THE Last Comic Standing

maya567

New member
THE Last Comic Standing../images/Emo58.gif

Go HEFFRON! תוכנית הגמר היתה מעולה. ממש אהבתי. היה נחמד לראות את הפיינל 2 מעונה שעברה.
ראלפי - פירסט אימפרשן, נורא נורא שמן. סקונד אימפרשן, וגם לא עד כדי כך מצחיק. הסט שלו היה טוב, אבל לא עד כדי כך. הבדיחה היחידה שממש הצחיקה אותי היתה הפיפי בבריכה של סדאם חוסיין.
דאט פאן - ראיתי אותו כבר אצל ג'יי שנה שעברה אחרי שהוא זכה. הסט שלו התחיל קצת רע, אבל השתפר מאד. נורא אהבתי את הראנינג ג'וק של ה - You call me on the pay-phone
. היה מצחיק. אהבתי ששניהם לא היו דיפלומטים (סטייל חבורת הלקלקנים של כוכב נולד) והודו בפה מלא שהם הצביעו לאלונזו בודן. הופעות של הטופ 3
בודן - הקטע שלא לא היה מצחיק. העלה בי חיוך פעם אחת (everybody wants to be black, וגם זה רק כי כל הקטע של ראלפי היה על זה...) - לא אהבתי את הבדיחה הראשונה, וכאילו די כבר עם הסטראוטיפים על נשים - I Don't Dust, and I'm Allergic.
גולמן - לעומתו בודן היה קורע. היה לו סט גרוע, משעמם, ואפילו הקהל לא צחק! הבן דוד, התינוק, הזקן - פשוט לא הצחיק. פשוט נורא.
הפרון - היה אחד מהפייבוריטים שלי מההתחלה (יחד עם תמי ה
ואנט), והקטע שלו היה היחיד שהצחיק אותי. נורא אוהבת את הומור הילד/מבוגר שלו. ובדיחת הדלק היתה הכי מצחיקה בכל הערב. תוצאות: מקום 3 - גארי. הייתי מעדיפה לראות את תמי במקומו בגמר. אבל לפחות הגיע רק במקום ה-3. הצחיק אותי שקראו לזה 2nd runner up ממש מיס USA... מקום 2 - בודן. ומקום 1
- הפרון!! וופי! 3 ההצבעות שלי הלכו למקום טוב. (היי, אם ה-6 לתמי שבוע שעבר לא עזרו, לפחות ה-3 האלו כן). ולעונה הבאה - קצת מוזר שעושים מעין אול-סטארס אחרי שתי עונות. שיהיה. נראה מה שווים החבר'ה מעונה 1. ואולי סוף סוף תמי תזכה במשהו. בסה"כ היתה עונה מעולה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

דאט פאן פשוט ענק. אהבתי כל רגע בהופעה שלו
אהבתי מאוד את בדיחת ה- Finish Him, שלא הפסקתי לצחוק ממנה גם אחרי סוף התוכנית. גם הבדיחה עם Jose בסין הייתה קורעת. והבדיחה של Call me on the pay phone גם מעולה. הלוואי שהמנצח של העונה הראשונה היה טוב כמו המנצח האידיוטי של העונה הזאת. הפעם ניסיתי. באמת שניסיתי. ראיתי את כל ההופעה של הפרון, בלי להעביר.. ולא השתכנעתי. הבנאדם לא מצחיק. יש לו בדיחות טובות והוא מעביר את רובן יפה, אבל הוא לא מצחיק ולא ראוי לתואר לאסט קומיק. אני מחכה לעונת האולסטארס הבאה. יהיה מאוד מעניין לראות איך זה ילך, למרות שזה די ברור שאלה שעפו ראשונים יעופו ראשונים, והפייבוריטים ישארו לסוף גם בעונה הבאה. לא נראה לי שהרבה ישתנה..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif הגמר

יופי של גמר. ממש תענוג. כרגיל העברתי המון את ג'יי מור כדי להגיע לעיקר. ראלפי היה די חלש. דאט היה בסדר אבל לא משהו קורע מצחוק. ההופעה של בודן הייתה גרועה ונאלצתי בשלב מסויים להעביר את סיום ההופעה שלו מחשש להתמוטטות עצבים שלי. גולמן היה סביר פלוס והפרון היה טוב. התוצאות היו כפי שצפיתי ותאמו אחד לאחד את ההופעה שלהם מיום שלישי. גולמן היה חלש מאוד, אלונזו היה טוב אבל לא טוב מספיק כדי להביס את הפרון, שזכה בתואר לאסט קומיק סטנדינג בצדק. ההצלחה של הסדרה והמועמדות לאמי כנראה הכניסו את NBC למוזה וכדי שיוכלו לרכב על ההצלחה הזו הם לוקחים את מתחרי 2 העונות וכבר החל מסוף אוגוסט נראה את מלחמת העונות - בית מול בית, עונה 1 מול עונה 2 בקרב ענקים. לפחות נזכה לראות שוב את קורי
.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

פשוט ביזיון. היה עדיף עם טוד גלאס היה נבחר אפילו. הוא מדבר כמו ילד בן 5 עם טון מעצבן כמו של הולי לבית ב"ב 5. הבדיחה שלו היום עם המכונות של הדלק היתה הבדיחה היחידה שלו במהלך כל התחרות שהעלתה לי חיוך דק. לגולמן היו מספר בדיחות גאוניות לצד פוטנציאל ענק. בודן היה צריך לזכות, ובגדול. אני ממש ממש מאוכזב מהתוצאות האלה. השמן לא מצחיק, That Fan היה מצחיק מינוס. העונה הבאה נראית מאוד מעניינת, למרות שחבל שלא נראה קומיקאים חדשים. עם זאת תהיה לאמריקקים הזדמנות to redeem themselves עם הצבעה למועמד טוב לשם שינוי. פשוט בושה. בושה בושה בושה, בחירה בהפרון למנצח העונה. בעכס זזתי להקיא

Boran

New member
אה כן ../images/Emo58.gif

היתה מצחיקה הבדיחה של בודן
של "אם משטרה עוצרת בצד בחור לבן, הוא חושב 'אני מקווה שאני לא אקבל דוח', אם משטרה עוצרת בצד בחור שחור, הוא חושב 'אני מקווה שמישהו שדומה לי לא עשה שומדבר'"

למעלה