The Hook

Guid

New member
ללא ספק,

אבל הלימודים והעבודה גזלו ממני את זמן הצפיה הנרחב שהיה לי, והייתי חייב לוותר על זה...
מה לעשות שהעלילה שם לא מותחת כל כך?

ToryMaster

New member
משהו מעניין

ארכיאולוגיה, אנתרופולוגיה, ספרות אנגלית [יאמי], זה בגדול שכזה, בתוך כל אחד יש נושאים ספציפיים שמעניינים.

Macbook

New member
ממש בא לי ללמוד פסיכולוגיה.

במסגרת בית הספר, כן? מתחשק לי בכיתה ט' סדרת שיעורים על האדם. זה ממש מעניין אותי לדעת על תגובות של אנשים מסויימים, על פוביות, פיצול אישיות (
) וכדומה~ למרות שזה לא יקרה כי זה די "משעמם"

MR Lordi

New member
קולנוע.

רק קולנוע. זה מה שהכי מעניין אותי וזה מה שאני רוצה לעשות בעתיד.

MR Lordi

New member
אני מתכוון- ../images/Emo3.gif

גם ללמוד על ההיסטוריה של הקולנוע. אבל מה שאני רוצה באמת לעשות בעתיד זה לכתוב, לביים ולערוך.

ToryMaster

New member
הכל ביחד?

סלח לי שאני כזו, יש לי משפחה וחברים בעסקי הקולנוע, חלק מהסרטים שלהם אפילו ראית בטלוויזיה.

MR Lordi

New member
אני צריך להתחיל בקטן ../images/Emo3.gif

כרגע אני לומד במגמת קולנוע בבית-ספר, ואני מתכוון להמשיך י"ג-י"ד (וגם לקבל אז תעודת מהנדס), ואז להיות ביחידת הסרטה כלשי בצבא. זה בינתיים מה שאני שואף אליו. יש לי כמה רעיונות לסדרות שאני יכול לשלוח ואולי ביום מן הימים הן באמת יופקו

Hasselblad

New member
ואוווו איזה שאלה

תאמת יש הרבה.... ונקווה שלפחות חלק אני אמצא את הזמן והמימון ללמוד 1. תולדות הצילום ותולדות האומנות בצורה הרבה הרבה יותר מעמיקה. 2. להשלים את התואר הנדסאי שלי לתואר ראשון בצילום ואז ללמוד תואר שני. 3. אוצרות ומוזאולוגיה. 4. אופטיקה. תאמת יש עוד כמה אבל אני מאמינה שאת שאר הדברים אני מעדיפה ללמוד בקורסים קצרים ולא ברמת הלימודים האקדמאים.

deisy

New member
אווו איזו שאלה!

התכנון - ריפוי בסיוע בע"ח! בגדול, כל מקצועות החינוך מעניינים אותי מאוד ופסיכולוגיה!

ווינגז

New member
באסה שזה רק לימודי תעודה,

ולא תואר
זה גורם לאנשים להסתכל על זה בתור משהו לא מקצועי, וחבל... במקרה
בדקתי את העניין, ממש מתסכל.

למעלה