UBISOFT רוצה אבל היא לא תצליח מוחעחע

SlecH

New member
UBISOFT רוצה אבל היא לא תצליח מוחעחע

הבוס של Ubisoft מוטרד מהפיראטיות, מבטיח להלחם בעזרת כלים חדשים הבוס של Ubisoft, איב גיימו, טוען שהחברה עובדת על כלים חדשים לטיפול בבעיית הפיראטיות למחשב האישי. גיימו שוחח עם משקיעים לרגל חשיפת הדוחות הכלכליים של החברה לרבעון שהסתיים ב- 30 ביוני, אשר הצביעו על צניחה חופשית של יותר מ- 50% בהכנסות החברה. לדברי גיימו, הפיראטיות משפיעה רבות על המכירות וקובעת באילו פלטפורמות החברה משקיעה יותר מאמצים או פחות. כך למשל, ה- PSP לדבריו נגועה בפיראטיות גבוהה, ולכן החברה לא טרחה להשקיע בה. כעת, אומר גיימו, יש דרכים חדשות להשתלט על הפיראטיות ב- PSP, כך ש- Ubisoft חוזרת ליצור לה משחקים. בעיה קשה נוספת היא אחוזי הפיראטיות הגבוהים של ה- DS, בעיקר באירופה. ה- DSi נפגע במידה בפחות בהרבה, לפחות כרגע. Ubisoft מנסה להלחם בתופעה על ידי הוספת כל מיני בונוסים לאריזות המשחקים שהיא מוכרת, כגון פסלונים של הדמויות. הפיראטיות לקונסולות נמוכה, וגבוהה למחשב- אבל יש פתרון גיימו מציין שבראיה כוללת, אחוזי הפיראטיות לפלייסטיישן 3 ול- Xbox 360 נמוכים למדי, בגלל שגם ל- Xbox 360 זה מסוכן לצרוב או להוריד משחקים אם אתה רוצה לשחק בהם אונליין (באמת? אני דווקא שמעתי אחרת...). לדבריו, אפילו ה- Wii סובל מפיראטיות רק במדינות מסוימות, ולא מדובר בתופעה נפוצה. בניגוד לקונסולות, על המחשב האישי הפיראטיות היא תופעה נפוצה מאוד, וכאן יש לגיימו בשורה: Ubisoft עובדת על "כלים חדשים שיעזרו לנו למעשה להפחית בצורה דרסטית את הפיראטיות ל- PC". גיימו לא פירט במה מדובר, אך ציין שהכלים הללו ייכנסו למשחקים בשנה הבאה, ואולי אפילו למשחק אחד של Ubisoft שיוצא בסוף השנה. מה אתם חושבים על זה?

lgmtk

New member
לא משנה מה יקרה, יפרצו הכל.

הדבר היחיד שאי אפשר לפרוץ זה מולטי פלייר (ע"ע אימות מול שרת ראשי). לכן מולטי פלייר תמיד היה ויהיה הדרך הכי טובה להילחם בפיראטיות. מולטי פלייר טוב = סיבה טובה לקנות את המשחק, ולא משנה איזה משחק. אני שוקל ברצינות לקנות MW2 אחרי שראיתי סרטונים גיימפליי מהמולטי, ואני ידוע בתור פיראט, אוסף המשחקים שלי די צנוע. בקשר לדברים כמו ההגנה של C&C4, זה לא בעיה לזייף שרת או קבצי מערכת. ד"א, כרגע היחידים שעושים את זה נכון הם VALVE. שילמדו מהם. ד"א, תן קרדיט לVGAMES, שלא כתבת את זה בעצמך.

ET2k

New member
לזייף שרת?

למה החברות לא יוכלו פשוט לשלב אלמנטים של מולטי פלייר גם בסינגל פלייר שבלעדיהם המשחק לא יעבוד? הרי אם הם יכריחו את השחקנים להיות מחוברים כל הזמן הם יוכלו לקחת מידע יחסית מורכב שאי אפשר לזייף עם שרת אחר, לא? ההאקרים יצטרכו לפרוץ מלא דברים כדי לעקוף הגנה שהיא חלק אינטגרלי מתוך המשחק עצמו.

Ultra Spidey

New member
אבל להכריח שחקנים להיות מחוברים

פוגע בשחקנים שלא תמיד יכולים להיות מחוברים

lgmtk

New member
על זה הם מדברים עם C&C 4!

בעיקרון איך שאתה משחק אתה עולה רמות עם "מפקד עליון". כדי להעלות אותו את הרמה, צריך לשלוח את הXP שאספת לשרת הראשי, ואז יהיה "אישור" והמפקד יעלה רמה. כמובן שכל זה יהיה אינטגרלי בסינגל פלייר. אם לא יהיה חיבור, תוכל לשחק אבל המפקד העליון לא יעלה רמות. וכל זה בהנחה שהסיריאל חוקי, כמו עם כל משחקי המולטי הנוכחיים. הבעיה, כמו שספיידי ציין, זה אנשים שאין להם חיבור קבוע או משהו כזה. אם אני נגיד בדרכים, נסיעה של 20 דקות עם לאפטופ זה לא משנה, כי במשחק של 20 דקות אין לי בעיה לחכות עם הרמה. נכון שסביר להניח שלכולם כרגע יש חיבור קבוע, אבל קיימים פה ושם אנשים שלא רוצים להסתמך על זה: נגיד ואני נוסע ~הרבה~, זה פוגע באיכות של המשחק, זה דבר ראשון. דבר שני, אני שילמתי על המשחק באופן מלא, למה אני צריך לאשר את זה כל הזמן? זה לא מולטי, זה סינגל. ומה אם החיבור שלי נופל? אני לא יכול לעלות רמות וצריך לחכות בשביל לעלות רמות! קניתי את המשחק לעזעזאל (בהנחה שהכל חוקי כן?), למה שאני אחכה?? זה הכל נורא אפור ולא שחור לבן, אבל שים לב שיש כאן "איכות משחק". חיוב חיבור תמידי זה דבר נורא מתסכל. לדעתי לא יעשו את זה בסוף.

ET2k

New member
זה כי הרוב סובל בגלל המיעוט...

רק שבסצינה של המשחקים זה הפוך והמיעוט (אלו שמורידים משחקים לא חוקיים) הפכו לרוב וההפך...

jacoby308

New member
המודל של Valve עובד

בגלל שאנשים מעדיפים תמיכה חינמית ומתמשכת לאורך זמן ארוך מאוד, ע"ע Counter Strike Source שעדיין יוצאים מדי פעם עדכונים, או TF2 שיש המון השקעה בו. חוץ מזה, המחירים נמוכים, והם יצרו קהילה שלמה סביב Steam. הם לא מנסים להלחם בפיראטיות, אלא להציע שירותים יותר אדיבים לאלו שקנו את המשחקים שלהם.

lgmtk

New member
TF2 זה לא דוגמה...

מה שעשו סביב המשחק ועם המשחק פשוט עובר את כל הגבולות, יש סיבה טובה מאוד שזה אחד המשחקים הכי טובים (כן אנשים, טובים!) ומצליחים שעשו אי פעם.

unitazz28

New member
יש להם רק דרך אחת להפחית את הפירטיות

אם הם יעשו את השיטה של סוני לפלייסטיישן 3 וישתמשו ודיסקים של BLU-RAY

lgmtk

New member
מה. הקשר.

הפיראטיות רובה לא דרך דיסקים. אם אתה מדבר על פיראטיות במחשב, רובה הינה IMAGE של דיסקים. יש רוב קטן של אנשים שצורבים כדי לגבות, או משחקים שדורשים צריבה אפילו בפיראטיות. BD לא יעשה כלום ומה גם? זה מאוד יקר לחברות.

jacoby308

New member
../images/Emo45.gif גם אין הרבה פיראטיות ב-PS3

בגלל שלא להרבה אנשים יש צורבי bluray, אז הפורצים מעדיפים להשקיע את הזמן שלהם בדברים אחרים.

למעלה