didalf
Well-known member
זה בסדר אני בטוחה שהיא מגיבה לשם רייצ'ל יותר מלשם האמיתי שלהרק עכשיו אני שמה לב לטעות שלי![]()
זה בסדר אני בטוחה שהיא מגיבה לשם רייצ'ל יותר מלשם האמיתי שלהרק עכשיו אני שמה לב לטעות שלי![]()
[!Honey Don't] האמת שאני לא בטוחה. לפעמים כשאני מדליקה את הטלוויזיה ובא לי לראות משהו אבל לא בא לי לראות שום דבר מהפרקים השבועיים שלי, אני שמה את זה במקום. לפעמים אני גם רואה בהמשכים. אבל בקולנוע ראיתי את זה 11 פעמים ובבית לדעתי לפחות עוד 10.כמה פעמים כבר ראית את זה?
כן, האמת שטעיתי, היא טוענת שאיזה שיר של אלמוני שליאן החליטה לתרום את הקול שלה אליו נמצא במקום הראשון. נגיד.כן החצופה תמיד מחכה לשני לחודש
כן, כן וכן.איזה יופי לך שהן מדברות אלייך
הספר של אוברי זה ספר ילדים נכון? ושל ריס ספר מתח? מעניין?
היש דילן חשובה ממני?דילן את או שיש דמות דילן?![]()
אני לא מקולקלת, סתם היה מאוחרת ולקח לי יותר מידי לענות.אוי לא דילן מקולקלת![]()
יאא מחכה לתמונה
מענין אם לפחות את זה אתה סופר או שאת סתם זורק מספר שמרגיש אמין ומצפה שנאמין לך.בחודש האחרון
פתחנו 23 שרשורים חדשים
אגדה אורבנית.נעשה קר יותר
ועוד שבועיים יש לי עוד חגהיו איזה שבועיים של חגים
והסתיימה מלחמה
מאלה רק פאלם רויאל. למרות שאני עדין רק בעונה הראשונה.למה יש לנו לצפות בחודש נובמבר:
סדרות חוזרות (Stranger Things, St. Denis Medical, Landman, Palm Royale, Power Book IV: Force, Maxton Hall - The World Between Us)
צריכה לגגל את השאר כי חוץ מפלוריבס שהתחלתי אתמול והסדרה עם נעמי ווטס שאני רוצה לראות (אבל קים קרדשיין קצת עושה לי אנטי), לא שמעתי על האחרות.סדרות חדשות (Ghosts Australia, Heated Rivalry, Pluribus, Bat-Fam, Malice, Death By Lightning, All's Fair, Stumble, Last Samurai Standing, The Beast in Me)
מרגיש שהרוב המשכים לסרטים שלא ראיתי את הקודמים שלהם אז כנראה שאוותר על ביקור לקולנוע.סרטי קולנוע חדשים כמו הטורף: שטח פראי, נירנברג, הנרדף, האשליה 3, מרשעת 2, זוטרופוליס 2, רצח כתובי היטב 3 ועוד
דווקא בשבוע האחרון היה חם יותר משהיה כל הקיץבנוסף לכך נשתמש באביזרים לחימום
יאמי!נאכל ממתקים
מודה על סיהוקס מקום ראשון בביתנודה על כל מיני דברים
מהנוחות של הבית, כן.נחווה איזו סופה חורפית
אמן כן יהי רצון.ואם ירצה אלוהים לא נחזור למלחמה
לא מגיע לה שנציין לה את היומולדת. הצעתי לשלם לה ללכת לראות את ההצגה של אוברי בשבילי כדי שהיא תספר לי איך היא והיא סירבה בטענה שהיא לא כזה אוהבת את אוברי. אז מיותר לציין שליאורה מתה עבורי.חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של ליאורה
ערימת אנשים לא מעניינים.נועה אסטנג'לוב, אבי גרייניק, איימי ריאן, ראסל טובי, זאק צ'רי, דבון בוטסוויק, קארן גיליאן, כריסטינה אפלגייט, מנדי פטנקין, פן באדג'לי, דייויד שווימר, מייגן מולאלי ועוד
הומור שחור. קל.אבל לבנתיים: הומור שחור או שקרים לבנים?
כל הכבוד.שם:
עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3:
או 17 או -59 (כן לקחתי מחשבון
)
יואו איזה סרט כיף. אני קצת חוששת מזה שהולכים לעשות סרט שלישי אבל גם קצת מתרגשת. את הסדרה אני בטוח לא אראה כי אני לא צריכה ריסיות מזוייפות בחיי.סרטי החודש:
לא רק בלונדינית - לפני כמה זמן אחותי הייתה אצלי ורצינו לראות ולא היה בשומקום וכעסנו. ואז החודש היא הייתה אצלי ועדיין היה לה חשק והפעם היה אז סופסוף ראינו. סרט מושלם תמיד.
למה נאלצת לעצור?הייסקול מיוזיקל 2 - ראיתי איזה סרטון באינסטגרם שעשה לי חשק לצפות. מסתבר שלא זכרתי כלום חוץ מהשירים ושהוא הרבה יותר קרינג' משזכרתי. בסוף גם נאצלנו לעצור לפני השיר הכי טוב אז זה היה חוויה מיותרת![]()
נו ולמדת כבר את הריקוד???שיר החודש:
אלבום חדש לטיילור אז מלאאאא
אבל בעיקר The Fate Of Ophelia יאוו איזה שיר ממכר וריקוד עוד יותררר
חח איזה כיף זה לשנוא אנשים ודמויותזוג אהוב/שנוא של החודש:
אהוב - מרי ומת'יו. שנוא - כל האנשים המיותרים האחרים שהם היו איתם בדרך.
התחפושת של גריז הכי מוצלחת כמובן.קראשי החודש:
בעלי האבוד
לכבוד הלוואין הנה הוא בימים יפים של הארי-ווין
![]()
איך היא השאירה פג עם פג??סיפור החודש:
נפגשתי בפארק עם חברה והילד שלה (בן שנה ו7) שהוא חמוד והכל אבל אז היא הלכה לשירותים ל3 דקות והשאירה אותו איתי והוא התחיל לבכות בטירוף ולא ידעתי מה לעשות
![]()
יאא השיר של קורי ואלכס.ציטוטי החודש:
MISTAKE MY KINDNESS FOR WEAKNESS AND FIND YOUR CARD CANCELED
סיבה למסיבה:
כמובן שהדבר הכי טוב שקרה החודש זה שחרור כל החטופים וכלום לא יתעלה על זה
חשוב.בעולם הקסום שלי אז אלבום של טיילור ומלא ראיונות!!![]()
מזל טוביםלמה אתם מצפים בחודש נובמבר:
וויקד!!
וגם: חתונה של בת דודה, יומולדת לאחותי.
זה השיר של טיילור שליאן הכי אוהבת אז אני מאשרת את הבחירהשיר לחורף:
Taylor Swift ft. Bon Iver - evermore - שיר עם וייבים של בקתת עץ מבודדת בשלג עם אח בוער.
מה זה עוגיות צ'אי? זה נשמע דוחה. אבל כל השאר נשמע סבבה ונשמע כמו משהו שאתם צריכים לעשות גם בלי הכרזה רשמית על יום חופש כזה.עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
אובייסלי חג הטיילור ב13.12. כל מי שמזדהה כסוויפטי מקבל חופש (אבל צריך להביא הוכחות אני לא רוצה מתחזים שיקבלו חופש על חשבונינו) יש מסיבת טיילור גדולה והקרנה של הטור. כל הרדיו רק שירים של טיילור כל היום. כולם מחלקים לכולם צמידים. ואוכלים עוגיות צ'אי של טיילור.
מזל טוב. גם לסהר יש יומולדת מחר (טכנית היום שלכם) ולמקרה שאת תוהה מה הקשר של סהר לאחותך- הוא המעצבן שלי והיא המעצבנת שלךמאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם?
לאחותי יש יומולדת בנובמבר.
מה תרמת? גלידה מהמקרר?עוד משהו לתרום לאנושות (כל מה שתגידו ישמש כנגדכם, אז כדאי לשקול מילים היטב)?
תרמתי במשרד.
מדויק.תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?
אני חוזרת הביתה מהעבודה:
![]()
DownUnderJokes on Instagram: "How I return home after work:🤣#funny #memes #jokes #comedy #hilarious #lol #funnyvideos #funnymemes #funnyjokes #australia #aussiehumor #downunder #kangaroos #outback #australianmemes #laughoutloud #humor #funnytweets #r
290K likes, 1,134 comments - downunderjokes on October 19, 2025: "How I return home after work:🤣#funny #memes #jokes #comedy #hilarious #lol #funnyvideos #funnymemes #funnyjokes #australia #aussiehumor #downunder #kangaroos #outback #australianmemes #laughoutloud #humor #funnytweets...www.instagram.com
לא רואה מה הבעיה, נראה די יעילאני לפני שאני אבקש עזרה ממישהו:
![]()
Simge Ciga • Mental Health & Motivation on Instagram: "For my hyper-independent souls 🥲🫶🏻 Maybe you grew up in an environment where people were unreliable, where your emotional needs were ignored, or where trusting the wrong person hurt you deeply.
1M likes, 3,021 comments - sc.counselling on October 20, 2025: "For my hyper-independent souls 🥲🫶🏻 Maybe you grew up in an environment where people were unreliable, where your emotional needs were ignored, or where trusting the wrong person hurt you deeply. So you learned to depend only on...www.instagram.com
לא מוצלח כמו ז'אן ראלפיו ומונה ליזה אבל גם טובתיעוד בלעדי של הפריצה ללובר!
![]()
Zima AI | Daily Entertainment on Instagram: "Madagascar ➡️ Paris #sora2"
163K likes, 621 comments - ai.zima on October 21, 2025: "Madagascar ➡️ Paris #sora2".www.instagram.com
מה חשבת על האישה מתא 10? זה הסרט החדש היחיד שראיתי בחודש שעבר.* סרטי החודש- תמונות יפואיות, גנב על הגג, האישה בתא מספר 10, צ'ק אאוט, הבלדה לשחקן קטן (לא זוכר מספר סרטים כ"כ גדול שראיתי בפרק זמן כזה מזה 20 שנה לפחות!)
לא שמעתי על זה אפילו. איפה זה משודר?* מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה): נוטוק היחידה שעונה להגדרה, אז בחרתי אותה.
על גג המסעדה?סיפור החודש- ראיתי סוכה על מסעדה יפנית (זוכרים שהיה פעם סוכות?)
פעם ממש אהבתי את גוון סטפאני, היום הרבה פחות אבל זה שיר טוב.שיר החורף האהוב –
אני בהחלט בעד החג הזה. וואי איך בא לי קבב עכשיו*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
חג הקבב. חובה לאכול במשך שבוע כל יום יחידה אחת לפחות בין 12 ל-18 ולהגיד את המילה קבב 5 פעמים אחרי שמסיימים לאכול. לא מקורי?
עשוי היטב, אבל קצת עוכר שלווה מדי. לא יודע אם אמליץ, למרות שקיירה נייטלי שחקנית נהדרת.מה חשבת על האישה מתא 10? זה הסרט החדש היחיד שראיתי בחודש שעבר.
ערוץ 12. אפשר גם באפליקציה. מומלץ מאוד. אני מבין כמעט כל מילה בערבית.לא שמעתי על זה אפילו. איפה זה משודר?
כן.על גג המסעדה?![]()
בסדר גם דינוזאור פחות 3 זה עדין דינוזאור.*שם- לונה3
*ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3- חישבתי ועדיין יצא לי![]()
*סדרות החודש-
תוכנית הבוקר עונה 4, למרות שבעיקר ביאסה אותי החודש.
כן כן וכן.*שחקני ושחקניות החודש: ריס ווית'רספון, רייצ'ל אניסטון אבל בעיקר בילי קרודופ.
נשמע מציק. אני לא יודעת כל כמה זמן צריך לעשות טסט לרכב אבל אף פעם לא עשיתי ואני לא חושבת שפה זה כמו בארץ שאת צריכה לעשות דברים*סיפור החודש- הלכתי לעשות טסט לאוטו (פעם שניה בחיים שאני עושה את זה לבד, אמנם אבא שלי הציע לבוא איתי אבל החלטתי שצריכה להתמודד גם אם יהיו בעיות).
דבר ראשון - היה מאוד כיף שקבעתי תור מראש באינטרנט ובאתי ישר ועקפתי את כל התור ה-א-ר-ו-ך של הרכבים שחיכו שם בטח איזה לפחות חצי שעה כל אחד אם לא יותר - אז אני מאוד ממליצה לכולם לעשות את זה (אלא אם אתם הולכים למכון רישוי שממילא לא עמוס, בטח גם יש כאלה).
דבר שני - זה היה הטסט הראשון לאוטו הזה (כלומר אחרי 3 שנים מאז שנקנה כחדש), ואני חששתי שיפסלו על זה שאין לי גלגל רזרבי, כי הרכב הזה נמכר ככה עם ערכת תיקון פנצ'ר במקום גלגל רזרבי, אבל לפני הטסט וידאתי שוב באיטרנט מה חובה, ובכל מקום כתוב שחובה גלגל רזרבי, ומצד אחד אם ככה הרכב נמכר מהיבואן אז ההגיון שלי אמר שזה חוקי, כי לא מוכרים רכב חדש במצב שהוא לא עובר רישוי, נכון? ומצד שני לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אישור שאפשר לעבור טסט עם ערכת התיקון במקום גלגל רזרבי. אז כבר הכנתי את עצמי נפשית לבעיה, ובסוף? הם לא בדקו את זה אפילו, הם בכלל לא פתחו את הבגאז'! לא וידאו שיש לי גלגל או משולש אזהרה, למרות שאני יודעת שהם אמורים, וחיפפו גם בעוד כמה בדיקות שדילגו עליהןאבל עדיין שמחתי שלא עשו לי בעיות.
ודבר שלישי - ברכב לפני גם היתה נהגת, וכשחיכיתי בעמדת בדיקת המנוע אז שמעתי שיחה קולנית מעצבנת בין הבודק מנוע לבודק בתחנה שלפני, שבה השני מתלונן לראשון כמה שהבחורה הזאת "מטומטמת": כשהוא אמר לה לנסוע קדימה אז היא נתנה גז ואמרה לו "לא נוסע!" כי היא היתה ביונטרל וכשהוא הבין את זה וצעק עליה אז היא "אבל אמרת לי קודם לשים ניוטרל!" ואז אמר לה כנראה "קדימה" או משהו, בלי להגיד לה להוציא מהניוטרל כי מבחינתו זה מובן מאליו, וכמו שאני מבינה את זה היא היתה במוד לחוץ כזה של להקשיב טוב ולבצע את ההוראות במדויק, אז היא חשבה שהיא לא אמורה לשנות מצב עד שאומרים לה במפורש, בקיצור יתכן שזה באמת היה לא הכי חכם מצידה, אבל אני לגמרי יכולתי לדמיין את עצמי עושה טעות דומה בסיטואציה, ולכן עצבן אותי שהוא התייחס אליה כמטומטמת מוחלטת. ומצד שני קצת שמחתי ששמעתי את השיחה כי ככה נמנע ממני בוודאות לעשות אותו דבר. ואז כשהגעתי לתחנה שלו הוא כבר מראש צעק עלי את ההוראות בנימה של "הנה עוד אישה אז בטח גם היא מטומטמת" אז עשיתי לו פרצוף עוין ואמרתי לו לא לצעוק עלי (ממש הזיז לו).
ציטוט מהבוידעם של מילי.*ציטוטי החודש: לא רשמתי כלום בפתקים.
שתיתי את הבאטר ביר הזה וזה דוחה של החיים. אני מקנסלת את החג שלך.*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
חג הארי פוטר:
כל אחד מתלבש בצבעים של הבית בהוגוורטס שהוא הכי מזדהה איתו.
אוכלים צפרדעי שוקולד ושותים באטר-ביר.
ועושים חידוני טריוויה על הספרים כמובן.
ואסור להגיד את השם המפורש של You know who.
אני לא חושב שיש איזשהו סרט שראיתי אפילו עשר פעמים.אבל בקולנוע ראיתי את זה 11 פעמים ובבית לדעתי לפחות עוד 10.
אז את מספר השרשורים אני עדיין סופר.מענין אם לפחות את זה אתה סופר או שאת סתם זורק מספר שמרגיש אמין ומצפה שנאמין לך.
גם אצלכם? כי באמת נעשה כאן לא ברור אם אי פעם יהיה קר שוב (כלומר בבוקר קר, אבל באמצע היום תמיד חם)אגדה אורבנית.
יש מישהי בעבודה שלי שחיה שנים בארה"ב עד לפני איזה חמש שנים והיא עדיין עושה כל שנה את ארוחת ת'נקסגיבינגועוד שבועיים יש לי עוד חג![]()
אז התחלת את פלוריבוס - מה את חושבת (אבל תכתבי בשרשור)צריכה לגגל את השאר כי חוץ מפלוריבס שהתחלתי אתמול והסדרה עם נעמי ווטס שאני רוצה לראות (אבל קים קרדשיין קצת עושה לי אנטי), לא שמעתי על האחרות.
מאיפה אתה יודע ערבית?ערוץ 12. אפשר גם באפליקציה. מומלץ מאוד. אני מבין כמעט כל מילה בערבית.
או הו. למדתי ביסודי ובתיכון. בצבא הגעתי לתיאום וקישור והנפקתי היתרים לפלסטינים ברמאללה. אחרי שירו עליי ופספסו את הגולגולת שלי בס"מ (בתחילת האינתיפאדה השנייה) עברתי לקריה (כעבור מאבק עיקש של שנה) ושירתי במפקדה העליונה של תיאום הפעולות בשטחים, בשיא האינתיפאדה השנייה. גם באוניברסיטה למדתי מזרח תיכון, כולל ערבית וטורקית. אפיזודה מצחיקה- סבתא שלי (שהייתה מורה בבית ספר דו לאומי ביפו) אמרה לאבא שלי בגיל 12 "נורא חשוב ללמוד ערבית" ושלחה אותו ללמוד צרפתית. מדובר על שנות החמישים המאוחרות, שיא הידידות איתם. היא מאוד שמחה שראתה שלמדתי ערבית והתעסקתי איתה בצבא (כשהתחלתי ללמוד באוניברסיטה את התחום היא כבר לא הייתה בחיים).מאיפה אתה יודע ערבית?
את משהו מיוחד[!Honey Don't] האמת שאני לא בטוחה. לפעמים כשאני מדליקה את הטלוויזיה ובא לי לראות משהו אבל לא בא לי לראות שום דבר מהפרקים השבועיים שלי, אני שמה את זה במקום. לפעמים אני גם רואה בהמשכים. אבל בקולנוע ראיתי את זה 11 פעמים ובבית לדעתי לפחות עוד 10.
היי למה הוא מראה לך 10? לי הוא מראה רק 5!כן, האמת שטעיתי, היא טוענת שאיזה שיר של אלמוני שליאן החליטה לתרום את הקול שלה אליו נמצא במקום הראשון. נגיד.
![]()
אבל יש לי סיפור קצר במיוחד בשבילך. יש לנו איזה עובדת שעובדת איתנו און-אנד-אוף איזה 8 שנים. היא כאילו באה לאיזה יומיים-שלושה ואז נעלמת לאיזה שנה. לרוב היא מגיעה לפני כריסמס. היא קצת הזויה וכל פעם שהיא באה איכשהו יש לה עוד ילד. אבל היא לייק בגילך. כלומר, פג. אז לא ברור איך יש לה כבר 4 פגים משלה. אניווי, הבחורה הזאת נראית כמו ווייט טראש טיפוסית עם נגיעות של ערסית אשקלונית. היא חיה על וייפ ו-white claw שפעם ראיתי מם שמתאר את המשקה הזה כאילו את שותה רעש סטטי ומישהו צועק מחדר אחר שם של פרי. וזה לייק התיאור הכי מדויק של הדבר הדוחה הזה.
אניווי, אנחנו קוראים לה Ratched כי היא קצת נראית כמו בובת מין מתנפחת, אבל אני אוהבת אותה כי היא הזייה והיא מצחיקה גם כשהיא לא מנסה. היא מן טיפוס הזוי כזה שאם היא לא הייתה קיימת היו צריכים להמציא אותה
אווו היה פה טוויסט מפתיע בסיפור אבל אהבתיואז היא עולה לרכב, עוד לא חגרה חגורת בטיחות והיא כזה "אני יכולה לנגן את המוזיקה שלי? כי מה זה הדבר הזה?!" (הדבר הזה, אגב, הייתה קרן פלס אז קצת נעלבתי אבל) אמרתי לה בסדר, תנגני מה שאת רוצה. הייתי בטוחה שהיא תשים לי איזה היפ הופ/ראפ מזעזע כי היא הכי נראית כאילו זה הטעם שלה, ואז פתאום היא שמה לי איזה שיר של טיילור סוויפט(שניה אני אלך לבדוק איזה)the 1 ואני כזה "טיילור?" בהרמת גבה. וואי היא הכי לא נראית סוויפטית. והיא גם כאילו לא נראתה כאילו שהיא נהנית או שרה ביחד עם השיר אז לא הבנתי מה הקטע ואז איזה חצי דקה לתוך השיר היא כזה i'm not feeling it ואז היא באה לשנות שיר וחשבתי שהיא בטח סתם שמה את זה כי היא כאילו ניסתה לשים משהו שהיא חושבת שאני אוהב, כי היא לא נראתה סוויפטית. אבל אז פתאום היא שמה את New Romantics ואני כזה, טוב, אם את מכירה שירים רנדומלים של טיילור את חייבת להיות סוויפטית. ואז היא כזה "i am what i am" אמרתי לה שזה עדיף על מה שחשבתי שהיא תשים, אז אני מאשרת. וזה גם היה שיר חמוד אז אני בכלל מאשרת. וזהו נגמר הסיפור.
מהמםםםםאני צריכה ללכת לבדיקת ראייה השנתית שלי עכשיו אז אמשיך להגיב אחר כך, אבל לפני זה אני צריכה לשלוח תמונה של העץ שלי
![]()
*הוא יפה יותר במציאות כי הוא מנצנץ
לא מגיע לה שנציין לה את היומולדת. הצעתי לשלם לה ללכת לראות את ההצגה של אוברי בשבילי כדי שהיא תספר לי איך היא והיא סירבה בטענה שהיא לא כזה אוהבת את אוברי. אז מיותר לציין שליאורה מתה עבורי.
וואי זה סרט מושלם אבל מרגיש לי מזה מיותר סרט שלישי.יואו איזה סרט כיף. אני קצת חוששת מזה שהולכים לעשות סרט שלישי אבל גם קצת מתרגשת. את הסדרה אני בטוח לא אראה כי אני לא צריכה ריסיות מזוייפות בחיי.
כי הכנו אוכל ואז ההורים שלי הגיעו ולא כיף לראות סרטים טיפשיים בנוכחותם.למה נאלצת לעצור?
חחח כןןןןן זה ממכר!! אני לא כולה לשמוע את השיר בלי לעשות אותו. זה קצת מסוכן בנהיגהנו ולמדת כבר את הריקוד???
יאיי+זה שיר חמוד.
לאאאא הם הפריעו לי בדרך לשיפ!חח איזה כיף זה לשנוא אנשים ודמויות![]()
כןהתחפושת של גריז הכי מוצלחת כמובן.
נכון????איך היא השאירה פג עם פג??
יאא השיר של קורי ואלכס.
יאיייזה השיר של טיילור שליאן הכי אוהבת אז אני מאשרת את הבחירה![]()
וואי זה ממש טעים!מה זה עוגיות צ'אי? זה נשמע דוחה. אבל כל השאר נשמע סבבה ונשמע כמו משהו שאתם צריכים לעשות גם בלי הכרזה רשמית על יום חופש כזה.
מזל טוב. גם לסהר יש יומולדת מחר (טכנית היום שלכם) ולמקרה שאת תוהה מה הקשר של סהר לאחותך- הוא המעצבן שלי והיא המעצבנת שלך![]()
פחחחמה תרמת? גלידה מהמקרר?
לא מוצלח כמו ז'אן ראלפיו ומונה ליזה אבל גם טוב![]()
הולי שיט מפחיד מה שעברת.או הו. למדתי ביסודי ובתיכון. בצבא הגעתי לתיאום וקישור והנפקתי היתרים לפלסטינים ברמאללה. אחרי שירו עליי ופספסו את הגולגולת שלי בס"מ (בתחילת האינתיפאדה השנייה) עברתי לקריה (כעבור מאבק עיקש של שנה) ושירתי במפקדה העליונה של תיאום הפעולות בשטחים, בשיא האינתיפאדה השנייה. גם באוניברסיטה למדתי מזרח תיכון, כולל ערבית וטורקית.
בהתחלה חשבתי שאתה אומר ששנות ה50 היה שיא הידידות עם הערבים וזה נראה לי מוזר. ואז הבנתי שהתכוונת לצרפתים.אפיזודה מצחיקה- סבתא שלי (שהייתה מורה בבית ספר דו לאומי ביפו) אמרה לאבא שלי בגיל 12 "נורא חשוב ללמוד ערבית" ושלחה אותו ללמוד צרפתית. מדובר על שנות החמישים המאוחרות, שיא הידידות איתם.
מה שלא הורג מחשל, אבל הייתי בשמחה רבה מוותר על זה. תודה.הולי שיט מפחיד מה שעברת.
חבל, אבל לא לכולם יש כשרון בשפות. חבר טוב שלי הוא אדם משכיל וחכם- ולא מסוגל להוציא מילה באנגלית. הוא עובד ב- VIP של נתב"ג.ויפה מאוד באמת לגבי לימוד השפה. חלק מהאחיינים שלי למדו ערבית בחטיבת ביניים, אבל הם לא באמת יצאו מזה עם יכולת לדבר ערבית. אחיינית שלי אפילו עשתה אחר כך שנת שירות שבה היא עבדה בבית ספר ערבי ביפו ומה שהיא למדה כמעט בכלל לא עזר לה.
בהחלט, זה מחדל שלא עושים את זה. מה גם שמילים רבות שאנחנו אומרים ביומיום לקוחות מערבית, או משומשות גם בערבית. סבתא שלי (אותה אחת), אמרתי לה שבי"ס זה מדרסה והיא ישר הבינה שזה כמו "מדרשה".אני ממש חושב שהמדינה צריכה להשקיע יותר בלדאוג שיהודים בארץ ידעו ערבית. וגם בכיוון ההפוך, אם כי נראה לי שזה פחות נפוץ, אבל יצא לי לפגוש ערבים ישראלים שבקושי יכולים לתקשר בעברית.
זה עוזר שהוא קצר. וזה גם בתקופה שלא בא לי לראות הרבה דברים אחרים אז ככה יצא.אני לא חושב שיש איזשהו סרט שראיתי אפילו עשר פעמים.
אוקיי אז סתם זלזלתי בך.אז את מספר השרשורים אני עדיין סופר.
כן המזג אוויר פה ממש משונה. היה איזה יום אחד ממש אפרורי, חשבתי איזה יופי הנה התחיל הסתיו. אמרתי לשותפה שלי בואי ניסע לראות צבעים של סתיו, נסענו לאיזה מקום שיש בו הרבה עצים יפים שמחליפים צבעים (כי כל העצים סביבנו תמיד ירוקים) כל הדרך השמים היו אפורים והיה נראה כאילו הולך לרדת מבול. איך שהגענו לשם פתאום שום ענן ו-36 מעלותגם אצלכם? כי באמת נעשה כאן לא ברור אם אי פעם יהיה קר שוב (כלומר בבוקר קר, אבל באמצע היום תמיד חם)
לא כזה אכפת לי מהארוחה (למרות שהודו ופירה זה אחלה), זה בעיקר יום חג שמקובל בו ללבוש ג'רזי ולראות פוטבול כל היום בלי שינזפו בך.יש מישהי בעבודה שלי שחיה שנים בארה"ב עד לפני איזה חמש שנים והיא עדיין עושה כל שנה את ארוחת ת'נקסגיבינג
ראיתי רק את הפרק הראשון ואין לי ממש מה להגיב.אז התחלת את פלוריבוס - מה את חושבת (אבל תכתבי בשרשור)
תודהאת משהו מיוחד![]()
האמת שהוא מראה 20, רק כששומרים תמונה זה מראה 10.היי למה הוא מראה לך 10? לי הוא מראה רק 5!
חח כן. היא המונה ליזה בפארקס שלי.
דמות אורח שמגיחה פעם בעונה בסיטקום שהוא החיים שלך.
חשבתי שתאהביאווו היה פה טוויסט מפתיע בסיפור אבל אהבתי![]()
תודה!מהמםםםם![]()
נכון?! היא גם צריכה להחזיר את כרטיס השירנית שלה. היא מקולקלת![]()
אין ליאורה מקונסלת![]()
כן, די מיותר. נכון שאפשר לעשות 20 שנה אחרי. אבל זה לא אותו הדבר.וואי זה סרט מושלם אבל מרגיש לי מזה מיותר סרט שלישי.
חח למה, ההורים לא זורמים על סרטים דבילים?כי הכנו אוכל ואז ההורים שלי הגיעו ולא כיף לראות סרטים טיפשיים בנוכחותם.
חח די אני רוצה לראותחחח כןןןןן זה ממכר!! אני לא כולה לשמוע את השיר בלי לעשות אותו. זה קצת מסוכן בנהיגה![]()
אה אז פויה.לאאאא הם הפריעו לי בדרך לשיפ!
טוב אני לא אוהבת צ'אי באופן כללי אז לא נשמע לי משהו. אבל אם אהבת זה מה שחשוב.וואי זה ממש טעים!
חברה הכינה לי פעם.
בסדר גם סהר לא מעצבן אותי. הכוונה הייתה שהם מעצבנים אנשים אחרים.
אחותי לא מעצנבת, סהר הוא בעיה שלך![]()
מהה?? מה זה השטויות האלה??!?!פחחח
גם לקחו לנו את המקרר כי חורף אבל אין פה חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אה וואי, כל הכבוד.אבל האמת היא שאני בתהליך תרומת מח עצם.
יואו השיר הזה תקוע לי במוח כבר איזה חודש וכל יום אני מקפצת כמו הטמבל הזה ושרה דונט בי סספישס
וואו, אז זה אומר שיש מישהו ספציפי שאת הולכת אולי להציל את החיים שלו/ה? מדהים ובאמת כל הכבוד!אבל האמת היא שאני בתהליך תרומת מח עצם.
מגיע לך חח על כך שהשתמשת במעלות צלזיוס...איך שהגענו לשם פתאום שום ענן ו-36 מעלות![]()
תראי את הפרק השני!ראיתי רק את הפרק הראשון ואין לי ממש מה להגיב.
אבל זה לא אומר כלום. יש מעט מאוד סדרות שבא לי לכתוב עליהן.
אולי בהמשך יהיה לי מענין יותר ואני אצטרף אליכם.
וואו, באמת כל הכבוד. (כלומר אפילו יותר ממה שמגיע לדילן על זה שהיא משתמשת בצלזיוס)אבל האמת היא שאני בתהליך תרומת מח עצם.
ציטוט מהבוידעם של מילי.
שתיתי את הבאטר ביר הזה וזה דוחה של החיים. אני מקנסלת את החג שלך.
אה גם פהאבל אם להאמין לתחזית, נראה שמיום שישי הולך להיות פה קריר ונעים. אז נראה.
לא יודעת זה מה שהוא מראה ואני לא רואה איך להגדיל את זהלמה שלך מראה 5? הוא כבר מזמן לא מראה רק 5.
חח אם כךחח כן. היא המונה ליזה בפארקס שלי.
אהבתי תודהחשבתי שתאהבי![]()
כן הוא באמת נראה דומה אבל אני מאמינה לךתודה!
אני יודעת שהוא נראה זהה לעץ של שנה שעברה. אבל כשפירקנו את העץ שנה שעברה הוא נשבר אז זרקנו אותו וקניתי חדש. שנה שעברה הוא היה 6 פיט והשנה קניתי 7.5 אז הוא הרבה יותר גדול ומלא. וגם החלפתי את האורות. לא באמת אפשר לראות בתמונה אבל יש לו 1500 מנורות ובמקום אור קבוע הם מנצנצים אז הוא מרגיש הרבה יותר חגיגי.
תכלס. אוברי היא המלכה של השירניות.נכון?! היא גם צריכה להחזיר את כרטיס השירנית שלה. היא מקולקלת![]()
לא עד כדי כך. התכוונו לרקוד ולשיר כמו מטומטמות עם השיר האהוב עלינוחח למה, ההורים לא זורמים על סרטים דבילים?
לצערי אין לי וידאוחח די אני רוצה לראות![]()
בסדר גם סהר לא מעצבן אותי. הכוונה הייתה שהם מעצבנים אנשים אחרים.
זה נכון לגבי סהראחותך מעצבנת אותי וסהר מעצבן כל מי שהוא לא אני![]()
נכון???מהה?? מה זה השטויות האלה??!?!
יואו השיר הזה תקוע לי במוח כבר איזה חודש וכל יום אני מקפצת כמו הטמבל הזה ושרה דונט בי סספישסגם השותפה שלי התחילה לזמזם את זה לעצמה בגללי אפילו שהיא אף פעם לא ראתה פארקס
![]()
אה וואי, כל הכבוד.
וואו, אז זה אומר שיש מישהו ספציפי שאת הולכת אולי להציל את החיים שלו/ה? מדהים ובאמת כל הכבוד!![]()
תודהוואו, באמת כל הכבוד. (כלומר אפילו יותר ממה שמגיע לדילן על זה שהיא משתמשת בצלזיוס)
איך הגעת לזה?
מגניב. אני חושב שאני פעם נתתי דם כדי שיכניסו אותי למאגר בשביל דברים כאלו, אבל אולי שווה לוודאתודה
כשהתגייסתי כחלק משרשרת החיול לקחו ממני דגימה למאגר.
לפני איזה חודש התקשרו שיש התאמה טובה למישהו חולה.
כרגע רק לקחו ממני דם כדי לבדוק יותר לעומק וזה יכול לקחת איזה 3 חודשים אז נראה מה הלאה.
(לונה כשלקחו ממני דם חשבתי עלייך חחחחחח כי אני פשוט ישבתי ובהיתי בו דוקר אותי ואז בדם יוצא למבחנה).
וואו כשאמרו לנו בשרשרת החיול שהולכים לקחת דם מכל מי שהמספר האישי שלה נגמר ב-7 (או משהו כזה, לא בדיוק זוכרת) זה הכניס אותי לחרדה שאני לא יכולה לתאר! אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה יוצא לי, אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, אני כבר דמיינתי את עצמי נכנסת לכלא צבאי על היום הראשוןתודה
כשהתגייסתי כחלק משרשרת החיול לקחו ממני דגימה למאגר.
עכשיו אני כבר מסוגלת לעשות את זה, אבל עדיין רק בעיניים עצומות ובשכיבה. המטרה שלי היא מתישהו להצליח לעשות את זה בישיבה כמו בנאדם שפוי.לפני איזה חודש התקשרו שיש התאמה טובה למישהו חולה.
כרגע רק לקחו ממני דם כדי לבדוק יותר לעומק וזה יכול לקחת איזה 3 חודשים אז נראה מה הלאה.
(לונה כשלקחו ממני דם חשבתי עלייך חחחחחח כי אני פשוט ישבתי ובהיתי בו דוקר אותי ואז בדם יוצא למבחנה).
חחחחח אוי וויוואו כשאמרו לנו בשרשרת החיול שהולכים לקחת דם מכל מי שהמספר האישי שלה נגמר ב-7 (או משהו כזה, לא בדיוק זוכרת) זה הכניס אותי לחרדה שאני לא יכולה לתאר! אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה יוצא לי, אני לא הייתי מסוגלת לעשות את זה, אני כבר דמיינתי את עצמי נכנסת לכלא צבאי על היום הראשון![]()
כל הכבוד!עכשיו אני כבר מסוגלת לעשות את זה, אבל עדיין רק בעיניים עצומות ובשכיבה. המטרה שלי היא מתישהו להצליח לעשות את זה בישיבה כמו בנאדם שפוי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.