VS NET למה זה קורה לי?

doudou3

New member
VS NET למה זה קורה לי?

אני כבר ממש מיואש, כמעט כל היום ישבתי על הVS NET 2003 ולא מבין מה קורה איתו, כל פעם שאני לוחץ על הPLAY שלו בכדי להריץ את התוכניות שלי הוא פשוט מקפיא לי את כל המחשב, וזה קורה בלי שום קשר לבאגים, כי אין. וכול הקטע שאם אני פותח את האקספלורר שלי ועושה LOCALHOST בכדי להריץ את התוכנית שלי אז גם זה מקפיא לי את המחשב, בכדי של יהיו ספקות אני אתן כאן את הקוד המלא. הVS NET הזה כבר ממש משגע אותי, כל הזמן לעשות RESTART זה ממש לא בריא למחשב הוא עוד ישרף לי בגלל התוכנה המעפנה הזאת. אני ממש אשמח אם למשהו יש כאן פתרון הרבה יותר הולם מVS NET או פשוט להגיד לי למה זה קורה.שככתי להוסיף גם כאשר אני פותח את הפרוייקט אז כל המערכת שלי נקפאת ואז אני צריך לעשות RESTART טוב אני מודה מראש למי שיוכל להוציא אותי מהסיוט המר הזה והינה הקוד למעונינים לראות
<%@ Import Namespace="System.Data" %> <%@ Import Namespace="System.Data.OleDb" %> <script language="VB" runat="server"> sub Page_Load(obj as Object, e as EventArgs) 'set up connection dim objConn as new OleDbConnection _ ("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & _ "Data Source=H:\ASPNET\data\banking.mdb") 'open connection dim objCmd as OleDbDataAdapter = new OleDbDataAdapter _ ("SELECT * FROM tblUsers", objConn) 'fill dataset dim ds as DataSet = new DataSet() objCmd.Fill(ds, "tblUsers") 'select data view and bind to server control MyDataList.DataSource = ds.Tables("tblUsers"). _ DefaultView MyDataList.DataBind() end sub </script> <html><body> <asp:DataList id="MyDataList" RepeatColumns="2" RepeatDirection="Vertical" runat="server"> <ItemTemplate> <div style="padding:15,15,15,15;font-size:10pt; font-family:Verdana"> <div style="font:12pt verdana;color:darkred"> <i><b><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "FirstName") %> <%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "LastName") %> </i></b> </div> <br /> <b>Address: </b><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, _ "Address") %><br /> <b>City: </b><%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, _ "City") %><br /> <b>State: </b><%# DataBinder.Eval _ (Container.DataItem, "State") %><br /> <b>ZIP: </b><%# DataBinder.Eval _ (Container.DataItem, "Zip") %><br /> <b>Phone: </b><%# DataBinder.Eval _ (Container.DataItem, "Phone") %><br /> </div> </ItemTemplate> </asp:DataList> </body></html>​
וקובץ האקסס יושב במקומו הנכון.

doudou3

New member
רציתי לבקש אפילו

חבריה, אני מצטער שאני ככה מטריד אתכם, פשוט עוד לא עצמתי עין בגלל זה אני פשוט כל היום לא זזתי מהכיסא והפכתי את הרשת, בעיקר את גוגל מה שרציתי להוסיף אפילו אם משהו מכיר איזה מאמר על למה ASP NET נתקע כתוצאה מכך שרוצים לפתוח פרוייקט מיתוך השרת??? מצאתי למי שמעוניין שהויז'ואל סטודאו נתקע לפעמים בגלל שהTOOL BOX שלו צריך לסגור אותו מה X ואז לפתוח אותו על ידי קונטרול אלט X אל תשאלו אותי למה זה מרוב חפירות על מאמרים גיליתי שגם מומלץ לסגור בכלל את כל החלונות על ידי ה X לפני שפותחים פרוייקט ואז לפתוח אחד אחד לפי הצורך בלבד. בכול מקרה אם אני אמצא משהו לפניכם אני אעדכן, אבל אם משהו מכיר את הבעיה הזאת אני ממש אשמח לקבל כיוון. תודה וסליחה דודו

doudou3

New member
חחח,,,צודק, אבל

אתה צודק, אבל יש משהו בתקיעות של התוכנה הזאת שאלה נוספת האם VS NET 2005 מומלץ??

סומבודי

New member
...

1. תוכנה נראה כי מדובר בתקלה ב-IIS, נסה להתקין שוב. התקנה מחדש של ה-VS לא אמורה לשנות משהו. אם מדובר באתרי ASP.NET, יש את WebMatrix, חלופה קלה מאוד ל-VS. כמו כן, גירסת האקספרס החדשה (בטא 2) של 2005 מציעה ביצועים טובים מאוד. 2. חומרה בדוק במנהל המשימות (CTRL+ ALT + DELETE) כמה זיכרון פנוי יש לך. ייתכן שכל הזיכרון תפוס, מה שמוביל לשימוש מסיבי באוגר על ההרד דיסק - מתכון בטוח לפקק. על פי רוב, 512 MB הם המינימום להרצה נומלית של VS.

doudou3

New member
לגבי 1

אני באמת אבדוק זאת, גם אני חושב, אם המערכת נתקעת לי באמצע פתיחת פרוייקט אז זה נוגע לשרת. וגם אני בכול זאת אמחק את את VS 2005 ואתקין את 2005 נראה אך זה ישפיע לגבי 2 זו בטח לא הבעיה שלי כי יש לי מחשב בעל 512MB וגם מהירות של 2.2GB אני אעדכן ברגע שאסיים את כל הבדיקות. תודה

doudou3

New member
האם משהו יודע ליצור

פרוייקט של WEB APLICATION ב VS NET 2005 זה שונה מ2003 שם היתי בוחר בפרוייקט חדש, ואז בוחר בWEB APLICATION כאן אך שהוא זה שונה, אם משהו יש לו את החבילה של 2005 BETA 1 אני אשמח אם הוא יוכל לתת לי הדרכה קטנה על יצירת פרוייקט תודה מראש דודו

doudou3

New member
יכול להיות דבר כזה?

בקיצור הדרך שבה עבדתי היא כך: הלכתי לFILE ומשם לNEW WEB SITE וזהו, הוא מריץ לי את התוכנית למרות שהיא יושבת בכלל בכונן C ולא בתקית שרת WWWROT כמו בVS 2003 ואין לי בכלל קובץ עם הסיומת SLN מה קורה כאן האם משהו יכול לסדר לי קצת את הראש בקטע הזה, האם אני בכיוון הנכון? תודה

stג

New member
כך זה עובד

ב2005 ההתיחסות לאתר היא לתיקיה מסוימת (לא וירטואלית!) בפתיחה יש לבחור את התיקיה. כאשר אתה מריץ את האתר נוצרת לך תקיה זמנית בשרת שסביבת העבודה מטפלת בה, ואין צורך להוסיף תקיה וירטואלית בIIS,(כמובן שניתן לעשות זאת אך זה לא חובה בשביל הבדיקות)

למעלה