will i am כותב באתר הרשמי על ישראל

Lopezit

New member
will i am כותב באתר הרשמי על ישראל

now isreal... you see my mom and grandma has never traveled ever... my grandma has been to isreal for a christian trip in 1985... but as a family we never traveled... this trip was so spirtual for us... we went to jeruselm.. we all went to the dead sea and floated... thats a big deal to a family who cant swim... we never go to pools or the beach... but we went to the dead sea and floated... wow!!... so so so beautiful... memories... this memory i have now is going to last for the rest of my life... ive been crying on and off for the pass 2 days now that my mom and grandma has left... "doesnt sound to hip hop huh"... but fuck it... this trip was the greatest... and i thank all of you here for alowing me to share this with my family... i wouldnt be able to if you didnt support our music and go to our shows... people os isreal thank you so much... thank you... you all have helped me and my family... will.i.am

just טלוש

New member
וואי איזה מותק הוא../images/Emo99.gif!

אבל רגע..תנו לי להבין..למה בעצם המשפחה שלו והוא לא יכולים לשחות?

Lopezit

New member
נראה לי הוא התכוון שהם לא יודעים

לשחות... ובים המלח יכלו להיכנס בלי בעיה בגלל שצפים

אחלה של בן אדם

לא מתנשא בכלל ממש כמו איש פשוט ואחד מהעם אני ממש מעריכה אותו כי הוא אפילו טרח להביא לפה את משפחתו הוא ענק וכל הלהקה פשוט 10 ברנדה

dolevshelly

New member
ברנדה הם נחמדים?

מה לא פגשת אותם?

שלי דולב המההמת

את מוזמנת לקרוא הודעה מתחת ... כן פגשתי אותם!! ויש לי תמונות מהבק סטייג' אבל אני עדיין רואה נימה של זלזול אז בנתיים אני לא מעלה כלום תנוחי ומהר ברנדה

חיבוק גדול גם לך שירנושקה

וכן גם נשיקות אוהבת ומחכה שיעבור הזעם... ברנדה

dolevshelly

New member
שלי דולב המהמם.

זה דבר ראשון.. דבר שני למה את חושבת שאת דומה ליעל גולדמן? ודבר שלישי כל אחד יכול להביא תמונה של אנשים ולהגיד שזהו.. אבל הרבה יותר ק לעבוד קצת על הפוטושופ...

דולב... חחח

אתה פשוט קורע אותי, אתה עדיין סקפטי לגביי אז כן אני ילדה משועממת שבאמת מספרת פה סיפורים הזויים וכעת יש הוכחות הרי אמרתם שאני בת 12 וילדה שאין לה חיים, אז מעניין איך אותה ילדה הייתה ביציע הכבוד וכן צילמה את המשפחה שיש להם אבטחה צמודה שליוו אותם וכן מעניין מה תגיד שאני אעלה פה תמונות מהבק סטייג'... מהממת שלי ברנדה תחיה בספק , תקנא ואני שמה לב שהלב שלך נאכל לאיטו

dolevshelly

New member
לוקח לך יותר מדי זמן..

חיפוש בגוגל יביא לך יותר מהר תמונות! אל תחכי לאתר הרשמי שם זה לפעמים לוקח כמה חודשים... בקיצור.. אני אישית לא מאמין לך אהבל אם זה נכון אז תהני מזה..

שניצללל

New member
די כבר

תעזבו את ברנדה בשקט מה אתם רוצים ממנה מה יש לא להאמין לה אם היא אומרת משהו אין לה סיבה לשקר! למה כל דבר צריך להוכיח לכם אם אתם לא מאמינים לה לא צריך אבל די עם הילדותיות הזאת. יאללהההההההההההההההההההההה תחייכו

שניצללל מאמי איזו חמודה

אני ממש שמחה לקרוא את התגובה שלך, זה פשוט מחממם לי את הלב!! ברנדה שלך תמיד.

דולב כמה סקפטי אפשר ליהיות

רם שמת לב אין תמונות של הלהקה בכלל מאחורי הקלעים, אז תנוח ומהר כי אין לי מאיפה להעתיק!!! מה כל כך קשה להבין ולהסיק מסקנות שזהו ברנדה צדקה בדבריה, ואנחנו סתם זילזלנו ולא הבענו בה תמיכה ואפילו לא אמרנו לה תודה... יש לי 4 אותיות להגיד לך ואני מקווה שתיישם ת נ ו ח שלך לעד ( אני לא ג'ולייטה) ברנדה או בשבילך ברנדוש

Good 2b Me

New member
איזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gifתודה../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

למעלה