War of the Monsters

גיא טל

New member
War of the Monsters ../images/Emo45.gif

"מתישהו בשנות החמישים החליטו כמה חייזרים להפציץ את כדור הארץ ולהחריב את עריו. למה תשאלו? סתם כי בא להם. תושביו האנושיים של כדור הארץ משיבים אש, ולמרבית המזל מחריבים את כוחות החייזרים. סוף טוב הכל טוב? טעיתם. נוזל ירקרק אשר נזל מתוך החללית נכנס לדרכי המים של כדור הארץ, מה שיצר ערבוב של הנוזל עם מספר חיות. התוצאה: מפלצות מפוזרות לכל אורך כדור הארץ. בדומה לאותו Rampage הותיק, War of the Monsters אינו דורש מכם לגלות את כישוריכם כמצילי היקום. להיפך. ההרס הוא נקודה משמעותית מאד במשחק הזה. עזבו אתכם חפים מפשע, עזבו אתכם בניינים מנופצים ומכוניות מעוכות, כאן המטרה היא לשרוד אחרון." מתוך כתבת הבקרוב שפורסמה על המשחק, אתמול, The PS2 Chamber. לכתבה המלאה- www.ps2chamber.co.il

TwisteR cube

New member
גם בויגיימס

גם בויגיימס פירסמו כתבת בקרוב, זה אתר יותר מקצועי מהפס2צ´מבר עם סגל של קרוב ל20 איש... אני יכול להעתיק קטעים נבחרים אם תרצו...

TwisteR cube

New member
האאאאא...

אתה עובד בפס2צ´מבר? סליחה, לא ידעתי... כל הכבוד לכם... עובדים וכותבים ככה למרות שאתם לא מקבלים תשלום... ישר כח! התרשמתי מהקרוב שעשיתם לדה גטאווי...

JimmyBoy

New member
אדון TwisteR

הוא לא עובד באתר, הוא מנהל את הפורום הזה. למה לו שרשור של מלא שורות כשפשוט אבל ללכת לויגיימז? חוצמזה, ויגיימז לא מתמקד בפלייסטיישן 2, בניגוד אלינו (אני כתב באתר) וחוצמזה יש עבודה טובה על האתר, וחכה קצת ואנחנו נהיה האתר המוביל בתחום (של פס2) בעברית.

TwisteR cube

New member
אדון JimmyBoy

אתם בכלל מקבלים כסף או שאתם עובדים בחינם? אתה באמת צודק שויגיימז לא מתמקדים לפס2, ההפך, הם דווקא מתמקדים במחשב.. אבל מקצת הפעמים שאני נכנס לאתם שלכם אני מגלה לא מעט טעויות... ונכון, אתה כזה חכם! איך גלית שאני טיפש! אני טיפש! יאי! חבל שאני לא יכול לרפאות את זה
אני כזה טיפש...

TwisteR cube

New member
=/

אני לא מצליח להיכנס לאתר בכלל והפורום שלכם עושה לי בעיות.. אני טיפש..

JimmyBoy

New member
תירגע...

אתה חשבת שהחתימה שלי (שאי אפשר להירפא מטיפשות) הייתה מכוונת אליך. זה לא היה מכוון אליך, זו חתימה. האתר משום מה עושה בעיות כרגע, נסה להיכנס מאוחר יותר.

למעלה