Weekend Watch

Don Nirtin

New member
Weekend Watch

אז ככה,
חיסלתי את כל הפרקים שהיו במקס של נשות קבע אתמול. ומחקתי לאלתר את כל הפרקים של עד עצם היום הזה.... נמאס לי סופית מהסדרה הזו.

היום נמשיך במלאכה הקדושה לחסל את התוכן במקס לקראת OZ בדצמבר, וכן לקראת הסדרות החוזרות בחודשים הקרובים. there will be HOT.

וחוץ מזה, מחר שוות בקליבלנד. הפעם לורה סן ג'קומו ששיחקה עם וונדי מה שלא יהיה שמה ב"תהרוג אותי וזהו". יייייאאאאאאאאאאאאי!!!!!!

Lhuna1

New member
downton abby - התאהבתי!

אני מאז יום כיפור במרתון דאונטון. אני באמצע עונה 2 ועצוב לי שתיכף אני מדביקה את הפער.

סדרה שונה מכל מה שיצא לי לראות או לקרוא בז'אנר הזה עד היום.
לא זוכרת עוד סדרה עם כל כך הרבה דמויות נפלאות שאפשר להתאהב בהן. במיוחד המון דמויות נשיות טובות ושחקניות מעולות. סדרה שמצליחה לרגש אותי ולגעת ללב כל כך בקלות.
חלק גדול מהקסם שלה זה שחוץ משתי דמויות (אישה וגבר) שהן על תקן "הרעים", כל שאר הדמויות אנושיות וטובות לב.
ובכל זאת יש מספיק דרמה בשביל לרגש.

דאונטון נמנעת בהצלחה, אולי אפילו קוראת תיגר במכוון, נגד שני סטריאוטיפים שנפוצים מאוד בז'אנר ובכלל: האחד זה שהאדונים (בסצינת האדונים-משרתים) הם רעים ומתייחסים בחוסר אנושיות כלפי המשרתים, והשני זה שנשים עשירות, נשים זקנות ונשים חזקות הן רעות/אנוכיות/מפונקות/טיפשות/ושמרניות ללא תקנה.

יש כל כך הרבה מה להגיד על זה אבל אני מתעצלת אז נסתפק בזה בינתיים.

מומלץ בחום!!

Lhuna1

New member
חוץ מזה:

המפץ הגדול, המשרד, פארקס, נקמה!, דוקטור הו, ובטח עוד כמה פרקים של justified.

Y. Welis

New member
וגם הקולות מצויינים - כל מילה מבוטאת

היטב. כמעט ולא צריך כתוביות. זו מסורת תיאטראלית.

אגב ה'רעה' (מיס אובראיין, האירית הקודרת; כמו אלמנה שחורה) מצויינת. מסוג הדמויות שאת לא יכולה לדמיין איך הן מתנהגות אחרי ה'קאט': תמיד היתה כזו...

אגב המקום שבו מצלמים (למעלה) אמיתי - בית אחוזה מהיפים שנשארו.
הציורים התלויים שם הם מקוריים - בני 200 שנה ויותר. אבל קטעי המשרתים צולמו באולפנים, כי אין לבעלים (בעצמם רוזנים) תקציב לתחזק את כל החדרים שם. התחזוקה שם היא הוצאה בפני עצמה.

העצים הענקיים בחצר שם (חצר במובן של 50 מטר פלוס) כבר עושים את החוויה.

יש אגב ספר שיכול להשתלב עם הסידרה - 'פשר הלילה' של מייקל קוקס. גם רווי אוירה והמון חפצים ומשקע של היסטוריה אנגלית.

Lhuna1

New member
בחיי ששמתי לב גם לעצים העתיקים

מקום מדהים ללא ספק.
תענוג.

לגבי ה"רעה" (מיס אובריין)

מעניין לי במיוחד לראות אותה משחקת את התככנית הרעה, כי נתקלתי בה (בעיקר) בסדרות בהן היא שיחקה תפקידים של אישה טובה/הגונה.

קוראים לשחקנית Siobhan Finneran והיא שיחקה (בין היתר) ב Clocking off המצויינת.

shaharEB

New member
Well ...

גרים אני מקווה

דוקטור הו אני יותר מקווה ><
וכרגיל: הכל לטובה, חברים

Y. Welis

New member
מתקדם עם 'גרים'. הצילום שם הוא עיקר הקסם

תאורה של סיפורי אגדות (מזכירה את הסידרה 'מספרי המעשיות' וכן הסידרה הישנה של שפילברג באותו השם), ובעיקר לוקיישנים מרהיבים ב-VC, שבה צולמו לא מעט סדרות אמריקאיות (כמו 'תיקים באפילה', '4400', 'סטארגייט'; 'חיים בלתי צפויים').

בכל סידרה שמראה צמחיה מרהיבה ובתים נאים ורחובות עם סימני גשם, אפשר לנחש שהלוקיישן הוא ב-VC, BC C (עוד רמז יהיה בכיתוב 'אטלנטיק אלאיינס' שבסוף הכותרות).

* אבל העיקר יהיה היום בלילה (שעון אמריקה), יותר לכיוון שבת בבוקר (שעונינו) - פרינג' עונה 5. מתישהו בשבת אחה"צ נקוה שיהיה מוכן.

Black Stain

New member
הכרתי לחברה את שובר שורות

עברו שלושה ימים ואנחנו מתחילות מחר עונה רביעית

מזל שיש לי זיכרון קצר ואני זוכרת דברים במעורפל אז אני נהנת שוב מההתחלה :)

ניר4819

New member
העונה ה-6 של באפי

היום אראה את פרק המחזמר המפורסם, שאפילו אני שמעתי עליו. בינתיים העונה די בינונית, שלא לומר חלשה. הדבר הכי יפה ומענג - מערכת היחסים הנוגעת ללב והמקסימה שמתפתחת בין באפי וספייק, שהוא היחיד שמבין אותה ואת הרגשות והמחשבות שלה בעקבות חזרתה לחיים. הבעיה העיקרית עם העונה הזו - ה-Big bad. הטריו הם אתנחתא קומית, ואחרי שהסדרה הרגילה אותנו לשדים ואלים ושאר מפלצות, להציג הרעים של העונה כ-3 גיקים זה פשוט לא לעניין.

LeRanch

New member
דווקא לא הרבה הפעם

נשאר לי לראות את שביתה: היום שאחרי, מכת המחץ ואחוזת דאונטון מיום חמישי וכל הסדרות של yes מהיום בערב (איש משפחה, לגדל את הופ, קליבלנד, רוק 30, פרוורי הגיהינום, שוות בקליבלנד והוחלפו בלידתן).
וגם צווארון לבן ושני פרקים של כחולים בדם על המחשב..

השבוע סיימתי לצפות בכל הפרקים של שקרניות קטנות ואני משתגע בלי פרקים שלהן על בסיס יומי!! שיגיע כבר האלווין!!!!!

Chandler Rulz

New member
פרינג'. ואם אספיק, אתחיל את Covert Affairs

שנצברה לי. צריך להתחיל לנקות את ההארדיסק החיצוני.

Chandler Rulz

New member
AFG? בכל מקרה, הפרק כבר אצלי ועוד 3 דקות אצפה

בו. מייד כשאסיים את הפרק המעיק של Elementary (הדבר הכי טוב שם זה לשמוע את ג'וני לי מילר מדבר במבטא הבריטי המקורי שלו שהוא זנח ב"אילי סטון" ו"דקסטר")

Y. Welis

New member
יש לי נגן DVD עם מפענח DIVX, כך שהריליסים

האלה - AFG, LOL ASAP ועוד דומים, הם היעד העיקרי כרגע.

כשאעבור לסטרימר, אקח את DIMENSION ושות', עם X264, 720P וכל התוספות. מה שנקרא 'איך למלא את הדיסק בתוך 3 חודשים'...

מרגיז שאין BR-R עדיין. 'עוגות' הדיסקים רק מצטברות.

למעלה