*שם- לונה3
*ההפרש בין הגיל האמיתי למנטלי מינוס 3- חישבתי ועדיין יצא לי

* סרטי החודש- אין
*סדרות החודש-
רק לא זה עונה 2
תוכנית הבוקר עונה 4, למרות ש
בעיקר ביאסה אותי החודש.
היה עוד משהו? אפילו המרדף נגמר
* מיני סדרת החודש (קרן אור נתנה לי את השאלה במתנה וללא תמורה): אין.
*ספר החודש-
The Calculating Stars (מרי רובינט קוואל) - ניסיתי ופרשתי.
The Hundred Thousand Kingdoms (N.K. Jesimin) - ניסיתי ופרשתי.
דרור חייב למות (רז קלמנוביץ') - אהבתי!
See You Yesterday (רייצ'ל לין סולומון) - די אהבתי. לקראת הסוף
נהיה לי קצת קיטשי מדי. אבל בסדר.
- נ.ב. האם אתם משתמשים באפליקציה כלשהי למעקב אחרי הספרים שקראתם? אני משתמשת ב-bookmory.
*שחקני ושחקניות החודש: ריס ווית'רספון, רייצ'ל אניסטון אבל בעיקר בילי קרודופ.
*סיפור החודש- הלכתי לעשות טסט לאוטו (פעם שניה בחיים שאני עושה את זה לבד, אמנם אבא שלי הציע לבוא איתי אבל החלטתי שצריכה להתמודד גם אם יהיו בעיות).
דבר ראשון - היה מאוד כיף שקבעתי תור מראש באינטרנט ובאתי ישר ועקפתי את כל התור ה-א-ר-ו-ך של הרכבים שחיכו שם בטח איזה לפחות חצי שעה כל אחד אם לא יותר - אז אני מאוד ממליצה לכולם לעשות את זה (אלא אם אתם הולכים למכון רישוי שממילא לא עמוס, בטח גם יש כאלה).
דבר שני - זה היה הטסט הראשון לאוטו הזה (כלומר אחרי 3 שנים מאז שנקנה כחדש), ואני חששתי שיפסלו על זה שאין לי גלגל רזרבי, כי הרכב הזה נמכר ככה עם ערכת תיקון פנצ'ר במקום גלגל רזרבי, אבל לפני הטסט וידאתי שוב באיטרנט מה חובה, ובכל מקום כתוב שחובה גלגל רזרבי, ומצד אחד אם ככה הרכב נמכר מהיבואן אז ההגיון שלי אמר שזה חוקי, כי לא מוכרים רכב חדש במצב שהוא לא עובר רישוי, נכון? ומצד שני לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אישור שאפשר לעבור טסט עם ערכת התיקון במקום גלגל רזרבי. אז כבר הכנתי את עצמי נפשית לבעיה, ובסוף? הם לא בדקו את זה אפילו, הם בכלל לא פתחו את הבגאז'! לא וידאו שיש לי גלגל או משולש אזהרה, למרות שאני יודעת שהם אמורים, וחיפפו גם בעוד כמה בדיקות שדילגו עליהן

אבל עדיין שמחתי שלא עשו לי בעיות.
ודבר שלישי - ברכב לפני גם היתה נהגת, וכשחיכיתי בעמדת בדיקת המנוע אז שמעתי שיחה קולנית מעצבנת בין הבודק מנוע לבודק בתחנה שלפני, שבה השני מתלונן לראשון כמה שהבחורה הזאת "מטומטמת": כשהוא אמר לה לנסוע קדימה אז היא נתנה גז ואמרה לו "לא נוסע!" כי היא היתה ביונטרל וכשהוא הבין את זה וצעק עליה אז היא "אבל אמרת לי קודם לשים ניוטרל!" ואז אמר לה כנראה "קדימה" או משהו, בלי להגיד לה להוציא מהניוטרל כי מבחינתו זה מובן מאליו, וכמו שאני מבינה את זה היא היתה במוד לחוץ כזה של להקשיב טוב ולבצע את ההוראות במדויק, אז היא חשבה שהיא לא אמורה לשנות מצב עד שאומרים לה במפורש, בקיצור יתכן שזה באמת היה לא הכי חכם מצידה, אבל אני לגמרי יכולתי לדמיין את עצמי עושה טעות דומה בסיטואציה, ולכן עצבן אותי שהוא התייחס אליה כמטומטמת מוחלטת. ומצד שני קצת שמחתי ששמעתי את השיחה כי ככה נמנע ממני בוודאות לעשות אותו דבר. ואז כשהגעתי לתחנה שלו הוא כבר מראש צעק עלי את ההוראות בנימה של "הנה עוד אישה אז בטח גם היא מטומטמת" אז עשיתי לו פרצוף עוין ואמרתי לו לא לצעוק עלי (ממש הזיז לו).
*ציטוטי החודש: לא רשמתי כלום בפתקים.
*שיר לחורף- רעמים וברקים בליל חורף קר...
*שיר החודש-
*עד חנוכה אין חגים כלשהם (ושום חג גדול עד פסח). אם היו מאפשרים לכם להמציא חג (לאו דווקא קשור למסורת), איך הוא היה נראה ?
חג הארי פוטר:
כל אחד מתלבש בצבעים של הבית בהוגוורטס שהוא הכי מזדהה איתו.
אוכלים צפרדעי שוקולד ושותים באטר-ביר.
ועושים חידוני טריוויה על הספרים כמובן.
ואסור להגיד את השם המפורש של You know who.
מאורע אישי שחרות לכם מחודש נובמבר כלשהו בחייכם?

אני זוכרת מעט מאוד באיזה חודשים דברים קרו לי.
*עוד משהו לתרום לאנושות (כל מה שתגידו ישמש כנגדכם, אז כדאי לשקול מילים היטב)?