אבל בהורים הביולוגים... לא יכולה להתבייש. לא מעוניינת בזכרונות מהם בכלל. 51. לא זוכרת אם שיקרתי למישהו.. אולי בגיל צעיר מאוד. אני לא אוהבת שקרים. מיותר לשקר. אלוהים רואה , שומע, רושם וזוכר. 52. התאהבתי בפעם הראשונה בחיי לפני שמונה חודשים בערך. 53. כמעט התעלפתי, בגלל התקף של ורטיגו. 54. לא נשברה לי שן. למרות שכל פעם מקבלת מכה מאיזו כוס. 55. היקי? לא איקי ? טוב.. לא עשיתי . 56. עשו לי בכוח... בחור שרצה שהחבר שלי יזרוק אותי. זה לא עבד. 57. נעצרתי ? לא.. אבל מחכה ש SUPERLINUX יעצור אותי...
58. נכשלתי ?.. כן באזרחות ותולדות עם ישראל. הלו? אני בפורום ערבים. 59. לא שברתי אף עצם. אני שותה הרבה תה. 60. לא רוכבת על אופניים מגיל 12 בערך. 61. רכבתי על חמור.. 62. אני רוקדת שעות ברציפות מבלי ליפול מהרגליים. 63 + 64. תגיד לי.. בתור מה אני אמורה לשחק כדורסל יא עמי? בתור הכדור? כדורגל.. כן שיחקתי יופי.. בגיל 18... והכנסתי אחלה גול. 65. תמיד הייתי הולכת מכות.. 66. טאקי - ANY TIME ... 67. מונופול.. כן, אבל בלי לגנוב מהבנק כמו מר אגוז ירוק - חום... 68. שש בש ?... מה פתאום. אני בפורום ערבים... לא ערבייה. 69. כן.. תמיד מוציאה המון כסף על שטויות. אני בחורה. 70. הברזתי כדי לשחק כדורגל עם בחור שהייתי דלוקה עליו בגיל 16. 71. התחרטתי על מעשה..? כן.. אבל זה לא לפורום הזה. 72. אני תמיד אובססיבית כלפיי מישהו / משהו. זה לא טוב. 73. מתחילה להכיר את האושר. 74. התנצלתי על משהו שעשיתי יחד עם עוד שני בנים מהכיתה שלי. 75. אני מכורה לשאלון הזה אם אני עוד כאן. 76. לא. לא זוכרת ליל שימורים עם המחשב.. 77. התקלחתי עם מישהו. כן.. ועם מישהי גם. מה אתה רוצה ממני? 78. אני תמיד קמה באמצע הלילה . גם כדי לכתוב שיר שחלמתי עליו.. או שעובד בזמן השינה... וגם כדי ללכת לשירותים... אתה עוקב אחריי ? 79. זכרתי חלום...? כן.. 80. נרדמתי בשיעור ?! אתה יודע באיזה תיכון למדתי?!.. פנימייה צבאית היא קייטנה לידו. 81. תמיד העברתי פתקים בשיעור. 82. לא. לא תפסו אותי אף פעם. 83. שום אקט מיני בבית הספר. (לכסח מישהו נחשב?) 84. שום אקט מיני בשירותים. אני בחורה רצינית. 85. לא יודעת.... אני עקשנית בדרך כלל... 86. לא מבריזה לאנשים מבלי להודיע. אם מבריזים ברור שלא מודיעים. שמעת פעם על בוחן פתע עם הודעה מראש? 87. לא התחרפנתי. (אם לא מהשאלון שלך אז מכלום)... 88. לא ... אבל הייתי רוצה לישון בתנוחת כפית עם חביבי...
89. ביקרתי אצל פסיכולוגית ועזבתי אותה אחרי פעמיים.. כי היא תמיד הייתה גורמת לי לבכות. 90. אולי היא נזקקה לטיפול תרופתי , אחרי המכתב ששלחתי לה.. 91. הופעה של ליאור נרקיס במצפה רמון - נחשבת ? 92 + 93. מה זה המשחקים האלו?נוור.. חבילה עוברת.. מה זה פה ? עולם תחתון 94. כל החיים אחכה לאבא שלי. שלעולם לא יגיע. 95. לא רקדתי בגשם.. אולי פיזזתי קצת. 96. לא צרחתי מפחד. נראה את החמאס חוטף אותי.. רק שיעיז. 97. ריקי לייק? היו זמנים.. 98. אני בחורה. ברוך השם שיש לי מחזור. 99. לא. טמפון גורם למחלה בשם TSS . 100. אני תמיד בקטע של צומי . 101. שונאת את החיצוניות שלי. אולי פעם זה ישתנה. 102. צועקת הרבה על הכלבה שלי... מסכנה. 103. מקנאה רק במי שיש לו רישיון. (לא מבינה למה לפרחות יש ולי לא.) 104. אני גאה בעצמי.. בגלל שאני לומדת. 105. אמר לי פעם בחור צעיר שהחליף מרצה לספרות אנגלית, שאני כותבת כמו כתיבת יומן ולא כמו כתיבה אקדמית.נעלבתי עד עמקי נשמתי. 106. אני רגישה מדיי... בוכה על הרבה דברים. 107. בגלל מישהי?.. כן. "חברה" שהמשיכה לנסוע ברכב שזרקו אותי ממנו. 108. ישבתי לאכול צהריים עם המרצה לאיסלאם. אני מתה עליו. 109. אני לא אומרת מילות אהבה ללא כוונה. 110. כן. אני יורדת עם הכלבה עם פיג'מה. 111. דמעות בגלל הסרטים הערבים של יום שישי נחשבות ? 112. הייתי הרבה פעמים בחיי על במה. מאוד אוהבת משחק. 113. חייבת את חיי לבחור שהציל אותי שלוש פעמים.