Wizard של SQL Server...
העברתי את המסד נתונים של הפורום מ-Access ל-SQL Server, לאחר הרבה כאב ראש ובלאגנים, השתמשתי ב-Wizard של ה-SQL Server, ה-Wizard עובד טוב וגם בשליפת הנתונים והצגת הפורום אין בעיה, אבל כשמנסים להוסיף למסד הנתונים רשומות (הוספת הודעה בפורום, רישום משתמש חדש), הוא מחזיר את השגיאה הבאה:
העברתי את המסד נתונים של הפורום מ-Access ל-SQL Server, לאחר הרבה כאב ראש ובלאגנים, השתמשתי ב-Wizard של ה-SQL Server, ה-Wizard עובד טוב וגם בשליפת הנתונים והצגת הפורום אין בעיה, אבל כשמנסים להוסיף למסד הנתונים רשומות (הוספת הודעה בפורום, רישום משתמש חדש), הוא מחזיר את השגיאה הבאה:
ADODB.Recordset (0x800A0CB3) Current Recordset does not support updating. This may be a limitation of the provider, or of the selected locktype.
אני ידוע שהבעיה היא בהרשאות של ה-SQL Server, ואני לא מצליח לתת גישה לטבלאות שהועברו מה-Access, לפני שאני עושה Wizard הפורום עובד רגיל, אבל כדי לעשות wizard אני מוחק את הטבלאות של הפורום ומעביר אותם מה-Access, ואז יש בעיות. איך אני משנה את ההרשאות כדי שהמשתמש יוכל להוסיף רשומות, (כבר שיניתי את ההרשאות של הטבלאות - לחיצה ימנית על טבלה > Propeties > Permissions)