Undertaker

בוזיק

New member
Undertaker

תגידו מה כולכם כל כך מתלהבים ממנו? היו לו כמה קטעים נחמדים כמו באמת הקרב על יוקוזונה ז"ל והBOILER ROOM MATCH עם מנקיינד, אבל חוץ מזה הוא סתם איזה אפס שנלחם לאט ולא יפה. כל הקטע שאז עשו לו עם קיין היה מוגזם. פעם כשעוד WWF היה שווה משהו אף אחד לא שם עליו. רק עכשיו מתלהבים ממנו כי הוא אחד מהדמויות הוותיקות האחרונות.

אל תגזים

אנדרטייקר תמיד היה מוכר ואהוב אבל לי אין מושג למה אני רק אהבתי שהוא הלך על החבל העליון ונתן את המכה לזרוע... וגם שבסידרת ההשרדות הוא הרים את הלמסלי בצ´וק סלאם עם יד אחת מחוץ לזירה עד לאמצע והנחית בעוצמה.. באותה קרב הוא ניצח לבד את כל ה4 מתחרים אחרי העדרות ממושכת בגלל מה שאמרתי עם יוקוזונה ומייבל

בוזיק

New member
אז זהו.....שלא

בקרבות מכורים מראש מה שחשוב זה הופעה, ולא יש הופעה שאולי עושה משהו לילדים קטנים כמו דוד.

חולוני

New member
למה אני אוהב את האנדרטייקר

1) בגלל שבגללו התחלתי בכלל לראות רסלינג. הקרב הראשון שראיתי היה ברסלמניה ( 9 ? ) שלו נגד ג´ייאנט גונזאלס..ומאז התאהבתי בו. 2) בגלל המיסתוריות שלו, בתקופה הטובה שלו, שזה לפני שהחליפו אותו בלוזר של היום שרואים לו את הפנים והוא גם מכוער אז עדיף כבר שיגדל יותר שיער, אז היה לו שיער על הפנים ואף פעם לא ראו לו את הפנים וזה היה מאוד מיסתורי ומעניין..ואם כבר או משהו, אז זה את העיניים המפחידות שלו ( ולאנדרטייקר של היום אין אותם..) 3) בגלל מוזיקת הפתיחה שהוא נכנס. תמיד מעניין ומפתיע שפתאום נכבים האורות ואז אתה שומע "טם....טם.....טם..."..זה היה ענק. 4) אמרתם שהוא איטי וזה לרעתו, לפי דעתי זה דווקא לזכותו שהוא כזה אדיש וזה חלק מהמיסתוריות שלו. איך אהבתי את זה ששהוא עולה על החבל לאט לאט, או שהוא שוכב ואז פתאום הוא מרים את כל הגוף ישר, וזה תמיד הפחיד את כל המתמודדים נגדו. 5) אף פעם באמת לא התייסחו אליו ברצינות, וחבל. לא ממש נתנו לו הזדמנויות להתמודד על האליפות למרות שהוא כמעט ולא הפסיד אף פעם ( בתקופה הטובה..) 6) בגלל העוזר החמוד שלו..זה עם הכד.. ( מישהו זוכר איך קראו לו ? ) 7) ואיך אפשר שלא..קרבות ארון המתים נגד יוקוזונה שאלו היה הקרבות שהכי אהבתי..
בגלל כל אלו אני אוהב את האנדרטייקר ( הישן..).

בוזיק

New member
חלק מזה נכון....

באמת היה לו קצת מיסטוריות שזה שהיה נחמד, והקטע משכיבה לישיבה גם היה טריידמרק טוב,הועוזר שלו(פול ברר) היה סתם זקן מטומטם שאני אפילו לא זוכר מתי הוא נעלם. אבל בתור מתאבק האנדרטייקר ממש לא היה משהו, וזה למה לא התייחסו אליו ברצינות. מתאבקים טובים הם או כאלה שעושים דברים יפים,או כאלה שאתה באמת רואה שהם יודעים איך להתאבק, כמו ברט הרט. נ.ב. הקרב ארון נגד יוקוזונה ז"ל באמת היה ענק

פול ברר לא בדיוק נעלם

היה קטע שאחרי קרב שבו אנדרטייקר ניצח פול ברר "בגד בו" עם מנקייינד, והתחיל להכות בו בראש עם הכד(הדבר ה"יחידי" שבאמת כואב לו) וככה פול ברר נעשה רע כזה, כמו מיסטר פוג´י וזה עם המשקפיים הקנדי עם המחבט שכחתי איך קוראים לו...... עד הפרישה.

deathcaster

New member
לגבי פול ברר

למעשה פול ברר הוא לא שמו pole bearer בשמו המקורי הוא למעשה נושא המטה שהקברן הגיע לראשונה לוו וו אף עוזרו-מנהלו החזיק מטה בידו שמו האמיתי הוא ביל מודי והוא עדיין מועסק בחברה אך לאחרונה אשתו סובלת קשות מסרטן השד ועברה כריתה ומצבה לא כל כך טוב מודי עצמו עדיין כותב טור שבועי באתר שלה החברה

Yonipac

New member
עשית שילוב מעניין

בין ג´ים קורנט לג´וני פולו ג´וני פולו המאמן של הבושווקרס ידוע כיום גם בתור רייבן וד"א השם האמיתי של ג´וני פולו/רייבן זה סקוט לוי כן כן הוא יהודי כנסו לאתרים הישראלים הבאים

Yonipac

New member
סליחה סליחה טעות

התבלבלתי בין בושווקרס לקוויבקרס...

NO-BLESS

New member
לידיעתכם...

שמו של האיש שגילם את האנדרטייקר היה אדי קסלר(או משהו כזה), אבל אותו אנדרטייקר מוכר ואהוב שכולנו הכרנו התחלף, גם בתדמית וגם באנשים שגילמו אותו, וחבל...

deathcaster

New member
סליחה בן יקירי

להרבה אנשים זה באמת חשוב מי הוא האנדרטייקר ובכן : האנדרטייקר הוא ללא ספק האחד והיחיד : mark kalaway aka mean mark kallas

UNDERTAKER KANE

New member
UNDERTAKER המתאבק הכי טוב בעולם!

בן זונה אל תקלל את אנדרטייקר כי הוא המתאבק הכי ותיק בעולם וזה שאתה אוהב wcw זה לא אומר שאתה צריך לרדת עליו כי אני יפוצץ לך ת´צורה יא הומו!!!

למעלה