SE ARC S - האם להחליף?

rolling9stony

New member
SE ARC S - האם להחליף?

יש לי מעל שנה וחצי את ה ARC S, שקניתי לאחר שקבלתי המלצה בפורום זה.

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהמכשיר, במיוחד יחסית למחיר שהוא עלה, בהשוואה למתחרים.
אבל - בזמן האחרון הוא מתחיל לקרטע. מה הכוונה?

1. כל פעם שאני רוצה לעדכן אפליקציה \ נאלץ לעדכן אפליקציה (כמו שהיה עכשיו עם ה WhatsUP) \ להוריד אפליקציה חדשה - אני חייב למחוק משהו. ולא שיש לי הרבה אפליקציות מותקנות. העברתי כבר מזמן את כל מה שאפשר לכרטיס זכרון, מחקתי את כל מה שאפשר למחוק, אחת לשבועיים אני מוחק את כל ה data של הפייסבוק, ועדיין - מאוד קצר בזכרון.

2. מהירות - אני משתמש המון ב Waze, נוהג בד"כ (לצערי) כמה שעות טובות ביום. וכאשר ה Waze פועל - לעשות משהו במקלביל כמו לחייג הופך למשימה לא פשוטה - המכשיר מאוד איטי. לוקח לו כמה שניות להגיב לכל פעולה. ומכיוון שהוא לא מגיב אני אינסינקטיבית לוחץ שוב פעם ואז הוא מבטל את הלחיצה הראשונה, בקיצור בלאגן.
והוא גם די איטי גם כשוייז לא פועל, מניח שזה קשור לבעייה הראשונה של מחסור ב RAM, לכן לפחות אחת ל 3 ימים אני עושה לו restart.

בסה"כ הייתי מושך איתו עוד זמן מה ולא ממהר לשדרג\להחליף, אבל בסוף ספטמבר אני טס לארה"ב, מה שפותח אפשרות לקנות שם מכשיר חדש (לא מעודכן מה הולך ומה מומלץ היום - גלקסי 3\4? נקסוס 4? ) ולהעביר את ה ARC S לאמא שלי שכרגע משתמשת במכשיר פשוט.

מה דעתכם? האם ארגיש בשיפור משמעותי בביצועים?
האם המחיר בארה"ב זול משמעותית מאשר בארץ? או שאם אני אחכה עוד 4-5 חודשים, המחיר בארץ כבר יהיה כמו זה שבארה"ב עכשיו?

Shpritz

New member
לא ממש מכיר את המכשיר

מלבד משחק מאוד קצרצר איתו, אבל ממבט על המפרט שלו, הבעיה העיקרית שלו זה 512 מגה של זיכרון ראם, כשהיום המינימום זה 1 גיגה אם לא 2.

ברור שאם תעבור לאחד ממכשירי הקצה (אפילו נקסוס 4) אתה תרגיש הבדל גדול מאוד.
מן הסתם שאת השיקולים הכספיים אתה יכול לעשות לבד, ואם יש בידך את הממון, ואתה כבר נמצא בארה"ב, אז זה יהיה הרבה יותר פשוט ומשתלם לקנות מכשיר חדש.
בכל מה שקשור להמתנה. אם אתה סובל עכשיו - תקנה עכשיו.
אין מה לחכות מכיוון שכל 3 חודשים יש אירוע חדש והכרזות חדשות והוצאות חדשות של מכשירים חדשים.
זו לולאה אין סופית.

metrocard

New member
עבור לנקסוס

ה ARC S עם כל הסימפטיה הוא מכשיר לא רלוונטי כיום.
הנקסוס בארה"ב במידה ותקנה דרך ה PLAY (ותהיה נוכח פיזית שם) יעלה לך סביבות 390 דולר אחרי מיסים ומשלוח. סביבות 1400 ש"ח.
בארץ גרסת ה 16 GB עולה כ 2000 ש"ח.
אתה תרגיש הבדל עצום.

rolling9stony

New member
הבנתי, תודה לשניכם. שאלה -

קניה דרך ה PLAY - מה הכוונה?
לקנות דרך החנות אפליקציות? אני מחפש של נקסוס 4 ולא מוצא...

ושאלה נוספת - האם הנקסוס 4 מספיק, או שכדאי להשקיע עוד וללכת על גלקסי 4?
פשוט אני לא רוצה למצוא את עצמי שוב בעוד שנה וחצי עם מכשיר שלא סוחב

Bongulim

New member
בPlay לא מוכרים בארץ מכשירים

מוכרים רק בארצות מסויימות. הנה אתר נחמד שמראה את המלאי במדינות שונות: http://www.n4checker.com/
ניתן לראות את המוצרים בPlay רק אם אתה גולש מהמדינות הנ"ל או משתמש בטריקים מסויימים.

AD HOC

New member
אתה יכול להזמין מהארץ ב-Play

ושייחכה לך בכתובת בארה"ב (אצל חברים/קרובים) אם אתה משתמש בפרוקסי אמריקאי טוב כמו proXPN
מלא בטופס כתובת billing בארה"ב שזהה לכתובת המשלוח.

voguemaster

New member
הנקסוס 4 בארץ עולה בערך 1700

לגרסת 16 ג'יגה. בשביל 300 ש"ח שזה הפרש לא גדול כבר אולי עדיף לקנות כאן מאשר להתחיל עם ענייני ה-PLAY. יש מי שעדיין ירצה לחסוך את הכסף הזה כמובן כי זה בכל זאת כסף אבל זה כבר הרבה פחות מהותי מבעבר.

למעלה