SVF אין שלום ולא יהיה. המדינות שלכם ...

המעניש96

New member
SVF אין שלום ולא יהיה. המדינות שלכם ...

ימחקו או בשדה הקרב או בחופשות אל תשלו את עצמכם זו מלחמה שאתם פתחתם ואת המחיר תשלמו ...ישנם מ- SVF שמבקשים פיצויים ..חחחחחחחח מהאיחוד אפילו מדינה חדשה לא תקבלו ..אין שום אימון בכם ונימאס מהתירוצים שכל התקפה מצידכם מושלכת על מגוייסים חדשים אתם מפורדים ואין לכם שום מנהיג חזק בעל כבוד ומילה חזקה ..שיכול לקחת אחריות כך שאין עם מי לדבר גם אם האיחוד היה מעונין להתחשב במצבכם העגום גם כך .פשוט אתם מחפשים לאווררר את המדינות ולנסות לצבור עוד כוח לחכות לניסיון שלישי להפיל את האיחוד הפעם התחפושת שלכם לא תועיל ..הרי את ליבכם פתחתם כבר שאתם מעדיפים לראות את מוחמד בהיכל ולא מישהו מהאיחוד...אל תידאגו הערבים לא ישתלטו הם יטופלו במקביל אליכם יש מספיק כוח... המשך מלחמה מהנה .

BlackXS12

New member
אתה מנהל איחוד

לא סגור על מי זה בדיוק אני משער לירן אבל לא חשוב היות ולירן חייב להגיב על נושאים רציניים הוא תמיד חייב לדפוק הכל לירן יש לך מילה את האמת? המלחמה לא מושלכת על מגויסים להפך היא מושלכת על מנהלים שרוצים את כל השליטה לעצמם (לירן) תפסיק להיות ילד קטן ותתבגר קח אחריות

BlackWidowX

New member
חן בחייאת סתום כבר בסדר?

יצאת לנו מחורים כבר , אתה יודע כמוני שזה לא לירן אבל אתה תמיד תדחוף את האף המנוזל שלך לחורים לא לך ... אתה לא פונקציה בעניין הזה מתי תבין ? הפניה היא לאמיר ועמית בלבד ! מבחינתנו רק הם הכתובת אתה שולייה ... למה ? כי צורת ההתבטאות שלך והרצון שלך רק לסכסך כבר מאוס ! לילה טוב לך , תמשיך להגיב אתה לא פונקצייה בנושא . תודה .

BlackWidowX

New member
איזה מסן אחי אני גמור מת חזרתי עכשיו

מזכרון (טוב נו ליד) מישהו סחב אותי לשם בכוח חחחח יש לי עוד לקום ב 6 בבוקר לעשות קניות לחג .. עף לישון

TSA2ever

New member
חחח.. סמרטוט אתה ../images/Emo6.gif

תהיה גבר! תגיד לה: אישה!!! לכי סופר! לכי קניות! לכי מטבח! אני סלון! (תוריד לך שתי כאפות ותתגרש, אבל לפחות תצא גבר
)

BlackWidowX

New member
להכין חלקת קבר כבר עכשיו ? בלאט חחח

יאללה לילה גבריהו אני גמור .. נדבר מחר אהיה זמין פה ..

TSA2ever

New member
כבר סיכמנו שאני עושה עליך 2 מיליון לא?

לפחות שתשלם גם על הקבר
לילה טוב שיהיה לך אחינו... נדבר מחר

barkany

New member
אני חייב להתנצל רובי

אני לא מצאתי אף אדם שיכול להתנסח כמוך. לכן, אתה ראוי ביותר להיות דובר האיחוד

BlackXS12

New member
../images/Emo31.gif

"אני משער לירן" אם אני רוצה לא יהיה ועידת שלום אתה לא קולט? אתם כל הזמן הופכים את השלום כאילו אתם עושים לנו טובה שאתם חושבים עלינו שלום צריך לבוא מכל המנהלים וכן אני מספיק טוב את לירן זה שאח שלו שם לא רגליים הוא תמיד חייב לשים בלם למישהו רק לירן יגיב ככה כי הוא מסונוור מהכוח בכל מקרה לא אהיה פה בימים הקרובים אז אין צורך להגיב גם לירן אל תגיב לי אני לא אהיה זמין כמה ימים

fireforge

New member
הקנאה שלך הורגת אותי חחחחחחח

מה לעשות חן שיצאתי חכם יותר ממך אמרתי משחקי אסטרטגיה לא בשבילך תעבור ל sims או משהו כזה

BlackXS12

New member
בכיף

כל עוד שלא יהיו לך מדינות חזקות אני אשמח שתרד מכל נקודות הכוח שיהיה לך יום קסום

lucifer6666

New member
ילדון יש לי שליטה ב 80% מהשרת

כואב לך ? מפריע לך ? תתחפף מפה

למעלה