vcd וצריבתו..

• פותח הנושא wel
  • פורסם בתאריך

wel

New member
vcd וצריבתו..

האם שאני צורב בVCD משנה איכות הקובץ? משמע בעקרון דיסק הוא ל80 דקות\700 מגה.. זה או זה או זה? או רק 80 דקות? משמע אם למשל הסרט באורך 100 דקות, ועל ידי הורדת האיכות מגיעים לקובץ של בערך 700 מגה.. האם עדין יהיה ניתן לצרוב? או שזה כמו דיסק במערכת סטריאו, אפשר רק 80.. כי כל הסרטים בימינו הם מינימום 90 דקות.. ורובם בסביבות ה100.. אז חבל בשביל 20 מגה סתם להסחב עם עוד דיסק ולהתחיל להחליף באמצע הסרט...

givhaton

New member
אז ככה:

קודם כל הנפח של צריבת הVCD נקבע אך ורק על פי הזמן ולא הגודל.. דבר שני יש מדיות ל100 דקות\900 מגה או משהו בסגנון אז יש סרטים שכדאי להשתמש בהם.

Sefy

New member
לא כל כך מדויק..

איכות VCD תלויה במקור שממנו הוא נעשה, כמה שהאיכות של המקורי גבוהה יותר כך גם ה VCD עצמו יראה באיכות גבוהה. עכשיו, VCD הוא סטנדרט סגור, מה שאומר שאם הורדת נפח קובץ, אז לא רק האיכות תרד, אלה גם התאימות שלו.

S m e l l y Cat

New member
אבל אצלי למשל..../images/Emo108.gif

אני יכולה להשים קבצי VCD על דיסק DATA והדיוידי שלי קורא אותו בכל זאת..

Sefy

New member
אתה יכול לתת דגם מלא בבקשה ?

אני רוצה לבדוק את מה שאמרת

S m e l l y Cat

New member
אני בת =]../images/Emo108.gif

וואי אני ממש לא מבינה בזה.. אני אכתוב לך מה שכתוב לי על הדיוידי
PROSOUND DVD9000PS עוזר לך במשהו
..

Sefy

New member
אופס, סליחה! ../images/Emo9.gif

וכן, זה מה שהייתי צריך, אני הולך לבדוק את מה שאמרת, דרך אגב, אם את צורבת את ה MPEG בתור DATA אז את מאבדת מקום על ה CD, כי כשצורבים כ VCD אז יש לך עד 800 מגה וכ DATA יש לך רק 700 מגה

Sefy

New member
עשיתי חיפוש ברשת, לא מצאתי כלום ../images/Emo4.gif

אפילו לא את החברה עצמה, אז אני אמשיך לחפש, אבל יש לי הרגשה שזה לא המודל האמיתי של המכשיר, אלה Re-Brand תחת שם אחר.

Sefy

New member
זה לדוגמא פיליפס שנמכר בשם פליפ ../images/Emo8.gif

זה כמובן סתם שם שהמצאתי עכשיו, אבל זה הרעיון המרכזי, למשל ראיתי איזה מכשיר בארץ של חברה לא ידוע, אבל הצלחתי למצוא את היצרן המקורי על פי מס הדגם, זה למה יש הרבה מכשירים של חברות שונות ומשונות לאחרונה

S m e l l y Cat

New member
הא ועוד משהו..../images/Emo108.gif

בשורות האלה למעלה שמפרסמים דברים (זה שמתחת לטאגליינס) אז היה פעם את הדיוידי הזה למכירה ברשת או משהו..

Sefy

New member
באתרים ישראלים אין בעיה למצוא אותו

החוכמה היא למצוא אותו באתרים אמריקאים, והכי חשוב לדעתי, זה לקנות DVD שיש לחברה שלו אתר בית ברשת, כך שאפשר לשלוח להם אימייל על תקלות. ולשלך לא מצאתי עדיין שום מידע על אתרים אמריקאים.

S m e l l y Cat

New member
סולחת..../images/Emo9.gif..ורגע..../images/Emo108.gif

שצורבים לVCD אז זה צורב לפי האורך של הסרט, לא
כי נגיד שיש לי סרט באורך של 90 דקות, אבל הוא שוקל 690 מגה אז אני יכולה להשים על DATA במקום שני דיסקים של VCD.. או שבכלל לא הבנתי את מה שאמרת..

Sefy

New member
שצורבים לפי VCD זה לפי זמן וגודל

אם ה VCD הוא סטנדרטי אז 80 דקות סרט יכנס בדיסק של 80 דקות אפילו שגודל הסרט הוא 800 מגה והמדיה רושמת 700 מגה. אם הסרט שלך הוא VCD לא סטנדרטי, והוא באורך של 90 דקות, את עדיין יכולה להכניס אותו על דיסק של 80 דקות בלי שיהיה צורך בשני דיסקים בתנאי שגודל הקובץ הוא עד 800 מגה.

Ncoder

New member
אני חושב שתקבל מידע על ה-DVD ...

מחברת פירלס נצרת, הבנתי שהם מספקים את האחריות\תמיכה על המוצר הנמכר בארצינו, אין לי מושג מי היצרן... על המכשיר כתוב פרוסאונד גרמני... רק שהוא לא מיוצר בגרמניה וזהו תרגיל שיווקי. אולי ב"אודיו וקולנוע ביתי" תקבל יותר מידע על ה-DVD.

Sefy

New member
תארתי לעצמי שזה תרגיל כלשהו ../images/Emo4.gif

אחרת לא סביר שאני לא אמצא את ה DVD בשום מקום על ברשת חוץ מבארץ

למעלה