SanDisk Sansa Express 2GB מול ה C250

guysoft

New member
SanDisk Sansa Express 2GB מול ה C250

שלום לכולם! אני מחפשת נגן MP3 רק כדי שאוכל לשמוע מוזיקה בנסיעות ובהליכה ברחוב. (אין צורך בוידאו ותמונות). גם חשוב לי שתהיה אפשרות הקלטה, כי אני מגנת ואני צריכה להקליט מנגינות, ולשמוע אותם. מכיוון שהמליצו לי על sandisk- חיפשתי מצאתי את שני המכשירים האלה (בכתורת,) שמה שטוב בהם זה שיש להם גם אפשרות להרחבת הזיכרון. (והנה לינק לאתר שמשווה בינהם : http://www.wisebuy.co.il/searchCompare.aspx?PcatID=519&products=29062,29065 לא מצאתי הבדל גדול בינהם, ולכן רציתי לשאול אתכם על איזה מכשיר תמליצו לי, (אם יש כאן מישהו שהתנסה בהם ויוכל לספר לי על איכות ההקלטה וידידותיות למשתמש) ובאופן כללי אם יש לכם הצעות נוספות. אני מעדיפה שלא להוציא יותר מ400 שקל, אבל אפשר להתגמש. תודה רבה על העזרה, ושבוע טוב.

guysoft

New member
ועוד משהו ששכחתי

למרות שאני לא אוהבת לשמוע מוזיקה בפול ווליום (חבל על האוזניים) צריך שהוא יהיה יותר חזק מרעשי הרחוב, והמכוניות.. ושאלה נוספת בקשר לרוקבוקס, מקריאה בפורום הבנתי שאם עושים את זה אז אין אחריות על המכשיר, יש כאן מישהו שניסה והצליח לעשות את זה? אם כן, אשמח לשמוע איזה גרסת קשוחה, ואיפה הוא קנה את המכשיר,.

יאיר B

New member
לדגמים הללו אין רוקבוקס.

(לאקספרס בטח לא - הוא מאוד חדש). לגבי הווליום: אוזניות טובות יפתרו את הבעיות הללו (בעיקר אוזניות עם אטימה לרעשי רקע). הנגנים עצמם: האקפרס יותר קטן ויש יכולת הכפלת הזיכרון (עם כרטיס זיכרון). נגן חביב, משהו כמו 15 שעות מוזיקה, רדיו, הקלטה (לא ניסיתי), חיבור USB ישיר אם זה משנה משהו, מסך שלא רואים בו כלום באור יום (גרפי 4 שורות, 2 צבעים). לא אהבתי את הממשק שלו (כנראה שאצבעות שלי גדולות מדי למקשים שלו
) את השני לא ניסיתי (אבל יש לו מסך צבעוני שיכול להראות תמונות, גם יותר גדול המסך ונראה שיותר נוח להתנהל איתו).

guysoft

New member
תודה, אשמח לשמוע עוד,

הייתי שמחה לשמוע כמה זמן יש לך את המכשיר והאם אתה מרוצה, ועד כמה זה נורא שלא רואים טוב את המסך. ובנוגע לרוקבוקס, זה לא הדבר הכי חשוב, אבל הייתי שמחה לקנות מכשיר שיש אפשרות לזה. קראתי איפשהו שצריך את הגירסה הישנה (version1( של ה c250 ואז יש אפשרות לרוקבוקס.

יאיר B

New member
המכשיר היה אצלי כמה ימים לניסיון.

השורה התחתונה שלי: אם קונים אותו למטרת מוזיקה נטו ולא שומעים קונצרטים או אופרות ששם יש חשיבורת גדולה לנושא איכויות סאונד ודקויות שונות, הוא יכול להתאים (וכמובן כדאי להחליף את האוזניות). אם רוצים משהו קצת יותר עם איכות סאונד - סנסות הם לא התשובה. לגבי המסך: הכוונה היא לאור יום, 2 בצהריים בקיץ למשל. המסך נהיה שחור בחוץ. אבל אפשר להצל עליו עם הידיים. באופן כללי ההתרשמות שלי היא שהוא לא נועד יותר מדי למשחקים (מאוד לא אהבתי את הממשק שלו, אבל זה עניין של טעם) וכנראה שהוא נועד לנגן בלי יותר מדי משחקים. המסך הזה גם עוזר קצת בנושא המחיר שלו (אלו מסכים זולים בלי יותר מדי טכנולוגיה שזה טוב כזה מה שמחפשים). לגבי רוקבוקרס - אין לי ידע בנושא. לא נסיתי להתקין אותו על מכשירים שלי (אני באופן עקרוני עובד עם איאודיו, אני מרוצה מהתוכנה שלהם).

guysoft

New member
בנוגע לסאונד

"אם רוצים משהו קצת יותר עם איכות סאונד - סנסות הם לא התשובה"- מה התשובה? חשוב לי סאונד, ובעיקר איכות הקלטה, עם זאת אני צריכה לעשות איזהשהיא פשרה בין תקציב לאיכות. גם חשוב לי עמידות, (בגלל זה שאלתי כמה זמן אתה עם המכשיר). [למכשירים יש נטיה להקלקל אחרי שנה.. בגלל זה אני רוצה משהו של חברה מוכרת שידוע שהוא טוב] איזה חברה את ממליץ לי לבדוק שהאיכות יותר טובה , אבל המחיר סביר? (עדיף עד 500) iaudio יותר טובים בסאונד? כאם זה הבדל גדול בסאונד, שווה לי להשקיע עוד קצת.. אבל אם זה הבדל קטן אני מעדיפה להשאר עם הזול.

יאיר B

New member
איאודיו, איריבר, קריאיטיב. הם יקרים יותר

מהסנסות. עד ל-500 ש"ח, זיכרון של 2GB (בלי אפשרות להרחבה) אני יכול להציע את ה-F2 של איאודיו. ההרגשה שלי איתו הייתה שהוא טוב יותר מהסנסא אקספרס (מסך יותר טוב, יש עברית אם זה חשוב לך, זמן סוללה קצת יותר ארוך, אבל הוא לא מתחבר ישירות למחשב - צריך כבל - ואין אפשרות להרחבת זיכרון). לשיקלך.

guysoft

New member
הממ

!המכשיר בהחלט נראה יותר טוב.. מוצא חן בעיני שהוא תומך בהרבה ספורמטים, ונראה שההקלטה איתו תהיה יותר טובה. "תמיכה באפקט BBE, 3D surround לצליל מדהים באיכותו.": זה מה שנותן לו סאונד יותר טוב מהסנסה? אני לא כל כך מבינה מה זה אומר. . אתה יודע אם יש משהו כזה אבל בלי וידאו שאולי יוזיל את המכשיר? ואם כבר איריבר אז מה בנוגע לU3? תודה רבה על הסבלנות :)

fat and cool

New member
אשמח אם תעזור לי...

יש לי אייריבר T10(לנסיעות ולמטרות שדורשות אורך שמע ממושך) ולאחרונה קניתי את הקליפ לפעילות הספורטיבית שלי. אני לא יודע אם לקטלג את "הבעיה" שיש לי כבעיה או שזה פתיר. שמתי לב שכאשר אני בוחר שירים דרך התפריט Music(לא חשוב אם דרך אלבומים, פלייליסט, אומן, סגנון וכן הלאה...), הנגן מאבד מעוצמת השמע ורק משחק במצבי האקוולייזר המובנים מחזיר אותו לעוצמה הרצויה. אם יש לך מכשיר דומה... אשמח אם תשפוך קצת אור על העניין... שבת חמימה ומוסיקלית...גילי

tweeg

New member
באגים של מכשירים חדשים בד"כ נפתרים בגרסאות הב

tweeg

New member
וכפי שאמרתי קודם

אני לעולם לא חוזר על דברי לנגנים יוצאים עידכוני תוכנה ע"י החברות שמיצרות אותם בד"כ באגים קטנים(כמו זה שתארת)מתוקנים בגרסאות הבאות פשוט צריך לחכות קצת זמן עד שתצא גרסא חדשה (רצוי לבדוק עם לא יצא כבר)

למעלה