windows media player תוקע את המחשב.

dudman

New member
windows media player תוקע את המחשב.

שלום רב. מזה מספר ימים שאני לא מצליח לראות סרט ON LINE באתרים מסוימים כמו Walla למשל או כמו כניסה לגלי צהל לראות שידור חי מהאולפן. המחשב פשוט נתקע באמצע ורק הדלקה מחדש עוזרת במקרה זה. יש לי XP PRO זיכרון 256MG מחשב ריק מתוכנות וכולן מתאימות ל XP . הורדת רמת האבטחה עזרה במעט להורדה אבל בסוף 98% כמעט לפני שהסרט מנגן נתקע שוב המחשב. תודה מראש אילן.

dudman

New member
נועם תודה זה עובד.

ובכן מסתבר שרמת האינטרא-נט מקומי (באבטחה) היתה בינונית ברירת מחדל וברגע שהורדתי לנמוכה זה נפתח בסדר. תודה וכל טוב.

liormi.

New member
היי אתה!

Dudman|!!! אתה מרת לי שהבעיה הזו הסתדרה אצלך! שקרן! אמרתי לך זשזה לא מהזיכרון! גם לי זה נתקע ועכשיו סוף סוף יש פתרון!!! אמרתי לך! טוב בכל זאת אני מוסיף היום בלי קשר
פעם הבאה תקשיב לי!

dudman

New member
liormi יקירי

כשאמרתי לך זה באמת פעל בסדר בדיוק אחרי התקנת הזיכרון הגדול יותר. לאחר כשבוע שבועיים זה נתקע שוב. כנראה שגם ההגדרות משפיעות על זה ובאמת כשהורדתי את רמת האבטחה באינטרא- נט המקומי זה עבר ללא בעיות. אני לא שקרן אני ועוד הרבה מומחים לא מצאנו את הבעיה וכולם טענו שזאת בעית זיכרון. לבסוף קיבלתי חוות דעת מבחור בשם חתול זקן בפורום אחר שאמר לי לבדוק את רמת האבטחה וכך עשיתי. שיהיה לך יום טוב חביביביביביבי.

למעלה