tabcontrol, עברית ו- firefox

demultiplexer

New member
tabcontrol, עברית ו- firefox

למי שעוד לא משתמש בie-tab בשביל לבדוק איך האתר שלו מתרנדר בשני המנועים, שיעזוב הכל ויעשה את זה עכשיו. ולשאלתי - יש לי tabcontrol שנראה מצויין בIE אבל בFF בכל טאב שיש בו כמה מילים הסדר שלהם מתהפך, איך אני פוטתר את זה ? ניסיתי להכניס direction לכל תג אפשרי אבל זה לא פותר את זה. תודה,

demultiplexer

New member
העתקת עמודה מאקסל לSQL

איך אני מעתיק עמודה שיש לי בקובץ אקסל לתוך עמודה בmssql דרך הGUI ? תודהה

demultiplexer

New member
אני אסביר

1. יש לי tab control עם טקסט בכל אחד מהטאבים. בIE הטקסט נראה תקין אבל בFF סדר המילים מתהפך, איך אני פותר את זה ?(לא נראה לי שיש ניסוח יותר שוט מזה..) 2. יש לי עמודה באקסל ואני רוצה שיהיה לי בסיס נתונים זהה לקובץ האקסל בן העמודה אחת הזה. איך אני לוקח את האקסל ומכניס את הנתונים שיש בו לבסיס נתונים ?

...

1. על איזה Tab Control אתה מדבר? 2. חפש על קריאת נתונים מאקסל פה בפורום, היו כבר מספר שרשורים על זה.

demultiplexer

New member
tabcontrol שמגיע בajax

זה הטאב המדובר. לגביי אקסל, אני לא רוצה לקרוא את המידע מאקסל, אלא רוצה לפתוח את הגליון אקסל שיש לי, לסמן את העמודה, לעשות העתק והדבק לתוך הDB, אבל כמובן שלא ניתן אז אני מחפש דרך אחרת. אני לא רוצה לקרוא ממנו דרך האפליקציה.

אם אתה יכול לקרוא מאקסל...

אז מה הבעיה להציג את העמודה ולהכניס אותה למסד? אף אחד לא יכתוב לך פה קוד שיעשה את זה, לקרוא ולכתוב למסדי נתונים זו פעולה בסיסית. קריאה מאקסל יש פה בפורום. לגבי הטאבים לא נתקלתי בבעיה. נסה לשאול בפורומים שלהם. אני אישית משתמש בזה: http://www.scbr.com/docs/products/dhtmlxTabbar/

למעלה