Tome-wan/Lawn Signs/Love Island נובמבר 2025 – שרשור חודשי 🧙‍♀️🧤🌻🦪🗽

LeAnnDylan

Well-known member
כמה פעמים כבר ראית את זה?
[!Honey Don't] האמת שאני לא בטוחה. לפעמים כשאני מדליקה את הטלוויזיה ובא לי לראות משהו אבל לא בא לי לראות שום דבר מהפרקים השבועיים שלי, אני שמה את זה במקום. לפעמים אני גם רואה בהמשכים. אבל בקולנוע ראיתי את זה 11 פעמים ובבית לדעתי לפחות עוד 10.
כן החצופה תמיד מחכה לשני לחודש
כן, האמת שטעיתי, היא טוענת שאיזה שיר של אלמוני שליאן החליטה לתרום את הקול שלה אליו נמצא במקום הראשון. נגיד.
thumbnail_849907F2-91A4-4060-9C82-7F835A13B1B4.jpg
איזה יופי לך שהן מדברות אלייך:-D
הספר של אוברי זה ספר ילדים נכון? ושל ריס ספר מתח? מעניין?
כן, כן וכן.
דילן את או שיש דמות דילן?:-D
היש דילן חשובה ממני?
תוסיפי אותי שם לרצפה ואני מרוצה:-P:

אוי לא דילן מקולקלת:-0
אני לא מקולקלת, סתם היה מאוחרת ולקח לי יותר מידי לענות.
אבל יש לי סיפור קצר במיוחד בשבילך. יש לנו איזה עובדת שעובדת איתנו און-אנד-אוף איזה 8 שנים. היא כאילו באה לאיזה יומיים-שלושה ואז נעלמת לאיזה שנה. לרוב היא מגיעה לפני כריסמס. היא קצת הזויה וכל פעם שהיא באה איכשהו יש לה עוד ילד. אבל היא לייק בגילך. כלומר, פג. אז לא ברור איך יש לה כבר 4 פגים משלה. אניווי, הבחורה הזאת נראית כמו ווייט טראש טיפוסית עם נגיעות של ערסית אשקלונית. היא חיה על וייפ ו-white claw שפעם ראיתי מם שמתאר את המשקה הזה כאילו את שותה רעש סטטי ומישהו צועק מחדר אחר שם של פרי. וזה לייק התיאור הכי מדויק של הדבר הדוחה הזה.
אניווי, אנחנו קוראים לה Ratched כי היא קצת נראית כמו בובת מין מתנפחת, אבל אני אוהבת אותה כי היא הזייה והיא מצחיקה גם כשהיא לא מנסה. היא מן טיפוס הזוי כזה שאם היא לא הייתה קיימת היו צריכים להמציא אותה. אניווי אתמול עשינו ארוחת שישי אצל הבוסים והגעתי אליהם ישר מהעבודה לפני שהאחרים הגיעו. ואז היא מתקשרת אליי ושואלת אם אני יכולה לבוא לאסוף אותה מאיזה CVS כי הרכב שלה לא נוסע. אמרתי לה שאין בעיה ושתשלח לי את המיקום שלה, במשך עשר דקות אני רק מנסה להסביר לה איך טו דרופ אה פין, אבל אין עם מי לדבר|פנים| קיצר בסוף אמרתי לה שתגיד לי בין איזה רחובות היא ואני פשוט אחפש את זה. קיצר ראיתי שזה רק 10 דקות ממני אז אמרתי לה שתחכה ואני אבוא לאסוף אותה. ההזייה הזאת חיכתה באיזה חניון חשוך, הרגשתי כאילו אני עושה עסקת סמים כשאני באה לאסוף אותה. ואז היא עולה לרכב, עוד לא חגרה חגורת בטיחות והיא כזה "אני יכולה לנגן את המוזיקה שלי? כי מה זה הדבר הזה?!" (הדבר הזה, אגב, הייתה קרן פלס אז קצת נעלבתי אבל) אמרתי לה בסדר, תנגני מה שאת רוצה. הייתי בטוחה שהיא תשים לי איזה היפ הופ/ראפ מזעזע כי היא הכי נראית כאילו זה הטעם שלה, ואז פתאום היא שמה לי איזה שיר של טיילור סוויפט (שניה אני אלך לבדוק איזה) the 1 ואני כזה "טיילור?" בהרמת גבה. וואי היא הכי לא נראית סוויפטית. והיא גם כאילו לא נראתה כאילו שהיא נהנית או שרה ביחד עם השיר אז לא הבנתי מה הקטע ואז איזה חצי דקה לתוך השיר היא כזה i'm not feeling it ואז היא באה לשנות שיר וחשבתי שהיא בטח סתם שמה את זה כי היא כאילו ניסתה לשים משהו שהיא חושבת שאני אוהב, כי היא לא נראתה סוויפטית. אבל אז פתאום היא שמה את New Romantics ואני כזה, טוב, אם את מכירה שירים רנדומלים של טיילור את חייבת להיות סוויפטית. ואז היא כזה "i am what i am" אמרתי לה שזה עדיף על מה שחשבתי שהיא תשים, אז אני מאשרת. וזה גם היה שיר חמוד אז אני בכלל מאשרת. וזהו נגמר הסיפור. אני צריכה ללכת לבדיקת ראייה השנתית שלי עכשיו אז אמשיך להגיב אחר כך, אבל לפני זה אני צריכה לשלוח תמונה של העץ שלי |למטה|
יאא מחכה לתמונה
thumbnail_IMG_0296.jpg
*הוא יפה יותר במציאות כי הוא מנצנץ

LeAnnDylan

Well-known member
בחודש האחרון
פתחנו 23 שרשורים חדשים
מענין אם לפחות את זה אתה סופר או שאת סתם זורק מספר שמרגיש אמין ומצפה שנאמין לך.
נעשה קר יותר
אגדה אורבנית.
היו איזה שבועיים של חגים
ועוד שבועיים יש לי עוד חג 🥳
והסתיימה מלחמה
|חמסה||חמסה||חמסה|
למה יש לנו לצפות בחודש נובמבר:
סדרות חוזרות (Stranger Things, St. Denis Medical, Landman, Palm Royale, Power Book IV: Force, Maxton Hall - The World Between Us)
מאלה רק פאלם רויאל. למרות שאני עדין רק בעונה הראשונה.
סדרות חדשות (Ghosts Australia, Heated Rivalry, Pluribus, Bat-Fam, Malice, Death By Lightning, All's Fair, Stumble, Last Samurai Standing, The Beast in Me)
צריכה לגגל את השאר כי חוץ מפלוריבס שהתחלתי אתמול והסדרה עם נעמי ווטס שאני רוצה לראות (אבל קים קרדשיין קצת עושה לי אנטי), לא שמעתי על האחרות.
סרטי קולנוע חדשים כמו הטורף: שטח פראי, נירנברג, הנרדף, האשליה 3, מרשעת 2, זוטרופוליס 2, רצח כתובי היטב 3 ועוד
מרגיש שהרוב המשכים לסרטים שלא ראיתי את הקודמים שלהם אז כנראה שאוותר על ביקור לקולנוע.
בנוסף לכך נשתמש באביזרים לחימום
דווקא בשבוע האחרון היה חם יותר משהיה כל הקיץ:-(
נאכל ממתקים
יאמי!
נודה על כל מיני דברים
מודה על סיהוקס מקום ראשון בבית|חמסה|
נחווה איזו סופה חורפית
מהנוחות של הבית, כן.
ואם ירצה אלוהים לא נחזור למלחמה
אמן כן יהי רצון.
|נרות| חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של ליאורה
לא מגיע לה שנציין לה את היומולדת. הצעתי לשלם לה ללכת לראות את ההצגה של אוברי בשבילי כדי שהיא תספר לי איך היא והיא סירבה בטענה שהיא לא כזה אוהבת את אוברי. אז מיותר לציין שליאורה מתה עבורי.
נועה אסטנג'לוב, אבי גרייניק, איימי ריאן, ראסל טובי, זאק צ'רי, דבון בוטסוויק, קארן גיליאן, כריסטינה אפלגייט, מנדי פטנקין, פן באדג'לי, דייויד שווימר, מייגן מולאלי ועוד
ערימת אנשים לא מעניינים.
אבל לבנתיים: הומור שחור או שקרים לבנים?
הומור שחור. קל.

LeAnnDylan

Well-known member
|דלעת|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|דלעת|ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3:|קדימה|או 17 או -59 (כן לקחתי מחשבון|פנים|)
כל הכבוד.
|לבירוק| סרטי החודש:|קדימה|לא רק בלונדינית - לפני כמה זמן אחותי הייתה אצלי ורצינו לראות ולא היה בשומקום וכעסנו. ואז החודש היא הייתה אצלי ועדיין היה לה חשק והפעם היה אז סופסוף ראינו. סרט מושלם תמיד.
יואו איזה סרט כיף. אני קצת חוששת מזה שהולכים לעשות סרט שלישי אבל גם קצת מתרגשת. את הסדרה אני בטוח לא אראה כי אני לא צריכה ריסיות מזוייפות בחיי.
הייסקול מיוזיקל 2 - ראיתי איזה סרטון באינסטגרם שעשה לי חשק לצפות. מסתבר שלא זכרתי כלום חוץ מהשירים ושהוא הרבה יותר קרינג' משזכרתי. בסוף גם נאצלנו לעצור לפני השיר הכי טוב אז זה היה חוויה מיותרת:-D
למה נאלצת לעצור?
|לבירוק|שיר החודש:|קדימה|אלבום חדש לטיילור אז מלאאאא|מאוהב|
אבל בעיקר The Fate Of Ophelia יאוו איזה שיר ממכר וריקוד עוד יותררר
נו ולמדת כבר את הריקוד???
+זה שיר חמוד.
|לבירוק|זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|אהוב - מרי ומת'יו. שנוא - כל האנשים המיותרים האחרים שהם היו איתם בדרך.
חח איזה כיף זה לשנוא אנשים ודמויות:-D
|לבירוק|קראשי החודש:|קדימה|בעלי האבוד;-( לכבוד הלוואין הנה הוא בימים יפים של הארי-ווין|מאוהב|
התחפושת של גריז הכי מוצלחת כמובן.
|לבירוק|סיפור החודש:|קדימה|נפגשתי בפארק עם חברה והילד שלה (בן שנה ו7) שהוא חמוד והכל אבל אז היא הלכה לשירותים ל3 דקות והשאירה אותו איתי והוא התחיל לבכות בטירוף ולא ידעתי מה לעשות|פנים|
איך היא השאירה פג עם פג??
|לבירוק|ציטוטי החודש:|קדימה|MISTAKE MY KINDNESS FOR WEAKNESS AND FIND YOUR CARD CANCELED
יאא השיר של קורי ואלכס.
|לבירוק|סיבה למסיבה:|קדימה|כמובן שהדבר הכי טוב שקרה החודש זה שחרור כל החטופים וכלום לא יתעלה על זה
💙💙💙
בעולם הקסום שלי אז אלבום של טיילור ומלא ראיונות!!|מאוהב|
חשוב.
|לבירוק|למה אתם מצפים בחודש נובמבר:|קדימה|וויקד!!|מאוהב| וגם: חתונה של בת דודה, יומולדת לאחותי.
מזל טובים
🧡שיר לחורף:|קדימה|Taylor Swift ft. Bon Iver - evermore - שיר עם וייבים של בקתת עץ מבודדת בשלג עם אח בוער.
זה השיר של טיילור שליאן הכי אוהבת אז אני מאשרת את הבחירה🤍
🧡עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?|קדימה|אובייסלי חג הטיילור ב13.12. כל מי שמזדהה כסוויפטי מקבל חופש (אבל צריך להביא הוכחות אני לא רוצה מתחזים שיקבלו חופש על חשבונינו) יש מסיבת טיילור גדולה והקרנה של הטור. כל הרדיו רק שירים של טיילור כל היום. כולם מחלקים לכולם צמידים. ואוכלים עוגיות צ'אי של טיילור.
מה זה עוגיות צ'אי? זה נשמע דוחה. אבל כל השאר נשמע סבבה ונשמע כמו משהו שאתם צריכים לעשות גם בלי הכרזה רשמית על יום חופש כזה.
🧡מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם?|קדימה|לאחותי יש יומולדת בנובמבר.
מזל טוב. גם לסהר יש יומולדת מחר (טכנית היום שלכם) ולמקרה שאת תוהה מה הקשר של סהר לאחותך- הוא המעצבן שלי והיא המעצבנת שלך:-P:
🧡עוד משהו לתרום לאנושות (כל מה שתגידו ישמש כנגדכם, אז כדאי לשקול מילים היטב)?|קדימה|תרמתי במשרד.
מה תרמת? גלידה מהמקרר?
🧡תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?|קדימה|
אני חוזרת הביתה מהעבודה:
מדויק.
אני לפני שאני אבקש עזרה ממישהו:
לא רואה מה הבעיה, נראה די יעיל:-P:
תיעוד בלעדי של הפריצה ללובר!
לא מוצלח כמו ז'אן ראלפיו ומונה ליזה אבל גם טוב:-D

LeAnnDylan

Well-known member
* סרטי החודש- תמונות יפואיות, גנב על הגג, האישה בתא מספר 10, צ'ק אאוט, הבלדה לשחקן קטן (לא זוכר מספר סרטים כ"כ גדול שראיתי בפרק זמן כזה מזה 20 שנה לפחות!)
מה חשבת על האישה מתא 10? זה הסרט החדש היחיד שראיתי בחודש שעבר.
* מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה): נוטוק היחידה שעונה להגדרה, אז בחרתי אותה.
לא שמעתי על זה אפילו. איפה זה משודר?
סיפור החודש- ראיתי סוכה על מסעדה יפנית (זוכרים שהיה פעם סוכות?)
על גג המסעדה?8-*
שיר החורף האהוב –
פעם ממש אהבתי את גוון סטפאני, היום הרבה פחות אבל זה שיר טוב.
*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
חג הקבב. חובה לאכול במשך שבוע כל יום יחידה אחת לפחות בין 12 ל-18 ולהגיד את המילה קבב 5 פעמים אחרי שמסיימים לאכול. לא מקורי?
אני בהחלט בעד החג הזה. וואי איך בא לי קבב עכשיו|יאמי|

דורי 1981

Well-known member
מה חשבת על האישה מתא 10? זה הסרט החדש היחיד שראיתי בחודש שעבר.
עשוי היטב, אבל קצת עוכר שלווה מדי. לא יודע אם אמליץ, למרות שקיירה נייטלי שחקנית נהדרת.
לא שמעתי על זה אפילו. איפה זה משודר?
ערוץ 12. אפשר גם באפליקציה. מומלץ מאוד. אני מבין כמעט כל מילה בערבית.
על גג המסעדה?8-*
כן.

LeAnnDylan

Well-known member
*שם- לונה3
*ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3- חישבתי ועדיין יצא לי |אליהו|
בסדר גם דינוזאור פחות 3 זה עדין דינוזאור.
*סדרות החודש-
תוכנית הבוקר עונה 4, למרות שבעיקר ביאסה אותי החודש.
|לא|
אני מתה על העונה הזאת.
*שחקני ושחקניות החודש: ריס ווית'רספון, רייצ'ל אניסטון אבל בעיקר בילי קרודופ.
כן כן וכן.
*סיפור החודש- הלכתי לעשות טסט לאוטו (פעם שניה בחיים שאני עושה את זה לבד, אמנם אבא שלי הציע לבוא איתי אבל החלטתי שצריכה להתמודד גם אם יהיו בעיות).
דבר ראשון - היה מאוד כיף שקבעתי תור מראש באינטרנט ובאתי ישר ועקפתי את כל התור ה-א-ר-ו-ך של הרכבים שחיכו שם בטח איזה לפחות חצי שעה כל אחד אם לא יותר - אז אני מאוד ממליצה לכולם לעשות את זה (אלא אם אתם הולכים למכון רישוי שממילא לא עמוס, בטח גם יש כאלה).
דבר שני - זה היה הטסט הראשון לאוטו הזה (כלומר אחרי 3 שנים מאז שנקנה כחדש), ואני חששתי שיפסלו על זה שאין לי גלגל רזרבי, כי הרכב הזה נמכר ככה עם ערכת תיקון פנצ'ר במקום גלגל רזרבי, אבל לפני הטסט וידאתי שוב באיטרנט מה חובה, ובכל מקום כתוב שחובה גלגל רזרבי, ומצד אחד אם ככה הרכב נמכר מהיבואן אז ההגיון שלי אמר שזה חוקי, כי לא מוכרים רכב חדש במצב שהוא לא עובר רישוי, נכון? ומצד שני לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אישור שאפשר לעבור טסט עם ערכת התיקון במקום גלגל רזרבי. אז כבר הכנתי את עצמי נפשית לבעיה, ובסוף? הם לא בדקו את זה אפילו, הם בכלל לא פתחו את הבגאז'! לא וידאו שיש לי גלגל או משולש אזהרה, למרות שאני יודעת שהם אמורים, וחיפפו גם בעוד כמה בדיקות שדילגו עליהן :rolleyes: אבל עדיין שמחתי שלא עשו לי בעיות.
ודבר שלישי - ברכב לפני גם היתה נהגת, וכשחיכיתי בעמדת בדיקת המנוע אז שמעתי שיחה קולנית מעצבנת בין הבודק מנוע לבודק בתחנה שלפני, שבה השני מתלונן לראשון כמה שהבחורה הזאת "מטומטמת": כשהוא אמר לה לנסוע קדימה אז היא נתנה גז ואמרה לו "לא נוסע!" כי היא היתה ביונטרל וכשהוא הבין את זה וצעק עליה אז היא "אבל אמרת לי קודם לשים ניוטרל!" ואז אמר לה כנראה "קדימה" או משהו, בלי להגיד לה להוציא מהניוטרל כי מבחינתו זה מובן מאליו, וכמו שאני מבינה את זה היא היתה במוד לחוץ כזה של להקשיב טוב ולבצע את ההוראות במדויק, אז היא חשבה שהיא לא אמורה לשנות מצב עד שאומרים לה במפורש, בקיצור יתכן שזה באמת היה לא הכי חכם מצידה, אבל אני לגמרי יכולתי לדמיין את עצמי עושה טעות דומה בסיטואציה, ולכן עצבן אותי שהוא התייחס אליה כמטומטמת מוחלטת. ומצד שני קצת שמחתי ששמעתי את השיחה כי ככה נמנע ממני בוודאות לעשות אותו דבר. ואז כשהגעתי לתחנה שלו הוא כבר מראש צעק עלי את ההוראות בנימה של "הנה עוד אישה אז בטח גם היא מטומטמת" אז עשיתי לו פרצוף עוין ואמרתי לו לא לצעוק עלי (ממש הזיז לו).
נשמע מציק. אני לא יודעת כל כמה זמן צריך לעשות טסט לרכב אבל אף פעם לא עשיתי ואני לא חושבת שפה זה כמו בארץ שאת צריכה לעשות דברים8-* אני לוקחת את הרכב להחליף שמן כל 5000 מייל ואז הם בודקים לבד את כל השאר. אבל אולי כן צריך לעשות טסט ואני לא יודעת? 8-*
בכל מקרה אם הייתי בסיטואציה כזאת סביר להניח שגם עליי היו צועקים.
*ציטוטי החודש: לא רשמתי כלום בפתקים.
ציטוט מהבוידעם של מילי.
*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
חג הארי פוטר:
כל אחד מתלבש בצבעים של הבית בהוגוורטס שהוא הכי מזדהה איתו.
אוכלים צפרדעי שוקולד ושותים באטר-ביר.
ועושים חידוני טריוויה על הספרים כמובן.
ואסור להגיד את השם המפורש של You know who.
שתיתי את הבאטר ביר הזה וזה דוחה של החיים. אני מקנסלת את החג שלך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל בקולנוע ראיתי את זה 11 פעמים ובבית לדעתי לפחות עוד 10.
אני לא חושב שיש איזשהו סרט שראיתי אפילו עשר פעמים.
מענין אם לפחות את זה אתה סופר או שאת סתם זורק מספר שמרגיש אמין ומצפה שנאמין לך.
אז את מספר השרשורים אני עדיין סופר.
אגדה אורבנית.
גם אצלכם? כי באמת נעשה כאן לא ברור אם אי פעם יהיה קר שוב (כלומר בבוקר קר, אבל באמצע היום תמיד חם)
ועוד שבועיים יש לי עוד חג 🥳
יש מישהי בעבודה שלי שחיה שנים בארה"ב עד לפני איזה חמש שנים והיא עדיין עושה כל שנה את ארוחת ת'נקסגיבינג
צריכה לגגל את השאר כי חוץ מפלוריבס שהתחלתי אתמול והסדרה עם נעמי ווטס שאני רוצה לראות (אבל קים קרדשיין קצת עושה לי אנטי), לא שמעתי על האחרות.
אז התחלת את פלוריבוס - מה את חושבת (אבל תכתבי בשרשור)
ערוץ 12. אפשר גם באפליקציה. מומלץ מאוד. אני מבין כמעט כל מילה בערבית.
מאיפה אתה יודע ערבית?

דורי 1981

Well-known member
מאיפה אתה יודע ערבית?
או הו. למדתי ביסודי ובתיכון. בצבא הגעתי לתיאום וקישור והנפקתי היתרים לפלסטינים ברמאללה. אחרי שירו עליי ופספסו את הגולגולת שלי בס"מ (בתחילת האינתיפאדה השנייה) עברתי לקריה (כעבור מאבק עיקש של שנה) ושירתי במפקדה העליונה של תיאום הפעולות בשטחים, בשיא האינתיפאדה השנייה. גם באוניברסיטה למדתי מזרח תיכון, כולל ערבית וטורקית. אפיזודה מצחיקה- סבתא שלי (שהייתה מורה בבית ספר דו לאומי ביפו) אמרה לאבא שלי בגיל 12 "נורא חשוב ללמוד ערבית" ושלחה אותו ללמוד צרפתית. מדובר על שנות החמישים המאוחרות, שיא הידידות איתם. היא מאוד שמחה שראתה שלמדתי ערבית והתעסקתי איתה בצבא (כשהתחלתי ללמוד באוניברסיטה את התחום היא כבר לא הייתה בחיים).

didalf

Well-known member
[!Honey Don't] האמת שאני לא בטוחה. לפעמים כשאני מדליקה את הטלוויזיה ובא לי לראות משהו אבל לא בא לי לראות שום דבר מהפרקים השבועיים שלי, אני שמה את זה במקום. לפעמים אני גם רואה בהמשכים. אבל בקולנוע ראיתי את זה 11 פעמים ובבית לדעתי לפחות עוד 10.
את משהו מיוחד:-D

כן, האמת שטעיתי, היא טוענת שאיזה שיר של אלמוני שליאן החליטה לתרום את הקול שלה אליו נמצא במקום הראשון. נגיד.
thumbnail_849907F2-91A4-4060-9C82-7F835A13B1B4.jpg
היי למה הוא מראה לך 10? לי הוא מראה רק 5!

אבל יש לי סיפור קצר במיוחד בשבילך. יש לנו איזה עובדת שעובדת איתנו און-אנד-אוף איזה 8 שנים. היא כאילו באה לאיזה יומיים-שלושה ואז נעלמת לאיזה שנה. לרוב היא מגיעה לפני כריסמס. היא קצת הזויה וכל פעם שהיא באה איכשהו יש לה עוד ילד. אבל היא לייק בגילך. כלומר, פג. אז לא ברור איך יש לה כבר 4 פגים משלה. אניווי, הבחורה הזאת נראית כמו ווייט טראש טיפוסית עם נגיעות של ערסית אשקלונית. היא חיה על וייפ ו-white claw שפעם ראיתי מם שמתאר את המשקה הזה כאילו את שותה רעש סטטי ומישהו צועק מחדר אחר שם של פרי. וזה לייק התיאור הכי מדויק של הדבר הדוחה הזה.
אניווי, אנחנו קוראים לה Ratched כי היא קצת נראית כמו בובת מין מתנפחת, אבל אני אוהבת אותה כי היא הזייה והיא מצחיקה גם כשהיא לא מנסה. היא מן טיפוס הזוי כזה שאם היא לא הייתה קיימת היו צריכים להמציא אותה
:-D:-D
דמות אורח שמגיחה פעם בעונה בסיטקום שהוא החיים שלך.

ואז היא עולה לרכב, עוד לא חגרה חגורת בטיחות והיא כזה "אני יכולה לנגן את המוזיקה שלי? כי מה זה הדבר הזה?!" (הדבר הזה, אגב, הייתה קרן פלס אז קצת נעלבתי אבל) אמרתי לה בסדר, תנגני מה שאת רוצה. הייתי בטוחה שהיא תשים לי איזה היפ הופ/ראפ מזעזע כי היא הכי נראית כאילו זה הטעם שלה, ואז פתאום היא שמה לי איזה שיר של טיילור סוויפט (שניה אני אלך לבדוק איזה) the 1 ואני כזה "טיילור?" בהרמת גבה. וואי היא הכי לא נראית סוויפטית. והיא גם כאילו לא נראתה כאילו שהיא נהנית או שרה ביחד עם השיר אז לא הבנתי מה הקטע ואז איזה חצי דקה לתוך השיר היא כזה i'm not feeling it ואז היא באה לשנות שיר וחשבתי שהיא בטח סתם שמה את זה כי היא כאילו ניסתה לשים משהו שהיא חושבת שאני אוהב, כי היא לא נראתה סוויפטית. אבל אז פתאום היא שמה את New Romantics ואני כזה, טוב, אם את מכירה שירים רנדומלים של טיילור את חייבת להיות סוויפטית. ואז היא כזה "i am what i am" אמרתי לה שזה עדיף על מה שחשבתי שהיא תשים, אז אני מאשרת. וזה גם היה שיר חמוד אז אני בכלל מאשרת. וזהו נגמר הסיפור.
אווו היה פה טוויסט מפתיע בסיפור אבל אהבתי:-P:|מאוהב|
אני צריכה ללכת לבדיקת ראייה השנתית שלי עכשיו אז אמשיך להגיב אחר כך, אבל לפני זה אני צריכה לשלוח תמונה של העץ שלי |למטה|
thumbnail_IMG_0296.jpg

*הוא יפה יותר במציאות כי הוא מנצנץ
מהמםםםם|מאוהב|

לא מגיע לה שנציין לה את היומולדת. הצעתי לשלם לה ללכת לראות את ההצגה של אוברי בשבילי כדי שהיא תספר לי איך היא והיא סירבה בטענה שהיא לא כזה אוהבת את אוברי. אז מיותר לציין שליאורה מתה עבורי.
:eek: :eek:
אין ליאורה מקונסלת|פטיש|

didalf

Well-known member
יואו איזה סרט כיף. אני קצת חוששת מזה שהולכים לעשות סרט שלישי אבל גם קצת מתרגשת. את הסדרה אני בטוח לא אראה כי אני לא צריכה ריסיות מזוייפות בחיי.
וואי זה סרט מושלם אבל מרגיש לי מזה מיותר סרט שלישי.
למה נאלצת לעצור?
כי הכנו אוכל ואז ההורים שלי הגיעו ולא כיף לראות סרטים טיפשיים בנוכחותם.
נו ולמדת כבר את הריקוד???
חחח כןןןןן זה ממכר!! אני לא כולה לשמוע את השיר בלי לעשות אותו. זה קצת מסוכן בנהיגה:-D
+זה שיר חמוד.
יאיי|מאוהב|
חח איזה כיף זה לשנוא אנשים ודמויות:-D
לאאאא הם הפריעו לי בדרך לשיפ!
התחפושת של גריז הכי מוצלחת כמובן.
כן|מאוהב|

איך היא השאירה פג עם פג??
נכון????
יאא השיר של קורי ואלכס.
|מאוהב|

זה השיר של טיילור שליאן הכי אוהבת אז אני מאשרת את הבחירה🤍
יאייי|מאוהב|
כל הכבוד ליאן.
מה זה עוגיות צ'אי? זה נשמע דוחה. אבל כל השאר נשמע סבבה ונשמע כמו משהו שאתם צריכים לעשות גם בלי הכרזה רשמית על יום חופש כזה.
וואי זה ממש טעים!
חברה הכינה לי פעם.
מזל טוב. גם לסהר יש יומולדת מחר (טכנית היום שלכם) ולמקרה שאת תוהה מה הקשר של סהר לאחותך- הוא המעצבן שלי והיא המעצבנת שלך:-P:
אחותי לא מעצנבת, סהר הוא בעיה שלך:-D

מה תרמת? גלידה מהמקרר?
פחחח
גם לקחו לנו את המקרר כי חורף אבל אין פה חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אבל האמת היא שאני בתהליך תרומת מח עצם.
לא מוצלח כמו ז'אן ראלפיו ומונה ליזה אבל גם טוב:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
או הו. למדתי ביסודי ובתיכון. בצבא הגעתי לתיאום וקישור והנפקתי היתרים לפלסטינים ברמאללה. אחרי שירו עליי ופספסו את הגולגולת שלי בס"מ (בתחילת האינתיפאדה השנייה) עברתי לקריה (כעבור מאבק עיקש של שנה) ושירתי במפקדה העליונה של תיאום הפעולות בשטחים, בשיא האינתיפאדה השנייה. גם באוניברסיטה למדתי מזרח תיכון, כולל ערבית וטורקית.
הולי שיט מפחיד מה שעברת.
ויפה מאוד באמת לגבי לימוד השפה. חלק מהאחיינים שלי למדו ערבית בחטיבת ביניים, אבל הם לא באמת יצאו מזה עם יכולת לדבר ערבית. אחיינית שלי אפילו עשתה אחר כך שנת שירות שבה היא עבדה בבית ספר ערבי ביפו ומה שהיא למדה כמעט בכלל לא עזר לה.
אני ממש חושב שהמדינה צריכה להשקיע יותר בלדאוג שיהודים בארץ ידעו ערבית. וגם בכיוון ההפוך, אם כי נראה לי שזה פחות נפוץ, אבל יצא לי לפגוש ערבים ישראלים שבקושי יכולים לתקשר בעברית.
אפיזודה מצחיקה- סבתא שלי (שהייתה מורה בבית ספר דו לאומי ביפו) אמרה לאבא שלי בגיל 12 "נורא חשוב ללמוד ערבית" ושלחה אותו ללמוד צרפתית. מדובר על שנות החמישים המאוחרות, שיא הידידות איתם.
בהתחלה חשבתי שאתה אומר ששנות ה50 היה שיא הידידות עם הערבים וזה נראה לי מוזר. ואז הבנתי שהתכוונת לצרפתים.

דורי 1981

Well-known member
הולי שיט מפחיד מה שעברת.
מה שלא הורג מחשל, אבל הייתי בשמחה רבה מוותר על זה. תודה.
ויפה מאוד באמת לגבי לימוד השפה. חלק מהאחיינים שלי למדו ערבית בחטיבת ביניים, אבל הם לא באמת יצאו מזה עם יכולת לדבר ערבית. אחיינית שלי אפילו עשתה אחר כך שנת שירות שבה היא עבדה בבית ספר ערבי ביפו ומה שהיא למדה כמעט בכלל לא עזר לה.
חבל, אבל לא לכולם יש כשרון בשפות. חבר טוב שלי הוא אדם משכיל וחכם- ולא מסוגל להוציא מילה באנגלית. הוא עובד ב- VIP של נתב"ג.
אני ממש חושב שהמדינה צריכה להשקיע יותר בלדאוג שיהודים בארץ ידעו ערבית. וגם בכיוון ההפוך, אם כי נראה לי שזה פחות נפוץ, אבל יצא לי לפגוש ערבים ישראלים שבקושי יכולים לתקשר בעברית.
בהחלט, זה מחדל שלא עושים את זה. מה גם שמילים רבות שאנחנו אומרים ביומיום לקוחות מערבית, או משומשות גם בערבית. סבתא שלי (אותה אחת), אמרתי לה שבי"ס זה מדרסה והיא ישר הבינה שזה כמו "מדרשה".

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא חושב שיש איזשהו סרט שראיתי אפילו עשר פעמים.
זה עוזר שהוא קצר. וזה גם בתקופה שלא בא לי לראות הרבה דברים אחרים אז ככה יצא.
אז את מספר השרשורים אני עדיין סופר.
אוקיי אז סתם זלזלתי בך.
גם אצלכם? כי באמת נעשה כאן לא ברור אם אי פעם יהיה קר שוב (כלומר בבוקר קר, אבל באמצע היום תמיד חם)
כן המזג אוויר פה ממש משונה. היה איזה יום אחד ממש אפרורי, חשבתי איזה יופי הנה התחיל הסתיו. אמרתי לשותפה שלי בואי ניסע לראות צבעים של סתיו, נסענו לאיזה מקום שיש בו הרבה עצים יפים שמחליפים צבעים (כי כל העצים סביבנו תמיד ירוקים) כל הדרך השמים היו אפורים והיה נראה כאילו הולך לרדת מבול. איך שהגענו לשם פתאום שום ענן ו-36 מעלות|חבול|
אבל אם להאמין לתחזית, נראה שמיום שישי הולך להיות פה קריר ונעים. אז נראה.
יש מישהי בעבודה שלי שחיה שנים בארה"ב עד לפני איזה חמש שנים והיא עדיין עושה כל שנה את ארוחת ת'נקסגיבינג
לא כזה אכפת לי מהארוחה (למרות שהודו ופירה זה אחלה), זה בעיקר יום חג שמקובל בו ללבוש ג'רזי ולראות פוטבול כל היום בלי שינזפו בך.
אז התחלת את פלוריבוס - מה את חושבת (אבל תכתבי בשרשור)
ראיתי רק את הפרק הראשון ואין לי ממש מה להגיב.
אבל זה לא אומר כלום. יש מעט מאוד סדרות שבא לי לכתוב עליהן.
אולי בהמשך יהיה לי מענין יותר ואני אצטרף אליכם.
את משהו מיוחד:-D
תודה:-]
היי למה הוא מראה לך 10? לי הוא מראה רק 5!
האמת שהוא מראה 20, רק כששומרים תמונה זה מראה 10.
למה שלך מראה 5? הוא כבר מזמן לא מראה רק 5.
דמות אורח שמגיחה פעם בעונה בסיטקום שהוא החיים שלך.
חח כן. היא המונה ליזה בפארקס שלי.
אווו היה פה טוויסט מפתיע בסיפור אבל אהבתי:-P:|מאוהב|
חשבתי שתאהבי:-P:
תודה!
אני יודעת שהוא נראה זהה לעץ של שנה שעברה. אבל כשפירקנו את העץ שנה שעברה הוא נשבר אז זרקנו אותו וקניתי חדש. שנה שעברה הוא היה 6 פיט והשנה קניתי 7.5 אז הוא הרבה יותר גדול ומלא. וגם החלפתי את האורות. לא באמת אפשר לראות בתמונה אבל יש לו 1500 מנורות ובמקום אור קבוע הם מנצנצים אז הוא מרגיש הרבה יותר חגיגי.
:eek: :eek:
אין ליאורה מקונסלת|פטיש|
נכון?! היא גם צריכה להחזיר את כרטיס השירנית שלה. היא מקולקלת|שפם|
וואי זה סרט מושלם אבל מרגיש לי מזה מיותר סרט שלישי.
כן, די מיותר. נכון שאפשר לעשות 20 שנה אחרי. אבל זה לא אותו הדבר.
כי הכנו אוכל ואז ההורים שלי הגיעו ולא כיף לראות סרטים טיפשיים בנוכחותם.
חח למה, ההורים לא זורמים על סרטים דבילים?
חחח כןןןןן זה ממכר!! אני לא כולה לשמוע את השיר בלי לעשות אותו. זה קצת מסוכן בנהיגה:-D
חח די אני רוצה לראות:-D:-D
לאאאא הם הפריעו לי בדרך לשיפ!
אה אז פויה.
וואי זה ממש טעים!
חברה הכינה לי פעם.
טוב אני לא אוהבת צ'אי באופן כללי אז לא נשמע לי משהו. אבל אם אהבת זה מה שחשוב.
אחותי לא מעצנבת, סהר הוא בעיה שלך:-D
בסדר גם סהר לא מעצבן אותי. הכוונה הייתה שהם מעצבנים אנשים אחרים.
אחותך מעצבנת אותי וסהר מעצבן כל מי שהוא לא אני:-D
פחחח
גם לקחו לנו את המקרר כי חורף אבל אין פה חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
מהה?? מה זה השטויות האלה??!?!
אה וואי, כל הכבוד.
יואו השיר הזה תקוע לי במוח כבר איזה חודש וכל יום אני מקפצת כמו הטמבל הזה ושרה דונט בי סספישס|פנים| גם השותפה שלי התחילה לזמזם את זה לעצמה בגללי אפילו שהיא אף פעם לא ראתה פארקס:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
...איך שהגענו לשם פתאום שום ענן ו-36 מעלות|חבול|
מגיע לך חח על כך שהשתמשת במעלות צלזיוס :D
ראיתי רק את הפרק הראשון ואין לי ממש מה להגיב.
אבל זה לא אומר כלום. יש מעט מאוד סדרות שבא לי לכתוב עליהן.
אולי בהמשך יהיה לי מענין יותר ואני אצטרף אליכם.
תראי את הפרק השני!
וואו, באמת כל הכבוד. (כלומר אפילו יותר ממה שמגיע לדילן על זה שהיא משתמשת בצלזיוס)
איך הגעת לזה?

didalf

Well-known member
ציטוט מהבוידעם של מילי.
שתיתי את הבאטר ביר הזה וזה דוחה של החיים. אני מקנסלת את החג שלך.
:-D
אבל אם להאמין לתחזית, נראה שמיום שישי הולך להיות פה קריר ונעים. אז נראה.
אה גם פה

למה שלך מראה 5? הוא כבר מזמן לא מראה רק 5.
לא יודעת זה מה שהוא מראה ואני לא רואה איך להגדיל את זה8-*

חח כן. היא המונה ליזה בפארקס שלי.
חח אם כך

חשבתי שתאהבי:-P:
אהבתי תודה:-]

תודה!
אני יודעת שהוא נראה זהה לעץ של שנה שעברה. אבל כשפירקנו את העץ שנה שעברה הוא נשבר אז זרקנו אותו וקניתי חדש. שנה שעברה הוא היה 6 פיט והשנה קניתי 7.5 אז הוא הרבה יותר גדול ומלא. וגם החלפתי את האורות. לא באמת אפשר לראות בתמונה אבל יש לו 1500 מנורות ובמקום אור קבוע הם מנצנצים אז הוא מרגיש הרבה יותר חגיגי.
כן הוא באמת נראה דומה אבל אני מאמינה לך
הולי שיט 1500 מנורות:-0
נכון?! היא גם צריכה להחזיר את כרטיס השירנית שלה. היא מקולקלת|שפם|
תכלס. אוברי היא המלכה של השירניות.
חח למה, ההורים לא זורמים על סרטים דבילים?
לא עד כדי כך. התכוונו לרקוד ולשיר כמו מטומטמות עם השיר האהוב עלינו:-D
וגם הם פשוט לפעמים מתעלמים מזה שמישהו צופה בטלוויזיה ומדברים או צופים בסרטונים וזה מחרפןןן
אני שונאת לראות טלוויזיה בסלון אצל ההורים כשיש שם אנשים.

חח די אני רוצה לראות:-D:-D
לצערי אין לי וידאו:-D

בסדר גם סהר לא מעצבן אותי. הכוונה הייתה שהם מעצבנים אנשים אחרים.
אחותך מעצבנת אותי וסהר מעצבן כל מי שהוא לא אני:-D
זה נכון לגבי סהר:-D
מהה?? מה זה השטויות האלה??!?!
נכון???

יואו השיר הזה תקוע לי במוח כבר איזה חודש וכל יום אני מקפצת כמו הטמבל הזה ושרה דונט בי סספישס|פנים| גם השותפה שלי התחילה לזמזם את זה לעצמה בגללי אפילו שהיא אף פעם לא ראתה פארקס:-D

אה וואי, כל הכבוד.
וואו, אז זה אומר שיש מישהו ספציפי שאת הולכת אולי להציל את החיים שלו/ה? מדהים ובאמת כל הכבוד! |כתר|
וואו, באמת כל הכבוד. (כלומר אפילו יותר ממה שמגיע לדילן על זה שהיא משתמשת בצלזיוס)
איך הגעת לזה?
כשהתגייסתי כחלק משרשרת החיול לקחו ממני דגימה למאגר.
לפני איזה חודש התקשרו שיש התאמה טובה למישהו חולה.
כרגע רק לקחו ממני דם כדי לבדוק יותר לעומק וזה יכול לקחת איזה 3 חודשים אז נראה מה הלאה.
(לונה כשלקחו ממני דם חשבתי עלייך חחחחחח כי אני פשוט ישבתי ובהיתי בו דוקר אותי ואז בדם יוצא למבחנה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כרגע רק לקחו ממני דם כדי לבדוק יותר לעומק וזה יכול לקחת איזה 3 חודשים אז נראה מה הלאה.
(לונה כשלקחו ממני דם חשבתי עלייך חחחחחח כי אני פשוט ישבתי ובהיתי בו דוקר אותי ואז בדם יוצא למבחנה).
מגניב. אני חושב שאני פעם נתתי דם כדי שיכניסו אותי למאגר בשביל דברים כאלו, אבל אולי שווה לוודא

Lhuna3

Well-known member
וואו כשאמרו לנו בשרשרת החיול שהולכים לקחת דם מכל מי שהמספר האישי שלה נגמר ב-7 (או משהו כזה, לא בדיוק זוכרת) זה הכניס אותי לחרדה שאני לא יכולה לתאר! אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה יוצא לי, אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, אני כבר דמיינתי את עצמי נכנסת לכלא צבאי על היום הראשון :-D
עכשיו אני כבר מסוגלת לעשות את זה, אבל עדיין רק בעיניים עצומות ובשכיבה. המטרה שלי היא מתישהו להצליח לעשות את זה בישיבה כמו בנאדם שפוי.

didalf

Well-known member
וואו כשאמרו לנו בשרשרת החיול שהולכים לקחת דם מכל מי שהמספר האישי שלה נגמר ב-7 (או משהו כזה, לא בדיוק זוכרת) זה הכניס אותי לחרדה שאני לא יכולה לתאר! אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה יוצא לי, אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, אני כבר דמיינתי את עצמי נכנסת לכלא צבאי על היום הראשון :-D
חחחחח אוי ווי
איזה מוזרים אבל8-*
אותי פשוט שאלו אם אני רוצה ואמרתי למה לא, לא הכריחו אף אחד.
עכשיו אני כבר מסוגלת לעשות את זה, אבל עדיין רק בעיניים עצומות ובשכיבה. המטרה שלי היא מתישהו להצליח לעשות את זה בישיבה כמו בנאדם שפוי.
כל הכבוד!
מה שעובד לך זה מספיק טוב.

למעלה