Track changes - הצילו

Track changes - הצילו

שלום, יש לי מסמך עליו היגיבו מספר אנשים וניתן לעקוב אחרי השינויים שלהם באמצעות ה - track changes. הבעיה היא שמשום מה כאשר אני מוסיפה הערות למסמך, צבע ההערות שלי (וגם שאר העיצוב) זהה לצבע ההערות של אחד המגיבים האחרים. כאשר עומדים על ההערות השונות, ה - word מציג את שם הכותב נכון, אולם איני מצליחה להפטר מהזהות בעיצוב.... ניסיתי לשנות ב -option --> markup --> insertions ותמיד הצבע נשאר זהה לשלי (אני יכולה לבחור את הצבע אולם הם תמיד זהים). פרטים כלליים: office 2003 professional יש למשהו רעיון?

ישנו מספר צבעים מוגבל

אם מספר הבודקים גבוה ממספר הצבעים, אז יש סיכוי סביר שזה מה שיצר את הבעיה

זו לא הבעיה, כרגע יש רק 3 בודקים...

ויש הרבה צבעים פנויים, העיניין הוא שיש צימוד בין הצבע שלי לבין הצבע של אחד המגיבים, אשמח לעוד רעיונות...

zartzi

New member
האם את יכולה להעלות את הקובץ לכאן?

כמו כן, תארי איך את מנסה לשנות את הצבע שלך. אומנם כתבת מה את עושה, אבל האם את ממש בוחרת צבע או משאירה את האפשרות "לפי המחבר".

מצטערת זה קובץ עבודה

ולכן איני יכולה לשלוח אותו... בכל אופן, ניסיתי לבחור Insertion --> By Author וגם צבע סתם לבחירתי, בכל מקרה גם השינויים שלו נצבעים. כמו כן, ניסיתי ממחשב של עמיתה והיא מצליחה להוסיף הערות בצבע אישי שלה, הבעיה היא בהגדרות של ה - word שלי עם איז צרוף אכזרי להערות של אותו בודק (הן מוחלות על כל המסמכים שאני פותחת). בכל אופן תודה, אני ממשיכה להמתין לרעיונות...

למעלה