y.n

צופיה**

New member
y.n ../images/Emo51.gif

תודה על המתכון לחומיות. אני חושבת שאכין אותם. צופיה
 

msb

New member
חומיות שוקולד מעולות (בראוניס)

הי צופיה, אני מצרפת לך מתכון נוסף לחומיות טעימות (אני מבטיחה לקחת אותם איתי ללאוס אם אי פעם אצא מה- WAITING LIST לטיסה)
 

msb

New member
ושוב

מתכון: חומיות שוקולד מעולות רכיבים: 1/3 כוס קמח רגיל 1/2 כוס אבקת קקאו 2 כוסות סוכר 1 כוס פקאנים או פיסטוקים קצוצים 250 גרם שוקולד מריר 250 גרם חמאה 2 כפיות תמצית וניל 4 ביצים, טרופות קלות אופן הכנה: 1. מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות ומברישים תבנית בגודל 30*20 בחמאה מומסת. 2. מנפים קמח וקקאו לקערה גדולה, ומערבבים עם סוכר ואגוזים. מערבבים היטב ויוצרים גומה במרכז. 3. נעזרים בסכין חדה לקצוץ את השוקולד לחתיכות קטנות. מוסיפים את פיסות השוקולד לרכיבים היבשים. 4. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומוסיפים לרכיבים היבשים עם וניל וביצים. בוחשים עד שהרכיבים מעובבים היטב. 5. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים 40-45 דקות. משהים בצד למשך 2 שעות לפני שחותכים. הערות: מתוך "חומיות פאדג´ ורטבים מתוקים" מקור המתכון: הופק על-ידי מטעמים 2001.
 

שיגריס

New member
מתכון: בראוניז עשיר שוקולד מעיתון ל

יוצא לי תמיד אבל צריך מאד להיזהר לר לאפות יותר מדי ולא פחות מדי כדי שהבראוניז יצאו טיפה רכים. מתכון: בראוניז עשיר שוקולד מעיתון לאשה רכיבים: 300 גרם שוקולד מריר 200 גרם מרגרינה/חמאה 1-2 כוסות סוכר (לפי הטעם האישי) 1 כוסית קטנה אספרסו או 2 כפות קפה נמס במעט מים 4 ביצים 1.5 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפייה ½ כפית מלח 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס אופן הכנה: 1.מחממים את התנור לחום בינוני (175-180 מעלות) ומשמנים תבנית אפייה מרובעת (25X27) 2. מחממים את השוקולד, המרגרינה והסוכר בקערה במיקרוגל עד שנמס. מוסיפים את הקפה והביצים (אחת- אחת ולערבב) ומערבבים היטב. 3.מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה (עדיף דרך מסננת כדי למנוע גושים) ומערבבים. 4. מוסיפים את האגוזים ומערבבים. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות (לשים לב שהעוגה לא תישרף מלמעלה ולא תתקשה יתר על המידה). 5.מאחסנים את העוגה במקרר למשך הלילה וחותכים לקוביות. * אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר. הערות: להיזהר מאד לא לייבש את העוגה בתנור יותר מדי זמן כי היא צריכה לצרת לחה מבפנים. מקור המתכון: "לאשה" 8.5.2000 הופק על-ידי מטעמים 2001.
 

בורקס

New member
שיגריס את גדולה! כולנו מתלקקים...

הייתי צריכה להכין כמות כפולה, חבל!
 

שיגריס

New member
בורקס, מי את/ה? וכבר הספקת להכין?

האמת שרשמתי את המתכון כבר מזמן אבל האם מאז ניסית או שאת/ה מתבלב/ת עם מישהו אחר כאן?
 

בורקס

New member
אני בורקס ואני אמא לילדה וחצי

פעם שעברה הדפסתי את המתכון כשכתבת אותו, ומאז לא יצא לי להכינו. משום מה דווקא הבוקר החלטתי להוציא את הדף מהבויידעם, ובדיוק ראיתי שכתבת את המתכון שוב! האמת- התלהבתי מהמקריות, ולכן החמאתי הפעם (ולא רק בעל-פה ולעצמי!) שוב תודה, אגב- אני יודעת למה הכמות לא הייתה מספקת- ביתי המקסימה ´טיפלה´ בחלק נכבד מהתערובת לפני האפיה... היא הסבירה שהיא בודקת שלא שכחתי לשים כלום. טוב, זהו עם ההשתפכות, יעל
 

שיגריס

New member
יעל, למה שלא תצטרפי אליו באופן

אקטיבי? ותוסיפי מתכונים שלך - שניסית והצליחו? יש לך את תוכנת "מטעמים 2001"? שווה ! שווה !
 

בורקס

New member
היי, רעיון. האמת היא שאני יכולה

לעשות זאת רק בעבודה (על אף שאני קוראת להימצאותי בבית עבודה), כי שם המחשב יותר ידידותי למשתמש.(עם אינטרנט מהיר). אבל בכלל, נורא נחמד מצידך להזמין אותי ככה סתם להצטרף לפורום כזה מיוחד. אני?? אמא מתחילה?? שלא ידעה להכין חביתה עד לחתונה??? אבל כנראה בכל זאת לומדים עם הזמן ועם הנסיון ודווקא יש לי כמה מתכונים במחברת שבעלי מנשק אותי בסיום טעימתם... יהיה לי קשה להתחרות עם המומחים/ות שכאן, אבל אנסה. אני, שוב, מודה לך על הנחמדות. מתוק מצידך (כמו שמך!) יעל
 

דפדפ

New member
ברוכה הבאה יעל, אההם בורקס -

שם של מאכל חביב לאדם חביב?
 
ליעל מיעל

בורקס.... כולם מוזמנים...הנפשות הפועלות בפורום זה מאד נחמדות והאנשים באמת נפלאים . גם אני די חדשה פה...
 

בורקס

New member
תודה לכולכן! נחמד מצידכן!

אגב גלידונת- כל ה´יעל´ות אוהבות ניקים של אוכל?? או שזה רק שתינו?
 
למעלה