We Belong Together - סקר בוקר

eranmc

New member
We Belong Together - סקר בוקר ../images/Emo79.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן
האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD
מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN
עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך
תן ציון מ 1-10 ל WBT

da1boy

New member
תשובות

1.באופן חד משמעי, אני לא מאמין שהוא להיט שמגיע לו מקום ראשון, אני חושב שיותר מגיע ל ILT אן ל THROUGH THE RAIN או NEVER TOO FAR 2. כן, הייתי רוצה שזה יקרה בשביל שמאריה תמשיך לשבור שיאים.... 3. MINE AGAIN 4. לדעתי שבוע הבא הוא כבר יירד, ואם לא אז רק עוד שבוע, מעבר לזה אני כבר לא מאמין שיש סיכוי... 5. ציון 5 .

אני ../images/Emo26.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1? כן, אבל לשבוע פלוס מינוס ועוד כל כך הרבה זמן? לא. האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD? מה זה השיר הזה? מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN? אני ממש לא אוהב את MINE AGAIN. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה? לא יודע, הקהל האמריקאי מסוגל להכל.. להערכתך תן ציון מ 1-10 ל WBT- 8 בקושי

דעתי ../images/Emo22.gif

1. האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1 ועוד כל לך הרבה זמן? כן! בעיניי הוא שיר חזק ועוצמתי אבל גם רך ונעים ולי הוא עושה המון כיף. אחד הטובים של מאריה בשנים האחרונות בעיניי... האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD? כן! אני לא מת על OSD... מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN? ברור שאת WBT! Mine Again הוא שיר יפה. הלחן יפה, העיבוד נעים, ההפקה אקוסטית ומרעננת, המילים (בנאליות להחריד אבל)חמודות, רק חבל שהשירה שלה כ"כ מזעזת בשיר הזה! אלוהים- מה היא חשבה לעצמה?! "אני אצרח כאילו מכבים עליי סיגריות וככה אני אשמע טוב!"... חבל שהיא הרסה כזה שיר יפה! עוד כמה שבועות WBT ישר בפסגה להערכתך? אני מעריך שמשהו כמו שבועיים. תן ציון מ 1-10 לWBT 9! אחלה הפקה, אחלה עיבוד וביצוע קולי!

קוֹבּ

New member
../images/Emo118.gif שלום.

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן? כן, כי הכל יחסי, ויחסית לשירים שצועדים היום הוא בהחלט השיר הכי טוב, בטוח שיחסית לאלו שנמצאים בעשיריה הראשונה, וגם כשלעצמו זה שיר מאוד מוצלח בעיני. האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD ? כן. ONE SWEET DAY לא שיר כל כך טוב בעיני, WBT אהוב עלי יותר. מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN ? ווי בילונג טוגדר. MA בעייתי מאוד.. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך? שבוע או שבועיים, ואולי יהיו הפתעות. מה שבטוח שבמצעד האיירפליי עוד יש לו זמן. תן ציון מ 1-10 ל WBT? משהו בסביבות 9, 9 וחצי. יום טוב

../images/Emo26.gif

ביחס לרוב השירים שיצאו בתקופה האחרונה אני מאמין שWBT צריך להיות בפסגה כל השנה. הוא פשוט בכמה רמות מעל כל השירים שיצאו.
ברור שהייתי מעדיף, ככל שהוא יותר יצליח ככה יותר טוב לא?
WBT אבל כל כך חרשתי עליו אז עכשיו קצת יותר MA.
לא רוצה להגיד
9..הסוף יכל להיות יותר עוצמתי כמו בהופעות החיות שלה.

ForeverMC

New member
ערן יא רשע..מה זו התמונה המעוותת?

עוד יחשבו שככה היא באמת נראית
ולשאלון: We Belong Together 1. לא האמנתי מלכתחילה שלמאריה יהיה להיט מקום 1 בשנת 2005, אבל אין מבסוט ממני והשיר הזה הוא אחד הטובים שלה בעשור הנוכחי ובמצעד הבילבורד הנוכחי אז בטח שמגיע לו. כ"כ הרבה זמן - נהדר מבחינתי וכמה שיותר ..אני חושב שיש שירים איומים שהגיעו ליותר מ-10 שבועות, אז בטח שמגיע לו. 2. אני אשמח אם הוא ישבור את השיא, אבל לא נראה לי שזה מציאותי. 3. We Belong Together הרבה יותר טוב מ-Mine again לטעמי. 4. יכול להיות שזה השבוע האחרון ואם לא עוד שבוע..לא מאמין שיותר, הלוואי ואני טועה. 5. שיר מצויין, ציון: 9.35

True Colors

New member
התוספת של העוף גאונית ../images/Emo6.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן? כן. בלדה יפה, מאוד נעימה ואוורירית. האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD? אני חושב ש-WBT שיר יפה ומרגש יותר, אבל לא הייתי רוצה שישבור את השיא של OSD. מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN? את WBT. כמו ליעוזי, אני אוהב את ההפקה והאווירה ב-MA, רק לא סגור על ההגשה הקולית שלה. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך? לדעתי הוא יסגור 13 שבועות בפסגת הבילבורד, מה שאומר שנותר לו עוד שבוע אחד. תן ציון מ 1-10 ל WBT? 9

kopy20

New member
תשובה

1. בוודאות לא. הוא שיר טוב ונחמד אבל לא יותר מזה. היו לה שירים הרבה הרבה הרבה יותר טובים שלא זכו לכזאת הצלחה. זה שיר למקום ראשון אבל לא לכל כך הרבה זמן. 2. כן ולא. לא - כי שוב , לא ממש מגיע OSD יותר טוב. כן - בשביל מאריה.. 3. WBT 4. שבועיים - שלושב מקסימום. 5. 6

Love Takes Time

New member
מה זאת התמונה הזאת?! ../images/Emo67.gif../images/Emo21.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן יחסית לשירים שיש היום, אז כן. שישאר שם עוד כמה שבועות! האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD ברור! ככה לא יגידו שמאריה זכתה להצלחה בזכות בויז טו מן ווויטני היא השיאנית עם 14 שבועות לזמרת סולו. מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN WBT! MA נשמע צעקני. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך שבועיים. תן ציון מ 1-10 ל WBT 9.8, הגיע הזמן ליצור מה שאוהבים עם התאמה לזמן. יחי מאריה

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo29.gif המממ.. גם אני ../images/Emo3.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן?
כן, שיר מעולה. אחד השירים הכי טובים בתקופה הזאת. האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD?
לא. עם כל הכבוד ל-WBT (ויש כבוד), OSD שיר הרבה יותר טוב, ומגיע לו להחזיק בשיא
מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN?
Circles אבל אם כבר, אז WBT... למרות שגם Mine Again ממש יפה!
עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך?
לא עוד הרבה.. מקסימום שבועיים לדעתי... הוא כבר מתחיל להימאס על אנשים... תן ציון מ 1-10 ל WBT
7

Nadav נדב

New member
התמונה מדהימה ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן - לא. האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD - כן, מה רע? מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN - מעדיף את WBT. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך - שבוע-שבועיים. תן ציון מ 1-10 ל WBT - המממ...8.

eranmc

New member
ועכשיו שלי ../images/Emo9.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן כן
האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD כן
מהסיבה שאיתי ציין. מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN WBT. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך שבוע-שלושה תן ציון מ 1-10 ל WBT 10

roimc

New member
ניחוש מעולה

גם לדעתי הוא ישאר ב-#1 עוד שבוע או 14 שבועות.

m c m c

New member
קרע אותי העוף ביד! חחח

WBT הוא שיר טוב מאוד , וביוחד לתקופה של היום שהדרישות משיר מבחינת איכות ירדו לרמה אפסית , אז כן מגיע לו ( ולה ) להיות בפסגה כל כך הרבה זמן אבל לא היתי מעדיפה שהוא ישבור את השיא של OSD כי אני חושבת שOSD הוא פחות בנאלי מWBT , המילים בOSD יותר מרגשות ועוצמתיות וגם המוזיקה. אני אישית ממש לא אוהבת ( במילים עדינות ) את MA היא שרה שם ממש לא יפה הוא נשמע מעצבן , ואני עוד סלחנית לה כי אני אוהבת אותה , אנשים שלא אוהבים אותה ושמעו את זה שאלו אותי מה עבר עליה ברגעי ההקלטה... WBT ישאר עוד איזה שבועיים עד שכבר יצא לכולם מכל החורים... ציון 8.5 . יום טוב לכולכם!

מה שאני לא מבין זה מה חשו בהפקה

של הנתקליט כעשהכניסו את MA לאלבום. ומאריה - שהיא יוצרת גדולה - מה היא באמת לא הזדעזעה מהביצוע לשיר?. היא יותצר מכולם אמורה לשים לב לזה. היא חשבה שזה שהיא שרה בקול גדול זה אומר שלזה המעריצים מתגעגעים -ואכן כך, אבל כשהקול הגדול בא בצורה צרחנית כואבת וצרודה אז הוא מעדיף את השיר "הנמוכה" יותר של מאריה - לאו דווקה הלחישות.

הבעיה העיקרית שיש בשיר הזה,

שזה לא 100 אחוז היא. שומעים שהתערבו לה בקול, הוסיפו החליקו וניקו. זה ככה בעוד כמה שירים אבל לא בצורה כל כך בולטת כמו פה.

תורי ../images/Emo121.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן - האמת ההצלחה שלו היסטרית אבל קצת מוגזמת, לא שהשיר לא טוב הוא נחמד מאוד, אבל ברמת הצלחה כזו זזה קצת מוגזם.. האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD - לאאא מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN - ברור ש wbt - "שוב שלי" זוועתי מאריה צווחת שמה כמו.. עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך - שבועיים ככה תן ציון מ 1-10 ל WBT - שבע וחצי /שמונה.

DirrtyShay

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

האם אתה מאמין ש WBT שווה להיות #1, ועוד כל כך הרבה זמן ? - כן שיר מדהים
האם היית מעדיף ש WBT ישבור את השיא של OSD ? כן (אני לא יודע מה זה OSD)
מה אתה מעדיף WBT או MINE AGAIN ? כמובן שאת WBT גם Mine Again יפה
עוד כמה שבועות WBT ישאר בפסגה להערכתך ? מקווה שהוא יהיה 16 שבועות, זאת אומרת עוד 3 שבועות... וכמובן אם אפשר יותר אז בכיף
תן ציון מ 1-10 ל WBT ! - לא שיר משהו אבל ניתן לו 10

למעלה