The Devils hands are idle plaything
הייתי פשוט חייב להגיב עליו! זה פרק כל כך שוחט!!!! כל הקטע של האופרה נעשה כל כך מצויין!!! "where stix is a river and not just a band, though theyll play our reception if all goes as plan" אין לי כוח להקליד את הכל....אבל כל משפט שני שם הוא בר ציטוט! אוחחח כל פעם שאני רואה את הפרק הוא יותר טוב
בכלל כל הקטע של השירה מזכיר מאוד את סימפסון! בפיוצ'ראמה יש הרבהההה פחות שירים מאשר משפ' סימפסון... ואיך שהם מסיימים את המערכה הם כריתת הידיים של פריי!! ובסוף עם מוכר העיתונים הזה..."extra! extra! greatest oprah of all times sucks!" בהחלט הייתי שם אותו כפרק האהוב עליי!....כרגע לפחות ובלי קשר לפרק עצמו...אני ממש שם לב למגמה של השתפרות...כלומר העונה הראשונה הרבה פחות טובה מהחמישית! לדעתי כמובן....כי זכור לי מישהו שטען אחרת...
הייתי פשוט חייב להגיב עליו! זה פרק כל כך שוחט!!!! כל הקטע של האופרה נעשה כל כך מצויין!!! "where stix is a river and not just a band, though theyll play our reception if all goes as plan" אין לי כוח להקליד את הכל....אבל כל משפט שני שם הוא בר ציטוט! אוחחח כל פעם שאני רואה את הפרק הוא יותר טוב