Top-10 ישראל: השבוע בשנת 1995

א ו ח נ ה

New member
Top-10 ישראל: השבוע בשנת 1995../images/Emo127.gif

02.05.1995 רשת ג' הגיש: עופר נחשון 1 - Duran Duran - Perfest Day 2 - 2Brothers On The 4th Floor - Fly 3 - Deuce - I Need You 4 - Let Loose - The Best In Me 5 - Take That - Back For Good 6 - Collett & Sister Bliss - Oh, What A World 7 - Corona - Baby Baby 8 - Primax - Sound The Alarm 9 - Simple Minds - Hypnotised 10 - Sophie B. Hawkins - As I Lay Me Down דוראן דוראן שהו שבוע שני ואחרון בפיסגה, רגע לפני שהכניסה הגבוהה של השבוע שהיתה שייכת ל-2 האחים מהקומה הרביעית תכבוש את המקום הראשון שבוע לאחר מכן. במקום ה-3 כניסה חדשה וגבוהה לרביעיית דיוס מבריטניה בלהיט Top-10 נוסף שלהם שהצליח מאוד בישראל. כניסה נוספת במקום ה-4 ללהקת Let Loose בלהיט ה-Top-10 האחרון שלהם בארץ. במקום ה-5 ירידה של 3 שלבים ללהקה המיתולוגית Take That. במקום ה-6 ירידה של שלב אחד ל-קולט וסיסטר בליס. במקום ה-7 ירידה של 3 שלבים לפרוייקט הדאנס האיטלקי קורונה באחד מהלהיטים הגדולים ביותר שלהם. במקום ה-8 פריימקס עלו שלביים בלהיט שהצליח אך ורק בישראל. במקום ה-9 ירידה של שלב אחד ללהיט הקאמבק של סימפל מיינדז באותה שנה. את עשרת הגדולים סגרה סופי בי הוקינס בירידה של 7 שלבים ללהיטה המצליח ביותר בישראל.

NoKiA2003

New member
כ"כ הרבה שירים טובים שאי אפשר לדעת

את מי לשבח קודם. דוראן דוראן מתוך אלבום הקאברים הכושל שלהם עם השיר הכי טוב מתוכו שמאד הצליח בשנות התשעים בעקבות הסרט טריינספוטינג בביצוע המקורי של לו ריד (יש לי את התמונה של הגלידה על אחד מלוחות השעם שלי), Deuce הנפלאים שמאד מזכירים לי תמיד את Steps, טייק דאט עם אחד הלהיטים היותר מצליחים שלהם, Collett יחד עם Sister Bliss בעוד להיט מצויין מבית היוצר של רולו, Sophie B. Hawkins למה אנחנו לא בשנת 1995?

V e n g a

New member
מסכנים Deuce!

הם כל כך הקדימ את זמנם
טוב לא הם היו די ממוצעים , אבל On The Bible נשאר אחד מלהיטי הפופ הגדולים של שנות ה-90! ענק ענק ענק! השיר הזה גם היה יכול להיות להיט באירווזיון, טיפשים הבריטים ששלחו את הלהקה האלמונית ההיא ולא את זה באותה שנה.

foxy22

New member
וואוו! איזה טופ טן!

כל אחד יותר שווה מהקודם (טוב, אולי חוץ מטייק דאת).. פעם היה ממש קשה לדרג, לא כמו היום שחצי מהמצעד הייתי ישר זורקת החוצה :p (מי אמר נטלי-"מימי"-ג'יי חצוצרה לו?) חחח ואיזה קטע, ממש השבוע חשבתי\נזכרתי ב-Let Loose .. זה השיר שאני הכי אוהבת בדיעבד, למרות שאז הוא היה לי שקט מדי
אוחנה

למעלה