WS פקס

בטיטi

New member
WS פקס

האם יש חברה המספקת WS לשליחת פקסים ? (בתשלום, לחברות) כלומר, אני אפנה ל WS, אעביר לו את תוכן הפקס, ואת הנמען/רשימת התפוצה, והפקסים ישלחו ליעדם ?

demultiplexer

New member
ניתן לשלוח דרך מודם פקס וקו טלפון

אם אתה מעוניין אסביר לך כיצד.

בטיטi

New member
תגובה :

בארץ - כתבתי פרט לאינטרפקס
בחו"ל - חינם... יש לך ניסיון איתם ? אפשר לשלוח פקסים לארץ ? אפשר לסמוך על אמינות השירות ? אגב, אם אני מעוניין לכתוב בעצמי שירות שכזה, מה בעצם אני צריך ?

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

אין לי ניסיון עם חברות בארץ מלבד אינטרפקס. מחיפוש קצר בגוגל מצאתי את "החברה" בעלת האתר הלא-מעוצב הזה ובה הם מציינים בצורה מאוד לא מעוצבת כי הם מציעים שירות כזה. החברה בחו"ל אינה מציעה משלוח לישראל (הרבה פחות בגלל אנטישמיות, הרבה יותר בגלל בזק), אבל כן מציעה משלוח חינם למספר רב של מדינות בעולם. הרשימה המלאה כתובה באתרם. אם אתה מעוניין ליצור שירות כזה תצטרך למצוא איך עושים דבר כזה, תשתית קבועה (שאני מניח שתכלול לפחות שרת עם מודם 56k וקו טלפון) ולכתוב Webservice בחמש דקות. החלק היותר מעניין הוא המנוע שבאמת מבצע את העבודה. סביר שצריך לעבוד עם איזה רכיב COMי שמקבל מספר טלפון וטקסט\ציור.

בטיטi

New member
תגובה

תודה לגבי הפרטים
לגבי כתיבת רכיב כזה, ברור שצריך מחשב שמחובר למודם/פקס/קו טלפון, השאלה היא מול איזה רכיב אני יכול לעבוד, שיודע להעביר את הנתונים (מטפר טלפון, תוכן פקס), למודם...

demultiplexer

New member
אתה צריך מחשב עם מודם פקס וקו טלפון

שמחובר לאינטרנט ומותקן עליו windows fax services.

demultiplexer

New member
חפש faxcomlib בגוגל

הDLL שאיתו אתה צריך לעבוד יימצא בc:\windows\system32\faxcom.dll אחרי שתתקין את הwindow fax services.

בטיטi

New member
אז אם אני מבין נכון...

מחשב מודם/פקס/קו טלפון להתקין את שירות הפקסים המגיע עם WINXP, ואז למצוא דרך לעבוד עם ה DLL שציינת ?

demultiplexer

New member
לא צריך למצוא דרך לעבוד עם הDLL

זה הכי פשוט בעולם, שולחים איתו פקסים ב4 שורות. לא מצאת בגוגל ? זה הקוד שאיתו אני שולח פקסים:
FAXCOMLib.FaxServer faxServer = new FAXCOMLib.FaxServerClass(); faxServer.Connect(Environment.MachineName); FAXCOMLib.FaxDoc faxDoc = (FAXCOMLib.FaxDoc)faxServer.CreateDocument(FileName); faxDoc.RecipientName = RecipientName; faxDoc.FaxNumber = FaxNumber; faxDoc.DisplayName = DocumentName; int Response = faxDoc.Send(); faxServer.Disconnect();​

בטיטi

New member
../images/Emo45.gif האם זה

DLL דוטנטי ? האם זה רכיב COM שעטפת אותו ? המון תודה !

demultiplexer

New member
זה dll של ווינדוס

איזה עטפתי רכיב COM ? אני בקושי יודע לכתוב datagrid. הכל מצאתי בגוגל.

demultiplexer

New member
שטויות

אחרי שתתקין fax services ומודם נסה להריץ את הקוד ששלחתי לך, הוא אמור לרוץ. אם יהיו בעיות צור קשר.

למעלה