Spyware Blaster Update

• פותח הנושא lmmax
  • פורסם בתאריך

lmmax

New member
Spyware Blaster Update

04.02.2006
5460 Total Items in the database 20 new Enable all protection once the new database is loaded using the internal updating engine​

itaf10

New member
IMMAX מתאים לך שמלה אדומה ../images/Emo39.gif

מזל"ט בהצלחה

lmmax

New member
תודה! כנראה Bug של תפוז -

ואזהרה: אם ה"צבע" מצביע על "מומחיות" - אז עדיין צריך להעזר במקצוענים כמו UZI2 ורבים אחרים שעסוקים מלהופיע בתדירות גבוהה בפורום נכבד זה.

Deviation

New member
אל תצטנע ../images/Emo13.gif

לא, לא מדובר בבאג של תפוז (אולי איזה באג מכוון
) זוהי תודתי הקטנה על תרומתך ועזרתך האדירה כאן בפורום יום-יום

0liver

New member
צניעותו של אדם../images/Emo45.gif

מעידה לעתים על כישוריו - אכן תשובותיו ענייניות ומקצועיות ביותר.

point2i

New member
שברת אצלי את המיתוס כולו של

immax
ראשי התיבות של i am max מצד שני , אתה צנוע מדי לשם כזה
כך או כך מתאים לך (האמת הצבע לא משהו ) אבל ההכרה בעזרה ובידע שאתה מגיש כאן לרבים יישר כח

itaf10

New member
UZI2 ורבים כבודם במקומם עומד

שמלה אדומה גם כן לא פחות פחותה בערכה מהיתר. אל תזלל בעצמך, תודה על עזרתך.

מתנדב

New member
כל הכבוד לך, מזל טוב, אכן מגיע לך

האדום המכובד הזה, אני אישית נעזרתי ממך רבות בפורום וגם ממסרים, הוא גם עזר לי ולעוד הרבה בפורום מגיע לשניכם להיות אדום, כל הכבוד לכם

uzi2

Active member
שלא יטריד אותך

אתה תורם הרבה לפורום. התשובות שלך איכותיות, ואתה מספיק זהיר כדי שהתשובות שלך יהיו ראויות להחשב כתשובות מבר סמכא. זה בעיני מספיק כדי להצדיק את האדום שלך. לא קשור למומחיות. תמיד אפשר ללמוד ותמיד אנחנו ממשיכים ללמוד.

itaf10

New member
../images/Emo207.gif שגיאה GDI.EXE

לעתים אני נתקלת בהודעת שגיאה:- EXPLORER גרם לשגיאה ב-GDI.EXE, אקספלורר יסגר. מה גורם לשגיאה הזו? מה צריך לעשות, חוץ מלא להתייחס (עד כה) בתודה

Sandro

New member
GDI

עד כמה שידוע לי, זה אומר שיש עומס על המערכת, כלומר, ניצולת גבוהה מידי של משאבים - לכן לדעתי עלייך להפחית בתוכניות שבהן אתה משתמש בו זמנית. כנס ל msconfig ומנע תוכניות לא שימושית שפועלות במחשבך עם הפעלת ה Windows.

Sandro

New member
כן, מידי פעם.

שיש לי זמן ויש שאלה מעניינת.. רק חבל שאדון מנהל עדיין לא טרח לתקן ולשים את המאמר שלי ברשימת המאמרים. אגב, הידע על ה GDI הינו כתוצאה מתקיעות אין ספור (הודעות פאטליות - "המסך הכחול) ב Win 98 שלי כתוצאה מחוסר משאבים..

itaf10

New member
סנדרו, בדקתי ב-msconfig הפעלה

ישנם 2 ישומים שאינני יודעת מה הן. 1. KB891711 (רישום שירות מחשב) c:\windows\system\KB891711\KB891711.EXE מה זה???? להשאיר V? 2.TkBellExe. (רישום הפעלת מחשב) c:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe-osboot מה זה? להשאיר עם V? תודה

itaf10

New member
משהו יודע מה 2 הקבצים הללו?

האם להשאיר אותם מסומנים עם עליית (הפעלה)WINDOWS או להוריד את ה-V תודה למשיבים

למעלה