Where the F is Eden ?
צ צושי שואו New member 27/12/01 #1 Where the F../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif is Eden ?
S SnoopyS*GirL New member 27/12/01 #2 אזהרה../images/Emo18.gif בפעם הבאה שתקלל, אני איאל למחוק את הודעתך. ואני רק מניחה שזו קללה, אין לי מושג מה היה צריך להיות שם. >סנופה התמימה במסווה של קשיחות<
אזהרה../images/Emo18.gif בפעם הבאה שתקלל, אני איאל למחוק את הודעתך. ואני רק מניחה שזו קללה, אין לי מושג מה היה צריך להיות שם. >סנופה התמימה במסווה של קשיחות<
צ צושי שואו New member 28/12/01 #4 גברת סנופה התמימה ! בינתיים אני ממשיך לקלל ואת מוחקת דווקא הודעות של עדןe ! >צושי שכל העסק מוצא חן בעיניו<
גברת סנופה התמימה ! בינתיים אני ממשיך לקלל ואת מוחקת דווקא הודעות של עדןe ! >צושי שכל העסק מוצא חן בעיניו<
ע עדןe New member 28/12/01 #5 who us f#@% calling me at 7 am? צושי יש אנשים שלא עובדים ב 7 בבוקר ביום שישי. שישנים עדיין. זה אומר שלא מתקשרים אליהם לפני 10. >עדן מנדבת לצושי מידע<
who us f#@% calling me at 7 am? צושי יש אנשים שלא עובדים ב 7 בבוקר ביום שישי. שישנים עדיין. זה אומר שלא מתקשרים אליהם לפני 10. >עדן מנדבת לצושי מידע<