VS NET למה זה קורה לי?
אני כבר ממש מיואש, כמעט כל היום ישבתי על הVS NET 2003 ולא מבין מה קורה איתו, כל פעם שאני לוחץ על הPLAY שלו בכדי להריץ את התוכניות שלי הוא פשוט מקפיא לי את כל המחשב, וזה קורה בלי שום קשר לבאגים, כי אין. וכול הקטע שאם אני פותח את האקספלורר שלי ועושה LOCALHOST בכדי להריץ את התוכנית שלי אז גם זה מקפיא לי את המחשב, בכדי של יהיו ספקות אני אתן כאן את הקוד המלא. הVS NET הזה כבר ממש משגע אותי, כל הזמן לעשות RESTART זה ממש לא בריא למחשב הוא עוד ישרף לי בגלל התוכנה המעפנה הזאת. אני ממש אשמח אם למשהו יש כאן פתרון הרבה יותר הולם מVS NET או פשוט להגיד לי למה זה קורה.שככתי להוסיף גם כאשר אני פותח את הפרוייקט אז כל המערכת שלי נקפאת ואז אני צריך לעשות RESTART טוב אני מודה מראש למי שיוכל להוציא אותי מהסיוט המר הזה והינה הקוד למעונינים לראות
אני כבר ממש מיואש, כמעט כל היום ישבתי על הVS NET 2003 ולא מבין מה קורה איתו, כל פעם שאני לוחץ על הPLAY שלו בכדי להריץ את התוכניות שלי הוא פשוט מקפיא לי את כל המחשב, וזה קורה בלי שום קשר לבאגים, כי אין. וכול הקטע שאם אני פותח את האקספלורר שלי ועושה LOCALHOST בכדי להריץ את התוכנית שלי אז גם זה מקפיא לי את המחשב, בכדי של יהיו ספקות אני אתן כאן את הקוד המלא. הVS NET הזה כבר ממש משגע אותי, כל הזמן לעשות RESTART זה ממש לא בריא למחשב הוא עוד ישרף לי בגלל התוכנה המעפנה הזאת. אני ממש אשמח אם למשהו יש כאן פתרון הרבה יותר הולם מVS NET או פשוט להגיד לי למה זה קורה.שככתי להוסיף גם כאשר אני פותח את הפרוייקט אז כל המערכת שלי נקפאת ואז אני צריך לעשות RESTART טוב אני מודה מראש למי שיוכל להוציא אותי מהסיוט המר הזה והינה הקוד למעונינים לראות
<%@ Import Namespace="System.Data" %> <%@ Import Namespace="System.Data.OleDb" %> <script language="VB" runat="server"> sub Page_Load(obj as Object, e as EventArgs) 'set up connection dim objConn as new OleDbConnection _ ("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _ "Data Source=H:\ASPNET\data\banking.mdb") 'open connection dim objCmd as OleDbDataAdapter = new OleDbDataAdapter _ ("SELECT * FROM tblUsers", objConn) 'fill dataset dim ds as DataSet = new DataSet() objCmd.Fill(ds, "tblUsers") 'select data view and bind to server control MyDataList.DataSource = ds.Tables("tblUsers"). _ DefaultView MyDataList.DataBind() end sub </script> <html><body> <aspataList id="MyDataList" RepeatColumns="2" RepeatDirection="Vertical" runat="server"> <ItemTemplate> <div style="padding:15,15,15,15;font-size:10pt; font-family:Verdana"> <div style="font:12pt verdana;color:darkred"> <i><b><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "FirstName") %> <%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "LastName") %> </i></b> </div> <br /> <b>Address: </b><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, _ "Address") %><br /> <b>City: </b><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, _ "City") %><br /> <b>State: </b><%# DataBinder.Eval _ (Container.DataItem, "State") %><br /> <b>ZIP: </b><%# DataBinder.Eval _ (Container.DataItem, "Zip") %><br /> <b>Phone: </b><%# DataBinder.Eval _ (Container.DataItem, "Phone") %><br /> </div> </ItemTemplate> </aspataList> </body></html>
וקובץ האקסס יושב במקומו הנכון.