shiduh internet

emmy5

New member
shiduh internet

לא בדיחה ,,ספור אמיתי ...שלחתי תמונה של תינוקת חמודה (הנינה שלי) לחברה באינטרנט מארצות הברית ..היא התאהבה בתינוקת .המשכתי להתכתב ולשלוח תמונות עד שיום אחד כתבה לי ,שהיא מאוהבת בילדה הזו ,והיא רוצה אותה בשביל הנכד שלה ..איזה יופי!!!! שאלתי אם יש לו הרבה כסף , אם הוא מספיק חכם , ואם הוא גבוא ..שהנינה שלי חכמה , יפה וגבוע חה חה חה ..אתמול שלחתי לה תמונה נוספת שעשינו אותה אתמול בבוקר ..(הנינה שלי התחפסה לאריה ) הנה התשובה thank you so so sooooooooo much for sending me Dveer's photo..you know she is very very special to me..she is b'lee ain ha hora just beautifulllllllll..may you have much nachat from her...and i am sure you will. I laughed when i saw this photo..because her 'hatan' also was a lion..here is Andrew (Avraham Dovid) in his costume..he wone first prize last night. may we all 'sheb nachat ' from our children /grandchildren..this makes us very 'rich' people.. love, marilyn THANK YOU AGAIN FOR SHARING THE PHOTO WITH ME OF MY 'FUTURE' GRANDDAUGHTER..SHE IS A REAL HONEY

emmy5

New member
והנה הנינה שלי

מעניין מה יהיה בעוד 20 שנה? סםור ולא בדיחה , היו דברים כאלה ואולי יש עוד גם בימינו...חה חה חה ..

emmy5

New member
והנה הנינה שלי

מעניין מה יהיה בעוד 20 שנה? סםור ולא בדיחה , היו דברים כאלה ואולי יש עוד גם בימינו...חה חה חה ..

ora11

New member
בוקר טוב שבת שלום../images/Emo24.gifאממי../images/Emo57.gif

איזה נינה מדהימה לסבתא רבא כמוך אין אין כמוך פורים שמח

emmy5

New member
ORA11חג שמח ,תודה .מה שלומך?

מי זמן לא ראיתי אותך ,את עסוקה מאוד ,איך הנכדים? תעשי לי תובה , תשלחי לי עוד פעם האתר שלכם .. חג פורים שמח ..

boaz31

New member
"טקס דתי למשל כמו ברית מילה ?"

מעשה בגט. שופט בבית משפט בניו יורק, מטפל בעניין הגירושין של זוג יהודי. כשנגמר כל התהליך, אמרה האישה לשופט שאין ברירה והיא צריכה גם גט. שאל השופט : "מה זה גט ?" ענתה האישה : "זה סוג של טקס יהודי." השופט : "טקס דתי למשל כמו ברית מילה ?" האישה : "כן, משהו כזה. אבל יש הבדל בין גט לבין ברית מילה " "מה ההבדל ?" שואל השופט. עונה לו האישה : "בגט אתה נפטר מכל השמוק...."

למעלה