The Twilight Zone דצמבר 2024 – סיכום חודש 🤯🥨🛵🐢🏋️‍♂️🎨⛈️

LeAnnDyIan

Well-known member
מי זאת קציצי?
My God daughter (וגם הבת של הבוסים)
לי בהחלט כיף. לחשבון הבנק שלי שלא שמע על להזמין כרטיסים במחלקת תיירים, קצת פחות.
דקסטר ונקמה |כן|
לא ידעתי שראית נקמה🤔
את בכלל לא יודעת פחד מהו.
בטח שיודעת. פחד זה לתת לבת דודה שלך לקחת אותך לרכבות הרים רעועות למרות שאת יודעת better!

Lhuna3

Well-known member
לא ידעתי שראית נקמה🤔
ראיתי את העונה הראשונה, אבל בעונה 2 זה התדרדר ופרשתי. לכן לפי החוק שלך אני מבטלת את ה|כן| ששמתי גם לה וברור שגם לדקסטר, ששתי העונות האחרונות שלה היו זוועה.

LeAnnDyIan

Well-known member
כיוון שניק כתב את זה, מדובר על כל הסדרות.
:-D:-D
אני מנדבת את אמא של עדימון
טוב בסדר לא ידעתי שפה זה הפורום של המשכילים, אני לא ידעתי את זה לפני שקראתי את זה באינטרנט מתישהו לפני כך וכך שנים, אז חשבתי שזה מפתיע.
בסדר אני מניחה שכולנו קראנו את זה לפני כך וכך שנים. זה לא איזה מידע שנולדנו איתו😂
כן הוא כיכב החודש בעונה 2 של דוקטור הו שאני צופה בה שוב ואז גם הופיע לי בחלום.
יאא מה היה בחלום?
אני לא יודעת על מה רשמת את זה אבל אני מסכימה.
אז תפסיקי לעשות את זה! |שפם|
מה אני אמורה להפסיק? זה קשה להגיב מהטלפון כשיש לך אלצהיימר😂
אני מצטערת בשבילך 🤷‍♀️
עונה 1 של זה היא מיצירות המופת הכי גדולות של הטלויזיה.
אה דיברת על הסדרה הזאת.
טוב אין לך מה להצטער בשבילי. זה ממש לא ענין אותי ואני שמחה שהייתי בוגרת מספיק כדי להפסיק את הצפיה בזה ולא התעללתי בעצמי כמו עם סדרות אחרות🙄

LeAnnDyIan

Well-known member
ראיתי את העונה הראשונה, אבל בעונה 2 זה התדרדר ופרשתי. לכן לפי החוק שלך אני מבטלת את ה|כן| ששמתי גם לה וברור שגם לדקסטר, ששתי העונות האחרונות שלה היו זוועה.
חח לדקסטר אני מוכנה לבטל את ה|כן| כי אהבתי רק את עונות 1, 4 ו-5.

אבל את נקמה אהבתי לאורך כל העונות שלה.

LeAnnDyIan

Well-known member
אם זה מרגיע אותך אני ראיתי רק את העונה הראשונה של הלוטוס הלבן, אז את לא צריכה לקחת את זה אישית בשביל אוברי (אבל כן אני מאמינה שגם העונות הבאות היו אוברייטד בלי לראות אותן).
זה לא מרגיע אותי. את סתם חצופה|שפם| חצופה ואוברייטד😤

סתם בכלל לא אכפת לי מהסדרה הזאת. ראיתי רק בשביל אוברי😂

LeAnnDyIan

Well-known member
לחלוטין צריך להיות חלק מהמאמץ להביא המשך
|כן|
למרות שאני חושבת שאנחנו רוצים בעצם דברים שונים.
דיברנו על הסדרה Arrested Development
אה אוקיי. זה אף פעם לא היה על הרדאר סדרות שלי.
איך את לא יודעת כשדיברתי על זה איתך.
זה מה שקורה כשמזדקנים. ולונה כפרעליה כבר זקנה המון שנים.
[לראות שוב את עונה 1 של Legion]
זמן וזה שאין סוף ממנו.
או אולי יותר נכון לומר שזה כמות הדברים שאני רוצה לעשות לעומת כמות הזמן שקיימת.
חשבתי שכבר פיצחת את השיטה של איך להשיג יותר שעות ביממה כדי לצפות בכל הסדרות שלך. אני קצת מאוכזבת ממך עכשיו.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כי מאז כתבת על עוד איזה 30 סדרות "בא לי לעשות בזה צפיה חוזרת".
אוקי זה נכון.
אבל באחרים לא ממש התכוונתי בפועל לעשות
וגם באחרים לא דיברתי על צפייה משותפת
אני רוצה שיחוקקו חוק שכשמישהו אומר על סדרה שהעונה/ות הראשונות שלה היו מעולות אז אסור להגיב ב"אבל העונות האחרונות היו גרועות".
כאילו... אם הייתי חושבת שכל הסדרה היתה מעולה, אז לא הייתי כותבת ש"עונה 1" היתה מעולה. אז כאילו זה סתם להתחיל מחלוקת על דבר שדי ברור שאין עליו ויכוח. זה צריך להיות אפשרי להתפעל ולהביע הערכה בקול רם (או באינטרנט) מסדרה שבחלקה היתה מעולה, גם אם חלקה האחר לא היה.
חוק מרגיש לי מוגזם.
ומרגיש כאילו הרגשת שאני מתנגד למה שכתבת בעוד הכוונה שלי לא הייתה להתנגד למה שאמרת אלא לחזק את זה לגבי כמה שאהבתי את תחילת הסדרה. ואם אני כבר מדבר עליה אז אני גם אציין שחבל לי שהיא לא המשיכה טובה באותה מידה ולכן לא סיימתי אותה..
חוץ מזה יש סדרות שאני חושב שאני אציין שהעונה הראשונה שלהם מדהימה בלי להתייחס להמשך גם אם הוא טוב.
למרות שאני חושבת שאנחנו רוצים בעצם דברים שונים.
אני מניח שאת רוצה יותר אוברי.
אני אשמח גם לעוד אוברי, אבל זה לא הדבר העיקרי שאני רוצה ואני בסדר גם להמשך בלעדיה. אם כי אני מאוד מקווה שנראה אותה בהמשך במגוון דברים של הMCU.
אה אוקיי. זה אף פעם לא היה על הרדאר סדרות שלי.
יום אחד תראי משהו עם ג'ייסון בייטמן שיגרום לך להתאהב בו ואז תחזרי לכל הסדרות הישנות שלו (או שלא)
חשבתי שכבר פיצחת את השיטה של איך להשיג יותר שעות ביממה כדי לצפות בכל הסדרות שלך. אני קצת מאוכזבת ממך עכשיו.
עדיין לא.
אם כבר אני די בטוח שעם הזמן האורך של היממה מתקצר ויש קנוניה שלמה להסתיר את זה (אם יורידו מכל שניה אלפית אז יהיה קשה לשים לב)

LeAnnDyIan

Well-known member
אני מניח שאת רוצה יותר אוברי.
אני אשמח גם לעוד אוברי, אבל זה לא הדבר העיקרי שאני רוצה ואני בסדר גם להמשך בלעדיה. אם כי אני מאוד מקווה שנראה אותה בהמשך במגוון דברים של הMCU.
ממ לא בדיוק. ז״א, כמובן שאני רוצה עוד אוברי. אבל אני התייחסתי יותר לזה שרשמת איפשהו בדיונים על הסדרה שאתה רוצה עונת המשך של אגת׳ה ובילי מחפשים את טומי וזה לא כזה מענין אותי.
ראיתי איפשהו באינטרנט דיבורים על זה שהולך להיות איזה פרויקט מארוול עם וונדה וריו (נראה לי במסגרת של סרט ולא סדרה) ולא יודעת אם יש בסיס לשמועות האלה אבל אני לגמרי בעד זה. למרות שאני כמובן הרבה יותר מעדיפה את אגת׳ה וריו אבל אני אתפשר על עוד סרט עם אוברי וליזי כי הכימיה שלהן ביחד מעולה❤️

LeAnnDylan

Well-known member
יום אחד תראי משהו עם ג'ייסון בייטמן שיגרום לך להתאהב בו ואז תחזרי לכל הסדרות הישנות שלו (או שלא)
דווקא ראיתי אותו בלא מעט דברים. אני בטח צריכה לגגל את כל הפילמוגרפיה שלו כדי להגיד בדיוק במה, אבל מאלה שקופצים לי לראש בשלוף ראיתי את אוזרק, דה אאוטסיידר ואת דה לונגסט וויק (אותו ראיתי דווקא לא מזמן במסגרת השלמת סרטי הבייבי בוי שלי). אין לי משהו נגדו אבל הוא גם לא יפה מספיק כדי שאראה משהו רק בשבילו. ואני יודעת שזה לא מה שהתכוונת ושזה קצת נראה כמו משהו שאני עושה לעיתים דחופות, אבל היחידים שטרחתי ללכת אחורה ולצפות בכל הדברים שהם היו בהם היו דרו, ריס ווית'רספון, בילי קרודאפ ועכשיו אוברי פלאזה. (באיזשהו שלב ניסיתי לעשות את זה גם עם אנה טורב, אבל מכיוון שרוב הדברים שהיא הייתה בהם הם אוסטרלים זה די קשה למצוא אותם אז על רובם ויתרתי:-( )
עדיין לא.
אם כבר אני די בטוח שעם הזמן האורך של היממה מתקצר ויש קנוניה שלמה להסתיר את זה (אם יורידו מכל שניה אלפית אז יהיה קשה לשים לב)
אתה אולי צוחק אבל זה בהחלט מרגיש ככה.

Lhuna3

Well-known member
ההיפך הוא הנכון:
Earth's rotation is slowing slightly with time; thus, a day was shorter in the past. This is due to the tidal effects the Moon has on Earth's rotation. Atomic clocks show that the modern day is longer by about 1.7 milliseconds than a century ago, slowly increasing the rate at which UTC is adjusted by leap seconds.

אבל השאלה האמיתית היא למה אתה חושב שאורך היממה רלוונטי לזמן שעומד לרשותך.
גם אם נגיד שהיממות באמת היו מתקצרות - אז זה היה אומר שמצד שני יהיו לך יותר יממות לחיות בהן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דווקא ראיתי אותו בלא מעט דברים. אני בטח צריכה לגגל את כל הפילמוגרפיה שלו כדי להגיד בדיוק במה, אבל מאלה שקופצים לי לראש בשלוף ראיתי את אוזרק, דה אאוטסיידר ואת דה לונגסט וויק (אותו ראיתי דווקא לא מזמן במסגרת השלמת סרטי הבייבי בוי שלי). אין לי משהו נגדו אבל הוא גם לא יפה מספיק כדי שאראה משהו רק בשבילו. ואני יודעת שזה לא מה שהתכוונת ושזה קצת נראה כמו משהו שאני עושה לעיתים דחופות, אבל היחידים שטרחתי ללכת אחורה ולצפות בכל הדברים שהם היו בהם היו דרו, ריס ווית'רספון, בילי קרודאפ ועכשיו אוברי פלאזה. (באיזשהו שלב ניסיתי לעשות את זה גם עם אנה טורב, אבל מכיוון שרוב הדברים שהיא הייתה בהם הם אוסטרלים זה די קשה למצוא אותם אז על רובם ויתרתי:-( )
אז אולי אם תגלי את פורשיה דה רוסי. אם כי נראה לי שהיא פרשה ממשחק.
אתה אולי צוחק אבל זה בהחלט מרגיש ככה.
זה ממש מרגיש ככה
ההיפך הוא הנכון:
Earth's rotation is slowing slightly with time; thus, a day was shorter in the past. This is due to the tidal effects the Moon has on Earth's rotation. Atomic clocks show that the modern day is longer by about 1.7 milliseconds than a century ago, slowly increasing the rate at which UTC is adjusted by leap seconds.\
מעניין
(ולחלוטין מסוג הדברים שממשלת הצללים מפרסמת כדי לנסות לעבוד עלינו)
אבל השאלה האמיתית היא למה אתה חושב שאורך היממה רלוונטי לזמן שעומד לרשותך.
גם אם נגיד שהיממות באמת היו מתקצרות - אז זה היה אומר שמצד שני יהיו לך יותר יממות לחיות בהן.
אבל אני לא מודד את הזמן לפי כמה זמן יש לי בחיים אלא לפי כמה אני מספיק לעשות ביממה או כמה אני מספיק לעשות בשבוע

Lhuna3

Well-known member
אז אולי אם תגלי את פורשיה דה רוסי. אם כי נראה לי שהיא פרשה ממשחק.

זה ממש מרגיש ככה

מעניין
(ולחלוטין מסוג הדברים שממשלת הצללים מפרסמת כדי לנסות לעבוד עלינו)

אבל אני לא מודד את הזמן לפי כמה זמן יש לי בחיים אלא לפי כמה אני מספיק לעשות ביממה או כמה אני מספיק לעשות בשבוע
למה דווקא ביממה או בשבוע? זה נשמע שרירותי.

LeAnnDyIan

Well-known member
למה דווקא ביממה או בשבוע? זה נשמע שרירותי.
זה דווקא נשמע לי מאוד הגיוני.
אם יש לי רשימה של X דברים לעשות אבל לא הספקתי לעשות אותם ביום אחד, אני תמיד חושבת לעצמי שאין מספיק שעות ביממה (ולא נגיד שניהול הזמן שלי כושל).
כנ״ל לשבוע.

Lhuna3

Well-known member
זה דווקא נשמע לי מאוד הגיוני.
אם יש לי רשימה של X דברים לעשות אבל לא הספקתי לעשות אותם ביום אחד, אני תמיד חושבת לעצמי שאין מספיק שעות ביממה (ולא נגיד שניהול הזמן שלי כושל).
כנ״ל לשבוע.
מה גורם לך לחשוב שאת X הדברים האלו את חייבת או אמורה היית לעשות ביום אחד?

LeAnnDyIan

Well-known member
מה גורם לך לחשוב שאת X הדברים האלו את חייבת או אמורה היית לעשות ביום אחד?
כי זה מה שהצבתי לעצמי? לא יודעת, איזו מן שאלה מוזרה.
אין לך דד ליין או טו דו ליסט של דברים שאת צריכה לעשות? את נראית בן אדם אחראי עם רשימות.
זה שאני לא עומדת במטלות שהצבתי לעצמי זה משהו אחר. אבל זה תמיד מרגיש לי כאילו אין מספיק זמן ביום כשאני מנסה להספיק כמה דברים ולא הולך לי.

Lhuna3

Well-known member
כי זה מה שהצבתי לעצמי? לא יודעת, איזו מן שאלה מוזרה.
אין לך דד ליין או טו דו ליסט של דברים שאת צריכה לעשות? את נראית בן אדם אחראי עם רשימות.
זה שאני לא עומדת במטלות שהצבתי לעצמי זה משהו אחר. אבל זה תמיד מרגיש לי כאילו אין מספיק זמן ביום כשאני מנסה להספיק כמה דברים ולא הולך לי.
יש לי טודו ליסטים, אבל אף פעם לא חשבתי לעצמי שהייתי רוצה יותר שעות ביממה בשביל להספיק אותם.

אם אני כבר רוצה יותר שעות ביממה זה היה רק בשביל לישון יותר. לא בשביל להספיק יותר דברים ביום.
בשביל לעשות עוד דברים יש את הקונספט של ''מחר''.

(נ.ב. זה נכון שאני בן אדם של רשימות, אבל לא להתבלבל בין זה לבין בן אדם אחראי :-D)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם אני כבר רוצה יותר שעות ביממה זה היה רק בשביל לישון יותר. לא בשביל להספיק יותר דברים ביום.
אם את רוצה לישון יותר אז למה את לא פשוט הולכת לישון מוקדם יותר?
(כשאני מבין שהסיבה היא לא זה שבגלל שאז לא תספיקי דברים)

Lhuna3

Well-known member
אם את רוצה לישון יותר אז למה את לא פשוט הולכת לישון מוקדם יותר?
(כשאני מבין שהסיבה היא לא זה שבגלל שאז לא תספיקי דברים)
זה משהו שאני כל החיים שלי כמעט מנסה לעשות ולא מצליחה. הצלחתי רק לתקופות קצרות. אני טיפוס של לילה וכנראה שזה עניין ביולוגי או נוירולוגי או משהו שאין מה לעשות נגדו.

keren or5

Well-known member
? של ווסטוורלד. פרק פתיחה שהשאיר אותי בוואו חזק. לא זוכרת עוד פרק בכורה של סדרה שהיה מדהים במיוחד.
באמת פרק בכורה מעולה!!
בעע זה מזכיר לי שאיזה אהבלה אחת מהעבודה שלי התחילה לריב איתי החודש שבילי אייליש זמרת טובה יותר מוויטני יוסטון|פנים| לייק ווקאלית! כאילו וטפ?! מילא להגיד שאת מעדיפה את בילי על פני וויטני, מה נעשה שיש אנשים שנולדו בלי חוש טעם. אבל גם חוש השמיעה שלה כנראה נפגם בלידה או משהו.
היי היי עד בילי! 😡 לא ללכלך עליה, אני אגן עליה בגופי

למעלה