Woohoo Spring BREAK!!!

Philip Jr

New member
Woohoo Spring BREAK!!!

יש כאן עוד סטודנטים בחופשת האביב? עושים משהו מעניין?

אנחנו לא ממש, אבל מה שכן - אתמול הגיעו עד אלינו למרכז אילינוי (מי היה מאמין) להקת בלוז ישראלית פשוט מצוינת. Ori Naftaly Band, הם מסתובבים כרגע בכל ארצות הברית, מומלץ בחום!

מוזמנים לשרשר לכאן תמונות מהנופש האקזוטי במקסיקו, או מהחופשה המשמימה שלכם במשרד, כי אתם לא עושים שום דבר, כמוני

d a p h n a

New member
מן הסתם לא בספרינג ברייק

למרות שהשנה חופשת הפסח תהיה כמעט חודש שלם מסיבות שלא לגמרי ברורות לי, אז אני משערת שזה די מקביל.

d a p h n a

New member
לא, לא מבואסת. מה זה משנה לי?

ממילא מלבד הקורס שאני מלמדת אין לחופשה באוניברסיטה שום משמעות בשבילי. החופשה היחידה שמשפיעה עליי בצורה משמעותית היא זו של הילדון בגן, אבל היא נמשכת רק במהלך החג עצמו.

סתם, לא ממש ברור לי למה החופשה ארוכה, אבל לא מטריד אותי.

GeJuFan

New member
איזה ספרינג ואיזה ברייק

החופשת אביב שלנו היא בד"כ בסוף פברואר תחילת מרץ, כשעדיין קפוא וקר.
עדיין די קר, אבל מתחמם. החופשה הבאה במאי, לבערך שבועיים עד שיתחיל סמסטר קיץ (וייי, not!)

יש לנו שבוע בסביבות פברואר בלי לימודים וחופשת ה'אביב' היא למעשה החופשה בין סמסטר החורף והאביב שאורכת שבועיים והיא בסוף אפריל.
ולגבי אביב באופן כללי - היום 'חם' (בין 12- ל 4-) והשלג יורד במידת עוצמה משתנה מאז אתמול בבוקר. הג'ק רביטס עדיין לבנות לגמרי, הכלבה ר-ק התחילה לנשור (והיא מזן ארקטי אז היא מתחילה נשירה בערך שבועיים לפני כלבים אחרים), ואף עץ או שיח עוד לא חושב אפילו על להתחיל להנץ. אפילו לא הדובדבנים והתפוחים שהם הראשונים להראות סימני חיים.
ומה לגבי חופשת האביב האמריקאית, כמובן שהיא משפיעה על החיים האקדמיים בקנדה.
בסוף אפריל אני אהיה בכנס בשיקאגו שנערך במועד מוזר מבחינה קנדית אבל הגיוני מבחינה אמריקאית.
ואני לא היחיד. החברה אצלנו מחפשים נואשות מי יהיה איפה ומתי ומי יכול להחליף את מי בשיעורים בזמן שהם בכנסים.

GeJuFan

New member
אני לא כל כך בטוחה שאצלכם

בכלל קיים אביב שלא לומר קיץ.

לא.. זה לא נכון.

יש אביב והוא מתנהג כמו חורף ישראלי ממוצע ונמשך בין אמצע-סוף אפריל לאמצע יוני. יוני החודש עם הכי הרבה משקעים בשנה. ביולי ואוגוסט הטמפרטורות יכולות וגם הגיעו בשנים האחרונות לשלושים וחמש. מספטמבר יש סתיו עד אמצע אוקטובר ואז מתחיליםהלגים והקרה שוב.
למעשה, יש לנו ארבע עונות מאוד שונות ומובחנות זו מזו ועוד חצי עונה ספק רצינית ספק הומוריסטית שנקראת חורף שני. אגב בגלל תופעת השינוק לקלגרי ישג ימים של מעל עשר מעלות באמצע ינואר לפעמים. משהו שאפילו וונקובר לא יכולה להתנאות בו.

ארבע העונות של קנדה

Not yet winter
Winter
Still winter
Construction

ובתמונה אפשר לראות את הסיבה לכך שאין אצלנו אביב

Lady Ling

New member
גם אני!

בספרינג ברייק אבל לא מתכננת לעשות שום דבר יוצא דופן. בין כה וכה אני לא לוקחת קורסים השנה, והדדליין להגנה על הדיסרטציה נראה באופק הלא רחוק בכלל (יולי), אז התכנון הוא לעבוד כרגיל וליהנות מהשקט היחסי במשרד.

Philip Jr

New member
אכן שקט במשרד

שקט מדי. אני קצת מפחד כרגע. שוקל לחפש מי עוד במשרד ופשוט להצטרף אליהם כדי לא להיות לבד..

BigMatilda

New member
נסעתי לכנס מענין ביוסטון טקסס

והשבוע נוסעים לחופשה אז אני אנסה לזכור לשלוח לך תמונות

John the Savage

New member
הדוג ווקרית שלי בספרינג ברייק

הודיעה לי פתאום ביום שלישי שבחמישי ושישי היא לא תהיה, וזה אחרי שתכננתי תוכניות לערב ביומיים האלו וחזרתי אחרי 11 בערב הביתה.

GeJuFan

New member
אצלי הקטסיטרית תמיד

מקבלת את הבונוס שלה. האקסטרא כסף לה אומר שאני יכולה לישון בשקט בלילה..

Philip Jr

New member
כן גם אני מביא צ'ופרים ומתנות

לחברים שעוזרים לנו עם החתולה והכלב כשאנחנו נוסעים.. למזלי יש לנו קבוצה של אוהבי חיות שמתחלקים בנטל כשמישהו נוסע..

little junebug

New member
הייתי בניו יורק בספרינג ברייק

ראיתי מלא אמנות(ארמורי שואו,מומה,ווייטני,גוגנהים,מטרופוליטן) ואפילו עשיתי קצת שופינג. היה נהדר

יש כאן כל שנה פסטיבל בדרום

וכמובן ניקוי קברי האבות המסורתי.
אני אחכה עם חופש עד פסח.

וזאת לא חופשה שבחורות בביקיני עושות מה שבא לה

משהו עם סלינה גומס וחברותיה :)-

למעלה