XT 500 או GS?

rancarney

New member
XT 500 או GS?

נכון לעכשיו יש שני כלים כאלו שפחות או יותר זמינים לי לרכישה במחיר שווה נפש. עד הזמן האחרון הייתי לגמרי בקטע של הג'י אס, אבל בשלושה שבועות האחרונים הגיע חבר עם KLX ועשינו כמה סיבובים בשטח ו..היה יותר מהנה ממה שציפיתי שיהיה. עכשיו - אני יודע שאני לא אגיע לאותם ביצועי שטח עם ה-XT, אבל בכל זאת - מה עדיף?

t s a c y

New member
טוב שלא שאלת אם אופנוע או פחית

אתה רוצה המלצה בין שני כלים לא קשורים, תחשוב טוב מה השימוש באמת, אם יש לך חבר לטיולי שטח נראה לי שתתבאס מהסובארו בסופו של יום.

bulb MkII

New member
למה לא קשורים?

שניהם מתאימים למוגבלי רשיון הרוצים התנידות עירונית/בין-עירונית ללא הוצאות כבדות בסגנון עדות המרוב"צ. לכל אחד יתרונות וחסרונות משלו אך יש להם הרבה במשותף.

C O L T

New member
../images/Emo45.gif מספיק קשורים

ואני מצביע לטובת ה-XT, אופנוע שיתן בכביש כמעט כמו GS ויוסיף מימד חשוב של יכולת שטח מתונה. רכיבת שטח זה לא רק תענוג, אלא גם בית ספר מעולה לרכיבה.

shlomi_e

New member
גם אני מעדיף את ה XT

ואם אין לך נסיעות דחופות ויום יומיות בכבישים בנעירוניים, אני ממליץ. אך תכנונן לעבודת בלשות רבה. קשה (יחסית ל GS הנפוץ יותר) למצוא כלים בכלל ושמורים בפרט. בהצלחה.

jonzo

New member
לעניות דעתי

אם רוב השימושים שלך הם בכביש והמרחקים הם לא עירוניים, הייתי הולך על הסוברו. אם יש לך חברים להצטררף אליהם בשטח , אז הXT יעשה ת'עבודה

rancarney

New member
הנסיעות עם הכלי

הן בד"כ למרחק 7-8 דקות לכיוון, ומשהו כמו 4-5 נסיעות בחודש לב"ש (כלומר - 65 ק"מ לכיוון). גם זה לא תמיד. יש אנשים לרכב איתם בשטח. ה-XT נשמע לי יותר טוב בינתיים.

למעלה