Tome-wan/Lawn Signs/Love Island נובמבר 2025 – שרשור חודשי 🧙‍♀️🧤🌻🦪🗽

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש האחרון
פתחנו 23 שרשורים חדשים
נעשה קר יותר
היו איזה שבועיים של חגים
והסתיימה מלחמה

למה יש לנו לצפות בחודש נובמבר:

סדרות חוזרות (Stranger Things, St. Denis Medical, Landman, Palm Royale, Power Book IV: Force, Maxton Hall - The World Between Us)

סדרות חדשות (Ghosts Australia, Heated Rivalry, Pluribus, Bat-Fam, Malice, Death By Lightning, All's Fair, Stumble, Last Samurai Standing, The Beast in Me)
סרטי קולנוע חדשים כמו הטורף: שטח פראי, נירנברג, הנרדף, האשליה 3, מרשעת 2, זוטרופוליס 2, רצח כתובי היטב 3 ועוד
בנוסף לכך נשתמש באביזרים לחימום
נאכל ממתקים
נודה על כל מיני דברים
נחווה איזו סופה חורפית

ואם ירצה אלוהים לא נחזור למלחמה

|נרות| חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של ליאורה, נועה אסטנג'לוב, אבי גרייניק, איימי ריאן, ראסל טובי, זאק צ'רי, דבון בוטסוויק, קארן גיליאן, כריסטינה אפלגייט, מנדי פטנקין, פן באדג'לי, דייויד שווימר, מייגן מולאלי ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (על ידי דורי)

אבל לבנתיים: הומור שחור או שקרים לבנים?

didalf

Well-known member
וואו ממש בתחילת היום מרשים

יאסססס😍🩷💚

חווה איזו סופה חורפית
אתה אופטימי מידי

הומור שחור

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Well-known member
טוב, הקדמתי והעליתי:

*שם-
*ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3-
* סרטי החודש-
*סדרות החודש-

* מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה):
*ספר החודש-

*שחקני ושחקניות החודש:

*סיפור החודש-

*ציטוטי החודש:

*שיר לחורף-
*שיר החודש-

*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?

מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם?

*עוד משהו לתרום לאנושות (כל מה שתגידו ישמש כנגדכם, אז כדאי לשקול מילים היטב)?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

דורי 1981

Well-known member
*שם- דורי.
*ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3- 31
* סרטי החודש- תמונות יפואיות, גנב על הגג, האישה בתא מספר 10, צ'ק אאוט, הבלדה לשחקן קטן (לא זוכר מספר סרטים כ"כ גדול שראיתי בפרק זמן כזה מזה 20 שנה לפחות!)
*סדרות החודש- הדיפלומטית 3, רק לא זה 2., נוטוק
* מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה): נוטוק היחידה שעונה להגדרה, אז בחרתי אותה.
*ספר החודש -כולם כאן ברכבת חשודים. ספר אוסטרלי מטורלל אך מעניין מאת בנג'מין סטיבנסון
*שחקני ושחקניות החודש -צ'נינג טאטום, קולין פארל, קיירה נייטלי, קארי ראסל

סיפור החודש- ראיתי סוכה על מסעדה יפנית (זוכרים שהיה פעם סוכות?)

ציטוטי החודש: "עם יד על הלב ואצבע על התחת, לא יכול לראות אש" (תמונות יפואיות); "תהני מהשקט כל עוד אפשר" (האישה בתא מספר 10); "אם אתם לא עובד או צעצוע, אנא גשו לקופה. החנות נסגרת בעוד 10 דקות" (גנב על הגג); "את תרצי להעיף אותו לכל הרוחות ובשניה שזה יקרה, הוא יעשה היסטוריה (הדיפלומטית עונה 3) ; ""לי היו שלושה ילדים, לא זוכר שאחד מהם הלך לאיבוד" (נוטוק); "מהם החיים אם לא מקבץ של הסתברויות?" (הבלדה לשחקן קטן).

שיר החורף האהוב –

*שיר החודש האהוב-

*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
חג הקבב. חובה לאכול במשך שבוע כל יום יחידה אחת לפחות בין 12 ל-18 ולהגיד את המילה קבב 5 פעמים אחרי שמסיימים לאכול. לא מקורי?

מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם? רצח רבין כמובן והעובדה שלפני שלוש שנים הונפקה לי תעודת זהות חדשה (במקום זאת שאבדה) וכך יכולתי להצביע בבחירות.

יש שעון חורף, איפה החורף? זה כמו חנות גלידה שאין בה גלידות, אלא רק פלאפל וחומוס.

Lhuna3

Well-known member
נעשה קר יותר
בקושי.
היו איזה שבועיים של חגים
זה היה נחמד.
והסתיימה מלחמה
עדיין מרגיש הזוי.
סדרות חדשות Pluribus
כמובן שאני הכי מחכה לזה - הסדרה החדשה של וינס גיליגאן ובכיכובה של ריה סיהורן (קים ווקסלר מסמוך על סול).
מנסה כמה שיותר להנמיך לעצמי ציפיות, כי הישג כמו סמוך על סול זה משהו שקשה לשחזר.

אוהבת את האופטימיות.
נאכל ממתקים
נשתדל שלא, אבל כנראה שכן.
נודה על כל מיני דברים
כי אנחנו מנומסים.
נחווה איזו סופה חורפית
לא מהחזקות מדי אני מקווה.
ואם ירצה אלוהים לא נחזור למלחמה
לצערנו הוא אוהב מלחמות.
|נרות| חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של ליאורה, נועה אסטנג'לוב, אבי גרייניק, איימי ריאן, ראסל טובי, זאק צ'רי, דבון בוטסוויק, קארן גיליאן, כריסטינה אפלגייט, מנדי פטנקין, פן באדג'לי, דייויד שווימר, מייגן מולאלי ועוד
אני בספק שיש דמות עם כמות גדולה יותר של גיפים טובים ממנו:

שחקן קומי ענק וגם "משלנו".

שאלון יעלה מאוחר יותר (על ידי דורי)
אממממ מרגישה שפעם אהבתי הומור שחור הרבה יותר מאשר היום.
שקרים לבנים בהחלט נחוצים בחיים הרבה פעמים.

Lhuna3

Well-known member
*שם- לונה3
*ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3- חישבתי ועדיין יצא לי |אליהו|
* סרטי החודש- אין

*סדרות החודש-
רק לא זה עונה 2
תוכנית הבוקר עונה 4, למרות שבעיקר ביאסה אותי החודש.
היה עוד משהו? אפילו המרדף נגמר :-(

* מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה): אין.

*ספר החודש-
The Calculating Stars (מרי רובינט קוואל) - ניסיתי ופרשתי.
The Hundred Thousand Kingdoms (N.K. Jesimin) - ניסיתי ופרשתי.
דרור חייב למות (רז קלמנוביץ') - אהבתי!
See You Yesterday (רייצ'ל לין סולומון) - די אהבתי. לקראת הסוף נהיה לי קצת קיטשי מדי. אבל בסדר.
- נ.ב. האם אתם משתמשים באפליקציה כלשהי למעקב אחרי הספרים שקראתם? אני משתמשת ב-bookmory.

*שחקני ושחקניות החודש: ריס ווית'רספון, רייצ'ל אניסטון אבל בעיקר בילי קרודופ.

*סיפור החודש- הלכתי לעשות טסט לאוטו (פעם שניה בחיים שאני עושה את זה לבד, אמנם אבא שלי הציע לבוא איתי אבל החלטתי שצריכה להתמודד גם אם יהיו בעיות).
דבר ראשון - היה מאוד כיף שקבעתי תור מראש באינטרנט ובאתי ישר ועקפתי את כל התור ה-א-ר-ו-ך של הרכבים שחיכו שם בטח איזה לפחות חצי שעה כל אחד אם לא יותר - אז אני מאוד ממליצה לכולם לעשות את זה (אלא אם אתם הולכים למכון רישוי שממילא לא עמוס, בטח גם יש כאלה).
דבר שני - זה היה הטסט הראשון לאוטו הזה (כלומר אחרי 3 שנים מאז שנקנה כחדש), ואני חששתי שיפסלו על זה שאין לי גלגל רזרבי, כי הרכב הזה נמכר ככה עם ערכת תיקון פנצ'ר במקום גלגל רזרבי, אבל לפני הטסט וידאתי שוב באיטרנט מה חובה, ובכל מקום כתוב שחובה גלגל רזרבי, ומצד אחד אם ככה הרכב נמכר מהיבואן אז ההגיון שלי אמר שזה חוקי, כי לא מוכרים רכב חדש במצב שהוא לא עובר רישוי, נכון? ומצד שני לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אישור שאפשר לעבור טסט עם ערכת התיקון במקום גלגל רזרבי. אז כבר הכנתי את עצמי נפשית לבעיה, ובסוף? הם לא בדקו את זה אפילו, הם בכלל לא פתחו את הבגאז'! לא וידאו שיש לי גלגל או משולש אזהרה, למרות שאני יודעת שהם אמורים, וחיפפו גם בעוד כמה בדיקות שדילגו עליהן :rolleyes: אבל עדיין שמחתי שלא עשו לי בעיות.
ודבר שלישי - ברכב לפני גם היתה נהגת, וכשחיכיתי בעמדת בדיקת המנוע אז שמעתי שיחה קולנית מעצבנת בין הבודק מנוע לבודק בתחנה שלפני, שבה השני מתלונן לראשון כמה שהבחורה הזאת "מטומטמת": כשהוא אמר לה לנסוע קדימה אז היא נתנה גז ואמרה לו "לא נוסע!" כי היא היתה ביונטרל וכשהוא הבין את זה וצעק עליה אז היא "אבל אמרת לי קודם לשים ניוטרל!" ואז אמר לה כנראה "קדימה" או משהו, בלי להגיד לה להוציא מהניוטרל כי מבחינתו זה מובן מאליו, וכמו שאני מבינה את זה היא היתה במוד לחוץ כזה של להקשיב טוב ולבצע את ההוראות במדויק, אז היא חשבה שהיא לא אמורה לשנות מצב עד שאומרים לה במפורש, בקיצור יתכן שזה באמת היה לא הכי חכם מצידה, אבל אני לגמרי יכולתי לדמיין את עצמי עושה טעות דומה בסיטואציה, ולכן עצבן אותי שהוא התייחס אליה כמטומטמת מוחלטת. ומצד שני קצת שמחתי ששמעתי את השיחה כי ככה נמנע ממני בוודאות לעשות אותו דבר. ואז כשהגעתי לתחנה שלו הוא כבר מראש צעק עלי את ההוראות בנימה של "הנה עוד אישה אז בטח גם היא מטומטמת" אז עשיתי לו פרצוף עוין ואמרתי לו לא לצעוק עלי (ממש הזיז לו).

*ציטוטי החודש: לא רשמתי כלום בפתקים.

*שיר לחורף- רעמים וברקים בליל חורף קר...
*שיר החודש-

חג הארי פוטר:
כל אחד מתלבש בצבעים של הבית בהוגוורטס שהוא הכי מזדהה איתו.
אוכלים צפרדעי שוקולד ושותים באטר-ביר.
ועושים חידוני טריוויה על הספרים כמובן.
ואסור להגיד את השם המפורש של You know who.

מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם? 🤷‍♀️ אני זוכרת מעט מאוד באיזה חודשים דברים קרו לי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הומור שחור או שקרים לבנים?
אני בהחלט בעד הומור שחור.
שקרים לבנים הם חלק חיוני מהחיים, אבל אני מנסה להמעיט בהם.
לימדו אותי שבין שחור ולבן יש גם את האזור האפור.
יפה
אתה אופטימי מידי
זה אופטימיות? כי אני מקווה שלא יעשה קר מידי
כמובן שאני הכי מחכה לזה - הסדרה החדשה של וינס גיליגאן ובכיכובה של ריה סיהורן (קים ווקסלר מסמוך על סול).
מנסה כמה שיותר להנמיך לעצמי ציפיות, כי הישג כמו סמוך על סול זה משהו שקשה לשחזר.
די מפחיד שזה יהיה כישלון. זה גם מאוד שונה ומאוד סדרת קונספט.
כי אנחנו מנומסים.
זאת הייתה הרמיזה שלי לחג ההודיה.
אבל אנחנו באמת מאוד מנומסים
אתמול בעבודה מישהי עשתה את תנועה עם שני הידיים שהוא הכי מפורסם עבורה

didalf

Well-known member
|דלעת|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|דלעת|ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3:|קדימה|או 17 או -59 (כן לקחתי מחשבון|פנים|)

|לבירוק| סרטי החודש:|קדימה|לא רק בלונדינית - לפני כמה זמן אחותי הייתה אצלי ורצינו לראות ולא היה בשומקום וכעסנו. ואז החודש היא הייתה אצלי ועדיין היה לה חשק והפעם היה אז סופסוף ראינו. סרט מושלם תמיד.
הייסקול מיוזיקל 2 - ראיתי איזה סרטון באינסטגרם שעשה לי חשק לצפות. מסתבר שלא זכרתי כלום חוץ מהשירים ושהוא הרבה יותר קרינג' משזכרתי. בסוף גם נאצלנו לעצור לפני השיר הכי טוב אז זה היה חוויה מיותרת:-D
|לבירוק|סדרות החודש:|קדימה|אחוזת דאונטון - כיף מאד. אני מרגישה אנגליה לאחרונה.
רק לא זה עונה 2 - נחמד
רק רציחות בבניין עונה 5 - הסתיימה העונה, אני נהניתי.
|לבירוק|מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה):|קדימה||X| אבל גם אם היה למה לא תחת סדרות8-*
|לבירוק|שיר החודש:|קדימה|אלבום חדש לטיילור אז מלאאאא|מאוהב|
אבל בעיקר The Fate Of Ophelia יאוו איזה שיר ממכר וריקוד עוד יותררר
|לבירוק|ספר החודש:|קדימה|Rewind It Back - האחרון בסדרת ווינדי סיטי, חמוד למדי.
ואז עשיתי קריאה חוזרת איטית יותר ל The Right Move - הספר השני בסדרה.
|לבירוק|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|ה-סבתא מאחוזת דאונטון!!!|כתר| ומרי ומת'יו.
|לבירוק|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|אוברייאן ותומאס הנחשים האלה
|לבירוק|זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|אהוב - מרי ומת'יו. שנוא - כל האנשים המיותרים האחרים שהם היו איתם בדרך.
|לבירוק|שחקני ושחקניות החודש:|קדימה|מגי סמית'|כתר|

|לבירוק|קראשי החודש:|קדימה|בעלי האבוד;-( לכבוד הלוואין הנה הוא בימים יפים של הארי-ווין|מאוהב|

|לבירוק|סיפור החודש:|קדימה|נפגשתי בפארק עם חברה והילד שלה (בן שנה ו7) שהוא חמוד והכל אבל אז היא הלכה לשירותים ל3 דקות והשאירה אותו איתי והוא התחיל לבכות בטירוף ולא ידעתי מה לעשות|פנים|
|לבירוק|ציטוטי החודש:|קדימה|MISTAKE MY KINDNESS FOR WEAKNESS AND FIND YOUR CARD CANCELED
|לבירוק|סיבה למסיבה:|קדימה|כמובן שהדבר הכי טוב שקרה החודש זה שחרור כל החטופים וכלום לא יתעלה על זה. בעולם הקסום שלי אז אלבום של טיילור ומלא ראיונות!!|מאוהב|
|לבירוק|למה אתם מצפים בחודש נובמבר:|קדימה|וויקד!!|מאוהב| וגם: חתונה של בת דודה, יומולדת לאחותי.

🧡שיר לחורף:|קדימה|Taylor Swift ft. Bon Iver - evermore - שיר עם וייבים של בקתת עץ מבודדת בשלג עם אח בוער.
🧡עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?|קדימה|אובייסלי חג הטיילור ב13.12. כל מי שמזדהה כסוויפטי מקבל חופש (אבל צריך להביא הוכחות אני לא רוצה מתחזים שיקבלו חופש על חשבונינו) יש מסיבת טיילור גדולה והקרנה של הטור. כל הרדיו רק שירים של טיילור כל היום. כולם מחלקים לכולם צמידים. ואוכלים עוגיות צ'אי של טיילור.
🧡מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם?|קדימה|לאחותי יש יומולדת בנובמבר.
🧡עוד משהו לתרום לאנושות (כל מה שתגידו ישמש כנגדכם, אז כדאי לשקול מילים היטב)?|קדימה|תרמתי במשרד.

🧡תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?|קדימה|
אני חוזרת הביתה מהעבודה:

אני לפני שאני אבקש עזרה ממישהו:

תיעוד בלעדי של הפריצה ללובר!

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
|דלעת|שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|דלעת|ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3:|קדימה|או 17 או -59 (כן לקחתי מחשבון|פנים|)
|פנים|:-D
|לבירוק|סדרות החודש:|קדימה|אחוזת דאונטון - כיף מאד. אני מרגישה אנגליה לאחרונה.
אני באמת מקנאת בך, אני זוכרת איך הייתי מכורה לזה.
אני מאוד ששמחה שהגעת לזה סופסוף ושאת אוהבת כמו שחשבתי שתאהבי, כי יש בעיני רק מעט סדרות שעושות את הסלואו-ברן כל כך טוב. כמובן אני מאוד שמחה גם שאת מעריכה את "סבתא" :-D
|לבירוק|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|ה-סבתא מאחוזת דאונטון!!!|כתר| ומרי ומת'יו.
|לבירוק|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|אוברייאן ותומאס הנחשים האלה
|לבירוק|זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|אהוב - מרי ומת'יו. שנוא - כל האנשים המיותרים האחרים שהם היו איתם בדרך.
|לבירוק|שחקני ושחקניות החודש:|קדימה|מגי סמית'|כתר|
|כן||כן||כן| על הכל כמובן!

|לבירוק|קראשי החודש:|קדימה|בעלי האבוד;-( לכבוד הלוואין הנה הוא בימים יפים של הארוויוין|מאוהב|
לא הבנתי, מה הקשר בינו לבין האירוויזיון?

|לבירוק|סיפור החודש:|קדימה|נפגשתי בפארק עם חברה והילד שלה (בן שנה ו7) שהוא חמוד והכל אבל אז היא הלכה לשירותים ל3 דקות והשאירה אותו איתי והוא התחיל לבכות בטירוף ולא ידעתי מה לעשות|פנים|
אבוי :-D
|לבירוק|ציטוטי החודש:|קדימה|MISTAKE MY KINDNESS FOR WEAKNESS AND FIND YOUR CARD CANCELED
זה מדאונטון?
|לבירוק|סיבה למסיבה:|קדימה|כמובן שהדבר הכי טוב שקרה החודש זה שחרור כל החטופים וכלום לא יתעלה על זה.
ב-ר-ו-רררררררררררררררר
זה דבר שהוא מבחינתי בגדר נס ממש, אני במשך שנתיים לא האמנתי שזה אי פעם יקרה, ותחושת השחרור של האבן מהלב עדיין כמעט בלתי נתפסת לי. בדומה ל-7.10 עצמו (רק הפוך כמובן) זה היה אחד הימים של כאילו "המציאות השתנתה" באופן מהותי (מבחינת איך שזה מרגיש לחיות פה).
|לבירוק|למה אתם מצפים בחודש נובמבר:|קדימה|וויקד!!|מאוהב| וגם: חתונה של בת דודה, יומולדת לאחותי.
תהני מהכל!
🧡עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?|קדימה|אובייסלי חג הטיילור ב13.12. כל מי שמזדהה כסוויפטי מקבל חופש (אבל צריך להביא הוכחות אני לא רוצה מתחזים שיקבלו חופש על חשבונינו) יש מסיבת טיילור גדולה והקרנה של הטור. כל הרדיו רק שירים של טיילור כל היום. כולם מחלקים לכולם צמידים. ואוכלים עוגיות צ'אי של טיילור.
אני אנסה להתחזות עם כל המידע שלמדתי ממך בשביל לקבל יום חופש ;-#
🧡תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?|קדימה|
אני חוזרת הביתה מהעבודה:

אני לפני שאני אבקש עזרה ממישהו:

תיעוד בלעדי של הפריצה ללובר!
:-D:-D (אבל הכי על ה"לבקש עזרה")

didalf

Well-known member
אני באמת מקנאת בך, אני זוכרת איך הייתי מכורה לזה.
נו אז תצפי שוב יש בסטינג ואת לא רואה כלום!
אני מאוד ששמחה שהגעת לזה סופסוף ושאת אוהבת כמו שחשבתי שתאהבי, כי יש בעיני רק מעט סדרות שעושות את הסלואו-ברן כל כך טוב.
כן וואו ככ סלואוווווווווו
כמובן אני מאוד שמחה גם שאת מעריכה את "סבתא" :-D
אני ידעתי שאני אוהב אותה רק מהגיפים שהיית שמה:-D

לא הבנתי, מה הקשר בינו לבין האירוויזיון?
אה לא אירווזיון, HARRY-WEEN כלומר הארי-האלווין. אבל אייתתי את זה עקום אני אתקן.
וואנס אפון א טיימ כשהוא היה זמר וההופעות שלו נפלו על הלוואין הוא וכל הצוות שלו התחפשו.

זה מדאונטון?
לא ולא:-P:

זה דבר שהוא מבחינתי בגדר נס ממש, אני במשך שנתיים לא האמנתי שזה אי פעם יקרה,
ממש, אני גם לצערי לא האמנתי.

ותחושת השחרור של האבן מהלב עדיין כמעט בלתי נתפסת לי.
|כן|
זאת כזאת הקלה לא לראות את מספר הימים הגדל על עזריאלי כל שבוע.

תהני מהכל!
תודה תודה
אני אנסה להתחזות עם כל המידע שלמדתי ממך בשביל לקבל יום חופש ;-#
לא את פסולה|פטיש|

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
תוכנית הבוקר עונה 4, למרות שבעיקר ביאסה אותי החודש.
אוף זה לא יפה כשמחכים נצח לעונה חדשה והיא מאכזבת.

The Calculating Stars (מרי רובינט קוואל) - ניסיתי ופרשתי.
The Hundred Thousand Kingdoms (N.K. Jesimin) - ניסיתי ופרשתי.
באסוש
דרור חייב למות (רז קלמנוביץ') - אהבתי!
לפחות משהו
- נ.ב. האם אתם משתמשים באפליקציה כלשהי למעקב אחרי הספרים שקראתם? אני משתמשת ב-bookmory.
מממ הכל בקינדל אז לא

*סיפור החודש- הלכתי לעשות טסט לאוטו (פעם שניה בחיים שאני עושה את זה לבד, אמנם אבא שלי הציע לבוא איתי אבל החלטתי שצריכה להתמודד גם אם יהיו בעיות).
דבר ראשון - היה מאוד כיף שקבעתי תור מראש באינטרנט ובאתי ישר ועקפתי את כל התור ה-א-ר-ו-ך של הרכבים שחיכו שם בטח איזה לפחות חצי שעה כל אחד אם לא יותר - אז אני מאוד ממליצה לכולם לעשות את זה (אלא אם אתם הולכים למכון רישוי שממילא לא עמוס, בטח גם יש כאלה).
דבר שני - זה היה הטסט הראשון לאוטו הזה (כלומר אחרי 3 שנים מאז שנקנה כחדש), ואני חששתי שיפסלו על זה שאין לי גלגל רזרבי, כי הרכב הזה נמכר ככה עם ערכת תיקון פנצ'ר במקום גלגל רזרבי, אבל לפני הטסט וידאתי שוב באיטרנט מה חובה, ובכל מקום כתוב שחובה גלגל רזרבי, ומצד אחד אם ככה הרכב נמכר מהיבואן אז ההגיון שלי אמר שזה חוקי, כי לא מוכרים רכב חדש במצב שהוא לא עובר רישוי, נכון? ומצד שני לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אישור שאפשר לעבור טסט עם ערכת התיקון במקום גלגל רזרבי. אז כבר הכנתי את עצמי נפשית לבעיה, ובסוף? הם לא בדקו את זה אפילו, הם בכלל לא פתחו את הבגאז'! לא וידאו שיש לי גלגל או משולש אזהרה, למרות שאני יודעת שהם אמורים, וחיפפו גם בעוד כמה בדיקות שדילגו עליהן :rolleyes: אבל עדיין שמחתי שלא עשו לי בעיות.
וואי כל הכבוד שהלכת לבד! אני גם תמיד שולחת את אבא.
ועכשיו אני עדיין ב3 שנים של אוטו חדש. נראה באמת מה יהיה עוד שנתיים.
ודבר שלישי - ברכב לפני גם היתה נהגת, וכשחיכיתי בעמדת בדיקת המנוע אז שמעתי שיחה קולנית מעצבנת בין הבודק מנוע לבודק בתחנה שלפני, שבה השני מתלונן לראשון כמה שהבחורה הזאת "מטומטמת": כשהוא אמר לה לנסוע קדימה אז היא נתנה גז ואמרה לו "לא נוסע!" כי היא היתה ביונטרל וכשהוא הבין את זה וצעק עליה אז היא "אבל אמרת לי קודם לשים ניוטרל!" ואז אמר לה כנראה "קדימה" או משהו, בלי להגיד לה להוציא מהניוטרל כי מבחינתו זה מובן מאליו, וכמו שאני מבינה את זה היא היתה במוד לחוץ כזה של להקשיב טוב ולבצע את ההוראות במדויק, אז היא חשבה שהיא לא אמורה לשנות מצב עד שאומרים לה במפורש, בקיצור יתכן שזה באמת היה לא הכי חכם מצידה, אבל אני לגמרי יכולתי לדמיין את עצמי עושה טעות דומה בסיטואציה, ולכן עצבן אותי שהוא התייחס אליה כמטומטמת מוחלטת. ומצד שני קצת שמחתי ששמעתי את השיחה כי ככה נמנע ממני בוודאות לעשות אותו דבר. ואז כשהגעתי לתחנה שלו הוא כבר מראש צעק עלי את ההוראות בנימה של "הנה עוד אישה אז בטח גם היא מטומטמת" אז עשיתי לו פרצוף עוין ואמרתי לו לא לצעוק עלי (ממש הזיז לו).
איכס חוצפנים

*שיר לחורף- רעמים וברקים בליל חורף קר...
לא נשמעים תמיד אותו הדבר

חג הארי פוטר:
כל אחד מתלבש בצבעים של הבית בהוגוורטס שהוא הכי מזדהה איתו.
אוכלים צפרדעי שוקולד ושותים באטר-ביר.
ועושים חידוני טריוויה על הספרים כמובן.
ואסור להגיד את השם המפורש של You know who.
אני מתכחשת לחג הזה.

גיבורים גדולים:-D
:-D

Lhuna3

Well-known member
נו אז תצפי שוב יש בסטינג ואת לא רואה כלום!
רציתי אבל ניק סרב להצטרף אלי ופחות בא לי לבד |שפם|
אה לא אירווזיון, HARRY-WEEN כלומר הארי-האלווין. אבל אייתתי את זה עקום אני אתקן.
וואנס אפון א טיימ כשהוא היה זמר וההופעות שלו נפלו על הלוואין הוא וכל הצוות שלו התחפשו.
אהה. אבל מה זה התחפשו להאלווין אני חשבתי שהוא מתלבש ככה תמיד בהופעות שלו, לא? :-D
ברור שלא, סתם צחקתי, אני יודעת שזה מהשיר father figure של טיילור!
ועכשיו אני עדיין ב3 שנים של אוטו חדש. נראה באמת מה יהיה עוד שנתיים.
תלכי פעם ראשונה ביחד עם אבא, וככה תראי שזה לא נורא. (גם לאוטו חדש לרוב אין בעיות אז עוברים בקלות).
אני מתכחשת לחג הזה.
המתכחשים יוכרזו כאוכלי מוות.

didalf

Well-known member
רציתי אבל ניק סרב להצטרף אלי ופחות בא לי לבד |שפם|
תירוצים

אהה. אבל מה זה התחפשו להאלווין אני חשבתי שהוא מתלבש ככה תמיד בהופעות שלו, לא? :-D
לא נו את לא רואה שזה תחפושת? בדכ הוא מתלבש מוזר אבל הארי-סטיילס-מוזר, זה ממש תחפושות.
למשל הקוסם מארץ עוץ:
1762036484242.png
או גריז:

(ויחד איתו בתמונות זה הלהקה שלו וכולם עלו ככה מחופשים)
(והוא גם שר שיר הפתעה מתאים. כשהוא התחפש לדורותי הוא שר סאמוור אובר דה ריינבואו וכשהוא התחפש לגריז הוא שר הופלסלי דיבוטד)

ויש את הליצנים שאני לא ממש יודעת מה זה

ובהופעה הזאת הוא שר טוקסיק של בריטני.

ברור שלא, סתם צחקתי, אני יודעת שזה מהשיר father figure של טיילור!
אני שמחה שהלכת וחיפשת ומקווה שגם הקשבת כי הוא נהדר|מאוהב|
אפילו דילן אהבה!

תלכי פעם ראשונה ביחד עם אבא, וככה תראי שזה לא נורא. (גם לאוטו חדש לרוב אין בעיות אז עוברים בקלות).
טוב יש זמן

המתכחשים יוכרזו כאוכלי מוות.
אני אקח בטעם שוקולד תודה.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
💚 שם- דילן
💚ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3- 16

💙סדרות החודש:
Parks and Recreation
The Morning Show
Agatha All Along
Bad Boy
Loot
911 Nashville
Slow Horses
SVU
Red Alert
Poker Face
Untamed
Chance
Nobody Wants This
Lazarus
Palm Royale
Down Cemetery Road

💙מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה):
אממ, מבין הסדרות שציינתי למעלה נראה לי ששלוש נחשבות למיני סדרות. מתוכן נראה לי שאת לאזרוס הכי אהבתי.
💙סרטי החודש:
לא ראיתי כלום בקולנוע כי לא היה לי כוח ללכת. וגם בבית לא היה לי כוח ליותר מידי אז ראיתי רק את Honey Don't! ואת The Woman In Cabin 10.
💙שירי החודש: סירי עוד לא עשתה סיכום חודש אז אבחר בשירים שאהבתי מסדרות-
The Windmills Of Your Mind מתוך לזארוס.

Cinderella's Dead מתוך המורנינג שואו.

ובתאכלס אני לא צריכה את סירי בשביל לדעת שזה היה שיר החודש-
We Gotta Get Out Of This Place
💙שיר לחורף: אפילו שנים-
It Never Rains in Southern California
Have You Ever Seen the Rain (אבל רק הגרסה הזאת|לב|)

💙ספרי החודש:
Luna and the Witch Throw A Halloween Party - נתתי לאוברי להקריא לי.
Gone Before Goodbye - נתתי לריס להקריא לי.

💙דמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של אוברי.

💙דמויות (אהובות) החודש שהן לא אוברי - קורי, ברדלי, סלין, אלכס (תוכנית הבוקר), דיקסי, בליית', קאמי, בלו (911 נאשוויל).
💙דמויות שנואות/מעיקות של החודש: צ'יפ!! וכריס.
💙זוג אהוב של החודש: קורי וברדלי, קורי וסלין, קורי ודילן.
💙שחקני החודש: אוברי.

💙קראשי החודש: אוברי.
12.jpg

💙ציטוט חודשי:
"מלון שנבנה באיזה משהו לספירה" (בת דודה שלי)
"הבאתי לך עוגיה!! אבל אכלתי אותה" (בוסית)
"Like the Mona Lisa said - Let's go eat cake" (אחת העובדות שלנו)
💙סיבה למסיבה: הייתה לי איזו בהלה בריאותית שהתגלתה אחרי שבוע כלא חמורה, אז זו בהחלט סיבה למסיבה.
וגם הסיהוקס בראש הבית🥳
💙סיפור החודש: אין לי כוח.
💙למה אתם מצפים בחודש נובמבר: להרכיב את העץ כריסמס שלי🎄

🏈עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ? רציתי להגיד חג פוטבול/סיהוקס אבל יש כזה, אנחנו פשוט קוראים לו טנקסגיבינג והוא גם לפני חנוכה אז זה מסתדר:-P:
🏈מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם? עברתי לגור בארה"ב לפני 11 שנים (פחות 3 ימים).
🏈עוד משהו לתרום לאנושות (כל מה שתגידו ישמש כנגדכם, אז כדאי לשקול מילים היטב)? לא חושבת שתפוז יתן לי לשלוח את ההודעה אם אני אוסיף עוד דברים😅
בייבי בוי שלי 💙 💚 🏈

didalf

Well-known member
לא ראיתי כלום בקולנוע כי לא היה לי כוח ללכת. וגם בבית לא היה לי כוח ליותר מידי אז ראיתי רק את Honey Don't!
כמה פעמים כבר ראית את זה?

💙שירי החודש: סירי עוד לא עשתה סיכום חודש
כן החצופה תמיד מחכה לשני לחודש

Luna and the Witch Throw A Halloween Party - נתתי לאוברי להקריא לי.
Gone Before Goodbye - נתתי לריס להקריא לי.
איזה יופי לך שהן מדברות אלייך:-D
הספר של אוברי זה ספר ילדים נכון? ושל ריס ספר מתח? מעניין?

💙דמויות (אהובות) החודש שהן לא אוברי
:-D:-D

💙זוג אהוב של החודש: קורי וברדלי, קורי וסלין, קורי ודילן.
דילן את או שיש דמות דילן?:-D
💙שחקני החודש: אוברי.

:-D:-D:-D

💙ציטוט חודשי:
"מלון שנבנה באיזה משהו לספירה" (בת דודה שלי)
"הבאתי לך עוגיה!! אבל אכלתי אותה" (בוסית)
"Like the Mona Lisa said - Let's go eat cake" (אחת העובדות שלנו)
חחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
💙סיבה למסיבה: הייתה לי איזו בהלה בריאותית שהתגלתה אחרי שבוע כלא חמורה, אז זו בהחלט סיבה למסיבה.
מהה אמאלה מה קרה??
וגם הסיהוקס בראש הבית🥳
יאיי🏈
💙סיפור החודש: אין לי כוח.
אוי לא דילן מקולקלת:-0
💙למה אתם מצפים בחודש נובמבר: להרכיב את העץ כריסמס שלי🎄
יאא מחכה לתמונה

🏈מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם? עברתי לגור בארה"ב לפני 11 שנים (פחות 3 ימים).
אמאלה אני מרגישה כאילו אתמול סיפרת לי שעברת לפני 6 שנים איך זה נהיה 11?:-0

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
*שחקני ושחקניות החודש: ריס ווית'רספון, רייצ'ל אניסטון אבל בעיקר בילי קרודופ.
רק עכשיו אני שמה לב לטעות שלי |פנים|

אגב נזכרתי שצפיתי בעוד סדרה החודש: קופה ראשית. ראיתי כמה פרקים מעונה 1 ו-2 כשישבתי אצל ההורים. אני ממש מרגישה שאני מפספסת משהו, כי זה לא כזה משהו בעיני ואני יודעת שהיא מאוד נחשבת. האם היא משתפרת מאוד בהמשך? נהיית מתוחכמת יותר? :rolleyes:

למעלה