Scrolling טבלאות ופריימים.

Betterman

New member
Scrolling טבלאות ופריימים.

כמה שאלות: 1. איך אני עושה סקרול אחד למערכת פריימים מסויימת? אני רוצה שפריים Left.html יהיה הפריים שיעשה סקרול לכל הפריימים האחרים ולא שלכל פריים יהיה סקרול משלו. 2. איך אני עושה שתי טבלאות באותה שורה? אני רוצה שתי טבלאות שלא יהיו קשורות אחד לשנייה באותה שורה.

ofda

New member
שתי תשובות:

- כדי להעמיד שתי טבלאות מקבילות (אחת לצד השניה), הדבר הטוב ביותר הוא לבנות טבלה שלישית, בעלת שתי עמודות, ולהכניס כל טבלה שאתה רוצה - לעמודה נפרדת. הקפד על יישור למרכז ולמעלה (VALIGN, ALIGN) והכל יסתדר. - להגדיר סקרול (או ללא סקרול), פשוט הוסף scrolling="NO" או: scrolling="YES" או: scrolling="AUTO" לפריים הרצוי. לדוגמא: <FRAME name=mainin src="main.htm" scrolling="NO"> <FRAME name=left src="left.html"scrolling="YES"> אופיר Microsoft Certified Professional http://ofir.tayind.com/dw

floppy

New member
תגובה

ראשית גמר חתימה טובה לך וצום קל, אין צורך ליצור טבלה שלישית מרכזית שתפריד בין שתי הטבלאות ניתן ליצור את הטבלאות תוך שילוב של HTML עם CSS ואז ליצור את מיקום הטבלה האחת ב TOP LEFT מסויים ואת השניה מולה באותה הדרך

ofda

New member
הדרך שלך טובה בתנאי

שמדובר על טבלאות בעלות רוחב מוגדר (בפיקסלים), ולא על טבלאות משתנות (רוחב באחוזים), כך שהוא אינו שלם. הדרך היחידה לעשות זאת בשני סוגי הטבלאות הוא בדרך של הכנסתן לעמודות טבלה. אופיר Microsoft Certified Professional http://ofir.tayind.com/dw

Betterman

New member
הלוואי שזה היה כל כך פשוט...

קודם כל תודה לשניכם על העזרה. בקשר לפריימים אני רוצה שפריים אחד יזיז את כל שלושת הפריימים השונים במערכת. אם אני כותב במערכת לפריים מסויים scorlling="no" אז לא יהיה בו סקרול וזה מצויין אבל אם אני כותב בפריים שבו אני כן רוצה סקרול (שיזיז את כל הפריימים האחרים) scrolling="yes" אז הוא מזיז רק את אותו פריים (במידה ובכלל הוא בכלל צריך סקרול) ושוב פעם, אני רוצה שהוא יזיז את כל שלושת הפריימים האחרים. ועוד משהו. כשעשיתי scrolling="no" הדפדפן משום מה הציג מסגרות לפריימים למרות שכתבתי borders=0 (אם זה בכלל קשור). דבר אחרון אני מבקש תשובות לא מוסבכות. אני לא מקצוען. (מה זה CSS???). תודה!!!

למעלה