!!!SOS

• פותח הנושא inok
  • פורסם בתאריך

inok

New member
!!!SOS

הי בנות! אני נמצאת במצב נורא ופשוט לא יודעת מה לעשות. אני מגיעה לעבודה עם אוטו ובתקופה של כשלושה שבועות היו לי שבעה!! פנצ'רים.. מעניין גם שזה קרה רק ליד מקום עבודה.. לפני כשבוע החלפתי אוטו והיום.. הורידו לי את כל ארבעת הצלחות!!! אני כבר לא יודעת מה לעשות...מה כבר עשיתי שמישהו שונא אותי עד כדי כך?? תעזרו לי, מה לשאול ואיך לשאול כי זה כבר נהיה מפחיד..

ליאת39

New member
אמממ.... לא נעים בכלל!!!

אולי אפשר לשאול: מה1 הסיבה לונדליזם2 על הרכב3 שלי4 בחודש האחרון5? ~ 5 קלפים + סיכום מה דעתך?

inok

New member
שאלתי...

הי ליאתי, שאלתי ככה - מה - הקיסרית הסיבה לונדליזם - השטן על הרכב - נער מטבעות שלי - 6 מטבעות בחודשים האחרונים - אביר מוטות סיכום - אס מוטות תודה...

ליאת39

New member
נראה לי ש...

פשוט מדובר ברוע. את מאד אוהבת את הרכב שלך, נותנת מעצמך בשבילו ~ תיקונים, בובות, צומי כמו שאומרים ויש כאלה שרואים את זה ורוצים לשבש את האיזון האנרגתי שבינך לבין הרכב. נראה לי שהיו תכניות אחרות לגבי הרכב ולא ממשו אותן. אבל יתחיל בקרוב דף חדש, בתקווה להפסקת הונדליזם. יש לך ביטוח עליו????

inok

New member
יש ביטוח אבל...

כל התיקוני צמגיפ, פנצ'רים וצלחות זה לא הרי לא מכוסה ע"י ביטוח... בכל מקרה, דיברתי עם המנהל שלי והוא עירב גורמים בטחוניים בחברה.. למען האמת אני חושדת במישהו... שאלתי - האם - האוהבים X - גלגל המזלות מעורב בונדליזם - 2 מטבעות על הרכב שלי - איש תלוי סיכום - נער חרבות מקווה ששאלתי נכון....

צ ל י ל 8

New member
היי אינוק ../images/Emo42.gif

האם - האוהבים X - גלגל המזלות מעורב בונדליזם - 2 מטבעות על הרכב שלי - איש תלוי סיכום - נער חרבות לא!!! נראה כי את סתם חושדת בו.. אין לו עניין של ממש להזיק לך. ואם הוא מעורב, אז לא באופן ישיר. כלומר, זה לא הוא אישית.

inok

New member
יש ביטוח אבל....

כל התיקוני צמיגים, פנצ'רים וצלחות זה לא הרי לא מכוסה ע"י ביטוח... בכל מקרה, דיברתי עם המנהל שלי והוא עירב גורמים בטחוניים בחברה.. למען האמת אני חושדת במישהו... שאלתי - האם - האוהבים X - גלגל המזלות מעורב בונדליזם - 2 מטבעות על הרכב שלי - איש תלוי סיכום - נער חרבות מקווה ששאלתי נכון....

inok

New member
אז נחכה...

ונראה... כמו שאמרתי, מעורבים גורמים בטחוניים בחברה... אני רק מקווה שזה ייפסק...

למעלה