אין אפשרותSTOP LOSS - שאלה למבינים
הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש רעיוןן חכםם איך לממש STOP LOSS בארץ. הכוונה : למשל המניה ב - 100, והגדרתי STOP על 95 אם אתן פקודת מכירה ב- 95, הרי היא תימכר מיידית. מצד שני, לא הייתי רוצה לקוב אחריה כל הזמן.. יש רעיון ?
אין כרגע אפשרות לבצעאין אפשרות
לפי מיטב ידיעתי אין כרגע אפשרות לביצוע STOP LOSS אוטומטי באמצעות המערכות הקימות. לדעתי הסיבה העיקרית לכך היא שהמערכות נבנו לעבודה של ברוקרים ומנהלי תיקים אשר בכל מקרה יושבים כל הזמן מול המחשב וכאשר התחילו להכניס אנשים פרטיים נתנו להם בעצם את המערכות שהיו ולא פיתחו יכולות נוספות. אני מקווה שהם כבר עובדים על זה.
הינה לך רעיון לכתיבת תוכנהאין אפשרות
לפי מיטב ידיעתי אין כרגע אפשרות לביצוע STOP LOSS אוטומטי באמצעות המערכות הקימות. לדעתי הסיבה העיקרית לכך היא שהמערכות נבנו לעבודה של ברוקרים ומנהלי תיקים אשר בכל מקרה יושבים כל הזמן מול המחשב וכאשר התחילו להכניס אנשים פרטיים נתנו להם בעצם את המערכות שהיו ולא פיתחו יכולות נוספות. אני מקווה שהם כבר עובדים על זה.
מעקב אחרי סטופ-לוסSTOP LOSS - שאלה למבינים
הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש רעיוןן חכםם איך לממש STOP LOSS בארץ. הכוונה : למשל המניה ב - 100, והגדרתי STOP על 95 אם אתן פקודת מכירה ב- 95, הרי היא תימכר מיידית. מצד שני, לא הייתי רוצה לקוב אחריה כל הזמן.. יש רעיון ?
אין לכם מתכנת?מעקב אחרי סטופ-לוס
בארץ הבורסה איננה מאפשרת פקודות סטופ-לוס אוטומטיות, ולכן כיום הן אינן קיימות במערכות המסחר השונות. הדרך היחידה היא לתכנת מערכת כזו אצל הלקוח; זה בהחלט אפשרי, ב"קצה" שלך אתה יכול לתכנת מה שאתה רוצה כל עוד יש לך דרך להתמשק לבורסה. אנחנו הזמנו תוכנה כזו למשרד שלנו ואני חייב להודות שמדובר בעלות מאד גבוהה והיא איננה משתלמת למי שאיננו עובד בכמויות מספיק גדולות שמצדיקות הוצאה כזו. דרך נוספת היא לתכנת צליל מיוחד ברגע שמתבצעת עסקה בשער מסויים, גם זה כמובן עולה כסף. לחילופין, צריך לעקוב באופן עצמאי. עוד רעיון ששמעתי ממישהו: קבוצת סטודנטים שסוחרים בבורסה החליטו לחלק את ימות השבוע בינהם, כל אחד אחראי יום אחד על המחשב וחייב להישאר צמוד אליו כל היום, כשהשאר מנחים אותו מהן נקודות הסטופ בהן עליו להודיע להם. בדרך זו כל השאר חופשיים בכל שאר הימים...
אין לכם מתכנת?
20 אלף ש"ח לחודש ויש לכם מתכנת ++C עם ניסיון, יסדר אותכם. Backtesting של מודלים, ארביטראז'ים למיניהם, סטופלוסים, צלילים וסימפוניות שלמות, הודעות ב-SMS וכולי וכולי..![]()
בבורסהגרף יש Alert קולי וויזואליSTOP LOSS - שאלה למבינים
כמו שכבר=כמו שכבר נאמרבבורסהגרף יש Alert קולי וויזואלי
ע"י זה שאתה מכניס רמת מכירה ברשימת המעקב, כך שאם אתה לא ליד המחשב אבל בסביבתו הקרובה אתה מקבל Notification שנייר הגיע לרמת המכירה שהגדרת. אבל כמו שכבר אין עדיין סטופ לוס בארץ (עוד סיבה לסחור בחו"ל...).
כשאני רואה מה עושים כיום המעופניקיםSTOP LOSS - שאלה למבינים
אתה צריך ליצור תוכנה שתרוץ ב LOOPSTOP LOSS - שאלה למבינים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.