The Hook

miss_t

New member
מה הייתם עושים במקומי?

קורס חדש- מרצה חדש- מבחן ראשון מסוגו קיבלתי ציון עובר אך מאוד מאוד נמוך, רוב הכיתה נכשלה. המרצה אמר שמועד ב' יהיה באותה רמה אך עכשיו הוא מאמין שכולנו נעבור כי אנחנו יודעים למה לצפות. בנוסף, אמר שאולי יתן פקטור אם יהיה מצב כזה שוב, אך זוהי לא הבטחה. האם הייתם ניגשים לשפר? ההתלבטות נובעת בעיקר מכך שאם אני נכשלת במועד ב' אני אצטרך לעשות סמסטר נוסף ולא אוכל לסיים את הלימודים האקדמאיים השנה. מה דעתכם?

ווינגז

New member
כמה הציון הזה ישפיע על הציון בכל הקורס?

וכמה הקורס הזה בעצם משמעותי לתואר? תשמעי, אם את באמת חושבת שיש סיכוי שתכשלי במועד ב', לא בטוח שהייתי לוקחת את הסיכון... מצד שני, יכול להיות שעכשיו באמת תדעי למה לצפות ולכן גם תדעי למה להתכונן, אבל זה לגמרי תלוי במרצה (שאותו, אם הבנתי נכון, את עוד לא מכירה כ"כ טוב, אז אי אפשר לדעת למה לצפות).

miss_t

New member
אמממ

הציון במבחן הוא הציון הסופי בקורס. אני אני יודעת את החומר טוב, ולמרות שיצאתי עם הרגשה טובה מהמבחן, קיבלתי ציון מאוד נמוך. החשש שלי נובע בעיקר מהעובדה שזה קרה לי בעבר- עברתי מועד א ונכשלתי מועד ב' ולכן אני חוששת. הציעו לי ללמוד למבחן ופשוט שעה לפני להחליט...

ToryMaster

New member
אם תירשמי ולא תגיעי, זה יהיה נכשל?

אני לא יודעת, אם זה ישפיע על התואר עצמו, אולי שווה, אבל אם זה אחוז קטן יחסית, אני חושבת שההגיון הוא לא לא להסתכן.

miss_t

New member
ההרשמה היא אוטומטית

אני פשוט יכולה להחליט לא להגיע למבחן ואז רק מועד א נחשב אם אני מגיעה למועד ב' אז הוא נחשב (ולא הגבוה מבין השניים). "לא לא להסתכן" = כן להסתכן?

deisy

New member
ליאתי, לכי עם האינטואיצית

אם את מרגישה בטוחה ויודעת - לכי על זה, אם לא, אל תלכי על זה.. אני יודעת שלא ממש עזרתי, אבל לסמוך על האינטואיציות שלך זה משהוא שאצלי עובד טוב...

icy woman

New member
תעשי מועד ב

- לא יכול להיות מבחן נוסף עם אחוז נכשלים גדול, כי אז המרצה יצטרך לתת את הדין לממונים עליו. כך שיש לו אינטרס גדול שתהיה עקומת גאוס נורמלית בציונים. כך שיש יותר סיכויים למבחן מעט יותר קל. - אם הרבה יקבלו ציונים טובים ויגידו שהמבחן היה יותר קל- תאכלי את עצמך שלא עשית אותו - אם את יודעת טוב את החומר, רוב הסיכויים שתקבלי ציון טוב יותר (רק תזכרי- לא לבדוק יותר מפעם אחת את המבחן, כי אח"כ תמחקי את הנכון ותסמני את הלא נכון...) - אם הציון העכשווי הורס לך את הממוצע- למה להתפשר?

ווינגז

New member
הכי הכי אני רוצה

פליאואנתרופולוגיה (או לכל הפחות אנתרופולוגיה, בתור התחלה), אבל כתואר ראשון-ראשון אני נוטה כרגע לפסיכולוגיה (והמשך ישיר לפסיכולוגיה קלינית ולאחריו לימודי תעודה של טיפול בעזרת בע"ח) ואפילו יותר מזה - משפטים וממשל כדו-חוגי. כעיקרון אם היה לי את כל הזמן שבעולם הייתי עושה תארים בכל דבר בערך
- צילום, ספרות, היסטוריה, ארכיולוגיה, בלשנות, תרגום... מזל שאני ממוקדת

spongbob

New member
../images/Emo110.gifבתור אחד שמרצה עונש מאסר...

אני יכול להעיד שמגמת הנדסת תוכנה ממש כיפית וטובה אבל רק למי שאוהב את זה. הייתי רוצה להמשיך ללמוד את זה ואני אמשיך, אם הייתי יכול הייתי רוצה להוסיף צרפתית שיש לי כבר בסיס טוב, להרחיב היסטוריה וספרות וללמוד מנהל עסקים ואיך להתעסק בבורסה וזה

למעלה