xyxy210
ביקשת כ"כ יפה צרפת מול אנגליה
, קיבלת, רק שקיבלת על המקום השלישי כפי שכתבתי לך שיקרה
איזה כיף אנגליה הביסה את הצרפתים
- יפה, צדקת פעמיים והלכת בניגוד לכל הפרשנים.
- @xyxy210 אין לו דעה משלו, הולך עם העדר, רגיל להיות שטוף מוח.
- כולי תקווה שתצדק גם פעם שלישית ושארגנטינה יזכו במונדיאל
- סגנון המשחק של ספרד דומה לשלהם, הולך להיות מעניין ...
- יאללה ארגנטינה
אני הבנתי אותך אתה אוהב משחקים מכורים,ארגנטינה טובים במאני טיים כשמצמידים אותם אל הקיר.
איזה קנוניה שיפוטית עכשיו ימצאו לניצחון של ארגנטינה?![]()
סיסמא יפה, אולם בוודאי לא תוכל להצביע, היכן הרגשת שהמשחק היה מכור?אני הבנתי אותך אתה אוהב משחקים מכורים,
כן,כמו ביבי שכולם לא בסדר ורק הוא בסדר - נס.
שוב, אותו סיסמה, נא הצבע, איזה החלטה שיפוטית גרמה לארגנטינה לנצח אתמול?כך גם כאן, בשיא המקריות כל ההחלטות השיפוטיות הם בעד אגרנטינה ונגד המתחרה באותו רגע.
כי היית
לא היה האבקות רצינית בטלויזיה,היה את ה wwf שזה כאילו המכור הברור - ההצגה.אין לך את הבינה
לא, רק אתה לא הבנת! כולם הבינו שזה מכור.לא היה האבקות רצינית בטלויזיה,היה את ה wwf שזה כאילו המכור הברור - ההצגה.
ומי שלא הבין בהאבקות בזמנו לא ידע בהכרח שזה מכור,כי זה הוצג כאילו שזה לא.
אתה לא מבין בקנוניות, אלא בטימטומציה.כמו שאתה נופל עם ההצגה של ביבי שמשכנעת מי שלא מבין בקנוניות...
אתה פשוטבעצם כל המטרה ב pride היה להטעות אנשים שלא מבינים,
שים לב שגם המנחים לא אמרו!
פשוט רציתי להאמין כי זה נראה כ"כ טוב ויפה.
זה היה בסגנון יפני מאופק כך שהוסתר החלק של ההצגה יפה.
איך יוכל להצביע, אם בכלל לא צופה במשחק?סיסמא יפה, אולם בוודאי לא תוכל להצביע, היכן הרגשת שהמשחק היה מכור?
לא סתם קיבל את מוניטין ה-כן,שוב אין לך מה לכתוב, אתה מכניס את ביבי?
לא יפה להתעלל בו, הרי אתה יודע שהוא מקשקש בלי לצפות במשחק.שוב, אותו סיסמה, נא הצבע, איזה החלטה שיפוטית גרמה לארגנטינה לנצח אתמול?
כי הייתונשארת
כולם ידעו שזה מכור למעט-ים כמוך.
עכשיו מובן לי מאין נובעת הטיפשות שלך, טראומת ילדות שהיית ה-היחיד שהאמין ועכשיו אתה חושב שכולם מרמים, כי אין לך את הבינה, לדעת היכן מרמי והיכן לא
![]()
אותה החלטה שגרמה להם להפסיד בגמרשוב, אותו סיסמה, נא הצבע, איזה החלטה שיפוטית גרמה לארגנטינה לנצח אתמול?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.